Ikisinkun lomaviikko

freedo.m1977

Pidinpä tässä kuluneen viikon lomaa, kun tässä palkkatukityössäni oli kertynyt lomapäiviä enkä niitä rahana saa. No ihan kiva, että sai vapaallakin olla pitkästä aikaa. Mutta mitenkä sitten lomani käytin? Miten tällainen kohta 34-v ikisinkkumies kuluttaa vapaan viikkonsa? No aika turhastihan tämä meni.

Vanhalla Xboxillani tuli pelattua itselleni uutta Jade Empire -roolipeliä ja sehän oli varsin kivasti aikaa vievä peli. Noin 20 tuntia meni läpipelaamiseen. Sitä sit nyt kolmatta kertaa hakkaan läpi. Sitten olen katsellut suosikkisarjojeni dvd:itä. Stargate SG-1:n 10.kautta ja Stargate Atlantiksen 3.kautta. Sain katseltua edelliset kauden näistä kyseisistä sarjoista kuluneen viikon aikana loppuun. Melkoista nörtteilyä siis?

Sitten olen vähän jumppaillut kämpillä. Etunojapunnerruksia, vatsalihaksia, käsipainoja jne. Kolmena päivänä sellainen puolen tunnin rykäisy. Aika vähän siis, mutta edes jotain. Ulkona en ole käynyt kun muutamana päivänä ostamassa ruokaa.

Mun psyyke on vaan sellainen, että täällä kämpillä koen olevani turvassa ja mielenrauhassa. Ihmisten keskellä alkaa hieman stressaamaan. Töissä menee ok kun tietää että siitä saa palkan ja illaksi pääsee kämpille taas. Mutta vapaa-aikana sit ihan omissa oloissa mieluiten.

Toki yksinäisyys vaivaa aina. Naisenkaipuu, läheisyyden kaipuu. Mutta sille ei voi mitään. Asioita joista voin vain unelmoida ilman täyttymystä. Ikuisesti yksin. No luonne on vaan tällainen. Haluan olla yksin, mutta kaipaa naista. Ristiriita. Minkäs teet.

Siispä näin turhasti meni viikko ja oikeastaan koko elämä menee näin. Huhtikuun lopussa kun jään työttömäksi, niin koko elämä menee siitä lähtien taas näin. Silloin voi ottaa vähän enemmän luonnon päälle. Mutta minkäs teet? Elämä jatkuu ja menee ohitse näinkin.

Selllaista. Miten sinä viettäisit vapaaviikkosi? Kysyn tätä kaikilta tänne eksyneiltä sinkuilta.

6

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lonryder

      niin koko elämäni tulee olemaan tuollaista. Pelaaminen on kivaa

      • freedo.m1977

        Pelaaminen on kivaa. Itse pakenen tätä tuskaista todellisuutta aina vapaa-aikana näihin fantasiamaailmoihin. Pelit, kirjat ja dvd:t. Eskapismia! :D


    • Niceasiawinner

      kolme vapaapäivää viikonloppu
      => lähden Lontooseen.

    • Lepus timidus

      Jos sä oikeasti tykkäät tehdä noita asioita mitä teit niin älä dissaa itseäs vain siksi että lukuisilla muilla 34-vuotiailla on jo esim. avioliitto, 100 tonttuu asuntolainaa ja 2 lasta. Tiedän, helpommin sanottu ku tehty. Me ei vaan saatais verrata itseämme muihin eikä uskoa niin sokeasti valmiisiin käsikirjoituksiin "hyvästä ja kunniallisesta elämästä".

      Täytän itse 34 viikon sisällä, ja olen sellaisella alalla jossa työn ja vapaa-ajan erottaminen on miltei mahdotonta. Jos olisin viikon totaalilomalla, tekisin suunnilleen samaa kuin sinä: repisin kotona rautaa, kuuntelisin mielimusiikkiani ja kattelisin hauskoja leffoja sekä tapaisin harvakseltaan hyviä kavereita. Mäkin tykkään olla kämpillä turvassa ;)

    • "Stargate SG-1:n 10.kautta ja Stargate Atlantiksen 3.kautta. Sain katseltua edelliset kauden näistä kyseisistä sarjoista kuluneen viikon aikana loppuun. Melkoista nörtteilyä siis?"
      Mulla on stargatejen (sitä uusinta universea ei oo, mutta se on ihan surkea evvk) kaikki kaudet ja olen varmaan katsellut ne jo kolmeen neljään kertaan kaikki läpi :)

      Itse kysymykseen niin sitä samaa mitä nytkin.

      "Naisenkaipuu, läheisyyden kaipuu."
      Sama vaiva, mutta minkäs teet.

    • Twin Six

      Olin itsekin kuluneen viikon yllätyslomalla, työtäni haittaavat luonnonolosuhteet (lumi, pakkanen), joten katsoimme parhaaksi pitää hieman taukoa tässä välissä.
      Mitäkö tein? En paljon mitään. Maanantaina kävin kaupassa ostamassa viikon ruokatarpeet, muuten olen lähinnä ollut kotona ja nettaillut. Hiihtänyt olen joka päivä, se on mukavaa ja pysyy kuntokin yllä. Tänään kun vähän lauhtui, kävin sentään tallilla katsomassa harrasteautoa ja teinpä jopa pientä fixiäkin kesää varten.
      Olisihan tietysti jossain voinut käydäkin, mutta missä? Näin talvella on itseäni kiinnostavia tapahtumia todella vähän. Ihan pelkän mäkkärireissun takia ei viitsi kotoaan poistua.

      "Toki yksinäisyys vaivaa aina. Naisenkaipuu, läheisyyden kaipuu. Mutta sille ei voi mitään. Asioita joista voin vain unelmoida ilman täyttymystä. Ikuisesti yksin. No luonne on vaan tällainen. Haluan olla yksin, mutta kaipaa naista. Ristiriita. Minkäs teet."

      Tunnen aivan samoin. Toisaalta nautin yksinäisyydestä, enkä osaa kuvitella itseäni elämään yhdessä toisen ihmisen kanssa. Silti on koko ajan läsnä sellainen tietty tuska, joka ei mene hetkeksikään pois, ei missään tilanteessa. Keskellä yötä kun herää, se on läsnä. Kun ei ole ketään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      189
      3638
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2892
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2732
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2209
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2017
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1657
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1615
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1568
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1419
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1321
    Aihe