paras grillimakkara

jauhomakkara

Kyllä näitä kokolihamakkaroita "kabanosseja sun muita wilhelmejä" on pari kertaa tullut maisteltua,mutta se makkaran koostumus on jotenkin liian kova ja ehkä klönttimäinen,verrattuna näihin perinteisiin esim. Atrian käristemakkaraan ,joka maistuu keppanan kanssa perkeleen hyvältä.

134

11633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mun suosikit

      Omat suosikit Hiillos ja Ukkopekka.
      Ukkopekka on ainoa mieleinen näistä nyky A-luokkaisista ja Hiilloksessa sen verran rasvaa että on parhaillaan hyvin paistettuna eikä silti tule tatinaa tai korppua...

      • Hiillos on muuttunut viime aikoina litkus-makkaraksi


      • Petrus Argentum
        kiwikowa kirjoitti:

        Hiillos on muuttunut viime aikoina litkus-makkaraksi

        Aivan totta! Saman huomion minäkin olen tehnyt. Oli ennen minun suosikkini. Nyt on huonoa, kun ostin juhannusta varten ja olen jo ehtinyt yhden paketin syödäkin.


      • ...
        Petrus Argentum kirjoitti:

        Aivan totta! Saman huomion minäkin olen tehnyt. Oli ennen minun suosikkini. Nyt on huonoa, kun ostin juhannusta varten ja olen jo ehtinyt yhden paketin syödäkin.

        Uutisia joista valtamedia vaikenee: http://www.verkkomedia.org/


    • axa-1

      AHH ATRIAN MAKKARAT niitä ei tosiaan voi kuvitella syövänssäkkään ilman olutta,noin kori pari pohjille että se kamara jämä sotku joka koostumus on jo kerransyödyn olosta ja maku joka muistuttaa krapulaa peittys.parasta en osaa sanoa ehkä grillibalkan,,,,tai joku muu täysliha makkara

    • _Makkaramestari_

      Snellmannin Eetvartti ja Portin Kotiteollisuusmakkara ovat kaksi ehdottomasti parasta makkaraa.

      • 897

        kyllähän se ukkopekka on hyvää ainakin tähän saakka ollut.wilhelm myös...hyvää kesää kaikille!


      • Kari53

        Varokaa Snellmannin Nauta Eetvarttia jos makkara ei saa sisältää yhtään sikaa, ne ovat tehty sian suoleen!!! Joten eivät käy kaikille!


    • 00000908

      Kevyt vilhelmiina on ihan jees...
      ja lidln chettar chili on hot ja ihanan rasvainen

    • joo joo makkaraa suun täydeltä no mikä ettei

    • Yualle

      Makkaroista en sano mitään, mutta sitä hieman ihmettelen, kun ihmiset syö A-luokan makkaroita kera sinapin...

      • Ei ikinä ilman

        Jos ei ole saatavilla sinappia, saa makkarakin jäädä syömättä.
        Mutta mieluiten oluen sekä vahvan ja makeahkon sinapin kera!

        Jos paistan possua tai vaikka naudan sisäfilettä, niin pitää siihenkin laittaa sinappia, joten miksi en johonkin hampparin väärään oli A tai Ö


    • kokeilkaapa

      Vatajan juusto&jalopeno makkara on aivan huippua tulisuuden ystäville kaikki raakamakkarat ovat yleensä paljon parempia kuin valmiit.

      • ()

        on tuolla valmistajalla kyllä hinnatkin sitä luokkaa että en osta vaikka hankkisin 40tuh.vuodessa.


    • ponderosa

      kabanossin juusto&jalopeno, kokeilkaas myös siskonmakkaraa, keitä ensin, jäähdytä ja grillaa.

      • äähku

        liika on liikaa, mutta siskonmakkaroita aion kokeliia grillata joskus.


    • Vain parasta!

      Höh, maistakaahan Tapolan savulenkkiä, se makkaraa, eikä akmaraa, nahkoja, eikä ihraa tungettu muunneltuna, muunneltu, jotta skoittuu veteen paremmin!

    • yuuyyu

      Kabanossi juusti ehdottomasti! nytkin maiskuttelen jo, kun mietin huomista grillausta mökillä!

    • Uusi peruna

      Wilhelmi Hot Chorizo

    • ARAKKAM

      HIILLOS:)

    • aatelimakkara

      HK:n sininen on paras makkara, myös grillattuna.

      • matkaaja 1958

        Atrian Takka-lenkki on hyvää kannattaa kokeilla.


    • io

      Pirkka- juustomakkarassa on nyt paras koostumus...Kabanosseihin ja Wilhelmiin ym. on on ilmestynyt "klönttejä"..

    • ÖLKHJUJLM,MVGTFN GH7

      X-tra halpismakkara on hyvä köyhemmille grillaajille, alle euron Prismassa ainakin vielä viimeviikolla.

      • halpis on hyvää

        ja on muuten ihan hyvää!


    • Rapenkaarillaamaan

      Kabanossin normikyrsät ja Wilhelm tosiaan ovat klönttimäisiä ja sisältävät kamaraa eikä niissä mitenkään ihmeemmin ole lihaa. Esim. Kivikylän Huiluntuhdissa on lihaa 87%, ei sisällä kamaraa ja se on koostumukseltaan kuitenkin lähellä "campingejä". Kabanossin raakamakkaroista tykkään, paljon lihaa, ei kamaraa ja miellyttäviä syödä.

    • jk

      hiilosmakara

      • outokumpu

        siis hiilloskamara


    • Jos.

      Haluaa parhaan makkaran grilliin,niin silloin makkara on valmistettava itse aidosta lihasta. Kaupassa myytävät grillimakkarat ovat vehnäjauho klönttejä joihin on ripoteltu kourallinen e-kirjaimia. Siksipä en ole ostanut makkaroita vuosikausiin

      • makkara-akka

        Näinhän se on, mutta makkaraan en mielelläni sotke lihaa liikaa, jauhomakkarat aivan parhaita. Lihat grillaan ihan erikseen sitten.


    • I have Makkara

      Lihat grilliin ja makkaraa mekkoon. Se on paras.

    • Möhkyrä

      Atria makkaraa sen täytyy olla pitää =)

    • makkara on soikea

      Kabanossin chorizo-raakamakkara on tämän kesän suosikki. Myös muut raakamakkarat miellyttävät minua, lidlistä(kin) saa ihan kelpo makkaroita.

    • makkaraa

      chili-sulatejuusto, chorizo ja habanero => siinä parhaat :)

    • ovjogtipo

      itikan käriste,niitä lyhyitä ja paksuja.

      • ...

        POPPANERO on ihanan hot!


    • Satakunnan paras

      Kivikylän Huiluntuhti on mun mieleen.

    • makkaranssyöpöttelij

      Korpelan grillimakkara! maistakeepa sitä.

    • liha- ja ruokamestar

      Hiillos 7% rasvalla :) ei tursu rasvat suupielistä... lasten suosikki on kuitenkin OK grillimakkara... aiemmin kannoin jos jonkin valmistajan niitä kalleimpia makkaroita.. ei menneet meillä kun ovat yleensä niin törky rasvaisia. Makkarakeitossa ne kyllä passaa paremmin.

    • Hyhy hyi.......

      Atrian B -luokan Hiillosmakkarasta ei saa kuin pahanhajuisia pieruja. Lihaa siinä ei ole juuri nimeksikään.Jänteet ja kalvot ovat jauhettu rasvan ja jauhojen joukkoon. Samanlaista mönjää ne muutkin b-luokan makkarat ovat.

    • joskus vielä ?

      Paras grillimakkara mitä olen koskaan syöny on se Tampereen Punainen... eräs tuttu toi sitä aina tänne pääkaupunkiseudulle. Se on naudanlihamakkaraa ja suuhun jää mukava jälkimaku.. olutta päälle niin johan hymy levenee ja tulee kiire :) Se on joku Teivon makkara.. ihan tarkkaa nimeä en muista, se tuli aina suoraan lihajalostetehtaalta erikoistoimituksena.. tulinen nauta ?? ... se nimettiin täällä kuitenkin Tampereen Punaiseksi... muoto oli sama kuin paikallisen sinisen.

    • waheli

      eherottamasti käriste sitte tuloo pitkä väli ja sitten voi syörä jotakin muutakin mutta pitkin hampahin!!

    • Makkarakunkku

      Lidlin Grillimestari makkarat yllättävän hyviä samoin kun Lidlin oma grillimakkara. Huom. terveysintoilijat älkää vaivautuko

    • dafkdklkafwoinfa

      "Normimakuisista" ehdoton ykkönen on HIILLOSMAKKARA a la Atria. Näistä maustetuista en niin välitä, mutta valkosipulimakkarat on kyllä ihan hyviä. Valmistajaa niille en vaan pysty muistamaan, niitäkin kun löytyntee montaa eri sorttia.

    • makkarakeisari

      Tukkijätkä on parasta... ilman mitää höysteitä... Colloo ja tukkijätkää hyvveee ooh...

    • ei karsinogeenille

      syökää perunoita ja silliä

    • 8

      mä tykkään kyl niin siskonmakkarasta :) Vaikka harvoin oikeestaan makkaroita ostelen, niin nyt ostin jonkun kabanossin, joka oli ihan ylisuolaista!

    • A.RAUTAKALLIO

      ATRILLI

    • Ousan

      JJ Lehtoa lainatakseni: Huitsin Hyvät =)

    • mansesta nääs

      Maistakaa Wigrenin makkaroita esim Juusto Napoleon ja rahikainen niin hyvän makuisia että aivan sama mitä ne sisältää menee kyllä tuulen suojaan aikas nopeesti ja hyvä maku jää pitkäksi aikaa suuhun. Niin ja kamara muuten kuuluu makkaraan on aina kuulunut ja pitää aina kuuluakkin. Onhan sitä kamaraa jossain kylkisiivuissakin ja aikanaan mummu teki läskisoosia jossa oli kylkisiivuissa nahka kiinni (eli kamara) ja sen parempaa kastiketta ei saa mistään. Kamarattomien makkaroiden mainostaminen on vaan markkinamiesten kikka, mitään pahaa ei kamarassa ole.

    • Mä en edes uskalla maistaa enää makkaroita.Menee vatsa ihan sekaisin,joka taas johtuu siitä,että olen vuoden vältellyt kaikkea lisäaine sotkuja!Ei hyväksy elimistö näitä enää.Kyllä se jotakin kertoo,mitä sotkuja meille syötetään:) Hauskaa Juhannusta kaikille!

      • Mestarisnainen

        Mahtaisiko tuo reaktio kuitenkin olla enemmänkin korvien välisestä hyhmästä johtuvaa ?? :) Luin juuri artikkelin kuinka mahtava voimavara usko on.. varsinkin näissä ruokailuismeissä :)
        Lisäaineita toivoisin toki vähennettävän, vaan kuinka moni suostuisi suuhunsa laittamaan harmaata rakeista massaa, sellaista on makkara ilman riittävää suolaa ja lisäaineita. Tuo öklön näköinen massa olisi myös herkästi pilaantuvaa.
        Olen eräällä lihajalostetehtaalla nähnyt opiskeluaikoinani kuvia tuollaisista terveellisistä tuotteista, ulkonäkö tuskin houkuttelisi ostamaan...


      • Mestarisnainen kirjoitti:

        Mahtaisiko tuo reaktio kuitenkin olla enemmänkin korvien välisestä hyhmästä johtuvaa ?? :) Luin juuri artikkelin kuinka mahtava voimavara usko on.. varsinkin näissä ruokailuismeissä :)
        Lisäaineita toivoisin toki vähennettävän, vaan kuinka moni suostuisi suuhunsa laittamaan harmaata rakeista massaa, sellaista on makkara ilman riittävää suolaa ja lisäaineita. Tuo öklön näköinen massa olisi myös herkästi pilaantuvaa.
        Olen eräällä lihajalostetehtaalla nähnyt opiskeluaikoinani kuvia tuollaisista terveellisistä tuotteista, ulkonäkö tuskin houkuttelisi ostamaan...

        Tähänpä en voi muuta sanoa,kuin että kokeileppa itse!!!Ei kantsi esittää mielipiteitä,jos ei ole kokeillut ensin:)


    • outokumpu

      Kokeilkaapa Huittisten Grilli-Juusoa kera Pöltsamaan sinapin on aivan mahtava yhdistelmä.

    • jaakko000

      Chef Wotkinsin makkarat on parhaita

    • Kyllähän se on niin että se HK blöö on sitten ykkönen kun talvella kinoksien keskellä sitä käristät nuotiossa ja näppejä paleltaa ja kuuma makkara huulia polttaa... Makkara on musta kun sanonko mikä.. ja kohta huuletkin mustat mutta pirun hyvälle se maistuu.
      Toisaalta koettu on että vaikka paketissa lukee mitä prosentteja lihasta ei takaa makua. Monesti päin vastoin.

      • ponderosa

        Kyllähän se on niin, et hk: n sininen on sianruokaa, tosin oikeissa makkaramaissa esim. Saksa sitä ei syötettäisi edes sioille...


    • Vanha kokki

      Oikein mehevän mojovan terhakkaa mustaamakkaraa luonnonsuolessa kun pääsee kesäisin nauttimaan, niin avot!

    • Huilutuhti

      Pakko antaa oma kommentti.
      Parasta on Huiluntuhti,en muuta makkaraa syö.
      Jokainen tietenkin kehuu sitä omaa merkkiä.maistakaas Huiluntuhtia niin ette pety.

      • Makkaranpurija

        Huiluntuhtia ittekin pistän tuulensuojaan. Mutta myös Chef Wotkin'sin kyrsät ovat suosikkikamaa (erityisesti texmex), onneksi saan niitä läheltä Lohjan ABC:n Deli -myymälästä kun noitahan ei missään marketeissa myydä.


      • Makkaramies
        Makkaranpurija kirjoitti:

        Huiluntuhtia ittekin pistän tuulensuojaan. Mutta myös Chef Wotkin'sin kyrsät ovat suosikkikamaa (erityisesti texmex), onneksi saan niitä läheltä Lohjan ABC:n Deli -myymälästä kun noitahan ei missään marketeissa myydä.

        Hyh hyh!! jätemoskaa tuo HUILUNTUHTI. En tykännyt. Ostakaa jotain muuta kuin tuota. Ukkopekka oli hyvää = )


      • MaGGarax
        Makkaramies kirjoitti:

        Hyh hyh!! jätemoskaa tuo HUILUNTUHTI. En tykännyt. Ostakaa jotain muuta kuin tuota. Ukkopekka oli hyvää = )

        Nyt on Makkaramiehellä väärä kommentti. Huiluntuhdissa on lihaa enemmän kuin sitä moskaa :)
        Jotkut vaan tykkää enemmän jauhoisesta kamarasta, niin syö sinä niitä.


      • Matkaaja 1958
        Makkaramies kirjoitti:

        Hyh hyh!! jätemoskaa tuo HUILUNTUHTI. En tykännyt. Ostakaa jotain muuta kuin tuota. Ukkopekka oli hyvää = )

        Poutun kannusfursti tankona ja grilliin nam nam


    • mr.shephard

      A-luokkaa sen olla pitää. Paikallisen tilateurastamon makkara on ylivoimaisesti parasta, mitä olen koskaan maistanut. Eli Reiposen grilli vie voiton reilusti.

    • nakit ja muusi

      kyllä e niin on et hk:n camping on paras grillimakkara ikinä.niin jää kabat,wilhut ja muut ostamatta.eikä mitään muovikuorista voi edes grillata.toki perniön hevospaistinmakkara on myös hyvää grillattuna,mut parempaa sekin on kylmänä.ja päälle omatekosta sinappia.

    • Makkaransyöjä

      B-luokan makkarat ovat hirveitä. Lapsena söin b-luokan makkaroita, mutta kerran a-luokkaa maistettuani jätin b-luokan jauhot omaan arvoonsa. Perunajauhoa voi syödä paketista suoraan, jos siltä tuntuu. Makkarassa pitää olla lihaa.

    • petel1234567

      Kabanossin Tomaatti-Mozzarella aikasta hyvää ja sit ukkopekka....Tullut noita halppiksiakin joskus syötyä ja niistä X-tra A-luokkalainen joka nyt tietty jää noille aiemmin mainitsemilleni...mutta on ihan ok vielä..

      • petel1234567

        Ainiin ja palviryyni makkarakin menee..=D


    • penniajatuksista

      Kyllä meidän grilliin huomenna kasvisten lisäksi menee Kivikylän kotipalvaamon Huiluntuhtia ja Huittisten Juuso grillimakkaraa. Ja nämä ne on meidän suosikit muutenkin. tosin useimmiiten joudutaan tyytymään kyläkaupan antimiin, ja silloin tarttuu matkaan joko ukkopekkoo tai kabanossia. Kyllähän noita jauhosia makkaroita tuli syötyä vuoskymmenet, nyt nautin siitä että makkara on lihaisaa. Mutta makunsa kullakin :)

    • oravanpoika48

      votkinijilla parhaat makkarat

    • Poppanero, veljekset mattila Siinä on tosi tulinen makkara!

    • Jousimies11

      Atrian käriste on aivan ylivoimainen grillimakkara. Sitä ei liene myynnissä kuin etelä-pohjanmaalla.

    • Fantti68

      Atrian helapää-makkara! Harrrmi että sitä myydään kaiketi vain etelä-pohjanmaalla :-(. No ei auta kuin oottaa lomaa ja lähteä sukuloimaan kylmälaukun kans ja viettää makkaratonta juhannusta ;-)

      • Helapiä

        Kyllä Helapäätä muuallakin myydään, esim. Keravalla sitä myy K-Supermarket Oregano.


    • Ossaus

      Iso LOHI se on - paras.

    • po+

      Hakalan suomimakkara, parasta jo 30 vuotta, kokeilkaa.

      • atrilli ehdoton ykkönen!


    • aslakkila

      Jotenki tuntuu että onkohan sulla kaikki hyvin ku tollasen linkin pistät tänne ?

    • sinpa

      Atrillit , kabanossit , vilhelmit sun muut ovt ihan mössöä ,, ainut nykyään syötävä krillattava makkara on , s.kaupan A-luokan krillimakkara jota voi ihan syödä Raimbovin tekemä ,, näillä ukkopekoilla ei te mitään , niissä on suolaa laitettu niin paljon , et muuta makuu ei olekkaan , mut silti Hyvää juhannusta kaikille ja SINAPPII

    • makkaran ystävä

      kyl se kabanossi on iha hyvää ja eetvartti makkarakin on hyvää

    • KALKKUNAMAKKARAA

      Parasta on ehdottomasti UkkoPekan kalkkunamakkara !

    • Grillimestari

      Ennen vanhaa Elannosta sai Suomi makkaraa, joka oli kallista. Hienot rouvat ostivat halpaa makkaraa kissalle.Meidän faija osti aina ja kuulutti. Tämä tulee mulle itselle. Kakarat paistoivat halpista nuotiossa ja hyvää oli.

    • weeti*

      lukekaapa tuoteselosteista mitä makkaroihin nykyään sotketaan on broilerin lihaa sydäntä ja ja kaikenlaista sisäelintä hyi en syö vaikka ilmaiseksi saisi kaupasta

    • nappi63

      Kokeilkaapa Kotivaran käristemakkaraa, on muuten loistava tuote !

    • rajansa mausteilla

      Toisesta ääripäästä on Lidlissä myytävä Grilli Maisterin Chili Cheddar, kyllä jää selvinpäin syömättä. On se kumma kun pitää pilata makkara älyttömällä maustamisella, vai olisko raaka-aineet jo niin eläviä että pitää "vähän" korjata makua. Enpä kyllä osta enää. Enkä syö vaikka tarjottaisiin.

    • laadukasta

      iskelmä makkara paras. ei ole höhhöä

    • dhpo

      kabanossin pippurijuusto

    • Perinteet kunniaan

      Niin se on. Vaikka on tarjolla vaikka mitä ulkomaan lihamakaraa, ja vaikka kiunka naurskelevat etelänpelet suomalasille jauhomakkaroile, niin ne on perinneruokaa. Ei toisten perinneruualle saa nauraa. Juhanuksena mä ainakin haluan Atrian hiillosmakkaroita.

    • nam..nam

      Saarioisten raakamakkara. Kokeilkaa tosin on sellainen melko tulinen
      mutta kokeilun arvoinen herkkupala.

    • Yualle

      Aivan oikein. "Klöntit" ovat lihaa. Sitä ei kannata jauhaa mössöksi kaikkien muiden aineksien kanssa, kuten juuri B-makkaroissa tehdään =)

    • Parasta en tiedä, kun kaikkia en ole maistanut. Mutta Atrian chili-sulatejuusto on erinomainen kuten myös Snellmannin Eetvartti. Suolaa on toki kaikissa vähintäänkin riittävästi.

      • Mökkiläinen.

        Minulle kelpaa ainoastaan Kotipalvin täysliha grillipätkä. Mutta, makuja on niin paljon kuin syöjiäkin. Hyvät Jussit!


    • patuliini

      Ylämaan karjan vasikasta tehty kunnon liharuokacrillimakkara Sorsakoskelta on ihan 1 sitten pitkäväli ja muut...,tosin kilohinta yli 50 e. joten rahalla saa!

    • hakall

      Syökäähän Huilunuhtia Kivikylän makkaraa kotimaista ainakin täältä Länsi Suomesta saaTampere- Pori-Rauma akselita..siinä asta makkara on Nam!!

    • Snelmannikin

      tekee hyviä grillimakkaroita lihaa 72-85% ei sisällä kamaraa eikä koneella eroteltuja jänteitä ja linnun lihaa

    • HK:n blöö on kyl hyvä grillattunakin,Kivikylän ja Pajuniemen myös OK.
      Makkaran pitää olla makkaraa eikä liian lihaisaa,ainakaan ei mitään rustoja,nahkaa ja linnun krämmäleitä juustosta puhumattakaan. Kumman paljon laadut vaihtelee. Yleensä kun tulee uus makkara markkinoille se on pari kuukautta hyvää ja sen jälkeen täyttä rasvaa ja tatinaa,ainakin tuntuu siltä. Jos hinta ei oo liian määräävä kannattaa ostaa pikkufirmojen tuotteita ne ei oo niin epämääräisiä lisäaineläjiä.

    • Minusta paras makkara on kivikylän huiluntuhti

    • makkara vartalo

      NO joo , makkaroista . makuja ja taas makuja mut mitä enemmän lihaa sitä huonompi makkara on . lihat lihana ja makkarat makkarana. Iskemä rillari on tosi hyvä tuotos . Lihajalosteen lenkki rilliin sopii oikein hyvin . Ukkopekan orikinaali hyvä vaihtoehto. Viikreenin entinen sauna , ehkä paras mahdolline. Tai uohtakaa makkarat , eli lihajalosteen tai viikreenin nakit ja kivikylän pyörykät rilliin. siinä se on.

    • on se hyvää

      Metrilenkkiä mennyt pari metriä illassa, suomalaista se on. Se on tärkein kriteeri makkaraa valikoitaessa. Samoin juotava pitää olla suomalasita, siksi Olvia.
      Metrin halkoja grilliin myös, suomalaista puuta.

    • Salamanteri73

      Tampereen Lihajaloste tekee parhaat makkarat eli Markon niskalenkki :)

    • dbrdbbrbd

      Itsehän en mitää jauhomössöä syö vaan wilhem tai kabanos, metrilenkissäkin on huimat 5% lihaa! Tosin kyllähän nuo campingit sun muutkin menee rillattuna jos ei ole muuta.

    • Ykkönen se on

      Kyllä Snellmanin Iivari on ylivoimainen ykkönen. Lihaa on ja hienoksi jauhettuna,ettei tarvii klimpinpelkoistenkaan jättää syömättä. Suosittelen kokeilemaan...Meni ainakin meitin juhannusjuhlassa kuin kuumille kiville,siis suihin. Voittaa Eetvartinkin, mikä kans hyvä makkara!!!

    • Maistuis mullekin

      Suomalaista sen olla pitää, mutta aina ei ole ihan helppoa löytää suomalaista. Monet tehtaat ovat ruotsalaisten (Suomen tai riikin-) omistamia, ja niiden tuotteita en halua ostaa, koska samalla tukisin pakkoruotsia. Mitkä makkaratehtaat ovat taatusti suomalaisia?

      • jesjejsjejjss00

        Kivikylän tuotteet on taatusti suomalaisia.


    • KALKKUNAMAKKARAA !

      Uskokaa tai älkää, mutta UkkoPekan kalkkunamakkara on parasta !

    • Nuotiossa tai grillissä paras on kotivaran tervaporvari.
      paistinpannulla kotivaran kärkkäri.Ja paljon sinappia ja sipulia!

    • mosse1

      votkinin ryynäri jopa gluteeniton siitä ei parane

    • vaikka raakana

      Pirkan Krakovan makkara.

      • naturistikuru..

        Rakvere lihakombinaatin östs sööl-krillimakkara on mielestäni perin suussasulava,ja vie kielen mennessään.Tuon tuota krilliherkkua aina
        matka-askillisen,kun lahden tuolla puolen käyn.


    • Kivikylänhuilun tuht

      KIVIKYLÄN HUILUN TUHTI ON PARAS.

      • Julkhunen

        Julkhujärven lenkki maistu tänä jussina. Hyvää oli


    • NIKKO 100

      KORPELAN MAKKARA !!!!!!!!!!!!!!!!!
      EIKÄ EDES SINAPPIA TARVII TODELLA HYVÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • petteri1983

      huonoin on rypsiporsaasta tehty glutamaatti-camping

    • rillaaja

      Riippuu kumman tyyppisestä makkarasta tykkää; jauhoisesta vai "lihaisesta", jos jauhoinen on mieluisempi suosittelen atrian makkaroita ja lihaisampia vaihtoehtoja on esim. kabanossi, ukkopekka ja wilhelm.

    • dfghjkdfghj

      Minä tykkään että liha lihana ja makkara makkarana ja meidän grillissä tirisee tänäkin kesänä kunnon rasvanen jauhomakkara. Hiillos on kohtuu hyvää mutta laatuun nähden liian kallista. Atrilli on kans hyvää mut kyllä Pirkan makkara vie voiton.

      Jos lihamakkaraa on pakko syödä niin sitten kelpaa vain paikallisen lihamestarin valmistama.

    • KORPELAAAAA!!!

      JOS syärään liha lihana ja makkara makkarana.EI ole KORPELAN grillimakkaran voittanutta!!!!!!!!!

    • ts

      Korpelan on parasta. Ja joskus ainakin myytiin Poutun grillipalat-nimistä makkaraa ja se oli hyvää. En oo kyllä vähään aikaan nähny.

    • 075643

      Kartanon grillimakkara. Paras hintaan nähden ja melkein muutenkin.

      • Se ja tämä

        Ja Kartanon tuotemerkillä myydään A.... tuotteita ja ne ei sitten ole hyviä?


    • kyllä kabanossin habanero on paras

    • 87bdfybhuijb

      En ole törmännyt hyvään grillimakkaraan - kaikki keinotekoisen makusia.
      Jos on esim makuna habanero tai valkosipuli niin mitään oikeaa niissä ei ole nimeksikään - vain maku-ainetta. Yök.

      Tää tyttö ei koske makkaroihin kyllä enää ikinä! :D

      Syön mielummin ison mausteisen herkullisen pihvin kun jonku halppismakkaran - yööök! :)

    • metzgerei :)

      Metzgerein kaikki makkarat: kallavein kaepuu jne.
      Lidl:n grillimaisterin juusto ja chili-cheddar.
      Kivikylän kaikki grillattavat ja nakit parhaita myös.

    • kuru..

      Olen tyydyttänyt itseäni monilla makkaroilla suoraan suoleen.
      PAKSUIMMAKSI OLEN HAVAINNUT HOO KOON PLÖÖN!..eli tätä tuotetta olen perä-aukkooni tunkenut UTAN VASELIN!..hyvä,paras tuote siis! T. kuru.

    • Satakunta

      Kyllä täällä Satakunnassa Korpelan rillimakkara on sieltä paremmasta päästä. Jokusia asiakastilaisuuksiakin tullut järkättyä, niin kyllä saa kehuja. No tietyy ilmainen makkara on hyvä, mutta ei sitä kehua tarvitse jos ei ole maukas.

    • NainenX

      En ole makkaroita syönyt vuosiin ja olin jo unohtanut miltä ne maistuvat. Sitten kaverilla maistoin wilhelmin juusto makkaraa ja kyllä maistu mahtavalta, varsinkin oluen juonnin päälle. Sen jälkeen en ole voinut elää ilman noita maustettuja makkaroita. Kabanossin valkosipuli on kyl niin tymäkkää et huh, rakastan. Valkosipulin ystäville suosittelen!

    • jontte007
      • kastormisa

        Minusta paras grilli on lucifer.


    • huups

      Savuhovin Bratukka, Marskinwursti, Tuska ja Poropeukalo. Kaikki maukkaita ja lihaisia. Ainoa ongelma on, että kun näitä kerran maistaa (satuin ekana maistamaan Poropeukaloa) jää vähän koukkuun ;)

    • Anonyymi

      Kivikylän juustotuhti ihan terveisiä perseestä. Joutaisi suoraan roskiin. Älkää erehtykö ostamaan... ite ostin 60% alesta ja sekin oli mielestäni liikaa. Koiralle varmaan kelpaa, minulle ei

    • Anonyymi

      Hiillos Juusto tai Wilhelm Juusto, vähän sinappia kylkeen ja 6/5. Tammisen Kipinä yllätti, tuhtia ja hyvää tavaraa, 6/5 myöskin...😋

    • Anonyymi

      Hullun Tuhti on hyvää ja tarjouksessa K-Marketeissa.

    • Anonyymi

      Huilin tuhti on hyvä makkara , hyvä rakenne ja maku . Snellmannin tuotteita en osta heidän GM vastaisuuden vuoksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      19
      5790
    2. Tykkään sinusta ikuisesti

      Olet niin mukava ja ihana ihminen rakas. ❤️
      Ikävä
      17
      3256
    3. MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."

      Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar
      Maailman menoa
      119
      2956
    4. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      638
      2193
    5. Kirjoita yhdellä sanalla

      Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin
      Ikävä
      159
      2110
    6. Olet hyvin erilainen

      Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja
      Ikävä
      71
      1434
    7. Yksi syy nainen miksi sinusta pidän

      on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s
      Ikävä
      42
      1415
    8. Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!

      Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1208
    9. Veda uskonto vs. muut uskonnot

      Mitenkähän tuo Veda(Krisha)uskonto loppujen lopuksi eroaa muista niin sanotuista ilmoitus uskonnoista? Siinäkin vedotaan
      Ateismi
      406
      1136
    10. Hyvää Joulua mies!

      Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o
      Ikävä
      64
      1107
    Aihe