Naisten vaatimustasosta...

Niin mulla ollut nyt taas profiili aktiivisena jonkun aikaa, välillä oli pois vastaamattomuuden ja huijausviestien takia joissa olikin vain joku karvainen mies. No yllätykseksi profiilissani kävijämäärä on tämän viime muokkauksen jälkeen lisääntynyt, kuvakin on aina ollu että sikäli, mutta siis ongelmana on se että profiilissani käyneistä naisista suurinosa olisi juuri kuin minulle luotuja, maanläheisiä, ihan tavallisia naisia, mutta kun lähes kaikilla heistä on vaatimuksena pituus väh. 180 jollain 188 jne, sitten ruumiinrakenteen tulee olla hoikka tai urheilullinen, näihin se sitten kaatuukin yleensä ettei kannata ruveta yrittämäänkään kirjoittaa kellekkään kun profiileita alkaa tarkemmin lukea. Esim. tällainen: "Tässä olisi maanläheinen jalat maassa oleva nainen joka etsii miestä tositarkoituksella. En ole mikään missi ja jos etsit missitasoista hoikkaa naista niin siirry seuraavaan profiiliin."
Pituudeksi nainen ilmoittaa 159cm ja ruumiinrakenteeksi pyöreä, no miehen tulee tämän naisen mukaan olla urheilullinen ja pitkä 185cm.
Eikö nämä vaatimukset ole aika lailla ristiriidassa mitä itse kerrotaan profiilissa. Itse en ole urheilullinen kropalta ja mahaa löytyy, todellakin näyttää siltä että naisille todellakin on tärkeää se että mies on laiha ja pitkä, se on nykyajan juttu näköjään. Miehen ulkonäköä katsotaan ensin ja sitten vasta muu vaikka muuta väitetään.

21

688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ååååååååöä

      Ja yksi vaati, että miehen pitää olla lisäksi treenattu, lihaksikas muttei liikaa. Ja ilmoitti itse olevansa pyöreä. Hyvin koulutettu vaikkei itse ollut. Ymmärtäisin tuon pituuden jos nainen olisi itse pitkä.

    • cdieå

      Kunpa löytäisi joskus ihan tavallisen tytön jolla ei olisi liikaa vaatimuksia! Pitäisin hänestä hyvää huolta ja rakastaisin.

    • n. 165/61

      Kuten täällä on usein todettu, vaatimukset toista kohtaan ihan älyvapaita.

      Enpä yhtään ihmettele, ettei kohtaa sitä oikeaa, kun laitetaan tuollaisia
      kriteereitä, varsinkin jos itse on pyöreä, tai pätkä. Haloo mikäli aikoo
      päästä edes yksille treffeille, pitäisi ensin päivittää sitä omaa ilmoitusta ja
      karsia jonnen joutavat asiat.

      Ei rakastuminen voi olla muutamista senteistä tai treenatusta vartalosta
      kiini, mutta jos noilla mennään, niin voi varautua olemaan yksin, ihan
      omassa pilvilinna maailmassaan.

      "Onko siellä tukan alla mitään" ja ketään kotona ?

      • ...............

        Osuvasti sanottu. Ehkä kaikki eivät edes tosissaan hae seuraa ja suojamuurina toimii älyvapaat vaatimukset.


    • liisa1000

      Ei kaikilla naisilla ole tuollaisia vaatimuksia. Ei minulla ainakaan. Ihmisen persoona ratkaisee, ja se, että "kemiat kolahtaa", oli sitten pitkä tai pätkä. Totuuden nimessä on sanottava, että pahasti ylipainoinen ei houkutte (itsen olen aivan normaalikroppainen). Kyllä persoona ja se, mitä on korvien välissä on se tärkein. Varmasti tätä mieltä on monet muutkin naiset.

      • Just ihan samaa mieltä. Mut fiksut miehet ei vaan vastaa, vaan kaiken maailman pervåt.


    • Pohdin

      Mielenkiintoista olisi nähdä mitä tapahtuu kun ihminen joka netissä vaatii esim 193 pituutta, törmääkin livenä 165 ihmiseen joka ajatusmaailmaltaan lyö jalat alta...Tuleeko silloin ajatus, että ei tästä voi tulla mitään kun toinen ei ole 190?

    • Itse tykkään, jos mies on minua pidempi. Kerran kuitenkihn tutustuin ja ihastuin ihmiseen, joka ei todellakaan ollut lähelläkään omaa miesihannettani, hän oli minua lyhyempi, kevyempi, minulla oli isommat lihakset kuin hänellä, hän ei ollut mitenkään urheilullinen, söi roskaruokaa jne... mutta ihastuin häneen yli odotusten, jolloin en enää huomannut noita "pikku virheitä" hänessä. Joten jos johonkin ihastuu päätä pahkaa, ei sitä huomaa kumppanin pituutta tai pientä kaljamahaa :)

      Täällä netissä vaan on sellainen paha vika, että sitä pitää kuvan kanssa aika pitkälle pärjätä, ennen kuin pääsee toisen kanssa treffeille ja sitä kautta antamaan SE oikea kuva/ensivaikutelma itsestään.

      • eräs deittailija

        Jep. Netistä etsittäessä ensin määritellään mitkä ominaisuuksia halutaan ja sitten yritetään ihastua sellaiseen joka täyttää ko itse asetetut ominaisuudet. Livenä homma menee toisinpäin. Ainakin kun ei ole etsimässä ja tunnettu tosiasiahan että parhaiten löytää kun ei etsi. Netissä etsitään eikä voida lähteä jokaisen sieltä löytyvän miehen kanssa treffeille. Eli jotain vaatimuksia ominaisuuksille on pakko tehdä.

        Joskus onneksi tärppää. Usein ei.


    • ei tiukkoja vaatimuk

      Oot kattellu vaan vääriä naisia ;)

    • monet hyvät naurut

      Just niin huvittavaa on, kun naisen ilmoituksessa on ruumiinrakenne pyöreä tai ylipainoinen, pituudelle nyt se ja sama mitä se on ja sitten sellainen nainen hakee treenattua ja urheilullista miestä. Joskus ovat merkinneet ruumiinrakenteeksi normaali, vaikka ilmoitetut mitat tai kuva kertoo ihan muuta.

      Profiilissa luetellaan jumpat ja zumbat ja vaikka mitä liiikuntaa, mutta eipä se paljon ole näyttänyt auttavan kun daamit ovat edelleen reippaasti ylipainoisia.

      Jokainen hakee mitä hakee ja löytää jos löytää, samapa se. Vaan ei tarvi ihmetellä miksei sitä unelmien prinssiä löydy, jos itse on tasoa turvonnut Tuhkimo.

    • Nainen27v

      Mielestäni on kohtuullista vaatia mieheltä samaa mitä itse pystyy tarjoamaan. Jos itse on esim. hoikka, sosiaalinen ja hauska, niin näitä voi vaatia myös mieheltä.

      Mutta jos nainen on pyöreä, niin on turha vaatia mieheltä urheilullista vartaloa. Eiköhän tuolta löydy ihan sinulle sopivia järkeviäkin naisia..

      Itse välillä ihmettelen niitä, jotka antavat vähän liian hyvän kuvan itsestään profiilissa, koska totuus tulee kuitenkin jossain vaiheessa ilmi.

      • eräs deittailija

        Miksi ihmeessä ihannekumppanin pitäisi olla samanlainen kuin itse on? Eivät kai kaikki blondeihin mieltyneetkään ole itse blondeja? Yhtä lailla pyöreä voi haluta hoikkaa kumppania ja päinvastaisiakin tapauksia löytyy.

        Ei kai sen niin tarvi mennä että urheilullinen on parempi kuin pyöreä? Ihminen on kokonaisuus. Jos aika kuluu urheillessa niin jää väkisin vähemmän aikaa esim lukemiselle tai vaikka musiikin tuottamiseen. Se olisikin helppoa jos pelkästään kilojen perusteella voisi ihmiset järjestää paremmuusjärjestykseen. Tai ylipäänsä mitenkään ihmisiä järjestellä. Jokainen on erilainen ja arvostamme eri asioita. Onneksi.


      • ,,,,,,,,,,,,
        eräs deittailija kirjoitti:

        Miksi ihmeessä ihannekumppanin pitäisi olla samanlainen kuin itse on? Eivät kai kaikki blondeihin mieltyneetkään ole itse blondeja? Yhtä lailla pyöreä voi haluta hoikkaa kumppania ja päinvastaisiakin tapauksia löytyy.

        Ei kai sen niin tarvi mennä että urheilullinen on parempi kuin pyöreä? Ihminen on kokonaisuus. Jos aika kuluu urheillessa niin jää väkisin vähemmän aikaa esim lukemiselle tai vaikka musiikin tuottamiseen. Se olisikin helppoa jos pelkästään kilojen perusteella voisi ihmiset järjestää paremmuusjärjestykseen. Tai ylipäänsä mitenkään ihmisiä järjestellä. Jokainen on erilainen ja arvostamme eri asioita. Onneksi.

        Ihanaa kun kerrankin joku sanoo noin :)
        Jokaisella on erilainen maku miehestä/naisesta, oli se sitten millainen tahansa.


    • RAUHALLINEN tapaus

      Jos olette lukeneet molempia profiileja - itse lähinnä miesten. Kyllä niissäkin on jos jonkinlaista vaatimusta - ja harvalla on edes kuvaa esillä... Etsitään "huipputason urheilijaa", mikä kuitenkin on todellisuus... ja anorektikoita. Itse kyllä jaksan oman hanurini kannatella.

    • avovaimoke

      Itse en sinkkuaikoinani vaatinut mieheltä tuollaista. Itse olen 160cm ja hiukan ylipainoinen, joten en todellakaan edes kehdannut vaatia, että mies olisi atleettinen :D Halusin kyllä, että mies olisi vähintään 175cm pitkä, koska tykkään itseäni pidemmistä miehistä.
      Kahden vuoden etsimisen ja kymmenien epäonnistuneiden treffien jälkeen löysinkin kumppanin, 185cm pitkä mies jolta löytyy vatsaa, ja on minua yli 10v vanhempi.

      Ymmärrän toki, että turhauttaa tuollaiset naiset, mutta jätä heidät omaan arvoonsa! Laajenna etsinnän kohteita, niin iän kuin paikkakunnan ja mahdollisesti muidenkin kriteerien osalta. Muista toki pitää tietynlainen vaatimustaso, kukaan ei ole täydellinen mutta liikaakaan ei voi toiselta vaatia. Äläkä pelkää mahdollista ikäeroa, meilläkin on tosiaan yli 10v ikäeroa eikä sillä ole mitään merkitystä. Jos ihmiset ovat "kuin luotuja toisilleen", eivät tuollaiset pikkuseikat meinaa mitään.

      Ihanaa kesää sinulle :)

      • Noniin täällähän on jotain kommentteja tullut , muttei kuitenkaan mitään ryntäystä. Mutta täällä kirjoittaneet naiset antavat vain lisää faktaa siihen tosiasiaan että pituus ja paino ratkaisee, se on tullut täällä monessa tekstissä ilmi, ensin ei myönnetä mut kyllä se sieltä tulee kuitenkin se pituus ja painovaatimus jokaisella naisella.
        Kerroin tässä taannoin kaverille tästä ongelmasta, kaveri tuumas siihen että ei se noin ole, no kysyin kaverin muijalta mielipidettä, no hän vastasi siihen että hän on ollut aina heikkona pitkiin miehiin että se siitä.
        Täytyy yrittää tosissaan etsiä jostain päin maailmaa jos olis keksitty jonkinlainen venytyskone että sais pituuden edes tuohon 185cm niin että kelpais arvon naisille. Voihan se tietty olla kallis operaatio mutta kaikki näköjään pitää tehdä että edes vaatimukset täyttää tässä helvetin pinnallisessa pintaliitomaailmassa jota täällä suomessa eletään.


      • onsekummaa
        samu1 kirjoitti:

        Noniin täällähän on jotain kommentteja tullut , muttei kuitenkaan mitään ryntäystä. Mutta täällä kirjoittaneet naiset antavat vain lisää faktaa siihen tosiasiaan että pituus ja paino ratkaisee, se on tullut täällä monessa tekstissä ilmi, ensin ei myönnetä mut kyllä se sieltä tulee kuitenkin se pituus ja painovaatimus jokaisella naisella.
        Kerroin tässä taannoin kaverille tästä ongelmasta, kaveri tuumas siihen että ei se noin ole, no kysyin kaverin muijalta mielipidettä, no hän vastasi siihen että hän on ollut aina heikkona pitkiin miehiin että se siitä.
        Täytyy yrittää tosissaan etsiä jostain päin maailmaa jos olis keksitty jonkinlainen venytyskone että sais pituuden edes tuohon 185cm niin että kelpais arvon naisille. Voihan se tietty olla kallis operaatio mutta kaikki näköjään pitää tehdä että edes vaatimukset täyttää tässä helvetin pinnallisessa pintaliitomaailmassa jota täällä suomessa eletään.

        Eihän se nyt ihan noin mene, että kaikki tahtoo vain pitkiä miehiä.
        Minun tapaamani miehet ovat oleet suunnilleen 174cm ja vähän siitä yli,
        muttei yhtään hongankolistajaa. Itse olen 164 ja normipainoinen.

        Kyllä tälläisella seulomisella pituuden kanssa jää luu käteen...

        Katsoin aamulla paikallisesta lehdestä seuranhakupalstaa, ihan vain
        mitä ihmisillä on hakusassa ja siinä eräs nainen 57v hakee komeaa, hoik.
        ruskeatukkaista ja silmäistä miestä. On siinä vaatimusta kerrakseen,
        niin nuorenpaa tietty n. 10v.

        Jos aikoo löytää seuraa, niin kyllä pitää vähän joustaakkin, nämä että
        mikäli ei just oo sitä mitä hakee, niin sanotaan olen mieluummin yksin.


    • Et-karjala

      Ihan mielenkiinnosta pitää jakaa omatkin kokemukseni. Ikää minulla on 26 vuotta, vartaloltani urheilullinen (liikun aktiivisesti), koulutustaso amk, ulkonäössä ei valittamista(tietty kenen silmin katsoo), elämän arvot kondiksessa, aikaisempaa kokemusta parisuhteesta ja arjen jakamisesta löytyy. Eläinrakas vielä kaiken päälle. Taloudellisia (oma asunto) en ole koskaan maininnut sanallakaan viestittelyissä.

      Omasta mielestäni siis kaikki pitäisi olla ok, mutta eipä olekkaan. Sillä ilmeisesti pituudesta jää kiinni. Pituutta on ainoastaan 170cm.

      Kysyntää olisi varmasti paljoon enemmän jos olisin 175cm pitkä. :)

      Nainen, jota etsin tulisi olla normaali, urheilullinen tai hieman muodokas, savuton, työssäkäyvä. Mielellään ei montaa lemmikkiä. Yksi lapsikaan ei välttämättä ole este. Liikuntaa jos edes kerran viikossa, niin se olisi iso

    • Realisminsa kullakin

      Toisaalta sitten taas, eihän ihmisiä voi pakottaa etsimään sellaista seuraa, mitä he eivät halua hakea. Ei ole minulta pois tai minun ongelmani, jos kaljamahainen nelikymppinen ukkeli etsii kaksikymppistä urheilijabeibiä. Lienee ihan sen kaljamahaisen ukkelin oma ongelma, mikäli jää ilman seuraa kovien vaatimustensa vuoksi. Tyyliin: jos minä en halua seurustella afrikkalaisen miehen kanssa, turhaan ne afrikkalaiset miehet ryhtyisivät tästä rutkuttamaan. Suomi on vapaa maa, ja saan ihan itse valita kenen kanssa haluan olla ja kenen kanssa en ja millaista seuraa etsin. Sama pätee miehiin ja naisiin. Miesten ilmoituksia lueskelleena, hohhoijjaa, etsitään pirteää ja iloista ja avointa ja positiivista ja ties mitä ja sitten treffeilla odottaa lössähtänyt nörttiolmi, joka ei saa sanaa suustaan, eikä ole hajusta päätellen edes suihkussa viitsinyt käydä. Osataan sitä puolin ja toisin.

    • punahuuli_

      netissä on niin helppoa huijata ihmisiä.....harmillinen "viirus" :( mutta miehen kriteeri mulle on just hellyys ja inhimillisyys. ei komeus tai urheiluhulluus.......ei atletti vaan gotlettikin käy.meitä naisia on niin moneen lähtöön :D kauniinkin naisen kuoren alla voi sykkiä lämmin ja inhimillisen lämmin sydän

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1795
    2. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      74
      1415
    3. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1392
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      295
      1290
    5. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      28
      1189
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      116
      1132
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1049
    8. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      977
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      899
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      848
    Aihe