KEMIN CITYMARKET

huonoa palvelua

Onko kellään muulla kokemusta kemin sittarin asiattomasta ulkomaisesta myyjästä? Ei osaa vastata kysymyksiin (ei osaa suomea?!) ja kun toista myyjää nätisti pyytää niin poistuu vaan paikalta ylimielisesti, eikä sitä toista myyjääkään kuulu..

Kassalta ovat sanoneet että todella moni asiakas on saanut tylyä kohtelua ja ihmettelevät miten kyseinen henkilö on ylipäänsä alalle päässyt.. Onko kemin citymarketilla tosiaan näin kova pula työntekijöistä? Miten ihmeessä näin huonosti kommunikoiva ja ylimielinen henkilö on hyväksytty asiakaspalvelualalle, jossa pitäisi osata nöyryyttä ja ''asiakas on aina oikeassa'' - asennetta..

65

4894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kinnas

      Kiehtovaa. Käyn itse joka päivä kyseisessä kaupassa, mutta en ole kyseistä myyjää edes nähnyt. Sen sijaan yksi ihan kotimainen myyjä on todella tympeän näköinen. Varmaan tippuisi koko alaleuka jos yrittäisi hymyillä. Suurin osa myyjistä todella, todella mukavia ja palvelualttiita. Aion kyllä asioida jatkossakin.

      • Elmeri mynni

        Minkäs se sille voi kun on syntyessään saanu persenaaman,vituttaa kait semmonen!


    • työ tympii joitakin

      " Käyn itse joka päivä kyseisessä kaupassa, mutta en ole kyseistä myyjää edes nähnyt. Sen sijaan yksi ihan kotimainen myyjä on todella tympeän näköinen. Varmaan tippuisi koko alaleuka jos yrittäisi hymyillä."

      Ei Cittarissa mitään ulkomaanvahvistuksia edes ole. Sen sijaan eräällä kassalla on usein yks ja sama vittuuntuneen näköinen ja oloinen keski-ikäinen nainen. Sillä on aina naama nurinpäin, joten mieluummin vaikka jonotan jollain toisella kassalla kuin asioin kyseisen ruttuturvan kanssa.

      • Työ Kyllästynyt

        Joo varmaan sama myyjä joka puhui tosi töykeästi kun asiakkaila meni tavarat sekaisin.

        Kannattas mennä kortistoon tai alan vaihtoon. Palveluala ei sovi kaikille.

        Vastapainoksi siellä on onneksi pario tosi mukavaa myyjää.


    • asiakkaankarkoittaja

      On siellä yhdellä kassalla tosi tyly suomalainenkin. vanhempi kassa. Tosi tylyä käytöstä useasti. Välttelen sitä kassaa, menen mieluummin vaikka pitempään jonoon.

      Myös lihatiskillä on yksi tyly myyjä, sitäkin yritän vältellä

      • ,,,,,,,,,

        Sinulle "maailman paras asiakas" (ainakin omasta mielestäsi) sanoisin vain, että asiakaspalvelija ei ole sinun KUSITOLPPASI.

        Pura aggressiosi muualla kuin toisten työpaikoilla.


    • ykjhytdj7tdj

      huonoa palvelua saa ainakin maitokaapin hoonoa soomea puhuvalta naishenkilöltä. hyvä, ettei nokkaan tule jos jotain nätisti kysyy ja aina on vastaus ei oooole

      • tylyäkohtelua

        Joo se on tyly eukko, vahtii silmä kovana että asiakas ostaa vanhimmat tuotteet edestä, häiritsee asiakkaan valinnanvapautta.


      • hyvä sittari

        aivan sama mitä kysyt kyseiseltä naiselta niin sanoo ''ei ooole'' ja sittenkun vähän aikaa kiertelee niin kyseinen tuote löytyykin että ei vaan taida jaksaa uhrata omaa kallista aikaa sen vertaa että ohjaisi asiakkaan oikeeseen suuntaan. ja kiitos vielä kassalinjan puheliaalle vanhemmalle naiselle! piristää päivää asioida kanssasi


      • Todella tylyä
        tylyäkohtelua kirjoitti:

        Joo se on tyly eukko, vahtii silmä kovana että asiakas ostaa vanhimmat tuotteet edestä, häiritsee asiakkaan valinnanvapautta.

        on tuiskia asiakkaalle.Kassaneideissä kyllä olisi tapa koulutukseen ainesta. Mikä se on kun siellä ei tahdo palvelutaitoa olla? Vai onko se niin että ei tahdo olla palvelutahtoa? Itsekin sain tosi töykeää palvelua. Asiakashan se on joka valitsee minkä tavaran ottaa! Ei auta kuin ajella muualle kauppaan.


      • Anonyymi

        Ystävällisesti lähteny näyttään kun olen kysynyt ja löytyi vielä muualta kuin maitohyllyn läheltä.


    • <3

      menkää prismaan kitisee! hhahaahahahhahahhhhahaah

      • Anonyymi

        Siellähän ei löydy myyjiä ei sitte mistään et voisi kysellä.


    • hoitoalan ammattilai

      On kokemusta sen verran, että kauppa on vaihtunut vuoden alusta Prismaksi. Minua ei "hoono soomi" niinkään haitannut kuin se ylimielinen käytös kysyessäni maitotuotteista. Ihmettelimme oikein porukalla miten nykypäivänä on tämäntasoista asiakaspalvelua varaa pitää! Muilta myyjiltä olen aina saanut asialliallista ja hyvää palvelua, myös kassoilta.

      • palvelu vaihtelee

        Saman ylimielisyyden huomasin minäkin maitotuotteista kysyessäni. Prismaanko tämä "hoono soomi" menny töihin.

        Kassojen kanssa on cittarissa aivan ok, mutta yksi siellä on ilme mutrussa ja jotkut kassat paiskoo tylysti tavaroita esim. munakennoja, hyvä etteivät riko.

        Näkee että kassatyö ei ole kivaa. Pari kassaa siellä on huippumukavia.


      • CM

        Sen vuoksi tätä työvoimaa pidetään koska yhteiskunta maksaa pienen palkan näille ja työllistäjä saa ison tukun lisäksi seteleitä.


      • Anonyymi

        Ai sitäks te tupisitte siinä tien tukkeena ,muistan sen päivän vielä.


    • nyt on hyvä

      Olenkin vaihtanut asioinnin S-markettiin, vanhaan Euron kiinteistöön. Hyvä palvelu, leveät käytävät ja tuoreet tuotteet.

      • ässäsää

        tuoreet tuotteet? vanhat pannaan aina tyrkylle, tuoretta saa jos kaivaa taainmaisen.


      • vanha kala
        ässäsää kirjoitti:

        tuoreet tuotteet? vanhat pannaan aina tyrkylle, tuoretta saa jos kaivaa taainmaisen.

        Sama juttu city-marketissa, mutta niinhän se taitaa ollla kaikissa kaupoissa.

        Miettikääpä kauppojen palvelutiskejä, sinne on hyvä piilottaa kaikki vanhentuneet tuotteet ja myydä ne hyvällä hinnalla


      • prööts

        joo ja helevetin kallis!!!


    • ♂♂ oih.

      Ass market on homojen "salainen"kokoontumis / runkkaus paikka.

    • Æ ○xc

      sinähän siellä vessassa haistelen kusia ja runkkailet."denial" voi vittu.

    • kake..

      Minä ostan melkein kaikki ruokatavarat Ruotsin puolelta, paitsi maidot yms. nopeasti pilaantuvat tuotteet. Käyn usein keikkatöissä Luulajassa ja Haaparannassa ja samalla ostan kaikenlaista ruokaa, kuten lihaa ja kalaa pakastekaappiin laitettavaksi. Mukava siellä on asioida. Kauniita hymyileviä myyjättäriä (ainaki enemmän kuin Kemissä) , ystävällistä palvelua ja ruokatavaroiden laatu yhtä hyvää tai usein parempi kuin pohjois-Suomessa.

      • ölövi

        Tota, ööö... minä olen aina luullut että liha ja kala pilaantuu helpommin kuin maitotuotteen...


      • Anonyymi
        ölövi kirjoitti:

        Tota, ööö... minä olen aina luullut että liha ja kala pilaantuu helpommin kuin maitotuotteen...

        Kylmäkassi.


    • Kikki-hiiri

      Sanokaa hyvät ihmiset henkilökohtaisesti asiat näille hiekkapilluille. He saattasivat oppiakki siitä, ja olla ystävällisempiä.

      Ei vaikuta täällä vittuilla, tuskin he lukee näitä, ja jos lukee, nii epäilen että osaavat yhdistää itsensä näihin palautteisiin.

      Haistakaa vittu t.kikki-hiiri

      • Katsele ja Kuuntele

        Just samaa mieltä. Kuule ei täällä mesuavissa miehissä tai naisissa ole sen vertaa "munaa" kertoa asioista suoraan asianosaisille. Liekö heikkoa itsetuntoa vaiko mitä - mutta kaiken kaikkiaan he ovat joidenkin isien ja äitien rakkauden hedelmiä. Toivottavasti nämä "laatutietoiset" ja #best wisherit# eivät ikinä tai koskaan tee tai toimi epäkorrektisti kanssa ihmisiään kohtaan sillä sehän nyt olisi ennenkuulumatonta. Turha vastata vastata "homo" vertauksilla tai muilla vastaavilla - ollaan jo sen yläpuolella ja muuten tervetuloa joukkoon sen jälkeen kun huomaatte ettei mielepiteillänne tätä maailmaa muuteta.


      • ex-prisma

        Tokko niillä on edes tieto-konetta.Varmasti murjottavat illat kaapissa ja harjoittelevat seukki työ-päivää varten naaman rutussa pitämistä.heh


    • mtv3fakta

      Siis tämän keskustelun aloitushan nimenomaan oli se, ettei myjätär Citymarketissa O-S-A-A S-U-O-M-E-A. Mitenkä sanot sellaiselle ihmiselle HENKILÖKOHTAISESTI että vaihda alaa? Ja idioottikin tietää että tämän suomi24 sivuilla olevien keskusteluiden tarkoitus ei ole se, että kyseiset henkilöt näitä sivuja lukevat, kuten ylhäällä mainittiinkin, vaan nimenomaan kokemusten vaihto. Palautelaatikot ovat kaupoissa sitä varten.

      Mitä toisiin kassalla oleviin ''ilkeisiin myyjiin'' tulee (itse en ole heitä edes tavannut) ; jos palvelu on oikeasti jatkuvasti tylyä, niin ASIAKAS on viimeinen henkilö maailmassa jonka tähän asiaan pitäisi joutua puuttumaan. Työnantajat ovat sitä varten. Asiakkaan tulisi saada automaattisesti asiallista ja hyvää palvelua. Toistan vielä että palautelaatikot ovat kaupoissa sitä varten että asiakas voi ilmaista puutteet ja kehut.

      Mutta toisaalta taas pitäisi ajatella asiaa myös näitten työntekijöiden kannalta; jos aamulla heräät töihin, puet työasun päälle etkä ole nousemassa rakettiin vaan menossa täyttämään kaupan hyllyjä, niin saattaa olla että on elämän varrella yksi jos toinenkin valinta tullut tehtyä väärin (älkää takertuko rakettiesimerkkiin). Ei naurattaisi itseänikään. Vähän sympatiaa hei ihmiset

      • Mitä vittua?

        Jos niitä ei huvita työssä käydä ja se on noin vaikeaa, voisiko sen työpaikan antaa sellaiselle joka oikeasti haluaa tehdä työtä eikä sitä vituta nousta asiakkaita palvelemaan. Meidän asiakkaiden pitäisi siis heidän valintojensa tai vaikeuksiensa takia olla nöyränä vaikka olemme tavallaan palkanmaksajia.Siinä sitä sympatiaa!


      • huh huijaa....
        Mitä vittua? kirjoitti:

        Jos niitä ei huvita työssä käydä ja se on noin vaikeaa, voisiko sen työpaikan antaa sellaiselle joka oikeasti haluaa tehdä työtä eikä sitä vituta nousta asiakkaita palvelemaan. Meidän asiakkaiden pitäisi siis heidän valintojensa tai vaikeuksiensa takia olla nöyränä vaikka olemme tavallaan palkanmaksajia.Siinä sitä sympatiaa!

        Kerro missä työssä ei joskus vähän vituta? Ei aina kukaan jaksa olla päivästä toiseen naama ko naantalin auringolla, kun asiakkaat luulee, et työntekijät on vain orjia ja heitä varten. Mietippä jos saat omat työt ,vaikkapa konttorissa tehtyä ja paikat kondikseen, niin luukulle tulee joku asiakas ja penkoo paperipinon alimmaisen paprun ja siinä sivussa loput paperit on ympäri tiskiä???
        Hymmyile siinä sitte ja koeta puhua järkeviä ko vituttaa.


    • Palautetta jättänyt

      Myös keskon sivuille voi jättää palautetta. Sieltä viesti välittyy pomolle.

      • IhmetteleväAsiakasko

        Välittyyköhän tosiaan? Olen jättänyt Keskon sivulle viime keväänä, vieläkään ei ole vastattu.


    • känkkäränkkä

      kannattaisi käydä optikolla, ei ole kemin cittarissa yksikään kassamyyjä keski-ikäinen saati sitten "vanhempi". Sitä paitsi, me asiakkaatkin voimme hymyillä myyjälle ja olla muutenkin asiallisia.

      • yksi monesta

        Huom! Kaupan myyjät ei ole mitään asiakkaiden viihdyttäjiä teemme työssämme parhaamme ja kaikkia ei voi miellyttää !!


      • =)

        Olet niin oikeassa... asiakkaat vois opetella hymyilemään ym. käytöstapja.


    • Malkasilmässä
    • trov62

      1. Jos maahanmuuttaja elää etuuksilla ja korvauksilla, se on kauhistus.
      2. Jos maahanmuuttaja elää ansiotyöllä, se on kauhistus.

      YRITTÄKÄÄ NYT PERKELE PÄÄTTÄÄ, KUMMIN SEN KUULUU OLLA!

    • KEHÄRAKKI

      SUOMESSA SEN EI KUULU OLLA KUMMINKAAN PÄIN.OLETTEKO SAMAA MIELTÄ,JOS NIIN KOMMENTTIA KEHIIN !!

      • fvpoqjgipreqjigepqjg

        Joo kyl sitä aina jaksetaan jauhaa sitä maassa maan tavalla-paskaa, mut silti suomalaiset käy sikailemassa muiden maissa kunnioittamatta toisten maiden tapoja ollenkaan. Vitun kännissä vaan pyörivät kaduilla.

        En ole samaa mieltä kanssasi, mutta laitoin silti kommentin.


    • TympääntynytAsiakas

      Paitsi huonoa, niin välilä jopa asiatonta palvelua Cittarista saa. Kassalla kannattaa olla enemmän kuin tarkkana, hintavirheitä on yhtenään.

      • :)

        Vaikuttaiskohan oma asenne hiukan tuohon asiaan... olen asioinut Kemin Cittarissa aina.. enkä KOSKAAN ole saanut sieltä huonoa palvelua, päinvastoin!! Jaksamista ja työniloa kaikille Kemin(kin) Cittarin asiakaspalvelijoille :)


    • kllklklklkl

      niin miksi noita ryssiä otetaan töihin ?eivät ymmärrä suomenkieltä.meitä suomalaisia työttömänä 350000!

      • No voi voi

        Puolet niistä on sellaisia jotka eivät halua tehdä töitä!


      • Jasmiininen

        Miksi suomeen otetaan työhaluttomia/kyvyttömiä somaleita ja arabeja!Ne ei edes yritä oppia suomen kieltä!!Rikokset hallussa!!


    • entinen kemiläinen

      Entisenä kemiläisenä voi vain sanoa että vitun pellet kun teillä on yksinkertaiset jutut. Onneksi pääsi etelään töihin. On vähän muuta mietittävää kuten esimerkiksi testailla Androidia lomilla työnantajan piikkiin.

      Hankkikaa jotakin muuta tekemistä, sellaista joka kehittää positiivisia ajatuksia kuten esim. poismuutto Kemistä :-)

      • Unnah Anumemah

        Kovinpa on kemiläisyys syvällä perseessäsi, kun et malta pysyä pois edes täältä Kemin keskustelupalstalta?
        Tämä poismuutto on aiheuttanut sinulle syvän katkeruuden ja inhon muita ihmisiä kohtaan. Äidin kaipuusi ihan loistaa kirjoituksestasi, etkö saa huomiota kanssa ihmisiltä? Ai nii eihän sulla raukalla ole ystäviä. Pysy pois Kemi on parenpi ilman sinua, ei ihme että muutit. Kuka tollaista inisijää kaipaiskaan? (ehkä äiti)


    • Paavo ja koira

      En tajua, mitä palvelua odotat saavasi marketissa? Henkilökuntahan on hyllyntäyttäjiä ja kassoja.

      Enempi minua riepoo jatkuvat kassajonot. Pitää siis jonottaa, jotta pääsee maksamaan. Sen toiminnon luulisi olevan kaupan ensisijainen tehtävä ja sen vuoksi sujua nopeasti ja jonottamatta.

      • Susanna

        Joo, jonot vain jatkuvat. Huvittaa, kun siirtivät kassojakin jotta ihmiset mahtuvat paremmin jonottamaan. Suomalaine tykkää viissiin jonottaa. :)


      • Zdddd
        Susanna kirjoitti:

        Joo, jonot vain jatkuvat. Huvittaa, kun siirtivät kassojakin jotta ihmiset mahtuvat paremmin jonottamaan. Suomalaine tykkää viissiin jonottaa. :)

        Niitä kassoja siirretiin sen takia että jonotustilaa oli vain pari metriä eikä ihmiset mahtuneet kulkemaan


      • AT_
        Susanna kirjoitti:

        Joo, jonot vain jatkuvat. Huvittaa, kun siirtivät kassojakin jotta ihmiset mahtuvat paremmin jonottamaan. Suomalaine tykkää viissiin jonottaa. :)

        Kannattaa käydä katsomassa ulkomailla, että kuinka paljon siellä saa jonottaa kaupassa. Suomessa jonottaminen on vielä melko pientä.


    • simolainen

      Minne on kadonnut se kiva nuori kassaneiti citymarketin kassalta? Aina oli niin hymyilevä ja asiakasystävällinen! Muutenkin on kemin cittarissa mukavanoloista nuorta väkeä kassalla töissä.

      • Muistanhyvin

        Lähti ouluun opiskeleen!!


    • city m

      kokemusta on.mutta toisena päivänä voi olla jopa hymy naamassa.liekö saanyt yöllä,,,pusun.

    • myyjätyttö

      Pitkät työ-päivät ja jos mimmosta juoppoa ja muuta häirikköä saattaa esim kassalla sanoa rumia.Sekin tietysti masentaa mielen ja pelottaa seuraavaa tapausta,mitä sieltä saa päin naamaa.Ymmärrystä peliin.

      • Masa

        Kaupassa asioidessa kunniotuksen tulee olla molemminpuolista. En koskaan sinuttele myyjiä, olivatpa minkä ikäisiä tahansa. Kassalla asioidessani muistan sanoa "Olkaa hyvä" ja "Kiitos". .Joskus asiakkaat jopa haistattelevat, kiroilevat tai vilauttelevat keskijalkaa. Täytyy aina säilyttää tilanteen vaatima tyyli puheessa ja käytöksessä ja yrittää asettua henkilökunnan asemaan.


      • Kampelaa tiskiin
        Masa kirjoitti:

        Kaupassa asioidessa kunniotuksen tulee olla molemminpuolista. En koskaan sinuttele myyjiä, olivatpa minkä ikäisiä tahansa. Kassalla asioidessani muistan sanoa "Olkaa hyvä" ja "Kiitos". .Joskus asiakkaat jopa haistattelevat, kiroilevat tai vilauttelevat keskijalkaa. Täytyy aina säilyttää tilanteen vaatima tyyli puheessa ja käytöksessä ja yrittää asettua henkilökunnan asemaan.

        Enpä ole keskijalkaa nähnyt vielä kassalla vilautettavan. Jotain siis vielä kokematta.


    • JaakkoS.

      Kantsii olla tarkkana tarjoushintojen kanssa. Ne harvoin on oikein koneella. Sitten pitää setviä asia asiakaspalvelun kanssa, josta ei saa edes pahoitteluja. Syyksi vain sanovat, että hinta ei oo siirtynyt Keskon järjestelmästä. Ei se mua asiakkaana paljon lohduta. Minkäs minä sille voin...

    • kuittiii

      aina kannatta tarkastaa kuitti

    • no

      juupa juu

    • kuitti23

      kuiita kehiin

    • Anonyymi

      Niin vitt**aisia asiakaspalvelijoita, että itse olenkin siirtynyt asiakkaaksi prismaa. Oksettava ajatuskin kantaa kovall työllä saamia rahoja kemin citymarkettiin josta iana lähtiessä paska olo, jos joutuu asioimaan osastoilla työskentelevien kanssa.. Toki poikkeuksia sielläkin on esim vaatepuolen naiset kivoja, muu onkin sitten ihan uskomatonta.

    • Anonyymi

      Keminmaan Cittarissa on hyvä palvelu. Elintarvikepuolen "pomokin" moikkaa. Mukava, kun myyjät tervehtii niin Cittarissa kuin Prismassakin. Keminmaan Cittarissa on eräs mukava ja tarkka kassa, harmi, että ehkä jäämässä ansaitulle vapaalle.

      • Anonyymi

        Kemin citymarketin palvelu on ihan OK, mutta 2 puutetta on muuten: sisääntulo/ulosmeno on ikävä, koska joutuu sukeltamaan savun läpi ja kahlaamaan tupakan ja räkän jätöksissä. Toinen puute on että tavarat ovat nyk. kiinalaisia. Koska en osta kiinalaisia kenkiä enkä koristeita, on mentävä muualle.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe