29H22MIN Paastolla nyt

Paastomies107kg

Olen paastonnut nyt reilut 29h. Ihanaa! Tekisi mieli syödä, koska olo on aika lässähtänyt. Nälkää en tunne ties mistä syystä. Hymyilyttää kun on niin laiska olo ja energiat alhaalla. Tavoitteena on olla syömättä niin kauan kuin kantti kestää. Nyt se on kestänyt 29h15min.

Muutaman oluen voisi ottaa niin hymyilyttäisi enemmän. Nälkä ei ole mutta syödä voisi fiilis on eli turhaa tottumusta. Ei näin lihavan tarvitse syömistä miettiä niin kauan kuin on yli 100 kiloakin. Joo.

Exän muistan joskus sanoneen, että on alkoholidieetti olemassa tai -paasto. Onko sellaisia oikeasti? Sellainen voisi sopia mule kun olen viinaan menevä ja nytkin tekisi mieli vetää pullo tai pari kossua kunnon kulauksilla. Kossuhan on ihan veden näköistä, joten se voisi sopia värinsä puolesta laihduttajalle ja tuskin siinä paljon kaloreita on, saman verran kuin mehupaastoajan mehuissakaan.

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paastomies107kg

      Olen nyt ollut paastolla 30h 8min

    • Paastomies107kg

      Olen ollut paastolla pian 33h. Kaupassa kävin ostelemassa ruokaakin, jotka laitoin pakastimeen. Janssonin kiusausta 700g paketin. Sen pilkon kohta kolmeen osaan 3:een pakasterasiaan. Nyt se menisi yhdellä syöntikerralla mutta seuraavan kerran kun alan syömään on laukku niin pieni että tyydyn pienempiin annoksiin. Tylsää tää on. Ja mietin miksi paastoan kun tää on niin perseestä kun ei voi syödä. Laihtuakseni ja vatsalaukkuani pienentääkseni ettei sinne mahdu kattilallista ruokaa enää kerralla, se vaatii zombina elämistä. Ajatukset vaihtelevat kauanko olen syämättä, olisiko 24h vai ylikikö? Nyt on tosiaan se yli mennyt kun tsemppailen aina vaan, että vielä tunti kestä niin aikanaan niitä tunteja tulee tarpeeksi, että on 24h, sellaisia mietin 24h asti ja nyt mietin että kestä vielä tunti niin sitten on jossain hetkessä 48h eli mahti 2vrk.

      Päänsärkyä ei ole enää ollut vaikka aika niukalla vedenjuonnilla olen mennyt. Kuitenkin älysin että juo nyt vaan ja olen just juonut melkein litran nestettä suunnilleen tuntiin. Ainoa on vaan kun on jotenkin energiaton olo. Voihan vittu. Yksi motivaatio laihtua paastoamalla on se, että muistan millainen olo oli kun painoin 85kg. Voi vittu sentään, silloin oli hyvä olo ja kevyt kuin linnulla. Askel kepeää ja sai pillua niin paljon kuin vain jaksoi urakoida. Nyt tiedän, miltä tuntuu olla huomaamaton naisten silmissä. Aivan mahtavalta. Lihavaa kartetaan. No, niin minäkin lihavia naisia välttelen parhaani mukaan. Pillua tekee mieli, se on kaikkein suurin syy laihtumiseeni. Tulipahan sekin sanottua, se tämän ratkaisi. Pillua olen viimeksi saanut kesäkuussa 2010 ja sekin yh-naisen kanssa.

      Saisin mä kai naisen nytkin mutta ei mulla ole valttikortteja paljoakaan, sellaisia mitä haluan esitellä. Rahaa mulla on, mutta näkeehän sen mitä pullamössönaamastani ja kropastani nainen tuumii.

      Kun laihdun ja mähän laihdun niin kostan tämän jotenkin naiselle tai naisille etten saanut reiluun vuoteen pillua ja ne on muille hoikille antaneet. Kostotapaa en tiedä mutta jotakin henkisesti ja mielellään fyysisesti kivualiasta. Vahingossa kyynärpää naisen naamaan kovalla voimalla jossakin tilanteessa tai kirves vahingossa päähän.

      Makkaraa tekisi mieli grillata nyt mutta eipä voi kun pitää paastota. En tule koskaan unohtamaan tätä paastoa ja saatte naiset kärsiä tekin edes hiukan tästä paastokärsimyksestäni kun en teille lihavana kelpaa.

      Olette niin kusipäitä kuin olla voi.

      • K. Urpelo

        Mykistävää...


    • Joo mykistävää

      Ei sinua kukaan nainen halua vaikka olisitkin laihempi, kun sinulla on noin törkeät jutut. Siivoa ensin itsesi sisältäpäin!

      Hyi että minkälaisia lihavia, noin inhottavasti kirjoittavia möhömahaukkoja onkin!
      Pidä rauhassa kilosi! Jos on noin iljettävät puheet, niin ei siinä sinun rahat auta mitään.

      Ei kukaan nainen ole syypää sinun painoosi, itse olet sen hankkinut.
      Sinun kannattaisi tilata aika jollekin osastolle ja lähteä kehittämään itseäsi hoitokunnan neuvojen mukaan, ja - nimenomaan henkiseltä puolelta!

    • .....

      Sairas mieli suoltaa sairasta tekstiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1158
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1097
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1084
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1083
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1075
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1066
    9. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    Aihe