Onko voimakastahtoinen nainen turn-off?

Eräs heppu

Ottaako naisesi tai treffikumppanin kanssa vääntäminen aivoon?

23

2039

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N-40 plusss

      Itse olen hyvinkin kiltti ja mukautuvainen naisihminen, mutta kääntöpuolena on se, että jos mies koko ajan hyväksikäyttää kiltteyttäni ja aina tehdään miehen haluamalla tavalla, niin ärtymystähän se herättää. Siksi olen huomannut, että on ollut pakko kasvattaa sitä omaa tahtoa ja sitä, että osaa asiallisesti ottaa esille sen, että se oma tahtokin tulee kuuluville.

      Täytyy muistaa, että osahan tykkää siitä, ettei tarvitse päättää asioista, vaan "vie sie, mie vikisen" -periaate sopii pariskunnan kummallekin osapuolelle.

      Itse olen ollut omista kavereistani huomaavinani sen, että jos nainen on voimakastahtoinen, niin hän haluaa hallita, mutta hän ei sitten kuitenkaan pidä siitä, jos mies on tahdoton eikä hänellä ole mielipiteitä. Eli tällainen nainen voi haluta hallita, mutta ei sitten kuitenkaan ole onnellinen, jos saa nujerrettua miehen hallintaansa.

      Itse olen avioeron ja lasten yksinhuoltajuuden kautta joutunut opettelemaan pakostakin sitä omaa tahtoa ja ajoittaista voimakastakin haluamista. En pidä sitä ollenkaan pahana, jos kyse ei ole toisen hyväksikäyttämisestä ja alistamisesta. Jos on voimakas oma tahto, niin täytyy silti olla valmis huomioimaan oma kumppani ja kuuntelemaan myös hänen tahtoaan. Periaatteessahan "läpi harmaan kiven" meininki on välillä hyvästä.

    • Olisiko sama vaikutus kuin joustamattomalla miehellä ?
      Neuvottelutaito, kyky tehdä kompromisseja ja ottaa toiset huomioon on plussaa myös parisuhteessa ;)

    • No itse en kyllä katsoisi kauaa sellaista naista jolla ei ole omaa tahtoa lainkaan eli on täysin muiden vietävissä.
      Haluan että mahdollisella tulevalla kumppanilla on oma tahto siitä mitä haluaa jne. ja puolustaa niitä sekä osaa tehdä kompromisseja. Mutta ei kuitenkaan niin että koko ajan kärkkyy omia näkökulmiaan vaan sillai sopivalla tavalla ei liikaa eikä täysin tahdotonkaan.

      Eli en nyt suoralta kädeltä pistäisi turn-offiksi, jos se vaan on sillai sopivaa.

      • ? ? ? ?

        Menetitkö poikuutesi sillä tavalla että joku aktiivinen tyttö oli ihastunut sinuun ja suunnilleen riisui sinut siltä seisomalta?


      • ? ? ? ? kirjoitti:

        Menetitkö poikuutesi sillä tavalla että joku aktiivinen tyttö oli ihastunut sinuun ja suunnilleen riisui sinut siltä seisomalta?

        No kyllä niin voisi sanoa.


    • Xenu Warrior Prince

      Onko voimakastahtoinen sellainen jonka kanssa pitää koko ajan vääntää, eli itsepäinen, itsekeskeinen, tottunut saamaan oman tahtonsa läpi. Kuulostaa ihan yhtä paskalta kuin toinen ääripää, eli muovailuvahasta tehty tahdoton pumpulibeibe.

    • mr_groove

      En voi sille mitään, että voimakastahtoinen nainen viehättää seurustelun alkuvaiheessa paljon enemmän kuin hissukka. Kunnon väittelyt on kivoja. Haittapuolena tästä viehtymyksestä on se, että parisuhteesta tule myrskyisä kun aletaan vääntämään yleismaailmallisten asioisen asemesta arkipäivän asioista. Arjessa riitely omasta tilasta vie voimat ja koko liitto alkaa jossain vaiheessa tuntua taistelutantereelta, jossa on oltava koko ajan varuillaan.. Voimakastahtoisilla naisilla kun on tapana ottaa aika arveluttavia aseita, kuten parisuhteen jatkuvuus, seksi, jne. käyttöön saadakseen tahtonsa läpi. Ongelmaa ei olisi, jos kykenisi alistumaan menettämättä miehisyyttään, mutta siihenkään en pysty. Paljon helpompi olisi rakastua joustavaan hissukaan, mutta kun sellaiset ei vaan sytytä.

      Siis yhteenvetona treffikumppanin kanssa on kiva väitellä, kun on vielä niin vähän pelissä. Puolison kanssa jatkuva vääntäminen ottaa aivoon.

      • Rivien välistä

        Itsekin tykkään naisista, joilla on perustellut mielipiteet, mutta antavat riittävästi periksi arkielämän asioissa.


      • Ei h-i !

        Miksi ihmeessä tarttee riidellä arjessa omasta tilasta ? Selviöasiasta aikuiselle ihmiselle. Hyvässä parisuhteessa ei alistuta kumminkaan puolin. Mutta siis paree suhe olisi sellainen, jossa voisi sen hissukan alistaa.


      • Ei-kun-keikun
        Ei h-i ! kirjoitti:

        Miksi ihmeessä tarttee riidellä arjessa omasta tilasta ? Selviöasiasta aikuiselle ihmiselle. Hyvässä parisuhteessa ei alistuta kumminkaan puolin. Mutta siis paree suhe olisi sellainen, jossa voisi sen hissukan alistaa.

        Siis: ... ei alisteta eikä alistuta ...


    • jkejwakldös

      Täytyy myöntää etten jaksa kovin kauaa vääntää, varsinkaan turhista asioista. En pidä sitä voimakkaan tahdon osoituksena, vaan jääräpäisyytenä ja yhteistyökyvyttömyytenä.

    • pyh ja pöh

      Eihän kukaan yksinään 'väännä'. Pakkoko aloittajan -tai muun miehen- on vääntää, ja jatkaa vääntämistä, jos nainen on eri mieltä.

      • tonytonitone

        Jos mietitään esim. minne mennään lomalle, laitetaanko pinkit tapetit olohuoneeseen tms., se on pakko ratkaista jotenkin.
        Täytyy siis luopua jostain suunnitelmista, vakuuttaa nainen tai antaa periksi.

        Mielipideasiat on erikseen, niissähän voi vain lopettaa vääntämisen.


      • mr_groove

        Kuten tuossa ylempänä totesin, niin mitään ongelmaa ei olisi, jos voisi antaa aina naiselle periksi muuttumatta kuohituksi lampaaksi. Itse tarvitsen miehenä oman tilani ja siitä pidän jossain määrin kiinni. Ainahan prrisuhteessa tulee vääntöä, mutta sn pitää olla vuorovaikutteista ja kompromissihakuista molemmin puolin. Jos naisella on tarve dominoida, niin suhde ei toimi.


    • 21

      joo on se jos kyseessä on esitys eli roolina on äijä tai joku maatilan emäntä kaulimineen.

      ei haittaa jos tulee luonnostaan

    • jackaroo

      Kyllä minä ihan mielelläni keskustelen sellaisen naisen kanssa joka on "voimakastahtoinen", eli omaa mielipiteitä ja uskaltaa myös kertoa ne. Mutta toki tässä jossain menee se raja, voihan tuota ihminen olla myös liiankin voimakastahtoinen. Tiedän ihmisiä joilla on hyvin voimakkaat mielipiteet ja usein he ovat myös melko tuomitsevia toisin ajattelevia kohtaan, enkä minä tuollaisen naisen kanssa välttämättä kovinkaan paljoa viihtyisi.

      Mutta en minä kyllä mitään "joo, joo" tai "jees jees" ihmistäkään halua treffata, melko heikkoa se keskustelu on jos toinen on kaikesta samaa mieltä tai ei uskalla kertoa omaa mielipidettään.

    • Mösse

      On. Koska kun puhutaan voimakastahtoisesta naisesta tarkoitetaan naista joka tulee miehen reviirille. Voimakastahtoisella naisella ei tarkoiteta itsenäistä tms. positiivista asiaa.

    • also_sprach_jungfrau

      En tietenkään osaa kommentoida miesten puolesta, mutta voimakas tahto ilman diplomatiaa ja kykyä perustella haluamaansa on sietämätöntä kummassakin sukupuolessa.

    • sir_eino

      Voimakastahtoinen nainen voi olla turn-off tai turn-on. Riippuu miten asia ilmenee. Jos ollaan ihan eri linjoilla asioissa mistä kumpikaan ei jousta niin kyllä se silloin on turn-off. Muuten tykkään siitä että nainen ei ole mikään mielipiteetön lammas vaan älykäs, ulospäinsuuntautunut ja sellainen jolla on periaatteita ja mielipiteitä. Kyllästyisin aika äkkiä jos naisessa ei olisi mitään ns. haastetta, jos sille olisi kaikki ihan sama.

      • sir_eino

        Niin, ja täydellinen kyvyttömyys kompromisseihin on turn off.


    • Mies1985

      No enpä tiedä. Kyllä minulle kävisi semmoinen reilu kymmenen vuotta nuorempi tyttö jolla oli rajuja mielipiteitä kuten "vitun äiti, osta mulle skootteri nyt!" mutta olisi minulle lempeä ja flirtti.

      • ^^^^^^^^^^^^^^

        Huh-hu noita sun fantasioita pilalle lellityistä teiniprinsessoista. Eikö sua aikuista miestä koskaan hävetä kirjoitata noita sun juttuja?

        Kerää ne rahat kassaan ja osta se love doll.


    • Suomen Hugh Grant

      Jos se voimakas tahto tarkoittaa asioiden jyräämistä läpi, tai sitten mykkäkoulua ja murjottamista, jos ei saa tahtoaan läpi, niin on turn-off. Asioista pitää pystyä sopimaan ja tekemään kompromisseja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1230
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      37
      1065
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      60
      950
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      173
      904
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      40
      746
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      121
      723
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      708
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      683
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      641
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      637
    Aihe