kuinka monta korvareikää 12-v:lle?

äippyliini

kuinka monta korvareikää sallisit tuon ikäiselle?oma tyttöni on 12 ja on pyydellyt toisia korvareikiä mutten ole vielä suostunut.

30

2616

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • susanna---

      ehkä just ja just sen 2 molempiin (:

    • 4reikäänytten

      ku ite olin 12 mulle luvattii et saan ottaa yhteensä 5 reikää, kuhan laitatan koruliikkeessä. nyt siitä on jo aikaa enkä oo viel ees kaikkii ottanu... korvikset ei oo niin "rajui" ku lävistykset kuitenkaan ton ikäsillä..

    • täälläkin eräs äiti

      minulla on myös tuon ikäinen, aika vasta 12v täyttänyt tyttö ja hänellä on kolmet korvareiät joka on mielestäni maksimi.
      jos tykkää koruista niin mikäs siinä, eihän korvakorut nyt niin pahoja läväreitä ole ja niitähän näkee tosi monilla pikkutytöilläkin nykyään.

      • >madonna<

        joo mutta jos rupee jo sinne jonnekkin rustoon ja kaikkiin korvanipukoihin lävistämään, niin ei mielestäni sovi oikein kenellekään ala-ikäiselle.


    • MILLA K.

      Olen 11-v ja mulla on molemmis 3 reikää ja rusto

    • faaaaaaaaaauuuuuWW

      mä täytin tänä vuonna 13 ja mulla on vaa yhet reiät, on ollu toiset ja kolmannetki jotka tein itse. mut ne oli vaan pari kuukautta, musta näytti nii rumalle et oli monta korvistas ja otin ne ylimääräset pois.:)

    • diiipapaaaaaaaaaaaaa

      ite oon 13, yli vuoden ollu ekat liikkessä laitetut reiät ja ite oon tehny kaks reikää toiseen korvaan. ja nuppineulalla (Y) teen ehkä sit viel neljännen reiän apteekin neulalla, ei ihan mee rustoo (: ja samalla lailla korviksetki on lävistyksiä niinku muutki. ne on vaa nii yleisiä (:

    • mielestäni

      Toiset reiät korvalehteen on mielestäni ihan ok ja ehkä kolmannetkin, mutta muita lävistyksiä ei 12-vuotiaalle mielestäni kannata sallia.

    • MILLA K.

      ai tyyli rustoa ?

      • mielestäni

        Niin, kyllä niitä reikiä ehtii sitten hieman vanhempanakin ottamaan jos siltä vielä silloin tuntuu. Mutta tää on vain mun mielipide.


      • susanna---
        mielestäni kirjoitti:

        Niin, kyllä niitä reikiä ehtii sitten hieman vanhempanakin ottamaan jos siltä vielä silloin tuntuu. Mutta tää on vain mun mielipide.

        samaa mieltä :)


    • adte

      Minusta ei ihan vielä ehkä yläkoulussa! :)
      Itselläni on tyttö joka on nyt 11 ja sai toisen mutta mitä sitten kävi on tulehtu kun ei jaksanut hoitaa. Mun mieli pide

    • jooooops. :)

      itselläni oli tuonikäisenä 6 korvanreiät. :D

    • minulla

      moi!
      oon 12v. ja mulla on toisessa korvassa 2 ja toisessa 3 reikää, eikä näytä pahalta. kannattaa antaa lupa vaan..:)

    • kolme lienee ok

      3 reikää per korva on musta ihan ok tuon ikäiselle. Tosin en ite enempää reikiä sitten ottaiskaan. Mun mielestä on vähän epätyylikkään näköistä jos on liian monta reikää korvissa. Tai ehkä joillekki sopii, mut itelleni en aio ottaa enempää. :)

    • Pommi.

      Itse täytin juuri 14 mutta reikiä on korviin kertynyt tässä vuosien varrella yhteensä yhdeksän (toisessa 4 toisessa 5) Mielestäni normaaleja korvan reikiä voi tuon ikäiselle antaa max. 5-6 En tiedä mitä tarkoitat koruliikkessä laittamisellä ? Koska mitään lävistyksiähän ei saisi ainakaan ampua, vaikka se lienee itsetekemisen ohella olevan halvin tapa saada reikä korvaan.

    • Korvatt

      Mulla oli joskus 12 vuotiaana 5 korvanreikää ja myöhemmin otin vielä rustoon. Mielestäni korvanrei:issä ei ole mitään pahaa joten ihan hyvin voit antaa lapsesi ottaa vielä toiset. :)

    • =)

      Mä oon 13, ja toises korvas 2 ja toises 3 rusto. 12 vuotiaana oli samat mut ei viel rustoo =) Kylhän äiti on kauhistellu mun korvia, en tajuu miks :D 6 reikää..? Onks se muka paljon :D Ei musta näytä tyhmält jos on paljon korvareikii, jos tykkää niin sit tykkää =)

    • naaaf

      Ei kai kukaan ihan hirveän kieroon tänä päivänä katso, jos on vaikka kolmet reiät korvissa. Mutta jos ottaa korvat täyteen reikiä jo teininä ja sitten myöhemmin vuosien päästä päättääkin, että se ei ole kovin tyylikkään näköistä, niin huonolla tuurilla ne reiät eivät umpeudu ikinä kokonaan. Eli siis mielestäni kannattaa ottaa niitä korvareikiä maltillisesti ettei sitten myöhemmin harmita ne päätökset. :)

    • Mie vaa

      Ei yhtäkään.

    • tyttö 13

      Ite täytin toukokuussa just 13. Ekat reijät otin joskus 1. luokan talvella, uuden vuoden jälkeen. Sit niitä on ilmestyny aina välillä. Yhen tein ite, ilman lupaa kylläkin. Ja just ennen 13 päivääni otin rustoon. Eli kaikenkaikkiaan mulla on nyt jo 8 reikää; oikeassa 3 ja vasemmassa 5 ja lisää otan vielä, ehkä vasempaan rustoon 2. Porukat on kyllä rentoja ainaki korvisten suhteen. Äiti on jo melkein luvannu mulle jo kulmakorun kuhan pääsen ripiltä. Mutta ihan miten ite tykkää.

    • jasu122

      Mulla on ollu yhet reiät varmaa 2,5/3v saakka, toiset(molempiin) sain kun olin 5v ja kolmannen (vain vasempaan)9v. Sain myös ottaa itse maksamana industrialin 13 vuotiaana. ps. oon nyt 15v JA POIKA

    • 12-vuotias

      Minulla on 1 korvis kummassakin korvassa sekä feikkirusto Glitteristä jota käytän aika harvoin, 12-vuotislahjaksi ajattelin pyytää toisia reikiä. Periaatteessa kovin montaa reikää ei korvasta riippuen edes voi ottaa, ennenkuin sen lasketaan lävistykseksi.

    • Korvakorut5

      ite oon 12v tyttö jo on vasemassa 3 ja oikeessa 2, mut aijon pian ottaa oikeeseen kolmannen.

    • Ponnaripoika

      Mulla on viis reikää. Vasemmalla 4 ja oikeessa yks ja oon täl hetkel 12 ajattelin ajattelin ottaa vielä muutaman. Ps. Olen poika jolla on ponnari varmaa vähä tyttömäinen mut ite tykkään nii mikässiinä

    • 4reikääkorvissa

      Mulla on 4 reilää korvissani (molemmis kaks etummaisissa renkaat ja sitte kivet) ja olen 11 v poika nii miksei tytölle vois laittaa 12 v neljää reikää? Pojat pitää korviksia seksikkäinä ;)

    • kärsinsiitä

      mut sanon että elkää menkö ampumalla laittaa, mulla on ittellä siitä ikäviä kokemuksia enkä menis enää toiste xC

    • äippä34

      Oma tyttöni täytti juuri 12, ja hänellä on 3 kummassakin korvassa, ekat laitettiin 5 veenä, toiset 10-vuotis lahjaksi, ja kolmannet vuossitten,11-vuotiaana. Mielestäni ihan ok-määrä, itselläni oli tuon ikäisenä kahdet, kolmannet otin 15-veenä. Nyt tyttö kärttää napakorua, mutta pitää vielä miettiä, omani otin 17-veenä, ja se koristaa edelleen 34-veenä masuani.

    • Anonyymi

      Ite oon tällä hetkellä 11v ja on jo kahdet korvikset molemmissa korvissa :))) mielestäni voisi jo ottaa😁

    • Anonyymi

      Olen 75 ja minulla on yhdet reijät korvissa. Ne on olleet 17-vuotiaasta asti. Koruja omistan kymmeniä pareja, kaikki kultaa tai hopeaa ja jalokiviä.

      Kukaan tyylikäs ihminen ei lävistytä korviinsa monia reikiä. Yhtä enemmät korvakorut korvissa on mauttoman ja halvan näköistä iästä riippumatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe