Tapaat sua ~kiinnostavan~ ihmisen..

(n)

20

153

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alv-liskot

      luetko cosmopolitania?

    • Mä en halua tietää ollenkaan eli en kysele. Se voi kertoa jos haluaa, sitten kun haluaa. Yleensä noi tulee ilmi sitten jossain vaiheessa ihan yleisen keskustelun lomassa.

      Ei se mun napaani kaiva mitä se tekee työkseen. Kiva olisit jos viihtyisi siinä mitä tekee.. hommistaan jatkuvasti valittavaa olisi ikävä kuunnella pidemmän päälle.

      • alv-liskot

        munkaan mielestä ei ole kivaa tai kohteliasta kysellä. Miksei voi antaa kertoa niitä asioita joita se haluaa kertoa?


      • alv-liskot kirjoitti:

        munkaan mielestä ei ole kivaa tai kohteliasta kysellä. Miksei voi antaa kertoa niitä asioita joita se haluaa kertoa?

        Metka pieni ero sukupuolten välillä. Naiset ovat ylensä passiivisempi osapuoli ja ovat tottuneet siihen, että mies kertoilee itsestään. Minun havaintojeni mukaan niin ei kannata tehdä vaan puhua naisten suosikkiaiheesta, eli heitä itsestään.


      • Ratikkakuski kirjoitti:

        Metka pieni ero sukupuolten välillä. Naiset ovat ylensä passiivisempi osapuoli ja ovat tottuneet siihen, että mies kertoilee itsestään. Minun havaintojeni mukaan niin ei kannata tehdä vaan puhua naisten suosikkiaiheesta, eli heitä itsestään.

        No toi ittestään puhuminen itserakkauden takia voi olla sinun syysi puhua itsestäsi mutta ei kaikkien.

        Itse en kauheasti uusilta tuttavuuksilta kysele ihan vaan sen takia etten tiedä mikä on tungettelun raja. Tiedän omasta kokemuksesta että jotkut voi olla tosi tungettelevia kysmyksillään.. suorastaan moukkia, enkä halua vaikuttaa samalta. En siis lähde kyseleen ja uteleen tyypin äitin tissien kunnosta lähtien kaikenlaista vaan annan toisen kertoa omaan tahtiin mitä se haluaa kertoa.

        Koska jotain on kuitenkin puhuttava niin paremmin tuo sujuu ihan normikeskustelun lomassa. Kun kertoo ittestään jotain, toinenkin kertoo.


      • alv-liskot kirjoitti:

        munkaan mielestä ei ole kivaa tai kohteliasta kysellä. Miksei voi antaa kertoa niitä asioita joita se haluaa kertoa?

        Ja jotta homma ei ole liian helppoa niin ihmisillä on eri tasoja uteluista loukkaantumisesta. joku voi pitää liian tungettelevana ja uteliaana vaikka lasten lukumäärän kysymystä mutta joku muu voikin vastata mihin vaan loukkaantumatta.

        Kun ei tiedä toisen loukkaantumistasoa ja jotain pitää puhua niin on helpompi puhua omien tekemistensa kautta ja sitten saa toivottavasti toisenkin houkuteltua avautumaan siinä samaa. Siinä ei voi loukata ketään (yleensä) koska itse pystyy rajaan pois semmoiset aiheet joista ei halua puhua ja toinen voi olla puhumatta jos se ei halua sitä aihetta käsitellä.

        Suoralla kyselyllä tehdään inhottavia tilanteita kun kysytään jotain semmoista mihin ei halua vastata ja toinen tapittaa silmät pyöreänä ja odottaa vastausta. Hyvässä lykyssä paikalla on muitakin ja kaikki odottaa.. ja itte vaan miettii että voiko tolle sanoa että "vittuako se sulle kuuluu.. älä saatana puutu toisten asioihin" vai pitääkö heittää joku hätävale. Kiusallisia tilanteita joita pystyy välttään jos haluaa tolla mun tavalla.


      • *komps*


      • alv-liskot
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Metka pieni ero sukupuolten välillä. Naiset ovat ylensä passiivisempi osapuoli ja ovat tottuneet siihen, että mies kertoilee itsestään. Minun havaintojeni mukaan niin ei kannata tehdä vaan puhua naisten suosikkiaiheesta, eli heitä itsestään.

        en tiedä onko se sukupuoliero. Mä vaan en tykkää tenttiä enkä toisaalta olla tentattavana.

        Raha, sosiaalinen status (=työpaikka) ynnä muut tuollaiset ovat aiheita, joista erittäin harvoin on mahdollista kysyä mitään vaikuttamatta täydelliseltä idiootilta.

        Petankki on mielestäni suositeltava puheenaihe.


    • Asiasa on kaksi puolta. Toisaalta olisin uteliaana ihmisenä halukas tietämään mahdollisimman paljon hänestä. Myöskin sen, mitä toinen tekee työkseen, opiskelee vai tekeekö mitään. Toinen ja tärkeämpi asia onkin, onko sillä minulle suurtakaan väliä.

      Sinun lähtöolettamuksesi on, että koska jotain kysytään, sillä olisi suuri merkitys jatkoa ajatellen ja se on ainakin minun tapauksessani väärä olettamus.

      • Oikeastaan minä ajattelen asiaa juuri samalla tavalla. - Yleensä kyselen asioista ummet ja lammet ihan silkasta kiinnostuksesta enkä niinkään siksi, että jotenkin analysoisin saamaani tietoa.


    • kundi.kundine

      emmätiiä, kaippa se jossai vaihees kuitnki selvii. eikä viittis kuitenkaa kysyy et ekkaivaaoohoratsu. ;) hähä

    • Yleensä se on tullut hyvin nopeasti ilmi, ilman kyselemättä. En muista koskaan kyselleeni. Sinänsä aika sama, mitä toinen tekee työkseen, enemmän merkitsee suhde omaan työhön (tai työttömyyteen) miten se vaikuttaa persoonallisuuteen ja ihmisen suhtautumiseen omaan itseensä. Sellaisen ihmisen kanssa on vaikeampaa (muttei mahdotonta) olla, joka suhtautuu työhönsä ristiriitaisesti, esim. inhoaa sitä, pitää omantunnon vastaisena, työ on elämässä "liian" tärkeää tms.

      • frost-free

        Okei no sulle tulee joku läskiplösö joka on jossain pörssifirmassa töissä sanomaan et " Mä erosin, koin burnoutin ja nyt mä juon itteni känniin", sä lähdet samantien vetämään...? :D

        (haluaa nähdä dokumentoituna)


    • Ei mua välttämättä siinä hetkessä kiinnosta lainkaan, mitä työtä se tekee. Vain jos huomaan ammatin tai työnkuvan kertomisen olevan sille ihmiselle tärkeä, voin olla juonessa mukana elikkä kiinnostunut sopivasti... Yleensä kaihdan tyyppejä jotka hönkivät samantien olevansa sitä ja tätä...

      Jos vastaisin... että tulevien tapaamisten aikana... joskus...

    • mistä työ keskustelette, oon täysin pihalla

    • Tahtoisin ~tietää~ ohi varsinaisen aiheen

      mitä eroa on ~kiinnostavalla~ ja kiinnostavalla?

    • frost-free

      Miehet ei yleensä puhu kuin itsestään joten yleensä olen hiljaa ja mietin tapaanko sen uudelleen vai en...se on toisaalta kamalan jännittävää ja paineitahan siit tulee jos ei ole vielä kertonut mutta me naiset haluamme olla salaperäisiä ja miehet haluavat meidän olevan salaperäisiä, siihen asti kun ne rakastuu :)

    • Aika pian ja alkumetreillä. No mua kiinnostaa ihmisen ammatti. Se kuitenkin jotain kertoo myös ihmisestä ja millaisesta ammatista on kyse, myös mielenkiinnosta erinäisiä juttuja kohtaan. Kertoo myös mulle jotain mahdollisesta ajankäytöstä ja työnluonteesta. Kyllähän ammatti ja työ ihmisestä ja sen arjesta kertoo.

      Jos on maajussi, se kertoo hyvin selkeesti missä vähintäänkin toukokuut ja elokuut menee. Elukoita jos on se kertoo, että ne sitoo ja työ voi sitoa myös mua. Elämää maatilalla. Jos ihminen on vaikka muusikko, se kertoo että aina ollaan musiikin kanssa naimisissa ja sekin sitoo intohimoisempaa merkittävästi. Jos on autonasentaja, niin suurella todennäköisyydellä nyrkit on aina rasvassa ja näprätään myös vapaalla. Jne. Ammatti kertoo, niin kun sanoin ja antaa osviittaa.

    • no kyllä mulla alkaa yleensä aikalailla heti sitä hienoista utelua mitä pitemmällä aikavälillä se tuntuu kiinnostavalta, se on sitte niin piinaavaa ku jää hampaankoloon joku kysymys jota ei oo saanu selville ja vaikka kuinka yrittää olla olematta tunkeileva niin SILTI pitäis saaha tietää! ja näinollen ei siis välttämättä se työasia vaan joku muuki, en kehtaa ees sanoa sitä minkä kysyn heti ekana :D

      • mutta asiaa helpottaa se jos se sanoo sen jossain muussa asiayhteydessä ja saan huokaista helpotuksesta menettämättä siten omia kasvojani.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1725
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1342
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1250
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      66
      1169
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      113
      1092
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      969
    7. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      947
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      24
      923
    9. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      838
    10. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      809
    Aihe