Opteam vai HR-house?

ihmetteleväinen

Kumpikin firma tarjoaa minulle töitä. HR-housella palkka yli 10 euroa, Opteamista ei palkkaa vielä kerrottu enkä kysynytkään.

Palkan lisäksi pohdin sitä kumpi vuokratyöfirma on luotettavampi.

Kommentteja, kokemuksia?

17

2123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mine78

      oman kokemuksen mukaan hr house on parempi työnantaja

    • jesu9

      ota kumpikin ja tsekkaa miten luotettavia ovat ja minkä verran on töitä.

    • duunari,

      Ota jompi kumpi mutta ÄLÄ OTA staff . Huonot kokemukset...
      Itse teen nykyään HR hausen kautta ja töitä on riittänyt.

    • vuokratyöntekijä jo

      Opteamilla myös tessin mukainen palkkaus, eli kaupan puolella kassamyyjän palkka minimikokemuksella 10,37, ravintolan puolella tarjoilijan palkka minimikokemuksella 10,40. kokemusvuodet nostavat palkkaustasoa.

      • Vuokrafirmat nurin!

        Opteamin palkat voivat olla TES:n mukaiset, mutta allekirjoittanut sai tapella yhdestä 80€ palkkasaatavasta (2xpäiväraha lisät) monta viikkoa, ennen kuin lopulta maksoivat. Ja minulle kävi vielä hyvin, osalla palkoissa oli pahimmillaan useiden satojen eurojen heitot, lisät luonnollisesti päin persettä laskettuna, kuten vero%..

        Suosittelisin siis mitä tahansa muuta kuin Opteamia. Tosin samoja paskafirmojahan ne kaikki, mutta OT on aivan erityisen paska.


    • Ei välitysfirmoille

      Vai maksaa ne noin pientä liksaa Opteamilla ja HR HOUSELLA vieläkin? Muut välitysfirmat maksaa sen päälle 13 euroa helposti kokille jolla työkokemusta parin vuoden ajalta.

      Älkää hyvät ihmiset menkö liian pienellä liksalla duuniin kun on olemassa välitysfirmoja jotka maksavat oikeudenmukaistakin palkkaa keikkailemisesta. :) Parasta olisi kun ei menisi ollenkaan välitysfirmaan töihin. :)

    • waroituksen sananen

      Opteam EI KOSKAAN maksa senttiäkään yli pakollisen tessin. Sairasajan palkkaa ei makseta jos on yli 7pv tauko keikoissa tai lääkärintodistuksen koodi ei heidän mielestään ole tarpeeksi hyvä, esim. käsi murtunut. Pakollinen koulutus voi olla edessä, jonka maksat itse. Työterveyshuoltoa ei ole heillä olemassakaan, saat käydä itse kunnallisella tai maksaa lääkärisi. Työkeikkoja painostetaan ottamaan jopa parin tunnin varoajalla sanomalla "jos et tee, et enää saa sunnuntaivuoroja".

      Kaikki keikkahommaa tarjoavat vuokrafirmat ovat enemmän tai vähemmän tuollaisia. Hae mieluummin joku kokopäiväinen ja pitkäaikainen homma eilakaislalta tai manpowerilta. Jos kuitenkin keikkahomma on ainoa joka sinulle sopii, välttele nyt hyvä ihminen ainakin tuota opteamia.

      • Opteamilainen

        Aika jännää että tollaista täällä valitat. Mä saan todella kivasti yli tessin nimenomaa Opteamilta. Ja niiden sairasloma/työterveyskäytännöt on muuttunu nyt tosi hyviksi. Kukaan ei uhkaile ettei vuoroja saa jos et pysty joustamaan mutta jos joustat ja lähdet viime hetkellä, voit usein saada parempaa palkkaa, tms, ja tulevaisuudessa paremmin keikkoja.


    • Buukkarit HR-HOUSE

      Opteamilla on nykyisin töissä HR-Housen vanhoja buukkareita joten varokaa hakemasta töihin sinne jos ei ole välit priimat HR-Housen kanssa. :D Kummassakin firmassa aivan paskat liksat ja TES:sillä mennä porskutetaan ainakin keittiössä. :D ;/ ;/ ;/

    • MIka Eskola - Opteam

      Tervehdys

      Vastaajana Opteamista Mika Eskola.
      Hyvä, että palkasta puhutaan. Yleisesti ottaen palkasta päättää aina asiakas. Tes on yleensä se, jonka pohjalta maksetaan. Kyllä me yritämme neuvotelle paremmista palkoista ja useasti se onnistuukin. Vuokratyö ei aina ole paras valinta, mutta ei myöskään huonoin. Todella moni on vakinaistettu. Se riippuu isosti omasta elämäntilanteesta. Kaikista kommenteista on muuten hyötyä. Ottaahan se välillä tosin luonnon päälle kuulla omistamastaan yrityksestä v...ja p...alkuisia adjektiivia. Paljon on kehitetty, mutta lisää pitää tehdä.
      Työterveydestä sen verran, että meillä se on Terveystalo ja joissakin toimistoissa taas Mehiläinen. Paikallisesta toimistosta pitää saada maksusitoomus ennen lääkärille menoa. Kuukauden pitää olla töissä ja vähintään vuoro viikossa. Katko on nykyään14 pvää.
      Olen todella harmissani, jos myyntipalvelumme on sanonut jotakin siihen suuntaan, ettei saa sunnuntaivuoroja, jos ei ota jotakin vuoroja vastaan. Käyn asiaa heidän kanssaan läpi. Contactor järjestelmästä voi varata vuoroja omien mahdollisuuksiensa mukaan.
      Kiitos jälleen kerran kommenteista. Kovaa ja suoraa tekstiä, mutta otamme sen nöyrästi vastaan.

      Hyvää itsenäisyyden päivää.

      Mika Eskola- Opteam

    • Vuokratyö :( :( :(

      Täällä puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, toisin kuin siellä työhaastiksessa tai saikkulappuja luovutettaessa esimiehelle. Ei tässä ole mitään sen kummempaa.

    • hyviä kokemuksia

      Täällä on aika väärää ja vanhaa tietoa näköjään. Todellakin työterveyshuolto on nykyään jo olemassa ja Terveystalon palveluita saa Opteamilla käytettyä kunhan vain heti sairastuttuaan ottaa yhteyttä myyntipalveluun.Ravintola alallahan maksetaan n.10-16€ tuntipalkkoja, toki riippuen siitä onko sulla alan koulutus,hygga ja anniskelupassit kunnossa, työkokemusta jne.Brekuilla vähemmän,vatitarjoilussa eniten.Riippuu siitä mitä osaat ja mitä töitä teet ja kuinka monta vuotta sulla on työkokemusta...Ja jos et osaa itse esittää PALKKATOIVETTA niin varmasti voit tehdä tes palkalla töitä hamaan tulevaisuuteen. Kai nyt jokainen ymmärtää työhaastatattelussa kertoa jos ei halua lähteä töihin esim.alle 13€ tms. Kyllä se on ihan itsestä kiinni ja ammattilaisille maksetaan aina.
      Ja jos teet keikkatyötä niin eihän sua nyt kukaan "pakota"ottamaan mitään vuoroja,itsehän sitä päättää minä päivinä töihin haluaa lähteä.Pistää vaan estot työkalenteriin niin ei silloin kukaan soittele tai "pakota"töihin.Haloo! On kyllä totta, ettei aina voi saada varattua itselleen pelkkiä sunnuntai vuoroja kalenteria täyteen, mutta asiakasyrityshän siellä sen määrää jos eivät halua ottaa joka päivä eri tyyppiä töihin.Näin mulle on ainakin perusteltu jos en jotain tiettyä sunnuntai vuoroa ole joskus itselleni saanutkaan.Ei ne bookkaajat siellä mitään sääntöjä keksi. Sitä paitsi itse voi varata vuoroja suoraan järjestelmästä, joten ei ongelmaa. Töitä voi tehdä sen minkä itse haluaa ja jos oman työkalenterin pitää vaan päivitettynä ja ajantasalla niin ei sulle niitä vuoroja parin tunnin varoitusajalla edes soiteta. En ymmärrä miten jotain palkanmaksu ongelmia voi edes olla, kun jokaisella työntekijällähän on itsellään velvollisuus laittaa omat työvuoronsa työkalenteriin ylös ja hyväksyä ne työajat. Sen jälkeenhän ne lähtee aina automaattisesti maksuun. Jos sitä ei osaa itse huolehtia niin sitten on aivan oma murhe jos palkkapäivänä tajuaa, ettei ole työtuntejaan ilmoittanut minnekään.Mutta meitä on joka kelkkaan näköjään...

      • Smeagol4

        Bloggaamista ei kyllä kukaan jaksa tehdä kovin pitkään. Olen ollut itse blokkaamassa. Sen sijaan kaljan myyminen on paljon hauskempaa ja arvostetumpaa. Niihin keikkoihin voi päästä hyvin henkilöstövuokrausyritysten kanssa, mutta sitä ennen pitäisi hankkia anniskelupassi vaikkapa alertumilta http://www.alertum.fi - kokeeseen voi myös valmistautua verkossa esim. osoitteessa http://www.anniskelupassi.fi


    • vuokratyö

      Muuten loistokirjoitus, ainoa korjaus vaan että sairastuttuasi älä soita myyntipalveluun, vaan Opteamin HR-koordinaattorille jotka ohjeistavat eteenpäin. Mutta perusidea oli oikea. Järkeä saa käyttää. Kiitän.

    • kokemusta on

      ei ainakaan HR-house.

    • TES:N

      palkka on TES

    • teme6

      yli vuosi vierähtänyt tuosta edellisestä viestistä mutta kannan nyt korteni kekoon jos joku sattuu vielä lukemaan. teen töitä hr-housen kautta ja olen tyytyväinen. itse säätelen miten paljon ja missä mestoissa haluan tehdä töitä. kukaan ei pakota/painosta mihinkään. liksat ovat oikein ja ajallaan. tottakai itse pitää omaa kalenteria päivittää, no big deal.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      50
      3506
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2079
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1574
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1424
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1292
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 23
      1059
    Aihe