Esimakua tulevasta JWH

panii_kissa

Eilen tuli Radion uutisissa jotain tämän tapaista :
http://www.verkkouutiset.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51520:jwh-paniikkikohtauksia-hallusinaatioita-sydaemen-ja-verenkierron-haeirioeitae&catid=29:kotimaa&Itemid=31

JWH – Paniikkikohtauksia, hallusinaatioita, sydämen ja verenkierron häiriöitä
Kotimaa
Kirjoittanut STT 25.03.2011 19:58
Viimeksi päivitetty 25.03.2011 19:59

Uusi muunto-huume JWH eli synteettinen kannabis on aiheuttanut ensimmäiset sairaalareissut.

Muutama porvoolaisnuori on joutunut sairaalaan käytettyään JWH-nimistä muuntohuumetta. Nuoret joutuivat sairaalaan alkuviikosta, ja poliisi tiedotti asiasta perjantaina.

Poliisi varoittaa hengenvaarallisesta aineesta, joka voi aiheuttaa käyttäjille psykoosin tapaisia paniikkikohtauksia, hallusinaatioita sekä sydämen ja verenkierron häiriöitä. Poliisi kertoo, että JWH on monta kertaa kannabista vahvempaa ja aineen vahvuus voi vaihdella paljon.

Poliisi on tehnyt jutun tutkinnan aikana kotietsintöjä ja ottanut kiinni sekä pidättänyt muutamia 16–20-vuotiaita nuoria. Poliisin mukaan nuoret olivat poltelleet pulverimaista muuntohuumetta savukkeeseen sekoitettuna

---------------- lainaus loppuu --------------------------

Ja entäs sitten kun olen lukenut jostain että poliisilla on huumepikatestejä, jotka ei ihan näytäkään totta varsinkaan kannabiksen kohdalla.

Ja verrataanpa sitä tietoa siihen kokemukseen kun ostin ”halvalla” idästä tuotuja rööki-kartsoja. Ja sitten huomasin että tämä rööki ei ole samanlaista kuin ennen, siihen jäin koukkuun jotenkin jota en ollut tuntenut tavallisesta Suomesta ostetusta tupakasta. Olin varma että siihen on sekoitettu jotain ja heitin roskiin kaikki ne loput röökit ja ajattelin että en pilaa terveyttäni ainakaan huumeilla terästetyllä tupakalla. Nyt olen ollut t-lakossa yli 10 vuotta.

Johtuisiko se siitä, että kun huumepikatesti näyttää positiivista vaikka tyyppi ei ole vetäny huumeita, että jos ko henkilöt ovat ostaneet niitä laittomia idän röökejä, ”vähän halvemmalla”. Josko niissä oikeasti olisikin seassa jotain joka koukuttaa tehokkaammin. Minäkin laukkasin partsilla röökillä kokoajan, mikä ei ollut tapani jos olin yksin kotona, poltin enempi vain seurassa.

Pistäkää nyt oikeesti harkiten kannattaako niitä idän halpoja ostaa, koska kukaan ei myy halvemmalla, ellei siinä ole koira haudattuna. Miettikää nyt tarkkaan, vaikka te jotka olette joutuneet tuon huumepikatestin uhriksi, että oletteko ostaneet laittomia idän-tupakoita?
Siinä vois olla yksi selitys.... voisko?

26

849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panii_kissa

      Ei tässä uutisessa ole mitään uutta, vähän erilailla ja enemmin kirjoitettu ylen sivulla

      http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/03/poliisi_varoittaa_synteettisesta_kannabiksesta_2465694.html


      Poliisi varoittaa synteettisestä kannabiksesta
      julkaistu pe klo 20:33, päivitetty eilen klo 10:38

      Muutamia porvoolaisia nuoria on joutunut sairaalaan käytettyään JWH-huumetta, kertoi poliisi perjantaina. Poliisi varoittaa liikkeellä olevan muunto-huumeen olevan vaarallinen, sillä sen koostumus vaihtelee suuresti.
      Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tutkijat ovat aloittaneet tapauksesta esitutkinnan. JWH-ainetta ei ole määritelty huumausaineeksi, mutta sitä voidaan poliisin mukaan kutsua synteettiseksi kannabikseksi.

      Porvoolaisnuoret ovat polttaneet pulverimuodossa olevaa ainetta tupakkaan sekoitettuna. JWH on huomattavasti kannabista vahvempaa. Se aiheuttaa paniikkikohtauksia, hallusinaatioita ja sydämen sekä verenkierron häiriöitä.
      Poliisi kertoo tutkivansa tapauksia aineen välittäjien osalta törkeänä pahoinpitelynä. Esitutkinta on vielä kesken, mutta poliisi kertoo suorittaneensa kotietsintöjä ja pidättäneensä useita epäiltyjä.

      Poliisilla ei ole tarkkaa käsitystä JWH-aineen käytön yleisyydestä.
      YLE Uutiset

      --------- lainaus loppuu-------------

      Tämä ongelma on tosi paha, koska nämä teknisesti valmistetut huumeet, jotka on todella pahasti koukuttavia, niin niistä ei saa tuomiota huumerikoksesta, vaan niistä saa vain lääkerikoksen, joka on ehkä sakkoja.

      Olisi kiva tietää miten laillistajien mielestä cannabiksen laillistaminen
      estäisi tämän ?

      Tämä ongelma on paha eikä siihen auta laillistaminen yhtään, katsokaa nyt huumekauppiaat tuntuu juoksevan nopeempaa, ei laillistaminen poista ongelmaa, vaan valistaminen!
      On tässä kevättä vielä jäljellä, katsellaan, kun _kissa kraapshiii kohta niin että tuntuu…

      http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/03/muuntohuumeiden_kayttoa_rajoitetaan_lailla_2434531.html

      ja

      http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/05/design-huumeille_tulossa_kielto_kesan_jalkeen_1696421.html


      Tiedän että Eduskunnassa tehokas kansanedustaja (huumepoliisi, ylikomisario) Juha Hakola (=http://juhahakola.net/index.php?p=1_2_Henkil-a) on tehnyt aloitteen tämän muunto-huumeen saamiseksi nopeammin huumelain piiriin.
      Mutta se ei tunnu olevan enää riittävän tehokasta, vaan lainsäädäntömme laahustaa tai huumekauppiaat juoksevat nopeampaa edellämme.
      Tehdään niin että JuHa järjestää yhteiskunnastamme huumeettoman yhdessä nuorisomme kanssa se on mahdollista, edes tulevaisuudessa. Nämä vanhat ”parrat” on jo menetetty, niillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin myydä. Nuoret voidaan pelastaa, vain lainsäädäntöä kiristämällä ja helpottamalla nuorison tuskaa ja autan siinä mielelläni HuPoa tavalla tai toisella. Ja siksi Teidän helsinkiläisten tehtävä on äänestää JuHaa.

      Minä ainakin autan osaltani heitä ja kaikkia jotka tahtovat yhteiskunnastamme paremman paikan elää, jos se kirvelee huumekauppiaita tai –käyttäjiä, niin voi voi ja suukko karvaiselle pyllyllenne! (`´) (`´) (`´)

      H i H = Hauskaa ilman Huumeita. (`´) (`´) (`´)

    • Jari Kokaiini

      Miten kannabiksen laittomuus esti tämän? Kannabiksellahan ei lisäksi ollut mitään tekemistä koko asian kanssa.

    • panii_kissa

      Te laillistajat väitätte että kun cannabis laillistetaan niin huumekauppiailta on bisnekset finaalissa.
      esim ronettaja :
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9491895/#comment-47184426

      Nykyään huumeita saa ihan vapaasti ostaa diileriltä. ………..
      Apteekista saisi samat huumeet puhtaana, ilman järjestäytynyttä rikollisuutta ja halvemmalla, jolloin diilauksen määrä vähenisi. Vielä kun poliisin resurssit kohdennettaisiin välittäjiin ja myyjiin, olisi (laittomalla) huumebisneksellä ahtaat olot. Kukapa nyt haluaisi ottaa vankilaan joutumisen riskin kun tuottojen määrä romahtaa tai jopa kääntyy negatiiviseksi?

      _kissa : Ja sitä väitettähän minä olen kokoajan yrittänyt todistaa, ettei se pidä paikkaansa nyt eikä tulevaisuudessa, ymmärrättekö?
      Huumemyyjät eli rikolliset, keksii myynti-artikkelinsa aina jostain, vaikka myymällä lasten ruumiinosia, kuten Brasiliassa kidnapataan lapsia, saadakseen niiltä ruumiinosia myyntiin, sydän, maksa, munuainen, jopa silmän sarveiskalvo on hyvää kauppatavaraa, katsoin asiasta kauan sitten TV.stä dokkarin

      Onpa kama laillista tai laitonta, niin markkinoille tulee kokoajan uusia huumeita, niin kauan kun lapset niitä tahtoo.
      Siksi vain lapsia valistamalla voimme pelastaa lapset ja lopettaa huume-markkinat. Huumeiden laillinen käyttäminen ei poista lasten sairastumista kohti aikuisuuta.

      Jos vaikka apteekki myisi laillisesti kamaa, niin laittomilla markkinoilla olisi myynnissä vahvempaa, parempaa, tehokkaampaa ja halvempaa ja myös niihin aikoihin kun apteekki on kiinni ja myös niille jotka eivät saisi laillisesti. Kuten nytkään eivät kaikki saa alkostakaan laillisesti viinaa = pimeet markkinat laillisten rinnalla
      Tupakkaa myydään toreilla = vaikka on laillistakin tupakkaa satavilla
      CD myydään laittomasti = vaikka on laillistakin CD satavilla
      Jopa farkkuja myydään laillisesti ja laittomasti.

      Ei huumeiden laillistaminen helpota muita kuin huumeiden käyttäjiä, jotka sitä myöten lisääntyisi, vaikka Herra Portugali sanoisi mitä tahansa.

      Käyttäjät lisääntyy joten ongelmat lisääntyy ihmiselle itselleen sekä yhteiskunnalle vanhemmille suvulle ystäville

      Mutta hoitolaitokset saavat lisää hoidettavia.
      Joten helppo arvata mikä taho sitä laillistamista kannatta.
      Jos kukaan ei käytä huumeita, niin työttömäksi jäävät
      HuumePoliisit
      Irti Huumeista ry
      Järvenpään sosiaalilaitos
      ja niin edelleen…

    • salaliitot?

      "Mutta hoitolaitokset saavat lisää hoidettavia.
      Joten helppo arvata mikä taho sitä laillistamista kannatta.
      Jos kukaan ei käytä huumeita, niin työttömäksi jäävät
      HuumePoliisit
      Irti Huumeista ry
      Järvenpään sosiaalilaitos
      ja niin edelleen… "

      Jaa, meinaatko että kyseiset lafkat ovat salaliitossa ja oikeasti kannattavat huumeiden tuontia kaduille ja kujille, vaikka väittävät toimivansa juuri tuota vastaan? Minun kohtaamani huumepoliisit eivät kyllä koskaan ole näyttäneet yhtään siltä, että he olisivat huumeiden kannalla, mutta ehkä se sitten oli vain omaa sokeuttani..

      "Ja verrataanpa sitä tietoa siihen kokemukseen kun ostin ”halvalla” idästä tuotuja rööki-kartsoja. Ja sitten huomasin että tämä rööki ei ole samanlaista kuin ennen, siihen jäin koukkuun jotenkin jota en ollut tuntenut tavallisesta Suomesta ostetusta tupakasta. Olin varma että siihen on sekoitettu jotain ja heitin roskiin kaikki ne loput röökit ja ajattelin että en pilaa terveyttäni ainakaan huumeilla terästetyllä tupakalla. "

      Entäpä sitten tämä väite, mistä arvelet idän tupakan katteen tulevan, jos siihen laitetaan jotain huumetta sekaan aiheuttamaan lisäkustannuksia? Ihmiset maksavat huumeesta ilman että sitä piilotetaan mihinkään halpoihin tuotteisiin.

      "Siksi vain lapsia valistamalla voimme pelastaa lapset ja lopettaa huume-markkinat. Huumeiden laillinen käyttäminen ei poista lasten sairastumista kohti aikuisuuta."

      Ja sitten siihen, mitä syitä löytyy päihdeongelmien taustalta. Ihmiset eivät ole sellaisia, että he huvikseen ja tyhmänä ottavat vastaan automaattisesti kaikki myrkyt mitä heille tarjotaan, huumeilla ja päihteillä ylipäätään yritetään korjata usein pahaa oloa, joka on seurausta yksinäisyydestä ja monen monituisista muista sosiaalisista ongelmista, kyllä minäkin tiesin että huumeet ja viina ovat pahasta, se ei siitä ole kiinni.

      Mitä tulee huumeiden laillistamiseen, niin siitä on turha neuvotella tai käydä keskustelua, pahinta huumetta myydään jo laillisesti: viinaa. Siihen kun yhdistää vielä apteekista muutamalla eurolla saatavat rauhoittavat/unilääkkeet, niin siinä se on sellainen kaava että oksat pois. Tosin yksin alkoholia juomallakin pystyy melkoisiin suorituksiin ja sen riippuvuus on aivan toista luokkaa kuin nyt esimerkiksi kannabiksella, minkä käyttöä en kyllä muuten suosi.

      Itse olen aikoinani käyttänyt melko liudan aineita ja juonut myös riittävän määrän viinaa, uskallan sanoa että sillä ei ole juurikaan merkitystä onko kannabis laillista vai ei, ehkä porukka voisi olla hieman rauhallisempaa jos he vain polttelisivat, silti luulen että kenelle se ongelma on, niin siinä menee rinnalla kaikki muukin. Ja kaikista pahin on alkoholi, sen kanssa kävelin käsikädessä linnaankin pari kertaa.

      Sori jos meni ohi topicin, mutta täällä näkyi olevan niin kirjavia väitteitä, että en voinut hillitä itseäni. Ehkäpä tämä on juuri sitä valistusta, mistä _kissa puhui, vai? ;)

      • panii_kissa

        salaliitot? 29.3.2011 23:41

        Ei ole kyse mistään salaliitosta vaan totuudesta. HuPo voisi lopettaa huumeet Suomesta, mutta ei voi koska kyse on vaan siitä että lain mukaan plää plää …, koska laki suojelee enempi huumerikollisia kuin meitä tavallisia kadun tallaajia, jotka maksamme kaikki ne huumeilijoiden varastamat tavarat.
        HuPo tekee vain 8 timmaa duunii sekunnilleen. Ei ne Pilvi-Veikkoja kiusaa huvikseen. Ne tekee vaan duuninsa ja that´s it. Hommat jatkuu seuraavana päivänä. Ei HuPolla ole mitään menetettävää, ne on vaan siellä duunissa.
        2.) Pajatso palaa kirjoitti minua vastaan ja toisella palstalla pyysi ihmisiä osallistumaan irti huumeista toimintaan. En lähtisi h-hörhöjä auttamaan tuhoamaan itseensä, ihmisiä ja yhteiskuntaamme…jatkakaa lause itse loppuun.

        Nyt on joku muoti että kaikki tahot tahto hirveesti vaan auttaa. Mutta lasten oman elämän voi pelastaa vain lapset itse. Mutta lapset leikkii sen asian kanssa, niinku HuPo olisi kamala vihollinen. Muttakun HuPo juuri on se ainut taho joka yrittää pelastaa lapsen. Ei HuPo ole huume-hörhojen vihollinen vaan ystävä joka yrittää pelastaa niitä niiltä itseltään. Ei HuPoa kiinnosta kuin oma työ, jonka ne tekee niin hyvin kuin pystyy. Eikä varmaan jää työttömiksi ikinä, mutta se nyt vaan oli heitto. Mutta voihan siihen pyrkiä ja haaveilla pääsevänsä uutisiin niin kuin olen jossain kirjoittanut, että tehdään Suomesta eka maa maailmassa jossa HuPosta tulee työtön.

        Eduskunta on se joka määrää lait, ja pakottaa jonkun ottaa kiinni huumeilijat. Ja siitä ei esim Meksikossa välitä enää kukaan koska koko maan poliittinen eliitti elää huumebisneksellä. Ja pelkään että kohta se meininki on Suomessakin.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9491895/#comment-47408978
        29.12.2010 Metrosta s 8 Meksikosta, Eli lyhyesti :
        Pohjoismeksikolainen Ciudad Juarez kylästä ihmiset pakenee huumesotaa
        14 000 lähtenyt tähän mennessä 33000 taloa tyhjillään On pakko lähteä tai tulee tapetuksi
        Diego Ramirez selvittää: ovat saaneet tarpeekseen huumesodista, joiden takia kaduilla lojuu joka aamu seulaksi ammuttuja ruumiita. Lyhtypylväissä killuu hirtettyjä ihmisiä ja joukkohaudoista löytyy päättömiä kalmoja.
        Kaikki tapetut eivät ole huumekauppiaita. Ristituleen on jäänyt kymmeniä sivullisia, vieroitusklinikoiden asiakkaita on tapettu ja huumekartellien tappajat ovat hyökänneet juhliin surmaten kerralla jopa parikymmentä ihmistä.
        Ciudad Juarez´n murhatilastot : tänä vuonna tapettu jo yli 2700 viime vuonna tapettu 2660

        Ettekö te Suomen kansa näe mihin huumeiden käyttäminen johtaa?
        Huumeiden käyttäminen johtaa tähän Suomessakin, siksi huumeet pitää lopettaa, keinolla millä hyvänsä.
        Ja jos ette koko Suomen kansa aloita taistelua tätä vastaan niin Ciudad Juarez´n murhatilastot on Suomenkin tulevaisuus. Tai mitäs minä täällä mesoon, teidänhän on tulevaisuutenne.
        ------- oman tekstini lainaus loppuu --------------

        Ja olisin minäkin voinut ruveta vetää elämän synkkyyteen ihan mitä vaan, mutta äitini opetti minulle jo 5v, ettei kannata pilata omaa elämäänsä. Sen tiedon varassa oli hyvä elää.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9621588#comment-47810267
        ja sitten vähän rankempaa valistusta:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9621588#comment-47811183

        Mutta tuollaiset salaspuromaiset jutut on ihan selkeetä huumeisiin kannattamista, ja se on SE joka minua ärsyttää yli kaiken. Ollaan olevinaan hoitavinaan ja sitten tehdään tarkoituksellisia kokeita, heheh Ja saadaan tarkoituksellisia tuloksia jotka pikkulapsikin arvaa. Emmä jaksa kirjoittaa uudestaan, haukuin sen ihmiskokeet jo kerran :
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9545039

        Mutta se että lapsi tietää jos koskee huumeisiin tulee ongelmia, joista ei pääse eroon. Se on selkein neuvo.

        Jos lapsi kokeileekin huumeita , niin on kusessa ihan riippumatta saako äiti tai isi tietää tai saako HuPo kiinni. Mutta nykyään on niin ihanat hoidot että jokainen tahtoo sinne makoilee, siispä lapset tahtoo huumeilla koska sitten pääsee pois kotoota.
        Niinku jo sanoin vanhemmat pitäisi laittaa vankilaan ja lapset hoitoon. Alkaisiko näkymään tulosta.


      • panii_kissa

        salaliitot? 29.3.2011 23:41
        ”Entäpä sitten tämä väite, mistä arvelet idän tupakan katteen tulevan, jos siihen laitetaan jotain huumetta sekaan aiheuttamaan lisäkustannuksia? Ihmiset maksavat huumeesta ilman että sitä piilotetaan mihinkään halpoihin tuotteisiin.”

        _kissa : Entäpä sitten tämä väite, ja tämä väite, mistä arvelet, kun olen kuullut ettei huume maksa juurikaan mitään siellä alkupäässä, joka Venäjäkin on. Hemmetiste keinohuumeita tulee juurikin Venäjältä. Jos katselet urheilua niin tietänet miten aineet toimii, eikä mitään näy missään. Ihan sattumalta Venäjä voittaa kaikissa lajeissa, eikös nämä uusimmat doupinki-käänteetkin osoita Venäjälle? Käsittääkseni Venäjä on keinohuumeiden –aineiden keksijöiden luvattu maa. Kun muistaisi sen miehen nimen kun kuoli siellä Englannissa, vastavakoilija-juttu, oliko ravintolassa teen mukaan laitettu jotain kivaa ainetta ja kuoli. Ja se Ukrainan presidentti, oli silloin ehdokas. Venäjällä keksitään kivoja pikku aineita, että kannattaa maistella kaikenlaista....

        Joku aika sitten tuli uutisissa että jotain ….En muista suhteita mutta tyyliin 100 kg maksaa 20 euroo ja myydään kadulla miljoonilla.
        Mistäs arvelet niiden suurten voittojen tulevan? Ja kannattavuuden? Vertaa sitäkin tietoa että ainakin SUOMESSA vielä toistaiseksi HuPo ei ole ostettavissa. Vaaaaiiii?
        Mutta TYHMYYDESTÄ ne käärii voitot!
        Ei se tyhmä ole joka pyytää vaan se joka maksaa. Se on bisnestä, hyvät ihmiset.
        Ja jokainen rikollinen ja huumekauppias tahtoo lisää liikevaihtoa, ja laittomalla ja halvalla röökikaupalla sitä saa. Sitten vaan myy vähän lisää laitonta sitä ja tätä ja tota. Ja ihan mitä sinä vaan tahto ostaa minä myydä!
        Ja koukussa ootte, kuka tietää mihin aineeseen, no kauppias kyllä osaa myydä. Oletteko hulluja että luotatte johonkin Idänkauppaan?
        Luottakaa nyt sitten ja sitten itkette venäläisiä silmätippoja juodessanne.

        salaliitot? 29.3.2011 23:41
        ”Ihmiset maksavat huumeesta ilman että sitä piilotetaan mihinkään halpoihin tuotteisiin.”

        _kissa: mutta ei _kissa! _kissoja eivät saa koukkuun myymällä huumeita vaan piilottamalla. Älkää menkö ostaa niitä idän tupakoita. Ja onhan näissä Suomenkin tupakoissa koukuttavia aineita mukana. Siitä vaan en voi rutista koska se on laillista.


      • panii_kissa

        salaliitot? 29.3.2011 23:41
        ” turha neuvotella tai käydä keskustelua, pahinta huumetta myydään jo laillisesti: viinaa..”

        _kissa : turha neuvotella…. joten …??
        ja viina ei ole huumetta vaan päihdettä. Niin kauan kun se on laillista se ei ole huumetta. Viina on ongelma myös joillekin. Viinasta pitäisi tehdä oma aloitus. Siihenkin olisi monta mielipidettä. Mutta se kahvikin piti todistaa huumeeksi. Mutta aika ei riitä.


        salaliitot? 29.3.2011 23:41
        ” uskallan sanoa että sillä ei ole juurikaan merkitystä onko kannabis laillista vai ei,…”

        _kissa : 1. Jos murhaaminen laillistetaan en silti usko että jokainen rupee murhaamaan. Siis laillistetaanko murhaaminenkin? Sivistysvaltiot ovat nyt vaan ottaneet sen kannan että tuhoamiseen on puututtava, vaikka ihminen haluaisi tehdä sitä itselleen. Ei armomurhaakaan salllita, vaikka moni….. Näitä on mielipiteitä monia, mutta 2. edelleen enemmistö päättää demokratiassa. Ja haziz marihuana pilvi on kiellettyjä ja minusta se on hyvä niin. Jos olisi sallittua niin useampi vetäisi niitä ja muut ei koskisi ”lasten huumeisiin” vaan vaatisi seuraavaksi miedointa huumetta lailliseksi. Ja sit seuraava ja sit ….
        ja 3. minusta on pelottavaa elää huumeidenkäyttäjien arveluttavien harhojen kanssa. Toki niitä on alkoholisteillakin, mutta entä jos huumeilijatkin pyörisi tuolla alkkisten seassa, arvaatko millaista riitaa siitä tulisi heidän kesken ja meille muille lisää harmia.


      • panii_kissa

        salaliitot? 29.3.2011 23:41
        ”Ehkäpä tämä on juuri sitä valistusta, mistä _kissa puhui, vai? ;) ”

        _kissa naukuu edelleen että nämä ovat minun mielipiteitäni ja toivon että joku virallinen taho ottaisi työkseen lasten valistamisen huumeita vastaan, eikä vain näitä omaiset huumeiden puoleista ry´itä. Kun kaikkea pitää vaan hirveesti hoitaa. 70 luvulla ei hoidettu. Joten siinäkin yksi syy miksi nyt helpommin aloitetaan, ei sekään tietty kaikkia pelota. Mutta jos kaikki olisi sallittua niin tämä yhteiskunta pyörisi vahvimman ehdoilla ja silloin heikoimmat jäisi jalkoihin. Entä jos otettaisiin pois kaikki punaiset valot?

        Kyllä olen samaa mieltä ei cannabiksesta cannata neuvotella tai käydä keskustelua, mutta kun noi Cannabis Sativaiset ottivat sen asian esille.
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/10631-pitaisiko-kannabis-laillistaa
        Oli lehdessä 10.12.2010 08:51
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/1844-nuorten-huumekokeilut-yleistyivat-selvasti
        Oli lehdessä 29.9.2010 13:45
        Anteeksi nyt vaan kamalasti jos teitä kismittää että otan kantaa koko Suomella, kun toi Helsingin Uutiset on niin pieni, vaikkakin hemmetin hyvä lehti.


      • joo-ojatkuutänverra2
        panii_kissa kirjoitti:

        salaliitot? 29.3.2011 23:41
        ”Ehkäpä tämä on juuri sitä valistusta, mistä _kissa puhui, vai? ;) ”

        _kissa naukuu edelleen että nämä ovat minun mielipiteitäni ja toivon että joku virallinen taho ottaisi työkseen lasten valistamisen huumeita vastaan, eikä vain näitä omaiset huumeiden puoleista ry´itä. Kun kaikkea pitää vaan hirveesti hoitaa. 70 luvulla ei hoidettu. Joten siinäkin yksi syy miksi nyt helpommin aloitetaan, ei sekään tietty kaikkia pelota. Mutta jos kaikki olisi sallittua niin tämä yhteiskunta pyörisi vahvimman ehdoilla ja silloin heikoimmat jäisi jalkoihin. Entä jos otettaisiin pois kaikki punaiset valot?

        Kyllä olen samaa mieltä ei cannabiksesta cannata neuvotella tai käydä keskustelua, mutta kun noi Cannabis Sativaiset ottivat sen asian esille.
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/10631-pitaisiko-kannabis-laillistaa
        Oli lehdessä 10.12.2010 08:51
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/1844-nuorten-huumekokeilut-yleistyivat-selvasti
        Oli lehdessä 29.9.2010 13:45
        Anteeksi nyt vaan kamalasti jos teitä kismittää että otan kantaa koko Suomella, kun toi Helsingin Uutiset on niin pieni, vaikkakin hemmetin hyvä lehti.

        "_kissa : turha neuvotella…. joten …??
        ja viina ei ole huumetta vaan päihdettä. Niin kauan kun se on laillista se ei ole huumetta. Viina on ongelma myös joillekin. Viinasta pitäisi tehdä oma aloitus. Siihenkin olisi monta mielipidettä. Mutta se kahvikin piti todistaa huumeeksi. Mutta aika ei riitä."

        Edelleen sitä pientä valistusta josta vihjasin edellisessä kirjoituksessani, tiedätkö minkä aineen kanssa ihmiset ylivoimaisesti eniten menevät hautaan, linnaan, psykiatrisiin sairaaloihin, avioerohakemuksia täyttämään, perheväkivaltaa harjoittamaan, tappelemaan, tappamaan, ajamaan kolareita/ihmisten päälle, 10-vuotiaana myrkytystilassa sairaalaan vatsahuuhteluun, he ovat niitä lukemattomia ja viinalta haisevia ihmisiä kravatit ja mekot vinossa, joille on meidän terveessä, huumeita vieroksuvassa kulttuurissamme opetettu että "alkoholi on päihde, ei huume". Ja tätä toistellaan niin kuin papukaijat, vaikka totuus on silmien edessä. Vertasit huumeiden laillistamista murhan laillistamiseen, sinällään ironista, koska juuri laillisen päihteen (viinan) vaikutuksen alaisena tapahtuu valtaosa henkirikoksista.

        Omassa elämässäni voin sanoa, että kaikkien mahdollisien aineiden jälkeen alkoholi on minulle ollut se ehdottomasti vaarallisin, sen kanssa tapahtuu. Muut aineet ei ole sen hyväksyttävämpiä, mutta jos esim. pilvi olisi ollut täällä ennen viinaa ja viina tulisi vasta nyt, niin sitä ei ikipäivänä hyväksyttäisi, niin monessa suhteessa vaarallisempi myrkky viina on niin riippuvuutta, sosiaalisia ongelmia kuin häiriökäyttäytymistä ja mielenterveydellisiä ongelmia aiheuttavana aineena..

        Että siinä suhteessa salaliittoteoria pätee, valtio käärii mukavia tuloja alkoholin avulla, tosin joutuu myös maksamaan pirun isoja summia välittöminä terveydenhoito ym. sekä välillisinä kustannuksina, kuten alkoholiperheiden lasten koulunkäyntiongelmina jne. Eikä mielestäni auta vedota siihen, että "laki sanoo näin, näin vaan tehdään", nämä ovat pelkästään ihmisten välisten sopimusten alaisia asioita, ei ole mitään universaalia totuutta, vain sopimuksia, joiden taustalla on usein jotain muuta kuin hyväntahtoisuutta ja ymmärrystä. Sopimuksia voidaan muuttaa, jos sitä tahdotaan, vaikka yleinen uskomus on toinen.

        "Mutta jos kaikki olisi sallittua niin tämä yhteiskunta pyörisi vahvimman ehdoilla ja silloin heikoimmat jäisi jalkoihin. Entä jos otettaisiin pois kaikki punaiset valot? "

        Vielä tämä heitto, nyky-yhteiskunta pyörii pitkälti vahvemman ehdoilla, sitä markkinatalous juuri tarkoittaa. Ja se mikä tapahtuu isossa mittakaavassa tapahtuu myös pienessä, näin maailma pääpiirteissään, hyvin karkeasti yleistettynä toimii. Jotka eivät kilpajuoksussa pärjää, jäävät kyydistä. Ja tästä suorana seurauksena on myös ihmisten vieraantuminen toisistaan, jopa itsestään ja lohdun, vaikka sitten keinotekoisen ja tuhoisan etsiminen esim. päihteistä. Eikä siinä auta, vaikka kuinka painavasti sanot, että soo soo, tehkää kuten minä sanon, niin kaikki on hyvin omasta pienestä lokerostasi käsin jollekin, jonka todellisuus haasteineen on aivan toinen. Ainoastaan lisäät sillä vieraantumista, kun et edes yritä ymmärtää ja kunnioittaa toisia, meinaan ne pahat "huumeveikot" ovat myös ihmisiä, minusta et ikinä tietäsi että olen joskus käyttänyt, jos kadulla tai missä vain tapaisit. Mutta tuomioita on mukava jaella, siinä ymmärrän sinua, mutta en hyväksy.


      • panii_kissa
        joo-ojatkuutänverra2 kirjoitti:

        "_kissa : turha neuvotella…. joten …??
        ja viina ei ole huumetta vaan päihdettä. Niin kauan kun se on laillista se ei ole huumetta. Viina on ongelma myös joillekin. Viinasta pitäisi tehdä oma aloitus. Siihenkin olisi monta mielipidettä. Mutta se kahvikin piti todistaa huumeeksi. Mutta aika ei riitä."

        Edelleen sitä pientä valistusta josta vihjasin edellisessä kirjoituksessani, tiedätkö minkä aineen kanssa ihmiset ylivoimaisesti eniten menevät hautaan, linnaan, psykiatrisiin sairaaloihin, avioerohakemuksia täyttämään, perheväkivaltaa harjoittamaan, tappelemaan, tappamaan, ajamaan kolareita/ihmisten päälle, 10-vuotiaana myrkytystilassa sairaalaan vatsahuuhteluun, he ovat niitä lukemattomia ja viinalta haisevia ihmisiä kravatit ja mekot vinossa, joille on meidän terveessä, huumeita vieroksuvassa kulttuurissamme opetettu että "alkoholi on päihde, ei huume". Ja tätä toistellaan niin kuin papukaijat, vaikka totuus on silmien edessä. Vertasit huumeiden laillistamista murhan laillistamiseen, sinällään ironista, koska juuri laillisen päihteen (viinan) vaikutuksen alaisena tapahtuu valtaosa henkirikoksista.

        Omassa elämässäni voin sanoa, että kaikkien mahdollisien aineiden jälkeen alkoholi on minulle ollut se ehdottomasti vaarallisin, sen kanssa tapahtuu. Muut aineet ei ole sen hyväksyttävämpiä, mutta jos esim. pilvi olisi ollut täällä ennen viinaa ja viina tulisi vasta nyt, niin sitä ei ikipäivänä hyväksyttäisi, niin monessa suhteessa vaarallisempi myrkky viina on niin riippuvuutta, sosiaalisia ongelmia kuin häiriökäyttäytymistä ja mielenterveydellisiä ongelmia aiheuttavana aineena..

        Että siinä suhteessa salaliittoteoria pätee, valtio käärii mukavia tuloja alkoholin avulla, tosin joutuu myös maksamaan pirun isoja summia välittöminä terveydenhoito ym. sekä välillisinä kustannuksina, kuten alkoholiperheiden lasten koulunkäyntiongelmina jne. Eikä mielestäni auta vedota siihen, että "laki sanoo näin, näin vaan tehdään", nämä ovat pelkästään ihmisten välisten sopimusten alaisia asioita, ei ole mitään universaalia totuutta, vain sopimuksia, joiden taustalla on usein jotain muuta kuin hyväntahtoisuutta ja ymmärrystä. Sopimuksia voidaan muuttaa, jos sitä tahdotaan, vaikka yleinen uskomus on toinen.

        "Mutta jos kaikki olisi sallittua niin tämä yhteiskunta pyörisi vahvimman ehdoilla ja silloin heikoimmat jäisi jalkoihin. Entä jos otettaisiin pois kaikki punaiset valot? "

        Vielä tämä heitto, nyky-yhteiskunta pyörii pitkälti vahvemman ehdoilla, sitä markkinatalous juuri tarkoittaa. Ja se mikä tapahtuu isossa mittakaavassa tapahtuu myös pienessä, näin maailma pääpiirteissään, hyvin karkeasti yleistettynä toimii. Jotka eivät kilpajuoksussa pärjää, jäävät kyydistä. Ja tästä suorana seurauksena on myös ihmisten vieraantuminen toisistaan, jopa itsestään ja lohdun, vaikka sitten keinotekoisen ja tuhoisan etsiminen esim. päihteistä. Eikä siinä auta, vaikka kuinka painavasti sanot, että soo soo, tehkää kuten minä sanon, niin kaikki on hyvin omasta pienestä lokerostasi käsin jollekin, jonka todellisuus haasteineen on aivan toinen. Ainoastaan lisäät sillä vieraantumista, kun et edes yritä ymmärtää ja kunnioittaa toisia, meinaan ne pahat "huumeveikot" ovat myös ihmisiä, minusta et ikinä tietäsi että olen joskus käyttänyt, jos kadulla tai missä vain tapaisit. Mutta tuomioita on mukava jaella, siinä ymmärrän sinua, mutta en hyväksy.

        joo-ojatkuutänverra2 : 31.3.2011 23:23 : tiedätkö minkä aineen kanssa ihmiset
        _kissa : mutta tiedätkö miten paljon tuota olisi enemmän jos huumeetkin olisivat laillisia?
        Haluaisitko lukea tilastoja viinan ja huumeiden erilaisista vaikutuksista liikenteessä tai vatsahuuhteluissa jne? Etkö sinä näe mihin huumeet johtaa? Ihmiset makaa vihanneksina sängyissään.
        Tarkoitatko että huumeet pitää laillistaa siksi että alkoholi tappaa ihmisiä. Siis sinun tilastoissasi enemmän kuin huumeet. Huumeiden vähäisyys tilastoissa, kiitos laittomuuden! Miksi et tahdo nähdä huumeen laillisuuden seurauksia? Eikö Meksikon-malli ja tilastot puhuttele sinua? Aijaaniin kun te tahdotte lisää niitä huumekoukussa kirvisteleviä ihmisiä sinne tyhjiin hoitolaitoksiinne, just just. Olisi niin kiva rakentaa lisää hoitolaitoksia, mutta kun hoidettavia ei ole tarpeeksi.

        Lapsille myrkkyjen vetäminen on ratkaisu katu-uskottavuus-ongelmiin. Rööki olisi lasten tarha-ikäisten juttu, nynnyt ryyppää viinaa ja vain tosi kovat jätkät vetää laittomia aineita, joita, anteeksi nyt vaan Logiikka-Mestari, mutta tulisi markkinoille sitä mukaa kun laillistatte aineita. Olen jo aiemmin sanonut monesti että huume ihmisen päässä käyttäytyy ihan samoin oli se hankittu laillisesti tai laittomasti. Mitä tulee huumeiden seurauksiin, ei nekään poistu laillistamalla. Menkää nyt Portugaliin vetää niitä aineitanne, mitä te meitä kiusaatte?

        Vai siis onko periaatteenne se, hahaa kateus, häh siinä se oli! Kateus, kun noi saa tappaa itsensä viinalla niin me tahdotaan tappaa itsemme huumeilla. On teidän logiikkanne vaikea tajuta. Eli kun miehellä on jalka poikki ja se valittaa kun on kurjaa niin te ratkaisette ongelman että poikkastaan toinenkin jalka niin on niin kuin balanssissa=?

        joo-ojatkuu2 : kulttuurissamme opetettu että "alkoholi on päihde, ei huume".
        _kissa : No vähän vedit nyt mutkia… Tietääkseni on opetettu että alkoholi on myrkkyä. Ja ylivoimaisesti suurempi ongelma on kun lähes kaikille aikuisille ”hauska ilman viinaa on teeskentelyä” on terveempi oppi kuin ”selvänä hauskaa” tai vaikka ”Hauskaa ilman Huumeita”. Jos joku kerää roskia tai tekee muuta hyvää yhteiskunnan tai ympäristön eteen, niin joka2nen on sormet näppäimillä soittamassa valkotakkisia. ”Hyvän tekeminen on paha asia” Se me opitaan lapsina, kaikilta ilkkujilta ja se jatkuu aikuisena. Eli oppi : ”hupia saa vain alkosta” opitaan viimeistään murrosiässä.

        joo-2 : Vertasit huumeiden laillistamista murhan laillistamiseen
        _kissa : Olen tarkoittanut verrata niiden laillistamisen perusteluja. Jos huumeet laillistetaan niin rikollisuus vähenee. Ihan samallalailla jos murhat laillistetaan niin ei olisi enää rikollisuutta, vaan jokainen saisi tappaa ja hyvin menee. Kusipäät kuolisi sukupuuttoon aika äkkiä. Ja poliisitkin saisi juoda kahvinsa loppuun. Laillistetaan samalla kaikki rikokset niin ei ole rikollisuutta enää ollenkaan. Sehän se teidän pointti on: kun huumeet on laillisia ei ole rikosta. OK.ko?

        joo-2 : päihteen (viinan) vaikutuksen alaisena tapahtuu valtaosa henkirikoksista.
        _kissa : Haluat siis tilastoihin lisää verta ja luita; kumpi tappaa enempi huumeet vai viina? Kumpaan kuolee enempi viinaan vai huumeisiin? _kissantassun tuntuma on että tehokkaammin pääsee ihminen hengestään huumeilla.

        joo-2 : salaliittoteoria pätee, valtio käärii mukavia tuloja alkoholin avulla
        _kissa : Kieltolain viimoisen päivän kunniaksi lisätäänpäs salaliittoteorioihin vielä metsäpalot? Niin mietipä siitä kuka mitäkin tahtoo? Näin metsänomistaja en tahtoisi pontikkapannuja takaisin metsään. Muuta syytä en keksi miksi kieltolaki kumottiin?

        joo-2 : Sopimuksia voidaan muuttaa, jos sitä tahdotaan
        _kissa : Minulle on se ja sama vaikka yhteiskunta kieltäisi tupakat, alkoholin sekä kahvin ja karkit ja vaikka perunan, mutta säännöillä mennään : mikä on kiellettyä on sitä, kunnes toisin päätetään, enemmistöllä. Ja ne jotka rikkoo lakia kuuluu sada rangaistus. Meillähän on sama päämäärä, keinot vain erilaiset. Tahdomme HuPosta työttömän. Sinä tekisit sen jopa nopeemmin ja tehokkaammin, kertarysäyksellä. Laillistamalla kama, niin HuPo olisi työtön. …tai keräämässä ruumiita kaduilla. = RuPo

        joo-2 : Eikä siinä auta, vaikka kuinka painavasti sanot, että soo soo,
        _kissa : Olen myös perustellut tehokkaasti, älä unohda sitä. Suomen tietotaidolla olisi mahdollisuus auttaa huumeettomia nuoria ennenkuin niiden on tehtävä itsemurha, eli vetää huumeita. Huumeet on itsemurha, eli heikosti hengissä.

        joo-2 : seurauksena on myös ihmisten vieraantuminen toisistaan, jopa itsestään ja lohdun, etsiminen päihteistä. Ainoastaan lisäät sillä vieraantumista,
        _kissa : Ja sinun mielestäsi huumeet auttaa tutustumaan ihmisiin ja itseensä. =oikeesti =?


    • joo-ojatkuutänverran

      "Minä sanoin lapsilleni :
      Älä ala käyttää ikinä huumeita. Ja jos käytät, älä tule minulta pyytää mitään sillä minä eikä kukaan pysty sinua enää auttaa. Sinulla ei ole paljon tekemistä, mutta tärkeintä elämässäsi on että pidät itsesi erossa huumeista, keinolla millä hyvänsä. Älä edes katso huumeita päin. Minä eikä kukan pysty sinua pelastaa jos edes yhden kerran kokeilet niitä. Jos aavistan sinun koskeneen, hipaisseenkin huumeisiin, niin sinä olet minulle kuollut. Pysy huumeista kaukana. Se ei ole vaikeata. Sanon tämän vain tämän kerran. Vai tarviiko toistaa?"

      Sinun teksissäsi tuntuu vilisevän niin viljalti tällaisia ihmeellisiä juttuja, että en viitsi kaikkia nostaa edes esille, mutta pakko kysyä, miten voit kuvitella auttavasi, jos jopa omille lapsillesi sanot että et auta jos toinen apua tarvitsee joskus? Ymmärrän että huumeidenkäyttöä ei pidä kannustaa, mutta eikö lasten tule tietää, että heitä EI jätetä, oli tilanne mikä tahansa?

      Huumeiden käytön takana on usein juuri turvattomuutta, aivan kuten muutenkin päihteidenkäytön, masennuksen ja koko sen vyyhdin mikä useimmiten tuollaisiin onglemiin liittyy. Eikö turvallisuuden luominen lapsille ole juuri kaiken A ja O, mielestäni näin on.

      Mihin muuten tietosi huumeista ja päihteistä ylipäätään perustuu? Ehkä olet yksi niistä ihmisistä, jotka vain TIETÄVÄT MITEN ASIAT OVAT JA KERTOVAT SEN MIELELLÄÄN KOKO MAAILMALLE, vaikka oikeaa kokemusta/näkemystä ei aiheesta ole edes tupakka-askin varoitustekstin vertaa.

      Ja siitä luontevasti aiheeseen tupakka ja tupakassa olevat huumeet, tiesitkö että nikotiini aiheuttaa huomattavasti vahvemman fyysisen riippuvuuden kuin valtaosa huumeista? Ja tiesitkö, että esim. heroiinigramma, joka kyllä on vahvempi riippuvuudenaiheuttaja maksaa pikkaisen enemmän kuin tupakka-aski, kumpaan sinä laittaisit aineesi jos olisit myymässä, siihen josta saat paljon, vai siihen, josta saat vähän rahaa? Huumepomoja nimittäin kiinnostaa paljonko he saavat rahaa, se menee vallanhimonkin yli pikkudiilereilläkin, miksi siis tuhlata hyvää ainetta niin huono tuottoiseen roskaan kuin tupakka?

      "_kissa naukuu edelleen että nämä ovat minun mielipiteitäni ja toivon että joku virallinen taho ottaisi työkseen lasten valistamisen huumeita vastaan, eikä vain näitä omaiset huumeiden puoleista ry´itä. Kun kaikkea pitää vaan hirveesti hoitaa. 70 luvulla ei hoidettu."

      Mielipiteitä saa olla, mutta miksi olisi 70-luvulla pitänyt hoitaa, kun ongelma ja tietämys siitä oli naurettavan pieni verrattuna nykypäivään? Sanoisin, että silloinen yhteiskunta oli muiltakin osiltaan erilainen, kuten vaatimuksiltaan, kuin nykyinen. Ja vielä sen sanon, että eikö se juuri ole kehitystä että huomioidaan ne, jotka apua tarvitsevat? Mielestäni apu tulee tietysti keskittää niille, jotka sitä tarvitsevat ja joilla ongelmia on, ei niille joilla ei ole ongelmia, yksinkertaista, eikö? 100 vuotta sitten ei ollut terveydenhoitojärjestelmää sellaisena kuin nykyään, tarkoittaako se sitä että olemme taantuneet? Entä tämä internet, tätäkään ei silloin ollut, onko tämä askel taakse, koska täältä voi lukea mainoksia huumeista, vai?

      • panii_kissa

        joo-ojatkuutänverran 31.3.2011 23:22 : miten voit kuvitella auttavasi, jos jopa omille lapsillesi sanot että et auta jos toinen apua tarvitsee joskus? Ymmärrän että huumeidenkäyttöä ei pidä kannustaa, mutta eikö lasten tule tietää, että heitä EI jätetä, oli tilanne mikä tahansa?

        _kissa : Tiedän että nykyään on muotia auttaa rikollisiakin ja huutaa muille että ymmärtäkää hekin ovat ihmisiä ja tarvitsevat apua.
        En ihan uskalla sanoa kaikkea mitä ajattelen, mutta tuon neuvoni uskalsin sanoa lasteni palautteen tähden (=luitko muuten sen kohdan?)
        Minulle tärkeintä ei ole se minkä muodin mukaan yhteiskunta hyörii. Minulle tärkeintä oli se palaute minkä lapseni minulle antoi tässä pari vuotta sitten. Oli yllätys, että se ylipäätään oli vielä muistissa, minä jouduin miettii että mitäs tulikaan sanottua? ”Sinä muuten valistit tosi hyvin huumeista, voisitko valistaa lastanikin? ” Arvaa olinko ?

        Ettekö te tahdo ymmärtää, minähän autoin heitä parhaalla mahdollisella tavalla, ettei heidän tarvinnut vetää huumeita. Yhteiskunnan muoti on ”vetäkää vaan huumeita, kyllä me autetaan.” Tyyliin; tulkaa hakee apua ja rahaa ja hoitoa saatte grapulaanne kun napsahtaa. No kyllähän lapset kokeilee kaikenlaista koska apua riittää ja hoitoa saa sitten kun napsahtaa!

        Mutta _kissa ja myös _kissan emo opetti, että kuole paskoihis jos rupeet käyttää. En todellakaan auta, penniakään en anna ja oveni pysyy kiinni. Äitini sanoi että ”jos rupeet ottaa viinaa niin en anna sulle munuaistani” Ja sama laulu joka kerta kun söin salmiakkia, ”Mitä sä tollasta syöt? Minä en muuten anna sinulle munuaistani jos tuollaista syöt, EN ANNA! EN!!” Arvatkaa oli pakko syödä salmiakit salaa?

        _kissan mielestä lasten tulee tietää, että heitä EI jätetä, ja autetaan kaikissa tilanteissa, ettei tarvi vetää huumeita, edes niitä mietoja! On sitten eriasia jos vanhemmat on tyhmiä eikä kerro lapsille huumeiden vaaroista asiallisesti. Sellaiset aikuiset _kissa laittaisi syytteeseen lastensa heitteillejätöstä.

        Tyhmä irti huumeistakin vain auttaa kun tahtoo irti huumeista. Minä tahdon auttaa ettei tarvi ottaa huumeita eli ennenkuin on huumeiden koukussa. Eikö se mielestänne auttamista?
        Kun mielestäni se just on auttamista että auttaa ettei lapsen tarvi käyttää huumetta, missään tilanteessa. Autoin myös viinassa ja tupakassa. Niiden opetuksista sain kiitokset jo heidän nuoruudessaan silloin kun he painiskelivat niillä samoilla vetelillä soilla kuin minä. Osasin opettaa ja olen ylpeä ankarista, rakastavista sanoistani. Lapseni ei edes tiedä mitä helvettiä minä koin niillä ihan SAMOILLA kaduilla?

        Nyt yhteiskunnan muoti on auttaa vain huume-nuoria. Kuitenkin kodeissa asustelee tuhansia lapsia jotka tarvisi apua, mutta eivät saa apua ennekuin vetää huumetta. Mitä auttamista tuollainen on? Missä on nuorten työpaikat? Asunnot? Vastaan : ne jaetaan VAIN huumeiden käyttäjille. Missä on harrastusmahdollisuudet? Nekin annetaan vain huumeiden käyttäjille. Toki saat sinä harrastaa kunhan maksat 200 euroa, mutta huumeiden käyttäjille kaiken TARJOO YHTEISKUNTA ihan ilmaiseksi. Eikö ole työtä? Buahhahhhaaa, nauraa yhteiskunnan raharikkaat päättäjät, joilla on tarjota omille lapsilleen kesätyöt Valtion hallinnoissa, käyttivät huumeita, eli KYLLÄ käyttävät ja alistavat proletariaatin lapsia. Ihan samoiten Valtio huutaa, kuolkaa paskoihinne, ei ne välitä, jos tyhmä vetää huumeita. Keneltä se on pois? Täälläkin minulle huudettiin. Keneltä se nyt on … niin? Sinulta itseltäsi ihan ekana, sinun elämäsi se on pilalla.

        Eikö sen Yhteiskunnan päässä ole yhtään järkeä, että eikö noita huumeettomia nuoria olisi helpompi ja halvempi auttaa?
        Yhteiskunta on ihan täys-sekopää!
        ”Asunnon saa kuulemma helpoiten kun kirjautuu mielisairaalaan.” Sain sellaisen neuvon kun nukuin öitäni kellarissa.

        Huumeita käyttävä lapsi ei ole ihminen vaan ihmisen kuori
        Miten nuori voikin olla niin tyhmä että katsoo lähes kansalais-oikeudekseen vetää huumeita, ja sitten vaatii itkien ää-ää, yhteiskunta auta, minua sattuu, kurkussani kirvelee orjantappuroita.
        _kissa sanoisi : Mitäs menit vetää huumeita, idiootti.

        ”Mulla on mun oikeus valita itse”
        … hah … Noilla pitää sitten olla myös velvollisuus maksaa hoitonsa itse. Kuten myös tupakka ja viina. Nytkin Metrolehdissä on paljon tupakan puolesta, mutta niin vaan nekin itkee sairaaloissa ää-ää ottakaa paha syöpä pois. Antaisitte niiden pitää keuhko-syöpänsä kun sitä kerta halusivat.
        Esimerkki röökimuija Lukekaa ja nauttikaa :
        http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/haku/?text=röökimuija&search-type=ugc
        Haulla ”tupakka” seuraavia mielipiteitä :
        http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/haku/?text=tupakka&search-type=ugc

        Mutta koska te opitte ettei ilmaista juustoa saa kuin hiirenloukusta?


      • panii_kissa

        joo-ojatkuutänverran 31.3.2011 23:22 : Eikö turvallisuuden luominen lapsille ole juuri kaiken A ja O, mielestäni näin on.

        _kissa : Luuletko ettei lapsillani ollut turvaa? Ja Hauskaa ilman Huumeita? Miten huumeiden vaarojen opettaminen loisi heille turvattomuutta? Minä opetin : kun et käytä huumetta niin elämä on aina helpompaa. Annoin myös aseita, eli sanoja suuhun, jotka tuskin kelpaisi tänään. Se peli on niin kovaa nyt tuolla. Miksi? Koska huumeiden käyttäjät lisääntyy, kammotahtia. Kiitos vaan kaikille ihanille auttajille. Kyllä just tuollaisille auttaja-firmoille, että pistää vihaksi! Mutta bisnes kumartaa vain rahaa ja sitähän on helpointa tehdä toisten hengellä. Silleen se Suomi nousuun .
        Ja ne huumekäyttäjät pakotetaan myymään huumeita. Että se peli on kovaa. Se on niin kuin pyramidi joka kasvaa korkeutta kokoajan. Mutta tärkeintä on että kun lapsi kyllästyy huumepyramidi-leikiin niin onhan heillä auttajia. Mani mani. Se on raha joka noilla ns auttajilla puhuu. Minä puhuisin huumeettomien lasten hyvän elämän puolesta.
        Toki sellainenkin yhdistys tarvisi rahaa, mutta sen on tultava Valtiolta, muuten alkaa taas rahaa puhuu. Eikä se ole ikinä pienen ihmisen etu.

        Tavallaan sossutkin tekee kaiken rahasta. Ne ei edes tahdo nähdä miten huumeilijat valehtelee ja kusettaa niitä :”Minä niin yritin ja just eilen vasta repesin. Ottakaa grapula pois, niin lupaan…”. Sossut näe että ne tarvii apuanne vain päästäkseen grapulasta pois, jotta saavat vetää LISÄÄ huumeita. Mikään muu tarkoitus sillä avulla ei heille ole!
        No siitähän myös sossut saa palkkansa, joten sossut uskoo kaiken. Ei ole sossujen miettiä kuka niistä ei valehtele. Mitä enemmän sossut auttaa sitä enemmän ne saa palkkaa. Hyvä hyvä ja kaikki kiittää. Mutta siinä teidän auttamisenne on ja se yltyy ja yltyy. Kivaa kivaa lisää duunia työttömille, paskankokaan väliä sillä miten moni nuori elämänsä pilaa pääasia että sossulla on duunia.

        joo-ojatkuutänverran : Mihin muuten tietosi huumeista ja päihteistä ylipäätään perustuu? Ehkä olet …
        _kissa : Tuotanoin, sanoisit suoraan : Ehkä olet … OIKEESSA!
        Jos minun totuudet harmittaa, niin voit mennä paijaa niitä huumeiden grapuloissa hikoilevia narkkeja. Jos sinusta tuntuu että olen rikollinen niin ole hyvä ja mene poliisilaitokselle tekee minusta rikosilmoitus, luulisi niillä olevan vanhat tietoni, hopi hopi!

        Jaan kokemuksiani teille jotka tahdotte ”saada toisenkin mielipiteen asioihin” En pakota ketään mihinkään, mutta minulle vittuilu ei ole koskaan auttanut ketään.
        Kokemuksesta tiedän että olen onnistunut pari kertaa, ehkä voisin… voisinko onnistua lisää?
        Sen päättää nykyinen Nuorisomme, joille tahdon sanoa, että te teette Suomen 10 ja 20 vuoden kuluttua, haluatteko elää kuten Meksikossa :Metro-lehti 29.12.2010 sivu 8 : Pohjoismeksikolainen Ciudad Juarez kylästä ihmiset pakenee huumesotaa 14 000 lähtenyt tähän mennessä ja 33 000 taloa tyhjillään. On pakko lähteä tai tulee tapetuksi.
        Diego Ramirez selvittää: ovat saaneet tarpeekseen huumesodista, joiden takia kaduilla lojuu joka aamu seulaksi ammuttuja ruumiita. Lyhtypylväissä killuu hirtettyjä ihmisiä ja joukkohaudoista löytyy päättömiä kalmoja. Kaikki tapetut eivät ole huumekauppiaita. Ristituleen on jäänyt kymmeniä sivullisia, vieroitusklinikoiden asiakkaita on tapettu ja huumekartellien tappajat ovat hyökänneet juhliin surmaten kerralla jopa parikymmentä ihmistä.
        Perhe siis on päättänyt jättää maksetun talon tavaroineen eikä tietoa mihin päänsä seuraavaksi kallistaa.
        Tänä vuonna (=2010) tapettu jo yli 2700 viime vuonna (=2009) tapettu 2660
        ------------ oman tekstini lainaus loppuu ---------

        Tähän huumeet johtaa oli ne laillisia tai laittomia.
        Jokainen huume-lapsi, joka tuolla taistelee, ja taistelee juurinkin hengellään ja hengestään. Huumeiden kanssa pelaaminen on aina hengellään pelaamista. Ne säännöt on helpot ja hengenvaaralliset. Ei Yhteiskunta huumeita huvikseen eikä kiusallaan ole tehneet laittomiksi. Älkää luulko sellaista, vaan katsokaa mitä Meksikossa tapahtuu, mihin huumeiden käyttäminen johtaa. Tuonkin olisi voinut välttää vain sillä että lapset eivät olisi alkaneet käyttää huumeita. Tuolleen kun se lisääntyy kokoajan niin yhteiskunnan terveetkin osat tukehtuu sen alle. Eli Meksikossa kaikki saa tulonsa huumekaupasta Metro 2.2.2010 lukee, että USA.kaan ei tee yhteistyötä erään lääketehtaan kanssa koska se toimittaa kemikaaleja huumekartelleille metamfetamiinin valmistukseen. Meksikon huumekartellien arvioidaan kotiuttavan bisnestuottoja 25-40 mrd doll joka vuosi. Arvellaan maan saavan enemmän rahaa huumeista kuin laillisesta öljystä. Kaupat, ravintolat, rakennusfirmat ja turistikeskukset pyörivät huumerahan voimalla kuten myös pankit, meksikolainen ekonomisti Guillermo Ibarra sanoo.

        Ronettaja sanoi että Meksikossa huumeet on laittomia. Ja _kissa kysyy, että niinKÖ?
        Kuulostaako meksikolaisen ekonomisti Guillermo Ibarran puheet siltä?
        Jos niin jossain mättää ja pahasti. Ei Suomeen tuota tyyliä, eihän lapsoset?


      • panii_kissa

        joo-ojatkuutänverran 31.3.2011 23:22 : Ja siitä luontevasti aiheeseen tupakka ja …
        _kissa : En alkaisi verrata tupakkaa ja huumeita. Taisin jo sanoa että tupakkaakin himoavat saisivat pitää syöpänsä.
        Tässä teille yllätysten yllätys http://keskustelu.suomi24.fi/node/9773409

        Te jankkaatte kokoajan vaihtoehdoista, ihan kuin olisi pakko vetää jotain tupakkaa tai hazaa viinaa tai kaljaa.
        Tahdon puhua huumeettomien lasten auttamisen puolesta. Mitä se on teiltä pois? Jos lapset ei käyttäisi huumeita? Onko se pois teiltä jotain?
        Miksi te ette tahdo auttaa huumeettomia nuoria? Onko huumeettomuus teille paha asia?
        No on näköjään, mutta miksi?
        Mikseivät lapset saisi leikkiä leikkejään ja kuvitella asioitaan, he kykenevät siihen ihan ilman huumeita.

        joo-ojatkuu : tiesitkö että nikotiini aiheuttaa huomattavasti vahvemman fyysisen riippuvuuden
        _kissa : En tiedä uskoisko, koska en ole ikinä ollut riippuvainen tupakasta, se on ollut vain tapa.

        joo-ojatkuu : Huumepomoja nimittäin kiinnostaa paljonko he saavat rahaa, se menee vallanhimonkin yli pikkudiilereilläkin
        _kissa : Luulen että Huumepomoja kiinnostaa siinä vaiheessa vain valta, sitkun rahaa on yhtä paljon kuin Tony Montanalla, ettei sitä enää jaksa laskea, vaan se punnitaan. Ja pikkudiilereillä on kysymys hengestä.

        joo-ojatkuu : miksi siis tuhlata hyvää ainetta niin huono tuottoiseen roskaan kuin tupakka?
        _kissa : Vähän nyt putosin, tarkoittaako tämä sitä tupakan sekaan huumetta –juttuani? Tietääkseni tupakassa on koukuttavia aineita muutenkin, mitäs nyt jos sinne laittaisi niitä vähän lisääkin, kyllä ne Venkussa osaa. Vai mikä oli pointti?

        joo-ojatkuu : miksi olisi 70-luvulla pitänyt hoitaa, kun ongelma ja tietämys siitä oli naurettavan pieni
        _kissa : Mutta jos hommat olisi jatkuneet kuten 70 luvulla, kuten minäkin toimin, niin meillä ei olisi tällaista huumeongelmaa. Jos minä onnistuin siinä, miksei muutkin. Mitä minä teidän lafgoistanne, yritän puhua vanhemmille, että jos ette tahdo lapsistanne huumeiden käyttäjiä niin kasvattakaa ne. Jos minun neuvoni ei kuullosta hyviltä, niin keksikää paremmat. Minä onnistuin, itseni ja lasteni kohdalla, toivotaan että hekin onnistuu. Toivotaan että nyky vanhemmatkin onnistuu ja vie tietoa eteenpäin.
        Mutta yhteiskunta saa haistaa Irwin laulun sanat http://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ
        Yhteiskunta saisi ruveta kans miettii mitä tekee ja kenen eteen mitä tekee.

        joo-ojatkuu : eikö se juuri ole kehitystä että huomioidaan ne, jotka apua tarvitsevat?
        _kissa : Miksi yhteiskunta ei ole koskaan huomioinut niitä hiljaisia avuntarvitsijoita, vaan auttaa vain huume-hulluja? Aina pitää rikkoa huutaa ja kiroilla ennekö mitään tapahtuu. Aina pitää kuolla ennekö tulee suojatie tai niihin valot. Mikä toi wc-hommakin oli? Jätkät kusee pitkin katuja ja nyt Stadi ostaa 3 miljoonalla wc-pömpeleitä. Kulkeeko ne jätkien mukana? Käveleekö kusihädässään toiseen päähän kaupunkia? No joo saavat homot taas kutu-paikkansa takaisin. Olen satoja kertoja soittanut yhteiskuntamme vioista, mutta ei niitä kiinnosta, ennenkö tulee ruumiita.

        joo-ojatkuu : Mielestäni apu tulee tietysti keskittää niille, jotka sitä tarvitsevat ja joilla ongelmia on, ei niille joilla ei ole ongelmia, yksinkertaista, eikö?
        _kissa : Niinpä te määrittelette sen ongelman? Eikö huumeettomien nuorten auttaminen : asuntoja, työpaikkoja sekä harrastuksia, ole auttamista? Miksi vain huume-nuorille annetaan ko. apua? Miksi yhteiskunta pakottaa nuoret käyttää huumeita ennekö niitä voi auttaa?
        Nuoret tarvii apua ennekö ne käyttää huumeita. Ja jos et tiedä mitä apua, niin älä ainakaan lue tätä suomi24.sta vaan tukkikaa kaikkien kansalaisten suut. Sensuuri joka paikkaan, että vain kansanedustajat saavat jaellla sairaita aivopierujaan, aivopestä kansaa ja nostaa omaa liksaa. Nuoretkin tarvii liksaa yhtä paljon kuin kansanedustajat. Vai onko nuorisomme arvottomampia kuin kansanedustajat? Miten ne valtion duunit jaetaankin aina niille omille lapsille ja sukulaisille, ettei vaan olisi kyse nepotismista, sukulaisten suosimisesta?

        joo-ojatkuu : 100 vuotta sitten ei ollut terveydenhoitojärjestelmää sellaisena kuin nykyään, tarkoittaako se sitä että olemme taantuneet? Entä tämä internet, tätäkään ei silloin ollut, onko tämä askel taakse, koska täältä voi lukea mainoksia huumeista, vai?
        _kissa : Mistä puhut, huumeistako vai huumeissako?
        Huumevalistusta internetistä kun haziz on Maailman ainoa aine joka auttaa aggressiiviseen aivosyöpään niin se pitää laillistaa kaikkien saataville. ”Se on hyväksi sinulle” , sanoi prof Donlad Duck, 30 v kannabista tutkinut cannabiksen vastaisen yhtiön laskuun. Siihen varmaan kannattaa luottaa.


      • Meth53
        panii_kissa kirjoitti:

        joo-ojatkuutänverran 31.3.2011 23:22 : Eikö turvallisuuden luominen lapsille ole juuri kaiken A ja O, mielestäni näin on.

        _kissa : Luuletko ettei lapsillani ollut turvaa? Ja Hauskaa ilman Huumeita? Miten huumeiden vaarojen opettaminen loisi heille turvattomuutta? Minä opetin : kun et käytä huumetta niin elämä on aina helpompaa. Annoin myös aseita, eli sanoja suuhun, jotka tuskin kelpaisi tänään. Se peli on niin kovaa nyt tuolla. Miksi? Koska huumeiden käyttäjät lisääntyy, kammotahtia. Kiitos vaan kaikille ihanille auttajille. Kyllä just tuollaisille auttaja-firmoille, että pistää vihaksi! Mutta bisnes kumartaa vain rahaa ja sitähän on helpointa tehdä toisten hengellä. Silleen se Suomi nousuun .
        Ja ne huumekäyttäjät pakotetaan myymään huumeita. Että se peli on kovaa. Se on niin kuin pyramidi joka kasvaa korkeutta kokoajan. Mutta tärkeintä on että kun lapsi kyllästyy huumepyramidi-leikiin niin onhan heillä auttajia. Mani mani. Se on raha joka noilla ns auttajilla puhuu. Minä puhuisin huumeettomien lasten hyvän elämän puolesta.
        Toki sellainenkin yhdistys tarvisi rahaa, mutta sen on tultava Valtiolta, muuten alkaa taas rahaa puhuu. Eikä se ole ikinä pienen ihmisen etu.

        Tavallaan sossutkin tekee kaiken rahasta. Ne ei edes tahdo nähdä miten huumeilijat valehtelee ja kusettaa niitä :”Minä niin yritin ja just eilen vasta repesin. Ottakaa grapula pois, niin lupaan…”. Sossut näe että ne tarvii apuanne vain päästäkseen grapulasta pois, jotta saavat vetää LISÄÄ huumeita. Mikään muu tarkoitus sillä avulla ei heille ole!
        No siitähän myös sossut saa palkkansa, joten sossut uskoo kaiken. Ei ole sossujen miettiä kuka niistä ei valehtele. Mitä enemmän sossut auttaa sitä enemmän ne saa palkkaa. Hyvä hyvä ja kaikki kiittää. Mutta siinä teidän auttamisenne on ja se yltyy ja yltyy. Kivaa kivaa lisää duunia työttömille, paskankokaan väliä sillä miten moni nuori elämänsä pilaa pääasia että sossulla on duunia.

        joo-ojatkuutänverran : Mihin muuten tietosi huumeista ja päihteistä ylipäätään perustuu? Ehkä olet …
        _kissa : Tuotanoin, sanoisit suoraan : Ehkä olet … OIKEESSA!
        Jos minun totuudet harmittaa, niin voit mennä paijaa niitä huumeiden grapuloissa hikoilevia narkkeja. Jos sinusta tuntuu että olen rikollinen niin ole hyvä ja mene poliisilaitokselle tekee minusta rikosilmoitus, luulisi niillä olevan vanhat tietoni, hopi hopi!

        Jaan kokemuksiani teille jotka tahdotte ”saada toisenkin mielipiteen asioihin” En pakota ketään mihinkään, mutta minulle vittuilu ei ole koskaan auttanut ketään.
        Kokemuksesta tiedän että olen onnistunut pari kertaa, ehkä voisin… voisinko onnistua lisää?
        Sen päättää nykyinen Nuorisomme, joille tahdon sanoa, että te teette Suomen 10 ja 20 vuoden kuluttua, haluatteko elää kuten Meksikossa :Metro-lehti 29.12.2010 sivu 8 : Pohjoismeksikolainen Ciudad Juarez kylästä ihmiset pakenee huumesotaa 14 000 lähtenyt tähän mennessä ja 33 000 taloa tyhjillään. On pakko lähteä tai tulee tapetuksi.
        Diego Ramirez selvittää: ovat saaneet tarpeekseen huumesodista, joiden takia kaduilla lojuu joka aamu seulaksi ammuttuja ruumiita. Lyhtypylväissä killuu hirtettyjä ihmisiä ja joukkohaudoista löytyy päättömiä kalmoja. Kaikki tapetut eivät ole huumekauppiaita. Ristituleen on jäänyt kymmeniä sivullisia, vieroitusklinikoiden asiakkaita on tapettu ja huumekartellien tappajat ovat hyökänneet juhliin surmaten kerralla jopa parikymmentä ihmistä.
        Perhe siis on päättänyt jättää maksetun talon tavaroineen eikä tietoa mihin päänsä seuraavaksi kallistaa.
        Tänä vuonna (=2010) tapettu jo yli 2700 viime vuonna (=2009) tapettu 2660
        ------------ oman tekstini lainaus loppuu ---------

        Tähän huumeet johtaa oli ne laillisia tai laittomia.
        Jokainen huume-lapsi, joka tuolla taistelee, ja taistelee juurinkin hengellään ja hengestään. Huumeiden kanssa pelaaminen on aina hengellään pelaamista. Ne säännöt on helpot ja hengenvaaralliset. Ei Yhteiskunta huumeita huvikseen eikä kiusallaan ole tehneet laittomiksi. Älkää luulko sellaista, vaan katsokaa mitä Meksikossa tapahtuu, mihin huumeiden käyttäminen johtaa. Tuonkin olisi voinut välttää vain sillä että lapset eivät olisi alkaneet käyttää huumeita. Tuolleen kun se lisääntyy kokoajan niin yhteiskunnan terveetkin osat tukehtuu sen alle. Eli Meksikossa kaikki saa tulonsa huumekaupasta Metro 2.2.2010 lukee, että USA.kaan ei tee yhteistyötä erään lääketehtaan kanssa koska se toimittaa kemikaaleja huumekartelleille metamfetamiinin valmistukseen. Meksikon huumekartellien arvioidaan kotiuttavan bisnestuottoja 25-40 mrd doll joka vuosi. Arvellaan maan saavan enemmän rahaa huumeista kuin laillisesta öljystä. Kaupat, ravintolat, rakennusfirmat ja turistikeskukset pyörivät huumerahan voimalla kuten myös pankit, meksikolainen ekonomisti Guillermo Ibarra sanoo.

        Ronettaja sanoi että Meksikossa huumeet on laittomia. Ja _kissa kysyy, että niinKÖ?
        Kuulostaako meksikolaisen ekonomisti Guillermo Ibarran puheet siltä?
        Jos niin jossain mättää ja pahasti. Ei Suomeen tuota tyyliä, eihän lapsoset?

        "Sen päättää nykyinen Nuorisomme, joille tahdon sanoa, että te teette Suomen 10 ja 20 vuoden kuluttua, haluatteko elää kuten Meksikossa :Metro-lehti 29.12.2010 sivu 8 : Pohjoismeksikolainen Ciudad Juarez kylästä ihmiset pakenee huumesotaa 14 000 lähtenyt tähän mennessä ja 33 000 taloa tyhjillään. On pakko lähteä tai tulee tapetuksi.
        Diego Ramirez selvittää: ovat saaneet tarpeekseen huumesodista, joiden takia kaduilla lojuu joka aamu seulaksi ammuttuja ruumiita. Lyhtypylväissä killuu hirtettyjä ihmisiä ja joukkohaudoista löytyy päättömiä kalmoja. Kaikki tapetut eivät ole huumekauppiaita. Ristituleen on jäänyt kymmeniä sivullisia, vieroitusklinikoiden asiakkaita on tapettu ja huumekartellien tappajat ovat hyökänneet juhliin surmaten kerralla jopa parikymmentä ihmistä.
        Perhe siis on päättänyt jättää maksetun talon tavaroineen eikä tietoa mihin päänsä seuraavaksi kallistaa.
        Tänä vuonna (=2010) tapettu jo yli 2700 viime vuonna (=2009) tapettu 2660 "

        Tähän on aivan pakko kommentoida, että yllä kuvattuun tilanteeseen johtaa kieltolaki, joka takaa rikollisille loppumattomat tulot huumeiden myynnistä. Mexicon entinen presidentti on mm. sanonut, että kannabis pitäisi laillistaa alueella, jotta huumesodat saataisiin rauhoittumaan.

        " Älkää luulko sellaista, vaan katsokaa mitä Meksikossa tapahtuu, mihin huumeiden käyttäminen johtaa." - Nyt olen kissa pettynyt päätelykykyysi.Huumeiden laittomuus on johtanut siihen että rikollisjärjestöillä on suuremmat resurssit käydä huumesotaa kuin Mexicon hallituksella. Et näe tässä asiaa metsää puilta.


        Jos emme halua suomeen huumerikollisuutta, ja sen mukanaan tuomia lieveilmiöitä (itä mafia), meidän tulisi rakentaa huumeille lailliset markkinat, joka perustuu tuotteiden turvalliseen tuottamiseen ja säänösteltyyn vähittäismyyntiin.


      • Meth53
        panii_kissa kirjoitti:

        joo-ojatkuutänverran 31.3.2011 23:22 : Ja siitä luontevasti aiheeseen tupakka ja …
        _kissa : En alkaisi verrata tupakkaa ja huumeita. Taisin jo sanoa että tupakkaakin himoavat saisivat pitää syöpänsä.
        Tässä teille yllätysten yllätys http://keskustelu.suomi24.fi/node/9773409

        Te jankkaatte kokoajan vaihtoehdoista, ihan kuin olisi pakko vetää jotain tupakkaa tai hazaa viinaa tai kaljaa.
        Tahdon puhua huumeettomien lasten auttamisen puolesta. Mitä se on teiltä pois? Jos lapset ei käyttäisi huumeita? Onko se pois teiltä jotain?
        Miksi te ette tahdo auttaa huumeettomia nuoria? Onko huumeettomuus teille paha asia?
        No on näköjään, mutta miksi?
        Mikseivät lapset saisi leikkiä leikkejään ja kuvitella asioitaan, he kykenevät siihen ihan ilman huumeita.

        joo-ojatkuu : tiesitkö että nikotiini aiheuttaa huomattavasti vahvemman fyysisen riippuvuuden
        _kissa : En tiedä uskoisko, koska en ole ikinä ollut riippuvainen tupakasta, se on ollut vain tapa.

        joo-ojatkuu : Huumepomoja nimittäin kiinnostaa paljonko he saavat rahaa, se menee vallanhimonkin yli pikkudiilereilläkin
        _kissa : Luulen että Huumepomoja kiinnostaa siinä vaiheessa vain valta, sitkun rahaa on yhtä paljon kuin Tony Montanalla, ettei sitä enää jaksa laskea, vaan se punnitaan. Ja pikkudiilereillä on kysymys hengestä.

        joo-ojatkuu : miksi siis tuhlata hyvää ainetta niin huono tuottoiseen roskaan kuin tupakka?
        _kissa : Vähän nyt putosin, tarkoittaako tämä sitä tupakan sekaan huumetta –juttuani? Tietääkseni tupakassa on koukuttavia aineita muutenkin, mitäs nyt jos sinne laittaisi niitä vähän lisääkin, kyllä ne Venkussa osaa. Vai mikä oli pointti?

        joo-ojatkuu : miksi olisi 70-luvulla pitänyt hoitaa, kun ongelma ja tietämys siitä oli naurettavan pieni
        _kissa : Mutta jos hommat olisi jatkuneet kuten 70 luvulla, kuten minäkin toimin, niin meillä ei olisi tällaista huumeongelmaa. Jos minä onnistuin siinä, miksei muutkin. Mitä minä teidän lafgoistanne, yritän puhua vanhemmille, että jos ette tahdo lapsistanne huumeiden käyttäjiä niin kasvattakaa ne. Jos minun neuvoni ei kuullosta hyviltä, niin keksikää paremmat. Minä onnistuin, itseni ja lasteni kohdalla, toivotaan että hekin onnistuu. Toivotaan että nyky vanhemmatkin onnistuu ja vie tietoa eteenpäin.
        Mutta yhteiskunta saa haistaa Irwin laulun sanat http://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ
        Yhteiskunta saisi ruveta kans miettii mitä tekee ja kenen eteen mitä tekee.

        joo-ojatkuu : eikö se juuri ole kehitystä että huomioidaan ne, jotka apua tarvitsevat?
        _kissa : Miksi yhteiskunta ei ole koskaan huomioinut niitä hiljaisia avuntarvitsijoita, vaan auttaa vain huume-hulluja? Aina pitää rikkoa huutaa ja kiroilla ennekö mitään tapahtuu. Aina pitää kuolla ennekö tulee suojatie tai niihin valot. Mikä toi wc-hommakin oli? Jätkät kusee pitkin katuja ja nyt Stadi ostaa 3 miljoonalla wc-pömpeleitä. Kulkeeko ne jätkien mukana? Käveleekö kusihädässään toiseen päähän kaupunkia? No joo saavat homot taas kutu-paikkansa takaisin. Olen satoja kertoja soittanut yhteiskuntamme vioista, mutta ei niitä kiinnosta, ennenkö tulee ruumiita.

        joo-ojatkuu : Mielestäni apu tulee tietysti keskittää niille, jotka sitä tarvitsevat ja joilla ongelmia on, ei niille joilla ei ole ongelmia, yksinkertaista, eikö?
        _kissa : Niinpä te määrittelette sen ongelman? Eikö huumeettomien nuorten auttaminen : asuntoja, työpaikkoja sekä harrastuksia, ole auttamista? Miksi vain huume-nuorille annetaan ko. apua? Miksi yhteiskunta pakottaa nuoret käyttää huumeita ennekö niitä voi auttaa?
        Nuoret tarvii apua ennekö ne käyttää huumeita. Ja jos et tiedä mitä apua, niin älä ainakaan lue tätä suomi24.sta vaan tukkikaa kaikkien kansalaisten suut. Sensuuri joka paikkaan, että vain kansanedustajat saavat jaellla sairaita aivopierujaan, aivopestä kansaa ja nostaa omaa liksaa. Nuoretkin tarvii liksaa yhtä paljon kuin kansanedustajat. Vai onko nuorisomme arvottomampia kuin kansanedustajat? Miten ne valtion duunit jaetaankin aina niille omille lapsille ja sukulaisille, ettei vaan olisi kyse nepotismista, sukulaisten suosimisesta?

        joo-ojatkuu : 100 vuotta sitten ei ollut terveydenhoitojärjestelmää sellaisena kuin nykyään, tarkoittaako se sitä että olemme taantuneet? Entä tämä internet, tätäkään ei silloin ollut, onko tämä askel taakse, koska täältä voi lukea mainoksia huumeista, vai?
        _kissa : Mistä puhut, huumeistako vai huumeissako?
        Huumevalistusta internetistä kun haziz on Maailman ainoa aine joka auttaa aggressiiviseen aivosyöpään niin se pitää laillistaa kaikkien saataville. ”Se on hyväksi sinulle” , sanoi prof Donlad Duck, 30 v kannabista tutkinut cannabiksen vastaisen yhtiön laskuun. Siihen varmaan kannattaa luottaa.

        "Tahdon puhua huumeettomien lasten auttamisen puolesta. Mitä se on teiltä pois? Jos lapset ei käyttäisi huumeita? Onko se pois teiltä jotain?"

        Nyt en ymmärrä tätä logiikkaa. Eihän kukaan ole alkoholiakaan lapsille sallimassa vaikka alkoholi on laillinen päihde?! Ei huumeiden laillistaminen tarkoita huumeiden tyrkyttämistä lapsille. Kun huumeet ovat laittomia, silloin diilerien intresseihin kuuluu, että huumeita myydään myös alaikäisille. Suojelemme lapsiamme parhaiten, kun otamme huumekaupan valtion haltuun.

        "Huumevalistusta internetistä kun haziz on Maailman ainoa aine joka auttaa aggressiiviseen aivosyöpään niin se pitää laillistaa kaikkien saataville. ”Se on hyväksi sinulle” , sanoi prof Donlad Duck, 30 v kannabista tutkinut cannabiksen vastaisen yhtiön laskuun. Siihen varmaan kannattaa luottaa."

        Niin mikä tekee tuosta tutkimuksesta epäluotettavan? Sekö, että tulos ei ole mieleen;)


      • Meth53
        panii_kissa kirjoitti:

        joo-ojatkuutänverran 31.3.2011 23:22 : Ja siitä luontevasti aiheeseen tupakka ja …
        _kissa : En alkaisi verrata tupakkaa ja huumeita. Taisin jo sanoa että tupakkaakin himoavat saisivat pitää syöpänsä.
        Tässä teille yllätysten yllätys http://keskustelu.suomi24.fi/node/9773409

        Te jankkaatte kokoajan vaihtoehdoista, ihan kuin olisi pakko vetää jotain tupakkaa tai hazaa viinaa tai kaljaa.
        Tahdon puhua huumeettomien lasten auttamisen puolesta. Mitä se on teiltä pois? Jos lapset ei käyttäisi huumeita? Onko se pois teiltä jotain?
        Miksi te ette tahdo auttaa huumeettomia nuoria? Onko huumeettomuus teille paha asia?
        No on näköjään, mutta miksi?
        Mikseivät lapset saisi leikkiä leikkejään ja kuvitella asioitaan, he kykenevät siihen ihan ilman huumeita.

        joo-ojatkuu : tiesitkö että nikotiini aiheuttaa huomattavasti vahvemman fyysisen riippuvuuden
        _kissa : En tiedä uskoisko, koska en ole ikinä ollut riippuvainen tupakasta, se on ollut vain tapa.

        joo-ojatkuu : Huumepomoja nimittäin kiinnostaa paljonko he saavat rahaa, se menee vallanhimonkin yli pikkudiilereilläkin
        _kissa : Luulen että Huumepomoja kiinnostaa siinä vaiheessa vain valta, sitkun rahaa on yhtä paljon kuin Tony Montanalla, ettei sitä enää jaksa laskea, vaan se punnitaan. Ja pikkudiilereillä on kysymys hengestä.

        joo-ojatkuu : miksi siis tuhlata hyvää ainetta niin huono tuottoiseen roskaan kuin tupakka?
        _kissa : Vähän nyt putosin, tarkoittaako tämä sitä tupakan sekaan huumetta –juttuani? Tietääkseni tupakassa on koukuttavia aineita muutenkin, mitäs nyt jos sinne laittaisi niitä vähän lisääkin, kyllä ne Venkussa osaa. Vai mikä oli pointti?

        joo-ojatkuu : miksi olisi 70-luvulla pitänyt hoitaa, kun ongelma ja tietämys siitä oli naurettavan pieni
        _kissa : Mutta jos hommat olisi jatkuneet kuten 70 luvulla, kuten minäkin toimin, niin meillä ei olisi tällaista huumeongelmaa. Jos minä onnistuin siinä, miksei muutkin. Mitä minä teidän lafgoistanne, yritän puhua vanhemmille, että jos ette tahdo lapsistanne huumeiden käyttäjiä niin kasvattakaa ne. Jos minun neuvoni ei kuullosta hyviltä, niin keksikää paremmat. Minä onnistuin, itseni ja lasteni kohdalla, toivotaan että hekin onnistuu. Toivotaan että nyky vanhemmatkin onnistuu ja vie tietoa eteenpäin.
        Mutta yhteiskunta saa haistaa Irwin laulun sanat http://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ
        Yhteiskunta saisi ruveta kans miettii mitä tekee ja kenen eteen mitä tekee.

        joo-ojatkuu : eikö se juuri ole kehitystä että huomioidaan ne, jotka apua tarvitsevat?
        _kissa : Miksi yhteiskunta ei ole koskaan huomioinut niitä hiljaisia avuntarvitsijoita, vaan auttaa vain huume-hulluja? Aina pitää rikkoa huutaa ja kiroilla ennekö mitään tapahtuu. Aina pitää kuolla ennekö tulee suojatie tai niihin valot. Mikä toi wc-hommakin oli? Jätkät kusee pitkin katuja ja nyt Stadi ostaa 3 miljoonalla wc-pömpeleitä. Kulkeeko ne jätkien mukana? Käveleekö kusihädässään toiseen päähän kaupunkia? No joo saavat homot taas kutu-paikkansa takaisin. Olen satoja kertoja soittanut yhteiskuntamme vioista, mutta ei niitä kiinnosta, ennenkö tulee ruumiita.

        joo-ojatkuu : Mielestäni apu tulee tietysti keskittää niille, jotka sitä tarvitsevat ja joilla ongelmia on, ei niille joilla ei ole ongelmia, yksinkertaista, eikö?
        _kissa : Niinpä te määrittelette sen ongelman? Eikö huumeettomien nuorten auttaminen : asuntoja, työpaikkoja sekä harrastuksia, ole auttamista? Miksi vain huume-nuorille annetaan ko. apua? Miksi yhteiskunta pakottaa nuoret käyttää huumeita ennekö niitä voi auttaa?
        Nuoret tarvii apua ennekö ne käyttää huumeita. Ja jos et tiedä mitä apua, niin älä ainakaan lue tätä suomi24.sta vaan tukkikaa kaikkien kansalaisten suut. Sensuuri joka paikkaan, että vain kansanedustajat saavat jaellla sairaita aivopierujaan, aivopestä kansaa ja nostaa omaa liksaa. Nuoretkin tarvii liksaa yhtä paljon kuin kansanedustajat. Vai onko nuorisomme arvottomampia kuin kansanedustajat? Miten ne valtion duunit jaetaankin aina niille omille lapsille ja sukulaisille, ettei vaan olisi kyse nepotismista, sukulaisten suosimisesta?

        joo-ojatkuu : 100 vuotta sitten ei ollut terveydenhoitojärjestelmää sellaisena kuin nykyään, tarkoittaako se sitä että olemme taantuneet? Entä tämä internet, tätäkään ei silloin ollut, onko tämä askel taakse, koska täältä voi lukea mainoksia huumeista, vai?
        _kissa : Mistä puhut, huumeistako vai huumeissako?
        Huumevalistusta internetistä kun haziz on Maailman ainoa aine joka auttaa aggressiiviseen aivosyöpään niin se pitää laillistaa kaikkien saataville. ”Se on hyväksi sinulle” , sanoi prof Donlad Duck, 30 v kannabista tutkinut cannabiksen vastaisen yhtiön laskuun. Siihen varmaan kannattaa luottaa.

        "joo-ojatkuu : tiesitkö että nikotiini aiheuttaa huomattavasti vahvemman fyysisen riippuvuuden
        _kissa : En tiedä uskoisko, koska en ole ikinä ollut riippuvainen tupakasta, se on ollut vain tapa2

        LOL- Nyt sä huijaat itseäsi kyllä mahtavasti. Ellet ole sattunut huomaamaan, nikotinisti tarvitsee nikotiininsa muutaman tunnin välein, kun riippuvuus on päässyt syntymään. Jotkut joutuvat jopa heräämään keskellä yötä polttamaan savukkeensa että uni voi jatkua.


      • panii_kissa
        Meth53 kirjoitti:

        "Tahdon puhua huumeettomien lasten auttamisen puolesta. Mitä se on teiltä pois? Jos lapset ei käyttäisi huumeita? Onko se pois teiltä jotain?"

        Nyt en ymmärrä tätä logiikkaa. Eihän kukaan ole alkoholiakaan lapsille sallimassa vaikka alkoholi on laillinen päihde?! Ei huumeiden laillistaminen tarkoita huumeiden tyrkyttämistä lapsille. Kun huumeet ovat laittomia, silloin diilerien intresseihin kuuluu, että huumeita myydään myös alaikäisille. Suojelemme lapsiamme parhaiten, kun otamme huumekaupan valtion haltuun.

        "Huumevalistusta internetistä kun haziz on Maailman ainoa aine joka auttaa aggressiiviseen aivosyöpään niin se pitää laillistaa kaikkien saataville. ”Se on hyväksi sinulle” , sanoi prof Donlad Duck, 30 v kannabista tutkinut cannabiksen vastaisen yhtiön laskuun. Siihen varmaan kannattaa luottaa."

        Niin mikä tekee tuosta tutkimuksesta epäluotettavan? Sekö, että tulos ei ole mieleen;)

        Äiti anna mun kestää vielä tämä.
        Meth53 : en ymmärrä tätä logiikkaa … lapsille sallimassa …
        _kissa : Oletko sinä ikinä ollut lapsi? Millaisia lapsia te olette olleet?
        Miten kaikki minun ystäväni lapsina ( minä) ja kaikki tuntemani lapset ja laspenlapset tänään halusimme matkia aikuisia ja varsinkin kun aikuiset vaatimalla vaati / vaatii lapsia käyttäytymään kuin aikuiset ja aikuiset polttaa, niin lapsi myös.
        70 luvulla huume-perheen tyttölapsi pää pöydän korkeudella söi tupakoita. Sanoin äidille, eikä noita tupakoita voi siirtää muualle? Ei kun sen pitää oppia olemaan koskematta niihin.
        Miten? Kun eläimetkin opii matkimalla? Matkiminen on luontaisin oppimistyyli mitä eläimet tekee.
        Siis miksi ihmeessä vielä huumekin pitäisi olla lasten aikuis-mallina?
        Lapset vosi sitten pihalla leikkiä aikuuista ja vetää tupakan ja viinan lisäksi huumeita. Just just, jep jep, mutta saahan valtio veroja, just. Keneltä? Itseltään. Annan mun kestää pläääähhhh.....

        Meth53 : Suojelemme lapsiamme parhaiten, kun otamme huumekaupan valtion haltuun.
        _kissa : Äiti anna mun kestää vielä tämä. Oletko huomannut miten paljon viinaa lapsilla on? Metro 5.4. 2011 : Viime viikonloppuna poliisi jalkautui Espoo-Kirkkonummi suunnalla : alaikäisiltä poistettiin 52 litraa alkoholia ja jonkin verran huumetta. Siis onko Valtion hallussa? Tarkoititkohan hallinassa? Valtion hallintaan? Valtion hallussahan se on nytkin ja valtio on sen kieltänyt ja palkannut HuPon hommiin. Että näin.

        Mietipä hetki, jos huume olisi laillisesti aikuisten saatavilla, niin miten paljon sitä olisikaan lapsilla?
        Kun ei alkoholikaan pysy Valtion hallinnassa.
        Kerropa miten huume pysyy Valtion hallinnassa paremmin kuin viina?
        Esim 1. Huumeet on pienempiä kuin alkoholi, huumeet voi piilottaa vaikka farkkujen saumaan
        Esim 2. Huumeita äiti ei edes haista, vai ehdotatko että jokainen palkkaa kotiinsa huumekoiran. Jes mikä älyväläys, siinä muuten Kenneleille uusi aluevaltaus.
        Mutta sinä, Meth53, tahdotko suojella lapsia ollenkaan?
        Oletko huumekauppiaiden palkkaama kirjoittaja? (luulenpa sinua edelleen vainoharhaisesti ronettajaksi)
        Ei tuollaista tarmoa puolustaa rikollisuutta ole kuin huumekauppiaiden palkkaamalla henkilöllä tai itse huumekauppialla.

        Mutta keksinpä loistavan idean Kennelille : Jes mikä älyväläys, siinä muuten Kenneleille uusi aluevaltaus, opettakaa ne koirat huumekoiriksi ja myykää lapsi perheisiin niin koira haistaa käyttääkö lapsi huumetta. Ei tarvi vanhempien enää arvailla. Voiko HuPolta lainata huumekoiraa? _kissakin voisi tulla nuuhkimaan.
        _kissa on oikeesti Viisas miauuu nam moiskis.

        Meth53 : kun otamme huumekaupan valtion haltuun
        _kissa : ehdotat siis edelleen että meidän valtion pitää ruveta suojelemaan rikollisuutta.
        No entä jos otettaisiin murhaaminenkin valtion haltuun? Onnistuisikohan? Mitäs luulet?
        Mutta sehän on oiva keksintö, niin loppuu murhaaminenkin siinä silmän räpäyksessä. Eihän kukaan tee enää rikoksia kun se on valtin hallussa. Jes olen sitten viisaalla päällä tänään. Mutta ilman sinua rakas ronettaja eikun Meth53, en kykenisi ymmärtämään teidän ajatusmaailmaanne. Lisää tätä, tahtoo _kissa kraapshia.
        Seuraava kappale …

        Meth53 : mikä tekee tuosta tutkimuksesta epäluotettavan?
        _kissa : Se ettei siihen usko viisaat eikä kukaan, paisti huumeiden käyttäjät ja huumemyyjien palkkaamat netti-kirjoittajat.
        Jos se olisi vähänkään totta ja mahdollista niin se olisi jo otettu käyttöön, muttei siihen usko kukaan paisti te.

        Meth53 : Sekö, että tulos ei ole mieleen;)
        _kissa : Ja miksei tulos olisi mieleen, auttaahan se teitä skitsofreenisiä, hyvä hyvä;). Minä olenkin aina pelännyt huumehulluja ja nyt on hyvä kun ne skitsofreeniset erottaa haziksen polttamisesta. Ja auttaahan se agressiiviseen aivosyöpään ja ms-tautiin, niin kyllä se on tutkimisen arvoista lääkäreille ja tutkijoille, mutta ei kuulu meille terveille, niin kuin ei lääkkeet yleensäkään. Mutta että sillä perusteella houkuttelette terveitä lapsia vetää pilvee, hazaa marihuanaa, niin eikös ole tyhmää, aivotontaja lapsellista? No lasten juttujahan ne on, eihän viisaat huumeita käyttäisi.

        Itsetunnon puutteiset vetää huumeita. Me muut pärjätään järjellä, eikös niin ihanat kiltit lapset ♥


      • panii_kissa
        Meth53 kirjoitti:

        "joo-ojatkuu : tiesitkö että nikotiini aiheuttaa huomattavasti vahvemman fyysisen riippuvuuden
        _kissa : En tiedä uskoisko, koska en ole ikinä ollut riippuvainen tupakasta, se on ollut vain tapa2

        LOL- Nyt sä huijaat itseäsi kyllä mahtavasti. Ellet ole sattunut huomaamaan, nikotinisti tarvitsee nikotiininsa muutaman tunnin välein, kun riippuvuus on päässyt syntymään. Jotkut joutuvat jopa heräämään keskellä yötä polttamaan savukkeensa että uni voi jatkua.

        LOL- enpäs huijaa. Olenhan tietty kuullut, enkä voi kun suu auki kuunnella ja ihmetellä.
        Joko ne kaikki muut valehtelee, tai sitten minä olen poikkeustapaus. En tiedä, muttei koukuttanut minua.
        Täällä olisi yksi poikkeustapaus tutkittavana luotettavalle professorille, mutta ei Salaspurolle eikä Karvoselle, eikä Donald Duck´lle kvaak kvaak.

        Meth53 : nikotinisti tarvitsee nikotiininsa
        _kissa : Enkä muuten tarvinut. Minäkin poltin kokoajan, edellisellä sytytin seuraavan kun stendaritkin aina hävisi. Eikä siinä ollut kyse mistään tarpeesta. höh poltin kun poltin enkä polttanut kun en poltanut. Ei siinä mitään vaikeeta ollut. Tavallaan oli hauskaa vetää miettimistupakoita, että pysyi edes sen pari minuuttia paikallaan. Kirjoitinhan että poltin 30 v epäsäännöllisen säännöllisesti. Kun olin niin paljon lakossa, etten tiedä olenko kauemmin polttanut vai ollut lakossa? Lakossa olin aina silloin kun oli rahapula tai muuten vaan tahdoin säästää rahaa johonkin isompaan.

        Muitakin teorioita tupakan polttamiseen minulta löytyy, esim tupakalla voi estää pahan hajuisen hengityksen tai yäk pierasun porukassa ja ilmeisesti sen että on syy pysyä paikallaan tai mennä pois jostain epämiellyttävästä tilanteesta tyyliin ”on pakko mennä tupakalle” ja käsillään jotain tehtävää kun ei tiedä mitä niillä tekisi niin on helppo vetästä rööki.
        En minä muita syitä keksi. Mutta onhan noita tuossakin. Ja lapset vetää osoittaakseen olevansa aikuisia, tietämättä miten erittäin lapsellisilta ne näyttävät kun harjoittelee renkaita. (=äsken näin ja naurattaa vieläkin)
        Mihin lapsi tarvii röökiä? Onko lapsella tarve nikotiiniin vai koviksen näyttämiseen?
        Jos röökin ikäraja olisi edes 18 v, no kokeilkaa edes.
        Mikä siinä on että lasten pitää antaa polttaa heti kun vierottuvat tutista.
        Eikö sitä ikärajaa saa hilattua ylöspäin?


      • panii_kissa
        Meth53 kirjoitti:

        "Sen päättää nykyinen Nuorisomme, joille tahdon sanoa, että te teette Suomen 10 ja 20 vuoden kuluttua, haluatteko elää kuten Meksikossa :Metro-lehti 29.12.2010 sivu 8 : Pohjoismeksikolainen Ciudad Juarez kylästä ihmiset pakenee huumesotaa 14 000 lähtenyt tähän mennessä ja 33 000 taloa tyhjillään. On pakko lähteä tai tulee tapetuksi.
        Diego Ramirez selvittää: ovat saaneet tarpeekseen huumesodista, joiden takia kaduilla lojuu joka aamu seulaksi ammuttuja ruumiita. Lyhtypylväissä killuu hirtettyjä ihmisiä ja joukkohaudoista löytyy päättömiä kalmoja. Kaikki tapetut eivät ole huumekauppiaita. Ristituleen on jäänyt kymmeniä sivullisia, vieroitusklinikoiden asiakkaita on tapettu ja huumekartellien tappajat ovat hyökänneet juhliin surmaten kerralla jopa parikymmentä ihmistä.
        Perhe siis on päättänyt jättää maksetun talon tavaroineen eikä tietoa mihin päänsä seuraavaksi kallistaa.
        Tänä vuonna (=2010) tapettu jo yli 2700 viime vuonna (=2009) tapettu 2660 "

        Tähän on aivan pakko kommentoida, että yllä kuvattuun tilanteeseen johtaa kieltolaki, joka takaa rikollisille loppumattomat tulot huumeiden myynnistä. Mexicon entinen presidentti on mm. sanonut, että kannabis pitäisi laillistaa alueella, jotta huumesodat saataisiin rauhoittumaan.

        " Älkää luulko sellaista, vaan katsokaa mitä Meksikossa tapahtuu, mihin huumeiden käyttäminen johtaa." - Nyt olen kissa pettynyt päätelykykyysi.Huumeiden laittomuus on johtanut siihen että rikollisjärjestöillä on suuremmat resurssit käydä huumesotaa kuin Mexicon hallituksella. Et näe tässä asiaa metsää puilta.


        Jos emme halua suomeen huumerikollisuutta, ja sen mukanaan tuomia lieveilmiöitä (itä mafia), meidän tulisi rakentaa huumeille lailliset markkinat, joka perustuu tuotteiden turvalliseen tuottamiseen ja säänösteltyyn vähittäismyyntiin.

        Meth53 : … tilanteeseen johtaa kieltolaki
        _kissa : No ronettajan kanssa tästä jo kerran väiteltiin viikko tolkulla. En jaksanut edes kommentoida kaikkeen.
        Ei johdu kieltolaista, vaan eliitin halusta rikastua enemmän ja enemmän. Miksi ne Meksikon lääkefirmatkin jakaa aineita huumeiden valmistukseen? Kieltolakiko senkin aiheuttaa? Meksikossa kaikki on hallitusti valtion käsissä. Näytelmineen kaikkineen.
        Uudestaan : Eli Meksikossa kaikki saa tulonsa huumekaupasta Metro 2.2.2010 lukee, että USA.kaan ei tee yhteistyötä erään lääketehtaan kanssa koska se toimittaa kemikaaleja huumekartelleille metamfetamiinin valmistukseen. Meksikon huumekartellien arvioidaan kotiuttavan bisnestuottoja 25-40 mrd doll joka vuosi. Arvellaan maan saavan enemmän rahaa huumeista kuin laillisesta öljystä. Kaupat, ravintolat, rakennusfirmat ja turistikeskukset pyörivät huumerahan voimalla kuten myös pankit, meksikolainen ekonomisti Guillermo Ibarra sanoo.

        Meth53 : Jos emme halua suomeen huumerikollisuutta ..
        _kissa : Jos nyt taas vähentäisit sitä päivä-annostasi.

        Meth53 : meidän tulisi rakentaa huumeille lailliset markkinat
        _kissa : Niin kuin alkoholillakin on lailliset markkinat ?
        Metro 5.4. 2011 : Viime viikonloppuna poliisi jalkautui Espoo-Kirkkonummi suunnalla : alaikäisiltä poistettiin 52 litraa alkoholia ja jonkin verran huumetta. Siis onko Valtion hallinnassa?
        Mutta että huumeet ja huume-ongelmat vielä alkoholiongelmien lisäksi. Niinkö? Sitten uutisissa olisi : alaikäisiltä poistettiin 52 kg huumetta. Niinkö? Sitäkö tahdot?

        Eikö noissa tupakoissa ja viinoissa ole riittävästi pahuutta ja ongelmia ja hoidettavia?
        Suurimman osan viinoista hankkii työtä tekevät ja maksaa verot ostamistaan viinoista.
        Miten paljon narkkarit tekee työtä? Narkkien kaikki asiat maksetaan meidän verorahoista; heidän ruuat huumeet ym rikollisuudet jne, vaikka ne olisi miten laillisia ja apteekista saatavia.

        2. Sitäpaisti just oli Apteekin omassa lehdessä että viimevuoden aikana lääkeväärennösten kauppa on kasvanut 90%.
        Lääkepiratismi on tuottoisaa, eikä kiinnijäämisen riski ole yhtä suuri kuin huumekaupassa. Ja rangaistukset ovat huumerikoksiin verrattuna lievempiä.
        Väärennettyjen lääkkeiden päätuottajat ovat Kiina ja Intia. Ne kulkeutuu EU-maihin huumeiden reittejä, joissa tullivirkailijat ovat helposti lahjottavissa. ööö, huomaatko? Lahjottavissa! öö-öö-öö

        Niin selitä jotenkin miten Huumeet Apteekissa olisi väärennösten ulkopuolella, kuin ei ne lääkkeetkään ole?
        Tämä on se mitä olen yrittänyt selittää, no kai viisaat ymmärtää tämän, mutta noi huume-hullut vaan jankkaa laillisista markkinoista. Jaksaako tätä jankutusta enää kukaan? Ronettaja tulee vaan uuden nimimerkin kaa puolustamaan huumeita.

        Apteekkilehti: Lääkeaineen tilalla lattiavahaa
        _kissa : niiiin? Ettekö te ymmärrä mikä homman nimi on? Huijausta. Se se on mikä kannattaa.

        Meth53 : säänösteltyyn vähittäismyyntiin
        _kissa : Mallia Meksikostako? Vai Portugali on nurissa jo!


    • Bekind

      huumevalistusta ja valitusta...

      säälittävää!

      muistatteko sitä aikaa kun olitte pieniä, n.10-14v, äitinne ja isänne kehottivat auttaan ihmisiä? lähinnä vanhuksia ja liikuntarajoitteisia?

      avaatteko nyt 10v myöhemmin ovia ja autatteko heitä alas bussista?? ETTE!! vaikka teitä on siihen kehoitettu! jos pullo viina on oven vieressä ja vanhus toisella puolella, otatte pullon kiireesti ja vipellätte karkuun. liikenteessä
      esittelette humppa toosianne jumputtamalla aivonne pihalle, jne. huudatte kiirehditte kohti kuolemaanne... tämä huumevalistus on aivan sama asia tänäpäivänä, korvasta sisään ja toisesta ulos... se toimii tuohon 14v asti, sitten alkaa sen oman minän etsintä, jolloin kaveripiiri päättää ja johdattaa sua! joku menee mukana, joku hiukan hidastelee, mut virta vie joku taas sanoo heti hyvästit ja koittaa etsiä uutta polkua, elämässämme on niin paljon polkuja että väkisinkin jotkut kävelee niistä vääriä ja päätyy mihin päätyy!

      ei tähän valistus auta, ennen oli raamattu tai jokin muu pyhä kirja jonka mukaan kuljettiin, annettiin 2 tietä, oikea ja väärä.

      nyt on laki tai oma pää, toinen ihmisten kirjoittamaa poliittista paskaa, toinen se joka tuntuu susta hyvältä. mut sitäkin koitetaan ohjata... kaikki me jonkun mielestä eletään väärin, oli se sitten mistä vaan kyse.

      antakaa ihmisten elää elämäänsä!
      ei se teille muille kuulu.

      • panii_kissa

        Bekind 4.4.2011 13:31

        Kulta pieni olet niin suloinen, kun luulet että me häiritään huumeiljoita. Katsos kun se asia on toisinpäin. Huumeilijat sotkee ja kiusaa ja häiritsee meidän huumeettomien elämää. Huumeilijat vihaa huumeettomia. Huumeilijoilla on joku pakkomielle varastaa meiltä kaikki ja tuhota meidän aikaansaannoksemme. Miksi me emme saa elää niin kuin me haluamme? Mitä meidän elämämme kuuluu huumeilijoille? Pysykää poissa tonteiltamme, jokainen. En nyt tarkoita vain sinua, joka päätät naputtaa, että en minä ole varastanu! Unohda se näpytys, sillä huumeissa tehdään ylipäätään vain pahaa. Miksi pyörämme ei saa olla pihalla, lukossakaan?
        Miksi kotiimme, mökeille, veneisiin murtaudutaan ja viedään kaikkea. Paitsi veneet jotka viedään kokonaan.
        Myös kaupoista varastetaan. Mitä huumeilijat ylipäätään tekee kaupassa? Varastamassa. Jokaisen kaupan edessä pitäisi olla portsari joka sanoisi : ”ei tänään, olette liian päihtynyt”. Inhottaa olla kaupassakin kun ne känniset ja huumeilijat pyörii siellä showaamassa, niinku hämää ettei kukaan ymmärrä, että ovat varkaissa. Ne teidän varastamat tavarat maksetaan meidän laillisesti eläjien pussista. Jos et ymmärrä kysy äidiltä, tai poliisilta.

        Mikä yksinoikeus huumeilijoilla on varastaa meidän omaisuutta?
        Entä jos me huumeettomat ruvetaan varastaa teidän huumeilijoiden omaisuuttanne?
        Eikö teillä ole omaisuutta? Hähää, minäpäs tiedän, mitä te tahdotte, mutta ette saa! Kiitos HuPo!

        Entä jos huumeveikot ei tekisi pahaa, niin olisiko huume kiellettyä? Mietipä sitä. Olisiko?

        Ja mitä tulee valistuksen valittamiseesi, niin sanoisin, että on totta, ettei lapset usko kaikkea, eikä varsinkaan jos ei perustele.
        Mutta kun lapsi kasvaa ja oppii, niin hän ymmärtää mitä ei ole hyvä tehdä, eikä enää teekään pahaa, eikös niin?
        Sitten on niitä jotka ei opi, joiden järki ei kasva iän myötä, vaan se kasvu loppuu huumeiden vaikutuksesta. Ja noiden mielestä heillä on oikeus tehdä rikoksia koska…ja niitä syitä riittää. Vankilassa istuu isoja vauvoja, joiden aivot eivät kehittyneet ymmärtämään miten yhteiskunnassa eletään, sillä heillä on oikeus tappaa ne, jotka estää heitä tekemästä pahaa.

        Esim kundi varastaa kaupasta ja sanon siitä myyjälle, jolloin varas tahtoo tappaa minut. Ehkä jopa tappaa minut.
        Miettikää kenellä tässä on järkeä ?
        Onko järkeä varastaa?
        Onko järkeä uhata tappaa ?
        Onko järkeä tappaa?
        Ja sitten mitä minä tein väärin? En yhtään mitään yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta katsottuna.
        Toki tämän rikollisen mielestä tein paljonkin pahaa, mutta mikä oli rikos yhteiskunnan lain ja oikeuden mukaan?

        Sitä se on ”mitä se teille kuuluu”, koska ne jotka tekee pahaa ei voi olla sinun ystäviäsi?
        Vai olisitko ystävä sen kanssa joka lyö sinua ja rikkoo tai varastaa tavarasi? Ymmärtäisitkö häntä kun hän varastaa parhaat vaatteesi? Kun sinä teit monta vuotta työtä ja keräsit rahaa ja kävit Italiasta ostamassa hienot vaatteet. Ystäväsi varasti ne ja sinä olet vaan että aha, niinkö? Tämä on se kuvio miksi me emme heitä siedä nyt eikä ikinä.


        Bekind :se toimii tuohon 14v asti, sitten alkaa sen oman minän etsintä, jolloin kaveripiiri päättää ja johdattaa sua!
        _kissa : olet erittäin oikeassa, että huumevalistus on äh ei sitä ole olemassakaan, niinkuin olen kirjoitellut siinä on tosi paljon parannettavaa. Ja toi lauseesi on hyvä siksikin, että oman minän etsintä on juurikin sitä että etsitään oma tie, eikä olla johdateltavissa, eli vielä taivutus, että sinun pitää oppia näkemään mikä on hyvä juttu ja mikä on paha juttu. Okei se on helppo, eikös vauvakin tietää ettei kannata hypätä korkeelta, vaikka muut hyppäisi. Sitten sinun kannattaa miettiä, onko siinä järkeä ja jos ei niin se pitää osata ilmaista muille ettei kiinnosta hypätä, ettei kiinnosta ottaa huumetta. Okei et ehkä enää ole heidän kaveri, mutta tarviitko heidän kaveruutta jos ei hyväksyä sinua huumeettomana? Ajattele he menettää enemmän, koska he menettävät sinun ystävyytesi.


    • Joopajoo...

      Kissalla on liikaa vapaa-aikaa, kun se täyttää roskalla tätä palstaa.

      Tarjotkaa kissalle bongista aitoa kunnon luonnon kannabista, niin jospa se sitten rauhoittuisi.

      • panii_kissa

        ... olen ihan rauhallinen, kiitos vaan huolenpidostasi.
        Kun saisi ihmiset ymmärtämään, että Hauskaa saa olla ilman huumeitakin.. Ja ilman viinaakin.
        Että minäkin saisin olla hauskasti selvänä.
        En ole ikinä ymmärtänyt miksi vain sekoileminen on hauskaa. Se että tekee ihan päättömiä idioottimaisia asioita, joita jokainen häpee selvinpäin, mutta kuittaa” olin kännissä” -tokaisuilla. Ihan johtaja-tasollakin, tai varsinkin siellä, pitää olla selvin päin niin kuoleman vakava, että on uskottava johtaja. Se rooli jää päälle siviilissäkin ja sen roolin saa laukaistua vain kassillisella alkoa.

        Eikö voitaisi keksiä jotain ihan muuta. Jollekin kirjoitin että menee vaikka alasti pihalle ja antaa tassua vastaantulijalle. No eiii.
        Okei ymmärrän minä sen ongelman, että pitää välillä hassutella, mutta eikö sille voi keksiä muuta keinoa kuin päihde.
        Eikös me kaikki olla ihmisiä.

        Entäs jos poliisit laittaisi kukkahatun päähän, naurattaisiko se? No niin poliisit seuraavana perjantaina kukkahattu päähän partiokierrokselle, vähän perjantai-rentoutusta kuoleman vakaville kansalaisille. Tästälähin jokainen johtaja laittaa kukkahatun perjantaina päähän, se on _kissan rentoutus-ohje ja merkki työviikon päättymisestä. miauuu


    • .

      Kissa ♥ on enkeli tässä pahassa maailmassa.

      • panii_kissa

        Oi miten ihana viesti. Kiitos paljon.
        Rakkautta ♥ paljon elämääsi, toivottaa _kissa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe