Kaikki työnantajat voivat haistaa pitkän paskan

erkkipetterimetteri

Noniin, nyt sitten kävikin näin vuoden alusta olen jo hakenut töitä, ja silloin eräästä firmasta oikein kysyttiin töihin kesäksi, suostuin tietenkin, mutta mitään sopimuksiahan ei tehty.

Nyt sitten, kun aloin kyselemään, notta milloin aloitan: "Kaikki paikat on täynnä, töitä ei ole, kysele muualta". Voi saatana mitä paskiaisia, mikä vittu se on, että vaan toisen osapuolen pitää kunnioittaa sopimuksia? On se kyllä perseestä, eräälle töihin kysyjällekkin jo ehdin sanoa, että minulla on jo hommia. Turha tässä enää on hakea, kaikki paikat on jo menny. Miksi firmat toimii näin?

Hain toiseen vakipaikkan myös keväällä, siellä annettiin kanssa ymmärtää, että töitä olisi "ensi viikolla sitten soitellaan niin saadaan nuo asunnot hommattua jne.", kun oli työ vielä eri paikkakunnalla. No kuinkas sitten kävikään, viikko aina meni ja kun hommasta tiedustelin niin sanoivat että "työt alkaa sittenkin vasta viikon päästä". Nyt on jo kaksi kuukautta mennyt eikä mitään ole kuulunut. Eivät persenaamat edes viittineet sen vertaa, että oisivat ilmoittaneet ettei töitä ole.

Mitäs sitten teen? Lainat on nostettu ja rahaa ei ole kesällä vuokranmaksuun.

Taitaa olla yhteiskunnalle halvinta, että vaan kylmästi tapan itteni. Kokoajan vaan tulee tässä paskamaassa lokaa niskaan, yritit mitä tahansa. Hakemuksia lähetetty kevään aikana lähemmäs sata, töitä vaan ei saa.

6

1024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !PERKELE!

      Eiks oo mukavaa? Siten ne helvetin lihavat syöttöporsaat kehtaavat valittaa vielä kuinka nuoret, ei viitsi tehdä töitä.

    • -oyfyt

      Mul on erijuttu, mikä ei ole kiva työelämässä ja muutenkaan. Kun ihmiset eivät voi vastata. Ihmeellist.

      Netissä on työilmoitus, siinä on numero ja sähköpostiosoite. Soitan, ni henkilö pyytää lähettämään CV:n. Pistin sitten sähköpostia. Siihen ei tullut mitään vastausta. Otin sitten uudestaan tähän työpaikkaan yhteyttä, kun kouluhommat loppui, et nyt ennen kesälomaakin mulla olis aikaa.. Ni sit kun soitin niin tuli tylymäinen vastaus: emme tarvitse ketään. Ennen tätä soittoa olin vielä pistänyt ystävällisen toisen sähköpostiviestin. JA kaikenlisäksi vielä nettisivuilla on yhä se työilmoitus. Ja kyseinen työpaikka on lasten kanssa työskentelemistä, olisin kuvitellut että ihan ystävällistä käytöstä, peruskäytöstä olisi odotettavissa toiselta.

      Suhteiden kauttako vain kesätöitä saa?
      Ei ole kovin helppoa saada kesätöitä.

    • näin se menee...

      ei perkele on sen verran monta työhakemusta meikäläinen tehny ja soitellu varmaan kymmeniinn eri paikkoihin ja kysynyt kesähommia eikä oo napannu. mutta aina ku oon päässy töihin on se hoitunut suhteiden kautta. kyllä se vaan niin menee et niillä ne kesähommatki saadaan, jos ei suhteita oon niin paska juttu. sääliksi käy monia, tiedän kuinka perseestä kesätöitä on yrittää saada.

    • aegagagra

      Pakko kompata aloittajaa.. itsellä täysin sama homma yks vakkaripaikka missä parina kesänä ollu niin viime vuoden puolella oli jo puhetta että töihin pääsen.. no siinä viikottain tuli soiteltua ja kyseltyä mikä tilanne ei minulle ilmoitettu mitään no sitten mukavasti toukokuun alussa sanottiin että valitettavasti minua ei valittu täksi kesäksi koska palkataan uusia sekä työharjoittelijoita.. ihan kiva jos olisivat aiemmin kertoneet miten asiat ovat.. omaa tyhmyyttäni että luotin siihen että taas pääsen samaan paikkaan töihin kyse kuitenkin suht isosta firmasta mutta ei voi mitään.. vaikeeta tässä vaiheessa kysellä mut pakko yrittää pakit parista muustakin paikasta tullut aika äkkiä mutta ei toivoa menetetä! Suomi otti kultaa ja minähän otan töitä jostain perkele! vuokra olisi kesällä ihan kiva maksaa tosiaan... kaikki työ kelpaa tosiaan paitsi puhelinmyynti vaikka sitäkin olen yhden kesän tehnyt mutta ei se helppoa lukiopohjalla vaan töitä ole löytää.

    • Tehkääiteilmatteeks

      Perseestä se on vanhemmillakin ihmisillä tämä työhönhaku.Ikärasisti työnantajat on toinen kompastuskivi.Nuoremmilla yritetään vedättää ja lisätä niille tunteja jopa työkokeiluissa..Laittakaa hanttiin ja lopettakaa niille ilmainen työ.Lähtekää ulkomaille jos saatte töitä.Nämä kotimaan narsistit vaan vedättää.

    • TyöttömätKesätöihin

      Kesätöihin ei ole ikärajaa. Kesätyö on vain hyväksytty peruste määräaikaisuudelle. Ihan kaikki voi hakea. Etenkin työtyömille kesätyö on hyvä mahdollisuus palkalliseen työhön, ettei aina niitä palkattomia kokeiluja ja harjoitteluja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe