Miksi en kelpaa?

yksn

Olen kohta 25v nainen. Olen positiivinen ja todella huumorintajuinen, kauniiksi on kehuttu, erittäin urheilullinen, pidän ruuasta ( en siis ole semmonen mikä syö pelkkää salaattia ja mietin, iiik lihon), minulla on normaali ehkä vähän urheilullinen vartalo,olen myös avoin ja tykkään tehä paljon asioita ja kokeilla kaikkee uutta.
Tuntuu, että mikään suhteen alku ei mee alkua pidemmälle.. tai kukaan ei ees kiinnostu musta..

48

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nöösi_poika

      Olet liian hyvä. Liian hyvää ei kukaan halua. Tulee pelko omasta riittämättömyydestä.

      MIeti parasta autoa, jota olet milloinkaan ajanut. Haluaisitko omistaa sellaisen? No, et tietenkään. Se on kerta kaikkiaan "liian hyvä". Liian hyvää, liian täydellistä, ei kukaan halua. Liika on liikaa. Myös autoissa.

      Mutta jälkikäteen on ihana muistella niitä yhdessä vietettyjä hetkiä ja tietää, ettei sitä pääse välttämättä koskaan kokemaan uudelleen. Puhun nyt siis autosta.

    • rikquu

      Ehkä susta näkyy epätoivoisuus ulospäin? Ehkä oot tyyppiä " takertuja"? Mun mielestä ei kannattaisi noinkaan nuorena (vai vanhana?) vielä stressata. Ilmeisesti sulla on kuitenkin jonkinlaisia virityksiä ollut kun kerran puhut siitä ettei mikää etene alkua pidemmälle. Eli siis, pää pystyyn ja eteenpäin, ei ainakaan jäädä S24seen surkuttelemaan.

      • .............

        En usko että on takertuja. Takertujat kelpaa oikein hyvin esimerkiksi minulle ja monille tuntemilleni miehille. Takertuminen on vain negatiivinen ilmaisu sille, että ihminen haluaa oikean parisuhteen eikä mitään katellaan-suhdetta.

        Sen sijaan luulen, että aloittajan kohdalla on kysymys siitä naisten klassisesta ongelmasta mistä melkein aina on kyse. Aloittaja valitsee itselleen liian suosittuja miehiä, joilla ei ole kiinnostusta sitoutua vaan ainoastaan paneskella.


    • sir_eino

      No vaikea sanoa. Luettelet läjän ihan kivoja ominaisuuksia jotka varmasti viehättävät monia mutta joita on monilla ikäisilläsi tytöillä. Et kerro itsestäsi mitään. Mitä asioita esimerkiksi tykkäät tehdä? On kiva että nainen tykkää tehdä asioita mutta vielä kivempi jos se tykkää tehdä samanlaisia asioita kun minä.

      Ja sitten... Ei kai positiivisuutesi ole sitä saatanan rasittavaa "olen kaikkien kaveri ja missään ei ole mitään huonoa" positiivisuutta?

      No en minä ole tyttöystävää etsimässä, kunhan tapan aikaa. Mutta vakavissaan... Vaikea tuon listasi perusteella on sanoa mikä mättää.

    • Mulla heti kosahtaa tuohon urheilullisuuteen, hyvin moni sanoo olevansa urheilullinen. Ja kun en itse ole urheilijatyyppiä niin ei silloin elämäntavat kohtaa, jo tuon perusteella ainakin itse kävelisin aika äkkiä toiseen suuntaan. Etsinkin samoilla elämäntavoilla olevaa naista, johon urheillullisuus ei kuulu.

      Tää on vain mun mielipide, älä ota vakavasti.

      • nöösi_poika

        Ei naisten urheilullisuus tarkoita välttämättä urheilullisuutta. Ne vaan sanoo olevansa urheilullisia, koska se on sosiaalisesti toivottavaa. Muija joka ei koskaan juokse ilmoittaa harrastuksekseen lenkeilyn. Näihin on törmätty paljon...


      • and_justice_for_all
        nöösi_poika kirjoitti:

        Ei naisten urheilullisuus tarkoita välttämättä urheilullisuutta. Ne vaan sanoo olevansa urheilullisia, koska se on sosiaalisesti toivottavaa. Muija joka ei koskaan juokse ilmoittaa harrastuksekseen lenkeilyn. Näihin on törmätty paljon...

        Luulin ettet ole koskaan naiseen törmännyt?


    • yksn

      En ole takertuja. Nimenomaan suhteessa haluaisin, että molemmilla on omat menot. Minua ei haittaa jos esimerkiksi mies haluaa käydä baarissa kaveriporukan kanssa..molemmilla pitää todellakin olla omat jutut myös ja omaa aikaa..

      Minullakin on huonot päiväni, en todellakaan ole sellenan super positiivinen.. tarkotin vaan, etten ole sellainen ahdistunut ja masentunut ja juuri se epätoivoinen en ole.

      Mainitsen nyt tässä samalla, että mitä minä sitten tykkään tehdä.. tykkään harrastaa liikuntaa, tykkään tehdä ruokaa ja leipoa, tykkään katsella elokuvia, tykkään nähdä kavereita ja pitää hauskaa..

      ehkä se on sitten niin, että valitsen juuri niitä vääriä "suosittuja" miehiä, jotka haluaa vaan paneskella..

      • yksn

        joo mä tiedän, että moni nainen ilmoittaa olevansa urheilullinen vain, koska se kuulostaa hyvältä! Mä oon ihan oikeesti.. käyn jumpissa ja kuntosalilla, lenkkeilen.. useammin kävelen mutta myös jopa oikeesti juoksen!

        Ymmärrän myös toki sen, että kaikki miehet eivät urheilullista naista halua.


    • Gordon Gekko

      Kuulostat ainakin paperilla hyvältä. Varmaan riippuu paljon siitä, mistä ja miten juttelet sua lähestyvien miesten kanssa. Vaikeapa sitä on sanoa miksei onnista, ellei näe miten ihminen livenä käyttäytyy.

    • yks mies

      Vaikea sanoa. Tuon lyhyen kuvauksen perusteella kuulostat monen miehen unelmalta.

    • don'treallyundestand

      Aivan samanlainen tyttö myös täällä vapaana. Olisin voinut luulla, että kirjoittaja on minä. Vaikea ymmärtää, että miksi kaikki suhteet aina tyssää. Sitä ihmettelevät myös monet (miespuoliset) ystäväni, sanovat, että olen juuri sitä mitä mies hakee. No, en sitten kyllä ymmärrä, miksi olen vielä yksin. Minulla on myös paljon ystäviä, hyviä sellaisia, sekä naisia että miehiä, jotka viihtyvät hyvin seurassani.

    • yksn

      Joo, mulla on ihan sama. Mullaki miespuoliset ystävät on sanonu ihan samaa mitä sulle.. ja siis mullaki on miehiä ja naisia ystävinä ja hyvin on viihtyny! Ollaankohan me kaksosia? :D Mut hyvä tietää etten oo ainut.

      • kelpaamaton avautuu

        Täällä myös kolmas samanlainen nainen. Minulla myös sama tilanne: tulen toimeen niin miesten kuin naisten kanssa, mutta parisuhdetta ei löydy. Myös minun tapauksessa tuttavat ihmettelevät tätä, koska minua pidetään "normaalina" ja mukavana ihmisenä.

        Miellän itseni tavalliseksi naiseksi. Olen hoikka, ihan nätti, mutta en mikään kaunotar kuitenkaan, en ole masentunut enkä kärsi mielenterveyden ongelmista, en ole "yltiöpositiivinen", joskus maailma v*ituttaa minuakin hetkellisesti ja siihen kai kaikilla on oikeus? Yleensä olen kuitenkin hyvällä tuulella. Pystyn myös hillitsemään pahantuulisuuteni, enkä pura sitä toisiin ihmisiin. Voin sanoa reilusti; nyt meillä töissä tapahtui tällaista ja olen tosi harmissani, en siis ole harmissani kaverille/poikaystävälle/vanhemmile vaan tälle työpaikalla tapahtuneelle asialle, esimerkiksi. Harrastan kevyttä tanssillista liikuntaa ja aurinkoisina päivinä on mukava lähteä kävelylle luontoon tai mihin täältä keskustasta nyt pääsee. :o) En tupakoi, käytän alkoholia kohtuudella, baareissa käyn harvoin, yleensä silloin jos joku kaveri järjestää synttärit, tuparit jne pirskeet. Harvoin lähden kenenkään kaverin kanssa kahdestaan baariin, vaan siihen on aina tällainen olevinaan "parempi syy". Minusta on mukava viettää aikaa tasaisesti kotona ja "ihmisten ilmoilla". Mukavin tapa viettää vkl:a olisi lähteä miehen kanssa kahdestaan tai porukalla mökille, tai sitten viettää laatuaikaa miehen kanssa. Laittaa ehkä ruokaa ja katsoa elokuva, tai sitten käydä ulkona syömässä ja elokuvissa. Lauantaina päivällä ehkä kaupungilla ostoksilla. Muutenkaan en ole sellainen "ryyppää ja rellestä" -tyyppinen. Matkustus kiinnostaa, ja jos saisin valita lähtisin johonkin kaupunkikohteeseen, tai johonkin erikoiseen/luontorikkaaseen paikkaan kuten vaikkapa islantiin, tai sitten ahvenanmaalle/turun saaristoon pyöräilemään. Biletys-lomat esim. Sunny Beachilla eivät kiinnosta.

        Baarista minun on vaikea löytää seuraa. Netin kautta olen saanut kaikkein tylyintä kohtelua miehiltä. Paras tapa minulle tutustua miehiin on kavereiden kautta, työpaikan kautta tai harrastuksen kautta tavallaan "vahingssa" puolueettomalta maaperältä, jossa ei ole välttämättä ollut edes aikomuskaan iskeä ketään. Minulle ovat miehet monesti sanoneet "kanssasi on todella kiva jutella". Moni mies haluaisikin pitää minuun yhteyttä, vaikka tapailu olisi loppunut, ja osa miespuolisista työ/opiskelukavereista soittelee aina silloin tällöin ihan vaan jutellakseen, eikä siis mitään seksijuttuja. Siksi onkin kummaa, ettei parisuhdetta löydy, koska annan itsestäni kuitenkin jotain keskustelun muodossa, ulkonäössäni ei pitäisi olla sellaista vikaa etten sen puolesta kelpaisi kenellekään, seksin suhteen olen sitä mieltä että se kuuluu ensisijaisesti seurusteluun. En nosta kytkintä, jos kuulen miehellä olleen jokunen yhdenillan-juttu tai seurusteluja ennen minua, mutta kaikenlaisia "naissankareita" katson kyllä vähän kieroon. Elämänarvot tuntuvat olevan sitten melko erilaiset.


    • jukka80

      moi,täälä 30v mies,olen liikenteessä tositarkotuksella,olen kans yrittänyt monella eri sivulla täälä etsiä kaveria elämääni,mut kun tuntuu et täälä vissiin melkein kaikki jotain huijareita,olis kiva tutustuu sinuun,kerro ittestäs jotain,minä olen semmonen ihminen joka tulee äkkiä juttuun uusien ihmisten kans,olen myös huumorintajuinen ihminen:)

    • crocuta_crocuta

      Se voi olla joku piirre käytöksessä... Tai sitten vain ollut huonoa tuuria.

      Paha mennä tämän perusteella sanomaan.

    • arvailuja

      Ehkä et anna signaalia, että voisit olla kiinnostunut muussakin kuin kaverimielessä tai että tarvitsisit toista, tms. Flirttailetko tai teetkö paljon aloitteita, tai miten yleensäkin osoitat kiinnostusta toista kohtaan?

      Tarkoitan et vaikutat tekstin perusteelta kuitenkin ihan kiinnostavalta ihmiseltä, joten ehkä sun kannattaisi enemmän miettiä sitä miten osoitat kiinnostusta toista kohtaan ja johtuuko suhteiden kaatuminen alkuunsa enemmänkin siitä, että toinen kokee ettei saa sulta ihan sitä mitä kaipaa....

    • aika tyhmiä miehiä pitää olla jos jättää noin täydellisen naisen, ei taida oikein liikkua mikään muu kuin oma ittensä niillä päässä.

    • JK

      VAIKE A SANOA

    • yksin kotona.

      Sinä yksin oleva.! Missä päin asut? Täällä olis kans yks yksin oleva joka ei tunnu kelpaavan kellekkään vaikka olen tosi mukava mies. Tuun toimeen erilaisten ihmisten kanssa, en polta ja alkoholia en paljoo juo. Joskus käyn rafloissa kattelemassa mut en kovin usein. Olen aika urheilullinen.Pelaan salibändyä ja pyöräilen säännöllisesti. luonteeni on huumorintajuinen, avoin, luotettava jaolen rauhallinen. En huuda enkä riehu edes kännissä joten mun kanssa kehtaa kulkea kaupungillakin. Olen 35 vuotias ja raumalta. Olis mukava vaihtaa ajatuksia ja olis mukavaa kuulua yhteen jonkun kanssa.

    • jackaroo

      No vaikeahan sitä on näin netissä parin rivin perusteella sanoa mikset pääse pidempää suhteeseen. Mutta kyllä kai tuota voi aina vähän arvailla.

      Jos olet itse vähän keskimääräistä paremman näköinen, viehättävä nuori nainen, niin saat varmasti osaksesi paljon huomiota miehiltä, yleensä varsinkin niiltä kaikkein aktiivisimmilta miehiltä jotka eivät ole etsimässä parisuhdetta vaan seksiä. Jos tapaat paljon miehiä, mutta kukaan heistä ei halua kanssasi pidempään suhteeseen, niin vika ei välttämättä ole sinussa itsessäsi, vaan siinä millaisiin miehiin yleensä tutustut ja miten sinä niihin tutustut. Voit vaikuttaa tähän asiaan helposti siten että teet itse enemmän aloitteita miehiä kohtaan. Jos olet kaunis nainen, niin osa vakavaa suhdetta etsivistä miehistä ei välttämättä edes yritä lähestyä sinua, sillä he olettavat etteivät voi koskaan saada kaltaistasi naista parisuhteeseen.

      Toinen seikka on se että varsinkin nuoret miehet eivät välttämättä ole etsimässä vakavaa suhdetta, ja nuoret miehet on yleensä helppo karkottaa puhumalla jo ihan suhteen alkuvaiheessa siitä yhteisestä tulevaisuudesta ja lapsistakin. Ei moni nuori mies halua vielä edes puhua noin vakavista asioista, varsinkaan vasta tapaamansa naisen kanssa. Toki on hyvä tehdä selväksi se että olet suhdetta etsimässä, etkä vain pelkää seksiä, mutta tuon asian voi tehdä monella eri tavalla. Voit myös alkaa etsimään hieman vanhempia miehiä, jotka ovat enemmän sitoutumishalukkaita kuin nuoremmat.

    • guggellsson

      Sama tarina täälläkin. Oon pian 20vuotias nainen,enkä ole koskaan seurustellut. Monesti oon tapaillu miestä,mutta alkua pidemmälle ei päästä ku mies ilmoittaaki haluavansa olla pelkkä kaveri. Harrastan myöskin paljon liikuntaa,erityisesti tanssia ja kokkailua. Nätiksi on myös kehuttu.
      Oon tavannut pari kertaa netissä tutustumaani mieheen,mutta ne ei taida johtaa mihinkään. Toinen oli kamala takertuja joka ei varmaan ole koskaan saanut naista,epätoivoisuus huokui siitä.Häni hastui minuun vaikka meillä ei ollu paljon mitää yhteistä. Toisen oon nähny vasta kerran.Se,että on yhä sinkkuna on varmaan monien tekijöiden summa. Ei oo sattunu kohalle sopivaa, jos on vähän ujo ja huono tekemään aloitteita niin ei tapahdu mitään. Monesti baarissaki jotkut miehet kattelee,mutta eivät tuu juttelemaan. Sitte ku tanssii loppuillasta jonkun kanssa,ni ne jotka on katellu mulkoilee vihasesti:D oisivat laittanu tikkua ristiin..mut joo. Ja huono tuuri on saattanu myös olla
      Tulipa sekavaa tekstiä...

    • Robert Pattinson

      No niin kaikki epätoivoiset tytöt setä ratkaisee!

      Poikaystävän saamisen 4 vaihetta:

      1. vaihe HOUKUTUS
      Miehet huokutellaan seksillä/seksikkyydellä. En tarkoita että pitää heti antaa seksiä, mutta pitää olla joku seksin lupaus ilmassa. Pelkästään seksikkyys riittää. Eli ei tarvitse ääneen luvata että "kuukauden päästä saat seksiä" tms. Eli pidä huolta ulkonäöstäsi. Pukeudu naisellisesti/tyttömäisesti tai muulla tavoin vetoavasti. Jokainen löytää oman tyylinsä, ei tarvitse tekeytyä muunlaiseksi kuin itse on, jokainen nainen on seksikäs, kunhan vain löytää oman seksuaalisuutensa ja osaa tuoda sen esiin. Ei tarvitse myöskään olla tyrkky tai pornahtava (paitsi jos haluaa). Riittää että näyttää hyvältä.

      2. ja 3. vaihe UUSI KUU ja EPÄILYS
      Kun mies on houkuteltu seksin lupauksella, niin seuraava vaihe on testata haluaako mies muutakin kuin vain seksiä (kaikki miehet haluaa seksiä, joten on naiivia kuvitella että mies ei ole kiinnostunut seksistä). Eli miehelle ei pidä antaa seksiä heti, vaan ensin tapaillaan vaikka n. kuukausi, jonka aikana selvitetään minkälainen mies on kyseessä, onko arvomaailmanne, elämäntapanne, kiinnostuksenkohteenne, toiveenne suhteelta jne. samanlaisia tai ainakin riittävän samanlaisia. Kun kuukausi on kulunut (uusi kuu) ja epäilynne miehen tarkoitusperien puhtaudesta (epäilys) on selvitetty, voit joko lempata hänet (kohteliaasti) tai antautua täysillä suhteeseen ja vihdoin antaa sitä pipariakin ressukalle, joka on joutunut pitkään odottamaan.

      4. vaihe AAMUNKOI
      Onneksi olkoon olette saaneet poikaystävän!

      • ei saa ei saa nyyh

        No jopas oli lässytystä ilman varsinaista asiaa. Sama kuin nakkelis pieniä kiviä jokeen yrittäen padota sitä.


      • Robert Pattinson
        ei saa ei saa nyyh kirjoitti:

        No jopas oli lässytystä ilman varsinaista asiaa. Sama kuin nakkelis pieniä kiviä jokeen yrittäen padota sitä.

        Eli et ymmärtänyt lukemaasi.

        Monilla kivoilla tytöillä on se ongelma että eivät ole tarpeeksi seksuaalisia. Ei riitä että "olen kiva ja urheilullinen ja tykkään elokuvista ja pizzasta". Pitää myös olla seksuaalinen, muttei kuitenkaan saa antaa heti piparia (katsokaamme vaikka palstan panomies-einon tapausta - paatunut panomies-eino rakastui johonkin tyttöön joka ei antanut kuukauteen piparia).


      • ei toimi..
        Robert Pattinson kirjoitti:

        Eli et ymmärtänyt lukemaasi.

        Monilla kivoilla tytöillä on se ongelma että eivät ole tarpeeksi seksuaalisia. Ei riitä että "olen kiva ja urheilullinen ja tykkään elokuvista ja pizzasta". Pitää myös olla seksuaalinen, muttei kuitenkaan saa antaa heti piparia (katsokaamme vaikka palstan panomies-einon tapausta - paatunut panomies-eino rakastui johonkin tyttöön joka ei antanut kuukauteen piparia).

        ei toimi.


      • Robert Pattinson
        ei toimi.. kirjoitti:

        ei toimi.

        Mitä tarkoitat? Voisitko vähän avata enemmän, koska tuollainen "ei toimi" ei kerro mitään, enkä usko että ei toimi, koska tiedän että toimii. Vai oletko joku super-ruma nainen jota kukaan ei huoli?


      • edell.
        Robert Pattinson kirjoitti:

        Mitä tarkoitat? Voisitko vähän avata enemmän, koska tuollainen "ei toimi" ei kerro mitään, enkä usko että ei toimi, koska tiedän että toimii. Vai oletko joku super-ruma nainen jota kukaan ei huoli?

        päinvastoin. viimeksi mm. eilen iltapäivällä bussipysäkillä sain treffipyynnön.
        mutta on aivan sama jatkon kannalta, antaako odottaa antaen ymmärtää, vai ymmärtääkö heti antaa.
        olen aika neuvoton. jopa toivoton.


      • Robert Pattinson
        edell. kirjoitti:

        päinvastoin. viimeksi mm. eilen iltapäivällä bussipysäkillä sain treffipyynnön.
        mutta on aivan sama jatkon kannalta, antaako odottaa antaen ymmärtää, vai ymmärtääkö heti antaa.
        olen aika neuvoton. jopa toivoton.

        No tuo odotuttaminen liittyy vain siihen ettei sotkeennu pelimiehiin ja sitten jälkeenpäin valita että kaikki miehet on sikoja, vaikka on itse uskonut jonkun lipevä-lassen ekoilla treffeillä vuodatettuja lemmentunnustuksia. Yleensä on hyvä odottaa sen verran että tuntee toista vähän paremmin - siis jos haluaa pitempää suhdetta eikä vain panoa. Ja vaikkei kaikki miehet sitä halua myöntää niin kyllä miehet kunnioittaa enemmän naisia jotka ei jaa pillua jokaiselle joka kehtaa pyytää.


      • edell.
        Robert Pattinson kirjoitti:

        No tuo odotuttaminen liittyy vain siihen ettei sotkeennu pelimiehiin ja sitten jälkeenpäin valita että kaikki miehet on sikoja, vaikka on itse uskonut jonkun lipevä-lassen ekoilla treffeillä vuodatettuja lemmentunnustuksia. Yleensä on hyvä odottaa sen verran että tuntee toista vähän paremmin - siis jos haluaa pitempää suhdetta eikä vain panoa. Ja vaikkei kaikki miehet sitä halua myöntää niin kyllä miehet kunnioittaa enemmän naisia jotka ei jaa pillua jokaiselle joka kehtaa pyytää.

        no ei tulisi mieleenkään sanoa, että kaikki miehet ovat sikoja, mitäs mä sellaisia haikailisin :)
        aika hyvin erotan lipevä-lasset, enkä sellaisia jaksa kuunnella viihteenäkään. olen koittanut etsiä rinnalleni ihan tavallista, kunnollista miestä. ei ole edes mahdottomia kriteereitä, ainakaan varallisuuden tai sixpackien suhteen.
        toki naisetkin haluavat läheisyyttä, ainakin ikäiseni. mutta edelleen, ei tunnu olevan merkitystä suhteen mahdollisuuden kannalta, odotuttaako vai ei.
        häviävät kumminkin.


      • piukkis
        edell. kirjoitti:

        no ei tulisi mieleenkään sanoa, että kaikki miehet ovat sikoja, mitäs mä sellaisia haikailisin :)
        aika hyvin erotan lipevä-lasset, enkä sellaisia jaksa kuunnella viihteenäkään. olen koittanut etsiä rinnalleni ihan tavallista, kunnollista miestä. ei ole edes mahdottomia kriteereitä, ainakaan varallisuuden tai sixpackien suhteen.
        toki naisetkin haluavat läheisyyttä, ainakin ikäiseni. mutta edelleen, ei tunnu olevan merkitystä suhteen mahdollisuuden kannalta, odotuttaako vai ei.
        häviävät kumminkin.

        "vaikka on itse uskonut jonkun lipevä-lassen ekoilla treffeillä vuodatettuja lemmentunnustuksia."

        Tuskinpa kukaan täyspäinen sellaisia uskoo. Itse häipyisin heti, sillä inhoan yli kaiken leperteleviä ja lirkutteleviä miehiä.

        Naiset menevät sänkyyn ihan uteliaisuutta ja kokeilunhaluaan eikä rakkaudesta. Siinä mielessä naiset ovat samanlaisia kuin miehetkin nykyään. Ongelmia voi tosin seurata siitä, että toisella onkin muita hoitoja samaan aikaan, siihen ei aina osata varautua. Sellaisten miesten kanssa ei kiinnosta olla tekemisissä. Tietysti osa sitten suoraan valehteleekin ettei muita ole, mutta kuitenkin on. Itse olen sellainen, että haluan uskoa jos jotain sovitaan. Jos nousee epäilys, että toinen ei olekaan luottamuksen arvoinen, alan puuhata muiden miesten kanssa ja annan sen jutun hiipua...

        Minusta näissä seurustelu- ja seksiasioissa olisi parasta löytää samantyylinen kumppani. Eipähän tule sitten turhia (ja loputtomia) riitoja, miten toisella on ollut seksikumppaneita enemmän ja tarkoittaako se jotakin ikävää toisen persoonassa ja jos tarkoittaa niin mitä.


      • Anonyymi
        piukkis kirjoitti:

        "vaikka on itse uskonut jonkun lipevä-lassen ekoilla treffeillä vuodatettuja lemmentunnustuksia."

        Tuskinpa kukaan täyspäinen sellaisia uskoo. Itse häipyisin heti, sillä inhoan yli kaiken leperteleviä ja lirkutteleviä miehiä.

        Naiset menevät sänkyyn ihan uteliaisuutta ja kokeilunhaluaan eikä rakkaudesta. Siinä mielessä naiset ovat samanlaisia kuin miehetkin nykyään. Ongelmia voi tosin seurata siitä, että toisella onkin muita hoitoja samaan aikaan, siihen ei aina osata varautua. Sellaisten miesten kanssa ei kiinnosta olla tekemisissä. Tietysti osa sitten suoraan valehteleekin ettei muita ole, mutta kuitenkin on. Itse olen sellainen, että haluan uskoa jos jotain sovitaan. Jos nousee epäilys, että toinen ei olekaan luottamuksen arvoinen, alan puuhata muiden miesten kanssa ja annan sen jutun hiipua...

        Minusta näissä seurustelu- ja seksiasioissa olisi parasta löytää samantyylinen kumppani. Eipähän tule sitten turhia (ja loputtomia) riitoja, miten toisella on ollut seksikumppaneita enemmän ja tarkoittaako se jotakin ikävää toisen persoonassa ja jos tarkoittaa niin mitä.

        Jos menee kokeilunhaluaan sänkyyn, miksi on väliä, onko miehellä muita hoitoja? Jos ei siis ole alettu seurustelemaan?

        "Minusta näissä seurustelu- ja seksiasioissa olisi parasta löytää samantyylinen kumppani."
        Tästä aika lailla samaa mieltä.


      • Robert Pattinson
        piukkis kirjoitti:

        "vaikka on itse uskonut jonkun lipevä-lassen ekoilla treffeillä vuodatettuja lemmentunnustuksia."

        Tuskinpa kukaan täyspäinen sellaisia uskoo. Itse häipyisin heti, sillä inhoan yli kaiken leperteleviä ja lirkutteleviä miehiä.

        Naiset menevät sänkyyn ihan uteliaisuutta ja kokeilunhaluaan eikä rakkaudesta. Siinä mielessä naiset ovat samanlaisia kuin miehetkin nykyään. Ongelmia voi tosin seurata siitä, että toisella onkin muita hoitoja samaan aikaan, siihen ei aina osata varautua. Sellaisten miesten kanssa ei kiinnosta olla tekemisissä. Tietysti osa sitten suoraan valehteleekin ettei muita ole, mutta kuitenkin on. Itse olen sellainen, että haluan uskoa jos jotain sovitaan. Jos nousee epäilys, että toinen ei olekaan luottamuksen arvoinen, alan puuhata muiden miesten kanssa ja annan sen jutun hiipua...

        Minusta näissä seurustelu- ja seksiasioissa olisi parasta löytää samantyylinen kumppani. Eipähän tule sitten turhia (ja loputtomia) riitoja, miten toisella on ollut seksikumppaneita enemmän ja tarkoittaako se jotakin ikävää toisen persoonassa ja jos tarkoittaa niin mitä.

        "Naiset menevät sänkyyn ihan uteliaisuudesta ja kokeilunhaluaan eikä rakkaudesta."

        No siinäpä se ongelma onkin. Jos annat heti ekana iltana pillua, niin mies tod.näk. ajattelee että olet vain kiva pano jota voi ehkä panna toistekin. Jos oikeasti etsit vakavaa pitempää suhdetta niin älä heti jaa pillua. Osoitat sillä ainakin että olet ns. laatusaalis etkä mikään holtiton paneskelija joka antaa jokaiselle joka kehtaa pyytää. Ei läheskään kaikki miehet ole jotain pelimiehiä jotka vain etsii panoa eikä muusta välitä.

        Sitä paitsi nykyajan lipevä-lasset on aika ovelia ja saattavat vaikuttaa mukavilta ja empaattisilta, koska haluavat miellyttää ja antaa hyvän vaikutelman. Ei ne kaikkki mitään tyhmiä ja imeliä suoltavia gigoloita ole.

        Vähän outoa valittaa ettei saa suhdetta jos tykkää jaella pillua joka toiselle. Mutta ehkä olet sen ansainnutkin:

        "Jos nousee epäilys, että toinen ei olekaan luottamuksen arvoinen, alan puuhata muiden miesten kanssa ja annan sen jutun hiipua..."


      • piukkis
        Robert Pattinson kirjoitti:

        "Naiset menevät sänkyyn ihan uteliaisuudesta ja kokeilunhaluaan eikä rakkaudesta."

        No siinäpä se ongelma onkin. Jos annat heti ekana iltana pillua, niin mies tod.näk. ajattelee että olet vain kiva pano jota voi ehkä panna toistekin. Jos oikeasti etsit vakavaa pitempää suhdetta niin älä heti jaa pillua. Osoitat sillä ainakin että olet ns. laatusaalis etkä mikään holtiton paneskelija joka antaa jokaiselle joka kehtaa pyytää. Ei läheskään kaikki miehet ole jotain pelimiehiä jotka vain etsii panoa eikä muusta välitä.

        Sitä paitsi nykyajan lipevä-lasset on aika ovelia ja saattavat vaikuttaa mukavilta ja empaattisilta, koska haluavat miellyttää ja antaa hyvän vaikutelman. Ei ne kaikkki mitään tyhmiä ja imeliä suoltavia gigoloita ole.

        Vähän outoa valittaa ettei saa suhdetta jos tykkää jaella pillua joka toiselle. Mutta ehkä olet sen ansainnutkin:

        "Jos nousee epäilys, että toinen ei olekaan luottamuksen arvoinen, alan puuhata muiden miesten kanssa ja annan sen jutun hiipua..."

        "Vähän outoa valittaa ettei saa suhdetta jos tykkää jaella pillua joka toiselle."

        En ole valittanut etten saa suhdetta enkä myöskään "jakanut pillua" joka toiselle. Ikävä tosiasia vaan on se, että osa miehistä kelpaa minulle suhteeseen, osa panokaveriksi ja osa ei kumpaankaan. Sitten on tietysti kaverimiehet ja hyvänpäiväntutut.

        "Jos menee kokeilunhaluaan sänkyyn, miksi on väliä, onko miehellä muita hoitoja? Jos ei siis ole alettu seurustelemaan? "

        Sanopa se! Yllättävän moni kuitenkin haluaa olla "se ainoa hoito" sillä hetkellä. Harvalle tuntuu oikeasti olevan ok että samaan aikaan on muitakin hoitoja.

        Älkää miehet itse jakako mulkkua kaikille naisille jolle vaan kelpaa, niin ei tarvitse itkeä tällä palstalla. Jokaisesta uudesta seksikumppanista kun tulee määrällisesti molemmille lisää, ja koska ainakin minä elän tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, se on molemmille yhtä hyvä/paha/neutraali asia. Jos joku haluaa elää menneessä elämässä, se ei ole minun ongelmani.


      • glorygloryhallelujah
        piukkis kirjoitti:

        "Vähän outoa valittaa ettei saa suhdetta jos tykkää jaella pillua joka toiselle."

        En ole valittanut etten saa suhdetta enkä myöskään "jakanut pillua" joka toiselle. Ikävä tosiasia vaan on se, että osa miehistä kelpaa minulle suhteeseen, osa panokaveriksi ja osa ei kumpaankaan. Sitten on tietysti kaverimiehet ja hyvänpäiväntutut.

        "Jos menee kokeilunhaluaan sänkyyn, miksi on väliä, onko miehellä muita hoitoja? Jos ei siis ole alettu seurustelemaan? "

        Sanopa se! Yllättävän moni kuitenkin haluaa olla "se ainoa hoito" sillä hetkellä. Harvalle tuntuu oikeasti olevan ok että samaan aikaan on muitakin hoitoja.

        Älkää miehet itse jakako mulkkua kaikille naisille jolle vaan kelpaa, niin ei tarvitse itkeä tällä palstalla. Jokaisesta uudesta seksikumppanista kun tulee määrällisesti molemmille lisää, ja koska ainakin minä elän tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, se on molemmille yhtä hyvä/paha/neutraali asia. Jos joku haluaa elää menneessä elämässä, se ei ole minun ongelmani.

        "Älkää miehet itse jakako mulkkua kaikille naisille jolle vaan kelpaa, niin ei tarvitse itkeä tällä palstalla."

        Tuo ei vaan oikein pidä paikkaansa tekojen tasolla. Jos mies jakaa munaa, ja nainen saa tietää siitä, useimpien naisten silmissä se tekee miehestä hurmurin. Varsinkin jos mies on oikeasti jossain määrin hurmaava. Esimerkkejä ei tarvitse etsiä kaukaa.


      • piukkis
        glorygloryhallelujah kirjoitti:

        "Älkää miehet itse jakako mulkkua kaikille naisille jolle vaan kelpaa, niin ei tarvitse itkeä tällä palstalla."

        Tuo ei vaan oikein pidä paikkaansa tekojen tasolla. Jos mies jakaa munaa, ja nainen saa tietää siitä, useimpien naisten silmissä se tekee miehestä hurmurin. Varsinkin jos mies on oikeasti jossain määrin hurmaava. Esimerkkejä ei tarvitse etsiä kaukaa.

        "Tuo ei vaan oikein pidä paikkaansa tekojen tasolla. Jos mies jakaa munaa, ja nainen saa tietää siitä, useimpien naisten silmissä se tekee miehestä hurmurin."

        Niinkö? No, ehkä sellainen mies kelpaa juuri panokaveriksi. Kummallista kun en tunne yhtään sellaista naista, joka haluaisi seurustella tällaisen miehen kanssa. Monella ystävälläni taitaa olla kokemattomampi mies vakavassa parisuhteessa.

        Suurin osa naisista haluaa parisuhteeseen tavallisen miehen, ei kokematonta tai mitään "hurmuria". Tavallisella miehellä on jo jokunen suhde takana ja muutamia tapailuja esim. kolmekymppisenä. Nyt juuri muistinkin että tunnen tällaisen hurmuri-miehen. Hän saa kyllä panoseuraa vaikka joka illalle, mutta kukaan naisista ei halua seurustella hänen kanssaan ja mies on saanut pettyä. Koska mies on jo 36, hän haluaisi pikku hiljaa vakiintua. Mutta ei kelpaa kenellekään naiselle kuin panoseuraksi. Jopa varattujen naisten kanssa tämä mies on ollut. Jonkun palstan atm:n mielestä mies elää "unelmaelämää", mutta monen mielestä on lähinnä säälittävä tapaus.


      • Sinkut palsta
        piukkis kirjoitti:

        "Tuo ei vaan oikein pidä paikkaansa tekojen tasolla. Jos mies jakaa munaa, ja nainen saa tietää siitä, useimpien naisten silmissä se tekee miehestä hurmurin."

        Niinkö? No, ehkä sellainen mies kelpaa juuri panokaveriksi. Kummallista kun en tunne yhtään sellaista naista, joka haluaisi seurustella tällaisen miehen kanssa. Monella ystävälläni taitaa olla kokemattomampi mies vakavassa parisuhteessa.

        Suurin osa naisista haluaa parisuhteeseen tavallisen miehen, ei kokematonta tai mitään "hurmuria". Tavallisella miehellä on jo jokunen suhde takana ja muutamia tapailuja esim. kolmekymppisenä. Nyt juuri muistinkin että tunnen tällaisen hurmuri-miehen. Hän saa kyllä panoseuraa vaikka joka illalle, mutta kukaan naisista ei halua seurustella hänen kanssaan ja mies on saanut pettyä. Koska mies on jo 36, hän haluaisi pikku hiljaa vakiintua. Mutta ei kelpaa kenellekään naiselle kuin panoseuraksi. Jopa varattujen naisten kanssa tämä mies on ollut. Jonkun palstan atm:n mielestä mies elää "unelmaelämää", mutta monen mielestä on lähinnä säälittävä tapaus.

        "tunnen tällaisen hurmuri-miehen. Hän saa kyllä panoseuraa vaikka joka illalle, mutta kukaan naisista ei halua seurustella hänen kanssaan ja mies on saanut pettyä. Koska mies on jo 36, hän haluaisi pikku hiljaa vakiintua. Mutta ei kelpaa kenellekään naiselle kuin panoseuraksi. Jopa varattujen naisten kanssa tämä mies on ollut. Jonkun palstan atm:n mielestä mies elää "unelmaelämää", mutta monen mielestä on lähinnä säälittävä tapaus."

        Kuvausta vastaavat palstan sir_eino ja and_justice_for_all. Nämä nimimerkit saavat loputtomasti ihailua naisilta. Kukaan nainen ei ole kommentoinut heitä säälittäviksi.


      • glorygloryhallelujah
        piukkis kirjoitti:

        "Tuo ei vaan oikein pidä paikkaansa tekojen tasolla. Jos mies jakaa munaa, ja nainen saa tietää siitä, useimpien naisten silmissä se tekee miehestä hurmurin."

        Niinkö? No, ehkä sellainen mies kelpaa juuri panokaveriksi. Kummallista kun en tunne yhtään sellaista naista, joka haluaisi seurustella tällaisen miehen kanssa. Monella ystävälläni taitaa olla kokemattomampi mies vakavassa parisuhteessa.

        Suurin osa naisista haluaa parisuhteeseen tavallisen miehen, ei kokematonta tai mitään "hurmuria". Tavallisella miehellä on jo jokunen suhde takana ja muutamia tapailuja esim. kolmekymppisenä. Nyt juuri muistinkin että tunnen tällaisen hurmuri-miehen. Hän saa kyllä panoseuraa vaikka joka illalle, mutta kukaan naisista ei halua seurustella hänen kanssaan ja mies on saanut pettyä. Koska mies on jo 36, hän haluaisi pikku hiljaa vakiintua. Mutta ei kelpaa kenellekään naiselle kuin panoseuraksi. Jopa varattujen naisten kanssa tämä mies on ollut. Jonkun palstan atm:n mielestä mies elää "unelmaelämää", mutta monen mielestä on lähinnä säälittävä tapaus.

        Ei sillä nyt ihan hirvittävän huonostikaan (tai säälittävästi) mene. Miksi naiset aina arvioivat asioita täysin naisnäkökulmasta ja miehet täysin miesnäkökulmasta?


      • piukkis
        glorygloryhallelujah kirjoitti:

        Ei sillä nyt ihan hirvittävän huonostikaan (tai säälittävästi) mene. Miksi naiset aina arvioivat asioita täysin naisnäkökulmasta ja miehet täysin miesnäkökulmasta?

        "Kuvausta vastaavat palstan sir_eino ja and_justice_for_all. Nämä nimimerkit saavat loputtomasti ihailua naisilta. Kukaan nainen ei ole kommentoinut heitä säälittäviksi."

        Ihailua? Mistä niin päättelet, että naiset heitä ihailisivat? En ole koskaan ihaillut ketään miestä, enkä ole huomannut kenenkään kaverini tekevän niin. En ole myöskään huomannut ihailua tällä palstalla mm. Einoa kohtaan. Monet naiset kyllä pitävät tervetulleena sellaista miestä palstalle, joka ei hauku naisia koko ajan ja joka pyrkii oikeasti ajattelemaan asioita useammalta kantilta, ei ole jäätävän katkera jne, joka myöntää myös itsessään virheitä. Mutta mitään ihailua en ole huomannut, mutta palstan atm:ien rinnalla Eino erottuu edukseen. Tilannetta oikeassa elämässä on vaikeampi arvioida täältä ruudun takaa.

        "Ei sillä nyt ihan hirvittävän huonostikaan (tai säälittävästi) mene. Miksi naiset aina arvioivat asioita täysin naisnäkökulmasta ja miehet täysin miesnäkökulmasta?"

        Kysymykseen en osaa vastata, koska mielestäni ihmiset osaavat myös ajatella laajemmin, valitettavasti kaikilla sitä taitoa ei ole. Jos tarkoitit tuota minun tuntemaani miestä, niin kyllä häntä säälittävänä tapauksena pitävät niin miehet kuin naisetkin. Ja miehillehän hän juttujaan kertoo ja miehet niitä naisilleen eteenpäin kertovat ja ihmettelevät yhdessä.


      • Sinkut palsta
        piukkis kirjoitti:

        "Kuvausta vastaavat palstan sir_eino ja and_justice_for_all. Nämä nimimerkit saavat loputtomasti ihailua naisilta. Kukaan nainen ei ole kommentoinut heitä säälittäviksi."

        Ihailua? Mistä niin päättelet, että naiset heitä ihailisivat? En ole koskaan ihaillut ketään miestä, enkä ole huomannut kenenkään kaverini tekevän niin. En ole myöskään huomannut ihailua tällä palstalla mm. Einoa kohtaan. Monet naiset kyllä pitävät tervetulleena sellaista miestä palstalle, joka ei hauku naisia koko ajan ja joka pyrkii oikeasti ajattelemaan asioita useammalta kantilta, ei ole jäätävän katkera jne, joka myöntää myös itsessään virheitä. Mutta mitään ihailua en ole huomannut, mutta palstan atm:ien rinnalla Eino erottuu edukseen. Tilannetta oikeassa elämässä on vaikeampi arvioida täältä ruudun takaa.

        "Ei sillä nyt ihan hirvittävän huonostikaan (tai säälittävästi) mene. Miksi naiset aina arvioivat asioita täysin naisnäkökulmasta ja miehet täysin miesnäkökulmasta?"

        Kysymykseen en osaa vastata, koska mielestäni ihmiset osaavat myös ajatella laajemmin, valitettavasti kaikilla sitä taitoa ei ole. Jos tarkoitit tuota minun tuntemaani miestä, niin kyllä häntä säälittävänä tapauksena pitävät niin miehet kuin naisetkin. Ja miehillehän hän juttujaan kertoo ja miehet niitä naisilleen eteenpäin kertovat ja ihmettelevät yhdessä.

        "Ihailua? Mistä niin päättelet, että naiset heitä ihailisivat?"

        Todella monet naiset ovat vihjailleet näille nimimerkeille että tapaaminen olisi kiva. Ei sillä ole väliä millä nimellä asiaa kutsut, ihailua vai jotain muuta. Joka tapauksessa monet naiset palstalla ovat vihjailleet tapaamisten suuntaan näiden nimimerkkien kanssa. Ei asioiden päättelyyn muuta tarvita.


      • eprtperpt
        piukkis kirjoitti:

        "Kuvausta vastaavat palstan sir_eino ja and_justice_for_all. Nämä nimimerkit saavat loputtomasti ihailua naisilta. Kukaan nainen ei ole kommentoinut heitä säälittäviksi."

        Ihailua? Mistä niin päättelet, että naiset heitä ihailisivat? En ole koskaan ihaillut ketään miestä, enkä ole huomannut kenenkään kaverini tekevän niin. En ole myöskään huomannut ihailua tällä palstalla mm. Einoa kohtaan. Monet naiset kyllä pitävät tervetulleena sellaista miestä palstalle, joka ei hauku naisia koko ajan ja joka pyrkii oikeasti ajattelemaan asioita useammalta kantilta, ei ole jäätävän katkera jne, joka myöntää myös itsessään virheitä. Mutta mitään ihailua en ole huomannut, mutta palstan atm:ien rinnalla Eino erottuu edukseen. Tilannetta oikeassa elämässä on vaikeampi arvioida täältä ruudun takaa.

        "Ei sillä nyt ihan hirvittävän huonostikaan (tai säälittävästi) mene. Miksi naiset aina arvioivat asioita täysin naisnäkökulmasta ja miehet täysin miesnäkökulmasta?"

        Kysymykseen en osaa vastata, koska mielestäni ihmiset osaavat myös ajatella laajemmin, valitettavasti kaikilla sitä taitoa ei ole. Jos tarkoitit tuota minun tuntemaani miestä, niin kyllä häntä säälittävänä tapauksena pitävät niin miehet kuin naisetkin. Ja miehillehän hän juttujaan kertoo ja miehet niitä naisilleen eteenpäin kertovat ja ihmettelevät yhdessä.

        "En ole koskaan ihaillut ketään miestä, enkä ole huomannut kenenkään kaverini tekevän niin."
        Et ole siis tavannut yhtäkään ihailtavaa miestä elämässäsi? Eipä hyvin mene sullakaan.


      • Sivusta..
        Sinkut palsta kirjoitti:

        "Ihailua? Mistä niin päättelet, että naiset heitä ihailisivat?"

        Todella monet naiset ovat vihjailleet näille nimimerkeille että tapaaminen olisi kiva. Ei sillä ole väliä millä nimellä asiaa kutsut, ihailua vai jotain muuta. Joka tapauksessa monet naiset palstalla ovat vihjailleet tapaamisten suuntaan näiden nimimerkkien kanssa. Ei asioiden päättelyyn muuta tarvita.

        En muista lukeneeni kuin läpällä heitettyä juttua "tapaamisesta".
        Tosin en ole ollutkaan täällä kovin kauaa..


      • Sinkut palsta
        Sivusta.. kirjoitti:

        En muista lukeneeni kuin läpällä heitettyä juttua "tapaamisesta".
        Tosin en ole ollutkaan täällä kovin kauaa..

        Eivät naiset ikinä mitään tosissaan ehdotakkaan. Sillä tavalla on helpompi perääntyä ja väittää koko juttua vitsiksi.

        Et vastannut minulle siihen, että miksi naiset ihailevat näitä nimimerkkejä.


    • keskitiellä...

      Minusta ongelma on siinä, että niin miehet kuin naisetkin ovat nykyään melko vaativia seurustelukumppanin suhteen, ja odotuksia on paljon vaikka moni varmasti mielessään ajattelee että "enhän minä niin paljoa vaadi". Usein ne omat "vaatimukset" tuntuvat niin itsestään selviltä että ei oikeastaan ajatella että edes vaadittaisiin jotain erityistä. Ja lisäksi elämää voi nykyään elää todella monin eri tavoin kun vertaa vaikkapa 50 vuoden takaiseen elämäntyyliin. Mahdollisuuksien määrän lisääminen on nurjana puolena aiheuttanut sen, että "samantyylistä" on huomattavasti vaikeampi löytää.

      Itselläni on ainakin noussut kompastuskiveksi se, että sellaista miestä jolla olisi suunnilleen samanlaiset elämäntavat, arvot ja kiinnostuksen kohteet on vaikea löytää. Yksinkertaisesti tuntuu siltä, että monien tapaamieni miesten kanssa ei ole ollut oikein mitään yhteistä. Täysin samanlaista ihmistä on tietysti vaikea löytää enkä sellaista haluakaan, mutta olisihan se nyt toivottavaa että olisi seurustelukumppanin kanssa jotain yhteistä tekemistä mistä molemmat pitävät ja jotain samoja haaveita/odotuksia tulevaisuuden suhteen.

      Sitten jos löydät samantyylisen muuten, voi luonne-eroista tulla kompastuskivi. Jos toinen on vaikkapa äkkipikainen ja kiihtyy varmuuden vuoksi vaikka ei olisi edes aihetta ja haukkuu kuin viimeistä päivää, voi vaikkapa herkän ihmisen olo tällaisen äkkipikaisen kanssa käydä tukalaksi.

      Kannattaa myös muistaa, että eivät kaikki seurustelevat paritkaan ole onnellisia yhdessä. Joku aika sitten oli tehty tutkimus, jossa haastateltiin nuoria aikuisia (30-35 -vuotiaita) ja lapsettomat sinkut olivat kaikkein tyytyväisimpiä elämäänsä. Monille se parisuhde ja perhe-elämä osoittautuukin pettymykseksi, tätäkö tämä elämä nyt on, halutaan jotain muuta ja erotaan. Sinkku säästyy ainakin näiltä pettymyksiltä. On melko ikävää luulla haluta vaikkapa perustaa perhe, ja huomata vasta jälkeenpäin että olisi halunnutkin jotain muuta. Osa seurustelee ja perustaa perheen tottumuksesta ja tavan vuoksi; näin nyt vaan kuuluu elämässä tehdä. Onnellisuutta se ei kuitenkaan aina takaa.

    • guggelsson

      No en minä ainakaan ihaile miehiä jotka ovat pylsineet sadan naisen kanssa.. miehillä on tollanen todella typerä kuvitelma et naiset pitäis tollasia hurmureina. Ehkä miesten keskuudessa se onkin tosi kunnioitettavaa...

    • On se vaan väärin

      Ärsyttää kun moni tosi mukava ja kivannäköinenkin nainen seurustelee miehen kanssa joka lyö ja kohtelee naista tosi huonosti. Tunnen muutaman sellaisen.
      Etenkin viikonloppuisin poikaystävä juo alkoholia ja naisen pitäis tehdä kaikki miehen puolesta. Sit sekin ärsyttää kun ne riitelee baarissa kaikkien edessä jonkun typerän asian takia. itse sinkkumiehenä kohtelisin naista tosi paljon paremmin. En voisi elää jos esim löisin naista. Ajatuskin oksettaa. Sit itse joutuu kärvistelemään yksin sinkkuna ja monesti oon miettinyt et olenko ihan hirvee mies kun kukaan ei halua olla mun kaa.
      muutaman kerran olen joutunut soittamaan poliisit kun oon pelännyt ihan tosissani et nyt kaveri hakkaa muijansa kuoliaaksi. Sen verran pahannäköistä touhu on välillä ollut. Ja sit ne esittää seuraavalla viikolla et kaikki on muka hyvin.

      • 62346t23q4

        Ja ne naiset on vapaaehtoisesti noissa suhteissa. Ehkä ne etsii sitä jännitystä eikä sun kaltainen hyvin kohteleva mies voi tarjota yhtä mageita säväreitä.


    • on se vaan väärin

      No nii i , Haluun tarjota turvallisen elämän ettei tarvi pelätä kännistä äijää koko aikaa. Mut harvalle kelpaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      227
      4897
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      79
      3084
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2802
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2249
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2067
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1707
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1655
    8. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      46
      1620
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1618
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1459
    Aihe