Vaimo Afrikasta, Aasiasta vai Venäjältä

Nainen rinnalleni

Niin olen sitä vaimoa etsimässä. Uutta sellaista naisellista. Ex-vaimoni alkoi olemaan jo niin mies että se siitä. Eika suomalaisissa naisissa mitään vikaa olisi, jos pysyisivät naisina.

ELi onko kellään mitään kokemusta vaimon hakemisesta Afrikasta tai siis tarkemmin arjen sujumisesta. Useampia tarinoita on venäläisistä ja aasialaisista. . Mukavia ja kauniita ovat ne ehdokkaani venäjältä ja aasiasta.
Itse taidan alkaa mieltymään kuitenkin eniten tähän afrikkalaiseen tuttavuuteeni. MInulla on musta nainen tapaamista vaille. Juteltu ollaan jo pidemmän aikaa. Fiksun oloinen naisihminen ja hyvin naisellinen. Rahaakaan ei ole kysellyt. Tarkoitus on lähteä käymään hänen luonaan kesän aikana pikapuolin.

40

3902

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ai jaa

      ?????????

      • Anonyymi

        Miksi meidän Somalia ei saa elää vapaana kukaan? Ei naiset pukeutua ei liikkua ei tehdä mitään vapaasti . Naisilla ei mitään harrastuksia.Liikuntaa urheilua pyörällä. Huume ja alkoholi maistaa miehet, muuta ei tehdä.Naimen synnyttää ja vuohi uhraamaan. Ei luonnonkierros jäte . Siellä on kalaa ja halpaa silti ollaan siellä masennus.


    • ehdoton ykkönen

      mistä maasta mahtaa vaimo ehdokas olla? afrikkalaiset naiset ovat tottuneet siihen että heidän kontollaan on kotityöt täysin, työeklämään heitä et välttämättä saa mutta kodin ja lapset hoitavat täysin ja moitteettomasti, ovat myös aika kuuma verisiä petikammarin puolella.. itselläni kokemusta niin aasialaisista, venäläisistä ja afrikkalaisista. venäläiset naiset ovat liikaa rahan ja materian perässä. aasialaiset naiset ovat kun palvelijoita jotka ovat luotu vain ja ainoastaan miehen tarpeita tyydyttämään, ei siis omaa tahtoa näytetä ollenkaan,sänky hommatkin samaa rataa, ei ole kiva olla sängyssä naisen kanssa joka tekee kaiken vain siksi kun hänet on kasvatettu niin. kun taas afrikkalaiset, kipakoita,kuumia ja miehiään kunnioittavia mutta omankin tahdon omaavia enkeleitä. olen nyt ollut 7 vuotta naimisissa namibialaisen naisen kanssa ja kaikki on pelannut täydellisesti, eikä yhtään tylsää päivää ole liitossa ollut.

    • Nainen rinnalleni

      Hän on Senegalista. Tunnen jonkin verran afrikkalaisia, myös pariskuntia, ja ovat oikein mukavaa iloista väkeä. :)

      • ehdoton ykkönen

        anna palaa vaan, varmasti saat kunnon naisen joka hoitaa hommat kotona ja pitää miehen tyytyväisenä, mutta myös vaatii mieheltä paljon, varsinkin kammarin puolella, toisin kun aasialaiset, jotka tyytyvät vain siihen mitä saavat ja sitten mahdollisesti suinaavat muualta lisää, niin kuin parille tuttavalle on käynyt!


    • iloisia ?

      Vai osuiko sormi vahingossa tohon i-kirjaimeen ?

    • Nainen rinnalleni

      Ei osunut.

    • hekomkuio

      Olen nainen, mutta jos olisin mies niin ottaisin ehdottomasti japanilaisen naisen. Ovat älykkäitä, pieniä, hillittyjä ja aina hymyileviä. Afrikkalaista en ottaisi, koska tuntemissani pariskunnissa musta nainen laskee kaiken rahassa. Venäläinen nainen se vasta tykkää olla monien miesten kanssa, ja muutenkaan en oman maineenikaan takia kehtaisi venäläisen naisen kanssa kulkea.

    • Nainen rinnalleni

      Nainen kävi näytillä, kaikki ok, mutta ei lyönyt polvia pehmeiksi.
      Menen kesällä Kiinaan.
      Jos kaikki seillä menee ok niin vaimo on sitten siinä.

      Minkäläinen paperishow siitä tulee että saa hänen tänne?

      Mistä saisi tietoa?

      • Nainen rinnalleni

        Niin se musta nainen katosi kummasti vaikka oltiin pidetty aktiivisesti yhteyttä toista kuukautta...


      • ihme ajatus

        toivottavasti sinulla ei ole lapsia edellisestä avioliitosta, heitä varmaankin hävettäisi isän toilailut..... huoh....


    • Tumma nainen vastaa

      Olen samaa mieltä Jeken kanssa siinä, että me afrikkalaistaustaiset naiset saatamme olla aikamoisia pakkauksia, mut ei todellakaan ilkeytämme. Me vaan arvostetaan itseämme kovin, ja jotkut naiset saattavat koetella - hyvässä mielessä :) Sen arvosta se kyllä on.
      Muistakaa, että etnisen taustan omaavat naisetkin ovat heterogeenisiä, ainutlaatuisia ja erilaisia kukin.

      Onnea matkaan Kiinaan siis!

    • shalem

      Olen aina ihaillut afrikkalaisia ja afrikkalaistaustaisia naisia, heillä on luonteenlujuutta, omaa tahtoa, itsekkyyttä, naisellisuutta ja voimakkuuta, jota ei löydy aasialaisista nöyristelijänaisista. Aasialainen nainen on kuin sätkynukke afrikkalaisen naisen rinnalla!

      Myös afrikkalaiset miehet ovat mielenkiintoisia. Olen nainen ja haluaisin tutustua afrikkalaisiin ihmisiin/miehiin. Missä Helsingissä voisi tavata kunnollisia afrikkalaisia miehiä?

      • afro look

        mene ihmeessä afrikkaan, siellähän niitä on!


      • Otatko banaanin?

        " Aasialainen nainen on kuin sätkynukke afrikkalaisen naisen rinnalla!"

        Älykkyysosamääriä ja kolutustaustoja vertailtaessa, voinemme todeta kouluttamattomampi ja vähemmän älykäs käyttäytyy itsepäisesti jotai voi erehtyä luulemaan itsekkyydeksi, omaksi tahdoksi, luonteen lujuudeksi. Voinemme myös todeta sinun asiantuntemuksesi nojautuvan puhtaasti mielikuviin, ei minkäännäköisiin faktoihin.


    • Kokemusta on

      Täältä myös ääni afrikkalaiselle naiselle. Ovat tosi kuumia pakkauksia ja temperamentikkaita, et taatusi tule pettymään.

    • Valinnan vaikeus

      Mene Ameriikkaan kattelemaan. Siellähän on koko kirjo.

      Voi olla huono ajatus kuitenkin, kun ne ei ole niin köyhiä, että sulle rupeais.

    • Nainen rinnalleni

      Sellainen kysymyt tuli vielä mieleeän että voiko afrikkalaisen tai kiinalaisen vaimon viedä pohjanmaalle?

      • Antti Luuri

        Afrikkalaisen voi viedä.Pohjalaiset eivät ole pohjimmiltaan juntteja ja rasisteja vaikka ensivaikutelma saattaa semmosen kuvan antaakkin.
        Itselläni oli useita mustia tyttöjä Itä- ja Länsi Afrikassa asuessani.
        Kaikki omia persooniaan, aivan kuten suomalaisetkin.


      • Anonyymi

        Ei voi. Vain suomalainen kelpaa sinne.


    • 23

      Pistit pahan kysymyksen nyt....Sun pitää kysyä siellä asuvilta?

    • Nainen rinnalleni

      Ei voi muuta kuin kehua ja ylistää. Aivan super mahtavaa. Kannattaa uhrata hetki aikaa sekä muutama euro (30€/kk) ja tutustua useisiin naisiin ja käydä rohkeasti tapaamassa kauempaakin. Kukaan niistä ei ole kuin suomalainen 80kg kiukkuinen nainen.

      Itse kävin pari reissua aasiassa ja yhden afrikassa. Ja kyllä afrikkalainen, yön musta kaunotar sydämmeni vei. Pari kuukautta ollaan nyt yhdessä asuttu eteläpohjanmaalla. Ja taytyy kehua pohjalaisia, että ovat todella avarakatseisia Suhtautuvat paremmin kuin keskisuomalaiset..

      Mutta asiaan. Ei kannata ottaa liian nuorta. jos 50v ukko ottaa 20v tytön niin on varma että kohta hän alkaa katselemaan muita. Se on ihan oma vika.
      Meillä on ikäeroa 19 vuotta. Sekin on aika paljon, mutta kun synkkaa niin hyvin. Hakusessa oli kyllä noin 10-15 vuotta nuorempi.

      Afrikkalaiset kysyvät helposti rahaa nettiyhteyttä tai puhelinlaskua varten. Kyllä ne rauhottuu kun sanoo että en lähetä. Sitten alkavat jutustella normaalisti.
      Kiinalaiset harvemmin kyselevät rahaa, mutta muut aasialaiset kyllä ja ovat erittäin taitavia huijjausyrityksissä. Näyttäviä kotisivuja, investointi ehdotuksia, "good business", huijausmatkatoimistoja ym. todella vaikuttavaa.

      Siitä seksistä, Kuumia, kuumia naisia, aivan ihanan helliä ja huomaavaisia. Ja on aivan turha pelätä että kaikki olisivat prostituoituja. EI ole mitenkään tavatonta kohdata ihastuttava 26 vuotias neitsyt.
      Ei muuta kuin rohkeasti menoksi. Hyvä on tehdä vaikka asialista itselle tärkeistä asioista ja palata siihen välillä, jotta muistaa minkälaista naista sitä olikaan etsimässä. Voi mennä herkästi pää pyörälle siinä rakkauden tulvassa.

      • terveisiä Tatjanalta

        Ai jaa... "Sivistynyt" länsimaalainen tapa pitää haaremia... Ei maksa paljon, vain kolme kymppiä kuussa. Ja ilmainen majoitus ulkomailla... Ja ikäeroa parikymppiä vähintään. Hjyvä hjyvä... Ovatko muuten rakenne-, tuottavuus-, tiinehtyvyys- ja muut jalostusindeksit kohdallaan että rahalle on saatu vastinetta?
        ...Puistattaa jo pelkkä ajatus että tuollaisilla asenteilla ollaan ikäänkuin rakentamassa suhde, mitä lie parittelua nyt tällä upealla länsimaalaisella sivistyksellä tarkoitetaan. "Ei tarvitse pelätä, että kaikki olisivat prostituoituja." Miehiäkö tarkoittaen?


    • ghuijlhuijkl

      Ai rakkauden...

    • H.P. Tuulos

      Amerikkalaisten avioliittojen avioerotilastot osoittavat vakuuttavasti että vakain avioliitto keskimäärin on afrikkalaisen tai afroamerikkalaisen naisen kanssa solmittu. Siinä avioerotodennäköisyys oli 44% pienempi kuin esim. avioliitto valkoisen kanssa ja n. 50% pienempi kuin avioliitto aasialaisen naisen kanssa.

      Eli faktatietojen pohjalta valinta kallistuisi ilman muuta afrikkalaisen naisen suuntaan. Mutta tietenkään keskiarvolukuihin ei kannata luottaa liikaa. Kyseessä on ennenkaikkea kahden ihmisen henkilökemian toimivuus.

      • fhjsdhfjsfh

        höpön pöpö pön höpön pöppöööö. Opetteleppas se tilasto uudelleen.


      • Ikisinkkuko?

        Miten amerikkalaista tilastoa voi soveltaa Suomeen ja afrikkalaiseen??????

        Olet yksinkertainen.

        Jos tilastojen pohjalta alkaa elää, ei naimisiin kannata mennä, koska ero on niin todennäköinen.


      • ...................

        Ja kun sä nyt ihan väkisin haluat tästä asiasta veivata, niin katsotaanpa tämän tutkimuksen tekijöiden taustoja vähän;)

        http://www.google.fi/imgres?q=Jenifer L. Bratter&num=10&um=1&hl=fi&biw=1600&bih=775&tbm=isch&tbnid=UrCvQruShzPAUM:&imgrefurl=http://kinder.rice.edu/content.aspx?id=2140&docid=rVeErrAntIksVM&imgurl=http://kinder.rice.edu/assets/0/84/284/336/338/76366559-f273-4d55-be01-5ea5bc6245fd.jpg&w=408&h=614&ei=s37gTtqiKfOB4AT-lcXsBg&zoom=1&iact=hc&vpx=178&vpy=148&dur=1894&hovh=276&hovw=183&tx=105&ty=154&sig=112053548920135448413&sqi=2&page=1&tbnh=127&tbnw=84&start=0&ndsp=36&ved=1t:429,r:0,s:0

        Hups no kappas tekijä on afro nainen oho....:D Jotenkin arvasin;)

        Sitten, jos ymmärtäisit olla niputtamatta aasialaisia yhdeksi ryhmäksi, sillä aasialaisten välillä on suuria eroja, ihan jo uskonnollisiakin.

        ja loppuun Who gives a shit millä prosentilla päättyy mikäkin liitto, jokainen rakentaa oman liittonsa, ja sen kestävyyteen vaikuttaa kaksi ihmistä. Parempi, ku nyt ensin keskityt löytään sen naisen reppahousu.


      • ........

        Miksi tuijottaa jotain USA:n tilastoa jossa suuri osa mustista on ikänsä USA:ssa asunut?
        Suomen tilanteenhan näkee parhaiten tilastokeskuksen sivuilta ja tilastokeskuksen mukaan Suomi-Suomi pareista noin 1,4% eroaa vuosittain.
        Vastaavasti ulkomaalaisen vaimon kanssa naimisissa olevilla suomalaisilla miehillä eroprosentit ovat vaimon syntymämaan mukaan:

        Ulkomailla syntyneet yhteensä: 2,7%

        EU-maat: 1,8%
        Pohjois-Amerikka: 2,1%
        Aasia: 2,9%
        Muu Eurooppa: 3,0%
        Etelä-Amerikka: 3,4%
        Afrikka: 5,4%
        Kansalaisuus tuntematon 8,5%

        Eri maanosien sisällä on suuria eroja eri maiden kesken mutta esimerkiksi Afrikan osalta monen maan kohdalla avioliittojen määrä on sen verran pieni, että maakohtaiset avioerotilastot eivät ole tilastointikelpoisia pienen otannan vuoksi.Kuitenkin näyttää nuo samat Afrikan maat keikkuvan miestenkin avioerotilaston kärjessä kuin naisillakin ja todellakin suomalaisista liitoista vain "kansalaisuus tuntematon" on riskialttiimpi kuin afrikkalainen.

        Tässä kuitenkin vielä tälläkin palstalla paljon keskustelua herättäneet itä- /kaakkois-Aasialaisten avioliittojen eroprosentit jotka ovat kyllä huomattavasti pienemmät kuin Suomi - Afrikka pareilla:

        Japani 1,7%
        Kiina 2,0%
        Filippiinit 2,0%
        Thaimaa 3,6%


    • Haluan afrikkalaisen
    • Ihan seko

      Koko juttu, eihän tässä viestiketjussa ollut päätä eikä häntää. Välillä oli kiinalaista ja afrikkalaista ja sitten afrikkalainen häippäsi... saako sieltä mielisairaalasta kirjoitella nettiin ihan vapaasti?

      • seksi pääosassa

        Eikä ketjussa ollut edes rakkaus pääosassa vaan seksi.


    • nainen rinnalleni

      Hahahahaa, Näyttää olevan suomalaiset naiset katkeria kommenttejaan täälläkin kertomassa. Niin moni suomalainen nainen ei taida edes ymmärtää, että seksikin on osa parisuhdetta.

    • Jaakkima, 28 v

      Näissä onnistuneissa suhteissa pitää olla myös muutakin kuin vain onnistunutta seksiä. Suhteessa pitää olla tunnetta, lämpöä, luottamusta, kauneutta ja tiettyä yhteen hiileen puhaltamista.

    • Anonyymi

      Kun suhde alkaa seksillä se myös päättyy siihen. Kun itse vanhenet se nuori nätti afrikkalainen morsian alkaa katsella seksiä muualta. Turha kuvitella että jää vanhan suomalaisen ukon omaishoitajaksi.

    • Anonyymi

      kannaatko ottaa alhaisen äon omaavista maista akka itelleen kuten somalia ja vierusmaat joissa äo on imbesillin rajalla sellanen tyhmempi muija voisikin pysyä kotona kunhan ei olisi pommi räjähtänyt housuissa

    • Anonyymi

      Onko ketään tai mitään firmaa joka tuo naisen maasta kun maasta Suomeen . Luulisi sellaiselle yritykselle olevan kysyntää..

    • Anonyymi

      Ei ainakaan Nigeriasta kannata vaimoa ottaa on kokemusta asiasta nyt valitettavasti
      alkuun oli tosi hyvä Nainen ja mukava mutta nyt rupee totuus näkymään..
      Toivottavasti sinua ei häiritse että puhuu puhelimessa kotimaassa olevien sukulaisten kanssa koko ajan alkaa aikaisin aamulla ja kestää yöhön asti päivästä toiseen vuodesta toiseen
      jauhetaan jotain oikeasti mitätöntä asiaa monta viikoa ennen kuin keksitään uusi aihe ja sama meno jatkuu..jatkuu........
      Ja jos yrittää keskustella asiasta niin heti alkaa riitelemään..
      Riitelee kyllä kaikkien sukulaistensa kanssakin puhelimessa 🤣
      Ja rahakin kelpaa oikein mukavasti..
      Suosittelen harkisemaan tarkkaan jos joku meinaa moisiin sotkeutua...
      On osa varmasti hyviäkin kävi vaan paska tuuri kait..
      mutta naiset ketkä minä tunnen sieltä niin on todella riidan haluisia...
      Noo elämä opettaa..
      Virheistä oppii jotain 😅

      • Anonyymi

        Eikö ole vaihto tai palautusoikeutta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö ole vaihto tai palautusoikeutta?

        Vois kokeilla ainakin vaihtaa jos se mitään muuttais... Ja uskon kyllä että ei ainakaan huonompaan suuntaan ..


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe