Varo Netelloa!

kapitalix

(Mikä ihmeen Netello? No, siihen palataan kohta. Ensin tarpeelliset taustat.)

Perustayritys.fi tarjoaa sinänsä näppärän paketin yrityksen perustajalle. Toisaalta se ei tarjota mitään mikä ei onnistuisi muutenkin näppärästi. Kyseinen sivusto on naimisissa Nordean ja Netellon kanssa. Jos käyttää palvelua, on asiat käytännössä hoidettava noiden kautta. Huono juttu. Onkohan joku lahjottu?

Netello on hoitanut sivuston toteutuksen. Kun sivustolla etenee, niin jossakin vaiheessa ollaankin yhtäkkiä Netellon sivuilla. Homma ei siinä vaiheessa ole minkään perustayritys.fi -touhun alaisuudessa. Kusetuspuoli tulee vastaan siinä vaiheessa, kun saa huomata millaisia sopimusehtoja joutuu hyväksymään, jos erehtyy tekemään sopimuksen Netellon kanssa.

Käytännössä siinä esitetään, että jos maksat vahingossa liikaa, Netello ei palauta rahoja. Jos joudut tappelemaan ko. puljun kanssa, tulet tappelemaan Netellon rämeelle, sinne ns. nevadaan. Koko sopimus oli täynnä erilaisia ansoja, joissa pitää hyväksyä, että sanoi laki mitä hyvänsä, niin Netello ei maksa-korvaa-hyvitä, ellei nyt satu olemaan oikeudessa tapeltu päätös asiasta.

Tällaista touhua perustayritys.fi -tahon alaisuudessa siis harjoitetaan.


P.S.

Eläköön vapaamuurarit!

112

12647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öh22

      Siis mikä tässä nyt on ongelma. Siis joku Netello ei korvaa tai maksa tai jotain...
      ??? ei jummarra..

      • huimahuijaus

        Älä käytä netelloa huijarit sai minultakin 6000€ vuodessa hakukoneoptimoinnista ja tulokset oli käytännössä nolla!!


      • Ei-jumalauta

        Tuommoinen summa!! Miten se on ylipäätään mahdollista?


    • s|o|b

      Perustin yrityksen tätä kautta. Valitsin pankiksi OP:n ja jätin nettiosoitteen varaamatta Netellon kautta (varasin myöhemmin Elisalta). Eli siis perustayritys.fi-sivusto on näppärä ja sitä kannattaa käyttää, mutta kuten aina, kaikkea tekemistään on hyvä miettiä etukäteen. Sopimuksia ei myöskään kannata tehdä lukematta sitä "pientä pränttiä".

      Netellosta olen kuullut kaikenlaista, mutta kai harvalla yrityksellä on vain tyytyväisiä asiakkaita.

      • Anonyymi

        Alma media suomi24


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alma media suomi24

        Almamedia on konkurssikypsä'

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17658308/mtv-ja-iltalehden-pyllymaki


    • N.E.Tello

      Mitä maksoi ?

      Pitikö itse tehdä netissä itsepalveluna kaikki toimet ja sitten yrittää ja yrittää uudelleen, että onnistuisi ?

      Mitä oli "pienessä präntissä" sellaista, joka on huonoa ? Netello ei vastaa mistään ?

      Olemme Netellon asiakkaita kotisivujen ylläpidossa.

    • Asiakas Netellossa

      Netello laskuttelee sivustosta noin 400 vuodessa ja ALV päälle - eli pelkästään siitä, että sivusto ja sähköpostit pysyvät olemassa. Kaikesta muusta mahdollisesta Netello Systems Oy laskuttaa erikseen.

      • Anonyymi

        Alma media suomi24


    • no huh huh..

      aika kallista...

    • TODELLA pettynyt

      Netello on ainakin meidän kohdalla luvannut muuta kuin toteutti.
      Nyt väittävät, että sopimuksessa on lukenut niin että me kirjoitetaan teksti sivuille ja he kopioivat kyseisen tekstin sivuillemme.
      Tämä kopiointi maksoi 240e alv. Vaikka sovittiin todellisuudessa että he laittavat uusia kuvia sekä muokkaavat meidän lähettämää tekstiä.
      Sekä muita tällaisia TODELLA hyviä juttuja, että en voi todellakaan suositella Netellon kusetus yritystä menee meinaan tuohon Directan kastiin tuo porukka

    • Viimeinen kerta

      Netello yritti ensin sopia laskuerät tekemättömästä työstä etukäteen.Ei onnistunut, mutta mielestäni ehdotus oli ennen kuulumaton.

      Myöhemmin projekti jäi vähän kesken Netellon takia. Netellolta tuli lasku pkavauhtia. Johtaja piti kovaa linjaa eikä suostunut hoitamaan projektia sovitusti loppuun asti. Jouduimme tekemään itsepalveluna projektin loppuun. Toki olimme maksuvelvollisia itsepalvelusta.Ikinä emme ole törmänneet moiseen asenteeseen.



      j

      • Ei-jumalauta

        Kaiken muun ohella ei ole mitään maallista syytä uskoa, että Netello ylipäätään harjoittaa mitään hakukoneoptimointia. Kerran tai kaksi vuodessa röyhkeä, turkua murtava puhelinmyyjä soittaa ja väittää firmallamme olleen 3 572 sivuklikkausta. "Eik oo aiva mahtavaa?" No ei oo. Todellisuudessa olemme saaneet sivustomme kautta neljässä vuodessa neljä yhteydenottoa, joista kaksi on johtanut urakkaan. Näistäkin on Netellon ansioksi luettava nolla (0) kappaletta.

        Vertailukohtana mainittakoon, että meillä on tällä hetkellä 207 laskutusasiakasta sekä runsaan neljänsadan tuhannen liikevaihdosta euron 13:n liikevoittoprosentti. Netello ei millään toimillaan ole vaikuttanut muuhun kuin kyseisen prosentin alentamiseen. Näyttää pahasti siltä, että kyseinen firma ei tee muuta kuin laskuttaa.


    • Kantapään kautta

      A) Älä sovi ja maksa euroakaan tekemättömästä työstä tai tavarasta

      B) Älä maksa takakäteenkään ennen kuin järjestelmä toimii varmasti.

      C) Tilaa projekti vain yhdeltä. Muuten syyttävät toisiaan.

      • Kukasuojeleetyhmää

        Nämä on hyviä ohjeita. Jos pitää laskuttaa jo etukäteen, se yleensä tarkoittaa että firman kassassa ei ole oikeasti rahaa edes palkkoihin.

        Toi syyttelypuoli on kai myös varsin yleinen skenaario, mutta toki jotkut firmat osaa tehdä yhteistyötä melko saumattomastikin.

        Ei varmaan vaan ole it-firmojen vahvuus tuo yhteistyökyky.


    • aloittava pienyrittä

      Semmoista se on kun aloittavia/pienyrittäjiä yritetään rahasta joka suunnasta!

      Mikset varaa itse domaini suoraan Viestintävirastolta niin säästyy pitkät pennit.

      Ota yhteyttä jos ohjeita siihen.

    • Ei Netellolle

      Netello on todellakin erikoistunut asiakkaiden höynäyttämiseen ja rahastamiseen. Hinnat ovat todella kalliit ja he "huijaavat" asiakkaan jokaisessa heiltä ostamassaan palvelussaan kolmeksi vuodeksi kiikkiin. Juuri aloittelevat yrityksethän näihin niiden juttuihin uskovat, kun eivät tiedä paremmasta.

    • asianajaja010101

      Erikoinen firma. Pysykää kaukana! Asianajaja.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Hiukan on kihahtanut toimarin päähän johtajuus.


      • Anonyymi

        Varo Netelloa


    • netello netello

      Netello oy tarjoaa palveluja, joilla nettinäkyvyys paranee. Kirjoitelkaa sitä nimeä kaikkiin mahdollisiin varoittaviin viestiketjuihin niin nousee googlessakin nämä linkit ykkössivulle. :)

    • pysykää erossa

      En alun alkaenkaan ymmärrä, miksi joku on kokenut ongelmaksi sen, että yrityksen saa liian hitaasti pystyyn? Kun ei se aiemminkaan käytännössä kauaa kestänyt.

      Jos nimittäin yrtityksen perustaa niin kuin se tulee tehdä, eli asioita selvitellään, suunnitellaan ja lasketaankn jonkin verran ikään kuin pohjalle. Siinä vaiheessa sitten projekti ei nyt enää ole päivistä kiinni.

      Tälläiset "julkiset" palvelut eivät enää ihmetytä lainkaan, viime aikoina on alalla kuin alalla ollut selkeästi nähtävissä, kuinka etenkin tiettyä asiantuntemusta vaativat palvelut kilpailutetaan yhteiskunnalle niin, että käytännössä tontille pääsee toteuttamaan vain yksi tekijä, joka sitten saakin mandaatin kupata enemmän tai vähemmän, yleensä enemmän härskisti jokaiselta osapuolelta rahaa. ETENKIN julkista rahaa, ja toki myös asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta.

      Mieleenjäänyt kusetushan oli TEKELin taannoinen haku, jossa haettiin konsultteja toteuttamaan yritysanalyyseja ja näiden analyysien perusteella sitten yritykset ohjattaisiin edelleen muiden samalla tavoin kilpailutettujen poolien asiakkaiksi.

      No, nämä TEKELin kilpailuttamat konsultit saapuivat sitten koulutukseen, joka yllätys yllätys osoittautuikin myyntitilaisuudeksi, jossa Prizztech kauppasi lisenssiä työkalulleen, jolla asia tehtäisiin. Jos maksoi siis lisenssin, konsultti pääsi metsästämään tselleen hommia, josta yhteiskunta maksoi käytännössä palkan. Ongelma on siinä, ettei tarjottu raha ja suoritusaika ollut lähimainkaan riittävä. Analyysien tuloksena löytyy varmaan kehitettävää, kuten yleensä, mutta näitäpä ei sitten pääsekään konsultti tekemään itse, vaan tekijä tulee Priztechin toisesta asiantunijapoolista, jonne pääsee - maksamalla.
      Serviisisti Priztech vielä rahastaa julkistakin sektoria. Muita vastaavia viritelmiä syntyy koko ajan lisää. Enää ei noissakaan riitä, erttä rahastetaan yhteiskuntaa - pitää rahastaa vielä muutkin alan toimijta ja vieläpä monopolin turvin. Samanlaisia "puitesopimuksia" alkaa olla siellä ja täällä, päällekkäin, lomittain ja limittäin, toistaan tietämättä. Tuloksena on pääasiassa kasa paperia ja Prizztechin tapauksessa - kasa paperia siirrettynä sähköiseen muotoon.

      Työttömyyskoulutus on aivan vastaava pelikenttä, touhu on todella härskiä ja "kilpailutuksissa" jaetaan käytännössä julkisen rahan kuppausoikeuksia. Asiakas on TEM ja ne, joille "palvelut" on suunnattu, ovat klähinnä järjestelmän polttoainetta. Asiakkaitahan mm. erilaisiin kuntotuksiin marssitetaan työkkärin toimesta aivan riippumatta siitä, tarvitseeko asianomainen kuntotusta tai ei, mutta kun ministeriön mukaan määrärahoje on x euroa ja kuntouttaa tulee y määrä, niin niin sitten tehdään. Usein kuntotutusyritykset myyvät nämä palkattomat orjat 2 viikon kurssituksen lisäksi 5-6 kk:n työharjoitteluun yrityksille ja vetävät tästä hyvästä yrityksiltä toimenkuvasta riippuen tonnin kahden "osallistumismaksua", samalla kun itse palvelun järjestämisestä kupataan julkinen raha.

      Tänä päivänä paras liiketoimintamalli palvelubisneksessä syntyykin maksimoimalla, kuinka monta eri tahoa pystytään julkisen sektorin lisäksi rahastamaan ja mieluiten yksinoikeudella.

      Noista julkisista ja puolijulkisista kannattaakin yrittäjien ja yritysten pysyä käytännössä kokonaan erossa. Jos tarvitsee asiantuntijapalvelua muodossa tai toisessa, se kannattaa ostaa itse suoraan b-to-b ja sama pätee työkkärin suuntaan, erilaisilla tukivirityksillä saa ehkä tekijöitä hetkeksi aikaa halvemmalla, mutta muuten tuo ei maksa vaivaa, työkkärin työttömiin kohdistama jatkuva kusetus saa nämä epäilemään kaikkea ja kaikkia, joten parempi kun ei ole laitoksen kanssa missään tekemisissä missään asiassa.

      Kubn siirrytään byrokaratiassa eteenpäin, tullee esim. TEKES, jonka yksinkertaisimmassakin rahoitushaussa hakemuksen täyttö kestää viikon työtunnit, eikä usein edes riitä. Usein tarvitaan vielä konsulttikin.

      EU -hankkeista ei sen enempää, ne neuvoisin suoralta kädeltä ubnohtamaan, kuten tilastoista päätellen suomalaiset yritykset ovat alkaneet jo tehdäkin.

      Loppuyhteenvetona totean, että kaikki, missä on julkinen sektori mukana alkaa ensin hyvistä ajatuksista, seuraavassa vaiheessa sinne suunnataan rahaa ja byrokratia kasvaa. Sitten kasvaa palveluntarjonta ja erilaiset lehmänkaupat. Sitten pelisääntöjä selkiiytetään ja alkaa kilpailtukset, puitejärjestelyt ja korrdinoinnit. Kypsyessään alueelle on pesiytynyt vakiotoimijat, jotka ovat käytännössä saaneet rahanpaino-oikeuden ja kusettavat kaikkea mikä liikkuu. Sanosinpa, että liiketoimintaa alkaakin olla jo alueella kuin alueella kypsynyttä tänä päivänä.

    • muuttoapu

      Hei Kaikille, Netello toimii ns. harmaalla alueella. Jos ostatte mitään
      netellon palveluja niin - vahvistatte tilauksenne vain ja ainoastaan
      EN HYVÄKSY TOIMITUSEHTOJA. Toimitusehtoihin on piilotettu kaikenlaista
      mikä ei kuulu normaaliin kaupankäyntiin. Kaikki mitä puhelimessa sovitaan
      ja jos tämä ei ole paperilla on aivan turhaa. Itse aluksi kiistin kaikki toimitusehdot etten hyväksu niitä - sen jälkeen myyjä soitti puhelimella
      ja sovimme asia puhelimessa ja lopuksi sanoin että voitko lähettää mailin
      jossa hyvääksyt asiat - näin tein ja "suteen ja saveeen" meni. Tosi paska homma joka maksoin minulle muutaman turhan tonnin.

      ELI olkaa todella varovaisia jos asioitte ko.yrityksen kanssa. Itselläni
      on pitkä yrittäjä kokemus enkä ole törmännyt moiseen yritykseen ja voin
      sanoa että on jo hiukan kokemusta

      • ex-netellolainen

        Netello toimii tietoisen härskisti rahat-pois -konseptillaan. Siihen kuuluu tietämättömien asiakkaiden kusetus. Pääasia on kauppojen saaminen kotiin kyseenalaisillakin keinoilla. Jos et ole alan asiantuntija ja juristi, älä mene lähellekään Netelloa.


      • Anonyymi

        Toimitusjohtaja on epärehellinen.


      • Anonyymi
        ex-netellolainen kirjoitti:

        Netello toimii tietoisen härskisti rahat-pois -konseptillaan. Siihen kuuluu tietämättömien asiakkaiden kusetus. Pääasia on kauppojen saaminen kotiin kyseenalaisillakin keinoilla. Jos et ole alan asiantuntija ja juristi, älä mene lähellekään Netelloa.

        Juuri näin.


      • Anonyymi
        ex-netellolainen kirjoitti:

        Netello toimii tietoisen härskisti rahat-pois -konseptillaan. Siihen kuuluu tietämättömien asiakkaiden kusetus. Pääasia on kauppojen saaminen kotiin kyseenalaisillakin keinoilla. Jos et ole alan asiantuntija ja juristi, älä mene lähellekään Netelloa.

        Varo Netelloa


    • ex-asiakass

      Välttäkää kusetusfirmaa NETELLOA.... kusettaa minkä ehtii!!!

      P.S Erittäin tyytymätön ex-asiakas.

      • Anonyymi

        On koettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On koettu.

        Varo netelloa


    • ehkä ex asiakas

      Välttäkää, Tulin huijatuksi, palaverissa luvatut asiat jätetty tarkoituksella sopimuksesta pois. Näistä ei pitänyt murehtia. Sopimus paha huijaus 3 vuoden irtisanomisaika ym..
      Iso lasku kolmessa erässä, laskut tulee vuoriviikoin eikä kuten normisti miten projekti etenee kuten annettu ymmärtää. maksat 4000e etukäteen ja odotat luonnosta 4 kuukautta.
      Jos viivytät lasku vedoten ettei ole tehty mitään menee heti perintään.
      refrerenssit ym on suurta huijausta.
      Allekirjoituksen jälkeen koko firma on mykkä, mihinkään ei saa vastausta.

      Heillä on hyviä juttuja jos pitävät paikkansa mutta epäilen että firma suurta huijausta. Toivon että mieleni muuttuu mutta sitä ennen vältä firmaa.

    • YOO61

      Minun mielestäni taas Netellon tarjoamat palvelut ovat hyvät!

      HInta / Laatusuhteessa varmaan SUOMEN parhaimmat.

      Ja mikä parasta, niin kaikki palvelut toeutetaan saman katon alla. Eli tarkoittaa sillon, että kaikki stemmaa keskenään hyvin.

      Ei Netelolla voi olla muutoin yli 3000 tyytyväistä asiakasta.
      Sopimukset jotka olen itse lukenut niin niissä ei ole mitään hämärää!

      Ainahan jokainen joutuu maksamaan tilaamastaan palvelustaan / tuotteestaan.
      Monessa palvelussa joutuu AINA maksamaan tilattaessa käsirahan. Loput sitten menee tilaussopimuksen mukaan.

      NETELLOSSA homma menee niin, että kun teet tilauksen, niin se onkin kuin käsirahamaksu, eli homma menee eteenpäin. Toinen osa on viimeistään kuukauden päästä, kun asiakkaan on toimitettava sopimuksen mukaan aineisto, materiaali, ym.. mitä haluaa sivuilleen tai muuhun.

      Viimeinen lasku lähtee vasta kun työ on valmis ja luovutetaan asiakkaan hyväksymässä muodossa.

      Mikä tässä on sitten niin poikkeavaa muuhun?

      Jos jättää laskun maksamatta, niin miten sen kanssa yleensä toimitaan? Jos et maksa niin perintäänhän se menee. Se on normi käytäntö.

      Eli Itse olen luottavainen Netelloon.

      Kaikki muut tällä listalla taitavat olla jotenkin sellaisia jotka eivät oikeasti tajua miten asioita tulee hoitaa yritysmaailmassa!

      • uurrgghh

        "Kaikki muut tällä listalla taitavat olla jotenkin sellaisia jotka eivät oikeasti tajua miten asioita tulee hoitaa yritysmaailmassa! "

        Tai sitten tajuaa. Valmiista työstä sitä maksetaan. Varsinkin vielä noin pienistä jutuista.


      • netello sucks

        taidat olla töissä Netellossa ja saanut tehtäväksi yrittää puhdistaa Netellon mainetta... Yritysmaailmasta on yli 20 vuoden kokemus ja voin kertoa että Netellon palvelut pienasiakkaalle eivät ole asianmukaiset, hintalaatusuhteesta puhumattakaan.


      • gtgtgtgtgt
        netello sucks kirjoitti:

        taidat olla töissä Netellossa ja saanut tehtäväksi yrittää puhdistaa Netellon mainetta... Yritysmaailmasta on yli 20 vuoden kokemus ja voin kertoa että Netellon palvelut pienasiakkaalle eivät ole asianmukaiset, hintalaatusuhteesta puhumattakaan.

        Perhanas, kyllä sydän pomppasi kun löysin tämän ketjun! Vaihdoimme tänä vuonna netelloon ja piti kaivaa oikein soppari esiin ja tarkistaa muutama kohta.. Irtisanomis aika oli onneksi 3kk. Oliko jollain tosiaan 36kk? tarkoittaako se että jos tekee vaikka kolmen vuoden sopimuksen ja haluaa lopettaa sen niin joutuu olemaan vielä toiset kolme vuotta ellei ole irtisanonut aiemmin? Kannattaisi tarkistaa tuo lakimiehellä. Meidän sopparissa siis se 3kk, joka taitaa alalla olla ihan normi?

        "Tai sitten tajuaa. Valmiista työstä sitä maksetaan. Varsinkin vielä noin pienistä jutuista."

        Tuossa täytyy vähän puolustaa netelloa. Itse kysyin ennen sopimuksentekoa että minkä takia kolmannes peritään heti, vastaus oli että siihen on jouduttu koska myös asiakkaat osaavat ryssiä näitä projekteja. Emme itsekään toimittaneet materiaaleja ihan ajallaan, mutta onneksi siitä ei tullut mitään harmia ;)

        Ja kyllä minä itse maitopurkin maksan kokonaan ennen kuin avaan sen, mutta risteilyalusta tuskin lähdetään tekemään pelkällä ostolupauksella.. Kotisivut taitaa olla jotain siltä väliltä, toki lähempänä sitä maitopurkkia mutta mielestäni ihan ok perusteltu juttu. 4000e on kuitenkin iso raha esimerkiksi meidänkokoiselle yritykselle...

        Toistaiseksi kaikki hyvin, puhelimeen on vastattu ja jopa soiteltu ja kyselty kuulumisia. Toivottavasti ei tule murheita, yrityselämää tämä kuitenkin vain on ;)

        Nyt etsimään vanhan sivustontekijän ketjua jossa pääsen avautumaan...


      • Anonyymi

        Minä olen ollut aikoinaan oikeudessa siitä kun NETELLO HARHAUTTI MINUT TEKEMÄÄN SOPIMUKSEN. Yrityksen yleiset sopimusehdot todettiin kohtuuttomiksi ja voitin osittain oikeudenkäynnin. Minut hsrhautettiin myös sitoutumaan 36/kk sopimukseen.


    • Pari sydänlyöntii

      > Meitäkin on laskutettu tekemättömistä töistä neljä kertaa suuremmalla
      > summalla kuin sovittu

      Huh, kun säikähdin, meinasin lentää peffalleni mennessäni kotisivuillenne: exacttools.com/

      Onko tuolla yllättäen kimppuun käyvällä musiikki-introlla ja rälläkän äänellä tarkoitus tappaa osa asiakkaistanne sydäriin?

    • Vieras4

      Netellon sopimus on sellainen että laskuttavat sopimuksen mukaiset erät vaikka työtä ei ikinä tehtäisikään. Eli jos ostat esim. google-kamppiksen kuukausierällä ja irtisanomisaika on 3kk, niin laskuttavat tuon viimeisen 3kk tasaisesti vaikka et sinne googleen haluaisikaan loppuvaiheessa euroakaan laittaa. Sopimuksen mukaista? Kyllä. Järkevää ja pitkäkantoista, asiakaslähtöistä liiketoimintaa? Ei.

      Joustoa ei sitten löydy tippaakaan joten jos haluaa heidän kanssaan tehdä yhteistyötä, kannattaa pysyä asiakkaalle asetetuissa aikarajoissa (esim. materiaalien toimittaminen) ja tehdä vain toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Jos teet 36kk sopparin niin myös maksat sen vaikka käyttäisit palvelua vain 6kk.

      Ovat sentään uskomattomimmat referenssit ottaneet pois sivuiltaan (Nelonen, Finnair...).

    • asiallinen1

      paljon paskaa olen kuullut alan toimijana monelta, monelta yrityspäättäjältä heistä. Puhvat muuten paskaa kilpailijoistaan jota voisi sanoa panetteluksi. Huonoa ammattitaitoa jos muuten ei saada kauppaa aikaan.

      • Anonyymi

        Helppo uskoa


      • Anonyymi

        Varo netelloa


      • Anonyymi

        paljon paskaa olen kuullut alan toimijana monelta, monelta yrityspäättäjältä heistä. Puhvat muuten paskaa kilpailijoistaan jota voisi sanoa panetteluksi. Huonoa ammattitaitoa jos muuten ei saada kauppaa aikaan


    • mika_k

      Aika monella pienyrityksellä kotisivut melko heikosti hoidettu ja varmasti olisi hyvä käyttää hieman enemmän aikaa ja tutustua useampiin palveluntarjoajiin ennen projektin aloittamista. Hyvät sivut on tärkeä alusta yritykselle, mutta huonot sivut ovat taas lähes hyödyttömät.

      Itsellä on kokemusta hieman asiasta ja satunnaisesti teen verkkosivuja. Pienyrittäjä voin mielelläni auttaa ja minulta voi kysyä apua jos on uudet kotisivut harkinnassa.

    • Kierroksilla

      Netello myi minulle nettidomainin jota ei ikinä omistanutkaan.. Varokaa netelloa!
      Asiakaspalvelusta ei ole palattu monesti kyselyihini tai on neuvottu väärin.
      Vasta kun pyysin siirtokoodit toiselle palvelimelle kertoivat että olivatkin kirjaimellisesti myyneet eioota.

      Umutuspulju.

    • Joutavaa touhua

      Aivan totaalisen turha viritelmä koko perustayritys.fi. Täyttelet tiedot ja ohjelma varaa ajan pankkiin, jossa täyttelet uudelleen aivan samat tiedot?! Olisin kyllä itsekin osannut varata ajan pankkiin ja täyttää yrityksen perustamislomakkeen. Pelkkää ajanhukkaa. Samalla sähköpostiosoitteesikin päätyy roskapostilistalle muuten!

    • hahahaha2

      En kyllä tiedä mitä ihmiset katsovat kun valitsevat kotisivujen tekijöitä yritykselleen. Tai tiedä sitten mitä ne Netellon myyntimiehet lupailee, mutta ei niiden jälki oikein vakuuta :D :D

    • turhautunut3

      Varoitan myös Netellosta. Lähettelee tekaistuja laskuja eikä pidä lupauksiaan. Välttäkää!

    • hölmöläinen7777

      näinhän siinä kävi että lankesin netellon paskaan...
      ja nyt vähän vituttaa... :))

      kellään kokemuksia sopimuksen purkamisista?

      • Kusetettu ex-asiakas

        Yritetty on, mutta ovat piru soikoon tehneet niin ovelta sopparit että irti et pääse kuin rahalla...
        Myivät jotain ihan muuta kuin alun perin sovittiin (google-kampanja) ja sitten reklamoidessani (en halunnut purkaa tilausta
        vaan saada haluamani kaltaisen kampanjan) sanoivat vain että "olet allekirjoittanut sopimuksen joten maksa".
        Yhtään yhteydenottoa saatikka edes kunnon vierailija määrää ei tullut, lasku kylläkin.

        Väittämää kuin ruttoa!!


      • Anonyymi

        näinhän siinä kävi että lankesin netellon paskaan...
        ja nyt vähän vituttaa... :))


    • varo netelloa

      kannattaa varoa kotisivuteko vaiheessa kyseistä yritystä tekaistut laskut jotka ovat ylisuuria verrattuna kilpailijoihin ja hosting maksut poskettomia ja jos lähdekoodia tuijottaa niin ette tule saamaan kunnon näkyvyyttä tuolla 5000€ sijoituksella joka netello laskuttaa 3v sopimuksella, ei missään nimessä kannata,aivan hukkaanheitettyä rahaa.

      • Ex-asiakas, yksi monista

        Ovat näköjään Netellossakin huomanneet että täällä puhutaan suoraa puhetta kokemuksista Netellon suhteen, kun ovat oikein avanneet oman domainin netello-kokemuksia.fi. Ilmeisesti yrittävät saada sen nousemaan hakusanoilla "netello kokemuksia" tämän ketjun yläpuolelle hakutuloksissa...


      • tulos348
        Ex-asiakas, yksi monista kirjoitti:

        Ovat näköjään Netellossakin huomanneet että täällä puhutaan suoraa puhetta kokemuksista Netellon suhteen, kun ovat oikein avanneet oman domainin netello-kokemuksia.fi. Ilmeisesti yrittävät saada sen nousemaan hakusanoilla "netello kokemuksia" tämän ketjun yläpuolelle hakutuloksissa...

        Kokemuksia.fi ei kyllä liity netello.fi hin millään tavalla. Toi kokemuksia pulju tekee juttuja kaikista yrityksistä.

        Tekstikaappaus palvelun sivuilta:
        "Kaikki kokemuksia.fi-sivustolla julkaistavat asiakaskokemukset on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. Kunkin kokemustarinan on hyväksynyt haastateltu asiakas, eikä kohteena olevalla yrityksellä ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa tarinan sisältöön."


      • tulos348
        tulos348 kirjoitti:

        Kokemuksia.fi ei kyllä liity netello.fi hin millään tavalla. Toi kokemuksia pulju tekee juttuja kaikista yrityksistä.

        Tekstikaappaus palvelun sivuilta:
        "Kaikki kokemuksia.fi-sivustolla julkaistavat asiakaskokemukset on tuottanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy. Kunkin kokemustarinan on hyväksynyt haastateltu asiakas, eikä kohteena olevalla yrityksellä ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa tarinan sisältöön."

        Laitetaan vielä suorat linkit tähän:
        - https://www.kokemuksia.fi/
        - https://netello.fi/

        Domain johon aloittaja ilmeisesti viittaa ja jonne muuten voi myös kyseisestä firmasta laittaa palautetta: https://www.kokemuksia.fi/netello-systems


    • Sailma

      Otin tuossa netellon hakukoneoptimoinnin, nyt vähän alkoi homma haiskahtaa...maksoi aika paljon ja mun mielestä on jotenkin vain rahastuksen maku.

      • Anonyymi

        Varo netello a


    • fooled

      Netellosta ikäviä kokemuksia? Mielellään haluaisin kuulla jos niitä on, koska joukolla pysty parempaan.

    • ihmetyttää

      Mikä netellossa on vikana?

      • Tulos02

        Varmaan riippuu ihan siitä keneltä kysyy ja kenen kanssa asioi ja milloin on asioinut. Firma näyttäisi olleen pystyssä jo 2000-luvun taitteesta, joten tuskinpa kaikki mitä tekee voi olla shaibaa.

        Pahimman IT-kuplan aikaan kyllä useimmat IT-talot oli aika moisia en sano mitä!! :D

        Toisalta jos lukuja katsoo, niin nyt ihan viimeaikoina jotain on varmaan haluttu johonkin suuntaan kehittää kun tuotto on pudonnut vaikka liikevaihto on pysynyt melkein samana: https://vainu.io/company/Netello Systems Oy/237205

        Oiskohan tehty tuotekehitystä sitten tai investoitu johonkin muuhun.


    • XV3866V

      Aivan järkyttävä, suorastaan älytön hinta kotisivuista ! Lähes 5000 eur alv, sisältää suunnittelun max 30 sivulle (lisäsivut maksavat extraa) - lisäksi yli 50 eur / kk jostain ylläpitomaksuja (36kk sopimus) - huhhuh. No onneksi tuli luettua myös muiden kokemuksia. Ja Netellon domainpalvelut vasta järkyttävän hintaisia ovatkin ! http://domainpalvelut.fi (.fi domain "ainoastaan" 150,80 eur / 3 vuotta) - no saahan sitä tietenkin pyytää..... eri asia kuka maksaa.....

    • Rahastusta

      Onpahan domainpalveluilla hintaa! Apinaa koijataan... normihinta Fi-domainille alkaa kai olemaan tyyliin 30 €/3v... Eihän se tietenkään ole tyhmä joka pyytää, mutta aika rahastukselta haiskahtaa!

    • Qmaa

      Suosittelen pysymään erossa, myyntipuheet on toista mitä käytäntö. Eiheitäkiinnosta firmasi etu vaan heidän sopimustekstit, nimeä ei mihinkään paperiin!!

    • itsensäherra

      kirjoittakaa tänne kokemuksia netellosta, varsinkin jos mennyt oikeuteen asti.

      • Anonyymi

        On mennyt netello n takia oikeuteen. Älyvapaa lakimies heillä käytössä.


      • Anonyymi

        Varo netello a


    • Kempura

      Netello kokemuksia huijaus kusetus

      Otin kans itte "optimoinnin" kotisivulleni ja paskat ne mitään tehny. Käski kirjottamaan itse mun tekstit ja ne kopsas ne nettisivuille. Mitään eivät suostuneet kertomaan mitä "optimointia tekivät". Olisivat vaan halunneet laskuttaa siitä lisää että kertoisivat. Sopimuspaperi oli ylimalkainen, eikä siinä kerrottu oikeestaan mitään mitä tehdään. Oliskohan koko papru tosiaan mitätön ja oikeudessa sais rahat takasin.

    • annamunkaikkikestää

      Kysykääpäs mainostoimistolta, mitä maksaa asiakkaan antaman tekstin stilisointi ja siirtäminen nettisivuille kuvien kera. Kävin katsomassa Netellon hinnastoa ja mainosmaailmaa tuntevana pidän hintoja halpoina. Ihme urputusta :o

      • vittuOotIdioootti

        Käyppä apina kysymässä mitä maksaa tekstin Copy/paste sijoittelu sun sivuille. Ei varmaan montaa euroa ja jos vielä sivusi on tehty edes 2000-luvulla niin saat ne sinne itse muutamassa minuutissa. Tekstiä ei siis muokata millään tavalla Netollon kautta vaan menee sinne juuri niinkuin olet kirjoittanut.


    • Optimoitu

      Sinä itse tunnet tai pitäisi tuntea oma toimialasi. Kirjoituksesi perusteella, et näytä tuntevan ja osaa siis kirjoittaa yleisiä perusasioita. Se on optimoinnin välttämättömyys hakujen onnistumiseksi.

      Kirjoita tekstisi joutuisasti sen sijaan että sepustelet tänne. Minulla optimointi onnistui hyvin Netellon avulla.

      • NetelloKokemuksia

        Alkoi näemmä Netellon gubbea tuo "ÄläTeeSamaaVirhettä"-sällin avautuminen tympäsee =D Eiköhän sullakin pitäisi palvella niitä asiakkaitasi joutuisasti sen sijaan että sepustelet tänne..


      • varonetelloa

        Notello kokemuksia
        Varo netelloa
        www.netollo.fi


      • Anonyymi
        varonetelloa kirjoitti:

        Notello kokemuksia
        Varo netelloa
        www.netollo.fi

        Varo netelloa


    • Pettynytedelleen

      Nyt ne soittelee vanhoja täysin kustuja asiakkaita läpi. Pahoittelevat että on joskus ollut huonoa laatua.

      Kerroin miten koin palvelun ja tämä myyntimies olikin sitä mieltä ettei voi mitenkään pitää paikkaansa. Asiakas on siis edelleen väärässä ja Netello oikeassa.

      • Anonyymi

        Juu. Varokaa netello a


      • Anonyymi

        Varo netelloa


    • Linssiinpissattu

      Ihme, että moinen firma voi edelleen olla pystyssä. Mitä enemmän asiaa tutkii, niin sitä enemmän löytyy kusetettuja asiakkaita. Tuli kirjoittettua 36kk soppari kun menin luottamaan myyntimieheen joka allekirjoituksen yhteydessä sanoi, että aikaa voidaan myöhemmin muuttaa jos haluan. Asiasta ei kuitenkaan yllättäen voi neuvotella. Aivan superia toimintaa ja asiakaspalvelua. Hauskinta tässä on se, että johtaja sanoi heidän firmansa pyrkivän siihen, että yhtään oikeasti tyytymätöntä asiakasta heiltä ei lähde. Voi taivas mitä skeidaa. Välttäkää kyseistä firmaa oikeasti

    • Netellontappaja

      Kaikki vaan reippaasti tuottamaan sisältöä tähän ketjuun jotta pysyy googlessa korkealla. Pidetään yhdessä huoli, että tulisi mahdollisimman vähän lisää Netellon uhreja.

      • Anonyymi

        ….netello


    • Juusoyritt

      Kiitos viesteistä, onneksi en ole vielä ollut heidän asiakkaanaan. Itse kun olen ostamassa markkinointipalvelua, niin varmistan aina, että siinä ei ole määräaikaisuutta. Jos yritys tekee markkinointia huonosti, niin joudun itse kuitenkin maksamaan siitä. Siinä ei ole mitään järkeä, että maksaa tyhjästä. Silloin sopimus pitää saada poikki.

    • Netello

      NETELLO VASTAA

      Olen Juuso Salmu. Aloitin Netello Systems Oy:n uutena toimitusjohtajana elokuussa 2017.
      Vuoden loppuun mennessä Netellon visuaalinen ilme ja kaikki prosessit ovat kokeneet täydellisen muutoksen ja yrityksen toiminnassa avataan kokonaan uusi sivu.

      Netello Systems Oy on aloittanut toimintansa jo 2000-luvun taitteessa. Asiakaskunta koostuu pääasiassa pk-sektorin yrityksistä.

      Netello on tehnyt yritysyhteistyötä myös Perustayritys fi Oy:n kanssa vuonna 2011 (jolle tämän keskusteluketjun aloitus on päivätty). Muita perustayritys.fi:n yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Nordea, Aktia, Osuuspankki sekä Suomen Yrittäjät ry.

      Yrityksemme yli 18 vuoden elinkaareen on mahtunut monenlaisia vaiheita ja menneessä ajassa olemme tehneet myös virheitä, jotka ovat vaikuttaneet kielteisesti joidenkin asiakkaiden kokemukseen yrityksestämme. Tästä on kuitenkin otettu opiksi ja matkan varrella on siksi tapahtunut myös henkilöstön vaihdoksia.

      Uuden Netellon toiminnassa asiakasviestintään panostetaan entistä enemmän: säännöllinen raportointi ja seurantapalaverit pitävät huolen siitä, että myös asiakas tietää, miten projektit etenevät ja missä kulloinkin mennään.

      Olemme toteuttaneet useita menestystarinoita asiakkaillemme ja ensisijainen tarkoituksemme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa, joka tuntuu kasvuna asiakkaittemme kassavirrassa ja lisääntyneessä liikenteessä asiakkaiden kotisivuilla. Henkilökohtainen missioni on saavuttaa tilanne, jossa Netellolla on ainoastaan tyytyväisiä asiakkaita.

      Pyrimme hyödyntämään myös negatiivisen palautteen toimintamme kehittämisessä ja pyydänkin jatkossa osoittamaan toimintaamme koskevat reklamaatiot suoraan minulle osoitteeseen: [email protected]

      Halutessasi voit antaa meille palautetta myös nimettömästi tämän linkin kautta: https://netello.sarahah.com/

      Ystävällisin terveisin,

      Juuso Salmu
      Toimitusjohtaja
      Netello Systems Oy
      [email protected]

      • Huijattunetellontoimesta

        Enpä ihan usko.


      • Tahnakeijo

        netellon väki voiskin sitten korvata kusetetuille jotakin? Vaikka ilmaseksi voisitte tehdä analyysin sivuista tms. ja antaa kattavan kehitysraportin ILMAISEKSI!


      • Anonyymi
        Tahnakeijo kirjoitti:

        netellon väki voiskin sitten korvata kusetetuille jotakin? Vaikka ilmaseksi voisitte tehdä analyysin sivuista tms. ja antaa kattavan kehitysraportin ILMAISEKSI!


        😘


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:


        😘

        Tahnakeijo netello


      • Anonyymi

        Netello Systems on täysin huijari firma joka käyttää esim. Asianajotoimisto Schrey Oy: tä heidän likapyykkinsä pesemiseen. Pysykää kaukana Netellosta yrittäjät jos ette halua maksaa kalliisti.


    • OooLasPalmas

      Mihinköhän jäi tuossa aiemmin luvattu täysin uudet kuviot?

      Ex-toimari jätti uppoavan laivan ja huhujen mukaan lähti Espanjan aurinkoon.

      Eiköhän tämä tästä vielä suruksi muutu..

    • hulluatouhua

      "Älä käytä netelloa huijarit sai minultakin 6000€ vuodessa hakukoneoptimoinnista ja tulokset oli käytännössä nolla!! "

      No tässä voi syyttää ihan itseään: tuloksista maksetaan eikä tyhjistä lupauksista. 6000 euroa on aivan järkyttävä summa (ainakin yksi nolla pois), kun sen hakukoneoptimoinnin voi aivan hyvin tehdä itsekin vähän opiskelemalla ja ottamalla asioista selvää. Jos ei sitä kuitenkaan itse osaa tehdä, niin sitten pistää ilmoituksen nettiin että etsii hakukoneoptimoijaa ja sopii sitten sopivasta summasta ja maksaa sitten vasta kun tulokset näkyvät hakutuloksissa.

    • ToimariPalasi
      • Anonyymi

        Kai Leinonen


    • Tissit

      Taitaa olla aika vanha ketju tämä. Itse olen seuraillut yrityksen toimia lähinnä Twitterin välityksellä ja en edes tiennyt että tekevät jotain isompia järjestelmähommia.

      https://twitter.com/netellosystems

    • Optimointia_ostamassa

      Eikös Netellolle nyt ole aika paljon vaihtoehtojakin? Äkkiseltään tulee mieleen ainakin

      1) Tulos Helsinki https://www.tulos.fi/
      2) Hakukonekeisari https://hakukonekeisari.fi/
      3) Fonecta https://www.fonecta.fi/

      Pitää kyllä todeta, että aika pitkän aikaa Netello on toiminut jos kaikki tässä ketjussa oleva loanheitto pitää paikkaansa. Wikipedian mukaan firma on ollut pystyssä jo jostain vuodesta -99, joten kaipa nuo jotain on jotain osanneet tehdä oikeinkin: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Netello_Systems

    • Abraham_lincoln

      Eikös se nutella ole ihan hyvää?

      • Anonyymi

        Töhnää


    • Anonyymi

      Eikös tää ollut just myynnissä? Kuka ostaisi uppoavan laivan?

      • Anonyymi

        ALMA media osti netellon. Varokaa netelloa


    • Anonyymi

      Välttäkää Netelloa ja jos erehdytte tekemään sopimuksen niin näyttäkää se ensin juristilla ennen allekirjoitusta.

      • Anonyymi

        Varokaa netelloa


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Näkyy siellä vuosi 2020. Tulos on erinomainen omistajille.

      Netello yrittää laiminlyödä sitoumuksiaan kesken sopimuskauden. Asiakailtaan vaatii päinvastaista.

      • Anonyymi

        Netello


    • Anonyymi

      Mahtava meno, tiukka etukeno.

      • Anonyymi

        näinhän siinä kävi että lankesin netellon paskaan...
        ja nyt vähän vituttaa... :))


    • Anonyymi

      Alma media suomi24

    • Anonyymi

      Jos et ole alan asiantuntija ja juristi, älä mene lähellekään Netelloa!

    • Anonyymi

      Miten linkki muka liittyy Alma Media Oy:hyn ?
      Yhtiö omistaa Netellon .

      Netellon viime vuonna myynyt Leinonen on keksinyt virtuaalisen löytötavaratoimisto.

    • Anonyymi

      Kun pörssiyhtiö tai suuri yhtiö ostaa pienemmän, palveluiden hinnat nousevat tuntuvasti. Kauppahinta peritään asiakkailta

      Alma Media Oy:stä en osaa kertoa. Tilitoimisto maksut nousivat Aallon ja Talenonin jälkeen

    • Anonyymi

      Tulee vain mukaan https://automaattinentienaaminen.fi sitä kautta saa oman nettisivun, asiakashankinta liikenteen avulla ja bisnes alkaa toimimaan. Kaikki palvelut ja ratkaisut yhden kirjautumisen ja saman katon alla.

    • Anonyymi

      Kai Leinonen myi osakkeet Alma Medialle ja teki kuulemma hyvän tilin. Ei se ole tyhmä, joka pyytää.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe