Lihaville oma uimahalli?

pläskit uimaan

Mielestäni niin monet lihavat eivät kehtaa mennä uimahalliin, että eikö heille voisi tehdä omaa hallia? Kun itse olin lihava, en kehdannut. En ole enää lihava mutta en tosiaan mikään missimallinen.
Mitä mieltä te olette lihavista uimahallissa?
Itse en ole koskaan kiinnittänyt mitään huomiota, onko joku läski vai laiha, onko raskausarpia, sellua tms. Ei osu edes silmään.
On vaan harmi, että uimapuvun päälle laittaminen on monelle lihavalle liikaa. He ajattelevat, etteivät kehtaa ja kaikki tuijottaa tms.

7

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuijottelija

      Kerro niille läskeille kavereillesi, että turhaan häpeilevät. Ovat nimittäin niin ällöttävän näköisiä, että kertakaikkiaan on pakko katsoa toisaalle. Kauniiden ja hoikkien pitäis hävetä halliin menoa kun saavat tuijottelua osakseen, mutta heitä ei tunnu haittaavan.

    • Vesipallosta on joskus sanottu, että laji on huono kun pelaajat ovat suurimmaksi osaksi veden alla piilossa. Ei sinne halliin tulla poseeraamaan vaan uimaan. Ja vedessähän rasva lähinnä kannattaa.

      • h2oPoLo

        se taitaa olla uppopallo jossa pelaajat on veden alla. Vesipallossa ei pyritä veden alla vaan mahdollisimman paljon ylös sieltä.


      • h2oPoLo kirjoitti:

        se taitaa olla uppopallo jossa pelaajat on veden alla. Vesipallossa ei pyritä veden alla vaan mahdollisimman paljon ylös sieltä.

        Verrattuna moniin suosittuihin yleisölajeihin, kuten kuivan maan palloilulajeihin, urheilijoista on vedenpinnan yläpuolella huomattavasti vähemmän nähtävää. Mikäli joku vesipallojoukkue pystyy uimaan koko ottelun siten, että heidän ylävartalonsa ovat koko ajan vedenpinnan yläpuolella (t.s. paitaa voisi käyttää mainostamisen välineenä), niin nostan kyllä hattua.

        Ja ketjun alkuperäiseen aiheeseen palaten, useimmat ihmiset ovat uidessaan tosiaan veden alla. Kun yhdistetään tämä siihen, että vieläkin osa ihmisistä haluaa uidessaan pitää pään ylhäällä vedestä, ihmisvartalo on piilossa veden alla. Tosin nykyään yhä useampi ui kyllä hyvällä tekniikalla, mutta näinkään uidessa ei paljoa tule muita uimareita nähtyä muuten kun taukojen aikana (tai jonossa edellä uivaa uimaria).


    • leksa lepotuolista

      Uimahalleissa saa olla minkälainen tahansa: se on harvoja demokraattisia ja tasa-arvoisia paikkoja, mitä vielä on eli kaikki vähän tai paljon poikkeavat ovat tervetulleita halliin, jopa tavikset tai hyvännäköiset "tukkaeisaakastua" -pellet, jotka eivät ole pellejä, koska kyseessä on uimahalli.

      Vähän rohkeutta ja uimaan! Antaa koirien haukkua, hyvät ihmiset uivat.

    • uimari30

      Turhaa sellainen erikseen "lihaville uimahalli". Missä menee lihavuuden raja? Joku pitää jo yli 100 kiloista miestä lihavana joku 150 kiloista jne.

      Enemmän siinä on kyse oman itsetunnon kanssa. Jos on sinut itsensä kanssa ei välitä niistä kiloista vaan menee sinne uimaan muiden sekaan. Ei kukaan ole norppa :)

    • komea atleetti

      Minunkin mielestäni lihaville pitäisi olla omat uimahallit. Inhottavaa katsoa niitä monstereita altaassa, joilla läskit hyllyy uidessa. Ei oikein tiedä, minne pitäisi katsoa. Pakko kääntyä uimaan toiseen suuntaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe