Yksityinen kutsukirje

man in love

Pitäisi kirjoittaa yksityinen kutsukirje jotta saisin filippiiniläiselle tyttöystävälleni Schengen viisumin Suomeen. Mitä asioita siihen kutsukirjeeseen pitäisi kirjoittaa jotta se tulee varmasti oikein ja edistää viisumihakemuksen läpimenoa? Miten vaikeaa tai helppoa on nykyisin saada tuo Schengen viisumi filippiiniläiselle? Kertokaas kokemuksianne.

18

7884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aasiasta aurinkoa

      Tässsä on kopio siitä,minkä minä lähetin yhteen toiseen Aasian maahan.Tosin kutsuttavan nimi ja mun nimi ja osoite on poistettu.Tuolta tulostin hakemuksen ja täytin sen omalta osaltani niin hyvin,kuin osasin.Lisäksi sun täytyy lähettää kopio henkilöllisyys todistuksestasi/ajokortista,tai passista.Kirje kesti mennä 12pv. ja 90pv. viisumi tuli.

      http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=35334


      Helsinki,Finland 30.01-2011

      Invitation for tähän tytön nimi

      My friend! I invite you to visit me in Helsinki,Finland.

      I wish you could spend here 90 days during this Winter and next spring.

      I cannot tell the exact dates for your visit,because i dont know,when your
      visa is ready for pick up and i dont know yet when you get plane tickets,
      but you are welcome to me anytime during this winter and next spring.

      I will pay all your living costs here and you can stay at my apartment
      during your visit.

      You will stay at the address tähän tarkka osoite Helsinki
      Finland

      Expecting you Tähän oma nimi ja henk.tunnus ja p.numero

      Tämän lähetät kahtena kappaleena ja allekirjoitat molemmat

      • man in love

        vaivannäöstäsi. Kutsukirje lähti menemään. Nyt vain odotellaan.


    • ,,,,,,,,,,,,,,,

      Oletkos jo käynyt siellä tapaamassa naistas, mielummin parikin kertaa? Jos et niin tee siittä kutsukirjeestä lennokki. Ja tule tuonne filippiinit palstalle tekeen kyssäreitä, tämän palstan hörö rasisti muijat nyt vaan pillastuu, jos näkevät viestejä kauniista naisista täällä;)

      • jhrer

        Kyllä Suomipoika huutoonsa vastaa ja maksaa vaimonsa elatuksen,niinkuin laki määrääkin.Eikä ne ole mitään panokoneita sen enempää,kuin suominaisetkaan.


      • älä valehtele
        jhrer kirjoitti:

        Kyllä Suomipoika huutoonsa vastaa ja maksaa vaimonsa elatuksen,niinkuin laki määrääkin.Eikä ne ole mitään panokoneita sen enempää,kuin suominaisetkaan.

        Niiden koulutus,suomenkielen opinnot, toimeentulotuet jne.


      • adhbrerahgbtrhgbaetr
        jhrer kirjoitti:

        Kyllä Suomipoika huutoonsa vastaa ja maksaa vaimonsa elatuksen,niinkuin laki määrääkin.Eikä ne ole mitään panokoneita sen enempää,kuin suominaisetkaan.

        Tuossa huolestui joku Suominainen veron maksajien rahoista.Eiköhän häntä oikeasti vituttanut se,että jäi lehdellä soittelemaan.Kaunis Aasian tyttö veikin hänen miehensä!


      • asianlover
        älä valehtele kirjoitti:

        Niiden koulutus,suomenkielen opinnot, toimeentulotuet jne.

        Tästä on olemassa ihan tutkittua lukuakin.

        Eli, tilastollisesti Suomalaisista Filippiiniläisistä työllistyy yli 50 % tällä hetkellä, loput ovat joko kotirouvina, opiskelijoina eli työttömien määrä on itseasiassa varsin pieni, ja se kuinka moni heistä saa edes täyttä päivärahaa on varmastikkin varsin suppea.

        Jos Filippiiniläinen käy ensin 10 kk kielikoulutuksen ja sen lisäksi 12 täydentävän koulutuksen tulee se maksamaan kutakuinkin 22 kk x n. 650 euroa kuukausi (tosin hän myöskin työllistää opettajan, mutta jätetään nyt tämä hyöty laskematta, et kuitenkaan hiffaa sitä;)) eli yhteensä 13200 euroa, tähän lasketaan sitten vaikkapa raskana olo eli äitiys loma ja siittä tulo olisi karkeasti 12x600 euroa eli 7200, asumistukeja hän ei saa, koska mies tienaa. Tämän jälkeen hän menee opiskeleen ammatilliseen koulutukseen vaikkapa lähihoitaja 36 kk eli 36 kk x opintotuki olisiko 300? eli 10800

        Yhteensä hän on siis maksanut veronmaksajille siis myös minulle ;) n. 31000 euroa

        Hän työllistyy lähihoitjaksi ja maksaa n. 1800 euron kuukausi tuloista veroja kuussa n. 500 euroa, eli 6000 euroa verokertymää vuodessa. 6000 euroa x 6 vuotta on 36000 euroa, joloin hän on maksanut velkansa korkoiuneen yhteiskunnalle ja on netto maksaja valtiolle tstä eteenpäin.

        Yhden Suomalaisen lapsen kouluttaminen lapsesta aina 25 ikävuoteen asti tulee maksamaan varovaisten lasujen mukaan 150000 euroa ja vanhemmille lähes saman verran.

        Kysymys siis kuluu sinulle, onko tällöin tästä maahanmuuttajasta enemmän hyötyä, kuin sinusta kenties ylikouluttautuneesta työttöm'ästä nahjuksesta?

        Mietippäs tätä illalla ennen nukkumaan menoa.


      • Anonyymi

        ei tarvi turkkilainen veli asuu suomessa ja kutsuu siskonsa ja veljensä turkista suomeen ja siinä samalla tienaavat....
        tämä on niin helppoa kun haet kesällä niin pääsee kutsulla helpommin turkista suomeen ja ei tarvi osata kieliä tai mitään . tänne suomeen pääsee kuka vain turkin puolelta ?? valehtelee hakemuksissa ja veli täyttää osan? eikö hakemus pidä itse täyttää??


    • Asian sivusta

      Jos menette naimisiin, niin pidä mielessä että filippiiniläinen vaimo lähettää kuukausittain melkoisen summan rahojanne kotimaahansa. Kuuluu sikäläiseen kultuuriin, että ulkomaille lähtenyt perheenjäsen sponsoroi kotimaahan jäänyttä sukuaan. Tämä vähän asian sivusta, mutta se kannattaa tietää etukäteen. Sellaiseen 2000-3000€ menoerään vuodessa saa varautua.

      • liuflu

        lähetä,meneekö ulos ottoon,vai lähteekö muija lätkimään?


      • ..................

        taas uskomuksia ja jos teidän perheessä lähetetään niin voi voi.


      • jos lähettäiskin..

        Kun tollanen pari tonnia menee suominaiselta vuodessa jo tupakkaan, kaljoista puhumattakaan...


      • Anonyymi

        mutta eivätkö he ns : myy tyttärensä ? mies voi toji tehdä avioehdon ennen avioitumista ettei rahaa lähetetä niin selviää samalla mennäänkö naimisiin rakkaudesta vai onko suomipoika vain raha sampona tytön petheelle? kulttirit on ymmärrettävissä mutta jos nai toisesta maasta on kummankin sopeuduttava uusiin tapoihin joista sovitaan ennen häitä ja siitä tehdääb lsillinen asiakirja jolloin tytön perhe ei voi vaatia rahaa .... ja jos eivät suostu tyttö hakekoon jonkun toisen vedätettäväksi. tapoja on myös suomessa joten tässä on työ yhdistää kaksi kultruuria niin että avio pari on tyytyväisiä .... en välittäisi vanhemmista jos asutaan suomessa ja en antaisi käyttöoikeutta tiliini....


      • Anonyymi

        ei ole sponssoria.... kerjääminen näkee monessa muodossa ja ei voi ottaa omia käytäntöjä vieraaseen maahan sillä vieraassa maassa on noudatwttava,sen maan tapoja ja tiedän että filippiläisiä tyttöjä on helppi ostaa .. hui kauheata


    • maljatta

      Nyt tarvitsen apuja.miten vastata kutsuuun mennä etelä afrikkaan.tarkka kaava ja kiitos Englanniksi.vastaava kuin ketjun alussa mutta toisinpäin.

    • ........

      Lähihoitaja ei maksa 1800e palkasta 500e veroja ihan tiedoksi. Vaan joku 300e.

    • Anonyymi

      hae kutsu ja jos rahat loppuu kesken niin voi huoletta tehdä pimeätä työtä. . hae 3kk tai 2 viikon oleskelu aikaa ja tulee tekemään pimeätä töitä. ei tarvi kieltä kunhan o sukulaiset suomes.ja turkista nainen pääsee huoletta.... .ei kukaan välitä.migrissä .... ?????

    • Anonyymi

      joo tiedän että viime vuosina tulee varsinkin kesällä turkista vierailija ja kutsuilla touko- syyskuussa jolloin sääon heille mukava. ja teki töitä luvattomasti ja ei se mikään uusi juttu ole. kutsun kohdalla on hämmentävää että sisko tai veli tulevat niin helposti kutsun voimalla.mutta sirä suositellasn turkissakin jolloin pääsee helpommin pimeään töihin kesällä kun on ne kesälomat .... eikö kukaan reagoi ? antakaa ne kutsut talveksi ja vain 3 päiväksi jolloin ei oikein kannata työn teko ,kuulin että minimissään pitäisi saada 5 päivää kutsu jotta voi olla töissä ???

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe