Iän myötä vaikeutuu

.................

Olettekos muut kolmikymppiset sinkut huomanneet, miten hankala nykyisin on tutustua kehenkään. Muistuu vielä hyvin mieleen plusmiinus parikymppisenä kun sitä vaan törmäsi vastakkaisen sukupuolen edustajaan milloin missäkin ja siitä kehkeytyi jotain. Nykyään asialle pitäisi varmaan ihan tehdä jotain, jos haluaa suhteen. Huh sentään, onneksi en niin kovasti edes kaipaa suhde-elämää. Melkein pari vuotta jo edellisestä vakavasta suhteesta eikä kyllä ole yhtään ikävä sitä elämää...

11

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      No ei sitä törmännyt naisiin parikymppisenäkään eikä siitä kehkeytynyt mitään silloinkaan.

      Kaikki on lutkien syytä.

    • asdgasgsa

      pitää tehdä jotain että se kumppani löytyy. Itsestäänkö se suhde muodostuu tekemättä mitään?

    • Samaa huomannut

      Olet oikeassa.
      Kuvittelin joskus opiskelijana että seuranhaku on vaikeaa, mutta sitä kuitenkin koko ajan törmäsi ja tapasi naimaikäisiä naisia, jotka luonnollisesti jutteli sinulle.
      Sitä kuvitteli että sitten kun on työelämässä että jotenkin seuranhaku olisi paremmin hoidossa kun ei ole enää "vain opiskelija".

      Paskan marjat.

      Oikeastaan on hyvin vaikea tutustua kehenkään ja monet ovat jo vakavammin varattuja. Alan oikeasti suunnitella että pitää lähteä taas yöelämään "metsästämään" vaikken sen tyyppistä nasita haluaisikaan joka niissä viihtyy tai sitten väkisin ettiä joku typerä harrastekurssi.

      Koska muuten on täysin mahdotonta lähes.

      Hyvät nuoremmat ihmiset voisivat tästä ottaa onkeensa ja tajuta että nuorena varsinkin opiskelijana kannattaa väkisin ettiä sitä seuraa.

      • 1nez

        Joo, varattujen ja vapaiden suhdeluku senkun kasvaa kun vuodet vierivät. Eli jos bongaat jonkun kivanoloisen tyypin, se on mitä todennäköisimmin jo rengastettu.
        Naisena ottaa myös se kuuppaan, että ei hyödytä olla 'rennon itsevarma' ja tehdä aloitteita.. miesten (ja kaikkien muidenkin!) silmissä vaikutat vain epätoivoiselta munahaukalta. Vaikka tähtäimessäni onkin vakaa parisuhde sopivan uroon kanssa. Vuonna 2011 näköjään kaikki muu on sallittua ja suvaittua paitsi naisen aktiivisuus aloitteentekijänä! Hohhoijaa.
        Vaikeaksi on mennyt. Elämä.


      • Samaa huomannut
        1nez kirjoitti:

        Joo, varattujen ja vapaiden suhdeluku senkun kasvaa kun vuodet vierivät. Eli jos bongaat jonkun kivanoloisen tyypin, se on mitä todennäköisimmin jo rengastettu.
        Naisena ottaa myös se kuuppaan, että ei hyödytä olla 'rennon itsevarma' ja tehdä aloitteita.. miesten (ja kaikkien muidenkin!) silmissä vaikutat vain epätoivoiselta munahaukalta. Vaikka tähtäimessäni onkin vakaa parisuhde sopivan uroon kanssa. Vuonna 2011 näköjään kaikki muu on sallittua ja suvaittua paitsi naisen aktiivisuus aloitteentekijänä! Hohhoijaa.
        Vaikeaksi on mennyt. Elämä.

        Vähän typerää, mutta miten ihmeessä miehenä sinä vain ihmeellisesti muutut lennosta "rennon itsevarmaksi"?

        Naisten kanssa siis?

        Vaikka muuten olisikin rento ja itsevarma niin se ei tarkoita että niitä naisia osaisi silti iskeä tai se vetoaisi naisiin.

        Ja kun jokainen nainen odottaa että naisten kanssa mies on rento ja itsevarma naisten mies niin niitten aloitteiden tekeminen on yksistä pakeista toisiin kulkemista.

        ". Vuonna 2011 näköjään kaikki muu on sallittua ja suvaittua paitsi naisen aktiivisuus aloitteentekijänä! Hohhoijaa."

        Kriteerien muuttaminen kuka mies tekee sinuun vaikutuksen kuin pelkästään "rennon itsevarma" on sallittua.
        Minua ei kyllä haittaisi naisen aloitteellisuus yhtään, mutta tosiasia on että naiset lähestyvät selkeästi nokkimisjärjestyksessä kovempi tasoisia rennon itsevarmoja naisten miehiä vain ja saavat pakkeja.

        Kun "se jokin" puuttuu niin saat olla miehenä ihan mitä hyvänsä. Silloin sinua aina pidetään jäykkänä epäitsevarmana naisten seurassa teitpä mitä hyvänsä.

        Mutta olen varma että iän myötä naisten tilanne huonontuu vielä enemmän koska kauneus häviää.
        Miehenä osakkeet on vähän itseasiassa parantuneet mutta valikoima vain vähentnyt ja naisiin ei vain tutustu enää missään. Paitsi tietysti niissä piireissä joissa odotetaan miehen olevan rento ja itsevarma charmikas naistenmies.


    • uyguyuygyguyuyg

      Kyllä ollaan.

    • Kyllä se on hankalempaa, nuorempana tutustui tuosta vaan. Mutta näin vanhempana se on vaikeampaa. Syytä en tiedä, ehkä yksi on että olen varautuneempi. Siis sillä tavalla varautuneempi että ei kuvittele asioiden edelle, vaan katsastelee tilannetta pidempään ennen kuin tekee mitään liikkeitä.

      Miksi sitten näin varautuneesti teen? Koska suurin osa on jo suhteessa, niin sitä ei mene suoraan kysymään vaan katsastelee ensin onko varattu vai ei.

      Joo joku varmaan sanoo että typerästi teen, mutta en juuri voi mitään tälle se tullut vaan jäädäkseen käytökseen.

    • Ihan yhtä vaikeeta se tutustuminen oli silloin parikymppisenä. Ja mikä hitto siinä on että kavereiden kavereille voi heittää millaista juttua tahansa. Mutta tuntemattomien kanssa on aivan lukossa.

    • lost 4eva

      itse en ainakaan törmäillyt missään kehenkään parikymppisenäkään, koko ikäni on oikeastaan elämäni kiertänyt naiset kaukaa tai naiset kiertäneet meikäläisen kaukaa. Olen jo pitkästi yli kolmikymppinen ja en enää edes varmasti osaa jutellakaan naisille, sen olen huomannut jo töissäkin. Maailmankuvani, elämänkokemukset, kaikki on varmasti niin kaukana naisten näkemyksestä kuin vain voi olla.

    • sir_eino

      Osittain pitää paikkansa. Nykyään sitä vaan käy vähemmän missään. Joskus kun olin 21v niin opiskelin, kävin viihteellä varmaan kolme kertaa viikossa ja olin kahtena iltana viikossa yhdessä baarissa töissä. Tyttöjä tapasi koko ajan. Ja kyllä niiden kanssa sitten tapahtuikin kaikkea vaikka olin naisten kanssa paljon kömpelömpi kun nykyään.

      Se iskeminen on todella paljon helpompaa nykyään kun osaa sen homman paremmin. Nuorena oli välillä ja etenkin selvin päin vähän turhan varovainen silloinkin kun tytöltä sai ihan selvää kiinnostuksen osoitusta. Nykyään sitä tulee tartuttua heti tilaisuuteen jos mimmi antaa mahdollisuuden.

      • Gordon Gekko

        "Nuorena oli välillä ja etenkin selvin päin vähän turhan varovainen silloinkin kun tytöltä sai ihan selvää kiinnostuksen osoitusta."
        Nuorempana epäilin monesti, että eeeeei se nyt voi olla kiinnostunut. Sitten varovaisuuden takia meni etsikkoaika ohi. Myöhemmin jossain samanlaisessa tilanteessa vähän rohkeammalla jutulla onkin päädytty tytön kämpille, ja kelaa vain mielessään että näinköhän se olis mennyt siinä ja siinäkin tilanteessa? No, menneitä kun muistelee liikaa, niin itseään vain kiusaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      356
      11689
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2462
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      58
      2380
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1994
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      165
      1910
    6. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1888
    7. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      83
      1439
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      41
      1434
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1400
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1394
    Aihe