Ripsien pidennykset Lahdessa?

rololololoo

Heippa! Aikomuksenani olisi kokeilla noita paljon puhuttuja ripsien pidennyksiä. Lähin kaupunki on Lahti, ja kyselisinkin nyt, että onko kellään kokemusta paikoista, joissa Lahdessa noita pidennyksiä laitetaan?
Olen kuullut huonoa Triossa sijaitsevasta La Chicasta, joten sinne tuskin olen menossa. Sitten hakemisella löysin esimerkiksi Aleksanterilla sijaitsevan Glamour Look nimisen paikan, onko siitä kellään kokemusta?
Kertokaa vapaasti hyviä ja huonoja kokemuksia paikoista, joissa olette Lahdessa käyneet :) Hintojakin saa vähän vinkkailla! Kiitos!

19

7913

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _Mira_

      Kävin laitattamassa viimevuoden puolella pidennykset Daisylla (daisykannela.com) ja kauniisti on pysyneet pidennykset ripsissä. Aina välillä tietenkin lähtee muutamia ripsiä irti luonnostaan ja kun on pidennykset niin sen huomaa paljon herkemmin. Mut mielestäni nämä Daisyn laittamat on pysyneet paremmin kiinni kuin mitä aikaisemmin olen entisessä asuinpaikassani Kuopiossa laitattanut. Huolloissa on sit käynyt niin kuin pitääkin ja nyt on voinut räpsytellä sitten eteenpäin. Muista Lahden paikoista en tiedä kun ei ole suoranaista kokemusta niistä. Joitain arvosteluita olen täältä lukenut ja loppuvuonna valitsin tuon Daisyn kauneushoitolan kun siitä oli ihan hyvää palautetta tullut noista kosmetologihoidoista ja nyt ainakin itse olen mukana suosittelemassa.

      • _Mira_

        Jäi kirjoittamatta että hinta oli alle satasen. En ihan tarkaan muista ja näköjään sivuilla ei ole noista hintatietoja, mutta soita hänelle niin saat hinnan selville.


      • kl 2011
        _Mira_ kirjoitti:

        Jäi kirjoittamatta että hinta oli alle satasen. En ihan tarkaan muista ja näköjään sivuilla ei ole noista hintatietoja, mutta soita hänelle niin saat hinnan selville.

        la chikaan ei kannata ainakaan mennä.minä en ole keneltäkään kuullut mitään hyvää elleivät sitten ole juuri saaneet uutta tekijää.
        Salon mazicissa oli ennen hyvä tekijä mutta nyt siellä on uusi ja olen täältäkin lukenut että on ihan surkea työssään vaikka käyttäytyy kuin osaisi paremmin kuin kukaan!
        jos menette salon maziciin niin kannattaa sitä niliä pyytää tekemään tai kysyä olisko mahdollista saada sitä entistä tekijää joka mun kuulemani mukaan tekee siellä silloin tällöin. ja se entinen ja toi nili on tosi hyviä tekijöitä.
        tosta daisy kannelastakaan en oo kuullu paljon hyvää mutta kai jokaisella pysyy erilailla..?


      • JoopasJooJoo
        kl 2011 kirjoitti:

        la chikaan ei kannata ainakaan mennä.minä en ole keneltäkään kuullut mitään hyvää elleivät sitten ole juuri saaneet uutta tekijää.
        Salon mazicissa oli ennen hyvä tekijä mutta nyt siellä on uusi ja olen täältäkin lukenut että on ihan surkea työssään vaikka käyttäytyy kuin osaisi paremmin kuin kukaan!
        jos menette salon maziciin niin kannattaa sitä niliä pyytää tekemään tai kysyä olisko mahdollista saada sitä entistä tekijää joka mun kuulemani mukaan tekee siellä silloin tällöin. ja se entinen ja toi nili on tosi hyviä tekijöitä.
        tosta daisy kannelastakaan en oo kuullu paljon hyvää mutta kai jokaisella pysyy erilailla..?

        ..uusi tekijä on kylläkin ammattitaitoinen ja osaava tyttö. Surkea ei todellakaan ole ja mulle ainakin tehnyt jo useat TODELLA onnistuneet ripset. Joten jos jollain on vähän huono päivä tai muuten levittelee jotain perättömiä puskapuheita joltain satunnaiselta kävijältä niin en paljon perustais käyntejäni sen mukaan. Hyvä Salon Mazic ja HYVÄ TYTÖT! YOU ROCK! :)

        *Mielipiteitä on monia, on hyviä ja huonoja. Pääasia että ne on omia*
        :))


    • Jaanuska1

      Lahdessa nyt paras paikka missä olen käynyt on Pirita glamorissa, ihan tosi kauniit ja kestää. Eikä muutes oo hinnalla pilattu!! Nii ja joustava , koska mäkin olen saanut mm. ihan aamu aikoja klo 6 ja myös vkoloppuna olen käynyt. Ja hei se ripsipenkki ei ole sellai kova pöytä jossa maataan,se oli yllätys että se onkin pehmeä ja toimii moottorilla et saa asennon just sellaseks ku itse haluaa. eipä oo enää selänkaa ongelmia!!! =)

    • --Katriina--

      http://classylasheslahti.blogspot.fi/

      teen yrittäjänä kotona kun olen osittain äitiyslomalla :)
      viikonloppuisin (la & su) teen lahden hius & kauneuskeitaalla (kantsii ajanvarauksen yhteydessä sanoa että katriinalle haluaa tulla)

      kotona teen joustavalla aikataululla :) eli teen myös iltaisin sekä aamuisin.

      • --Katriina--

        korjauksena: nykyisin työskentelen Salon RF:ssa täysipäiväisesti. annan ripsille takuun, eli veloituksetta korjaus. olen tehnyt reilu 3 vuotta ja 2 maahantuojan koulutuksen käynyt.

        kantsii käydä kattelemassa meidän facebook sivuja koska sieltä löytyy ajankohtaiset tarjoukset ja kaikkee muuta:) nyt kesäks räpsyt kuntoon!

        https://www.facebook.com/ClassyLashesTmi
        https://www.facebook.com/SalonRF


    • gfsfgdhg

      Glamour lookissa liimaa monta omaa ripseä kiinni yhteen irtoripseen. Kamala kokemus. Omia ripsiä lähti niin paljon, että huh huh. Ripsiä nipisteli ja näytti kamalalta.

      Monelta olen kuullut paikasta Kaunis Minä pelkkää plussaa, jopa muilta ripsien laittajilta :)

    • ziziiiii

      Glamour lookissa kamalaa jälkeä! en suosittele kenellekkään, ripset laitettu todella harvaan eikä näytä sitten pätkääkään luonnollisilta :(

      • Ripsi_tyttö

        En myöskään suosittele glamour lookia, ripsihuollot olivat kivuliaita. Kun menin toiseen paikkaan poistamaan ripset oli yhteen omaan ripseen liimattu neljä ripsikuitua....ilmankos huollot kestivät alle tunnin. Älkää menkö pilaamaan omia ripsiänne!!


      • Ripsihuolto

        Glamor lookissa kamalaa asiakaspalvelua! Ja ripset liimatuivat yhteen tekijän jäljiltä, yhdessä ripsessä oli kolme kuitua kun kävin poistattamassa toisella tekijällä. Omat ripset siis pilalla. En suosittele... Nettisivuilla lukee että alle 24h perutuista varauksista puolet hinnasta korvaus, mutta pyysivät 65 euron ripsihuollon peruutuksesta 50€ korvausta myöhään perutusta ajasta. Juttu meni kuluttaja asiamiehelle ja heidän mielestä korvauksen määrä kohtuuton. Soitin tämän jälkeen soittaa Glamor lookiin ja kerroin kuluttaja asiamiehen mielipiteen mutta ei neuvotteluja vaan sain luurin korvaan yritykseltä. Juttu menee nyt siis kirjallisena heille.... Taitaa kyseisellä yrityksellä muutenkin mennä huonosti kun tappelevat muutaman kympin takia ja menettävät potenttiaalisia asiakkaita :D


    • nellis_88

      Itse olen käynyt Salon RF huollattamatta ripset. Olen ollut tyytyväinen. Hintakaan ei ole korkeammasta päästä. Voin siis suositella.

    • huii1

      Onko kukaan käynyt laitattamassa ripsiä Lahden glamorissa? Tuleeko hyvää jälkeä? :)

      • Ninnix

        MÄ olen käyny Glamorissa Lahdessa. Voin suositella. Liike vaatii tekijöiltä sertifikaatin ja laatutakuu työn. itselläni tuli edellisessä paikassa allergiaa; mutta täältä löytyi mulle allergia liima. Hyvissä käsissä olen. Turvallinen ja siisti paikka. Löysin facebookin kautta.


    • Räps:)

      Lahdessa rauhankatu 20, parturikampaamo Leikkaus! Saara tekee ripset huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Eri pituuksia käyttäen ripsistä tulee luonnolliset mutta näyttävät. Nuori ja fresh:)) suosittelen!

    • viLmiina-0
    • Pettynyt2016

      Glamour lookissa tehtiin minulle epäonnistunut botox hoito ja klönttiset ripsipidennykset. Sillä naisella ei olisi ollut oikeuksia sitä edes tehdä hoitoa. Botox kaupattiin minulle ripsien yhteydessä ja hinnastosta ei sitä palvelua löydä. Enkä mitään hyvitystä saanut.

    • Vihdointyytyväinen

      Kävin BD Roomissa Iidalla korjauttamassa toisessa paikassa laitetut epäonnistuneet ripsienpidennykset ja ahdistus muuttui onneksi! Ei koskaan enää kotisalonkeihin..

    • Anonyymi

      Tää on vanha ketju, mutta jos edes joku päätyy näitä lukemaan ennen ripsipidennyksiä ja välttyy mielipahalta, sekä rahojensa menetykseltä, niin hyvä niin. Kävin elämäni ekan kerran ottamassa ripset Vesijärvenkadun Glamorissa Fiialla. Oli oikein kauniit, mutta alkoivat tippua seuraavana päivänä ja toisesta silmässä oli iltapäivään mennessä enää muutama karva jäljellä. Olin heti aamusta yhteydessä, että haluan ripset pois ja iltapäivästä pyysin pikaisesti poistoa useaan kertaan, koska näytin ihan hirveältä, kun toisessa silmässä vielä ripset ja toisessa ei. Hän tarjosi kolmen päivän päähän takuukorjausta, eikä ollut valmis edes irrottamaan ripsiä aikaisemmin. Jouduin varaamaan ajan toisesta liikkeestä, jossa tekijä jousti ja otti minut ennen aamun ekaa asiakasta vastaan heti seuraavana päivänä. Oli suunnaton helpotus päästä ripsistä eroon. En ehkä enää koskaan ota ripsipidennyksiä tän jälkeen, mutta ainakin tämä auttajani saa minusta itselleen asiakkaan muihin hoitoihinsa ystävälllisellä palvelulla ja joustavalla asenteella. Eli jotain hyvääkin tuli tästä huonosta kokemuksesta, sekä ainakin kollegat sai hyvät naurut koko rahan edestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe