Miten ehdottaa seksiä?

klikkaamalla

Olen miettinyt pääni puhki tätä asiaa.. Ensi viikolla pääsen viimeinkin muuttamaan omaan asuntoon kotiuduttuani armeijasta 7.1.2011 vänrikkinä. Aina kun olen baarissa naisen iskeminen tanssilattialta onnistuu minulta parhaillaan viidessä minuutissa harrastettuani tanssia vuosikaudet. Viimeisen kahden vuoden ajan olen päässyt lähes joka kerta baarissa suutelemaan naisen kanssa mutta seksiä ei voi aivan kaikille ehdottaa koska leijonan osa minun ikäisistä (20 v.) naisista (18-20 v.) asuu vielä kotonaan. Normaalisti saan puhelinnumeron mutta niihin en ikinä ole soittanut, tuntuisi niin nololta enkä muutenkaan etsi vakituista suhdetta kun pitää ensin potkaista oma itsenäinen elämä kunnolla käyntiin. Ja kysymykseen: Arvon neidit, miten teille voi ehdottaa siirtymistä "yksityisempään paikkaan" ilman että säikähdätte ja lähdette läpsäistyänne minua kasvoihin kauas pois? ;D

13

4074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisen_kyyneleet

      Meinasi täti antaa pari neuvoa mutta tuo lause "en etsi vakituista suhdetta" ei miellyttänyt minua teinityttöjen äitinä. Ehkä pidättäydyt sitten vielä yhdynnästä jos meinaat potkaista neidin aamulla ulos ja sanoa "tää oli sit tässä". Moraali?

      • vaarinikäinen

        kerkeet vielä hässimään.. sexi on parempaaa kun on tunteet -love.


      • Ex Pinp

        Mitä sä haluat seriously? Että teinityttösi 18-vuotiaina alkavat vakituiseen suhteeseen ja hankkivat liiton ja perheen. Kuvitteletko nykynuorten todella olevan niin kypsiä. En sano että oot huono äiti tai lapsesi huonoja. Nykymaailma vaan on sellanen, että nuorena sitä pitää antaa mennä vaan ja myöhemmin sitten on sen vakavan aika.

        Ei siinä mitään moraalikysymystä ole jos kumpikin tietää! Parasta mitä teinitytölle voi opettaa on, että älä koskaan luule miehen haluavan muutakin kuin seksiä jos annat sille. Kyllä nainenkin saa haluta vaan seksiä!


    • ja muita mietteitä

      Ehkä siinä ei muu auta kun ottaa se riski siitä läpsäisystä. Nimittäin, jos et aijo kerran vakituisempaa suhdetta hankkia, on epäreilua käydäkin soittelemaan perään: kusipäitä riittää maailmassa muutenkin ja sen verran pitää munaa olla, että voi olla rehellinen. Kaikki naisetkaan eivät etsi vakituista miestä, osa vain seksiä. Joten ei auta, kun kysyä lähdetkö yksityisempään paikkaan ja kävisikö irtoseksi, joillekin se sitten käy ja joillekin ei. Voit tietenkin kysellä harrastaako arvon neiti irtosuhteita vai etsiikö elämänsä prinssiä. Sitten kertoa jos tarvitsee kumpi sinä olet, osa tulee myös vastaamaan "kumpaa sä haluat että mä etsin" tyylillä.
      Muista muutama asia kuitenkin, sekä oman että toisen takia, sillä molemmista olet vastuussa: itsestäsi enemmän, mutta koska seksi on parilaji, myös siitä toisesta.

      - Käytä kondomia. Aina, sanoi nainen ehkäisystä mitä tahansa. Suuseksiä useimmat harrastavat ilman (ei ehkä kannattaisi sitten yhden illan jutuissa ollenkaan), mutta silloin on AINA riski, yksikään, joka mihinkään seksiin on suostunut ilman kondomia, ei voi leuhkia enää olevansa varma mistään. Tekopyhyys hemmettiin ja suoja käyttöön, aina. Tai sitten hyväksyt riskit. Myös vahinkoraskaudesta.
      Kortsua käyttäessä et tule saamaan yllättäviä isänpäiväkortteja, mitä usealle hyväuskoiselle dorkalle on saapunut: elatusmaksulappujen myötä. Turhaa on vikistä kun paska on housussa.
      Tai selitellä olleensa vaan kännissä.

      - Älä koskaan ota matkaan liian kännistä naista. Sen lisäksi, että seksi voi olla huonoa, se ei tajuakaan mitä on tekemässä, tms. olet vaarassa saada syytteet hyväksikäytöstä. Alaikäisiä liikkuu baareissa myös ja pätemisinto nykyajan mediamyllerryksessä, missä lapset luulevat elävänsä sinkkuelämää vetämällä lärvit ja yrittämällä baariin iskemään aikuisia miehiä, voi koitua sinun tuhoksesi, jos et oikeasti tajua katsoa, minkä näköinen, ikäinen ja kuntoinen se nainen on. Siitä nimittäin rapsahtaa syyte jos mimmi on alle 16 ja se on ihan oikein! Lisäksi mitä nuorempi, sen helpommin katuu ja kokee hyväksikäyttöä tms. joten alle 18 vee: ei missään tapauksessa.

      Tietenkin on myös oikea riski päätyä satuttamaan lasta, mitä nyt tuskin kukaan toivoo, vaikka lapsi typeryyksiä tekisikin ja aikuista leikkisikin. Eikä kai kukaan oikeasti halua panna jotain edes täysi-ikäistä liian kännistä? (Se nyt ois pervoa)
      Ja on ihan turhaa taaskaan ensin paskoa housuun ja sitten selittää kun haisee. Kysy nimi, kysy ikä, juttele sen verran aikaa, että perustiedot tulee selville, ja että tajuat onko se missä kunnossa ja missä aikeissa. Ota sitten riittävän vanha nainen, jos et ole ihan varma. Sitäpaitsi, 20-25-vuotiaista useampi saattaa lähteäkin, asuu jo muualla kun kotona, eikä itsekään halua vielä sitoutua tai etsi ensimmäistä poikaystävää. Jotkut kyllä, mutta niiltä saat rukkaset.

      Voisit tietenkin ottaa varman päälle, hieman tutustua ja ehdottaa vakituista seksisuhdetta, missä on voimassa edelleen se kondomin käyttö kyllä (ellei ota typeriä riskejä), mutta missä tietäisit kuka se nainen on, minkä ikäinen se oikeasti on, ja voisitte tapailla rehellisesti tapailun merkeissä. Ei tarvitsisi yrittää, iskeä, valehdella. Ja voisitte laittaa suhteen poikki heti, jos tulisi jotain liian vakavaa: tai sitten siirtyä vakavempaan. Ehkä sitä vakavemman mahdollisuuttakaan ei kannata kokonaan sulkea pois mielestä, kun kuitenkin... No, koskaan ei tiedä, mitä menee ohi, kun on liian jäärä. Itsenäisyyttään voi harjoittaa seurustellessakin: ei heti tarvitse muuttaa yhteen! Ihan hyvin voi ton ikäsenä seurustella vaikka 5 vuotta ilman että muuttaa yhteen. Siinä mielessä ehkä kannattas soittaa joskus?
      Koska ei se seksikokemus tarkoita välttämättä montaa ihmistä, useimmille tulee vakisuhteessa paljon enemmän kokemusta. Ei se aina vaihtamalla parane, eikä määrä takaa laatua.

      • faija,,,,,

        sanottavaa, amen


      • Ex Pinp

        Oli kyllä niin worst case scenariot maalattu taas seinälle että huhhuh.. Ja ihan kuin yläasteelaista opettaisit tyyliin "muista kondomi", "seksi on aikuisten juttu"!


      • Ex Pinp
        Ex Pinp kirjoitti:

        Oli kyllä niin worst case scenariot maalattu taas seinälle että huhhuh.. Ja ihan kuin yläasteelaista opettaisit tyyliin "muista kondomi", "seksi on aikuisten juttu"!

        Ihan vitun huono ehdotus tuo, että NAISELLE menisi suoraan laukomaan "haluisitkos vähän fiffiffiu"... hehheh.

        Ei ole mitään velvollisuutta miehellä alkaa tappaa tunnelmaa sillä, että alkaa selittelemään "kai ymmärrät, että tästä ei koskaan tule muuta. oot mulle vaan romanttinen seikkailu tänään. älä loukkaannu. nyt saat munaa. me ei sit soitella".. Kyllä nainen sen tietää, ja jos ei tiedä, se on hänen häpeänsä! Liian suora puhe tappaa tunnelman. Molemmilla on oikeus nauttia ja siihen voi kuulua myös leikittely ajatuksella romantiikasta ja rakkaudesta. Ei sen tarvitse kestää iltaa pidemmälle.

        Yleensä ne tunteet tulee sitten seuraavana päivänä, mutta niitä tunteita ei kukaan mies sinne naiseen pistä vaan ne syntyy ihan siellä naisen itsensä pään sisällä.


    • tyttö19.

      mun mielest miehen pitää sanoo suoraan ku haluu naisest vaa yhen illan seksiseuraa! eikä leikkiä aluks jotai unelmaprinssiä! Siten nainen tietää heti missä mennään, ja voi päättää haluaako jatkaa juttua miehen kans( jos siis haluaa panna) vai sanoo miehel et ei haluu seuraa (jos ei etsi panoseuraa) KIITOS.

      • dkdhkd

        Mutta vaikka haluaa vain yhden yön seksiä, niin eihän sitä nyt täysi kusipää pidä olla silti? Eli pakko olla unelmaseksiprinssi alkuun.


      • poika.

        Mun mielestä naisen pitää sanoa suoraan ku ei halua sänkyyn ekana iltana! eikä leikkiä unelma prinsessaa! Sitten mies teitää heti missä mennään, ja voi päättää haluaako jatkaa juttua naisen kanssa (jos siis haluaa muuta kuin panna) tai sanoo naisel et ei halua seuraa (jos etsii pano seuraa) KIITOS.

        :-)


    • Anonyymi

      Olin yksillä täysin turhilla ja ikävystyttävillä kursseilla ja jotka kesti viikon. Kurssipaikalla ei ollut mitään ravitolaa lähimaillakaan enkä muutenkaan nauti seksistä humalassa niin kuin vesiselvänä.

      Ihan ekana päivänä ihastuin yhteen naiseen ja kun majoitus oli yhden hengen huoneissa niin pyysin tätä naista illalla pelaamaan korttia illalla huoneeseeeni ja mainitsin myös heti alkuun, että ihan ilman mitään takaa-ajatuksia ja hän suostui. Olin varautunut tähän niin, että minulla oli oma kahvinkeitin mukana ja pientä makeaa. En kertonut tästä vielä naiselle, että kahvia olisi saatavissa vaan se oli tarkoitus olla ylläri.

      Hän suostui ja oli samaa mieltä siitä, että miksei mitään ohjelmaa ole järjestetty illaksi. Parit paskahousut pelattuamme kysyin sitten tältä daamilta, että maisusiko kahvit kera täytekeksian ja on oli aivan äimän käkenä ja innoissaan että ilman muuta.

      Kahvit juotuamme jatkoimme kortinpeluuta ja kysyin, että haittaako häntä jos pukeudun vähän vapaammin ja jos hän sallisi niin ottaisin farkut pois ja että niiden alla on ihan siistit pokserit. Hän sitten siihen, että hänkin voisi käydä vaihtamassa vähän jotain mukavampaa ylleen ja tulikin sitten verkkareissa ja t-paidassa takaisin huoneeseeni enkä ollut huomaamatta, että hänellä ei myöskään ollut rintaliivejä t-paitansa alla. Ohimennen en voinut olla katsomatta hänen rintojaan kun nännit sojottivat sen alta kuin nortin natsat. No sitten tämä nainen laukoi aivan yllättäen, että eiköhän tämä kortinpeluu riitä. Olin vähän pettyneen oloinen mutta hän ehdotti hidasta tanssia. No näin myös teimme ja löysimme sopivan radioaseman. No tanssiessamme hän huomasi erektioni ja naurahti....katsoi minua suoraan silmiin ja kysyi haluainko rakastella hänen kanssaan. Se oli sit siinä!

      Tarinallani on tarkoitus kertoa siitä, että fiksusti etenemällä asia klaaraantuu. Uskallan väittää, että vähissä ovat naiset jotka pitävät siitä, että heiltä suoraan kysytään että mennääks panee!!!

    • Anonyymi

      Tuuks panee vappu simaa mun luo? Mä hankin sinne tykötarpeet, jos tuut? Ja saat sit maistiaisia vappuna?

    • Anonyymi

      Ihastumisesta/seksistä ei neuvotella kuin maksullisten kanssa. Sinulla joko on ulkonäkö/karisma jolla saat naista tai et.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe