Haloo paikalliset naiset!

empii

Tiedättekö, minkälaista peliä miehenne pelaa? Työn luonne voi antaa tähän tosi hyvän pelikentän. Ns. päivystykset ym. voivat viedä enemmän aikaa, mitä todellisuudessa veisi. Jopa mökille meno voi olla jotain muuta mukavaa....Ei tarvi kummonen ukko olla, kunhan vain meriittiä riittää.

160

10063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ömäk

      Jikke jokke jo...

    • kaikki huoraa

      Nykkö on vasta joillekin selvinny ihmisluonnon perusteet? Aina se on sitä ollu, niin miehet ku naisetki pettää juuri kun mahdollisuus siihen tulee.
      Vanhemmiten siinä sitte into vähän laskee, toki siinä on paljon yksillöllisiä eroja.
      Minä olen ollu naimisissa kohta kolkytvuotta, vieraita naisia olen kerinny astumaan kaksikymmentä siinä aikana. Ei olen sanonut yhelle.

      • Inhottaa

        Yök....Olet ihan Pervo. Kuka tollasen haluaa...????


    • eepppusjsdmsldl

      No niinhän sie luulet. Se et sulle sattunu huonoja naisia kohalle ja itte teet niin, ei tarkota et kaikki on samanlaisia. Mie eroan mieluummin ku et pettäsin. Ja turha tulla mussuttaan muuta, et tunne meikää yhtään, joten et voi sanoa tietäväs että varmasti pettäisin. Olen mieluummin pihtaava sinkku jopa, eipä teistä miehistä ole muutenkaan mihinkään.

    • silleen se on

      Noh, tuollasia frigidejä on kai jokunen, vai ootko joku lesbo vai?
      Muuten kyllä kaikki pettää kunhan vaan tilaisuus tulee.

      • Eewuli

        Sulla on ihmeellinen ajattelutapa, jos kerta on joku frigidi tai lesbo jos ei petä tilaisuuen tullen. Hyvinpä tunnet kaikki maailman ihmiset jos oot oikeasti tuota mieltä. Tunnut tietävän kaikesta kaiken ja tiiät mitä ite kukanenki aattelee. No sano mitä sanot mutta en ole frigidi enkä lesbo mutten myöskään petä koskaan seurustellessa. Petä sie ihan rauhassa, etpä sie kethän ansaitsiskaan.


    • satunainen kävijä

      juu näyttäis kyllä olevan lasbo tuosta kirjotustyylistä päätellen.

      • ha haa.

        NIINHÄN SÄ OLETKIN !!!


    • Eewuli

      Joo no paha sanoa kenestäkhän mithän jos ei tunne, kannattais vaan pitää turpa kiinni jos ei tiedä. En miekhän lähe kethän haukkumhan kirjotustyylin perusthella homoksi tai muuksi koska en tiedä onko kirjoittaja sitä.
      Mie tiiän itte mitä oon ja se riittää, senkus tuutte sanoon sen päin naamaa jos on uskallusta.

      Etelän vetelät..

      • Eewuli

        Ja seki viel teille tiedoksi, että mie kaipaan seksiin oikeita tunteita, seksi ei muuten tunnu miltään. Joten yhen illat jutut on juuri sitä huonoa seksiä kun son vaan suoritus, jossa useimmiten nainen ei saa mitään.
        Seksi ilman tunteita on kuin sais kilon paskaa niskaan.


    • Ei lesbo

      Ihmettelen näiden (ilmeisesti miesten) ajattelutyyliä, jos naista ei kiinnosta seksi heti kun juovuksissa kuolaava uros vihjailee on lesbo tai frigidi.
      En ole kumpaakaan, mutta en halua mitään pikapanoa tuntemattomien kanssa, siitä ei todellakaan saa muuta kun paskanmaun suuhun.
      Varattuihin miehiin en koske, sen verran pitää kunnioittaa toista osapuolta . Kyllä vapaita/miehiä riittää.

    • YÖK"

      Noita yökötäviä ukkeleita on siellä joka mutka täynnä ja yhtä yököttäviä muijat jotka oikein pyydystää näitä "ihmeitä". Jätä tuollainen paskakasa mylvimään - jos vaikka joku onnellinen saisi siitä "hyvän saaliin".

    • Elämä on ihanaa

      En sitten ymmärrä mikä siinä vieraan kanssa suhteeseen hyppäämisessä on niin tavoiteltavaa. Itse en niitä harrasta, en kertakaikkiaan saisi siitä mitään ja kyllä kai siitä pitäisi nauttiakin.
      Kyllä tarjontaa on ja naurettavia iskemisyrityksiä, ihan sääliksi käy nämä jonkun toisen miehet. Oman kumppanin kanssa seksi on maailman parhainta ja taivas vain on rajana kaikelle mitä siihen sisältyy.
      Miksi olla parisuhteessa jos pitää lähteä pyydystymään sellaista mitä kumppanilta ei saa?

      • Ei Pettäjä

        Asiaa, juuri näin se on. Hävetkää kumppanianne huijaavat, halpamaiset. Äläkää pyydystäkö varattuja, vapaita/halukkaitakin on, vai onko ???


      • Elämän arvot

        Mun ymmärryksen raja on siinä, että vapaana en lähde varatun "kelkkaan"Jotenkin en ymmärrä näitä ihmisiä joille tämä on samantekevää. Vapaana kriittyysyys kynnys on korkealla kuvittelisin - ainakin minulla, en halua tehdä pahaa kenenkään toisen parisuhteeseen. Eronneena pettämis- syystä sen pitäisi ymmärtää. Ihmisten moraali käsitys on vähän kieroutunut, halutaan" kaikki minulle ja heti" olipa seuraukset mitä tahansa.


    • Kaikki hyvin

      Minulle kävi, että mies kulki vieraissa lähes kolme vuotta, teeskenteli ja valehteli..Kun suhteet paljastuivat vihdoin ja kerroin tietäväni asiat jollain tasolla ja kuinka syvän pettynyt olin, sydän murskana - elämä totaalisen sekaisin. - Jouduin pahoinpidellyksi . Kiitos avomieheni ja se tunnettu naapurikunnassa asuva ja "Fiksuakin viisaampi" Levihotellissa viihtyvä tummukka ..!!!. Onnea vaan eteenpäin teille pahoille ihmisille olette "ansainneet" onnenne! Olen ehkä kuitenkin voittaja - joku muu saa nyt kaiken sen pahan kohtelun. Elämä ilman tuollaista paskaa on ihanaa!!

    • ahgishgahgshga

      onneksi olkoon voittajalle!! ja pahat ihmiset menkää takaisin etelään!

    • tällaistako

      Kaikki puolisoaan pahoin kohtelevat saavat painua helvettiin!
      Teille pettävät.. Olette todella surkimuksia !!
      Naiset/Miehet jotka harrastatte suhteita ns, varattujen kanssa "Onko teillä itsetunto ongelmia ??

      • miksu1

        Ikävä asia on vain se että kun tässä äskettäin lapista bongasin ihanan miehen niin se kertoi liian myöhään olevansa varattu! että näinhän sitä itsekin joutuu tietyllä tavalla petetyksi. Kertokaa please heti olevanne varattuja kiitos.

        Tsemppiä tälle pariskunnalle Kittilään kaikesta huolimatta


    • köksäpiika

      tästä on useampi vuosi jo aikaa. Oli pikkujouluaika. Sirkantähdessä valomerkki aamuyöstä ja siitä pikkuhiljaa väki lipui ulos. Siellä oli mm valtion virkamiehiä sekä kittilästä että naapurikunnista. Pikkujoulut niillä piti kai ollakin, mutta kun tämän toisen kunnan miehen piti kyllä olla ns päivystämässä, olin sen juuri aamupäivällä työvuorolistasta todennut.

      Siinä se kuitenkin kekkuloi päissään pihamaalla kuin ellun kana, joku tummatukkainen 4-kymppinen nainen kainalossa, ei ollut oma vaimo eikä työkaverikaan, ei... Siitä hyppäsivät taksiin ja jonnekin se ajoi, tiedä sitten minne....

    • empiville

      Leviä lavetille lapin levillä, nauti levin eväistä ja rusketuksesta, puunaa se puhtaaksi poistuessasi porosta.

      • jo vain

        Joo muitan kaatopaikanukkojen virkistäytyminen muuan vuos sitten marjukamme sai "kyytiä.."joku kaljupää auttoi!


    • Idealismi ?

      Pettäminen ei ole vitsi!
      Onhan se niin, että jos olet tyytymätön parisuhteeseesi älä jää siihen roikkumaan ja kiusaamaan sitä toista. Lähde - sen jälkeen katso niitä ihania miehiä/naisia tällöin et loukkaa ketään..jos petyt nuolet itse haavasi ja voit olla rehellinen sekä itsellesi, että muille. Noita yli-innokkaita Merjukoita kyllä on joka kapakka täynnä. Kunniota itseäsi. Pettäminen on alhainen teko itsellesi ja kumppanillesi.

    • itsetunto

      Yrittänyttä ei laiteta. Kyllä tää naisten/ miesten sekoilu ja "ihanuuden/jännityksen haku jatkuu vuodesta toiseen..mikäs siinä jos se on ns. kivaa. Toisten loukkaaminen on taas alhaista.
      Toivon, että nää irtonaiset Merjukat omaisivat sen verran itsekunnioitusta etteivät suostuisi tähän. Maine ja kunnia kasvaa vaikkakin on kyseenalaista.

    • villin kyydissä

      kun naaras on hiukan nynfo saat kunnon kyytiä, kolmio aina tulessa jos paikalla useampi uros.
      ja maistuu kotonakin.

      • takaa makeinta

        kirjaväellä on tiukkaa vielä yli 50kymppisenäkin.


      • vuosi 1978

        erityisesti takaa ahnehti koko yön


    • vierailin äsken nam

      naisen syli on paras puutarha

    • Enson mies Kemistä

      Heh, näin miehenä pitää kiittää kittilän neitoja ja rouvia, kyllä miestäkin pidetään Levillä hyvänä, ihan paikallisten toimesta. Eli vieraissa käyvät niin miehet kuin naisetkin. Viimeksi minut pari naista kuskasi johonkin omakotitaloon kittilän keskustaan jossa sainkin sitten aika-kyytiä. Oli talon isäntä kuulemma reissussa.

    • Heh hee.....

      Onkohan tää sama Enson mies joka oli Levin reissulla keväällä. Kittilän mies kiitti ja kuittas sen vaimokkeen kanssa Kemissä... Ja monta kertaa....

    • Teot heh

      " Vuoroin vieraissa " - kaikki tyytyväisiä.. Vai onko ?
      Ei kai vaan pieni katkeruuden/mustasukkaisuuden poikanen nosta päätään. Toivon kyllä, että kun teet työn saat aina palkkasi, tavalla tai toisella. Kannattaako aina ketjuttaa..

    • anna ja saat

      Tyylikäs ja halukas vierasrouva on paras kumppani.
      Naimisissa oleva nainen on luotettava naintikaveri.
      Hän huolehtii terveydestään ja puhtaudestaan.
      Muista itsekin pitää itsesi puhtaanaa ja tautivapaana
      niin voit naipotella, nauttia ja antaa nautintoa.

      On ihanaa nuolla kiimaista pimpsaa,
      joka on kuin pieni kukka.

      terkkuja kuumille naaraille

      • ah kun on hyvveetä

        Juuri noin.


      • Shemeikka karjalasta

        myö minulta


    • kyltymätön uros

      terkkuja L:lle, olet makee kaikkialta

    • naisen halu vie

      kun naisella on levoton peppu saa ukkokin kyytiä vaikka rva olisi ollut viikon seminaarimatkalla.
      nami on namia
      ja tiukkana saa
      miehet valtaansa

      • nuori namu nami

        Juuri noin!

        Mulle sattui yksi paikkakuntalainen, joka kyllä halusi mutta ei tehnyt mitään ja k...i ei juuri välittänyt rvan veltohkosta v...sta.
        valitettavan heikko tapaus.
        seuraavana yönä nain nuorta naarasta joka oli tulta ja tappuraa imi pojun muhkeaksi ja vasta aamulla lopetimme kun hänen piti lähteä töihin.


      • Ihmeellistä
        nuori namu nami kirjoitti:

        Juuri noin!

        Mulle sattui yksi paikkakuntalainen, joka kyllä halusi mutta ei tehnyt mitään ja k...i ei juuri välittänyt rvan veltohkosta v...sta.
        valitettavan heikko tapaus.
        seuraavana yönä nain nuorta naarasta joka oli tulta ja tappuraa imi pojun muhkeaksi ja vasta aamulla lopetimme kun hänen piti lähteä töihin.

        Vitsit..Huomasitko vieläkään, että sinulla on "mini pippeli" ihme jos "ei tuntunut miltään"..sille toiselle olit varmaan suurin pettymys "paska ja yök.. teitä maailamaan mahtuu, ikävä kyllä.
        Helppo sanoa, että jollain on veltto - kun itsellä on "kutistunut, nahkea. Älkäämme kuvitelkoitsestämme liian SUURIA.


    • namu on makeeta

      naikaa älkääkä parjatko

      jos ei velikulta ota eteen voi suutakin käyttää

    • on ihanaa naida

      Lutterkin sanoi: auta kiimaista naista.

      ja minä auta ja saan myös itsekin avun.

      Kittilästä muistan vain kolme kiimaisen kiimaista naista, ah se oli ihanaa aikaa

    • Paperi lennokki

      Vältä rakastumista niin et sotke perhe-elämää vaikka naimasi nainen olisi naimisissa.
      Panoimies pussaa molemmille huulille, panee, mutta ei rakastu.
      Älä anna naisenkaan rakastua.
      Näin voitte nauttia.

      • hunsvotti

        Se on viisautta!


    • humor humor

      villinäätä.....taitaa olla tosivilli..........

      • vaatin

        halloo helsinki...


    • Voipunut mies

      Huh kun oli taas kiihkeä rouva. Meni parpäivää vaikka tarkoitus oli palata pyssykylään vielä samana iltana, mutta minkäs sille mahtaa kun kuuma nainen ottaa vallan.
      Hyvin aika kului, mutta syöntipuoli jäi hiukan heikoksi. Juomaa kyllä oli sitäkin enemmän ja muukin tarjoilu A-luokkaista.

      • Ihana puuma

        taisit teuhata saman rouvan kanssa kuin minä tässä muutama viikko sitten Rovaniemellä. Varsinainen puuma.


    • L**na nauttii

      Paikat hellänä kun oli niin raju mies yökylässä.

      • Ei seko

        "Siitä puhe mistä puute". Keskustelun luonne näköjään muuttui siitä mistä alkuperäinen kertomus lähti . Eli siis tarpeita ja härskiyteen asti olevia kuvauksia riittää.
        Jos pitää "korostaa" saamisiaan niin mitä se kertoo kirjoittajasta..tulee mieleen, että onko hän kenties kyvytön ja elää kuvitelmista.


      • Todellisuus karua?
        Ei seko kirjoitti:

        "Siitä puhe mistä puute". Keskustelun luonne näköjään muuttui siitä mistä alkuperäinen kertomus lähti . Eli siis tarpeita ja härskiyteen asti olevia kuvauksia riittää.
        Jos pitää "korostaa" saamisiaan niin mitä se kertoo kirjoittajasta..tulee mieleen, että onko hän kenties kyvytön ja elää kuvitelmista.

        Olen myös näin naispuoleisena henkilönä hämmästynyt tuosta suuresta tarpeesta tuoda julkiseen tietouteen kaikki omat seksuaaliset mieliteot ja muut rivoudet.
        Epäilen vain, että näistäkin jutuista varmaan puolet on jotain mielikuvitushallusinaatioita ja kuvittelua siitä mitä voisi tapahtua.


    • alta vastaava

      Vaan jospa se Sinä ite olet puutteessa ja kateella katselut kuinka muut nauttii ja nai

    • Hollaaja pan

      Usealla rvalla reenatut huulet. On imua.
      Ja kestävyyttä.

    • muhevaa saanut

      ja halua läpiyön

    • Jälki kasvu

      ja minä sain pientä ja tiukkaa

    • ...na ja ...on

      kyllä nainti on ihanaa

    • taka taka takaa

      sanoppas muuta
      nai ja nauti

    • Takaa ja ratsain

      Joukossa näyttää olevan tuhkamunia tai miehiä joilla ei muutoin homma suju.
      Me naimma ja on rikos jos et nai kiimaista naista.
      Kiimainen ja munanperso nainen hyrisee ja syöttää ulpuaan ihailtavaksi, se kannattaisi noiden h***pojujenkin joskus kokea.

    • K ievarin kundi

      Kuumia rouvien kanssa sänkypolskaa koko viikonvaihe,
      jo on poju hellä mutta niin tyytyväisenä nostaa taas päätään
      kuumia päiviä ja öitä

    • ori kedolla

      sanoppa se selkeämmin

    • vireys säilyy

      taijat olla se valelääkäri.
      minulle riittää kun polkaisen l***aa taka taka takatakataa

    • maailmassa on monta.

      Kunhan et eläimiin "sorru" yrityksissäsi.

    • Asian vierestä vai k

      No on taas keskustelut. Koko ketjun alkuperäinen aihe on jäänyt aivan unholaan. Ketjussahan keskusteltiin alunperäisesti pettämisestä parisuhteessa ja luottamuksesta.
      Niin täällä nämä suuret "urhot" vain selvittelevät heidän seksiaddektioista ja muusta mielikuvitushallusionaatioista.

    • jussinpussit

      mutta nainti on hauskaa kun on hyvää tarjolla niin on myös hauskaa

    • Kotona peiton alla

      Eihän sitä kukaan ole kieltänytkään, eikö se hauskaa olis.MUTTA,mutta pitääkö niistä jutustella ja kerskata täällä yleisillä keskustelupalstoilla?

    • raakaarska nai

      mikäettei kun seisoo ja toim ii,
      jos sulla ei seiso niin älä valita
      mene vain tuhnostamaan

    • Pömmi

      Kannattaisko täältä Porin kupeesta lähtee sinne naisille?

      • Selevä peli

        Kannattaa. Mutta olet myöhässä.


      • kukakukatänään
        Selevä peli kirjoitti:

        Kannattaa. Mutta olet myöhässä.

        Kyllä kannattaa tulla..homma pyörii ja kaikki tarjottavat ovat paikalla..väki vaihtuu. Homma on kuitenkin aina samaa. Toinen asia on sitten se mitä asioita itsekukin arvostaa ja mikä on moraalikäsitteemme.


    • Onneks en levillä

      Niin,miten Rintamäki esimerkiksi selittää vaimolleen reissunsa ja naisensa? Onkop niin ettei vaimolle kerrota, jotta se on autuaan tyytyväinen? Ja te molemmat myös onnellisia elämänne loppuunko asti? Eikö pettäminen tosiaankaan vaikuta mihinkään?

    • kalmydia,hiv,tippuri

      Uusimmassa Hymyssä oli juttua monta sivua tuosta jalkojen levittelystä Levillä. Mahtaa sukupuolitaudit tarttua....

    • jep takaa

      Nai ja ole tyytyväinen. kortsut käyttöön.

    • orhi osaa

      takaa makeaa ja kun puumanainen p...ttaa

    • Köhjaköh

      Pönttöpäistä jutustelua vakavasta aiheesta alkaneen kirjoittlun jatkona.
      Menkää hyvät "kynäilijät" seksistisille aihe sivuille.

    • saati sitten poika

      kutuhaukikin viihtyy lämpimässä

    • Minulla on

      Ja kuuma naaras on kuuma ja kyltymätön.

    • Paikalliset naiset

      ostakaa vipraattoreita ettei tarvitse sekoilla varattujen hoopojen miesten kanssa. Ettei vain tauti tarttuis eikä morkkis vaivais.

      • neiti x

        Varatut miehet ne parasta seuraa on, kiihkeitä ja kohteliaita.


    • olli asialla

      ja samoin naiset, kyltymätön puuma on ihana naitava.

      • Hanna-maaret

        Kyllä Kittilä ja koko Lappi on täynnä puutteessa eläviä äijiä - ei voi muuta sanoa kun näitä fantasioita täällä lukee.

        Mutta eihän tällaiset typerykset naista koskaan saakkaan muuten , kuin rahalla. ja kun sitäkään ei ole on edessä aina vaan se käteenveto!


    • kunnonk****li

      hyvää on hyvää vikkelä p****lu on kiihottava kumppani, nam.

    • panonaaras

      parempi panettaa kuin jäädä ilman

    • .....

      nyt on selkäviikot joko tilanne rauhoittunut

    • syväkyntöä

      vappuna vapun vaolla

      • pinta ja syväaura

        Syyskynöt vielä tekemättä.


      • tulipunainen sänki
        pinta ja syväaura kirjoitti:

        Syyskynöt vielä tekemättä.

        Minä kävin jo vaolla.


    • kielelläkin

      Ei v... kulu naidessa, miksi estätte naisenne vierasnainnit, paremmin nai kotonakin kun on saanut vierasta kyytiä.

    • on onnistuttu

      ja on hyvää

    • hävetkää

      voi jessus, eipä noitten juttujen jälkeen juuri kittilässä huvita vierailla. Ääliöitä koko kylä täynnä.

    • ffghjklhgj

      ^ No tuossa olet kyllä täysin oikeassa. Mutta ihmekö tuo, kun on muutamat suvut asunhe samoilla kylillä satoja vuosia. Ei kittiläläisiltä serkkuavioliittojen tuotoksilta tai isien tyttärille tekemiltä läpeiltä voi kovin korkealentosta ajatuksenjuoksua oottaakhan.

      Harmi kun se saksalaisten läsnäolo II Maailmansoan aikhan loppu niin hopusti. Olis saanu Hitleri voittaa. Olisivat tehne enemmän jalkalapsia tänne, niin olis Kittilänki geeniperimä tervhempää.

    • takaapäin syvälle

      nainti on aina paikallaan

    • Niin, no..

      Se pelaa jalkapalloa ja NHL 12-videopeliä.

    • Ethelän mies

      Hei Kittilän tytöt!

      Nyt ganjaa ja mökkimajoitusta Levillä. Pari iltaa vielä.

      T: Mään 37 vee.

    • voi, voi tätä elämän

      Se on kumma, kun miehet on reissutöissä niin jo pitää olla heti hännystelemässä akkoja. Naiset, kun on reissuhommissa niin, ne reissut ovat asiallisia ja työntekoreissuja.
      Reissumiehillä on varmaan joka paikkakunnalla oma paikkakunta-akka.
      Oma aviollinen akka siellä jossain hoitaa lapsia,kotia ja käy vielä töissä.Hattua pitää heille nostaa ja noille kelvottomille ukonrotjakeille risua persuuksille.

      • Pohjosen tyttöjä

        No tuo ny ei kyllä pitäny paikkaansa ollenkaan, että naiset ei tehe mithän. Sen verran olen nähny jo tähän ikään. Ja naiset ovat vielä pahempia kuin miehet.


    • tulipunainen kukka

      Hän joka ei auta puutteessa olevaa naista ei ole ihmisen ystävä, sano Lutherkin aikoinaan.

      • vierihoitoakin

        Hei miehet, tämä pitää muistaa.


    • eiks niin naiset

      jop se on makkeeta

    • EVVK

      On yksinkertaista idioottien keskustelua. Tympii tämä yksinkertaisuus. Sitä on kaikkialla.

    • nai ja ole onnessa

      Lemmenleikki ei ole tosikkoja varten

    • nai ole elossa

      Turha tänne on tulla niiden joilla näkee naamasta miten on käynyt ja sisäänpäin lämpiävien pihtareitten

    • Lapuan poika

      Pian pääsee taas Leville lempimään.

    • Humorpersonal jees

      On tosi surkee ketju. Samaa hoetaan. Kahden sanan lauseita. No miksi tälläista?
      Olette tyhmiä valitettavasti.
      Ottakaa silti huumorilla. Vaikka tyhmä on yleensä huumorintajuton tosikko. Te olette tyhmiä. Surkeita debiilejä.

    • Viero palkisillakin

      Naisen voi tyydyttää pojalla, sormin, kielellä, joten variaatioita on ja niitä kannattaa käyttää niin hyrske käy myös vanhana.

    • nai äläkä inise

      Rakkaus konstit keksii, sanoi entinen likka kun ratsastamaan oppi.

    • namia saanut

      Salaisen puutarhan kukka tarjoaa mettä makeaa aina kun vain osaa ja muistaa ruukkua hellästi silittää.

      • lärge

        puumat tarjohavat sitä herkkua tää on toohuus.


      • hirvas56
        lärge kirjoitti:

        puumat tarjohavat sitä herkkua tää on toohuus.

        Löytyisiko lapinmiehelle (poromies) etelän naista v,56 ajetais vähän lynxsillä tunturissa nukuttais laavussa poron taljoilla.


    • Saara-Kyllikki

      Löytyisikö Leviltä miestä, joka tulisi hoitelemaan minua viikolla 14.Olen nuorekas
      rouva 62 v pituus 151 cm ja paino 97 kg.Annan kunnon kyydit.

      • best//

        Todellakin Kittilä, Tepasto pullollaan varattuja ukonköriläitä jotka nai vierasta. Viimeksi tuolla ukko nai huoleti ja valehteli akalleen että oli mukamas töissä tai yksin mökillä:-) hah.

        Ottipa riskinkin ilman kumia ja vaaransi Oman ämmänsä. Siltikin kyllä seksi voi olla hyvää ilman tunteitakin.


    • perapamputtaa

      Kyllä vierasta on mahtava pamputtaa.. Tällaset kotikylien villahousueukot kyllästyttää. Etelän naisilla tosi timmi kroppa, aaahhhhhh. Tehkööt oma akka kotiaskareita ja olkoot hiljaa.

      • kyllä kannatti

        Meillä etelän tytöillä on kaikki parempaa ja viedään pohjoisen poikia miten halutaan. Helpompaa pettää kuin tulla petetyksi mutta ei tavara siitä kulu.

        Nykyään palstalla varatut ämmät valittavat ja haukkuvat kakkos-naisia mutta saisivat kyllä miettiä miksi heillä äijä tykkää käydä vieraissa?? Kyllä se pohjimmainen vika löytyy omasta kumppanista. Viimeksi tuo varattu äijä avoimesti tilitti kuinka omaa kultaa ei seksi kiinnosta kuin kerran kuukaudessa!hah..ja sekö teistä Lapin ämmistä äijällenne riittää?

        olen jämpti sitä sorttia oleva neitonen että pysykää saatana sivussa jos ette aio muuta kuin jalat ristissä nalkuttaa niin minä ja miehesi kyllä nautitaan ilman sinuakin.

        Mikä helvetti kukakin on toisen tarpeita sanelemaan että koska saa ja koska ei!? Älkää seurustelko jos toisen kanssa seksi on niin vastenmielistä tai jos haluatte olla siitä huolimatta kimpassa niin tehkää selvä peli, avoin suhde.

        Ja tässä kun olen toista kertaa harrastanut seksiä varatun kanssa, tosin alkuun ei tieto siitä mutta osottautui aivan helvetin hyväksi sänkykumppaniksi niin eihän sitä malta lopettaa;-)...


      • pohjosen tyttöjä
        kyllä kannatti kirjoitti:

        Meillä etelän tytöillä on kaikki parempaa ja viedään pohjoisen poikia miten halutaan. Helpompaa pettää kuin tulla petetyksi mutta ei tavara siitä kulu.

        Nykyään palstalla varatut ämmät valittavat ja haukkuvat kakkos-naisia mutta saisivat kyllä miettiä miksi heillä äijä tykkää käydä vieraissa?? Kyllä se pohjimmainen vika löytyy omasta kumppanista. Viimeksi tuo varattu äijä avoimesti tilitti kuinka omaa kultaa ei seksi kiinnosta kuin kerran kuukaudessa!hah..ja sekö teistä Lapin ämmistä äijällenne riittää?

        olen jämpti sitä sorttia oleva neitonen että pysykää saatana sivussa jos ette aio muuta kuin jalat ristissä nalkuttaa niin minä ja miehesi kyllä nautitaan ilman sinuakin.

        Mikä helvetti kukakin on toisen tarpeita sanelemaan että koska saa ja koska ei!? Älkää seurustelko jos toisen kanssa seksi on niin vastenmielistä tai jos haluatte olla siitä huolimatta kimpassa niin tehkää selvä peli, avoin suhde.

        Ja tässä kun olen toista kertaa harrastanut seksiä varatun kanssa, tosin alkuun ei tieto siitä mutta osottautui aivan helvetin hyväksi sänkykumppaniksi niin eihän sitä malta lopettaa;-)...

        Omhan nilkhan sulla joskus kolahtaa


    • räkäoula

      Etelän tytöt on pop. Niillä on mahtavat kropat ja tosi siistin näköisiä. Tämän perän akoilla laahaa perä pitkin maata...

      • etelän hetelmä..

        Hieno kuulla:)


      • pötypuhe

        Kyllä jämtion niin, että tääläki akat ja vaimot on melkhein jokhaisela miehelä etelänhetelmiä persjalkasia, kaikkitietäviä junantuomia , pohjosen naiset on menheet jo aikoja sitte muuale.


      • siisti kimma

        Katoppa vähän tarkemmin..onkhan ihan noin?


      • pohjosen tyttöjä
        pötypuhe kirjoitti:

        Kyllä jämtion niin, että tääläki akat ja vaimot on melkhein jokhaisela miehelä etelänhetelmiä persjalkasia, kaikkitietäviä junantuomia , pohjosen naiset on menheet jo aikoja sitte muuale.

        ei oo


    • Makuja Muoniosta

      Hei kaikille täältä Levin pakkasesta, kyllä minulla on vain positiivisia muistoja pohjoisen tytöistä. Ovatpa kyllä hieman ronskimpia puheissaan kuin teoissaankin ja se mukavaa vaihtelua. Se mikä on harmittavaa on tämä heinäkenkä lantalainen vastakkain asettelu, olen huomannut kun lapinmies on pikku pikku siiterissä hän tulee kärttyisäksi kun kaivaa puhki kuluneen kärpäslätkän takataskustaan.

    • Jo maistuu

      Ja mie se vain nain.

    • vakinaväne

      Etelän naiset palojon sexymmät ku tämän perän kärtyämmät. Etelän tytöllä enemmän vauhtia lakanoiden välissä, eivät makaa selällään suu auki ja silmät kiinni.

      • kokkolanmies1

        Hyvä vakinaväne! Täydellisen totta haastat, oikein rupes naurattamaan, että makaa suu auki ja silmät kiinni, niinku hukkunut Piisami katiskassa! Kärtyämmät hehheehheee, siitäs saitte!


    • kuuma ja antava

      Älä puhu kun et ole saanut kunnon lapintyttöä.

    • Haju tarttuu, hyi

      Kyllä noita aslakkienkin vaimoja on mukava panna pohjoisen reissuilla. Ovat tyytyväisiä kunnolliseen siistiin mieheen, niiden äijillä kun ei kuulemma seiso kuin silmät päässä, ja haisevatkin kuin rankkitynnyri.

      • mällimaukka

        Pienimunainen taas haaveilee ja tumputtaa...


    • eveliina

      Kyllä lapinmiehille on kiva antaa kun tietää saavansa.....

    • Nainen 10

      Minulla on nähtävästi hyvä itsetunto, olin lapissa viikon ja kehuja sateli kuin sieniä sateella.
      Mutta naiset hoi...kai te tajuatte, että ne on keino saada sänkyynsä ja seuraavana iltana miehellä on jo toinen kierroksella ja sama homma jatkuu illasta toiseen.

      Kieltämättä houkuttimia oli paljon ja mielenkiitoisiakin, mutta en sortunut vaikka olen sinkku ihminen, sydänhän siellä saattaa särkyä.

      Ehkä naimisissa olevilla on helpompi sortua kun heitä kumminkin joku kotona odottaa.

      Jokainen tehköön kuin parhaaksi katsoo.

      • kalulkaltsu

        Ei sitä nyt yhtä akkaa koko ajan jaksa eikä omalle muijalle ole pakko kertoa. Nusustan kuites joka eukkoa joka vain antaa ..


      • hellure
        kalulkaltsu kirjoitti:

        Ei sitä nyt yhtä akkaa koko ajan jaksa eikä omalle muijalle ole pakko kertoa. Nusustan kuites joka eukkoa joka vain antaa ..

        Sama äijä nusasee kaikki muutkin kuin Tepaston leidit. Naimisiin menossa:-) hurja ukko


      • %&J
        kalulkaltsu kirjoitti:

        Ei sitä nyt yhtä akkaa koko ajan jaksa eikä omalle muijalle ole pakko kertoa. Nusustan kuites joka eukkoa joka vain antaa ..

        Miksi sinun pitää nusuttaa joka eukkoa joka vain antaa ??


    • Antaa ja ottaa

      Hyv on lempiä revontulienmaassa.

    • tuutimalullaa

      Tet kyllä kovasti puhutta paljasjalkaisista Lapin pojista ja tyväristä, mutta ei teillä kyllä näytä olevan aavistustakaan mistä niitä sitte oikeasti löytyy, puhumattakaan että sellaiset tunnistaisitte ku ne vastaan tullee. Kuka hullu lantalaisten ja turistien sekkaan lähtee. Päähän siellä vain sekoais. Kyllä täkäläiset on niin sisäsiittosta porukkaa, että epäilen kaikkien humpuukikokemuksia. Ettei vaan ne ois niitä eronneita ja karanneita ois sieltä etelästä lähtösin olleita lehtolapsia. Kyllähän se vain niin on, että pohjosen poika ei tyttöjä pelkää, mutta lapin akkoja kyllä.

      • pohjosen tyttöjä

        kerranki jotain asiaa tälläki palstalla


    • diblomitorvi

      kyllä se "antaminen" on ns. etelänmiehen fantasiaa...
      ei lapin nainen ole mikään antaja.
      ottaa hän kyllä joskus jos tarvii, mutta ei silloinkaan etelän stressaantunutta ja pahalle haisevaa velttoa lihaa.

      • oma kokemukseni

        No poropaimenet ne vasta haiseekin! Ja länkisäärien välissä velttona roikkuu prinssinakin kokoinen penis, mikä ei edes ota eteen!


      • oletko vanha äijä?
        oma kokemukseni kirjoitti:

        No poropaimenet ne vasta haiseekin! Ja länkisäärien välissä velttona roikkuu prinssinakin kokoinen penis, mikä ei edes ota eteen!

        Sulla se on fantasiat.. Jätä jo poromiehet rauhaan, ei ne pojista tykkää.


    • terveisiä olokselle

      Kun naisella on levoton pimpu se käy vieraissa ja antaa kotona ukolleen kyytienkyydit.
      Jos joku nainen ei nai niin pysyttele poissa täältä kun met naimma.

    • kuin pakojänis

      kyltymättömiä nynfoja........ah..niin kiimaisia......

    • ottaa ja antaa

      Kiimaisen naisen pimpu on todellinen ehtymätön hunajaruukku.

    • ah ihanaa mettä

      kielellä tuntuu vieläkin

    • Huolestunut äitiliin

      Keskustelut ovat aika kaukana alkuperäisestä kirjoituksesta. Nämä keskustelut sopisivat paremminkin jonnekkin seksisivustoille.
      Näillä Kittilän sivuilla käy myös alaikäisiä lapsia!!!!!

      • pohjosen tyttöjä

        tuli sama asia mieleen ku luen näitä viisaitten miesten ja naisten niin tähellisiä asioita. Koko seksinälkää kärsivien ukkojen ja akkojen kannattas perustaa aivan ihan ikioma seksipalsta. Vaikka sen ja sen kiven ja kannon taka.Sielä voisivat vertailla kokemuksia tai kokemattomuutta.


    • aabbrahami

      Sivistymätöntä, eläimellistä ja jumalatonta menoa. Mutta tilinteon päivä tulee vielä, haureuden ja synnin juhlat jatkuvat niitä haluaville ikuisesti eikä sieltä pois niin helposti pääsekään.

    • Tarkkailija

      Lappi on pahuuden paikka. Sillä harjoitetaan haureutta ja syynnillistä elämää,
      pahimpia ovat maamme politiikan-talouselämän vaikuttajat, jotka elävät
      ja huoraavat siellä firmojensa siivellä

    • pohjosen tyttöjä

      tässä kylässä miehet pettää parhaimman kaverin vaimon kans ja naiset parhaimman kaverin miehen kans. ja naaman edessä ollaan sit niin puhtosta että. ei kannata luottaa kavereihinkaan edes. Mutta toivottavasti voi luottaa omaan mieheen.

    • Mies + isopoju

      Mikä siinä sinua kurmottaa. Onko jo otsasi kurtussa, eli näkee naamasta kun lakkasit saamasta.

    • hekuli valmiina

      Hiop
      muijat

    • Estoton panos

      Kun pimpu on kiimassa on miehellä edessä kestävyyttä ja taitoa vaativa viikonvaihede.

    • ei pihtaa

      Kiimainen nainen

    • vieraissa

      onneksemme naisetkin osaavat naia.

      • Poju muistaa

        Se on onnea se


    • Anonyymi

      Mun vaimo iso rint.. nam monika.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2454
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      280
      2087
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2040
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1771
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1681
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      109
      1238
    Aihe