Mitä kotikosteja on rusketukseen?

rusketus himo :)

Tiedättekö mitään kotikonsteja ruskettumiseen nopeasti? Kaikki vastaukset ovat hyödyllisiä.

26

2972

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnea vaan

      Ota aurinkoa paljon ja ilman aurinkosuojia. Näin voit saada itsellesi melanooman (=ihosyövän) tai muuttua kuivaksi rumaksi rusinaksi. Tässä sinulle yhtä järkevä vastaus kuin on kysymyskin!

    • porkkana123

      Kun syö paljon porkkanaa, niin se edsauttaa ruskettumiseen.. Tosin tässä vaiheessa voi olla vähän myöhäistä aloittaa.

      • Ihon tuholainen nro1

        Mistäs tämä tieto on peräisin? Porkkanan syönti ei auta ruskettumista yhtään. Kaikki ihmiset eivät rusketu kunnolla. Punatukkaiset eivät juuri lainkaan. Kaikki on ihon pigmenteistä kiinni, jotka tummuvat, kun iho yrittää suojautua haitalliselta säteilyltä.

        Porkkanan sisältämät karotenoidit muuttavat ihon väriä hivenen kellertävämpään suuntaan, joka koetaan viehättävämpänä. Syynä on ilmeisesti värin yhdistäminen tiedostamatta hyvään terveyteen. Tällä ei ole ruskettumisen kanssa mitään tekemistä. Auringonotto ei ole terveellistä.

        Netti täynnä tietoa, mutta täällä sitä vaan jaellaan ja kysellään kaiken maailman mutua.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Rusketus


    • Minä taas

      Sinulle joka vastasit ensimmäisenä minä kyllä käytän aurinkorasvaa ja anteeksi jos et ymmärtänyt kysymystäni ja minä tiedän mikä on minulle parasta joten en ota liikaa aurinkoa. Onnea vaan itsellesi kun olet koko kesän valkoinen.

      Kiitos tuosta porkkana tiedosta se voi tosiaan kyllä olla jo vähän myöhäistä, mutta suuri kiitos siitä

    • Kosteuttaja

      Minä itse kosteutan ihoani tarpeeksi jolloin rusketus tulee nopeammin.

    • V4574U5

      Minä en rusketu melkein ollenkaan jos niin voi sanoa. Muista että jos olet aivan valkoinen ja rupeat ottamaan aurinkoa suurempi todennäköisyys on että palat. Minulle on käynyt näin. Muista käyttää aurinkorasvaa. Öljyt kuulemma auttavat ruskettumaan. Olen kuullut myös että kun makaa alumiinilevyn päällä ruskettuu nopeasti mutta pitää olla varovainen. En tiedä onko niin mutta voi olla että auttaa.

      Toivottavasti auttoi jotenkin t. Anna

      • suuri kiitos

        Kiitos taas kaikille vastauksista!


    • ihui

      Aurinkokapselit nopeuttavat ja lisäävät ruskettumista ja samalla parantavat ihon luontaista aurinkosuojaa. Tosin niidenkään vaikutus ei näy heti, vaan niitä pitää napsia muutama viikko ennen kuin alkaavat toimia.

      Aurinkokapseleita saa ainakin apteekista.

      • eirusketu

        ei kuule auta jokaiseen ihotyyppiiin vähän punakka iho niin punehtuu vaan paremmin


    • Hei baby!

      Tsemppiä rusketukseen. Muistakaa käyttää aurinkorasvaa, ja olkaa auringossa vain n. 15 min kerrallaan. Tehkää se vaikka useammin päivässä, mutta ei liikaa kerralla. Näin iho ei kärsi. ;)

    • Kiidos

      kiitos taas hyvistä vastauksista! :) Täytyy kokeilla tuota aurinkokapselia.

    • Iloa rusketuksesta

      Ihan hyvin voit ottaa n. puoli tuntia aurinkoa ilman rasvaa, jotta saat sitä todella tärkeää D-vitamiinia, sillä rasvan läpi se ei onnistu. Ihosyöpäkin on paremmin parannettavissa, kuin muut syövät, jotka voi saada D-vitamiinin puutteesta kuten esim. rintasyöpä ja monet sisäelinsyövät.
      Aurinkorasvatkin ovat aikamoista myrkkyä iholle, joten hyvin kannattaa pois pestä ja mieluimmin käyttää luontaikosmetiikkapuolen aurinkovoiteita.

      • Roskaa taas kerran

        Melanooma on tappavimpia syöpiä. Se leviää elimistöön hyvin nopeasti.

        D-vitamiinin saannin takia aurinkoa ei tarvitse erikseen ottaa. 10-15 minuuttia aurinkoa käsiin, käsivarsiin ja kasvoille muutaman kerran viikossa riittää D-vitamiinin saantiin, niin että neuvosi oli täyttä roskaa.


      • wqf33

        mitä enempi ulkona sitä enmmän YLEENSÄ kuluu enrergia joka tapauksessa ruskea rasva paksumpi (sisällä vaaleaihoiset lihovat), ruskettuneet on energisempi vairsinkin naisissa ero huomattava eläväät muutenkin terveellisemmin pelk. sisällä s ollessa et voi yl olla kovin terve/hyväkuntoinen. lisäksi auringos/ulkona olevat on iloisempia muutenkin. syöpä voi tulla joo kelle vaan mutta auringossa voi olla tasaisesti eikä keskipäivällä toukokuun ekahellepäivänä 10h! ympäri vuoden , voiteita ei tarvii kun suojaa vaattelilla ja elokuus sitte kokovartalolle...järki mukaan.syövät tulee rantamakoilusta jossa eir paahde kuin suomessa pikkuajassa viikossa käristetään iho siihe liskäsk kemikaalit pääälle


    • yks punanahka

      Kun yrität ruskettua hitaasti niin rusketus pysyy kauemmin. Nyt keväällä jos mahdollista niin oleskele auringossa säännöllisesti päivittäin, lyhyitä aikoja näin aluksi ettei iho pala.
      Aluksi olisit voinut kuoria ihoa, että kaikki kuiva solukko pinnalta lähtee pois, sen jälkeen pikemminkin kosteutusta ahkerasti, se auttaa siihenkin että jos iho on hiukan palanut niin ei ala kesiä pois.

      Itse istuskelen parvekkeella usein aamupäivällä kahvikuppi kourassa, tai iltapäivällä luen päivän postin ulkona, keskipäivä on paha aika, silloin iho palaa helposti, vartti ilman suojakerrointa on mulle jo liikaa.

    • oikeastiggo

      Kiitos koitan näitä kaikkia! Nyt on kyllä taas vaihteeksi ollut aika kylmää ettei ulkona tarkene vähillä vaatteilla.

    • .......

      Kyllä se aurinko sieltä taas pikapuoliin pilkottaa, itse lähden viikon päästä etelämmäksi ja aurinkovoidetta pitää pakata mukaan.

    • cookie monster

      joo syöpähän siitä auringon otosta saattaa tulla...mutta porkkanan syöminen ja kaupasta ostettavan porkkanaöljyn laittaminen iholle nopeuttaa ruskettumista ainaki mulla :)

    • JEEIIJJ::DD

      kiitos

    • helposti_ruskettuva
    • onkku1

      Kokeilkaa kahvilla ruskettaa.Eli kun olet keittänyt kahvin ota höpehet talteen. Ennen suihkuun menoa,laita kuvalle iholle kahvinpuruja,anna vaikuttaa vaikka 5 min,tai nopeuta hiustekuivaajalla,samalla hiero kevyesti kasvoja. Näin saat kauniin tasaisen rusketuksen.Vaikutuksen jälkeen pese purut pois. Voit myös laittaa koko vartalolle,ettei jäisi rusketusraitoja. HUOM: Ei kannata kokeilla mikäli sinulla on kuiva iho,tai ihottumaa.. Koikeilkaa,minun iholla ainakin toimii.. :) olkaas hyvä ja hyödyntäkää.. :)

    • kallisarvoinen neuvo

      Kun poltat askin pari tupakkaa päivässä, voit nopeuttaa auringon esteettistä vaikutusta ihoosi. Lopputulos on molemmissa sama, tyhmempi ei huomaa onko lärvi röökin vai auringon turmelema, vai molempien.

    • Aurinkoonparas

      Syö terveellisesti ja paljon kasviksia! Sinun pitää saada d-vitamiinia paljon ja sitten voit ottaa tunnin aurinkoa kerrallaan ilman aurinkorasvaa!

      • ...........

        Pitäisi siis syödä terveellisesti, ja sitten tehdä jotain hyvin epäterveellistä. Sillä tavalla.

        Vihannesten karotenoidit voivat vaikuttaa ihon väriin sitä hieman kellerryttävästi. Muuta hyötyä ruskettumiseen niistä ei ole.

        Mikä juttu tuo D-vitamiini oli? D-vitamiinilla ei ole mitään tekemistä ruskettumisen edistämisen kanssa. Auringostahan D-vitamiinia saadaan (Suomessa vain kesäkuukausina), eikä sen saannin takia tarvitse aurinkoa ottaa.

        Tunti auringossa ilman aurinkorasvaa on ilkeämielinen neuvo, jolla yritetään saada ihmisiä kärventämään nahkaansa.


    • Mytanilla

      Mytanilta löytyy rusketuspillereitä, joilla saa väriä ilman aurinkoa. Sisältävät karotenoideja, eli niiden avulla tulee pigmenttivaikutus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe