SOL Henkilöstöpalvelut Oy

anubiss

Millaisia kokemuksia ko. yrityksestä? Palkanmaksu, henkilökunta jne? Hain heiltä töitä, mutta ei ainakaan vielä ole otettu yhteyttä.

52

6289

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sasasasa1234

   Hei, Sol Henkilöstöpalvelut kuuluu Sol konserniin. Palkka maksetaan 2 kertaa kuukaudessa ja palkka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
   Henkilökunta on ystävällistä. Soita ihmeessä heille ja kysele hakemastasi paikasta.

   • ex-sol

    Henkilökunta on toki ystävällistä,mutta ovat kieroja kuin korkkiruuvit.
    Puheisiin ei kannata luottaa.


   • engman

    ...palkka on aina vähintään alan työehtosopimuksen muk

    en ole koskaan kuullut että maksaisi yli. Mutta ali kylläkin ja jatkuvasti puuttuu, ainakin jos näitä palstoja lukee


   • Uupunut-väsynyt

    Savonlinnan Sol on ihan huono mainosta.Työtä saa tehdä uupumus asti.En mene tähän enään uudestaan.Olen ollut Tässä töissä 4.vuotta ja nyt minä lähden.Ja Lyön hanskat tiskiin.😤😵


   • Ex-siivooja

    Esimiehet laittavat muut työntekijät seuraamaan aloittelijaa. Sitten he raportoivat esimiehille kaikki sinusta. Voit siis saada potkut muiden työntekijöiden juoruamisesta. Joten älä luota työkavereihisi ja ole ahkera. Työn jäljellä ei ole mitään merkitystä, vaan ainoa,jolla on merkitystä on nopeus.


  • M

   "Henkilökunta on ystävällinen" HAHAHAHAHAAA!!!

  • ex-hakija

   Olin kerran menossa SOLille haastatteluun joka oli ennalta sovittu. Soittelin ovikelloa ja ihmettelin kun kukaan ei tullut avaamaan. Laitoin sitten textarin että olin oven takana jonkun aikaa mutta lähdin kun ei avattu ovea. Sain kohta textarin että oivoi, he ovat kokouksessa kello .... asti. Toiste en hakenut kun turhaan juoksuttivat. Näköjään sattuu sielläkin tommosta...

  • ölö

   kierrä kaukaa

  • PASKA välttäkää

   Tietyistä olosuhteitten syistä en rupea yksityiskohtia kertomaan koska olen sen listolla mutta firma on aivan pa ska. Olen ollut monessa vuokrafirmoissa mutta SOL on pascin. Kohta alkaa koulut joten sen jälkeen voin kertoa.

  • hehehehee

   Minä hain vuosi sitten töitä, kävin haastattelussa, vaan ei ole sen jälkeen kuulunut mitään.

  • joopajoopajoojoojoo

   Nää on taas vaan näitä provoja. Pennut kirjoittelee kun ei mitään mistään tiedä. Kaikki firmathat te työttömät haukutte kun ette pysty työtä tekemään niin että joku teidät pitäisi siellä pidempään.

  • amber_87

   Kävin itse haastattelussa ja haastattelija oli tosi mukava ja ystävällinen, lupasi soittaa heti mulle kun eräässä työpaikassa vapautuisi paikka, siellä kai työntekijät vaihtui suht. usein.

   No, eipä puhelua kuulunut.. Ja viimeinen niitti oli kun huomasin Mollin sivuilla että hakivat tähän kyseiseen hommaan työntekijöitä! Lähetin siihen uudelleen hakemuksen ja v*ttuuksillani kirjoitin siihen että lupasivat soittaa mulle! Tiesin että ei sieltä kuitenkaan kuulu enää mitään, joten oli pakko vähän näpäyttää kyseisiä idiootteja..

  • söl

   Nämää henkilästöpalvelut on pe.seestä.
   Voivat ilmoittaa edellisenä päivänä,etteivät tarvi palvelustasi.
   Syytä eivät edes ilmoita.. m.. natonta porukkaa

  • jep SOLLIN TYÖTEKIJÄ

   no lahdessa ainakin sol on ihan p..... ja syvältä sieltä esimiehinä toimii ihmisiä jotka ei ole edes koulutusta käynnyt kyseiseen alaan ylitöitä ei saa tehdä ja asioista kun keskustellaan niin et saa kuin paskaa niskaan

  • thänks but no thänks

   On kokemuksia 90-luvun puolelta.

   Tein koulusiivousta osa-aikaisena(4h/ilta). Oli vielä markka-aikaa ja palkka oli kyllä *h todella huono. En enää muista edes, mutta tuntui siltä kuin ei palkkaa tulisi koskaan. Sain huvittavia, todella sekavia palkkakuitteja, joissa oli tyyliin: maksetaan 10mk:)

   Työalueeni oli neljään tuntiin isompi, kuin entinen kaupungin 8h työskentelevä siivooja kuukausipalkkaisena oli tehnyt. Alue käsitti ainakin 3 kerrosta luokkineen terveydenhoitajan tilat ja wc:t vielä jotain muuta(en muista).

   Esimiehelläni oli 57 kohdetta ja oli aivan loppu. Hän avautui kerran ja sanoi, että SOL:in info oli se, että hänellä(esimiehelläni) oli tavallinen 8h työpäivä, mutta että oli hänestä itsestään kiinni, hoitiko vastuullisesti 57 kohdettaan vai häipyykö 8h jälkeen, kuten hänellä olisi ollut oikeus. Käytännössä esimies teki 15h päiviä(kun esim. joku 57 kohteen siivoojista sairastui tms.). jos olisi häipynyt 8h jälkeen, olisi saanut epäilemättä potkut, joten jonkinlaista kiristystähän tuo oli.

   Itse otin loparit alle vuoden jälkeen ja kiitettävän työtodistuksen sain, mutta kyllä siinä piti omia metodeja vähän kehitellä, että sai tuon alueen 4 tunnissa tehtyä...

   Että tällanen kokemus ysäriltä.

   • uutta

    hieman on vanhaa.. entä uutta?


  • jestasnääs

   Jos haluatte mennä testaamaan vi**uilukynnystänne niin menkää ihmeessä SOL:lle haastatteluun : ) Käväsin enkä enää mene, vaikka illan mittaisen hauskuuden sain monelle kokemustani jakaessani. Haukku kuuluu kauas!

  • Notsohappy

   Juu ei oo mitään hyvää sanottavaa kyseisestä firmasta.Jos joku näitä oikeesti lukee niin kannattaa harkita tarkkaan ennenku menet solille töihin!

  • Apuaaaaaaa

   Voi paska.. mulla olis ensi viikolla haastattelu.. pitäisikö soittaa ja sanoa ei kiitos..? Oon lukenu nyt viideltä eri sivulta miten palkkoja ja ylitöitä ei makseta.. pomot perseestä yms..??

  • Harmistunut

   Kutsuttiin haastatteluun, ja vasta haastattelussa selvisi, että kyseessä on nollatuntisopimus. No, sovittiin, että milloin alkaa työt ja milloin allekirjotetaan työsopimus. Kaksi viikkoa ennen kuin töiden piti alkaa, tuli sähköposti että ei meillä nyt taidakaan olla näitä töitä, mutta ollaan yhteyksissä. Jos SOL:ille hakee, niin kannattaa näköjään ainakin hakea samaan aikaan aktiivisesti muuallekin niin kauan, että on todellakin mustaa valkoisella työpaikasta.

  • Januska34

   Pysykää kaukana lupasivat työtä ja kun kipaisin haastatteluun niin joku kynäniska tulikin kertomaan,että tuohon haettuun ei olekaan mutta ota kuukaudeksi työtä.
   Loppuviikosta työpä löytyikin mystisesti mutta oli ihan susipaikka.
   Liksat jäävät sisään ja palkkalaskelma/saikkupalkat.

  • Suoksytkfgy

   Juu Tämä on nykyään kyllä kamalaa olla Täälä töissä.Ei saa edes kehuja tulee vaan itselleni paha olo.Ja väsymys

  • Huonojakokemuksia

   En voi valitettavasti suositella Sol henkilöstöpalveluja, huonoja kokemuksia.

  • Kyllästynytt

   Täyttä paskaa. Odotan sitä päivää kun pääsen sieltä pois!
   Työntekijät ylikuormitetaan, rappusiivoojilla törkeän paljon rappuja yhdelle ihmiselle ja jokaisessa kohteessa liian vähän aikaa.
   Se on tosiaan ihansama kuinka hyvin teet työt, saat vain negatiivista palautetta ja jopa naurettavia huomautuksia. "Hiekkaa portaalla. "
   Esimiehet tuntuu olevan tyhjäpäitä eikä tiedä mitä heidän kuuluisi tehdä, ensitöikseen saisivat opetella välittämään työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnista!
   Nuoret ihmiset lytätään tuossa paikassa täysin, paskaa tulee ovista ja ikkunoista ja se kaikki täytyisi hiljaa vain niellä.
   Palkka on täysin naurettava, jokaisessa maksussa on aina jotain häikkää ja kun asiasta kysyt "Kappas, ohhoh niimpä olikin!"
   Jokainen joka harkitsee sinne menoa: Arvostakaa itseänne enemmän kuin työn tekoa.

   Nimimerkillä: Pian pois helvetistä.

   • wiivuska

    Siinäpä osuva ja hyvä kirjoitus! Nimenomaan..arvostakaa itseänne ja terveyttänne ennenkuin Sol tuhoaa terveyden. Ikävää ja suorastaan perseestä miten kohtelevat työntekijöitään. Pian ei kyseisellä puljulla ole työntekijöitä joten vaivautukoon esimies itse perseineen rappuja koluamaan. Itse olen aina arvostanut siivoojia koska jos heitä ei olisi niin hukkuisimme paskaan...sitä ei useimmat meistä tunnu tajuavan. Helvetistäkin löytyy onneksi pakoreitti!


   • Aakeankka

    Olin Sollilla postinjakajana.Ilmeisesti Sollin jakajat saavat kaikki v..mäisimmät paikat elu hissittömät 4 kerroksiset talot.Muuten palkka tuli ajallaan ja oikein tosi pienihän se oli. Vähän ihmetyttää se että Posti antaa kenkää jakajilleen ja SOL palkkaa jatkuvasti uusia jakajia..


  • Sollisti_eiku_mollisti

   Sol on pahempi paikka kuin helvetti..., jos haluat orjatyövoimaksi, niin mene ihmeessä Sol:lle. Jättävät palkkoja maksamatta, kieroilevat... ihan syvältä koko firma. Yhtään tyytyväistä Sol:in työntekijää en tiedä.

  • damasni

   Onhan noita kokemuxia . Sivuilla sanovat että on vastuullisiin ja eetttisiin arvoihin perustuva perhe-yritys, kokemus päin vastainen. Nolla sopimus ilman mitään sitoumuksia ja tunteja. Vähän aikaa siellä, sitten parin kuukauden jälkeen vero kortti pois ja muualle ilman selityksä. Ei tällaisella elä paitsi omistajat.

  • KokemustaOn5kk

   Älkää missään tapauksessa olko tämän paskafirman kanssa tekemisissä jos mitenkään voitte välttää. Ovat täynnä valheita ja kusetusta ja vierittävät omat ongelmansa työntekijöiden niskaan jos eivät pysty työllistämään.

  • Hämeenmiehiä

   Ihan kurja epäluotettava firma.

  • Sarkku2

   Kannattaa kiertää niin kaukaa kuin pystyy koko SOL... Kusetusta, huonoja palkkoja, jos maksavat ollenkaan... ylityöt jättävät maksamatta, jos eivät niitä saa perittyä asiakasyritykseltäkään... ja lomarahojen maksu on kans yhtä kusetusta. Itsellä jättivät yli 3000 euroa ylitöitä maksamatta.., liitolta sain oikeusturva-avun, mutta riski oli, että jos häviän, se ei riitä kaikkiin maksuihin... En sitten uskaltanut lähteä oikeuteen tappelemaan... Mutta olkaa te viisaampia ja kiertäkää kaukaa koko pulju. Jos vuokrafirmaan menette, ennemmin Barona.

  • Kumipyörä1

   Palkan maksussa yrittävät kusettaa sen minkä kerkiävät,arkipyhäkorvauksia jätetään maksamatta,lomakorvauksissa häikkää joka kerta ollu ja esimiehet sellasia oman edun tavoittelijoita.Pidetään työntekijää tyhmänä joka ei muka tiedä palkanmaksuista ja alan tes:seistä mitään muka,kovan vääntäminen jälkeen yleensä työntekijä oikeassa.Kannattaa todellakin miettiä haluaako tulla takkuamaan Sol:lle palkanmaksuista....

  • kokemukseni

   Tarjolla oleva kotimainen työvoima ei näytä kelpaavan heillekään.

  • TIRPPIÄINEN

   SOL ON PERS... KUOPIOSSA AINAKIN.... NS.POMO EI YMMÄRRÄ, MIKÄ ON VAITIOLO VELVOLLISUUS ESIM. MUUTAKIN ON, MUT EI KAIKKEE VIITTI KERTOO..

   • misäabsu

    kerro vähän, haastatteluun menossa Kuopioon ens viikolla :(


  • Tuubaaa

   Kaikki henkilöstövuokraimet on samanlaisia riistäjiä. Ne elää matalapalkka-alasta kun valtio pakottaa ihmiset orjiksi työkkärin kautta, repii katteet muiluilemalla kun ihmiset on ajettu nurkkaan, pimittävät kohteet että saavat kyykyttää ja ettei voi hakea suoraan töihin koska jää välistä vetäminen pois. Neuvo: Menkää kouluttautumaan paremmille aloille ja jättäkää koiran hommat mamuille. Aikuiskoulutuksessa tuet on ihan kohtuulliset ja ne ei lakkaa kuin seinään jokun pilkkuvirheen takia, sitten vaan uutta koulutusta perään jollei hommat vieläkään nappaa. Duunia kyllä löytyy jos viitsii vähän katsella ympärilleen mitä on tarjolla ja unohtaa mitä on ennen tehnyt vaan soveltaa tulevalle työlleennjo opittuja taitoja, suurin virhe on jäädä jurnaamaan samalle alalle loppuelämäkseen, siitä nämä vedätysfirmat saa katteensa kun hautaudutaan poteroihin. Olin ennen vuorotyössä ja aina väsynyt ja persauki, koulutuksen jälkeen normaali työaika ja reilu 3000e palkka kk plus lisät

  • Anonyymi

   kiitos vastauksista. On mullakin huonoja työkokemuksia raksalta ja kaipaisin alan vaihtoo mut pitäis päästä vaan sellaiselle alalle mis on toimeentuleva köyhän palkka ja ei liikaa vaatimuksia osaamisesta. Eipä niitä hyvii duunei taida paljoo olla tarjol. Kaikessa on joku koira haudattuna. Itse en ainakaan enään aijo ylirasittaa itseäni jostain kiristyksestä huolimatta. Jos on tuntipalkka niin teen tuntityönä. On siitä pomo joskus vittuuntunut :D mut ei mua kiinnosta. Olisin saanut olla loppuunki asti, kun tarvitsivat kuitenkin minua. Mut hankkiuduin poissaoloillani eroon siitä paskasta mitä tein.

  • Anonyymi

   Sol postinjakaja ei todellakaan kannata mennä oli kyllä elämäni surkein päätös kun hyväksyin sopimuksen palkka on 8.90e 4 tuntia päivässä 4 kertaa viikossa saan 100e vähemmän mitä saisin jos olisin työttömuusturvassa

   Ja nyt jos sanon itteni irti niin 90prosentin varmuudella saan karenssin eli menetän joksikin aikaa työttömyyskorvaukseni joten en saisi mistään rahaa ellei sitten toimeentulotukea saa?

   2019

   • Anonyymi

    Eihän se ole mitenkään mahdollista saada vähemmän rahaa, jos käy töissä? 16h viikossa töitä + soviteltu päiväraha siihen päälle on varmasti enemmän, kuin pelkkä työttömyystuki. Tsekkaahan että olet ajantasalla siinä mikä sinulle kuuluu ja hae päivärahaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän se ole mitenkään mahdollista saada vähemmän rahaa, jos käy töissä? 16h viikossa töitä + soviteltu päiväraha siihen päälle on varmasti enemmän, kuin pelkkä työttömyystuki. Tsekkaahan että olet ajantasalla siinä mikä sinulle kuuluu ja hae päivärahaa.

    Työsopimuksessa lukee 4tuntia minimi mutta silti mulle maksetaan vaan alle 4tunnin palkka

    Ja joo saan siihen tukia päälle


   • Anonyymi

    Juu, nuo ovat niitä vihoviimeisiä talkoohommia.


  • Anonyymi

   Olin kesätöissä Solilla ja tykkäsin kovasti. Mukavia tyyppejä tapasin, jäi ikävä. Tunnistan kyllä tuon, että kollegat herkästi ilmoittivat pomolle minun "virheistäni" , mikä oli kurjaa, koska parhaani yritin.

  • Anonyymi

   Oli edellisessä taloyhtiössä missä asuin ja parissa naapuriyhtiössä sollin porukka siivoushommia tekemässä.
   Siivoojat oli ihan ok,hyvää työtä yrittivät tehdä,mutta siivoustyönjohtajat täysiä mulkkuja.Kyttäsivät nurkantakana,kun siivoja meni rappuun ja ottivat kellolla aikaa,
   kuinka kauan meni siivoushommassa.Jos meni heidän mielestään liikaa aikaa,niin tuli heti noottia,että liikaa aikaa meni portaiden siivoamiseen,nopeammin oli tehtävä.

   Sama oli,kun siivoja meni kellaritiloihin ja saunatiloihin,meni taas liiankauan sanoi pomo.Siivoojien piti mahdollisimman nopeasti saada työnsä tehtyä.
   Työn jälkihän siitä heti alkoi kärsimään ja se näkyi.
   Siivoojille oli annettu liian suuret alueet siivottavakseen ja näin ollen
   kaikki siitä kärsivät,kun työnlaatu ei vastannut sopimuksia.
   Osa töistä saattoi jäädä tekemättä,kun piti ajan puitteissa mennä jo toiseen paikkaan,
   jossa taas pomo oli perseen takana kyttäämässä.

   Siinähän sitten porukka vaihtuikin useasti,välillä ei ollut siivoojia ollenkaan,kun ottivat loparit.Pomot saivat itse tehdä siivoojien hommat.
   Eräs siivooja kyrpiintyi pomoon ja kaatoi vesiämpärin hänen päähänsä.
   Toinen veteli paskaisella mopilla pitkin naamaa,siivoa akka itse paskasi,
   ja lähti samantien.

   Sitten vaihtui siivousfirma ja hommat hoitui kaikinpuolin hyvin.
   En tiedä mikä on solli-sotkun homma tänäpäivänä.
   Vieläkö perseentakana kytätään kellokädessä.
   Tästä on muutama vuosi jo aikaa.

  • Anonyymi

   Etelä-Karjalassa työntekijää ei arvosteta ollenkaan.
   Työvaatteet vanhat, kuluneet ja moneen kertaan käytetyt.
   Turvakengätkin jonkun vanhat, linttaan astutut.
   Työvälineet huonoja, eikä niitä ole riittävästi. Siivousliinat vanhoja pinttyneitä jne.jne
   Työtä narettavalla palkalla huonoilla välineillä, eikä todellakaan mitään tapahdu vaikka kuinka asiasta mainitsee. En suosittele.
   Ja naurettavat puna-keltaiset vaatteet (ne kuluneet). Niin ja talvivaatteita ei tunneta, jos ja ku joutuu talvella ulos ikkunanpesuun. Uutta työntekijää EI todellakaan perehdytetä tehtävään. Heti töihin pärjäät tai et. Ei neuvota,muuta kun toinen yhtä uuno työkaveri kertoo sen minkä on itse oppinut. Työnantajapuolelta ei opasteta.
   En suosittele.

  • Anonyymi

   Jos tarvitset työsuojeluvaltuutetun apua. Juoksee karkuun. Palkitaan sen jälkeen esimieheksi.

   • Anonyymi

    Älkää ikinä menkö vaikka tilanne ois mikä. Töitä tehdään juosten, paskoilla välineillä, kohteiden väliä rampaten ja palkoista maksetaan ``vahingossa`` vain minimaalinen osa, jolla ei elä edes pelkkää makaroonia syömällä. Maksamattomia palkkoja ei saa vaikka pyytäis useaan otteeseen, esimies jättää vastaamatta soittoihin ja viesteihin tulee automaattivastaus
    Kannettakaan ei pysty firmasta nostamaan, kun ei rahat riitä.


  • Anonyymi

   Ei nyt liity suoraan Sollin henkilöstöpalveluihin, mutta hauska kertomus Sollista kuitenkin.

   Tästä on aikaa, mutta vartijakoulutuksen jälkeen hain Sollille vartiointitehtäviin. Pääsin haastatteluun ja pari päivää myöhemmin haastattelija soitti ja kertoi että valitsivat jonkun muun kuin minun kyseiseen työhön. Noh, tästä noin puoli tuntia eteenpäin samainen tyyppi soitti uudestaan ja tarjosikin minulle kyseistä työpaikkaa.

   Sattuikin niin että hepulla joka ensin valittiin tehtävään ei edes ollut vartijakorttia. Näin hyvin isoissakin firmoissa hoidetaan perusrekrytointi. Ei edes oteta selvää onko hepulla vaadittava koulutus. :D

   • Anonyymi

    😮Autsh.


  • Anonyymi

   Työhaastattelu meni hyvin kivaa porukkaa.varastotyö Vantaalla n .kuukausi sitten soitetuin että ei tarvitse tulla.vähän vitutti.
   Palkat pari kertaa kuussa maksettiin ajallaan ja oikein.tarjottiin sitten toista paikkaa en ottanut.ei pompottelua kiitos

  • Anonyymi

   Palkka oli ihan ok.. TES:in mukainen alle 12€ tuntipalkka ja 8,30 tunnin työpäivät olivat pitkiä klo 07-15.30 lomakorvauksien kanssa jäi vähän alle 2000€ tilille.

   "Työkaverit" olivat tummaihoisia. Työtehtävät orjamaisia rakennusalan paskaduuneja kuten etuputsaamista, betonin piikkaamista ja rakennussiivousta. Tiiliseinien purkamista lekalla.

   Pysyvä tinnitus tuli tuon työpaikan jälkeen.

  • Anonyymi

   En ole itse kyseisen yrityksen palvelussa mutta kaverini on. Hän on ihan lopen uupunut Tes.in vastaisiin työvuorojen muutteluun ja siitä että kaikki tapahtuu vaan koska esimiehestä sellainen tuntui oikealta. Meinasin hakea mutta jätin hakematta ja kaverini on lähdössä heti kun muita töitä saa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   135
   3948
  2. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   2244
  3. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   62
   1527
  4. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   115
   1487
  5. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1401
  6. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1034
  7. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   991
  8. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   813
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   800
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   793
  Aihe