Kosmetologi pilasi kulmani!

Nuppulii

Päätin vihdoinkin mennä kosmetologille muotoilemaan kulmani, kun niin monet ovat sitä suositelleet. Minulla on (tai siis oli) paksut ja nätit kulmakarvat, jotka olisivat kaivanneet vain vähän tasoitusta. Sanoin ainakin viisi kertaa, että älä sitten vaan nypi liian ohueksi. Sanoin myös, että haluan pitää kulmakarvojeni oman muodon, enkä halua sellaisia hirveitä, pyöreitä kulmia. En pystynyt kertaakaan katsomaan peiliin koko operaation aikana ja kuinkas ollakaan - kulmistani oli tullut järkyttävän ohuet ja niiden oma muoto oli kadonnut kokonaan! Kaiken lisäksi kosmetologi nyppi kulmia niin kovakouraisesti, että ihosta vuosi verta useammasta kohtaa. Vaikka hän nyppi kulmani niin ohuiksi, jätti hän kuitenkin rumia hajakarvoja sinne tänne.

Nyt kotona tuijotan peiliin ja itken. Saako näitä enää koskaan takaisin sellaisiksi, kun ne olivat? En enää IKINÄ annan kenenkään nyppiä kulmiani! Oli pakko avautua, anteeksi.

11

2015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tfgöjflkjgfkg

      Miksei saisi?

    • KosmetologiN24

      On ollut todella ammattitaidoton kosmetologi asialla:( Onneksi tämmöisiä on kuitenkin harvassa..
      Toivoen et saanut ikuista kammoa kosmetologeista tuon takia! :)

    • kasvaa!

      Jos kulmat nypittiin ensimmäisen kerran (ja vaikka olisi nypitty muutaman kerrankin) niin kyllä ne sieltä kasvaa ennalleen. Odota rauhassa ja opettele sen jälkeen itse nyppimään sellaisiksi kuin itse haluat. Olen aina nyppinyt omat kulmani juuri sellaiseen muotoon kuin haluan, jos kasvohoidon yhteydessä on nypitty kulmia, olen huomauttanut että vain hajakarvat saa nyppiä.

      • 18+15

        Voin kuvitella tuskasi. Sillä jo muutaman kulmakarvan nyppääminnen väärästä kohtaa saa ilmeen muuttumaan järkyttävästi. Mutta että luonnolliset kulmat menty nyppimään malliin "viivat ilmapallossa". HUH. Toivottavasti kasvavat nopeasti takaisin.


      • shit happens*

        En ymmärrä ihmisiä, joilla ei itsellä pysy pinsetit kädessä, vaan pitää kosmetologilla käydä itseään rahasta kynityttämässä. Itse kun nyppii, tietää ainakin, paljonko karvoja haluaa poistaa. Ja sen, ketä syyttää, jos lopputulos kaduttaa!


      • Anonyymi
        18+15 kirjoitti:

        Voin kuvitella tuskasi. Sillä jo muutaman kulmakarvan nyppääminnen väärästä kohtaa saa ilmeen muuttumaan järkyttävästi. Mutta että luonnolliset kulmat menty nyppimään malliin "viivat ilmapallossa". HUH. Toivottavasti kasvavat nopeasti takaisin.

        Mulle tehtiin tänään tämä. Viivat ilmapallossa.


    • vieläkin vihainen

      Mulle kävi samoin kuukausi sitten. menin kosmetologille, kysi että nypitäänkö no annoin kunnon varoitukset ettei yhtään saa ohentua sillä olen kasvattanu kulmiani semmoiset viisi vuotta (eivät millään kasva) eikä tulos ole vielä lähelläkään toivottua. No sit operaation jälkeen katoin peiliin, ei perkele kulmani olivat yhdet tikut. Suututti niin paljon ja valitusta kesti usean päivän. Nyt olen sit joutunut kulmakynällä muotoilemaan kulmani, eikä ole yhtään mukava. Sen lupasin itselleni etten ikinä anna toisen nyppiä kulmiani ja jos musta joskus tulee kosmetologi niin todellakin tottelen mitä asiakas pyytää. Mieluummin liian vähän kuin liikaa.

      • ääneen palutetta

        asiakas on aina oikeassa.Toivottavasti saitte suunne auki paikan päällä ettette tänne valita-kosmetologi vain siten oppii kuuntelemaan asiakastaan kun saa suoraa palautetta.Itselleni kampaaja laittoi kulmiin värin ja nyppi ne rumasti-sanoin etten ole todellakaan tyytyväinen ja miksei kuunnellut ohjeitani-Pyysin hyvitystä ja sainkin hinnan alespäin ja anteeksipyynnön kera-Olen muuten käynyt samaisella uudelleen ja hän tekee juuri kuten haluan-minähän maksan palveluista!


    • Eka ja "vika" kerta

      On se kumma, että kosmetologi, jolla oli itsellä kauniisti muotoillut, tuuheat kulmakarvat, nyppi minun kulmani viiruiksi, vaikka nimenomaan sanoin, että EI viiruja. Lisäksi ne ovat nyt erimuotoiset ja toinen puoli harvempi kuin toinen. Tätähän en huomannut vielä peiliin katsoessani, koska väriä oli sen verran paljon ihossa.
      Halusin kulmistani hiukan tummemmat, ettei tarvitsisi joka aamu töihin lähtiessä käyttää kulmakynää. No nyt joudun vetämään toiselle puolelle kynällä "lisää", jotta olisivat symmetriset.

      Ihmettelenkin, miksi välillä ei saa katsoa peiliin, kun kulmia nypitään? Kosmetologi vaan höpöttää kivoja juttuja, ja harhauttaa asiakkaan, ettei huomaisi mitään epäilyttävää.

    • :::

      Mulle kävi ihan samalla lailla, mutta kun kyselin kavereilta että onko ne ihan kauheet, niin ei ne edes huomannut että niitä oli nypitty :) omaa naamaa vaan näkee niin paljon, että muutos tuntuu isolta. Itekkin sillon panikoin, mutta kasvo aika nopeasti samanlaiseksi.

    • ärsyttääpirusti

      Ittelle kävi samalla lailla. Pelottaa ihan hirveesti, jos ne ei enää ikinä kasva takasin! :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe