Aihealueet

Listaukset

  Hyvä tatuoija (Hyvinkää-Rmk-Hml-Tre väliltä)?

  *-*- Black-gät -*-*

  Olen ottamassa isoa tatuointia, josta ei ole valmista kuvaa vaan se pitäisi suunnitella. Alueella on jo pari pientä tatuointia joihin tämä isompi kuva pitäisi sitten "soveltaa" ettei ole ihan eriparia.

  Haluaisinkin nyt kuulla teidän mielipiteitä missä olette tatuointejanne ottanut ja mitä paikkaa suosittelisitte (Hyvinkää-Tre väliltä)? Saa myös mainostaa niitä mihin ei ainakaan kannata mennä.

  Tatuoijan täytyy olla halukas suunnittelemaan tatuointi, ei sellaista siis kuka näyttää nyrpeää naamaa kun on muutenkin niin kiire. Hinnalla ja jonotusajalla ei ole väliä. Olis kiva jos tatuoija olis sosiaalinen,eli kun on tatuoitavana niin juttu luistais eikä olis mikään hiirulainen että istutaan sitten kuus tuntia hissunkissun :)

  20

  2041

   Vastaukset

   • Hyvinkäällä on Down Under Custom Tattoo Studio. http://www.downunder.fi Suunnittelevat mielellään kuvia, jokaisella jannulla omanlaisensa tyyli. Suosittelen.

    • Kyllähän nettisivut kertoo jo paljon. Itsellä aika Markukselle toukokuussa. Hyvää kannattaa odottaa. Arvostettu studio Suomessa.


   • Tattoo Kari. Oma eka tatuointi ainakin onnistui loistavasti, kauniisti piirretty oman ideani perusteella ja hyvät värit, kehuttu on. Kovasti on kehuttu ja muillakin olen nähnyt hienoja kuvia Karin toteuttamana.

    • no kyllähän toi Kari on aika kaukana Down Underin tasosta! Ei voi ees samassa lauseessa puhua!


   • Itse kävin juuri näitten kommenttien perusteella Down Under liikkeessä :) Ja erittäin tyytyväinen kuvaani :)

    Tosin liike taitaa tätä nykyään olla järvenpäässä :/

   • Down Under Tattoolla on uudet sivut. www.downunder.fi

   • Vanha ketju mutta Hyvinkäällä on nykyään uusi liike www.tattoohouse.fi , en ole vielä ehtinyt käymään mutta kuulemma hinnat huomattavasti kohtuullisemmat kuin muutamassa muussa paikassa samassa kaupungissa.

   • Miten voit verrata down underia ja karia? Toinen on lafka jossa monta eri äijää tekemässä ja kari tekee yksin. Itten oon ottanu full sleeven karilla ja aivan loistavaa jälkeä. Jokaisella tatuoijalla on oma tyyli ja joku tykkää jostai ja joku toisesta. Liikkeitten sivuille ja sieltä kattoo tyylejä!

    • Varauksella Kari. Voit saada hyvää tai paskaa. Itse olen saanut molempia. Jouduin käydä toisaalla korjauttamassa viimeisimmät.
     Aiemmin teki ihan hyvää jälkeä. Nyt on jotenkin ote alkanut miehellä lipsumaan...


   • Mikäs on Hyvinkää--Riksu alueelta se sellainen pashka tatuointi paikka, minne ei kannata mennä lihaansa turmelemaan?

   • On hyviä ja on huonoja tatuoijia. Tsekkaa tatuoijien sivut ja kuvagalleria. Saat hyvin tietoa tyyleistä ja taitotasosta.

   • Ei Hyvinkäällä tai Riksussa ole hyviä tatuoijia. Mene mieluummin esmes Down Underiin Jäkeen, laatusettiä.

    • Aikas kärjistetty mielipide, vaikka DU ihan hyvä studio onkin. Tähän mennessä koko ketjussa on mainittu vasta kolme tatuointiliikettä kahden ja puolen vuoden aikana (down under, tattoo kari ja tattoo house inksomnium), niistäkin vain kaksi sijaitsee aloittajan kysymällä hyvinkää-tampere alueella. Tampereella hyviä studioita ja tekijöitä on paljon (osa jopa parempia kuin se eräs tässä ketjussa luukutettu), esim. Putka, Hexa, Takomo ja Halo. https://www.google.fi/search?q=tampere tattoo

     Riksussa taitaa tätä nykyä olla kaksi liikettä ja Hyvinkäällä ainakin viisi, osassa tekijöitä on useampi kuin yksi. Jokainen osaa varmaan itse tutkailla sivuilta löytyviä portfolioita ja päätellä kannattaako mennä vai ei.

     Hyvinkää:
     http://www.tattooheka.com/
     http://tattoo-kari.blogspot.fi/
     https://www.facebook.com/TattooHouseInksomnia
     http://www.undergroundtattoo.fi/index.php
     https://fi-fi.facebook.com/GoodvilleTattoo

     Riihimäki:
     http://www.omenart.fi/site/fi/etusivu.php
     http://www.kinkymousetattoo.net/


   • ketjukin on jo pari vuotta (trolleja odotellessa) vanha etten usko aloittajan enää etsivän tatuoijaa.

    Eikö HML löydy yhtään hyvää studiota?

   • black arts tattoo Tampereel on hyvä! oon käyny ottamassa siellä jo viis tatskaa ja erittäin tyytyväinen ollut,suosittelen!

   • Karilla jälki tosiaan vaihtelee. Emännällä upee ja itsellä täys *****. Näytin parilla muulle artistille ja vastaus oli laserin kautta peite kuvaa tekemään.

    • Eipä paljon ihmetytä. Äijä käyttää paljon valmiita pohjia jotka netistä repäisty. Omankin tatuointini löysin Nepalissa reissatessani. Eräästä taulusta lähes täydellinen kopio mulla siitä kädessä. Käyttää nykyään myös uusiksi samoja luonnoksia. Löysin Karin blogista ihan identtisen tatskan kuin itselläni ja Kartsa siis tehnyt molemmat (paitsi omani mustavalkoinen). Kyllä taas maksavaa kusetetaan! No, rahastahan toi noita hommia näkyy tekevän. Virheistä kun sanot niin niitä ei edes korjata... (olen ollut todistamassa ihan ulkopuolisenakin). Onneksi tajusin vaihtaa ammattimaisempaan tatskaajaan. Vahinko toki jo sattunut muttei ainakaan enempää mene vituilleen


   • Sama, tatuoinneissa näkyy paljon virheitä, epäsymmetriaa, varjostukset vituillaan, ääriviivat mennyt yli, viivat sahalaitaisia, jotkut tietyt kohdat mennyt ihan vinoon kuten naaman piirteet jne. Mukava tyyppi, mutta mukavuus ei valitettavasti tee hyvää tatuoijaa. Mitään vaativaa tatskaa en suosittele täältä haettavan.
    Joa haluaa laatusettiä kannattaa suoraan suunnata just Tampereen suuntaan, Halo, Takomo, Putka...

   • Kari on todella huono tatuoija, kokematon himatatskaaja

   • Korjaan tarkoitin kokemattoman himatatskaajan tasoa tekee Kari.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    98
    2943
   2. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    122
    2843
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    137
    2346
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1537