Kyllä näitä kokolihamakkaroita "kabanosseja sun muita wilhelmejä" on pari kertaa tullut maisteltua,mutta se makkaran koostumus on jotenkin liian kova ja ehkä klönttimäinen,verrattuna näihin perinteisiin esim. Atrian käristemakkaraan ,joka maistuu keppanan kanssa perkeleen hyvältä.
paras grillimakkara
134
11633
Vastaukset
- Mun suosikit
Omat suosikit Hiillos ja Ukkopekka.
Ukkopekka on ainoa mieleinen näistä nyky A-luokkaisista ja Hiilloksessa sen verran rasvaa että on parhaillaan hyvin paistettuna eikä silti tule tatinaa tai korppua...- Petrus Argentum
kiwikowa kirjoitti:
Hiillos on muuttunut viime aikoina litkus-makkaraksi
Aivan totta! Saman huomion minäkin olen tehnyt. Oli ennen minun suosikkini. Nyt on huonoa, kun ostin juhannusta varten ja olen jo ehtinyt yhden paketin syödäkin.
- ...
Petrus Argentum kirjoitti:
Aivan totta! Saman huomion minäkin olen tehnyt. Oli ennen minun suosikkini. Nyt on huonoa, kun ostin juhannusta varten ja olen jo ehtinyt yhden paketin syödäkin.
Uutisia joista valtamedia vaikenee: http://www.verkkomedia.org/
- axa-1
AHH ATRIAN MAKKARAT niitä ei tosiaan voi kuvitella syövänssäkkään ilman olutta,noin kori pari pohjille että se kamara jämä sotku joka koostumus on jo kerransyödyn olosta ja maku joka muistuttaa krapulaa peittys.parasta en osaa sanoa ehkä grillibalkan,,,,tai joku muu täysliha makkara
- _Makkaramestari_
Snellmannin Eetvartti ja Portin Kotiteollisuusmakkara ovat kaksi ehdottomasti parasta makkaraa.
- 897
kyllähän se ukkopekka on hyvää ainakin tähän saakka ollut.wilhelm myös...hyvää kesää kaikille!
- Kari53
Varokaa Snellmannin Nauta Eetvarttia jos makkara ei saa sisältää yhtään sikaa, ne ovat tehty sian suoleen!!! Joten eivät käy kaikille!
- 00000908
Kevyt vilhelmiina on ihan jees...
ja lidln chettar chili on hot ja ihanan rasvainen joo joo makkaraa suun täydeltä no mikä ettei
- Yualle
Makkaroista en sano mitään, mutta sitä hieman ihmettelen, kun ihmiset syö A-luokan makkaroita kera sinapin...
- Ei ikinä ilman
Jos ei ole saatavilla sinappia, saa makkarakin jäädä syömättä.
Mutta mieluiten oluen sekä vahvan ja makeahkon sinapin kera!
Jos paistan possua tai vaikka naudan sisäfilettä, niin pitää siihenkin laittaa sinappia, joten miksi en johonkin hampparin väärään oli A tai Ö
- kokeilkaapa
Vatajan juusto&jalopeno makkara on aivan huippua tulisuuden ystäville kaikki raakamakkarat ovat yleensä paljon parempia kuin valmiit.
- ()
on tuolla valmistajalla kyllä hinnatkin sitä luokkaa että en osta vaikka hankkisin 40tuh.vuodessa.
- ponderosa
kabanossin juusto&jalopeno, kokeilkaas myös siskonmakkaraa, keitä ensin, jäähdytä ja grillaa.
- äähku
liika on liikaa, mutta siskonmakkaroita aion kokeliia grillata joskus.
- Vain parasta!
Höh, maistakaahan Tapolan savulenkkiä, se makkaraa, eikä akmaraa, nahkoja, eikä ihraa tungettu muunneltuna, muunneltu, jotta skoittuu veteen paremmin!
- yuuyyu
Kabanossi juusti ehdottomasti! nytkin maiskuttelen jo, kun mietin huomista grillausta mökillä!
- Uusi peruna
Wilhelmi Hot Chorizo
- ARAKKAM
HIILLOS:)
- aatelimakkara
HK:n sininen on paras makkara, myös grillattuna.
- matkaaja 1958
Atrian Takka-lenkki on hyvää kannattaa kokeilla.
- io
Pirkka- juustomakkarassa on nyt paras koostumus...Kabanosseihin ja Wilhelmiin ym. on on ilmestynyt "klönttejä"..
- ÖLKHJUJLM,MVGTFN GH7
X-tra halpismakkara on hyvä köyhemmille grillaajille, alle euron Prismassa ainakin vielä viimeviikolla.
- halpis on hyvää
ja on muuten ihan hyvää!
- Rapenkaarillaamaan
Kabanossin normikyrsät ja Wilhelm tosiaan ovat klönttimäisiä ja sisältävät kamaraa eikä niissä mitenkään ihmeemmin ole lihaa. Esim. Kivikylän Huiluntuhdissa on lihaa 87%, ei sisällä kamaraa ja se on koostumukseltaan kuitenkin lähellä "campingejä". Kabanossin raakamakkaroista tykkään, paljon lihaa, ei kamaraa ja miellyttäviä syödä.
- jk
hiilosmakara
- outokumpu
siis hiilloskamara
- Jos.
Haluaa parhaan makkaran grilliin,niin silloin makkara on valmistettava itse aidosta lihasta. Kaupassa myytävät grillimakkarat ovat vehnäjauho klönttejä joihin on ripoteltu kourallinen e-kirjaimia. Siksipä en ole ostanut makkaroita vuosikausiin
- makkara-akka
Näinhän se on, mutta makkaraan en mielelläni sotke lihaa liikaa, jauhomakkarat aivan parhaita. Lihat grillaan ihan erikseen sitten.
- I have Makkara
Lihat grilliin ja makkaraa mekkoon. Se on paras.
- Möhkyrä
Atria makkaraa sen täytyy olla pitää =)
- makkara on soikea
Kabanossin chorizo-raakamakkara on tämän kesän suosikki. Myös muut raakamakkarat miellyttävät minua, lidlistä(kin) saa ihan kelpo makkaroita.
- makkaraa
chili-sulatejuusto, chorizo ja habanero => siinä parhaat :)
- ovjogtipo
itikan käriste,niitä lyhyitä ja paksuja.
- ...
POPPANERO on ihanan hot!
- Satakunnan paras
Kivikylän Huiluntuhti on mun mieleen.
- makkaranssyöpöttelij
Korpelan grillimakkara! maistakeepa sitä.
- liha- ja ruokamestar
Hiillos 7% rasvalla :) ei tursu rasvat suupielistä... lasten suosikki on kuitenkin OK grillimakkara... aiemmin kannoin jos jonkin valmistajan niitä kalleimpia makkaroita.. ei menneet meillä kun ovat yleensä niin törky rasvaisia. Makkarakeitossa ne kyllä passaa paremmin.
- Hyhy hyi.......
Atrian B -luokan Hiillosmakkarasta ei saa kuin pahanhajuisia pieruja. Lihaa siinä ei ole juuri nimeksikään.Jänteet ja kalvot ovat jauhettu rasvan ja jauhojen joukkoon. Samanlaista mönjää ne muutkin b-luokan makkarat ovat.
- joskus vielä ?
Paras grillimakkara mitä olen koskaan syöny on se Tampereen Punainen... eräs tuttu toi sitä aina tänne pääkaupunkiseudulle. Se on naudanlihamakkaraa ja suuhun jää mukava jälkimaku.. olutta päälle niin johan hymy levenee ja tulee kiire :) Se on joku Teivon makkara.. ihan tarkkaa nimeä en muista, se tuli aina suoraan lihajalostetehtaalta erikoistoimituksena.. tulinen nauta ?? ... se nimettiin täällä kuitenkin Tampereen Punaiseksi... muoto oli sama kuin paikallisen sinisen.
- waheli
eherottamasti käriste sitte tuloo pitkä väli ja sitten voi syörä jotakin muutakin mutta pitkin hampahin!!
- Makkarakunkku
Lidlin Grillimestari makkarat yllättävän hyviä samoin kun Lidlin oma grillimakkara. Huom. terveysintoilijat älkää vaivautuko
- dafkdklkafwoinfa
"Normimakuisista" ehdoton ykkönen on HIILLOSMAKKARA a la Atria. Näistä maustetuista en niin välitä, mutta valkosipulimakkarat on kyllä ihan hyviä. Valmistajaa niille en vaan pysty muistamaan, niitäkin kun löytyntee montaa eri sorttia.
- makkarakeisari
Tukkijätkä on parasta... ilman mitää höysteitä... Colloo ja tukkijätkää hyvveee ooh...
- ei karsinogeenille
syökää perunoita ja silliä
- 8
mä tykkään kyl niin siskonmakkarasta :) Vaikka harvoin oikeestaan makkaroita ostelen, niin nyt ostin jonkun kabanossin, joka oli ihan ylisuolaista!
- A.RAUTAKALLIO
ATRILLI
- Ousan
JJ Lehtoa lainatakseni: Huitsin Hyvät =)
- mansesta nääs
Maistakaa Wigrenin makkaroita esim Juusto Napoleon ja rahikainen niin hyvän makuisia että aivan sama mitä ne sisältää menee kyllä tuulen suojaan aikas nopeesti ja hyvä maku jää pitkäksi aikaa suuhun. Niin ja kamara muuten kuuluu makkaraan on aina kuulunut ja pitää aina kuuluakkin. Onhan sitä kamaraa jossain kylkisiivuissakin ja aikanaan mummu teki läskisoosia jossa oli kylkisiivuissa nahka kiinni (eli kamara) ja sen parempaa kastiketta ei saa mistään. Kamarattomien makkaroiden mainostaminen on vaan markkinamiesten kikka, mitään pahaa ei kamarassa ole.
Mä en edes uskalla maistaa enää makkaroita.Menee vatsa ihan sekaisin,joka taas johtuu siitä,että olen vuoden vältellyt kaikkea lisäaine sotkuja!Ei hyväksy elimistö näitä enää.Kyllä se jotakin kertoo,mitä sotkuja meille syötetään:) Hauskaa Juhannusta kaikille!
- Mestarisnainen
Mahtaisiko tuo reaktio kuitenkin olla enemmänkin korvien välisestä hyhmästä johtuvaa ?? :) Luin juuri artikkelin kuinka mahtava voimavara usko on.. varsinkin näissä ruokailuismeissä :)
Lisäaineita toivoisin toki vähennettävän, vaan kuinka moni suostuisi suuhunsa laittamaan harmaata rakeista massaa, sellaista on makkara ilman riittävää suolaa ja lisäaineita. Tuo öklön näköinen massa olisi myös herkästi pilaantuvaa.
Olen eräällä lihajalostetehtaalla nähnyt opiskeluaikoinani kuvia tuollaisista terveellisistä tuotteista, ulkonäkö tuskin houkuttelisi ostamaan... Mestarisnainen kirjoitti:
Mahtaisiko tuo reaktio kuitenkin olla enemmänkin korvien välisestä hyhmästä johtuvaa ?? :) Luin juuri artikkelin kuinka mahtava voimavara usko on.. varsinkin näissä ruokailuismeissä :)
Lisäaineita toivoisin toki vähennettävän, vaan kuinka moni suostuisi suuhunsa laittamaan harmaata rakeista massaa, sellaista on makkara ilman riittävää suolaa ja lisäaineita. Tuo öklön näköinen massa olisi myös herkästi pilaantuvaa.
Olen eräällä lihajalostetehtaalla nähnyt opiskeluaikoinani kuvia tuollaisista terveellisistä tuotteista, ulkonäkö tuskin houkuttelisi ostamaan...Tähänpä en voi muuta sanoa,kuin että kokeileppa itse!!!Ei kantsi esittää mielipiteitä,jos ei ole kokeillut ensin:)
- outokumpu
Kokeilkaapa Huittisten Grilli-Juusoa kera Pöltsamaan sinapin on aivan mahtava yhdistelmä.
- jaakko000
Chef Wotkinsin makkarat on parhaita
Kyllähän se on niin että se HK blöö on sitten ykkönen kun talvella kinoksien keskellä sitä käristät nuotiossa ja näppejä paleltaa ja kuuma makkara huulia polttaa... Makkara on musta kun sanonko mikä.. ja kohta huuletkin mustat mutta pirun hyvälle se maistuu.
Toisaalta koettu on että vaikka paketissa lukee mitä prosentteja lihasta ei takaa makua. Monesti päin vastoin.- ponderosa
Kyllähän se on niin, et hk: n sininen on sianruokaa, tosin oikeissa makkaramaissa esim. Saksa sitä ei syötettäisi edes sioille...
- Vanha kokki
Oikein mehevän mojovan terhakkaa mustaamakkaraa luonnonsuolessa kun pääsee kesäisin nauttimaan, niin avot!
- Huilutuhti
Pakko antaa oma kommentti.
Parasta on Huiluntuhti,en muuta makkaraa syö.
Jokainen tietenkin kehuu sitä omaa merkkiä.maistakaas Huiluntuhtia niin ette pety.- Makkaranpurija
Huiluntuhtia ittekin pistän tuulensuojaan. Mutta myös Chef Wotkin'sin kyrsät ovat suosikkikamaa (erityisesti texmex), onneksi saan niitä läheltä Lohjan ABC:n Deli -myymälästä kun noitahan ei missään marketeissa myydä.
- Makkaramies
Makkaranpurija kirjoitti:
Huiluntuhtia ittekin pistän tuulensuojaan. Mutta myös Chef Wotkin'sin kyrsät ovat suosikkikamaa (erityisesti texmex), onneksi saan niitä läheltä Lohjan ABC:n Deli -myymälästä kun noitahan ei missään marketeissa myydä.
Hyh hyh!! jätemoskaa tuo HUILUNTUHTI. En tykännyt. Ostakaa jotain muuta kuin tuota. Ukkopekka oli hyvää = )
- MaGGarax
Makkaramies kirjoitti:
Hyh hyh!! jätemoskaa tuo HUILUNTUHTI. En tykännyt. Ostakaa jotain muuta kuin tuota. Ukkopekka oli hyvää = )
Nyt on Makkaramiehellä väärä kommentti. Huiluntuhdissa on lihaa enemmän kuin sitä moskaa :)
Jotkut vaan tykkää enemmän jauhoisesta kamarasta, niin syö sinä niitä. - Matkaaja 1958
Makkaramies kirjoitti:
Hyh hyh!! jätemoskaa tuo HUILUNTUHTI. En tykännyt. Ostakaa jotain muuta kuin tuota. Ukkopekka oli hyvää = )
Poutun kannusfursti tankona ja grilliin nam nam
- mr.shephard
A-luokkaa sen olla pitää. Paikallisen tilateurastamon makkara on ylivoimaisesti parasta, mitä olen koskaan maistanut. Eli Reiposen grilli vie voiton reilusti.
- nakit ja muusi
kyllä e niin on et hk:n camping on paras grillimakkara ikinä.niin jää kabat,wilhut ja muut ostamatta.eikä mitään muovikuorista voi edes grillata.toki perniön hevospaistinmakkara on myös hyvää grillattuna,mut parempaa sekin on kylmänä.ja päälle omatekosta sinappia.
- Makkaransyöjä
B-luokan makkarat ovat hirveitä. Lapsena söin b-luokan makkaroita, mutta kerran a-luokkaa maistettuani jätin b-luokan jauhot omaan arvoonsa. Perunajauhoa voi syödä paketista suoraan, jos siltä tuntuu. Makkarassa pitää olla lihaa.
- petel1234567
Kabanossin Tomaatti-Mozzarella aikasta hyvää ja sit ukkopekka....Tullut noita halppiksiakin joskus syötyä ja niistä X-tra A-luokkalainen joka nyt tietty jää noille aiemmin mainitsemilleni...mutta on ihan ok vielä..
- petel1234567
Ainiin ja palviryyni makkarakin menee..=D
- penniajatuksista
Kyllä meidän grilliin huomenna kasvisten lisäksi menee Kivikylän kotipalvaamon Huiluntuhtia ja Huittisten Juuso grillimakkaraa. Ja nämä ne on meidän suosikit muutenkin. tosin useimmiiten joudutaan tyytymään kyläkaupan antimiin, ja silloin tarttuu matkaan joko ukkopekkoo tai kabanossia. Kyllähän noita jauhosia makkaroita tuli syötyä vuoskymmenet, nyt nautin siitä että makkara on lihaisaa. Mutta makunsa kullakin :)
- oravanpoika48
votkinijilla parhaat makkarat
Poppanero, veljekset mattila Siinä on tosi tulinen makkara!
- Jousimies11
Atrian käriste on aivan ylivoimainen grillimakkara. Sitä ei liene myynnissä kuin etelä-pohjanmaalla.
- Fantti68
Atrian helapää-makkara! Harrrmi että sitä myydään kaiketi vain etelä-pohjanmaalla :-(. No ei auta kuin oottaa lomaa ja lähteä sukuloimaan kylmälaukun kans ja viettää makkaratonta juhannusta ;-)
- Helapiä
Kyllä Helapäätä muuallakin myydään, esim. Keravalla sitä myy K-Supermarket Oregano.
- Ossaus
Iso LOHI se on - paras.
- po+
Hakalan suomimakkara, parasta jo 30 vuotta, kokeilkaa.
- aslakkila
Jotenki tuntuu että onkohan sulla kaikki hyvin ku tollasen linkin pistät tänne ?
- sinpa
Atrillit , kabanossit , vilhelmit sun muut ovt ihan mössöä ,, ainut nykyään syötävä krillattava makkara on , s.kaupan A-luokan krillimakkara jota voi ihan syödä Raimbovin tekemä ,, näillä ukkopekoilla ei te mitään , niissä on suolaa laitettu niin paljon , et muuta makuu ei olekkaan , mut silti Hyvää juhannusta kaikille ja SINAPPII
- Natriumkloridi
RB 0,8 g ja UP 0,7 g Natriumia, joten suolaisuus kommenttisi?
http://www.rainbow.fi/default.asp?viewID=1474&productID=2232
http://www.jarvisuomenportti.fi/index.jsp?pid=63&id=2
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ruokasuola
Suolaisen makua saadaan myös muilla mauste ja yrtti valinnoilla...
Toisekseen sinapissa on enemmän suolaa..., vaikka siitä itsekkin pidän.
Esim. puolalainen Turun Mieto sinappi Natriumia 1 g ja suolapitoisuutena 2,9%
- makkaran ystävä
kyl se kabanossi on iha hyvää ja eetvartti makkarakin on hyvää
- KALKKUNAMAKKARAA
Parasta on ehdottomasti UkkoPekan kalkkunamakkara !
- Grillimestari
Ennen vanhaa Elannosta sai Suomi makkaraa, joka oli kallista. Hienot rouvat ostivat halpaa makkaraa kissalle.Meidän faija osti aina ja kuulutti. Tämä tulee mulle itselle. Kakarat paistoivat halpista nuotiossa ja hyvää oli.
- weeti*
lukekaapa tuoteselosteista mitä makkaroihin nykyään sotketaan on broilerin lihaa sydäntä ja ja kaikenlaista sisäelintä hyi en syö vaikka ilmaiseksi saisi kaupasta
- nappi63
Kokeilkaapa Kotivaran käristemakkaraa, on muuten loistava tuote !
- rajansa mausteilla
Toisesta ääripäästä on Lidlissä myytävä Grilli Maisterin Chili Cheddar, kyllä jää selvinpäin syömättä. On se kumma kun pitää pilata makkara älyttömällä maustamisella, vai olisko raaka-aineet jo niin eläviä että pitää "vähän" korjata makua. Enpä kyllä osta enää. Enkä syö vaikka tarjottaisiin.
- laadukasta
iskelmä makkara paras. ei ole höhhöä
- dhpo
kabanossin pippurijuusto
- Perinteet kunniaan
Niin se on. Vaikka on tarjolla vaikka mitä ulkomaan lihamakaraa, ja vaikka kiunka naurskelevat etelänpelet suomalasille jauhomakkaroile, niin ne on perinneruokaa. Ei toisten perinneruualle saa nauraa. Juhanuksena mä ainakin haluan Atrian hiillosmakkaroita.
- nam..nam
Saarioisten raakamakkara. Kokeilkaa tosin on sellainen melko tulinen
mutta kokeilun arvoinen herkkupala. - Yualle
Aivan oikein. "Klöntit" ovat lihaa. Sitä ei kannata jauhaa mössöksi kaikkien muiden aineksien kanssa, kuten juuri B-makkaroissa tehdään =)
Parasta en tiedä, kun kaikkia en ole maistanut. Mutta Atrian chili-sulatejuusto on erinomainen kuten myös Snellmannin Eetvartti. Suolaa on toki kaikissa vähintäänkin riittävästi.
- Mökkiläinen.
Minulle kelpaa ainoastaan Kotipalvin täysliha grillipätkä. Mutta, makuja on niin paljon kuin syöjiäkin. Hyvät Jussit!
- patuliini
Ylämaan karjan vasikasta tehty kunnon liharuokacrillimakkara Sorsakoskelta on ihan 1 sitten pitkäväli ja muut...,tosin kilohinta yli 50 e. joten rahalla saa!
- hakall
Syökäähän Huilunuhtia Kivikylän makkaraa kotimaista ainakin täältä Länsi Suomesta saaTampere- Pori-Rauma akselita..siinä asta makkara on Nam!!
- Snelmannikin
tekee hyviä grillimakkaroita lihaa 72-85% ei sisällä kamaraa eikä koneella eroteltuja jänteitä ja linnun lihaa
HK:n blöö on kyl hyvä grillattunakin,Kivikylän ja Pajuniemen myös OK.
Makkaran pitää olla makkaraa eikä liian lihaisaa,ainakaan ei mitään rustoja,nahkaa ja linnun krämmäleitä juustosta puhumattakaan. Kumman paljon laadut vaihtelee. Yleensä kun tulee uus makkara markkinoille se on pari kuukautta hyvää ja sen jälkeen täyttä rasvaa ja tatinaa,ainakin tuntuu siltä. Jos hinta ei oo liian määräävä kannattaa ostaa pikkufirmojen tuotteita ne ei oo niin epämääräisiä lisäaineläjiä.Minusta paras makkara on kivikylän huiluntuhti
- makkara vartalo
NO joo , makkaroista . makuja ja taas makuja mut mitä enemmän lihaa sitä huonompi makkara on . lihat lihana ja makkarat makkarana. Iskemä rillari on tosi hyvä tuotos . Lihajalosteen lenkki rilliin sopii oikein hyvin . Ukkopekan orikinaali hyvä vaihtoehto. Viikreenin entinen sauna , ehkä paras mahdolline. Tai uohtakaa makkarat , eli lihajalosteen tai viikreenin nakit ja kivikylän pyörykät rilliin. siinä se on.
- on se hyvää
Metrilenkkiä mennyt pari metriä illassa, suomalaista se on. Se on tärkein kriteeri makkaraa valikoitaessa. Samoin juotava pitää olla suomalasita, siksi Olvia.
Metrin halkoja grilliin myös, suomalaista puuta. - Salamanteri73
Tampereen Lihajaloste tekee parhaat makkarat eli Markon niskalenkki :)
- dbrdbbrbd
Itsehän en mitää jauhomössöä syö vaan wilhem tai kabanos, metrilenkissäkin on huimat 5% lihaa! Tosin kyllähän nuo campingit sun muutkin menee rillattuna jos ei ole muuta.
- Ykkönen se on
Kyllä Snellmanin Iivari on ylivoimainen ykkönen. Lihaa on ja hienoksi jauhettuna,ettei tarvii klimpinpelkoistenkaan jättää syömättä. Suosittelen kokeilemaan...Meni ainakin meitin juhannusjuhlassa kuin kuumille kiville,siis suihin. Voittaa Eetvartinkin, mikä kans hyvä makkara!!!
- Maistuis mullekin
Suomalaista sen olla pitää, mutta aina ei ole ihan helppoa löytää suomalaista. Monet tehtaat ovat ruotsalaisten (Suomen tai riikin-) omistamia, ja niiden tuotteita en halua ostaa, koska samalla tukisin pakkoruotsia. Mitkä makkaratehtaat ovat taatusti suomalaisia?
- jesjejsjejjss00
Kivikylän tuotteet on taatusti suomalaisia.
- KALKKUNAMAKKARAA !
Uskokaa tai älkää, mutta UkkoPekan kalkkunamakkara on parasta !
Nuotiossa tai grillissä paras on kotivaran tervaporvari.
paistinpannulla kotivaran kärkkäri.Ja paljon sinappia ja sipulia!- mosse1
votkinin ryynäri jopa gluteeniton siitä ei parane
- vaikka raakana
Pirkan Krakovan makkara.
- naturistikuru..
Rakvere lihakombinaatin östs sööl-krillimakkara on mielestäni perin suussasulava,ja vie kielen mennessään.Tuon tuota krilliherkkua aina
matka-askillisen,kun lahden tuolla puolen käyn.
- Kivikylänhuilun tuht
KIVIKYLÄN HUILUN TUHTI ON PARAS.
- Julkhunen
Julkhujärven lenkki maistu tänä jussina. Hyvää oli
- NIKKO 100
KORPELAN MAKKARA !!!!!!!!!!!!!!!!!
EIKÄ EDES SINAPPIA TARVII TODELLA HYVÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - petteri1983
huonoin on rypsiporsaasta tehty glutamaatti-camping
- rillaaja
Riippuu kumman tyyppisestä makkarasta tykkää; jauhoisesta vai "lihaisesta", jos jauhoinen on mieluisempi suosittelen atrian makkaroita ja lihaisampia vaihtoehtoja on esim. kabanossi, ukkopekka ja wilhelm.
- dfghjkdfghj
Minä tykkään että liha lihana ja makkara makkarana ja meidän grillissä tirisee tänäkin kesänä kunnon rasvanen jauhomakkara. Hiillos on kohtuu hyvää mutta laatuun nähden liian kallista. Atrilli on kans hyvää mut kyllä Pirkan makkara vie voiton.
Jos lihamakkaraa on pakko syödä niin sitten kelpaa vain paikallisen lihamestarin valmistama. - KORPELAAAAA!!!
JOS syärään liha lihana ja makkara makkarana.EI ole KORPELAN grillimakkaran voittanutta!!!!!!!!!
- ts
Korpelan on parasta. Ja joskus ainakin myytiin Poutun grillipalat-nimistä makkaraa ja se oli hyvää. En oo kyllä vähään aikaan nähny.
- 075643
Kartanon grillimakkara. Paras hintaan nähden ja melkein muutenkin.
- Se ja tämä
Ja Kartanon tuotemerkillä myydään A.... tuotteita ja ne ei sitten ole hyviä?
kyllä kabanossin habanero on paras
- 87bdfybhuijb
En ole törmännyt hyvään grillimakkaraan - kaikki keinotekoisen makusia.
Jos on esim makuna habanero tai valkosipuli niin mitään oikeaa niissä ei ole nimeksikään - vain maku-ainetta. Yök.
Tää tyttö ei koske makkaroihin kyllä enää ikinä! :D
Syön mielummin ison mausteisen herkullisen pihvin kun jonku halppismakkaran - yööök! :) - metzgerei :)
Metzgerein kaikki makkarat: kallavein kaepuu jne.
Lidl:n grillimaisterin juusto ja chili-cheddar.
Kivikylän kaikki grillattavat ja nakit parhaita myös. - kuru..
Olen tyydyttänyt itseäni monilla makkaroilla suoraan suoleen.
PAKSUIMMAKSI OLEN HAVAINNUT HOO KOON PLÖÖN!..eli tätä tuotetta olen perä-aukkooni tunkenut UTAN VASELIN!..hyvä,paras tuote siis! T. kuru. - Satakunta
Kyllä täällä Satakunnassa Korpelan rillimakkara on sieltä paremmasta päästä. Jokusia asiakastilaisuuksiakin tullut järkättyä, niin kyllä saa kehuja. No tietyy ilmainen makkara on hyvä, mutta ei sitä kehua tarvitse jos ei ole maukas.
- NainenX
En ole makkaroita syönyt vuosiin ja olin jo unohtanut miltä ne maistuvat. Sitten kaverilla maistoin wilhelmin juusto makkaraa ja kyllä maistu mahtavalta, varsinkin oluen juonnin päälle. Sen jälkeen en ole voinut elää ilman noita maustettuja makkaroita. Kabanossin valkosipuli on kyl niin tymäkkää et huh, rakastan. Valkosipulin ystäville suosittelen!
- jontte007
http://www.youtube.com/watch?v=vtYsWqqyoVk&feature=plcp tässä on hyvä makkara merkki!
- kastormisa
Minusta paras grilli on lucifer.
- huups
Savuhovin Bratukka, Marskinwursti, Tuska ja Poropeukalo. Kaikki maukkaita ja lihaisia. Ainoa ongelma on, että kun näitä kerran maistaa (satuin ekana maistamaan Poropeukaloa) jää vähän koukkuun ;)
- Anonyymi
Kivikylän juustotuhti ihan terveisiä perseestä. Joutaisi suoraan roskiin. Älkää erehtykö ostamaan... ite ostin 60% alesta ja sekin oli mielestäni liikaa. Koiralle varmaan kelpaa, minulle ei
- Anonyymi
Hiillos Juusto tai Wilhelm Juusto, vähän sinappia kylkeen ja 6/5. Tammisen Kipinä yllätti, tuhtia ja hyvää tavaraa, 6/5 myöskin...😋
- Anonyymi
Hullun Tuhti on hyvää ja tarjouksessa K-Marketeissa.
- Anonyymi
Huilin tuhti on hyvä makkara , hyvä rakenne ja maku . Snellmannin tuotteita en osta heidän GM vastaisuuden vuoksi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik195790- 173256
MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar1192956Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun6382193Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1592110Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja711434Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s421415Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill31208Veda uskonto vs. muut uskonnot
Mitenkähän tuo Veda(Krisha)uskonto loppujen lopuksi eroaa muista niin sanotuista ilmoitus uskonnoista? Siinäkin vedotaan4061136Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o641107