Heikkikö sen tekikin ?

vasuri ei tekovasuri

Kyllä tässä vasurina ja entisenä tehtaan miehenä meni sormi suuhun ko luki tän päivän Lapin Kansaa ja Nivalan kirjoitusta. Hänkö se hoitikin kaikki massa- ja junakapinat , ihan aidosti ? Minustako näytti,että Pikkaraisen Juha oli ainaki aidosti ja rehellisesti puolustamassa tehasta. No sakothan Juha saikin käräjillä ko Nivala mustin menetyksen johosta luisti ulos. Minusta ainakin junakapinan hoitivat Valle et kumppanit. Lehestä sai sen kuvan ,että Heikkihän se hoiti senkin. Lopun sitten kruunasi tehasasiasta vasemmistoliiton tekemä välikysymys evuskunnassa. Se löi Nivalan mielestä sinetin tehtaan alasajoon.Näin koko tehtaan alasajo olikin vasemmistoliiton vika. Huh,huh. Miten muuten kansanetustajaksi voi päästä jos muistikin pätkii ?

48

1406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehellisyyttä

      Sanopa se! Muistamattomille on ihan omat hommat tässä ajassa. Nivala ui kaupunginhallituksen puheenjohtajana vaikka väkisin julkisuuteen ja keulapaikoille em. tapahtumissa. Akat osasisvat pitää junahommassa puolta ja neuvotella sitkaasti, eivätkä pääsätäneet omaneduntavoittelijaa keulille...massaliikkeessä kapinan järkimiehenä toimi Juha Pikkarainen, Nivala peesasi hallituksen puheenjohtajan mandaatillla tässäkin asiassa...pakko puhua totta ja nostaa hattua teksin kirjoittaneelle vasurille, oikiassa olet.

      • V. Perälä takaisin!

        Jokainen tietää, yrittäjänaiset ovat todellinen moottori tuossa juna-asiassa. Surkeata, miten joku vielä viitsii omia siitä kunniaa. Vähissä on todella ansiot. Viimeinenkin uskottavuus meni tämän päivän kirjotuksella!


    • Kuule poika

      Älä hauku väärää puuta.

    • kara oke

      Kyllä Heikki oikeassa oli kirjoituksessaan. Välikysymyksestähän siinä puhuttiin ja se tuli huonoon aikaan,se on totta. Junakapinan ratkasi
      lopulta poliitikot ja kyllä H Manninen oli siinä isossa roolissa kun vei asian budjettiriiheen kuumilla hetkillä. Tottakai kapinan aloittivat naiset,mutta eihän sitä kirjoituksessa kiellettykään kun puhuttiin kansalaisliikeestä. Kyllä se niin kuitenki on että molemmat oli poliittisia päätöksiä loppumetreillä ja siinä kepukin epäonnistui.Tulipa julkisuutta eikä niin kovin huonoakaan näissä tappeluissa.

    • ex kommari

      luetun ymmärtäminen ei ole vasurille kovin helppoa,kun sitä lukee tunnekuohun vallassa.

      • faktatkehiin

        Heikki kirjoitti aivan kuten asia on! Eräät vasuripoliitikot yrittävät kiilloittaa kilpeään ansiottomasti.
        Kirjoituksessa käy selvästi ilmi että vasuripoliitikot eivät olleet pääneuvotteluissa läsnä ja sitä on turha muuksi muuttaa, se on fakta!
        Kuten myös sekin että välikysymys lopetti neuvottelut tyystin asian tiimoilta!
        Tiedossa oli kaikilla että välikysymys ei asiassa saa mitään aikaan, silti vasurit käyttivät tuota korttia! Se siitä vasurien irtopisteiden keruusta.


    • edus kunta

      Olokaa huoleti; ei se sinne eduskuntaan pääse kuitenkaan.

    • massaköpö, ei vas

      Välikysymykset tehdään eduskunnassa hallitukselle. Hallitusko sen tehtaan lopettamisen lopulta ratkaisi, jos kerran välikysymys oli asiaan vaikuttamassa.
      Ei se Nivalakaan taija näistä kuvioista, kovin hyvin, perillä olla.

    • PK

      Oikiaa asia Heikki veti.Hallituksella oli kyllä valtit käsissään, muttei se niitä halunnut käytää. Jyri,Jyri.

    • massahöpö

      PK älä puhu paskaa, kepu tehtaan lopetti.

      • Anonyymi

        Kepu mitään lopettanu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepu mitään lopettanu!

        HYVÄ, ETTÄ JOKU LOPETTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • kotkotkot

      ei tullut biomassaosake-antia eikä uutta tehdas, vaikka rahat oli ulkomailta MUKA

      kanakopla oli oikeassa! teidän vihaamanne "akkaporukka". eikö edes hävetä?

    • exay

      Ei se kepu lopettanut tehdasta, vaan Storan hallitus. Ei Heikki eikä Juha voineet
      mitään senkun melskasivat ja vastustivat Arktosin tänne tuloa.

    • avisuora

      Todellisuudessa Kemijärven yrittäjänaiset Päivi Valle ja Kristiina Knuuttila rakensivat junakapinan. Nivala ja Pikkarainen tukkeutuivat suuressa viisaudessaan hakemaan polittista tähdenlentoa junakapinasta. Nivala esintyy junakapinakenraalina ontuvana vaalivalttina. Nivalan osuus oli vain pönttölakin näkyminen TV-ruudussa. Aikamoista onaniaa tämä herran itsetydytys ja kansan
      kusetus.

      • Junat kulkee

        Ja tukijoukkona Nivalalla oli kuuluisa sinipipo. Kaikki kunnia Vallelle ja Knuuttilalle . Ne tytöt olivat tekijöitä. Sit kun ko. herrat näki et taitaa onnistua niin hyppäsivät keulille. Kotikympin "kapinapäällikkö" sloganilla ja sinipipo reissas joka paikassa. Näin kai se meni.


    • jo vanha

      Valle ja Knuuttila tekivät hyvää työtä, mutta hyvää tukea antoivat Nivala ja "sinipipo" ym.
      Massaliikkeen toiminta ansaitsee myös kemijäveläisten kiitoksen, turhaa semmoisten , jotka eivät siihen lähteneet mukaan, on sitä vähätellä ja ilkkua.
      "Kanakopla" ei ole vuosikausiin saanut muuta, kuin sotkua aikaseksi Kemijärvellä.

    • yks vaan

      Lopputuloksen ratkas junakapinassa poliitikot se on tosi. Ilman toimivia yhteyksiä ja suhteita hallituspuolueisiin ei lopputulos olisi ollut hyvä. Kyllä kansalaisliike on mahtava voimavara takana mutta kun asiat pitää viedä loppuun asti, ratkaisee suhteet ja välit. Sen Heikki ainakin hoiti hienosti ja sitä taitoa tarvitaan politiikassa, ei melskaamista ja huutamista vaan rauhallista totuuteen ja tietoon perustuvaa asiaselvitystä. Se pitäs meiän kaikkien muittenkin oppia.

    • Kyllä kansa tietää

      Ei se muuten noin mennyt.Heikki ja oppi-isä Korva olivat neuvotelleet junaliikenteen jatkosta tuloksetta ,se olisi lakkautettu ja siitä syystä juuri yrittäjänaiset kokosivat kansalaisliikkeen asian puolesta ,muutenhan ei kapinoida ei olisi tarvinnut. Naisten ja kansanliikeen painostus ratkaisi myös silloisen pääministerin kansliassa vaalien alla.Se siitä kyseisen henkilön neuvottelutaidosta ja hienosti loppuun hoidetusta työstä.Pysykäähän ruodussa ei kannata perättömiä melskata ja huutaa väärää tietoa ja totuutta.Muistelkaapa hiukan tarkemmin.

    • väyrysfani

      Kyllä se niin oli, että Väyryneen ilmoitti jo yli kymmenen vuotta sitten, että
      yhteys Venäjälle rakennetaan Itä-Lapin kautta ja rata sähköistetään Kemijärvelle.
      Joten se siitä..

    • BIOSELLU

      Päivi Valle ja Kristiina Knuuttila rakensivat junakapinan. Nivala työnty puheenjohtajaksi valmiiseen senssiin vaalikelpoisuutta vauhdittamaan. Nivalan osuus junakapinassa on tukkeutuminen TV-kemeroiden loisteeseen ilman osallistumista junakapinaan.SAMOIN KÄVI MASSALIIKKEESSÄ.

    • Hyvässä muistissa

      Väyrynen kyllä ilmoitti kymmenen vuotta sitten,mutta kas kummaa päätivät kuitenkin toisin, poistivat TEN verkosta .Kyllä Väyrynenkin hyppäsi mukaan kansanliikkeen painostuksesta vaalien alla,niinkuin pitääkin. Hyvä niin ja veisi nyt asiaa tarmokkaammin vastedeskin,kun siellä vaikuttaa .EI TÄÄLLÄ KUKAAN YKSIN.

    • valheet paljastuu

      Eiköhän jo kaikki tunnista tuon lipevän edustajaehdokkaamme kemijärveltä...Kierompi kuin korkkiruuvi,,,,, no sununtainahan se edustyajallekkin selkenee ja sen kieron tukiryhmälle. HAh HAh HAH sanon MÄ

    • Anonyymi

      Massaliike taistelee, kunnes saavuttaa täydellisen voiton

      • Anonyymi

        Massaliikkeen edustaja pitää laittaa aluevaaliin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Massaliikkeen edustaja pitää laittaa aluevaaliin

        Tåå Hyvä-Heikkikö ?


    • Anonyymi

      Eikö Kemijärvellä ole muuta puheen aihetta kuin tuo Huu Haa Heikki.
      Vaihdettais välillä johonkin muuhun. Kyllästyttää.

      • Anonyymi

        Ilman HuuHaaHeikkiä ei Kemijärvellä olisi rakentamatonta biosellutehdasta, johon on mennyt
        miljoonia euroja, jotka olivat melkoiselta osin räikeän härskisti "lainattu" köyhän Kemijärven kaupungin kassasta, jota maallikkopolitiikot ja talouskoulutettu kunnanjohtaja hallinnoi.
        Tältä osin kaikki on ollut siis HuuHaata!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilman HuuHaaHeikkiä ei Kemijärvellä olisi rakentamatonta biosellutehdasta, johon on mennyt
        miljoonia euroja, jotka olivat melkoiselta osin räikeän härskisti "lainattu" köyhän Kemijärven kaupungin kassasta, jota maallikkopolitiikot ja talouskoulutettu kunnanjohtaja hallinnoi.
        Tältä osin kaikki on ollut siis HuuHaata!

        Tuo on täyttä huuhaata!


      • Anonyymi

        Eiks sellu-uskovainen Pikkarainen aloittanut uuden sivun. Apteekki on väärässä paikassa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiks sellu-uskovainen Pikkarainen aloittanut uuden sivun. Apteekki on väärässä paikassa ?

        Häntä korpeaa eniten kuitenkin se, että Kemijärven viimeinenkin E osuusliikkeen ruokauppa Särkikankaalla muuttui Keskon K-kaupaksi.
        Eikä kantti riitä Vappuna marssimaan keskustassa Osuuskaupan kyljitse.
        Nyt paikkakunnalla ei ole yhtään työväenliikkeen omaa kauppaa ja kapitalistit määräävät apteekin paikankin.
        Saa se Pikkarainen siitä purnata ja mennä vaikka lakkoon.


    • Anonyymi

      Eduskuntaan Massaliikkeen edustaja!

      Nyt tarvitaan kansan ihminen ja jolla kokemus kansainvälisestä busineksesta!

      • Anonyymi

        Pitääkö HuuHaa torilla Vappupuheen ja muistelee kiinalaisten kanssa Minskissä tehtyä investointitavoitesopimusta. Ja saavutettuja Borealin miljoonavelkoja???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö HuuHaa torilla Vappupuheen ja muistelee kiinalaisten kanssa Minskissä tehtyä investointitavoitesopimusta. Ja saavutettuja Borealin miljoonavelkoja???

        Yrittäitte joskus itsekkin. On helppo sohvalta huudella kun yhteiskunta takaa varman leivän.
        Pitää joskus syventyä miettimään mitä sitä itse on aikaansaanut tämän yhteiskunnan eteen, vai onko ne saavutukset jääneet vain räksyttämiseen.
        Olen elämäni aikana seuraillut juurikin nämä saamattomat ovat niitä pahimpia toisten arvostelijoita.


    • Anonyymi

      Nämä alkaa jo olla vanhoja juttuja. Kas kun ei niitä 10-vuotta vanhoja kittiläkäräjiäkin puida täällä

      • Anonyymi

        Borealin taival on jo seitsemättä vuotta vanha. Ja täysin selvittämätön. Nyt sitä vasta aletaankin penkomaan Iivarin herätyksestä ja lain näkökulmasta.
        On vielä pitkä taival, ennen kuin Kemijärvellä MARSSITAAN puhtaalTA pöydälTÄ ja HuuHaa on taakse jäänyttä kunnallisliike-elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Borealin taival on jo seitsemättä vuotta vanha. Ja täysin selvittämätön. Nyt sitä vasta aletaankin penkomaan Iivarin herätyksestä ja lain näkökulmasta.
        On vielä pitkä taival, ennen kuin Kemijärvellä MARSSITAAN puhtaalTA pöydälTÄ ja HuuHaa on taakse jäänyttä kunnallisliike-elämää.

        Tuota on niinpaljon jauhettu että voisi välillä olla hiljaa. Täällä meuhkaaminen ei asiaa muuta miksikään.. Kuitenkin tässä on aito tapaus jotakin yrittää.
        Aina ei kaikki onnistu. Olisihan se yrittäminen helppoa jos kaikki hankkeet onnistuisi.

        ST1 porasi Espooseen kaksi 5.5 km reikää kallioon työ kesti vuosia. Tarkoitus oli että hajanaisen kallion läpi kulkisi 120 asteinen vesi. Toisesta reiästä painettaisiin ja toisesta pumpattaisiin ulos. Kallion läpi vesi ei kulkenutkaan ja montasataa miljoonaa meni hukkaan.
        Yhteiskunta avusti 10 miljoonalla vahingon kärsi ST1. Kaikki ei onnistu.


    • Anonyymi

      Joo en ihmettele yhtään että Kemijärvi kuihtuu. Joka täällä uskaltaa edes jotain yrittää niin kylän räkyttäjät on kimpussa ja arvostelemassa. Pahimmat räkyttäjät ei monesti ole saaneet itse aikaan mitään. Kuka täällä enää mitään alkaa yrittämään kun ilmapiiri on kuin Venäjällä.

      • Anonyymi

        Pöljyyksiä ei kuitenkaan pidä lähteä yrittämään. On otettava asioista ensin selvää ennen kuin lähtee toisten rahoja haaskaamaan. Tietämättömyys ja asian tuntemattomuus ovat huonot eväät hankkeiden onnistumiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pöljyyksiä ei kuitenkaan pidä lähteä yrittämään. On otettava asioista ensin selvää ennen kuin lähtee toisten rahoja haaskaamaan. Tietämättömyys ja asian tuntemattomuus ovat huonot eväät hankkeiden onnistumiselle.

        Jälkiviisaus on sitä mihin te pystytte. Jos ei mitään tee ei tule vahinkojakaan. Suomessa on näillä joutilailla jälkiviisailla oma turvansa kun yhteiskunta syöttää.

        Ei tämäkään hanke ollut itsestään selvä ettei se onnistuis. Luuletteko tosissaan että rahoittajatkaan lainottaa jos hanke on toivoton. Näillä palstoilla kyllä tuntuu olevan näitä kunttaukkoja jotka tietää kaiken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jälkiviisaus on sitä mihin te pystytte. Jos ei mitään tee ei tule vahinkojakaan. Suomessa on näillä joutilailla jälkiviisailla oma turvansa kun yhteiskunta syöttää.

        Ei tämäkään hanke ollut itsestään selvä ettei se onnistuis. Luuletteko tosissaan että rahoittajatkaan lainottaa jos hanke on toivoton. Näillä palstoilla kyllä tuntuu olevan näitä kunttaukkoja jotka tietää kaiken.

        No kyllä näitä hyväkkäitä on yritetty neuvoa alusta alkaen, mutta kun ne neuvot on katsottu vastustamiseksi. Netissä esitetyt neuvot luonnehditaan räkyttämiseksi. Ja tosissaan luulemme, että rahoittajat eivät lähde tällaista hanketta rahoittamaan, se luulo - oikeammin tieto - on ollut olemassa jo siitä alkaen kun massaliikkeen nimissä eräs joukko ryhtyi höperehtämään. Sitähän jatkaa nyt tämä uusi tietoviisas etelän mailta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kyllä näitä hyväkkäitä on yritetty neuvoa alusta alkaen, mutta kun ne neuvot on katsottu vastustamiseksi. Netissä esitetyt neuvot luonnehditaan räkyttämiseksi. Ja tosissaan luulemme, että rahoittajat eivät lähde tällaista hanketta rahoittamaan, se luulo - oikeammin tieto - on ollut olemassa jo siitä alkaen kun massaliikkeen nimissä eräs joukko ryhtyi höperehtämään. Sitähän jatkaa nyt tämä uusi tietoviisas etelän mailta.

        Teitä kunttaukkoja on höynäytetty jo vuosisatoja, ettekä siitä ole viisaammaksi tulleet!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teitä kunttaukkoja on höynäytetty jo vuosisatoja, ettekä siitä ole viisaammaksi tulleet!!!

        Kun Kiina tuli muutama vuosi sitten yhteisiin sotaharjoituksiin Itämerelle Venäjän kanssa, niin se oli viimeinen naula arkkuun moneenkin Kiinan touhuun Skandinaviassa.
        Myös Kemijärven biosellutehdas hankkeeseen. Suomessa astui voimaan laki, joka kieltää EU.n ulkopuolisten toimijoiden temmeltämisen esim. teollisuuden parissa maassamme. Saatika että kiinalaiset olisivat tasanneet lisää Ketolan kenttää.
        Näistä tosiasioista ovat HuuHaaHeikki ja kunnanjohto olleet ulkona kuin lumiukot. Ovat nolanneet vain itsensä tietävien silmissä. Tuskinpa valistunut kunnanjohtajakaan on tuollaista kompannut, kuin vain säilyttääkseen ainokaisen työpaikkansa, kun ei ole hakemuksistaan huolimatta muualle Suomea kelvannut.


      • Anonyymi

        Kateus tulee heti!
        Pelottaako, että Bioref onnistuu ja ihmiset saa töitä ja rikastuvat. Kateus Massaliikkeen työtä ja sen mainetta, viisautta kohtaan! Koko maailma katsoi meitä ihaillen, mielenosoituksista oli puoli yhdeksän uutisissakin juttua, Massaliikkeen johtajat oli Hesarissa, >Ylen ohjelmissa, kaikessa! Maailmalla oli uutisia. Miten Kemijärvellä kiitettiin hyväntekijöitämme? Kadehdittiin ja kaikki ei edes äänestäneet eduskuntaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateus tulee heti!
        Pelottaako, että Bioref onnistuu ja ihmiset saa töitä ja rikastuvat. Kateus Massaliikkeen työtä ja sen mainetta, viisautta kohtaan! Koko maailma katsoi meitä ihaillen, mielenosoituksista oli puoli yhdeksän uutisissakin juttua, Massaliikkeen johtajat oli Hesarissa, >Ylen ohjelmissa, kaikessa! Maailmalla oli uutisia. Miten Kemijärvellä kiitettiin hyväntekijöitämme? Kadehdittiin ja kaikki ei edes äänestäneet eduskuntaan?

        Kansan kapitalismi ei ole uskottava. Siitä on Venäjällä tehty laajamittainen ihmiskoe. Annettaisiinko jo asian antaa olla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateus tulee heti!
        Pelottaako, että Bioref onnistuu ja ihmiset saa töitä ja rikastuvat. Kateus Massaliikkeen työtä ja sen mainetta, viisautta kohtaan! Koko maailma katsoi meitä ihaillen, mielenosoituksista oli puoli yhdeksän uutisissakin juttua, Massaliikkeen johtajat oli Hesarissa, >Ylen ohjelmissa, kaikessa! Maailmalla oli uutisia. Miten Kemijärvellä kiitettiin hyväntekijöitämme? Kadehdittiin ja kaikki ei edes äänestäneet eduskuntaan?

        Koska ns. " massaliikkeet "suomessa ovat miljardin tehtaita saaneet aikaan ? Puhumattakaan tällaaset 2.500 € "pöytälaatikkofirmat " kuten Biorehvi . Unelmahöttöä koko touhu. Nokasta veätettävät juoksivat perässä.


    • Anonyymi

      Heikissä on suurmiesainesta. Aina yhteisillä varoilla. Ei ole siis pelkästään HuuHaa-heikki.
      Huanitan paikallinen Kepukomennus kaadettu ja Kaukolämpö hallinnassa.
      Ei ihme, jos massatehdas meinaa kiireessä jäädä tekemättä, vaikka tuli eduskuntaunelmissaan luvattua. Ilmaisen röyhkeästä ja pöljästä päästä, johon pönttölakki sopi aikoinaan oikein hyvin.

    • Anonyymi

      Miksi Kemijärveltä ei ole eduskuntavaaleissa Massaliikkeen ehdokasta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2904
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      540
      2761
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1897
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1707
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1382
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      91
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe