Naiset pettyvät nettideittailuun (oikeat syyt)

Mr. Helper

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011060413796929_lz.shtml

Tässä on joitain pointteja mainittu miksi naiset pettyvät nettideittailuun, mutta miehenä joka on nettideittaillut parisen vuotta sekä tuntenut miehiä ja naisia jotka nettideittailevat tuttavina niin voin listata ne oikeat ja todelliset syyt.

1) Odotusarvot ovat huimat miehelle, selkeästi korkeammat kuin missään muualla niin profiilin ominaisuuksista tekstin tuottamiseen ja kuvaan sekä vielä kemioihin ekalla tapaamisella
2) Viestien määrä miehiltä sokaisee naisen kuvittelemaan millaiset miehet hänestä ovat tai voisivat olla oikeasti kiinnostuneita pitkällä tähtäimellä
3) Miehiin ei haluta tutustua kunnolla vaan karsinta on todella kovaa jo alussa pikkuseikkojen perusteella, jälkikäteen on vaikea enää olla yhteydessä jo kerran hylättyihin tapaksiin
4) Naisten passiivisuus, kyvyttömyys selailla profiileja ja aloitekyvyttömyys joka on hämmästyttävällä tasolla varsinkin suomalaisten naisten kanssa viestiessä
5) Otetaan nettideittailu toisaalta liian tosissaan etsien silmä kovan herra täydellisyyttä tai sitten niin kevyesti ettei millään ole mitään väliä joten voidaan roikkua kattelemassa loputtomasti mitä tarttuu koukkuun
6) Ei tunnisteta eikä osaa arvioida miehiä siten että kuka voisi olla varattu, pelkän seksin perässä tai ns. "pelimies"
7) Tuijotetaan samaan aikaan kylmiin arvoihin miehessä (tulot, pituus jne.) samalla odotetaan miehen tekevän voimakas tunnevaikutus kaikilla osa-alueilla välittömästi, jokainen tajunnee että miehet tuossa asemassa alkavat käyttää tätä häikäilemättömästi hyväksi ja ne aidosti kiinnostuneet miehet jäävät vähemmälle huomiolle
8) Luodaan omalla välinpitämättömällä ja epäkohteliaalla käytöksellä noidan kierre jossa miehet kohtelevat naisia netissä huonosti edellisten kohtaamisten perusteella. On asia joka unohtuu netissä helposti että jos olet kohtelias yhdelle niin hän todennäköisesti ei ole pelkästään kohtelias sinulle vaan myös sille seuraavalle naiselle ja tämä luo nettiyhteisössä käytökselle ne arvot.

Jos te naiset pikkaisen ottaisitte kohtuudella tämän nettideittailun ja jo alusta teillä olisi ymmärrystä sekä taktista silmää niin sitä kautta tapaisitte todennäköisemmin näiden monien miesten joukosta niitä potentiaalisia ehdokkaita joiden kanssa se teidän odottama suhde on mahdollinen.

Miesten tapauksessa ongelma onkin kinkkisempi koska meitä miehiä on paljon ja meillä usein naisissa ei ole valinnanvaraa varsinkaan jos yhtään alkaa rajata naisia edes muutamilla kriteereillä.

Tätä touhua katselleena myös ulkopuolisena tuttavien hakiessa paria niin on paljastunut aika paljon miestä miehillä ja naisilla hommat kiikastaa. Monilla naisilla olisi avoimet ovat löytää kumppani suht helpostikin ja jopa lähelle mieluinen, mutta kompromisseja vaikuttaa olevan mahdoton tehdä. Toisaalta miehen odotetaan tekevän kompromisseja jopa kaikkein tärkeimmistä kriteereistä mitä he uskaltavat asettaa.

Ystävällisinä vinkkinä nämä naisille ilman minkäänlaista katkeruutta. Oma rakas jäi netistä löytymättä tälle miehelle, mutta paljon opin matkan varrella.

Hyvää matkan jatkoa kaikille nettideittaajille.

51

1611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 716

      Kiitos kaunis !

    • Mr. Helper

      Ollos hyvä.
      Kaksi kohtaa jäi näköjään siirtämättä.

      9) Ei varata aikaa nettideittailuun Tämä ei tarkoita kuukausia ja vuosia vaan minuutteja ja tunteja kullkain viikolla vastata viesteihin että käydä treffeillä. Monta potentiaalista kumppania jää kokeilematta sen vuoksi että ei ehditä vastata kuin yhdelle tai kahdelle "lupaavimmalle" miehelle joihin jumahdetaan päädytte treffeille ja sitten kaikki alkaa taas alusta kun ei onnistukkaan. Varsinkin nettideittailun alussa viestisuma naiselle voi olla järkyttävän iso jolloin pitäisi pystyä mahdollisimaan moneen olemaan yhteydessä ainakin alustavasti koska toista mahdollisuutta ei todennäköisesti heidän kanssaan tule.

      10) Luodaan joko kohtuuton kuva miehestä ja suhteesta jota etsitään tai "katsellaan mitä tulee vastaan". Nälkä kasvaa syödessä ja se alkuperäinen tavoite alkaa lipsua. Tavoitteiden puuttuessa taas luotetaan asioihin joilla ei välttämättä ole mitään kunnon todellisuuspohjaa varsinaiselle suhteelle jota etsitään. Ymmärrän että tekee mieli luottaa sattumaan, kohtaloon, jumalaan, näkymättömään käteen tai johonkin luonnon voimaan joka näyttää teille tien, mutta usein te olette ihan yksin vaihtoehtoinenne tekemässä niitä päätöksiä.

      Viimeisenä vinkkinä sanon se että älkää eksykö netin syövereihin ja muistakaa että netti on netti. Kommunikaatio on tekstin välityksellä aina erilaista kuin sitten muualla ja teidän kykynne tulkita toista eivät ole ehkä niin hyviä kuin kuvittelette eikä myöskään miesten ymmärtää teidän viestejänne tai ajatuksianne.

      Tärkeämpää lähes kuin missään muualla nettideitissä on pelisilmä ja naisten tapauksissa usein kyse on siitä että miten karsia miesten joukosta sopivat tapaukset. Liika vapaus sokaisee joten on itse hyvä tehdä niitä rajoitteita ja miettiä että miten lähestyä tätä "positiivista ongelmaa".

    • ....................

      Ensimmäisten kohtien osalta täysin oikeassa, nettideitit ei ole sovelias tapa hakea seuraa kaikille tai sitten omaa suhtautumista pitäisi korjata. Liian monta naista tavannut, jotka kuivakkaasti lähinnä keskittyneet lähinnä vikojen etsintään suurennuslasin kanssa. Luultavasti sitten ihmettelevät, kun sitä "oikeaa" ei löydy. Niistä muista poikkeuksista onkin sitten useimmiten ainakin jotain kehittynyt. Tuskin kukaan niitä vikoja yrittää hakea live-elämässä tutustuessa, vaan nimenomaan nauttii yhdessäolosta ja niistä viehättävistä puolista. Sitä myöten niitä tunteitakin saattaa muodostua. Mutta ehkä tässä suhteessa osaa olla itse avomielisempi, kun aikaisemmat parisuhteet eivät ole muodostuneet tiettyä kaavaa noudattaen.

    • paras päätös

      Kiitos erittäin hyvästä kirjoituksesta. Itsekin olen jättänyt nettideitit ja syystäkin mikä on ollut paras päätökseni pitkään aikaan.

      Tässä linkki hiljaittain avaamani keskusteluun aiheesta: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9898611

    • sipulipiiras

      Mistä niitä satoja viestejä naisille sataa? Itse en saanut yhtäkään vaikka profiilissa oli vierailtu. Omiin yhteydenottoihini tarjottiin vain "ei kiitosta" vastaukseksi.

      Ehkä kyse onkin siitä, että miehet keskittyvät niihin kauneimpiin naisiin ja näillä sitten on sadoittain "kosijoita", kun taas me tavalliset saamme pettyä joka kerta postilaatikolle käydessämme.

      • Hauskaa_odotusta!

        "Mistä niitä satoja viestejä naisille sataa? Itse en saanut yhtäkään vaikka profiilissa oli vierailtu. Omiin yhteydenottoihini tarjottiin vain "ei kiitosta" vastaukseksi.

        Ehkä kyse onkin siitä, että miehet keskittyvät niihin kauneimpiin naisiin ja näillä sitten on sadoittain "kosijoita", kun taas me tavalliset saamme pettyä joka kerta postilaatikolle käydessämme."


        Tästä juuri on kyse, vaikka miehet eivät sitä millään halua myöntää (en ymmärrä miksi). Viestitellessä kyllä esitetään että ulkoisilla tekijöillä ei ole ratkaisevaa merkitystä, mutta silti jossain alitajunnassa kummasti vaan odotetaan sinne treffeille saapuvaksi Jennifer Lopez -kopiota, ja sitten petytään karvaasti, kun ei sitä tullutkaan, ja haukutaan normaalit, suomalaiset naiset pataluhiksi keskustelupalstoilla.

        Miehet: Hyvää odotusta. Siitä tulee pitkä.


      • Mr. Helper

        En osaa sanoa tuohon juuta eikä jaata. Nämä omat nettideittaavat naistuttavanit eivät ole mitään mallikokoisia tai missin mittaisia edes ja kyllä heille on tullut aika kiitettävästi veistejä
        Yksikään tosin ei ole ylipainoinen. Yksi heistä on yksinhuoltaja, joka hänkin saa viestejä.

        Minkä ikäinen olet? En osaa sanoa muuta kuin että ehkä ilmoituksessasi on jotakin häikkää jne. koska kyllä varsin normaalien alle 35 naisten olla hyvin kysyttyjä netissä.


      • Mr. Helper
        Hauskaa_odotusta! kirjoitti:

        "Mistä niitä satoja viestejä naisille sataa? Itse en saanut yhtäkään vaikka profiilissa oli vierailtu. Omiin yhteydenottoihini tarjottiin vain "ei kiitosta" vastaukseksi.

        Ehkä kyse onkin siitä, että miehet keskittyvät niihin kauneimpiin naisiin ja näillä sitten on sadoittain "kosijoita", kun taas me tavalliset saamme pettyä joka kerta postilaatikolle käydessämme."


        Tästä juuri on kyse, vaikka miehet eivät sitä millään halua myöntää (en ymmärrä miksi). Viestitellessä kyllä esitetään että ulkoisilla tekijöillä ei ole ratkaisevaa merkitystä, mutta silti jossain alitajunnassa kummasti vaan odotetaan sinne treffeille saapuvaksi Jennifer Lopez -kopiota, ja sitten petytään karvaasti, kun ei sitä tullutkaan, ja haukutaan normaalit, suomalaiset naiset pataluhiksi keskustelupalstoilla.

        Miehet: Hyvää odotusta. Siitä tulee pitkä.

        Millaisia te normaalit suomalaiset naiset olette, jotka ette saa netissä viestejä?
        Hämmästyttävää koska jos jokin on päivänselvää niin se että naiset saavat viestejä pyytämättäkin. Enkä puhu mistään seksiehdotuksista.


      • missäss sun profiilisi on niin voisi vastata


    • mies kommentoi

      Ihme valitus...

      En kovin monta kertaa ole viitsinyt treffeille mennä, hieman useamman kanssa olen keskustellut. Treffien esteenä usein on ollut 600 kilometrin välimatka, en minä arka ole.

      On tullut vastaan jopa missikisan loppukilpailuun päässyt, jokunen tohtori tai tupla-akateeminen tai konttorityöntekijä jolla on hyvä asenne. Oikeastaan ainoa jota en olisi halunnut tavata oli area 51:ltä (oikeasti se näkyi osoitteessa) peräisin oleva melkein suohirviön näköinen nainen joka oli vielä iltapäivällä ympärikännissä.

      Toki minäkin väistän yksinhuoltajia joilla ei ole työtä, ammattia tai muuta toimeentuloa ja jotka haluaisivat hyvinkin hanakasti alkaa heti sänkypuuhiin.

      Kumminkin tuolla ylempänä olleet kommentit siitä miten naiset valikoivat hillittömästi kun kuvittelevat tarjonnan olevan isompaa kuin se on ovat aivan totta. Joskus on naurattanut kun nainen aivan ilmeisesti pyörittää puolta tusinaa miestä ja henkilötiedot alkavat mennä sekaisin.

      • tyhjän saanut

        Mitä sitten pitäisi tehdä, koska jos valikoi vain yhden tai muutaman miehen lähempään tutkimukseen, niin siinä AINA käy niin että lopulta ei jäljellä ole ketään. Tänä vuonna en ole päässyt edes kertaakaan treffeille asti kun en ole viitsinyt selkeästi seksiä etsiviä miehiä lähteä tapaamaan.

        Mutta itse en osaa "pyörittää" puolta tusinaa miestä. Eihän siitä tule yhtään mitään kun ei saa keskittyä rauhassa kenenkään. Ja tuntee itsensä lähinnä idiootiksi kun selittää samat asiat useammalle miehelle.

        Kerta toisensa jälkeen sitä laittaa ilmoituksen, joillakin saiteilla ei saa lainkaan vastauksia, muutamilla pari, yhdellä melko kepeähenkisellä saa läjäpäin. Mutta eipä vaan löydy sitä joka tuntuisi tarpeeksi järkevältä, huumorintaju samanlaiselta, keskustelutaidot yhteensopivilta jne.

        Näitä palstoja kun lukee niin tuntuu koko touhu olevan vain sen kyttäämistä että koska päästään taas haukkumaan vastakkainen sukupuoli pataluhaksi. Ihan kuin kukaan ei edes oikeasti haluaisikaan kumppania.


      • TuuliaJuulia

        Minulle sattui niin, että sain mieheltä viestin joka oli selvästi tarkoitettu toiselle naiselle. Ja sen jälkeen mies vielä selitteli jotain aivan typerää.

        Eli miehellä alkoi mennä naiset sekaisin.

        Joskus aiemminkin huomasin jollakin muulla miehellä saman. Tekee huonon vaikutuksen.


    • Elikä?

      "Miehiin ei haluta tutustua kunnolla vaan karsinta on todella kovaa jo alussa pikkuseikkojen perusteella, jälkikäteen on vaikea enää olla yhteydessä jo kerran hylättyihin tapaksiin."

      "Kumminkin tuolla ylempänä olleet kommentit siitä miten naiset valikoivat hillittömästi kun kuvittelevat tarjonnan olevan isompaa kuin se on ovat aivan totta. Joskus on naurattanut kun nainen aivan ilmeisesti pyörittää puolta tusinaa miestä ja henkilötiedot alkavat mennä sekaisin."

      Itse en huoli miestä, jonka jutuissa ei ole päätä eikä häntää. Näitä on täällä ainakin 90 % tarjonnasta.

      • voitko antaa esimerkin?


      • Elikä?
        Time_Killer kirjoitti:

        voitko antaa esimerkin?

        Vitsailetko?

        Siis miten voi samaan aikaan sekä karsia miehiä liikaa että karsia liian vähän? Toisaalta ei saisi kirjoittaa alusta lähtien vain yhdelle, koska silloin "valikoi hillittömästi". Toisaalta ei myöskään saa vastata kaikille viestin lähettäneille, koska silloin "pyörittää puolta tusinaa". Eihän noissa jutuissa ole mitään tolkkua.


      • Siis mitä häh?
        Elikä? kirjoitti:

        Vitsailetko?

        Siis miten voi samaan aikaan sekä karsia miehiä liikaa että karsia liian vähän? Toisaalta ei saisi kirjoittaa alusta lähtien vain yhdelle, koska silloin "valikoi hillittömästi". Toisaalta ei myöskään saa vastata kaikille viestin lähettäneille, koska silloin "pyörittää puolta tusinaa". Eihän noissa jutuissa ole mitään tolkkua.

        Mutta nuohan on kahden eri tyypin kirjoittamia viestejä.
        Siis nuo joita on lainattu.

        "Toisaalta ei saisi kirjoittaa alusta lähtien vain yhdelle, koska silloin "valikoi hillittömästi". Toisaalta ei myöskään saa vastata kaikille viestin lähettäneille, koska silloin "pyörittää puolta tusinaa""

        Jos kirjoitat alusta lähtien vain yhdelle niin samalla rajaat VÄLITTÖMÄSTI ne muut miehet pois ikuisesti itseltäsi pois.
        Jos alkututustumisen jälkeen edelleen pidät siellä useampaa miestä roikkumassa ilman tapaamista niin silloin varmaan miehiä alkaa homma rasittaa.

        Järki siis käteen.

        "Eihän noissa jutuissa ole mitään tolkkua. "

        On niissä paljonkin jos lukee niitä oikein eikä sekoita toisten viestejä keskenään.

        Ehkä ongelmasi on tuolla logiikan puolella ja tippaleipäaivoissa?


      • Elikä?
        Siis mitä häh? kirjoitti:

        Mutta nuohan on kahden eri tyypin kirjoittamia viestejä.
        Siis nuo joita on lainattu.

        "Toisaalta ei saisi kirjoittaa alusta lähtien vain yhdelle, koska silloin "valikoi hillittömästi". Toisaalta ei myöskään saa vastata kaikille viestin lähettäneille, koska silloin "pyörittää puolta tusinaa""

        Jos kirjoitat alusta lähtien vain yhdelle niin samalla rajaat VÄLITTÖMÄSTI ne muut miehet pois ikuisesti itseltäsi pois.
        Jos alkututustumisen jälkeen edelleen pidät siellä useampaa miestä roikkumassa ilman tapaamista niin silloin varmaan miehiä alkaa homma rasittaa.

        Järki siis käteen.

        "Eihän noissa jutuissa ole mitään tolkkua. "

        On niissä paljonkin jos lukee niitä oikein eikä sekoita toisten viestejä keskenään.

        Ehkä ongelmasi on tuolla logiikan puolella ja tippaleipäaivoissa?

        Ai että tuo jälkimmäinen henkilö on jakautunut persoona, kaksi "eri tyyppiä" samassa näppäimistöä näpyttävässä kehossa, joka siksi voi olla kahta vastakkaista mieltä samassa kappaleessa? Tämä selitttääkin monta juttua täällä deittipalstalla. :D

        Ei millään hyvällä, mutta noissa sun jutuissasi ei ole mitään tolkkua.

        Sitäpaitsi taidat olla näitä ikuisia kirjoittelijoita, jotka eivät edes aio tavata oikeasti. Jatkat kirjoittelua seuraavat seitsemän vuotta ja vaadit ehdotonta uskollisuutta virtuaalivaimoltasi.

        Selväähän on, että heti netissä tehdyn alkututustumisen jälkeen (esim. 10 viestiä) nähdään nokikkkain, jos mitään yhteistä säveltä on löytynyt. Yleensä ei löydy, sillä noin 90 %:n miehistä jutuissa ei ole päätä eikä häntää tällä palstalla.


      • Siis mitä häh?
        Elikä? kirjoitti:

        Ai että tuo jälkimmäinen henkilö on jakautunut persoona, kaksi "eri tyyppiä" samassa näppäimistöä näpyttävässä kehossa, joka siksi voi olla kahta vastakkaista mieltä samassa kappaleessa? Tämä selitttääkin monta juttua täällä deittipalstalla. :D

        Ei millään hyvällä, mutta noissa sun jutuissasi ei ole mitään tolkkua.

        Sitäpaitsi taidat olla näitä ikuisia kirjoittelijoita, jotka eivät edes aio tavata oikeasti. Jatkat kirjoittelua seuraavat seitsemän vuotta ja vaadit ehdotonta uskollisuutta virtuaalivaimoltasi.

        Selväähän on, että heti netissä tehdyn alkututustumisen jälkeen (esim. 10 viestiä) nähdään nokikkkain, jos mitään yhteistä säveltä on löytynyt. Yleensä ei löydy, sillä noin 90 %:n miehistä jutuissa ei ole päätä eikä häntää tällä palstalla.

        Minusta tuntuu että sinä olet se oikeasi seonnut täällä.


      • Elikä?
        Siis mitä häh? kirjoitti:

        Minusta tuntuu että sinä olet se oikeasi seonnut täällä.

        Jos siis sinä et jaksa lukea viestejä tai et ymmärrä lukemaasi, syytät toista seonneeksi. Sitten tietty suuresti ihmettelet, miksi nirsot naiset karsivat noin ihanan uroksen. :D Lisäksi esität näitä teorioita, että yksi ja sama tekstinkappale onkin kahden eri tyypin kirjoittama, josta syystä onkin aivan luontevaa, että kappaleen alku kumoaa sen lopun.

        Näitä ei vain jaksa.


      • joku 3. varjo.
        Elikä? kirjoitti:

        Jos siis sinä et jaksa lukea viestejä tai et ymmärrä lukemaasi, syytät toista seonneeksi. Sitten tietty suuresti ihmettelet, miksi nirsot naiset karsivat noin ihanan uroksen. :D Lisäksi esität näitä teorioita, että yksi ja sama tekstinkappale onkin kahden eri tyypin kirjoittama, josta syystä onkin aivan luontevaa, että kappaleen alku kumoaa sen lopun.

        Näitä ei vain jaksa.

        Kyl se taitaa olla niin että jos et tajua 90/100 ihmisestä niin kandee kattoa peiliin. Joskus treffi profiileissa on näkynyt semmoista ongelmaa että niitä on päivitelty eriaikoihin erikohdista --> ne voi hajota osin siintä jos ei ole huolellinenmutta. Wohoo minäkin ymmärrän tämän. Samaten kun joskus kirjoitettu teksti voi hajota teksti editorimuodosta siirtyessään sivulle. En tiedä onko ongelmaa enää kun lopetin treffi hommat kun oman kullan löysin. Ja ei en muista löysinkö hänet alumperin treffi osiolta vai chatistä mutta netistä anyway (en muista mistä, koska ensi tapaamisesta seurustelun alkuun kului noin 5kk vähäisempää yhteyden pitoa.

        Chill it boys 'n' girls your time'll come. Mark my words.


    • viisastunut täti

      Tässäpä yksi:Laitoin pari viikkoa sitten erälle miehelle kirjeen, jonka profiili (joskin melko suppea )kiinnosti.Kerroin siinä itsestäni ja laitoin loppuun, jos minun profiili kiinnostaa ja kirje yhtään kosketti, niin odotan yhteydenottoa.Mitään ei kuulunut.

      No tänään tuli miekkoselta viesti: puh.nro xxxx xxxxxxxx soita.

      No mitä tuohon enää voi vastata.Laitonpa takaisin, että tahtoisin tietää hänestä pikkuisen enemmän.Taas tuli viesti :"mikä on numerosi niin soitan"

      Joopasen joo..innostu nyt näistä.

    • 60+ nainen,vanhako?

      Näin tuo taitaa olla. Kuvattoman profiilin laatinut nainen ei saa monesti yhtään viestiä. En tiedä jos olisi kuva, paranisiko tilanne, kenties? En ole ruusu, kukka kuitenkin. Eivät nuo miehetkään, ainakaan vanhemmissä ikäryhmissä, kovin adoniksia ole. Ei heidän tarvitsisi ollakaan, kunhan olisi joku mukava ja siisti mies, joka olisi kiinnostunut tavallisesta naisesta.

    • viisastunut täti

      Kyllähän kuvaton ( minäkin ) saa viestejä: kuvapyyntöjä !Olen profiiliini laittanut, etten vastaa pelkille kuvanpyytäjille, mutta silti näitä riittää.
      Eivät edes siis lue profiilia, tai eivät ymmärrä lukemaansa, tai jos ymmärtävätkin, koettavat silti.
      Kannastani en kuitenkaan anna periksi.Kun edes vähän näkee vaivaa, voin sen kuvan laittaa.No sen jälkeen onkin sitten hiljaista.

      Eräskin mies kehui ulkonäköään ja kun laittoi kuvan , eipä ainakaan minun silmääni ollut mitenkään erikoinen.
      Enkä tarkoitakaan, että pitäisi mister finland olla, mutta tuo omakehuhaisee asenne loitontaa heti.
      Kyllä se ulkonäkö vaan on niin subjektiivinen juttu, että turhaa alkaa itseään kehuskelemaan.Sitä nämä reppanaukot kun ei vaan tajua!

    • Neuvoja kaipaava

      Asun Uudellamaalla, kehä III:n ulkopuolella, olen koulutettu, työssäkäyvä, yli 40-vuotias, itsestään huoltapitävä normaali eronnut nainen. Oli profiilini sitten niukka tai laajempi, saan lähinnä seksiehdotuksia sisältäen yksityiskohtaisia kuvauksia varustuksesta tai ehdotuksia naimisissa olevilta miehiltä.

      Laitan keskimäärin kaksi kertaa viikossa viestin jollekin asialliselle fiksulle miehelle, enkä yleensä saa heiltä mitään vastausta takaisin. Tai kahden viestin jälkeen vaihdetaan valokuvia ja vähintään siinä vaiheessa loppuu miehen kirjoittaminen. Ystävieni mielestä olen hauska, sosiaalinen ja vetävännäköinen nainen.

      • asiattomat seksivies

        Hei,

        naisena en ole saanut koskaan yhtään seksiviestiä miehiltä nettipalstoilla. Profiilissani kyllä lukeekin haetaan fiksua miestä...en tiedä johtuuko siitä,että olet väärällä nettipalstalla....saan yhteydenottoja miehiltä ihan ok. tavalla, välillä tosin tulee näiltä vanhoilta miehiltä silmänisku tms.,mutta kun ei vastaa, niin jättävät siihen. Osa miehistä katoaa muutaman meilin jälkeen, osa tapaamisen jälkeen, mutta yksikin mies laitteli tekstiviestejä vielä vuodenkin jälkeen tapaamisesta, joissa asiallisesti kyseli olenko löytänyt seurustelukumppanin:). Joskus itseäni harmittaa, kun olet tavannut kiinnostavan kaverin, jonka haluaisit tavata uudelleen, mutta kaverista ei kuulu mitään ja välillä olen minä se, joka sanoo etten halua enää esim. tavata tai kirjoitella. Kauppa on molemminpuolinen...kaipa sitä joskus löytää sellaisen joka tykkää minusta ja minä hänestä...tai sitten ei...sellaista SE ON:).


    • viisastunut täti

      Olen itsekin ihmetellyt tätä ilmiötä.Miehet ei vastaa, vaikka heille mitä kirjottaisi.
      Kirjoittelen miesten mielestä hauskasti ja profiilini on kuulemma hyvin kirjoitettu.
      Ulkonäköänikin ovat kaverit kehuneet ,osaan keskustella ja huumoriakin löytyy...miksi en saa vastauksia?
      Mitä ihmettä miehet etsii? En ole omahyväinen, en kehu itseäni , enkä ulkonäköäni,kyselen miehestä asioita, olen aidosti kiinnostunut.
      Siltikään ei mitään tapahdu.

      olenkohan "liian kunollinen" niinkuin eräs tapaamani mies sanoi.Hän sanoi, että jutustamme olisi voinut tulla jotain , jos olisin enemmän huithapeli????

      • kiittiriitti

        Ha haa.....kuinkas osuitkaan oikeaan ! Tämänpäivän miehille kun tuntuu vaan täällä netissä kelpaavan se "iso tissinen blondi joka antaa jo ekana iltana, jakaa myös muille halukkaille, vetää viinaa viikonloppuisin, töissä käy kun muistaa ja miehiltä ehtii ja koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu" Tavis on tylsä ja itsestään ja lapsista kodista huolehtiva nainen ei vaan kiinnosta !! Ja auta armias jos et ole heti valmis kutsumaan kotiin ja esittelemään lapsille parin viikon kirjoittelun ja yhden kahvittelun jälkeen, niin oot ihan out ja et muka ymmärrä kuinka elämästä pitää nauttia !! HALOO MIEHET !! Kaikki yh ei ole tyhmiä työtävieroksuvia ja miehen puutteessa olevia luusereita. Jos on jo oma koti, auto, harrastukset, toimeentulo ja hyviä ystäviä niin ei siihen ketätahansa muunneltua totuutta puhuvaa pimpan pyörittäjää huolita. Normaaleilla naisilla kun on aika normaalit kriteerit miehen suhteen ja nuo aloittajan listaamat asiat on niitä nuorempien ja elämää kokemattomien naisten kotkotuksia. Vanhetessaan viisastuu...onneksi...ja oppii ymmärtämään mikä tässä elämässä on tärkeää ja mikä ei !!


      • kunnollisuus kunniaa

        En usko. Miehet on erilaisia..toiset tykkää kun, niille sanoo vastaan, mielestäni niitä miehiä on aika paljonkin...ja mielestäni miehet hakee älykästä naista, vaikka eivät välttämättä kestäkkään itseään parempaa/fiksumpaa/älykkäämpää naista parisuhteessa pidemmän päälle. Itse olen ollut kahdella eri profiililla nettipalstalla ja se profiili, jossa hain vakavaa tosisuhdetta sai tosi paljon enemmän yhteydenottoja, kuin profiili, jossa haettiin vain mukavaa fiksua seuraa kesän ajaksi:)!!!


    • Mr. Helper

      Oiskohan tässä nyt vain kyseessä se että minun nuo vinkkini koskivat lähinnä yleisesti naisia alle 35-vuotiaiden naisten keskuudessa ja teistä jotka tähän ketjuun ovat kommentoineet ovat ehkä hieman vanhempia?

      Voihan olla että tilanne on hyvin erilainen eri ikäryhmissä. Nuorista naisista on kova kysyntä ja aloitukseni kosketti lähinnä heitä johtuen siitä että tuttavani ovat tuossa iässä.

    • TuuliaJuulia

      Yhtä pitkällä kokemuksella kyllä väittäisin melkein jokaisen kohtasi vääräksi.

      Voisit myös vaihtaa nainen sanan kohdalle mies, ja päinvastoin.

      Minulla on kyllä kovasti kokemusta miesten aloitekyvyttömyydestä täällä.
      Paitsi seksinvonkaajat ja ukkomiehet, niiden viestit poistan heti vastaamatta ja laitan eston. Profiilissani sanotaan selvästi etten ole seksiseuraa tai ukkomiehiä hakemassa.

      Mutta asiallisia aloituksia tulee ehkä 1kpl kuukaudessa.

      Miksi miehet luulevat, että naiset saavat täällä paljon viestejä? Eivät todellakaan saa.

      • keelo

        Miksi niihin asiallisiin aloituksiin ei sitten kovinkaan usein saa vastausta, jos niitä asiallisia aloituksia saa vain 1 kpl kuukaudessa, ja viestejä ei muutenkaan tule paljoa?


      • M_es
        keelo kirjoitti:

        Miksi niihin asiallisiin aloituksiin ei sitten kovinkaan usein saa vastausta, jos niitä asiallisia aloituksia saa vain 1 kpl kuukaudessa, ja viestejä ei muutenkaan tule paljoa?

        Useimmat niistä naisista (40-50v) joiden kanssa olen hiemankin kirjoitellut, kehuvat saavansa läjäpäin postia. Eräskin kertoi että oli hyvä kun olin laittanut useamman yhteydenoton koska hän ei jaksa/ehdi kaikkia lukea mitä tulee.

        Toisaalta joka kerta varsinkin kun kirjaudun sisään, käy profiiliani tarkastelemassa useampikin nainen mutta harvoin mitään viestiä tulee. Jokunen flirttikutsu joskus mutta niihin en reagoi. Jos sitten itse laitan jotain viestiä niin usein toteavat että mukavaa kun olit aktiivinen ! Onko täälläkin siis miesten haku?

        Kyllä minä 2 vuoden kokemuksella allekirjoitan aloittajan näkemykset täysin! Useimmat naiset (eivät siis kaikki) ovat kuin pikkulapset karkkikaupassa. Ihan liikaa sortimenttia ja liian vähän pitkäjänteisyyttä!


      • TuuliaJuulia
        keelo kirjoitti:

        Miksi niihin asiallisiin aloituksiin ei sitten kovinkaan usein saa vastausta, jos niitä asiallisia aloituksia saa vain 1 kpl kuukaudessa, ja viestejä ei muutenkaan tule paljoa?

        Vastaan aina asiallisiin aloituksiin ja mielelläni!

        Joskus vastaan vähemmänkin asiallisiin aloituksiin, että kiitos mutta ei kiitos.

        Jos viesti tulee minua yli 20v vanhemmalta tai ukkomieheltä, niin en jaksa vastata. Seksinvonkauksiin ja hirvittävän nuorten miesten viesteihin en viitsi vastata. Ikähaarukkani on -5v. Vähän voi joustaa, mutta ei montaa vuotta.


    • viisastunut täti

      Olen 49 v. nainen, eikä postin luku kyllä rasita.Voipihan olla, että nämä kanssasi viestitelleet naiset ovat laittaneet hieman kalavaleita mukaan, jotta olisit luulossa, että kysyntää on?

      Minullekin pääsääntöisesti flirttikutsua ja kuvapyyntöä.Kun joku inostuu kirjoittamaa, innostus lopahtaa muutaman viestin jälkeen, ehkä taas on löydetty astetta "parempi namu".

      Itsekin olen kyllä kirjoitellut, en ole vaan passiivisena odotellut, että joku bongaisi minut.

      Samaa mieltä aloittajan kanssa minäkin.Vajaasa vuodessa on käsitykseni tästä "harrastuksesta" muuttuneet täysin, alun innostuksen jälkeen.

    • anteeksi että olen

      Juuri näin kuin sanoit. Minäkin olen miehenä kohta puoli vuotta AKTIIVISESTI käynyt tuntikausia päivässä palstalla lukemassa profiileja ja lähettämässä lähes jokaiselle suomi24 treffitpalstalla olevalle naikkoselle viestiä jotka ylittävät kriteerini.

      Tupakoimaton
      Ei lapsia



      Nuo siis kohtuu monella varmaankin on kun täältä etsivät seuraa, niin miksi ihmeessä YHTÄÄN yhteydenottoa ei ole?

      Nyt siis omaa avautumista:

      Koska naiset EIVÄT ETSI, he haluavat tulla etsityksi, siis ihan fiilispohjalla laitetaan hyvä profiili pystyyn ja mennään kavereiden kanssa ulos riehumaan. Viikon päästä vieraillaan 10 minuuttia - 1tunti lukien palstan viestejä(joista tietenkin jo kaikki yli päivän vanhat vanhentuneet pois typerän 10 viestin rajan takia). No hienoa. Minä sitten laitankin viestiä kun neiti saapuu online tilaan. Mutta sitten luullaan joksikin kyttääjäksi kun viestiä alkaa saapua heti online tilaan tullessa! On se nyt saatana kun naista ei voi millään tavoittaa.

      Sitten kerran tuli yksi kohtuu mukava neito vastaan ja pääsinkin pari viikkoa tapaamaan mutta sitten ykskaks lemppas pihalle kun oli sellainen fiilis et "ei voinu olla oma itsensä..." Tietenkin ihminen nyt käyttäytyy erilailla mies ja naisporukassa, sehän on selvä kuin päivä.

      Miksen voi löytää järkinaista? Miehiä saa kyllä (kaverimielessä) treffeille pelkällä kysymällä ja hyviä kavereita mutta naiset, mitä helvettiä.

      SORI SIIS NYT KAUHEASTI KUN JOKU EI TYKKÄÄ

      • mt42v

        Kyllä nämä nykynaiset ovat täysin itserakkaita hulluja joille heti ja nyt pitäisi joku kolahtaa. On se hel..tin käsittämätöntä ettei itsekään vapaa, tavallinen 42v mies joka ei polta tai juo hullun lailla, löydä täältä tai mistään naista. On jumalauta kuin ilmaa eikä noteerata vaikka keskustella osaa kuin asiallinen ihminen voi. Kyllä vähemmästä alkaa tulla tietynlaisia ajatuksia jotka jätän vielä kertomatta.
        Sen sanon että ollessani yhteyksissä ulkolaisten naisten kanssa, ovat nämä olleet hämmästyttävän ihmismäisiä ja kohteliaita. Kumma kyllä, eikä kyseessä ollet halpanaiset myymässä.
        Suominainen varsinkin pohjanmaalla on täysin sairas tapaus.


      • kiittiriitti
        mt42v kirjoitti:

        Kyllä nämä nykynaiset ovat täysin itserakkaita hulluja joille heti ja nyt pitäisi joku kolahtaa. On se hel..tin käsittämätöntä ettei itsekään vapaa, tavallinen 42v mies joka ei polta tai juo hullun lailla, löydä täältä tai mistään naista. On jumalauta kuin ilmaa eikä noteerata vaikka keskustella osaa kuin asiallinen ihminen voi. Kyllä vähemmästä alkaa tulla tietynlaisia ajatuksia jotka jätän vielä kertomatta.
        Sen sanon että ollessani yhteyksissä ulkolaisten naisten kanssa, ovat nämä olleet hämmästyttävän ihmismäisiä ja kohteliaita. Kumma kyllä, eikä kyseessä ollet halpanaiset myymässä.
        Suominainen varsinkin pohjanmaalla on täysin sairas tapaus.

        Tämä pätee kuule ihan yhtä hyvin teihin /- 40 miehiin !! Ei löydy 43 yh normaalia miestä täältä....ehkä siksi, että ne tärkeimmät kriteerit on rehellisyys, ei alkoholistia , aineiden käyttäjää, häntäheikkiä eikä naisten hakkaajaa kiitos;-(


      • FF
        mt42v kirjoitti:

        Kyllä nämä nykynaiset ovat täysin itserakkaita hulluja joille heti ja nyt pitäisi joku kolahtaa. On se hel..tin käsittämätöntä ettei itsekään vapaa, tavallinen 42v mies joka ei polta tai juo hullun lailla, löydä täältä tai mistään naista. On jumalauta kuin ilmaa eikä noteerata vaikka keskustella osaa kuin asiallinen ihminen voi. Kyllä vähemmästä alkaa tulla tietynlaisia ajatuksia jotka jätän vielä kertomatta.
        Sen sanon että ollessani yhteyksissä ulkolaisten naisten kanssa, ovat nämä olleet hämmästyttävän ihmismäisiä ja kohteliaita. Kumma kyllä, eikä kyseessä ollet halpanaiset myymässä.
        Suominainen varsinkin pohjanmaalla on täysin sairas tapaus.

        "vaikka keskustella osaa kuin asiallinen ihminen voi"

        LOL :-DDD


    • mauje

      Hmm...joskus/usein ei vaan juttu luista. Itse en jaksa syytellä siitä ketään tai mitään, näin vain on hyvin usein...meillä kaikilla tuntuu olevan kova kiire Johonkin. Minullakin. Mutta muutama poikkeuskin on sattunut, niin netissä kuin naamakkain.Tähän mennessä on kuitenkin tullut sitten jokin yhteensopimattomuusongelma. Kaikilla meillä on joitakin asioita joista ei voi tinkiä tai joita ei voi muuttaa. Mutta noiden muutaman poikkeuksen vuoksi en pidä mahdottomana etteikö joku päivä natsais :)

    • 345345345345345

      "1) Odotusarvot ovat huimat miehelle, selkeästi korkeammat kuin missään muualla niin profiilin ominaisuuksista tekstin tuottamiseen ja kuvaan sekä vielä kemioihin ekalla tapaamisella
      2) Viestien määrä miehiltä sokaisee naisen kuvittelemaan millaiset miehet hänestä ovat tai voisivat olla oikeasti kiinnostuneita pitkällä tähtäimellä
      3) Miehiin ei haluta tutustua kunnolla vaan karsinta on todella kovaa jo alussa pikkuseikkojen perusteella, jälkikäteen on vaikea enää olla yhteydessä jo kerran hylättyihin tapaksiin
      4) Naisten passiivisuus, kyvyttömyys selailla profiileja ja aloitekyvyttömyys joka on hämmästyttävällä tasolla varsinkin suomalaisten naisten kanssa viestiessä
      5) Otetaan nettideittailu toisaalta liian tosissaan etsien silmä kovan herra täydellisyyttä tai sitten niin kevyesti ettei millään ole mitään väliä joten voidaan roikkua kattelemassa loputtomasti mitä tarttuu koukkuun
      6) Ei tunnisteta eikä osaa arvioida miehiä siten että kuka voisi olla varattu, pelkän seksin perässä tai ns. "pelimies"
      7) Tuijotetaan samaan aikaan kylmiin arvoihin miehessä (tulot, pituus jne.) samalla odotetaan miehen tekevän voimakas tunnevaikutus kaikilla osa-alueilla välittömästi, jokainen tajunnee että miehet tuossa asemassa alkavat käyttää tätä häikäilemättömästi hyväksi ja ne aidosti kiinnostuneet miehet jäävät vähemmälle huomiolle
      8) Luodaan omalla välinpitämättömällä ja epäkohteliaalla käytöksellä noidan kierre jossa miehet kohtelevat naisia netissä huonosti edellisten kohtaamisten perusteella. On asia joka unohtuu netissä helposti että jos olet kohtelias yhdelle niin hän todennäköisesti ei ole pelkästään kohtelias sinulle vaan myös sille seuraavalle naiselle ja tämä luo nettiyhteisössä käytökselle ne arvot."


      Hyviä huomioita olet tuonut esiin.

      Yleensä kun naiset puhuvat "siitä oikeasta" he puhuvat pikemminkin oikeanlaisesta tulotasosta, koulutuksesta ja ulkonäöstä . Sitten jos noiden "perusjuttujen" jälkeen löytyy se "tunneyhteys" niin sitten voidaan vasta ajatella mitään "suurempaa".

      Naisten kohdalla luulot kasvavat nettimaailmassa usein äärimmilleen koska ns. huonommassa asemassa (erittäin rumatkin naiset) saavat paljon vastauksia verrattuna vaikkapa "tasokkaisiin" miehiin joilla on ulkonäkö ja kaikki asiat kohdillaan.

      Usein vaaditaan miehiltä ns. "pitkiä omaperäisiä vastauksia" vaikka valtaosa naisista ei jaksa vastata tämmöisiin viesteihin kuin muutamalla sanalla - jos ollenkaan. Toki tuon ymmärtääkin kun miehiltä tulee vastauksia roppakaupalla ja tärkeimmät asiat löytyvät sieltä profiilista. Siinä ei hyväkään vastausviesti paljon auta jos profiilin tiedot eivät ole halutunlaiset.

      Naisten heikko kohta löytyy kuitenkin kilpailusta. Jos toinenkin nainen on kiinnostunut miehestä niin sitä varmemmin myös tämä toinen on. Sempä takia "pelimiehet" ovat yleensä varsin loistavassa asemassa koska jos nainen kokee että miehestä kilpaillaan hän ajattelee että "miehen täytyy olla niin hyvä" että sen vuoksi hänestä kilpaillaan. Tällöin nainenkin alkaa joustamaan vaatimuksistaan ja hyväksyy miehen vaikka hän ei täyttäisikään haluttuja kriteereitä.

      Tuota tapahtuu tosin vain harvoin ja vain ns. oikeanlaisissa tilanteissa. Usein naisten pitää tutustua samaan mieheen ja olla tietoisia siitä että mies kiinnostaa myös muita naisia. Nainen pelkää tällöin menettävänsä "elämänsä mahdollisuuden" ja toimii tilanteessa paljon voimakkaammin mitä mies toimisi tilanteessa jossa toinenkin mies piirrittäisi yhtä naista.



      "Miesten tapauksessa ongelma onkin kinkkisempi koska meitä miehiä on paljon ja meillä usein naisissa ei ole valinnanvaraa varsinkaan jos yhtään alkaa rajata naisia edes muutamilla kriteereillä."


      Miesten kohdalla rajaus karkoittaa usein ne "viimeisetkin ehdokkaat". Sitä vaikeammaksi hakeminen muodostuu mitä suuremmat rajoitteet vastapuolelle asettaa.

    • DontFoolMe

      Ja siinä iltapäivälehti julkaisee taas yhden maailan tärkeimmistä artikkeleista!!

      "Liiat odotukset ovat suurin yksittäinen syy, miksi naiset pettyvät nettideittailuun"
      Niin, kun lapsesta lähtien leikitään prinsessaa eikä kasveta aikuiseksi niin tuollainen ongelma on varmaankin edessä.

      Mutta ... koittakaa kestää :D Ehkä tuonlaisille valittajillekin joku aamu valkenee.

    • GoodByeFinns

      Miksi suomalaisen miehen pitäisi valita suomalainen nainen?
      En näe asiaan enää mitään selitystä.
      Ja eiköhän euroopan yhdentyminenkin tuo vuosien mittaan jonkinlaista muutosta asiaan.

      Ei kumppanin tarvitse olla suomalaiselle toinen suomalainen.
      Sen todistaa jo avioerotilastotkin.

      • Juupas Juupas

        Eniten prosentuaalisesti avioeroja tulee juuri näille suomalainen-ulkomaalainen pareille. Etkö tiennyt sitä?

        Sitten tapellaan lapsista, kun toinen haluaa viedä ne pois Suomesta jne.

        Juuri juttelin yhden sossutädin kanssa näistä.


    • liisa ihmemaassa

      Voi hevon perse...ihan samat jutut sopii nettideiteillä pyöriviin miehiin. Haetaan ja haetaan eikä itsekään oikein tiedetä mitä. Ja mitä enemmän miehelle tulee ikää niin sitä krantummaksi se käy.

      Suurin osa hakee vaan pönkitystä itsetunnolleen.

      Mutta eipä se ole multa pois. Jatkoja vaan kaikille ja rinta pystyssä kohti uusia pettymyksiä.

      • liisa ihmemaassa

        No niin ja suoli24 sensuroi pyllyä tarkoittavan sanan tuosta ekasta lauseestani...

        Onnea vaan tällekin palvelulle.


    • omituinen otus

      Olen aivan häkeltynyt tästä ketjusta. Olen itse ollut muutamia vuosia sitten sinkku ja seuraillut siis aktiivisesti miestarjontaa. Kaikki kommentit tuntuvat minulle todella vierailta ja olen aidosti ihmeissäni, että missä minun huonot kokemukseni ovat.

      Lyhyen muutaman kuukauden nettitreffijaksoni aikana tapasin useita erittäin fiksuja ja mukavia miehiä. En voi heistä kenestäkään sanoa mitään pahaa sanaa. Pakko oli kuitenkin lopulta valita itselle vain se yksi eikä jättää sitten kuutta muuta löysään hirteen odottelemaan, että mitä tässä tapahtuu. Tai mistäpä minä tiedän, että olisivatko nuo miehet minua pidemmälle katselleetkaan, mutta ainakin minun puolelta oli täydellinen arvostus ja kunnoitus noita miehiä kohtaan.

      Nyt vaan mietin, että miten ihmeessä kohdalleni osui niin moni mukava ja fiksu mies ja luulen, että koska kohdalleni ei osunut yhtään seksiä vonkaavaa tai ukkomiestä, niin se johtui siitä, että muutamat omat ensimmäiset kysymykseni karsivat sen ällöporukan pois ja siksi minulla oli onni tutustua vain oikeisiin miehiin.

      Mainitaan tähän loppuun vielä, että olin tuolloin yhden lapsen yksinhuoltaja ja sekään ei tuntunut haittaavan ketään miehistä, ei edes niitä, jotka olivat ihan erilaissessa elämäntilanteessa kuin minä eli vaikkapa vastavalmistuneita ja vailla kunnollisia parisuhteita menneisyydessä kuin niitäkään, joilla oli perhettä ja elämää jo takana itselläänkin. Omaksi hyväksi puolekseni voinen kai lukea sen, että osasin karsia sitten kai sen, että ihan omilla kysymyksilläni karkoitin minulle sopimattomat tyypit ja sen, että osoitin miehiä kohtaan aitoa ja syvää tutustumishalukkuutta ja minua itseäni ei ulkoiset seikat karkota vaan vaadin sitä pään sisältöä. Monesta jäi kyllä monivuotinen ystäväkin minulle.

      Nykyään ylipainoisena taitaisi minulla olla 0 vaihtoehtoa kyllä miehissä. Sen verran painorasistisia nuo miehet ovat.

    • nirso nainen

      Nuo kohdat 1, 3 ja 7 voisin kyllä tunnustaa.. Etenkin kohta 1. Tottakai pitää olla joitain odotuksia profiilin perusteella, aika moni äijä nimittäin näyttää huomattavasti erilaiselta profiilikuvassa sitten luonnossa, tulee huijattu olo. Ja sitten tietysti ne kemiat on hirvittävän tärkeät, mitään "rakkautta ensisilmäyksellä"- soopaa en tarkoita, mutta sellaista tunnetta että "wau, tähän haluan tutustua paremmin".

      Olen ihan oikeasti ajatellut luopua koko nettideittailusta, onhan se kiva kirjoitella viestejä mutta sitten kun mennään tapaamisvaiheeseen niin se oletettu ja itse todellisuus ei vastaa.

      • m30+

        Mitäs jos perustettaisiin oma treffisivusto?

        Sinne saisi tulla vain laatuihmisiä, jotka läpäisevät tietyt pääsyvaatimukset. Voisi olla kolmen ryhmä, joka arvostelee aina uusia ehdokkaita, mikäli kelpaavat. Ehdotan ensiksi että ulkonäöllä saa paljon anteeksi, eli ei tarvitse olla maisteri tai tohtori, jos on hyvännäköinen. Toisaalta koulutuksella voisi saada vähän anteeksi ulkonäköäänkin, muttei niin paljoa. Eli jollakin rumalla tohtorilla ei kuitenkaan olisi asiaa tänne.

        Ikähaarukaksi voisi laittaa vaikka 25-45 vuotta miehille, eli vanhoilla papparoilla ei ole asiaa, ja toisaalta ei liian nuorillakaan. Naisille voisi tuota ikärimaa vielä alentaa tuosta, eli vaikka 20-35 vuotta, tai jos voivat osoittaa että ovat vähintään nuorten kolmekymppisten veroisia kauneudessa ja nuorekkuudessa. Sekin menee kolmihenkisen neuvoston päätöksellä. Kulahtaneet tyypit eivät pääse mukaan, vaikka ikää olisikin riittävän vähän, eli ikärasismia ei tässä harjoitella, kunhan on laatukamaa, niin lähes kaikki käy, ja tiukat ikärajat voidaan katsoa tapauskohtaisesti läpi sormien.

        Älykkyystesti olisi myös pakollinen, eli pitää saada vähintään 120 ÄO:ssä Mensan testillä, mitään tuollaisia hömppälehtien lukijoita tai rapin kuuntelijoita ei haluta mukaan, koska sellaisiakin löytyy maisteritason naisista. Tiettyjä koulutusohjelmia opiskelleita voidaan myös sulkea pois, koska osoittavat jo mielen tylsyyttä, eli päällimmäiseksi pois sosiaalialantyöntekijät sekä kaupallisen alan työntekijöitä, esim. tradenomi, kauppatieteiden maisteri, ja muut sosiaalitantat, jne. Muitakin ammatteja voidaan sulkea pois. Perustelut tulevat esille sivustolla, niitä ei tarvitse tässä ruveta erikseen luettelemaan, mutta hyvät perustelut löytyy.

        Maksullinen palvelu tämä olisi, voisin vetää sitä. Kaikki hyväksytyt kutsuttaisiin myös minun johtamaan henkilökohtaiseen haastatteluun, jolla varmistetaan että ehdokkaalla ei ole mitään luotto-ongelmia, alkoholiongelmia, tai huumetaustaa tms. Työtä ei ole pakko olla, että voisi tulla hyväksytyksi, kunhan osoittaa kelpoisuutensa, esim. korkeasti koulutettu, hyvännäköinen ja älykäs, tai varakkuus. Varakkuutta ja työllisyyttä ei kuitenkaan tässä palvelussa korostettaisi erityisesti.

        Tällä systeemillä kaikki ehdokkaat olisivat varmasti keskimäärin ainakin kelvollista tavaraa, ja jokaiselle jotakin kelvollista, tietenkin maksaisi jotakin, mutta luulen että ihmiset olisivat halukkaita maksamaan, esim. vaikka 50 €/kk, kyllähän se helpottaisi huomattavasti tätä deittailua, jos heti löytää kelvollisia ehdokkaita, eikä tarvitse roikkua täällä kuukausia, tai vuosia, kuten jotkut tekevät (!). Viidellä kympillä ei saa nykyään paljoakaan, ehkä muutaman päivän ruuat, ja oluet siihen päälle.


      • Juupas Juupas
        m30+ kirjoitti:

        Mitäs jos perustettaisiin oma treffisivusto?

        Sinne saisi tulla vain laatuihmisiä, jotka läpäisevät tietyt pääsyvaatimukset. Voisi olla kolmen ryhmä, joka arvostelee aina uusia ehdokkaita, mikäli kelpaavat. Ehdotan ensiksi että ulkonäöllä saa paljon anteeksi, eli ei tarvitse olla maisteri tai tohtori, jos on hyvännäköinen. Toisaalta koulutuksella voisi saada vähän anteeksi ulkonäköäänkin, muttei niin paljoa. Eli jollakin rumalla tohtorilla ei kuitenkaan olisi asiaa tänne.

        Ikähaarukaksi voisi laittaa vaikka 25-45 vuotta miehille, eli vanhoilla papparoilla ei ole asiaa, ja toisaalta ei liian nuorillakaan. Naisille voisi tuota ikärimaa vielä alentaa tuosta, eli vaikka 20-35 vuotta, tai jos voivat osoittaa että ovat vähintään nuorten kolmekymppisten veroisia kauneudessa ja nuorekkuudessa. Sekin menee kolmihenkisen neuvoston päätöksellä. Kulahtaneet tyypit eivät pääse mukaan, vaikka ikää olisikin riittävän vähän, eli ikärasismia ei tässä harjoitella, kunhan on laatukamaa, niin lähes kaikki käy, ja tiukat ikärajat voidaan katsoa tapauskohtaisesti läpi sormien.

        Älykkyystesti olisi myös pakollinen, eli pitää saada vähintään 120 ÄO:ssä Mensan testillä, mitään tuollaisia hömppälehtien lukijoita tai rapin kuuntelijoita ei haluta mukaan, koska sellaisiakin löytyy maisteritason naisista. Tiettyjä koulutusohjelmia opiskelleita voidaan myös sulkea pois, koska osoittavat jo mielen tylsyyttä, eli päällimmäiseksi pois sosiaalialantyöntekijät sekä kaupallisen alan työntekijöitä, esim. tradenomi, kauppatieteiden maisteri, ja muut sosiaalitantat, jne. Muitakin ammatteja voidaan sulkea pois. Perustelut tulevat esille sivustolla, niitä ei tarvitse tässä ruveta erikseen luettelemaan, mutta hyvät perustelut löytyy.

        Maksullinen palvelu tämä olisi, voisin vetää sitä. Kaikki hyväksytyt kutsuttaisiin myös minun johtamaan henkilökohtaiseen haastatteluun, jolla varmistetaan että ehdokkaalla ei ole mitään luotto-ongelmia, alkoholiongelmia, tai huumetaustaa tms. Työtä ei ole pakko olla, että voisi tulla hyväksytyksi, kunhan osoittaa kelpoisuutensa, esim. korkeasti koulutettu, hyvännäköinen ja älykäs, tai varakkuus. Varakkuutta ja työllisyyttä ei kuitenkaan tässä palvelussa korostettaisi erityisesti.

        Tällä systeemillä kaikki ehdokkaat olisivat varmasti keskimäärin ainakin kelvollista tavaraa, ja jokaiselle jotakin kelvollista, tietenkin maksaisi jotakin, mutta luulen että ihmiset olisivat halukkaita maksamaan, esim. vaikka 50 €/kk, kyllähän se helpottaisi huomattavasti tätä deittailua, jos heti löytää kelvollisia ehdokkaita, eikä tarvitse roikkua täällä kuukausia, tai vuosia, kuten jotkut tekevät (!). Viidellä kympillä ei saa nykyään paljoakaan, ehkä muutaman päivän ruuat, ja oluet siihen päälle.

        Hih hih, tunnen pari miespuolista maisteria, jotka ovat varsinaisia älykääpiöitä :D

        Siksi tuo kirjoituksesi rupesi naurattamaan niin pirusti :D


      • fsdfdf
        Juupas Juupas kirjoitti:

        Hih hih, tunnen pari miespuolista maisteria, jotka ovat varsinaisia älykääpiöitä :D

        Siksi tuo kirjoituksesi rupesi naurattamaan niin pirusti :D

        Et sinäkään varsinainen nero ole, tuossahan mainittiin että älykkyysosamäärätesti tehtäisiin erikseen, silloin ei pääse mukaan vaikka olisikin maisteri, jos se testi epäonnistuu.


    • ------

      Pöljä.

      Naiset pettyvät nettideittailuun siksi, ettei miehillä ole aikomustakaan saada täältä mitään muuta kuin p*ll*a...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4384
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2375
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1127
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe