Ghanalainen mies

Tarjaaaa58

Heippa!

Onko täällä yhtään tietoisuutta ghanalaisista miehistä ja heidän käyttäytymismalleistaan? Olen tavannut ihanan ghanalaismiehen (asunut Suomessa vasta lyhyen aikaa) ja haluaisin hirveästi tietää, pitääkö ne kaikki kurjat huhut paikkaansa?

Tämä mies on mitä huomaavaisin ja ihanin, ja huolimatta ikäerostamme (hän reilusti minua nuorempi) meillä synkkaa mielettömän hyvin!! : )

30

3372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pera-

      Viimeinen oli hyvä. Otti hienosti aina suihin ja oli valmis kaikkeen rikolliseen toimintaan. Jäi hieman ikävä, kun hän myi itsensä Latviaan.

    • Taasnäitä

      Ja oleskelulupahan sillä oli kunnossa vai.

    • matildah62

      Mukavia on ja vähemmän mukavia...itse tapasin ghanalaisen, joka on asunut Suomessa useamman vuoden, seurusteltiin vähän aikaa. Huomaavainen ja kohteli hyvin kaikin puolin. Oli saman ikäinen kuin minä. Ollaan vielä ystäviä.

    • tietää, tietää

      Tiedän yhden ghanalaisen miehen. Ollaan samassa työpaikassa ja on kovasti yrittänyt ystävystyä enemmänkin, mutta ihan ystäväviä ollaan. En halua sotkea itseäni siihen ruljanssiin mitä hän on kertonut omasta elämästään.-) Hauska hyvä tyyppi ja asunut Euorropassa enemmän vuosia kuin Ghanassa. Puhuu sujuvaa englantia ja saksaa.

    • alkuperäinenkirjoitt

      Taasnäitä, oleskelulupa ei kunnossa ja on puhunut avioliitosta, joskin hyväksyy tyrmäävän vastaukseni, eli ei voi olla syynä!

    • myös Tarja :)

      Tarjaaaa58
      jätätkö sähköpostiosoitteesi, voidaan keskustella privaatisti tai ota muhun yhteyttä:
      [email protected]

    • suomi+ghana

      Olen naimisissa Ghanalaisten miehen kanssa. Tapasimme Englannissa. Mies on ahkera ja vastuuntuntoinen. Huolehtii minustakin.

    • naimisissa gh kanssa

      Taalla toinen ghanalaisen miehen kanssa naimisissa oleva suomalaisnainen. Tapasimme Suomessa, mutta monikulttuurisena parina/perheena elama ei ollut sita, mita elamaltamme halusimme ja nyt asumme ulkomailla.

      Mulla on maailman paras mies (ja lasten isa), lieko sitten siita johtuvaa, etta on ghanalainen?! :)Tunnen useita ghanalaisia miehia, heita on moneen junaan kuten on muitakin miehia.

      Tarjaaaaa58, anna ajan kulua ja katso mita tapahtuu. Kylla sita huonot aikeet haistaa kun tarpeeksi antaa ajan kulua!

    • merilix

      viro-ghana....

      minusta tärkeä ei ole kansalaisuus vaan rakkaus ja luonne ja oma halu ymmärtää toista.
      Yhdessä ollaan jo yli 4 v. On tietenkin ollut ongelmiakin, kuten kaikissa avioliitoissa. Mutta avioliiton ja rakkauden eteen pitääkin joskus tehä töitä.

      • suomithai

        Hyvä Merilix, näinhän se juuri onkin. Rakkauden eteen tulee tehdä työtä jopa ihan monokulttuurisissakin liitoissa ;) Minusta tuntuu että useat palstan narisijat ovat löytäneet tiensä tänne palstalle epäonnisen avioliiton myötä. Kaikissa suhteissa on mahdollista onnistua tai epäonnistua, mutta eihän sitä koskaan tiedä miten käy jos ei edes yritä.


    • tulevaisuu

      Yleensä suomi-naiset yrittää, mutta se mamu vaan käy ulkona kavereidensa kanssa. Ei ne sitoudu suominaiseen tosissaan. Poikkeuksia on, mutta yleensä näin. Ei kannata ryhtyä epätoivoiseen yrittämiseen vaan kannattaa valita fiksu ja hyvin toimeen tuleva mies, jolla myös normaali sosiaalinen elämä. Mamut vievät mukanaan omaan alakulttuuriinsa, ja ainakaan minä en sinne haluaisi omia lapsiani viedä.

    • nigerialaisen vaimo

      Kaikki vasta Suomeen tulleet haluavat ensisijaisesti papereita. Sitä tosiasiaa on turha käydä kieltämään. Ja jos länsiafrikkalaisella suht nuorella miehellä ei vielä ole perhettä, ei hän todellakaan aio loppuelämäänsä viettää itseään vanhemman naisen kanssa. Eli, nauti niin kauan kuin sitä kestää, mutta älä ota tosissasi.

    • tietäjä123456

      Parhaat neuvot:

      nro 1. Kuuntele huhupuheita ja usko ne
      nro 2. Jos suomi24 palstalla on jollain kokemuksia maasta x olevan kanssa, ovat x maan KAIKKI kansalaiset samanlaisia
      nro 3. Mitään ei kannata kysyä kumppanilta suoraan. Vältä keskusteluja kotimaasta ja kulttuurista. Kaikki mitä haluat tietää, kannattaa kysyä täältä.

      • tietäjä666

        kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä ja me olemme kaikki yksilöitä
        ->
        älä koskaan lue tai opiskele mitään miehen maasta, koska kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä ja me olemme kaikki yksilöitä.
        jos vahingossa avaat jonkun linkin, katsot jonkun tilaston tms. tai luet täällä negatiivista palautetta miehestä tai hänen maastaan niin muista, että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä ja me olemme kaikki yksilöitä. jos mies jää kuitenkin kiinni valehtelemisesta, pettämisestä tms. niin älä välitä vaan ota uusi mies samasta maasta, koska kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä ja me olemme kaikki yksilöitä.


      • Näin toimi nyt

        4. Jos joku suomalainen kertoo huonoja kokemuksia, niin älä usko häntä ja julista, että kyse on yksittäistapauksesta. Samalla voit yleistää kaikki suomalaiset miehet juopoiksi, rumiksi yms, koska on täysin eri asia yleistää suomalaisia, kuin ulkomaalaisia.


      • suomithai

        5. Älä missään tapauksessa usko puolisosi puheita koskaan ikinä ever, koska hän on ulkomaalainen paatunut valehtelija.
        6. Kun hän kysyy mielipidettäsi johonkin asiaan, vastaa seuraavasti: "Oota, mä käyn äkkiä kysymässä suomi24:lta mitä mieltä mä olen"


    • mimicc

      Seurustelin tässä keväällä jonkun aikaa ghanalaisen miehen kanssa ja hän oli kovasti innostunut minusta ja yhteisestä tulevaisuudesta...vannoi rakkauttaan ym. mutta kuinkas ollakaan, sain tietää, että mies on ollut toisen suomalaisen naisen kanssa avoliitossa lähes vuoden...onneksi jätin miehen jo ennen sitä kun sain tuon asian tietää...

    • 19

      parhaat neuvot:

      7. ole aina epäluuloinen ja vainoharhainen kumppanisi tekemisistä. älä kysy mitään, vaan esimerkiksi kun puolisosi on lähdössä ulos, pidä mykkäkoulua.

      8. mykkäkoulua kannattaa jatkaa aina viikonloppuun asti. silloin on hyvä keskustella ja selvittää välit pienessä humalassa.

    • kuullut

      Jos kysyt Ghanalaisesta miehestä niin voin kertoa että haluavat vain oleskelulupaa. Eron jälkeen tulee Ghanalainen nainen tänne. Sinä ja jos sinulla on lapsi et merkitse hänen elämään yhtään mitään. Olen kuullut ratikassa kun mulatti tyttö kertoo isästään mikä se oli. Kun paperiton mies tulee suomeen on hyväksikäyttö hänellä mielessä. Toisi ystävällinen ja mukava mutta kun elämä jatkuu ei halua osallistua perhe-elämään. Tekee riitaa tyhjästä nainen kyllästyy ja ongelma syntyy. Kaikki elämisen kulut maksat sinä itse myös hänen kulut. Ulkomaalislakiin pitäisi ottaa tämä esille nainen ja lapsi ei ole oleskelulupa.

    • Kolmaskäsi

      Mä oon suomikaksnelosesta kun joku on kuullu ratikassa millaisia ovat ghanalaiset.

      • Kolmaskäsi

        Siis lukenut


    • Balkong

      Siis joo mää tiiän noi. Koska kuuro Amalia oli kuulemma kuullut, että mykkä Samppa oli sanonut, että sokea Hermanni oli nähnyt, että ne on mustia.

    • No ne on ihonväriltään mustia... Sen verran tiiän..

      Aika paha juttu.

      • sjjjfo

        Tiiä siitä onko hyvä vai paha. Fakta ehkä ennen kaikkea.


    • Enolerobottikjdjjd

      Lukutaidottomuus erittäin yleistä. Aika iso merkitys, jos meinaa Suomessa pärjätä.

    • minullaontämäkokemus

      Kysele turvakodeista niiltä naisilta ja lapsilta, jotka etsivät yösijaa ja suojapaikkaa väkivallalta tai jopa hengenvaaralta .

    • sielläniitäonsss

      Kysele KELAsta

    • KatseleRauhallisesti

      Sanoisin, että odota ennen kun muutat yhteen, saati menet naimisiin, älä anna rahaa missään olosuhteissa.. esim.joku läheinen, lapsi tms. Sairastunut kotimaassa tarinat on yleisiä..

      • Anonyymi

        Raha menee aina rakkauden edelle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raha menee aina rakkauden edelle

        Raha onkin todellista.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe