Jos mies käyttää erektiolääkkeitä?

AinaYksin?

Voisitteko aloittaa suhteen miehen kanssa, joka joutuu käyttämään erektiolääkkeitä kyetäkseen seksiin? Vai onko se este suhteelle?

Olen melko nuori mies (29vee) mutta en saa kunnollista erektiota ilman lääkkeitä. Lääkkeiden kanssa se on todella jämäkkä. Minulla on todella paljon haluja ja olen intohimoinen rakastaja mutta tuo erektio ei vain luonnostaan onnistu

Minua hieman pelottaa, että naiset eivät halua suhteeseen miehen kanssa, joka käyttää erektiolääkkeitä. Nyt olen tavannut maailman ihanimman naisen ja olemme syvästi rakastuneita toisiimme, mutta emme ole vielä harrastaneet seksiä, koska pelkään, että hän lopettaa suhteen heti, kun kuulee tilanteeni.

Kertokaa hiukan ajatuksianne. Onko erektiohäiriö ja sen lääkehoito parisuhteen este? Vai onko maailmassa edes joku nainen, joka voisi aloittaa suhteen kaltaiseni miehen kanssa? Olenko ikuisesti tuomittu yksinäisyyteen?

13

1618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Henkilökysymys

      Minä aloittelin kerran seurustelua diabeetikon kanssa. Hän oli sairastanut diabetestä jo niin kauan ja niin vakavasti, että hän oli jo kokonaan impotentti, vaikka uskottelikin itselleen vielä, että kyllä Viagralla onnistuisi. Ei onnistunut, mutta minä en ottanut siitä paineita, koska miehessä on muitakin työkaluja kuin pelkkä penis.

      Suhteesta ei tullut lopulta mitään, koska mies paljastui todelliselta luonteeltaan aikamoiseksi hyypiöksi. Impotenssiin se ei tyssännyt, eikä olisi tyssännyt erektiolääkkeisiinkään.

    • älä poika pelkää

      Kuule, naiselle omien värkkiensä kanssa toimeentuleminen on jo sellaista välineurheilua kuukuppeineen, siteineen, tamponeineen, lääkevoiteineen, ehkäisyrenkaineen/ehkäisypillereineen/kapseleineen/laastareineen ja liukuvoiteineen, että en usko, että siinä muutaman pillerin nappaaminen ennen seksiä enää jaksaa häiritä.

      Itse elän pitkässä parisuhteessa, avioliitossa. Jos rakkaalle miehelleni tulisi erektio-ongelma, tekisin kaikkeni rauhoittaakseni hänen mielensä ja vakuuttaakseni hänelle, että rakastan häntä valtavasti juuri sellaisena, kun hän on.

      Jos naisesi lopettaa suhteen, kun kuulee ongelmastasi, se on hyvä merkki siitä, että nainen oli täysi paukapää. Ei sellaisella suhteella ole tulevaisuutta, jossa ei tuollaista asiaa osata hyväksyä. Seksuaalisuus on ihmiselle niin herkkä asia, että rakasta ihmistä tulee sen kyseessäollessa kohdella erityisellä hienotunteisuudella ja kunnioituksella.

      Sitäpaitsi uskon, että asia on suurempi murhe sinulle, kuin tulee olemaan naisellesi.

      Tsemppiä!

    • Aina yksin?

      Kiitos kannustavista viesteistä. On mukavaa huomata, että sellaisiakin naisia on, jolle erektiolääkkeet ei ole ongelma. Tietysti pitkässä parisuhteessa ne on varmaan helpompi hyväksyä osaksi arkea jos alkusuhde on ollut ns. "normaalia" seksiä ja tunneside on jo syvempi. Suhteen aloittaminen erektiolääkkeitä käyttävän miehen kanssa voi olla eri asia.

      On tietysti inhottavaa joutua käyttämään niitä ja joskus miettiikin ettei sitä varmaan ole mikään ns. "oikea" mies sen takia. Kyllähän se käy itseluottamuksen päälle, kun ei voi tuosta vain ryhtyä spontaaniin yhdyntään naisen aloitteesta, vaan aloitteen on tultava aina minulta sen jälkeen, kun olen napannut pillerin, tai sitten pitää odotella tai harrastaa esileikkejä vartin verran ennen kuin lääke vaikuttaa.

      Toisaalta plussapuolena naisen kannalta ehkä on (ainakin omalla kohdallani), että omat puutteet tuon erektion saamisen kanssa saa keskittymään siihen, että tyydytän naisen kaikilla mahdollisilla tavoilla käsin ja suullani, että hän VARMASTI nauttii ja saa joka kerta niin monta orgasmia kuin kestää, jaksaa ja haluaa.

    • tiinuliinu36

      Minulle kelpaisit vaikka heti.... Kerro rehellisesti naisellesi, niin ei tule väärinkäsityksiä. Minä itse nuorena kokemattomana jätin suuren rakkauden koska seksi ei sujunut.... luulin että minussa oli vikaa, että en kiihottanut miestä tarpeeksi ja epävarmuuden puuskassa lopetin koko jutun. Vuosia myöhemmin tapasin miehen ja hän kertoi että oli halunnut minua niin valtavasti ja se jännitys ja kokemattomuus pilasi homman, voi kun pääsisi aikakoneella takaisin niin tekisin paljon toisin...Koskaan enään en ole semmoista suudelmaa saannu kuin silloin mutta toivossa on hyvä elää... jos minullekin se oikea vielä löytyisi.

    • Tappi..

      Miehelle ei ole itsestäänselvyys, että tappi toimii aina ja pitkään, naiset sit usein luulee, että vika on naisessa ku ei seiso mutta ei se niin ole! Media pursuaa juttuja seksistä ja kuinka tärkeätä on tyydyttää nainen jne, ei ole ihme sitten, että miehille tulee seisokkivaikeuksia paineiden takia! On uutisia mikä on hyvä peniksen mitta ja kuinka isoa nainen haluu jne..miehen suorituspaineet kasvaa ja kasvaa ja samalla tappi ei enään kasvakaan :(

      Mutta onneksi hätä ei ole suuri, mies voi nuolla kielellä naisen piippiä ja ah ne vikkelät sormet ;) ei se yhdyntä loppujen lopuksi ole se autuaaksi tekevä, ei ainakaan minun mielestä ja minulla toimii tappi :)

    • Kuuma Kissa

      Huonon erektion takana on noin nuorella tyypillä lähes aina psykologinen ongelma. Ihan avoimesti kannattaa puhua asiasta naiselle ja näyttää että sinulla on ainakin selkäranka. Veikkaan että erektiosi paranee kun saat vähän kokemusta sänkytouhuihin tai mikset vaikka alkaisi elämään terveellisempää elämää. Tupakointi, heikko kunto ja lääkkeet saattavat haitata erektiota.

      Välttelemällä seksiä asiat eivät ainakaan selkiä. Sekään kovin kivaa ole jos miehellä ei ottaisi eteen ja et vielä tietäisi tähän syytä. Avoimelta pohjalta on parempi sitten lähteä asiassa eteenpäin.

      • ap

        Kiitos selitysyrityksistä, mutta ei tuo nyt oikein osu minuun. Kuntoni on hyvä, en ole tupakoi tai käytä alkoholia, syön terveellisesti, en käytä lääkitystä ja seksistä on kokemusta kymmenien naisten kanssa ja pitkistä parisuhteista. Syytä ongelmaan on etsitty lääkärien ja psykologien kanssa, mutta ei se syyn tietäminen vaikuta asiaan. Ongelma on, mikä on, eikä sille mitään voi, ja ongelma on myös aina ollut. Lääkkeet auttavat, onneksi.


      • ...
        ap kirjoitti:

        Kiitos selitysyrityksistä, mutta ei tuo nyt oikein osu minuun. Kuntoni on hyvä, en ole tupakoi tai käytä alkoholia, syön terveellisesti, en käytä lääkitystä ja seksistä on kokemusta kymmenien naisten kanssa ja pitkistä parisuhteista. Syytä ongelmaan on etsitty lääkärien ja psykologien kanssa, mutta ei se syyn tietäminen vaikuta asiaan. Ongelma on, mikä on, eikä sille mitään voi, ja ongelma on myös aina ollut. Lääkkeet auttavat, onneksi.

        Sulla on kokemusta siis pitkistä parisuhteista (monikossa), ja silti olet epävarma siitä, voiko joku nainen seurustella kaltaisesi kanssa. Vai tuohon ongelmaanko kaikki pitkät parisuhteesi kaatuivat?


    • ap

      En nyt haluaisi viedä keskustelua enempää siihen suuntaan, jossa minua arvioidaan ja analysoidaan. Sanotaanko niin, että ongelma on syventynyt. Lääkkeet toimivat, mutta ilman niitä ongelma on pahempi kuin aiemmin. Eli lääkkeittä erektio on hyvin heikko nykyään, lääkkeillä vahvempi kuin koskaan. Onhan näillä ongelmilla ollut omat vaikutuksensa parisuhteisiin, tietenkin, tosin lähinnä ennen kuin käytin lääkkeitä.

      Kaipasin vain naisten kommentteja ja näkemyksiä siitä, miten he suhtautuvat suhteen aloittamiseen, jos kumppanilla on erektio-ongelma ja hän käyttää lääkkeitä. Mitä naiset ajattelevat siitä, millaisia kokemuksia heillä on sellaisista tilanteista?

      • Anonyymi

        Itse mietin sitä, oletko sinut seksuaalisuutesi kanssa? Taustalla voi olla joitain muita kysymyksiä.


    • woman-vm77

      Ihan suotta murehdit. Olet nyt antanut asialle ihan liian suuret mittasuhteet. Ei sillä ole väliä jos miehellä on erektiohäiriö johon hän käyttää lääkettä. Ongelma se voisi olla siinä tapauksessa, että lääkettä ei olisi. 15 minuutin esileikki ennen yhdyntää on taatusti jokaisen naisen mieleen:)

    • frost-free

      Televisiosta näin miten julkkisvaimot laittoivat salaa miesten juomiin ja ruokiin seksilääkettä joten sinuna en olisi huolissani - tervetuloa nykyaikaan!!!!

      Voisit muuten postata kalusi tänne niin voitais nähdä sen "sielu" ?uuh.. :D

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe