En etsi, mutta toivon silti löytäväni...

-tyttönen85

Kivan miehen :))

Onhan tässä tullu tapailtua paria tyyppiä eron jälkeen, mut mua vaan ei sytytä. Vaikka synkannu on helvetin hyvin, ja muutenkin homma luistaa, ni multa lopahtaa innostus alta aikayksikön.
Ehkä suuri syy siihen on mustasukkaisuus, mitä minä en voi sietää, mut lähes kaikki miehet kenen kanssa oon ollut tai ketä tapaillut, on sairaalloisenkin mustasukkaisia.
En myöskään näin aluksi haluaisi toisen kanssa kyöhnätä yhdessä jatkuvasti, vaan olisin tyytyväinen jos nähtäisiin vaikka vaan viikonloppuisin... Mulla on oma elämä, ja toivoisin että miehelläkin on. Lähinnä työtä, harrastuksia ja kavereita tarkoitan siis tällä...

Viihdyn hyvin yksinäni, mutta en yhtään pistäisi pahitteeks, vaikka tässä alkais pikkuhiljaa tutustumaan jonkun suloisen, mukavan, töissä käyvän, sopivasti renttumaisen miehen kanssa, jolla ei olis minkäänlaista päihdeongelmaa :D
Oishan se viikonloppusin ihana päästä toisen kainaloon pötköttelemään ja vaihtamaan viikon kuulumiset jne.
Baareista ei kiinnosta seuraa hakea, enkä mä baareissa liiemmin käykään. Luulisin, että netissä liikkuu useitakin miehiä, jotka muhun kolahtais, ei vaan ole sattunut kohdalle :D


Ois pikkuhiljaa alettava töihin valmistautumaan, mut ei muuta kun pistetään keskustelua pystyyn ja kertoillaan vähän omista toiveistamme, että mitä suhteelta halutaan ja toivotaan, millanen olisi ihannekumppani jne...?! =)
Hauskaa päivän jatkoa kaikille

16

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reipas Poikamies

      En viihdy yksikseni, luulin erheellisesti että työn ja opiskelun täyttämä elämä villeine harrastuksineen täyttäisi tämän ison tyhjiön elämässäni.

      Renttu töissä? Aaa, Volvo-unelmia? No can do, honey.

      Ehkä mä olen vähän pohjiltani elämäntapa inkkari, olen usein systeemiä vastaan kuin että kahmisin kaiken mammonan jolla olla statuksekkain.

      Toisaalta haluan elämältä toki paljon muutakin kuin puhtaan t-paidan ja housut ja kengät jalkaani silti änkäytymättä farkkuvolvo-kastiin.

      Ihanne naiseni: Sopivan rempseä, osaisi yllättää minut pikku asioillakin, puhuu tunteista, ymmärtää putkiaivoisuuteni (tai ainakin osaa nauraa iloisesti jos en tajua jotain naistenjuttua) näyttää naiselta, tuoksuu naiselta, on minua lyhyempi sekä kevyempi. Tuntuu omalta kumppanilta eikä koulukaverilta. Nainen johon vosin rakastua palavasti. Nainen joka olisi minulle maailman kaunein. Hiuksista yms. ulkoisesta en niin määrittele, koska persoona ratkaisee enemmän. Nainen joka viihtyy vähemmän baareissa, mutta toki me ulkona voimme käydä. Viekussa olo on ihanaa.

      Iloista työpäivää sinulle :)

    • -tyttönen85

      Hei reipas poikamies =)
      eihän töissä toki tarvitsekaan renttu olla, ja volvo-unelmista mä viis veisaan :DD mutta sopivasti renttu mies, olisi sellanen, joka ei jää tossun alle, vaikka muijasta temperamenttia löytyisikin enemmän tai vähemmän (minusta löytyy enemmän...), ja joka tosiaan osaa asettaa myös itsensä, ja itselleen tärkeät asiat sen verran etusijalle, että jos mies on vaikka jonkun menon sopinut kavereidensa kanssa viikko sitten ja muija on tästä tietoinen, mut siitä huolimatta alkaa vaatimaan ja kitisemään että mies viettäisikin aikansa naisen kanssa, niin mies ei alistu naisen tahtoon vaan menee tapaamaan kavereitaan vaikka akka siitä metelin nostaisikin... xD

      Kuulostaa ehkä omituiselta, mut mulle on tärkeää että mies osaa pitää oman päänsä, eikä aina tee niinku nainen sanoo/käskee....
      Enkä myöskään välitä mistään pukumiehistä, vaan must ois kiva, jos miehellä ois vähän renttumainen lookkikin.. tai siis siististihän saa ja pitääkin toki pukeutua, mutta mukavasti =)

      Huh mikä päivä oli töissä, ny ruoan laittoon, siivoomaan ja pyykit kuivumaan. Viel ois kaks päivää töitä jälellä.

    • höh... kylläpä nyt vähänlaisesti löytyy kommentoijia tähän... :(

      • m30.

        Mitä sinulle voisi sanoa? Ei taida olla paljoa mitään nättiä sanottavaa.
        Kelpaako tällainen pehmennetty kommentti:
        "olet katsonut liikaa Sinkkuelämiä ja OC:ta, todellinen elämä ei ole kuin sarjoissa ja se, että mies haluaa hengata kanssasi useamminkin kuin kerran kahdessa viikossa ei tarkoita, että mies on sairaalloisen mustasukkainen."

        Voin laittaa ikävemmänkin kommentin, jos tämä ei kelvannut?


    • olenko mä sanonu jossain vaiheessa, että mies joka haluaa hengata kanssani useammin kun kerran kahdessa viikossa on sairaalloisen mustasukkanen?
      Lähinnä tarkotin sitä, tolla etten halua ukon kanssa kyöhnätä joka päivä ja kokoajan, että mulla on olemassa muutakin elämää, joten en aio viettää aikaani olemalla miehen kanssa jatkuvasti.
      Usko pois,mä kyllä tiedän mitä se sairaalloinen mustasukkaisuus on.

      Mut kiitos kuitenkin kommentistas , eipä se minusta kovikaan ikävä kommentti ollut, se oli vaa sun mielipitees asiaan ja jokaisella olkoon omansa

    • ...............

      Mustasukkaisuuteen on monesti todellinen syy. Oletko heti lutkaamassa kun miehen silmä välttää? Onko sinulla paljon miespuolisia "kavereita"? Pidätkö yhteyttä ja höpötätkö koko ajan ex:istäsi? Pompotatko ylipäänsä miehiä ympärilläsi? Käytkö usein ulkona viettämässä "tyttöjen iltaa"? Risteilyillä, työpaikan edustustilaisuuksissa (missä kuin sattumalta tapaatkin statusuroita)?

      Liian sinisilmäinen ja luottavainen mies päätyy nykynaisten kanssa helposti aisankannattajaksi.

    • Etsivä löytää

      sanotaan, mutten ole kuullut sellaisesta sanonnasta että myös ei etsivä.

      No, kaipa naisille kaikki on mahdollista.

      Eli haluaisit sellaisen lend-me-your-ear-and-armpit-every-week-and-maybe-I-borrow-you-my-beaver-next-month -tyypistä suhdetta. Itse haluaisin suhteelta ainakin pimppitakuuta, eli sellaisen jossa ehdoittakin olisi luvassa lovea. Eli tykätään siitä, ja mielellään myös erikoisemmasta. Syystä (omasta?) että sen harrastus on jäänyt vähemmälle (liioittelin edellistä lausetta reippaasti), ja mielestäni seksi on elämän suolaa ja paneminen pippuria.

    • hmmmmh.... voi sentään... oonko mä tosissaan näin huono ilmaisemaan asiani, vai miks ei kukaan nyt tunnu käsittävän homman pointtia?

      Sinä ..................., en todellakaan ole mikään joka jätkän pillu, enkä todellakaan ravaa missään "tyttöjen illoissa" sen enempää kun missään laivoilla tai firman bileissäkään. Miespuolisia kavereita mulla kyllä on, mutta ne todellakin on VAAAAAN kavereita, ja yhdenkään niiden kanssa muuten en ole pannut.
      Omaa puolisoani en ole pettänyt, enkä omasta mielestäni ole missään muotoa antanut aihetta mustasukkaisuuteen.
      Tämä edellinen mies, kenen kanssa seurustelin 5,5vuotta, salaili multa asioita, ja petti minua, joten sen sairaalloinen mustasukkaisuus johtui aivan täysin siitä.

      Sit hahmotelma.... Toki mä pidemmänpäälle haluan suhteelta muutakin, kun vaan viikonloppu tapailua. Ymmärrän sen, ettei suhde etene mihinkään, jos aina nähdään vaan viikonloppuisin.
      Toivoisin vaan, että tapailun alussa, se tapaileminen tarkottaa nimenomaan tapailemista. Toki viikollakin voisi nähdä, mutta ne yökyläilyt yms. olisi aluksi kiva toteuttaa vaan viikonloppuisin.
      Eikä oo osunu vaan sairaalloisen mustasukkaisia kohdalle, mutta juurikin tämä edellinen kumppani sattui olemaan mustasukkainen sieltä pahimmasta päästä, enkä juurikaan mitään mustasukkailua enää kestä. Normaalin mustistelun ymmärrän toki, mutta liika on aina liikaa.
      ...
      Jokohan tämä nyt meni niinku piti? :DD

      • ja sulle vielä............ jos mun parisuhteissa joku on ollut sinisilmänen ni se olen ollut minä.
        Siksi kai mä vähän varovaisemmin haluankin edetä....


      • ja siis tajusin kyl sen sun pointin tossa viestissä, mut siis joo... kuten jo sanoinkin ni mielestäni ei pitäs olla mitään pahaa siinä, että on niitä eri sukupuolen edustajia kavereina, jos omassa suhteessa kaikki ok.

        hmmm... mustasukkaisuus se vaan on aika hankala asia... mut niin kai se on parisuhdekin.. ja ylipäätään vähän niinku kaikki...


    • en mä hengaile exieni kanssa.
      Yhden kans olen ystävä, hyvä sellainen, mutta siihen ystävyyteen ei sisälly seksiä.
      Tän tuoreimman exän kanssa on lapsia, joten yhteydenpito saattaa aika-ajoin olla pakollista, mutta mitä vähemmän, sitä parempi.

      Miks pitää olla mustasukkanen kaveruudesta? en mäkään mäkätä ja jäkätä jos ukolla on naispuolisia kavereita.
      Kaiketi käsitän homman näinkin yksinkertasesti, että jos suhtees on kaikki hyvin ja luottamus kohdillaan, ei pitäisi olla haittaa siitä, että on eri sukupuolen edustajia kavereina?
      Eikä se mun mielestä ole mikään mustasukkaisuuden aihe, paitsi tietysti jos hommassa jotain selkeetä flirttiä tai oikeesti helvetin tiuhaa yhteydenpitoa

    • Olishan se hienoo jos kohdille osuis mies joka sais posket punottaan ja pään pyörälle. Mut ei näytä vastaan kävelevän.

    • Täällä ollaan!

      Palstalla on melkein pelkästään sellaisia miehiä.

    • Jos tällä palstalla on vaa sellasia miehiä, jotka saa posket punottaa ja pään pyörälle ni ehken mä sitten sellasta haluakaan.... koska siis mun posket tässä alkaa punottamaan kiukusta kun ei täällä voi missään sanoo mitään ilman että joku alkaa näsäviisastelee tai vittuilemaan. Asiallisia kommentteja on kyllä, mut ne vaan tuppaa hukkumaan sellasten turhanpäivästen lässynlässynlää ns. kommenttejen sekaan...

    • Kylmää_kyytiä

      En jaksanut lukea kuin aloitusviestin, mutta siitä tuli sellainen totuus mieleen, ettei mistään ihmissuhteesta saa mennä poimimaan vaan mansikat kermakakun päältä.

      ELI.

      Jos haluaa edes kevyen parisuhteen, parisuhde sekin, niin sitten pitää olla valmis ottamaan koko paketin eikä käyttää toista ihmistä vaan oman viikonloppu halipulan tyydyttämiseen ja oman puheripulin oksennuskippona.

      Epäreilut, epäkypsien ihmsiten väliset suhteet on sitten tietenkin oma lukunsa.

    • ois varmaan kannattanu lukea, ainakii noi mun kirjottamat viestit.
      Tarkennan sen verran, etten odota koko suhteen ajan et ollaan yhdes vaan viikonloppusin, eihän se ole edes mitään seurustelua, mut lähinnä et alku tapailujen aikana jne. haluan käyttää paljon aikaa tutustumiseen

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe