Hiuksista keltaisuus pois miten

tangotyttö45

Hei . Miten saan keltaisuuden pois ja hopeaan vivahtavaa tilalle.Olen yrittänyt värjätä ,mut tuloksetta ja hopea samppootakin ostin ,mut ei auta.

20

22049

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T. ex-keltakutri

      Kokeile kevytsävyllä esim 10V goldwellilta. Jo olet kovasti kestovreillä värjäillyt ja mikään ei auta niin kampaajat saavat taitettua hellävaraisesti. esim. wellalla sunlights sarjalla.

    • Miu mau

      Kokeile sitruunaa, se vaalentaa ja antaa kiiltoa.

    • Parturi_kampaaja.com

      Tunge sinä se sitruunasi suuhun .Saakelin pässi työntää sitä hiusten kuivattajaa joka viestiketjuun.Se sitruuna kuivattaa hiusta etkä älyä jo.
      On niitä muitakin vaalennuskeinoja ja kiiltoa antavia "tuotteita".

    • kaniinini

      Itselläni on ihan sama ongelma, että ei pysy vaaleassa hopea sävy kauaa.
      Nykyään pysyy kauemmin, kun en värjää kuin tyveä n. kerran kahdessa kuukaudessa ja sekin sävy on aina hopeansävyinen tai "harmaa".
      Color Mask naamio voi toimia, sitä on kehuttu mutta itselläni se ei tuottanut tulosta. Toimii varmasti ihan vetyperoksiideihin mutta ei luonnonvaaleisiin.
      Crestol colorgloss -hopeanharmaa maski on toiminut. Laitan sen päähän noin kerran kahdessa viikossa. Parasta mitä olen blondeille hiuksilleni löytänyt tässä muutaman vuoden aikana.
      Jotkut käyttävät Four Reasonssin silver mist suihketta, joka on violettia suihketta joka saa hiukset näyttämään saman tien hopeilta. Itse tätä ostin ja sain haluamani hopean sävyn, mutta ihan hirveää läträystä. Sitä löytyi vessan seinästä käytön jälkeen pisaroina. Vaikka laitoin ihan siististi ja tähtäsin tukkaan ihan..

      Mutta, Crestol Colorgloss hopeanharmaa ja meet se päässä saunaan ni kyllä toimii, ja kannattaa vähän sekotella hoitoaineeseen, teho melkein yhtä hyvä ja silloin purkista säästyy pidemmälle ajalle.

    • jätkiZZZ

      kyllä minulla ainakin silver-shampoot on toiminut hyvin! Käytän sekä Simin että www professional championin master-shampoota,sekä jälkimmäseen kuuluvaa silver- hoitoainetta. Kyllä pysyy valkoiset hiukset valkoisina,ja raikkaan värisinä. Aiemmin minullakin oli hopeaan vivahtavat valkoiset híukset,nyt vaihdoin kuitenkin täysin valkoisen valkoiseen ja sellaisena pysyy noilla tuotteilla.
      Omistan myös edellisissä viesteissä mainitun four reasonin silver-suihkeen. Korjaava ja tehokas,tosin teke helposti violetit hiukset hetkeksi jos liikaa laittaa.

      Myös kosteuttavien syvähoitojen eli naamioiden käyttö auttaa,sillä ne voimakkaasti kosteuttavina pitävät hiukset hyväkuntoisina sekä sisältä että ulkoa ja hyvin voivassa hiuksessa väri todella kiiltää!

    • riikkamarje-

      Itse olen paininut saman ongelman kanssa jo vuosia, kunnes löysin pelastukseni :D Elikkä käytän Matrixin So silver shampoota. Ihan ykkönen ! Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuli kommenttia että olenko ottanut uutta väriä hiuksiini ynnämuuta :) Tämä pitää vain muistaa vaahdottaa kunnolla,ja sen jälkeen vielä vaikuttaa 3-5 min. On tosi, että saattaa tuntua kuivattavan hiuksia, mutta kun ottaa kaveriksi hyvän hoitoaineen niin avot !

    • wowpow

      Riflessin hopeanaamio voittaa kaikki hopeashampoot ym. todella toimivaa, väriltään aivan tummanviolettia 'kökköä', hopeus pysyy hyvin.

      Toinen edullisin versio saada keltaisuus pois on karamellivärin (!) sekoitus shampooseen. Sininen taittaa aika kivasti keltaisuutta. Kärsivällisyyttä karamellivärin kanssa, antakaa vaikuttaa hetki ja toistakaa tarpeen tullen. Pari tippaa riittää hyvin shampooseen ja hoitoaineeseen. Muistakaa huuhdella kylppäri hyvin sinisistä roiskeista=).

    • nostalgikko

      Joycon hopeashampoo on toiminut ainakin minulla hyvin.

    • dofaöldfklÄ
    • niinaRR

      Minulta lähti keltasuus pois seuraavanlaisen operaation jälkeen:

      Oma hiusvärini on siis sellainen perisuomalainen tummanvaalea ("maantien harmaa"). Alun alkaen minulla oli sellanen keskiruskea-suklaanruskeaväri hiuksissa (värjätty), mutta sitten päätin tehdä värinpoiston ihan kaupan tuotteilla. Aluksi arastelin hieman poiston tekemistä, koska olin kammoksunut haittavaikutuksia, mutta kun lopulta uskaltauduin tekemään poiston niin eipä hiukset siitä kärsineet. Käytin melko vahvoja poistoja molempina kertoina (tein poistot peräkkäisinä päivinä ja toisen poiston jälkeen värjäsin hiukset heti perään). Värinpoistotuote oli toisella kerralla L'Orealin Super blonde ja käytin molemmat jauhepussit. Kahden poiston jälkeen lopputulos oli sellainen latvoista todellinen liikennevalon/kuivan oljen keltainen ja 5-7 senttimetriä tyvestä oli peroksiidiblondin vaalea, lähes valkoinen. Tein toisen luonnonvaalean sävyn värjäyksen noin viikon poistojen jälkeen, mutta väri ei juurikaan muuttunut miksikään.

      Ajattelin sitten, että antaa olla. Pää oli melko keltainen, mutta silmä alkoi tottumaan ja ihan tavallisia Sunsilkin shampoota ja hoitoainetta käyttämällä väri haaleni aavistuksen verran (tai sitten olin jo niin tottunut keltasävyyn, ettei se enää juurikaan häirinnyt). Tämän värinpoisto-/värjäysoperaation aloitin kesä-/heinäkuun vaihteessa. Vasta nyt parin kuukauden päästä, neljä päivä sitten, tein kotona värjäyksen L'Orealin Casting Créme Glossin värisävyllä 1013 Light Frosted Blondella - ja lopputulos oli parempi kuin saatoin odottaa.

      Kaipa aika haalisti ja poisti keltaisuutta hiuksistani, sillä nyt väri on tuhkaan häivähtävä luonnollisen kirkas vaalea hiekansävy. Hieman hankala selittää, mutta keltaisuudesta ei ole enää tietoakaan. Mitään hopeashampoita tai sävyteshampoita en milloinkaan käyttänyt. Tämä on toki vain omakohtainen lopputulos, enkä voi millään sanoa toimivan muilla.

      Hiusten keltaisuuteen vaikuttaa myös oma värjäyshistoria, eli jos on ahkerasti värjännyt päätä vuosien ajan, keltaisuus on helpommin jäämässä hiuksiin ja sitä on hankalempi saada pois (itse olin värjännyt 4 kertaa kolmen vuoden aikana, ja ehkä siksi sain sen vaalean sävyn suht "kivuttomasti"). Ei kannata operoidan hiuksia niin hirveän paljon lyhyen ajan sisällä, jos on hieman kärsineet hiukset värjäämisestä tai luonnostaan kuivat ja karheat hiukset. Totta kai voi käydä kampaajalla keltaisuutta poistamassa tai yrittää värjätä jollakin todellakin harmaalla tai tuhkanvärisellä hiusvärillä, sillä kyllä sellainen aina jonkin verran taittaa keltaisuutta pois. Tai sitten vain teet värinpoiston viikon välein kolme neljä kertaa ja kun väri on lähes valkoinen, annat hiusten levätä muutaman viikon ja värjäät sitten haluamallasi värillä. Rankkaa se on, mutta ei välttämättä ole muutakaan vaihtoehtoa : \

    • kauneusblogi

      itse käytän aina vaaleiden kotiraitojen jälkeen Goldwellin 10-V. Arki käytössä pesen hiukseni Lorealin Blonde Shine shampoolla. Kirjoitan näistä pian jutun blogissani: http://priceoflookingawesome.blogspot.com/

    • multa kampaaja poisti keltaisuuden sassoon väreillä, ensin voimakas vaalennus ja sitten tuhkaisa väri, eikä enää keltaista missään :D !!

      Maksoi tuo lysti 85 euroa mutta hoitui kuitenkin kerralla ;)

      ja nyt hoidan hopea tuotteilla.

    • henrik721

      ajat hiukset puliksi ja peset tervashammppoolla.

    • kauneusblogi
    • Kampaaja kanssa

      Aloittajalle: kyllä hopeashampoon pitäisi aina toimia valmistajasta riippumatta. Epäilen että hiuksesi eivät vaan ole vielä tarpeeksi vaaleat. Jos hiukset ovat kovin kellertävät niin ne saattavat myös olla silloin vielä liian tummat jolloin hopeashampoon vaikutus ei edes näy. Kun hiukseen tehdään värinpoisto tai vaalennus ns. raita-/ vaalennusjauheella niin väripigmentit lähtevät seuraavassa järjestyksessä pois: sininen, liila, punainen, oranssi, keltainen. Kampaaja myös joutuu viemään nämä sävyt takaisin hiuksiin ennen varsinaista värjäystä esipigmentoimalla jos valkaistusta hiuksesta halutaan takaisin tummaksi.

      Lopuksi: vaalenna vielä 1-2 kertaa ja kokeile sitten hopeashampoota.

    • Anonyymi

      Itse käytän Hermans amazing Victoria white sävyä blondauksen jälkeen keltaisuuteen ja siitä tulee just oikea valkoinen/hopea sävy.

      • Anonyymi

        Sori Veronica white:⁠-⁠)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe