pitkä mies ja mini nainen ja päinvastoin?

pohjoisen Pia

Pitkänä naisena ihmettelen miksi pitkät miehet nappaavat mukaansa naisia, jotka ovat heitä puoleenväliin ja miksi pienet miehet aina roikkuvat pitkien naisten perässä? Kertokaahan miehiset näkökantanne? Pitkillä tarve korostaa pituuttaan? ja lyhykäisillä itsetunto kohdillaan?

46

896

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No tuo ei kyllä mun kohdalla ainakaan toistaiseksi pidä paikkaansa. Mulle ois varmaan passeli sellanen 180cm nainen, että ei tartteis kumartua.
      Mutta mun mielestä syynä taitaa olla se että ei ole tarpeeksi yhteistä tai jtsp.

    • mölööööö

      Joskus vastakohdat viehättävät, joskus ei. Suurin osa keskipituisia.

    • näin onnnn

      No kyllä ainakin minulla on ollut ihan nuoresta selalinen juttu että naisesta kun kiinni otan ja nostan hänet oman pääni tasolle niin naisen jalat selvästi irtoavat maasta vaikka hänellä sitten vähän korkeampipohjaiset kengätkin olisvat. Minä olen ollut nuoresta 181cm ja 77kg ja itse asiassa nämä mitata ovat nyt lähes samat, vaikka tuossa vähän alta 4-kympin minulla taisi olla kymmenkunta kiloa ylipainoakin.
      Se on selvä että naisella pitää olla ainakin sääret ja käsivarret lyhemmät kuin minulla eikä yläbodikaan saa ollla pidempi kuin minulla, mutta sen pitää kuitenki olla sillä tavoin hoikka niin että se näyttää pitkän puoleiselta. Reidet sitten saavat olla pidemmätkin ja varsinkin näyttää pidemmän puoleisilta siten kun ovat yhtä perseen kanssa.

    • Cranky_geek

      Jaa-a, oikeastaan naisen pituudella ei ole koskaan ollut juurikaan merkitystä mulle. Kyllähän se sen verran kiinnostaa, että jossain vaiheessa tulee luultavasti kysyttyä naisen pituutta jollei se tule muuten ilmi, mutta ei sillä oikeastaan ole niin väliä.

      Yleensä pituuseroa on ollut ~10cm mun "eduksi", mutta ei 20cm erokaan ihan tavatonta oo. Kai se tuntuu jotenkin luonnolliselta, että sitä on edes jonkin verran pidempi tai suunnilleen samanpituinen naisen kanssa vaikka naisella olisi korkkaritkin jalassa. Ei tossa kuitenkaan ole mitään tarvetta pituuden korostamiseen. Naisessa merkkaa vaan ihan muut asiat kuin pituus ja tuo pituusero on oikeastaan puhdasta sattumaa, mutta 185cm pitkänä olen aina ollut joka tapauksessa edes vähän pidempi osapuoli.

    • sir_eino

      No en ole huomannut. Olen aika lyhyt. Omat naisystävät ovat olleet enimmäkseen keskipituisia tai lyhyitä. Pitkäkin kelpaisi, mutta jos paljon yli tuon mun oman pituuden (175 cm) menee niin voisi olla vähän liikaa, luulen.

      • näin onnnn

        Mutta oletko koskaan tavannut ketään todella ihan rakenteeltaan hoikkaa mutta silti vahvan oloista urheilullista 176cm pitkää naista(suominaisista ei sellaisia löydy lainkaan). Kyllä siinä tulee vielä 181 senttisellekkin miehelle sellainen fiilis, että ei helvetti en minä halua olla mikään kääpiö touhuamassa lumikin kanssa. Hoikka urheilullinen pitkäsäärinen 176cm pitkä nainen näyttää todella pitkältä !


      • sir_eino
        näin onnnn kirjoitti:

        Mutta oletko koskaan tavannut ketään todella ihan rakenteeltaan hoikkaa mutta silti vahvan oloista urheilullista 176cm pitkää naista(suominaisista ei sellaisia löydy lainkaan). Kyllä siinä tulee vielä 181 senttisellekkin miehelle sellainen fiilis, että ei helvetti en minä halua olla mikään kääpiö touhuamassa lumikin kanssa. Hoikka urheilullinen pitkäsäärinen 176cm pitkä nainen näyttää todella pitkältä !

        Harvemmin. Huippumallin kropalla varustettuja naisia on harvassa. Olen kyllä muutaman tavannut, ihan suomalaisenkin.


    • Ööö.. jos se pituus ei ole kriteeri ollenkaan, vaan se napataan johon tykästytään?

      • sir_eino

        Ei se varmaan useimmille olekaan ratkaiseva juttu. Naiset kai tota pituutta enemmän korostaa, mutta silti aika monella lyhyellä miehellä on nainen.


    • 3t4er

      Olisi paljon parempi, jos pitkät miehet keskittyisivät pitkiin naisiin, ja jättäisivät lyhyet meille lyhyehköille miehille ;)
      Mutta valitettavasti saalistavat usein tosiaan ihan kaikista kokoluokista, toisin kuin naiset.
      Vaikka tilanne olisi se, että olisin jostain syystä pitkien naisten silmissä kuuma, niin lyhyehköt miellyttävät silti enemmän silmääni. Ehkä lyhyys on naisessa tietynlainen söpöystekijä, joka vetoaa tiettyihin miehiin.

    • chic-n-n

      Oon 177cm pitkä nuori nainen ja rakastan käyttää korkokenkiä! On kiva ylettää ylähyllylle, ikävää että siitäkin pitää tehdä ongelma. :D

    • Iddqd1985

      Se on kiva ku semmosen pienemmän naisen voi napata sillee helposti mukaan. Heittää vaan olalle tai ottaa käsivarsille. Aika tyhmä juttu mutta silti tykkään tehä noin. (ja 90% naisista tykkää että teen noin)

      • M---

        Kuulostat eräältä tutulta. Hän nosteli seurustellessakin muita naisia olalleen ja syliinsä. Minusta se oli aika epäkunnioittavaa omaa tyttöystävää kohtaan, hän hipelöi muutenkin naisia jos tilaisuuden sai. Pariin otteeseen tuli yllättäen ja nosti.


    • lätkä alkaa kohta

      Tiedän parikin tapausta, että mies on n.195-197cm ja nainen on alle150cm. Siis melkein puolen metrin pituusero.
      Hassun näköistä, mutta se heille suotakoon.
      Luulisi, että kummankin niskat on kovilla...

    • jackaroo

      Minäkin pohdin tätä mies/nainen pituus asiaa eilen illalla. :)

      Onko yhteiskunnassa muka jokin ihmeen normi että miehen pitää aina olla naista pidempi? Vai onko tässä jokin evoluutiobiologinen syy taustalla? Miksi se "vääränlainen" pituusero on huonoasia ja oikeanlainen taas hyväksyttävää, jopa suositeltavaa?

      Toki sitä itsekin aina joskus huomaa ajattelevansa vähän oudosti kun näkee parin jossa pituuserot ovat "väärinpäin", mutta eipä tuo minua mitenkään häiritse. Mutta on se silti aina vähän hassua nähdä jokin 180 pitkä nainen ja häntä reilusti yli 10 senttiä lyhempi mies yhdessä kävelemässä kaupungilla.

      Itse en kyllä uskaltaisi mennä iskemään itseäni huomattavasti pidempää naista, mutta ei se muutaman sentin pituusero kyllä minua mitenkään haittaa. Onneksi olen kuitenkin sen 180 pitkä, niin ei noita minua huomattavasti pidempiä naisia tule kovin usein vastaan, ei ainakaan ilman korkokenkiä. Toinen ääripää on sitten se että nainen on sen 30 senttiä miestä lyhyempi, näitäkin pareja huomaan katselevani ihmetellen ja joskus jopa hieman huvittuneestikin. Ehkä sillä pituuserolla nyt ei vain ole mitään väliä jos toinen kiinnostaa oikeasti. Ehkä se rakkaus voittaa pituuserot, olipa ne sitten kumpaan suuntaan tahansa.

      Minä en oikein usko siihen että joku rakastuu toiseen pituuseron takia, mutta kyllä sillä pituudella varmasti jotain merkitystä on kun tutustutaan. Yhden melko pitkän naisen muistan yliopistolta joka löysi itselleen todella pitkän miehen ja kyllä siinä aina joskus käytävällä pariskunnan nähdessäni mietti että ovatkohan nuo yhdessä pelkästään siitä syystä ettei kumpikaan voisi seurustella ns. normaalipituisen ihmisen kanssa. Joskus mietin myös että noiden lapset ovat varmasti myös jotain jättiläisiä. Eli tosi järkeviä sitä on tullut pohdittua yliopistonkahvilassa...

    • Neiti 'liian pitkä'

      Olen lähes 180 senttinen nainen joka tykkää pukeutua näyttävästi ja yleensä siihen näyttävään pukeutumiseen kuuluu myös ne korkokengät. Sen olen huomannut että vaikka tapaan minua pidempiä miehiä viihteellä ollessani, niin he eivät yleensä lähesty minua, vaan saan osakseni vain minua reilusti lyhyempien miesten suosiota. Siis niin lyhyiden että he olisivat ilman korkokenkiänikin minua huomattavasti lyhyempiä. Viihteellä ollessani nuo korkokengät vain lisäävät sitä pituuseroa siihen pisteeseen saakka, että nuo minua huomattavasti lyhyempien miesten lähestymiset ovat joskus jopa ärsyttäviä. Onneksi voin laittaa matalakorkoiset kengät jalkaan, niin silloin sitä huomiota tulee myös niiltä 'sopivan kokoisilta' miehiltäkin. Toki minä osaan itsekin ottaa kontaktia mieheen, joten pelkäksi seinäruusuksi en baarissa missään tapauksessa jää.

      Tunnen muutaman tuttavapariskunnan jossa nainen on huomattavasti miestä pidempi. Minusta se näytti alkuun hieman oudolta, mutta kyllähän siihen on jo tässä vaiheessa ihan hyvin tottunut, kun nuo miehetkin ovat tulleet minulle tutummaksi vuosien myötä. Se miehen pituus on kyllä sellainen asia jolla ei varmaan saisi olla väliä, mutta sillä nyt useimmiten vain on väliä. Toisen arvioiminen hänen pituutensa ansiosta on kyllä vähän hassua ja varmaan lyhyiden miesten näkökulmasta katsottuna ilkeää ja jopa julmaakin. Onneksi niitä lyhyitä miehiä ja pitkiä naisia ei nyt niin kauheasti tunnu olevan.

    • pullamössökkä

      Minusta pitkä nainen lyhyt mies -yhdistelmiä on aika vähän, sillä heihin kiinnittää niin paljon huomiota, että sellainen jää mieleen. Ehdottomasti tavallisempaa on se, että mies on vähintään samanpituinen kuin nainen.

      Minä olen vain noin 160 cm, joten ei ole mikään ongelma, että mies on minua pidempi. Siksi olen seurustellut pituushaitarilla n.165 - 185 cm pituisia miehiä. Joskus tanssin serkkuni kanssa, joka on n. 195 cm ja tuntui todella epämukavalta, koska hänellä on niin pitkät askeleet, että minä korkokengillä sain todenteolla loikkia pysyäkseni mukana. Omalle kohdalleni ihanteellinen kumppanin pituus olisi n. 175-180 cm, mutta pituus ei ole koskaan ollut ratkaiseva kriteeri.

      Voisin hyvin seurustella alle 170 cm pituisen miehen kanssa, mutta jostakin syystä heillä on usein huono itsetunto. Ei ole kivaa, jos mies piehtaroi itsesäälissä siksi, että on lyhyt.

    • pitkäpirkko

      olen 183cm pitkä nainen, käytän korkoja ja totisesti on joskus ärsyttää kun tanssimaan hakijat ovat kiinostuneita vain siitä että näkevät rintavakoni nenänsä korkeudella. Olisi niin ihanaa käpertyä suuren miehen kainaloon ja tuntea olevansa turvassa. syvä huokaisu

      • ES

        Ihailen pitkiä naisia joilla on korkkarit tms.


      • Ihan muuten vaan kysyn kuinka pitkä oikein pitää olla? Oletko minkä ikäinen ja mistä päin?
        Mä oon n. 9 cm pidempi kuin sä :)


    • ES

      Olen kummissani lukenut tällä palstalla aika ajoin esiin tulevia "nyyh olen lyhyt mies" -kommentteja. Minulle miehen pituus ei ole olennainen. Kelpaisi 170- tai vaikka 165-senttinenkin mies. Tosin olen itse lyhyt; ei ole tarvinnut miettiä sitä, mitä jos mies olisikin minua lyhyempi.

      Mutta voin kuvitella, että jos olisin pitkä nainen, en haluaisi että mies on minua selvästi lyhyempi. Se tuntuisi hämmentävältä.

      • sir_eino

        No se riippuu varmaan siitä miten lyhyt on. Olen 175cm pitkä. En siis ole niin pitkä että vastaisin naisten ihannepituutta (taitaa olla joku 5-10 cm mua pidempi?) mutten myöskään niin lyhyt että se vaikuttaisi live-elämässä merkittävästi mun flaksiin. Harva nainen on minua pidempi ainakaan ilman korkokenkiä. Riittävän moni on minua lyhyempi myös korkokengät jalassa.

        Tilanne on varmasti eri miehillä jotka ovat vielä minua 5-10 cm lyhyempiä. Kun tilanne alkaa olla sellainen että iso osa naisista on suurinpiirtein samanmittaisia tai jopa pidempiä jopa ilman korkkareita niin ei se varmasti helppoa ole. Iso osa naisista kun haluaa itseään pidemmän miehen.

        Useimmille miehille se ei ole ongelma koska miehet ovat yleensä naisia pidempiä. Se on ongelma jos mies on niin lyhyt että häntä pidempiä naisia on jo paljon.


      • ES
        sir_eino kirjoitti:

        No se riippuu varmaan siitä miten lyhyt on. Olen 175cm pitkä. En siis ole niin pitkä että vastaisin naisten ihannepituutta (taitaa olla joku 5-10 cm mua pidempi?) mutten myöskään niin lyhyt että se vaikuttaisi live-elämässä merkittävästi mun flaksiin. Harva nainen on minua pidempi ainakaan ilman korkokenkiä. Riittävän moni on minua lyhyempi myös korkokengät jalassa.

        Tilanne on varmasti eri miehillä jotka ovat vielä minua 5-10 cm lyhyempiä. Kun tilanne alkaa olla sellainen että iso osa naisista on suurinpiirtein samanmittaisia tai jopa pidempiä jopa ilman korkkareita niin ei se varmasti helppoa ole. Iso osa naisista kun haluaa itseään pidemmän miehen.

        Useimmille miehille se ei ole ongelma koska miehet ovat yleensä naisia pidempiä. Se on ongelma jos mies on niin lyhyt että häntä pidempiä naisia on jo paljon.

        Pituus jos mikä on suhteellinen asia...

        Miehen lyhyydestä tekee useimmiten ongelmallisinta se, miten mies itse asennoituu siiihen. Voihan pituudesta (lyhyydestä) tehdä keskeisimmän asian ja antaa sen vaikuttaa negatiivisella tavalla luonteeseen.

        Vaikea kuvitella miltä tuntuisi olla lyhyt mies. Samalta kai kuin olla pitkä nainen.


      • sir_eino
        ES kirjoitti:

        Pituus jos mikä on suhteellinen asia...

        Miehen lyhyydestä tekee useimmiten ongelmallisinta se, miten mies itse asennoituu siiihen. Voihan pituudesta (lyhyydestä) tehdä keskeisimmän asian ja antaa sen vaikuttaa negatiivisella tavalla luonteeseen.

        Vaikea kuvitella miltä tuntuisi olla lyhyt mies. Samalta kai kuin olla pitkä nainen.

        Hyvin lyhyet miehet ovat varmasti yhtä haluttuja kumppaneita kun hyvin pitkät naiset.

        Menee se homma toisinkin päin. Musta on ainakin kiva että nainen on sellainen vähän "suojeltava" ja se illuusio särkyy äkkiä jos nainen on mua 10 cm pidempi ja 20 kiloa painavampi.


      • ES
        sir_eino kirjoitti:

        Hyvin lyhyet miehet ovat varmasti yhtä haluttuja kumppaneita kun hyvin pitkät naiset.

        Menee se homma toisinkin päin. Musta on ainakin kiva että nainen on sellainen vähän "suojeltava" ja se illuusio särkyy äkkiä jos nainen on mua 10 cm pidempi ja 20 kiloa painavampi.

        Joitain perusasioita on, jotka yleisesti miellyttävät vastakkaisessa sukupuolessa, vaikka olisi miten tasa-arvoista ja "hyiiii ulkonäkö on pinnallista" -puhetta.


    • Pituuseroista

      Ensiksi muutama tilastotieto suomalaisten keskipituudesta. Poliisikoulutuksessa pituusvaatimus on miehillä 175 cm ja naisilla 165 cm. Vuonna 2010 suomalaisten miesten keskipituus oli 181 cm ja naisten 167,5 cm, kun tutkimusaineistona ovat olleet vuoden 1983 jälkeen syntyneet espoolaiset. Alle 155-senttisiä tai yli 195-senttisiä miehiä on molempia noin prosentti väestöstä. Alle 150-senttimetristen ja yli 176-senttimetristen naisten osuus koko väestöstä on samaa tasoa kummassakin.

      Psykologisessa mielessä se miten pitkä tai lyhyt joku ihminen on voi helposti hämätä sitä miten nuoreksi tai vanhaksi joku ihminen arvioidaan. Jos joku 16-vuotias tyttö on 175 cm, niin hän voi näyttää yhtä "vanhalta" tai "nuorelta" kuin joku 25-vuotias nainen, joka on 160 cm pitkä. Monesti pienikokoiset naiset näyttävät ikäistään nuoremmilta etenkin jossa heillä on semmoiset babyface-kasvot ja he pukeutuvat suhteellisen nuorekkaasti eivätkä mitenkään "tätimäisesti".

      Mitä tulee miesten ja naisten välisiin pituuseroihin, niin naisten yleisin ulkonäkövaatimus miesten suhteen taitaa olla juuri se että miehen tulisi olla mahdollisimman pitkä. Tosin jos mies on vaikkapa 190 cm ja nainen on 160 cm, niin sellainen pariskunta voi vaikuttaa ulkopuolisesta melkein isältä ja tyttäreltä. Harvemmin kyllä näkee sellaisia pariskuntia, joissa mies olisi selvästi naista lyhyempi.

      • ehkä näinnnn

        No minä olen 181cm pitkä ja sissareni ovat lähemmäs 10cm minua lyhempiä, eli omaa pituuttani vastaavat naiset olisivat jotain tätä mittaluokkaa. Jos pituuserot miehen ja naisen välillä poikkeavat liikaa tästä 'optimista' niin siinä tapauksessa jos lapsia hankkisivat voisi tulla epäsuhtaisia lapsia. Minä uskon että tämä asia on siellä takana kun perinteisesti on pidetty sitä outona ja koomisenakin jos mies ei ole edes naisen mittainen.


      • gffff1
        ehkä näinnnn kirjoitti:

        No minä olen 181cm pitkä ja sissareni ovat lähemmäs 10cm minua lyhempiä, eli omaa pituuttani vastaavat naiset olisivat jotain tätä mittaluokkaa. Jos pituuserot miehen ja naisen välillä poikkeavat liikaa tästä 'optimista' niin siinä tapauksessa jos lapsia hankkisivat voisi tulla epäsuhtaisia lapsia. Minä uskon että tämä asia on siellä takana kun perinteisesti on pidetty sitä outona ja koomisenakin jos mies ei ole edes naisen mittainen.

        "Jos pituuserot miehen ja naisen välillä poikkeavat liikaa tästä 'optimista' niin siinä tapauksessa jos lapsia hankkisivat voisi tulla epäsuhtaisia lapsia."

        Tosiaan, tietenkin lapsella olisi vaikka naisen raajojen pituus ja miehen selän pituus... Tsiisus, mistä näistä outoja ajattelijoita tulee?!


    • lyhytmies

      Itse olen 170 cm ja rapiat päälle oleva mies. Naisen pituudella ei ole väliä on se sitten 150 cm tai 185 cm. En koe mitään huonoa itsetuntoa lyhyyteni vuoksi, mutta en todellakaan lähtisi tekemään mitään aloitetta selvästi itseäni pidemmälle naiselle koska sen kyllä tietää että nainen haluaa varmasti ainakin pituisensa miehen.

      Itseäni ihmetyttää ja hieman harmituttaa se, että tuolla treffit-puolella moni nainen listaa ihannekumppanin pituudeksi vähintään 10 cm pidemmän kuin on itse. Eräälläkin 160-senttisellä oli ihannekumppanin minimipituutena 180 cm. Yleistä on se, että joku 170 cm tai hieman sitä lyhyempi nainen (eli minua lyhyempi) haluaa juuri tuollaisen minua vähintään reilu 5 senttiä pidemmän miehen.

      Onko se naisilla sitten niin, että heille yhteydenottoja sataa sillä mitalla että voi ihan hyvin pistää tuommoisia kriteerejä. Entäs jos se unelmien mies olisikin samanpituinen, mutta ei viitsi ottaa yhteyttä halutessaan kunnioittaa ihannekumppanin vaatimuksia? Miksi sen miehen pitää olla nimenomaan pidempi, eikä samanpituinen riitä? En siis yleistä, monilla alkaa ihannekumppanin pituus samasta kuin naisen oma pituus, mutta silti näitä pitkien perään haikalijoita on ihan silmiinpistävä osa profiileista.

      • bvxbmvmx

        "Onko se naisilla sitten niin, että heille yhteydenottoja sataa sillä mitalla että voi ihan hyvin pistää tuommoisia kriteerejä."

        On. Ja kyllä ne niistä kriteereistä tinkii, jos miehen kanssa muuten synkkaa.


    • xzvsdfasdfa

      Naisen vaatimuslista on naurettavan pitkä, kun sinne mahtuu pituuskin niin tärkeänä tekijänä. helvetti etsisivät hyvää tyyppiä, helpottus kummasti kun unohtas tollaset kriteerit

    • Matleenavaan77

      Pituudella ei ole mitään merkitystä, itse olen keskimittainen (170 cm) ja hoikka (58 kg). Mies voi olla lyhyempi, pidempi tai samanmittainen, tärkeämpää on muut seikat. Useinmiten miehet kyllä ovat hieman pidempiä kuin mitä itse olen.

      Luin jostain että lyhyet naiset vaistomaisesti hakevat pidempää miestä koska luonto ohjaa hakemaan vastakappaletta jotta jälkeläisistä tulisi pitkiä. Pidemmillä naisilla ei ole tätä ongelmaa, koska heillä on antaa tarpeeksi isokokoiset geenit jälkeläisilleen.

      • ES

        "Pidemmillä naisilla ei ole tätä ongelmaa, koska heillä on antaa tarpeeksi isokokoiset geenit jälkeläisilleen."

        "Vastakappalelogiikkasi" mukaan pitkät naiset hakevat vaistomaisesti lyhyttä miestä. Pölötystä. Kukin hakee mitä hakee, osalle pituus ei ole keskeinen kriteeri, vaan muut asiat.


      • Matleenavaan77
        ES kirjoitti:

        "Pidemmillä naisilla ei ole tätä ongelmaa, koska heillä on antaa tarpeeksi isokokoiset geenit jälkeläisilleen."

        "Vastakappalelogiikkasi" mukaan pitkät naiset hakevat vaistomaisesti lyhyttä miestä. Pölötystä. Kukin hakee mitä hakee, osalle pituus ei ole keskeinen kriteeri, vaan muut asiat.

        En tarkoittanut sitä, että pitkät naiset hakisivat lyhyttä miestä vaan sitä, ettei pitkille naisille ole monesti niin tärkeää, että mies on tosi pitkä... vaan monen mittaiset miehet kelpaavat. Monet sinkut naiset tosin ilmoittavat ihannekriteerikseen miehessä jotain ominaisuuksia, joista yksi saattaa olla pituus, monesti tämä on menneisyyden haamuja, kun on tullut joskus ihastuttua tietyn näköiseen mieheen, joka on esim ollut tosi pitkä. Seuraava ihastus saattaakin sitten olla lyhyempi ja näin ollen ihanne muuttuu.

        Tosin sen olen huomannut että mitä lyhkäsempi nainen, sitä suurempi tarve hänelle on usein löytää tosi pitkä mies.. omasta mielestäni parhaan mittainen mies on about saman mittainen kuin minä tai korkeintaan 10 senttiä pidempi. En tarvitse suojelua tai halua tuntea itseäni pieneksi, ehkä jotkut haluavat, suotakoon se heille.

        Rakkaus ei silti useinmiten katso pituutta. Olen nähnyt tosi söpöjä 160 pitkiä miehiä ja ihan kivan näköisiä parimetrisiäkin.


      • ES
        Matleenavaan77 kirjoitti:

        En tarkoittanut sitä, että pitkät naiset hakisivat lyhyttä miestä vaan sitä, ettei pitkille naisille ole monesti niin tärkeää, että mies on tosi pitkä... vaan monen mittaiset miehet kelpaavat. Monet sinkut naiset tosin ilmoittavat ihannekriteerikseen miehessä jotain ominaisuuksia, joista yksi saattaa olla pituus, monesti tämä on menneisyyden haamuja, kun on tullut joskus ihastuttua tietyn näköiseen mieheen, joka on esim ollut tosi pitkä. Seuraava ihastus saattaakin sitten olla lyhyempi ja näin ollen ihanne muuttuu.

        Tosin sen olen huomannut että mitä lyhkäsempi nainen, sitä suurempi tarve hänelle on usein löytää tosi pitkä mies.. omasta mielestäni parhaan mittainen mies on about saman mittainen kuin minä tai korkeintaan 10 senttiä pidempi. En tarvitse suojelua tai halua tuntea itseäni pieneksi, ehkä jotkut haluavat, suotakoon se heille.

        Rakkaus ei silti useinmiten katso pituutta. Olen nähnyt tosi söpöjä 160 pitkiä miehiä ja ihan kivan näköisiä parimetrisiäkin.

        "Tosin sen olen huomannut että mitä lyhkäsempi nainen, sitä suurempi tarve hänelle on usein löytää tosi pitkä mies."

        Onko otoksesi lyhyistä naisista ja tietämyksesi heidän tuntemuksistaan hyvinkin kattava...

        Eriparipituinen pariskunta kiinnittää ympäristön huomiota enemmän ja siksi muista saattaa tuntua, että ainakin toinen osapuoli pariskunnasta on vartavasten etsinyt ja "halunnut" pitkää puolisoa. Ihan samalla tavoin voisi "päätellä", että normieropituisen pariskunnan osapuolet ovat "halunneet" naista joka on 165 cm ja miestä joka on 180 cm. Mittanauha oli mukana baarissa kun tapasivat.


      • Mininainen
        Matleenavaan77 kirjoitti:

        En tarkoittanut sitä, että pitkät naiset hakisivat lyhyttä miestä vaan sitä, ettei pitkille naisille ole monesti niin tärkeää, että mies on tosi pitkä... vaan monen mittaiset miehet kelpaavat. Monet sinkut naiset tosin ilmoittavat ihannekriteerikseen miehessä jotain ominaisuuksia, joista yksi saattaa olla pituus, monesti tämä on menneisyyden haamuja, kun on tullut joskus ihastuttua tietyn näköiseen mieheen, joka on esim ollut tosi pitkä. Seuraava ihastus saattaakin sitten olla lyhyempi ja näin ollen ihanne muuttuu.

        Tosin sen olen huomannut että mitä lyhkäsempi nainen, sitä suurempi tarve hänelle on usein löytää tosi pitkä mies.. omasta mielestäni parhaan mittainen mies on about saman mittainen kuin minä tai korkeintaan 10 senttiä pidempi. En tarvitse suojelua tai halua tuntea itseäni pieneksi, ehkä jotkut haluavat, suotakoon se heille.

        Rakkaus ei silti useinmiten katso pituutta. Olen nähnyt tosi söpöjä 160 pitkiä miehiä ja ihan kivan näköisiä parimetrisiäkin.

        "Tosin sen olen huomannut että mitä lyhkäsempi nainen, sitä suurempi tarve hänelle on usein löytää tosi pitkä mies."

        No huhhuh, sun ajatuksen juoksua! Itse olen lyhytkasvuinen nainen (syndrooma, johon ei liity kippura käsiä, eikä jalkoja), eikä minulla ole mitään tarvetta pönkittää itsetuntoani millään, eikä hakea geenejä mihinkään. Kaikki mieheni ovat tähän asti olleet pääsääntöisesti 170-180cm pituuden väliltä ja se on ollut vain sattumaa. Se ratkaisee, mitä on korvien välissä, ei pituus.


    • välikommentti

      Jos miettii ihan tosielämää, niin esimerkiksi Teemu Selänteellä (183 cm) on todella lyhyt vaimo (ehkä arviolta noin 160 cm). Myös heidän lapsistaan osa on tosi lyhyitä ja perineet selvästi äitinsä lyhyyden ja siron ruumiinrakenteen. Siksi nuo geenijutut on tosi vaikeita asioita, koska välttämättä esim pituus ei tule suoraan isältä pojalle jne.

      Itselläni on esim. pitkä isä ja lyhyt äiti. Minä olen lyhyt, veljeni on pitkä. Lasteni isä on lyhyt ja hänen suvussaan kaikki ovat lyhyitä. Omat lapseni ovat taas pitkiä ja esim. poikani on yli 180 cm (pituusarvio terveydenhoitajalla arvioituna noin 184 cm). Jos poikani joskus saa lapsen, hän saattaa periä isänsä pituuden tai vastaavasti periä esim. isän isänsä lyhyyden.

      • Outoa on juu

        Miten 160-senttinen voi muka olla todella lyhyt, kun naisten keskipituuskin on jotain 165-167cm? Ihan normaalin pituinen tuo 160cm sen mukaan on. Ei edes oikeasti lyhyt.


      • gggfff2
        Outoa on juu kirjoitti:

        Miten 160-senttinen voi muka olla todella lyhyt, kun naisten keskipituuskin on jotain 165-167cm? Ihan normaalin pituinen tuo 160cm sen mukaan on. Ei edes oikeasti lyhyt.

        Riippuu siitä minkä ikäinen on. 60-vuotias 160-senttinen nainen on tavallisen pituinen siinä ikäluokassa. Saman pituinen 20-vuotias tyttö on lyhyt omassa ikäluokassaan.

        Se mikä kenenkin mielestä on "todella lyhyt" on maksu asia. Ehkä jonkun yli 190 cm -pituisen miehen mielestä kaikki alle 170-senttiset ovat "pieniä".


    • jättityttö

      isoisä 190 isoäiti 165, minä(tytär) 182cm, mieheni 186, tyttäreni 181cm, poikani 189cm ja 188cm ....arvatkaapa ketkä joukosta eivät tahdo saada vaatteita kaupasta "epänormaaliutensa" vuoksi??? niinpä äiti ja tytär oikea vastaus...naiset kun saavat olla leveitä kokoon ainakin kokoon 64 asti mutta luoja varjelkoon naisihmisiä pituudelta : /

    • 170cm ja rapiat

      Mitä vitun väliä sillä on minkä pituinen kukin on. Suurimmalla osalla teistäkin naiset olis paremmat flaksit jos ette pelleilis noin vitusti

      • Ivhjhgg

        Mua naurattaa että aikuinen nainen haluaa hakea jotain turvaa tai ym hömpötystä pitkästä miehestä.mitä helevetin hauskaa siin oon et nainen on ihan pikkuinen hiirulainen miehen rinnalla.
        Olen itse 163cm nainen ja hyvä pituus miehelle 167-182cm


      • Ivhjhgg kirjoitti:

        Mua naurattaa että aikuinen nainen haluaa hakea jotain turvaa tai ym hömpötystä pitkästä miehestä.mitä helevetin hauskaa siin oon et nainen on ihan pikkuinen hiirulainen miehen rinnalla.
        Olen itse 163cm nainen ja hyvä pituus miehelle 167-182cm

        Itse en kyllä noin pätkiä naisia huoli, vaikka olenkin vain 181 cm pitkä. Kyllä naisilla tulisi olla vähintään se 165 cm pituus (mieluummin toki 170-175 cm).


      • useamman lyhyttä
        Ivhjhgg kirjoitti:

        Mua naurattaa että aikuinen nainen haluaa hakea jotain turvaa tai ym hömpötystä pitkästä miehestä.mitä helevetin hauskaa siin oon et nainen on ihan pikkuinen hiirulainen miehen rinnalla.
        Olen itse 163cm nainen ja hyvä pituus miehelle 167-182cm

        Niin ja voi niitä lyhyitä miehiä naiset pitää useampia vaikka yhtäaikaa, ei mikään probleema tämä meidän kulttuurissamme.


    • vastakohdat

      Vastakohdat vetävät puoleensa toisia. Oletko myös koskaan miettinyt, miksi dominoivat miehet kiinnostuvat herkistä naisista ja dominoivat naiset herkistä miehistä.

      • 67kl

        ja älykkäät kiinnostuvat tyhmistä? Siis tuolla logiikalla.

        Tää ketju on kyllä yhtä hevosenlihasoppaa kokonaisuudessaan.

        Isompi ihminen on aina dominoivampi olemuksellaan, ja myös "miehekkäämpi", mitäs jossittelua siinä on.

        Itse olen lyhyt mies eikä ole mitään ongelmia siitä ikinä ollut.
        Kaikkein eniten se tuntuu vaivaavan pitkiä miehiä. Provoilun tarve heillä monesti yllättävän kova :D


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      38
      1376
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      65
      1349
    3. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      249
      1214
    4. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      59
      1171
    5. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1065
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      123
      796
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      768
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      757
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      731
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      707
    Aihe