Husön Ratsastuskoulu

??paskanpuhujia

Oon kuullut että husössä on ihan hyvä opetus/ jees ponit ja hepat. Suunnittelin alaoittavani siellä ratsastuksen, kun kuulin että tallilla olis aivan paska ilmapiiri.
Kuulin, että hoitajat puhuvat paskaa toisistaan ja että siellä varastellaan hoitsuja sekä hoitajien omia varusteita (harjoja yms..) Onks tää totta ?
Ois kiva saada vastauksiaa..

39

6941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo o

      No aika totta tuo taitaa olla. Itseltäni varastettiin mm. harjoja, riimuja naruja yms.. Ja pahaakin minusta puhuttiin, kenestä nyt ei.

    • entinentallilainen!

      Husössä on mukavat ponit ja hepat. Ite ratsastin siellä 2007-2010 vuosina. Osa hoitajista varasteli hoitoponeja toisilta yms. , multa ei kyllä viety muuta kun harjoja. Husössä on muuten ihan kiva ilmapiiri, jos suurin osa hoitajista ei puhuisi paskaa muista, esim. mustakin puhuttiin. Vaihoin viime kesällä tallia, koska kyllästyin husön hoitajien ainaiseen idioottimaiseen toimintaan

    • Onko suu teipattu :D

      Se on perheyritys, itse en mennyt sinne samasta syystä. Kannattaa puhua TALLIN OMISTAJALLE asiasta! Puhukaa!

    • ainouu123

      Siis, käyn husössä estevalmennuksessa ja tunneilla. Sen sanon, että paikka on niin iso, että sinne mahtuu jonkinmoisia näpistelijöitä. Mutta olen melkein 100% varma, ettei henkilökunta ole syyllinen mihinkään tapaukseen.

      Hoitajat husössä on ihan normaaleja tuntilaisia, joilla on vaan joku hoitsu. Eli periaatteessa heitä ei ole syyttämään, ihan normaaleja tuntilaisia siis, eli kuka tahansa voi olla näpistelijä. Kuitenkin, niin isoksi ratsastuskouluksi, ihan turvallinen.

      Husössä on mielestäni tosi hyvä ilmapiiri, ei siellä muuten vaan puhuta p***** toisistaan. Tietenkin jokaisella ystävällä/tuttavalla on omat suhde-ongelmansa, jonka takia tätä esiintyy joka paikassa, eli turhaan ratsastuskoulua syyttämään. :)

      Husössä parhaat hevoset.

    • StadinC

      Ongelmia tulee silloin jos tallin omistaja ei sillointällöin pistä muutamalle pahimmalle pukarille porttikieltoa. Jolloin hoitajat alkavat pitää hoidokkejaan suorastaan yksityisomaisuutenaan ja vahtivat suojattejaan mustasukkaisina. Ja puhuvat selän takana pahaa ratsastajista. Husö lienee nykyisin pahin hulinapesä, ennenvanhaan sitä oli Poni-Haka. En vain jaksa käsittää, miksi yhdellä hevosella pitää olla kolme hoitajaa jotka monesti loistavat kaikki poissaolollaan. Mielestäni kahdella-kolmella hevosella voisi olla yksi-kaksi yhteistä hoitajaa, joiden velvollisuutena on katsoa varsinkin vasta-alkajien perään jotta hevonen tulee hoidettua ja puettua oikein. Kaikkein parasta tietysti olisi jos niitä hoitajia ei olisi ollenkaan terrorisoimassa asiakkaita.

    • ViolettaOlonen

      Husö on huonotalli. Mun kokemusten perusteella. Todella huonoa opetusta. liikaa oppilaita samalla tunnilla. Ylimielisiä hoitajia. Puhuu paskaa seläntkakaa. arvostelee kaikkea. varastaa kamoja.

    • HuRa-tyyppi

      Ymmärtäkää. Husö on iso talli ja kaikilla talleilla on tollasia hoitajia!

      • Millitalli

        Kaikilla talleilla ei ole tuollaisia hoitajia😂🙈


      • Anonyymi

        Onneksi monilla talleilla ei ole hoitajia ollenkaan, eräässä paikassa hoitajille annettin porttikielto, koska meininki eli yleinen hoitajien kurittomuus meinasi karata käsistä. Seniorina viihdyn paremmin paikassa, joka ei muistuta nuorisokotia/hullujenhuonetta.

        T: StadinC


    • ex-husöläinen

      No siis,,, Husö. Miten sen nyt sanois. Mun mielestä useimmat hevoset on tosi kivoja ja hyvin koulutettuja, on myös poikkeuksia. Mut siis mä ainakin lopetin siellä koska ne 03-05 ja sen ympärillä ikäluokassa olevat hoitajat ovat aivan törkeen ylimielisiä. Siellä puhutaan paskaa kaikista. Paitsi jos oot vaan semmonen huomaamaton joka käy tallilla sillon ku ne ylimieliset ei (suosittelen lauantaita) . Mut jos teet joskus mitään pahaa esim näpistät joltain jotai pientä, nii siitä susta puhutaan pahaa koko loppu ajan mitä oot siellä. Siellä ei anneta anteeks. ja siellä kokoonnutaan aina porukoihin. Jos meet yksin tallille nii ei välttämättä oo niin hauskaa. et voi mennä puhuu hirveesti monille ku ei ikin voi tietää mitä sust aatellaan. Muuten tosi kiva talli, hyvät opettajat ja mukavaa henkilökuntaa. (TÄMÄ EI KOSKE KAIKKIA, husössä on myös se brighter side missä on oikeesti tosi kivoja tyyppejä ja saatat tutustuu moneen siellä. että joo semmosta

    • Armin_matkassa

      En oo hoitanut kun noin vuoden, mutta ei kyllä ole totta. Ainakaan nyt viimeisen kuuden vuoden aikana ei ole ollut kiusaamista eikä varastamista. Kannattaa kyllä aloittaa husössä !!

    • Faktoja_tiskiin

      Joo, Husö on niille ketkä ei halua kehittyä. Moni poni vaan seisoo kärsimän nurkassa eikä mee ikinä tunteja. Yksi opettajista , nainen joka luulee kontroloivannsa koko paikkaa kirjaimellisesti huomaa vain ne , jotka pystyvät maksamaan itsensä kipeiksi hänen paskanmielen tunteistaan. En suosittele enää, ennen oli kiva ridakoulu, mutta en oo enää niin varma.

    • Husöläinen

      Hei lopettakaa tää huhujen levittely!
      Husön ponit on tosi ihania ja kilttejä. Husössä saa hyvää opetusta. Joo, ehkä omistaja on vähän ym. Mutta ei se oo paha paikka! Hoitajat on kilttejä ja avuliaita. Aikuiset/isot hoitajat puuttuu jos joutuu kiusaamisen kohteeksi.
      ~ Olen puhunut

    • husöläinen

      Husössä on kivat hepat, osa vaan valitettavasti seisoo siellä karsinassa kun ei ole niille ratsastajia. on hyvä ilmapiiri, ei oo montaa "ilkeetä". Jotkut ponit on äkäisiä karsinassa, mutta just nehän opettaa. on hyvät opet, yksi vähän väliinpitämätön tallityöntekijä mutta ei sen enempää.

    • Anonyymi

      Iha ok. Jotkut opet vaa vittuilee sulle ja antaa paskan hevosen :( tallihenki vähä paska. Ei ikinä vastaa puhelimeen

    • Anonyymi

      Musta Husö on tosi kiva paikka!

      Opettajat hyviä, yksi vähän tyly mutta ei tarkoita pahaa. Talli työntekijät on mukavia, ja vastailee mielellään kysymyksiin, vinkkejä niiltä saa.

      Hepat on kivoja, vaikka kyllä sellasia pelottelevia äksyjäkin löytyy. Sellasiin karsinapolleihin en oo kyllä husössä törmännyt, kaikki saa suurinpiirtein tasaisesti tunteja. Vanhojakin hevosia löytyy, mutta ne on hyvin voivia!

      Hoitajat on ystävällisiä ja avuliaita. Saattaa tuntuu ärsyttävältä, tai jotenki tylyltä ku ne sanoo että:
      "rohkeesti vaan itsevarmuudella pärjää."
      Mutta niin se usein meneekin
      *omaa kokemusta on* ne vaan sanoo niinku ois hyvä tehä, kun tuntee kyseisen ponin hyvin.
      Alottelialle saattaa olla tietenki liian iso askel olla pelkäämättä, mut suosittelen kokeilee se toimii tosi hyvin useimpien kanssa!

      On siellä varmaan joitakin seläntakana puhuvia omistushaluisia hoitajia, mutta kun jos se poni on vaan niin tärkee!
      Suosittelen ajattelee niidenkin näkökulmasta, kun siellä on jonkin ajan ratsastanut.

    • Anonyymi

      En tiedä mistä aloittaisin.. Olen ratsastanut husössä nyt yli 4 vuotta, ja en voisi ikinä edes kuvihella vaihtavani tallia. Husössä on hyvät opet, joiden tunneilla kehittyy. Hoitajat ovat kilttejä, eivätkä puhu paskaa toisista. Husön hepat ovat hyvin koulutettuja sekä osaavia. Yksi opettaja saattaa olla ehkä vähän tylyn oloinen, mutta opettaa todella hyvin. Husössä on todella hyvät puitteet myös, toisin kun esim viikin ponikoululla. Husössä pääsee maastoilemaan, uittamaan, hyppäämään isompia ja treenaaman VaB tasolle asti. Olen kehittynyt husössä todella paljon, enkä ole ikinä käynyt yhtä hyvällä tallilla. Husö on myös kivan kotoisa, toisin kun esim ponihaka, joka on aika ”laitosmainen”. Suosittelen lämpimästi husötä kaikille, jotka haluavat kehittyä ja ratsastaa tavoitteellisesti hauskanpitoa unohtamatta 😊 Husössä pääsee myös kisaamaan usein, jos haluaa kisakokemusta. Kisoja järjestetään puomiluokasta 90-100cm luokkiin asti 🤩

      • Anonyymi

        Ymmärrän jos et halua kertoa, mutta kuka tuo vähän tylympi opettaja on? Olen menossa husön uitto retkelle kesällä ja haluaisin varmistaa ettei tuo tyly opettaja tule pitämään uittoa. Olen siis menossa enää kertaa husööseen...


    • Anonyymi

      Juu mun kokemuksen mukaan totta tuo, että hoitajien kesken ilmapiiri on aivan järkky, ainakin silloin 2011-2016 milloin kävin ja hoidin. Itseltäkin varastettiin kaikki harjat ja riimu yms. Ja just toi yksi tyly opettaja, joka käskee piiskaamaan hevosia ja ei jaksa kiinnittää huomiota muihin kuin näihin, jotka pistävät hulluna rahaa tunteihin. Ja tunneilla aivan liikaa porukkaa, maneesissa ei mahdu tekemään mitään. Se syy, miksi tuolla viitsii käydä, on se et hevosten perushoito on todella hyvää ja saavat olla paljon ulkona isoissa laumoissa.

    • Anonyymi

      Husön ilmapiiri on huono tallilaiset ovat ilkeitä muille ja mulkoilevat toisiaan siellä on noin 10 tytön porukka ja jos siihen ei kuulu niin olet ilmaa niille kukaan ei auta toisiaan ja olet nolo jos pyydät apua ja minusta se on outoa

    • Anonyymi

      Mielestäni Husön opettajat on super ihania ja hevoset osaavia mutta hoitajat ovat yleensä töykeitä ulkopuolisille sekä muille joita ei tunne

    • Anonyymi

      Husö on ihan Ok talli opettaja joka opettaa vaan maanantaisin on outo ja vain valittaa mutta mut ovat super ihania ja kyllä tallilaiset/hoitajat ovat hyvin töykeitä en suosittele

    • Anonyymi

      Moi ratsastan tälläkin hetkellä Husössä ja minulla on ollut sillä kaksi hoitoheppaa. Minusta ilmapiirissä ei ole mitään huonoa paitsi onhan siellä niitä ei niin kivoja ihmisiä nii kuin kaikkialla. Husössä on muuten kyllä tosi taitavia hevosia ja poneja. Opettajat ovat tosi mukavia ja kaikki ei ehkä ole niin hyviä mutta kannattaa aina käydä kokeilemassa eri tunteja ja opetusta ennen kun vakkarina alottaa. On kyllä harmillista kuulla että tuolla on aijemmin tuommoista ollut.. nyt tilanne on kyllä paljon parempi vaikka jotkut haluaa aina välillä haastaa riitaa…

    • Anonyymi

      Ei kyllä enää 2023 varasteta kenenkään hoitsuja, miten jonkun hoitsun voi edes varastaa? Hoitajat on mukavia ja ystävällisiä❤️ Itse hoidan siellä yhtä ponia ja on tullut mukavia kommentteja ja kehuja👍 Ilmapiiri on muuten vähän hassu, jotkut voi vähän ilmeillä mutta ei se mikään paska ilmapiiri ole. Paitsi yhden ihmisen suhteen👍❤️

    • Anonyymi

      Husössä on kaksi puolta toinen on kiva ja toinen kamala. Siellä valehdellaan ja esitetään jotain muuta mitä ollaan. Haukutaan kaikkia ratsastajia kentänlaidalla. Pääope on ilkee ja egoistinen

    • Anonyymi

      En suosittele paikkaa vaikka siellä on hyvää myös.

    • Anonyymi

      Kävin siellä 5 vuotta ja valitettavaa että sama meno jatkuu edelleen. lopetin ja siirryin paremmalle tallille ja jos et mielistele sitä kontrolloivaa opee niin joudut epäsuosioon ja saat kaikkein paskimmat hevoset tunnille ja kaikkien työntekijöidenkin pitää myös sitä mielistellä. Se päättää mitä mieltä pitää olla ja mikä on oikein ja mikä väärin ja kaikkien on pakko olla samaa mieltä tai muuten susta ei tykätä ja puhutaan pahaa eikä edes tervehditä enään

      • Anonyymi

        Itse käynyt husössä nyt päälle kolme vuotta, ja itse oon sitä mieltä ettö tosi hyvä paikka! Välillä mun mielestä omituista on että hevosten jalkoja ei kylmätä tarvittessa. Husössä suurin osa hevosista on kilttejä vaikka osa voikin olla vähän itsepäisiä hoitaa. Pitää olla päättäväinen? Oon huomannut että täällä väitetään että tallityöntekijät/opettajat suuttuu jos huomauttaa että hevosella on haava, jalka turvonnut yms. Ei ole totta!!! Itse oon sanonjt vaikka kuinka monta kertaa vaikka mistä, ja akna tullut vastaus "joo, mä tuun ihan just kattomaan. Kiitos kun sanoit:)" Husössä asustelee myös kissat Rianna ja Juissi, ja vuohet Oliver ja Olivia.

        Husön opettajista: Opettajat mukavia ja hauskoja! Joidenkin tunneilla ei tehdä niin paljoa kuin toisten, ja sen takia kannattaa oman oppimisen suhteen miettiä kenen tunnille menee(en mainitse tässä kenenkään nimeä).

        Husön tallihenkilökunnasta: Tallihenkilökunta on yleensä mukavaa. Osa on ehkä hiukan töykeitä, ja saattavat tiuskia.. EI KAIKKI!! Suurin osa niin ihania. Osaavat työnsä hyvin. Puhuvat nätisti hevosille, mutta ei anna tehdä ihan miten sattuu.

        Tuntilaisista: Kaikki tuntilaisista ei todellakaan ole hoitajia! Tuntilaiset ovat yleensä kilttejä ja avuliaita. Esim. (Otetaan esimerkiksi Teppo niminen kiltti ruuna) jos olet nousemassa Tepon selkään ja Teppo on tullut suoraan tunnilta, edellinen ratsstaja yleensä kysyy että tarvitseeko apua, ja auttaa jos on tarve. Sitten on taas niitä tuntilaisia jotka ratsastaa herkkiä hevosia ja huutavat maneesista katsomoon että siellä katsomossa ei saa rampata yms yms.

        Hoitajista: Itsellä on hoitsu, ja multa muutaman kerran varastettu tavaraa. Husössä edelleen on niitä hoitajia jotka varastaa tavaroita ja tekee typeryyksiä. On myös ihania hoitajia jotka on jokaisella alkeistunnilla auttamassa ja mielellään auttaa ketä tahansa. Itse oon huomannut että jos oon jotain heppaa hoitamassa ja kyseisen hevosen hoitaja tulee karsinalle, niin saattaa alkaa siinä kaverinsa kanssa hihittelemään kun siellä joku muu harjaa hoitsuaan eikä tajua mitään. Osa hoitajista puhuu edelleen paskaa muista.

        Ilmapiiri: Husössä ilmapiiri on vähän niin ja näin. Monet tulevat toimeen iästä riippumatta, mutta jotkut kököttää nurkassa puhumassa jatkuvasti muista paskaa. Itselle käynyt muutaman kerran niin että lähtenyt huhu kiertämään jostain tosi omituisesta asiasta. Husön ilmapiiri ei kuitenkaan ole niin huono kuin olen nyt maininnut, täältä tulee hyvääkin. Husössä kukaan ei silti hauku toisten ratsastusta. Husössä sääntö "ÄLÄ KOMMENTOI TOISTEN RATSASTUKSESTA MITÄÄN HUONOA" Mun mielestä tää sääntö on tosi hyvä, ja näin Husön ilmapiiri on parantunut huomattavasti jos verrataan vaikka kaksi vuotta sitten.

        Hevosista: Hevoset on kilttejä. Husössä on nuoria(nuorin ehkä 5v, käy vain kerran viikossa tunnilla ja liikutetaan tallin toimesta muuten) ja vanhoja(vanhin ehkä 27v), reippaita ja laiskoja, ja helppoja ja vaikeita. Hevoset jaetaan todella tarkasti sen mukaan miten ratsastaja osaa. Suurin osa hevosista on kilttejä hoitaa. Husössä on vähän alle 37 opetushevosta.

        Hevosten hyvinvoinnista: Omasta mielestäni Husössä hevoset voivat hyvin siihen varrattuna kuinka iso tämä ratsastuskoulu on. Hevoset tarhaavat päivittäin, ja laiduntavat koko kesän yhdessä suurilla laitumilla, joissa niillä on yllin kyllin tilaa juosta! Hevoset juotetaan ennen ja jälkeen tunnin. Talvella haalealla/lämpimällä vedellä, ja kesällä viileällä. Hevosia kunnioitetaan, ja jos joku hevonen ei vaikka tykkää että korviin kosketaan, se otetaan kaikkialla huomioon. Talli laittaa suitset ja käytetään riimua jonka saa niskasta auki. Husössä on tarhoja, pihattoja, laitumia, ja yllä mainitsemille vuohille oma iso karsina johon tehty ramppi että pääsee oman halun mukaan tarhaamaan. Kissoille Husön ratsiksessa on oma huone jossa on paljon kiipeily juttuja. Husössä on jokaiselle hevoselle tietysti omat suitset MUTTA satulahuoneen seinältä löytyy myös roikkumasta kuolaimettomia, joista voi kysyä tallihenkilökunnalta jos haluaa niitä kokeilla. Hevosia saa kesäisin hoitaa ulkona vain jos tietää pärjäävänsä sen kanssa. TÄSSÄ PALJON REHELLISTÄ TIETOA HUSÖSTÄ MUN MIELESTÄNI!
        Paras talli on Husö❤❤❤


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse käynyt husössä nyt päälle kolme vuotta, ja itse oon sitä mieltä ettö tosi hyvä paikka! Välillä mun mielestä omituista on että hevosten jalkoja ei kylmätä tarvittessa. Husössä suurin osa hevosista on kilttejä vaikka osa voikin olla vähän itsepäisiä hoitaa. Pitää olla päättäväinen? Oon huomannut että täällä väitetään että tallityöntekijät/opettajat suuttuu jos huomauttaa että hevosella on haava, jalka turvonnut yms. Ei ole totta!!! Itse oon sanonjt vaikka kuinka monta kertaa vaikka mistä, ja akna tullut vastaus "joo, mä tuun ihan just kattomaan. Kiitos kun sanoit:)" Husössä asustelee myös kissat Rianna ja Juissi, ja vuohet Oliver ja Olivia.

        Husön opettajista: Opettajat mukavia ja hauskoja! Joidenkin tunneilla ei tehdä niin paljoa kuin toisten, ja sen takia kannattaa oman oppimisen suhteen miettiä kenen tunnille menee(en mainitse tässä kenenkään nimeä).

        Husön tallihenkilökunnasta: Tallihenkilökunta on yleensä mukavaa. Osa on ehkä hiukan töykeitä, ja saattavat tiuskia.. EI KAIKKI!! Suurin osa niin ihania. Osaavat työnsä hyvin. Puhuvat nätisti hevosille, mutta ei anna tehdä ihan miten sattuu.

        Tuntilaisista: Kaikki tuntilaisista ei todellakaan ole hoitajia! Tuntilaiset ovat yleensä kilttejä ja avuliaita. Esim. (Otetaan esimerkiksi Teppo niminen kiltti ruuna) jos olet nousemassa Tepon selkään ja Teppo on tullut suoraan tunnilta, edellinen ratsstaja yleensä kysyy että tarvitseeko apua, ja auttaa jos on tarve. Sitten on taas niitä tuntilaisia jotka ratsastaa herkkiä hevosia ja huutavat maneesista katsomoon että siellä katsomossa ei saa rampata yms yms.

        Hoitajista: Itsellä on hoitsu, ja multa muutaman kerran varastettu tavaraa. Husössä edelleen on niitä hoitajia jotka varastaa tavaroita ja tekee typeryyksiä. On myös ihania hoitajia jotka on jokaisella alkeistunnilla auttamassa ja mielellään auttaa ketä tahansa. Itse oon huomannut että jos oon jotain heppaa hoitamassa ja kyseisen hevosen hoitaja tulee karsinalle, niin saattaa alkaa siinä kaverinsa kanssa hihittelemään kun siellä joku muu harjaa hoitsuaan eikä tajua mitään. Osa hoitajista puhuu edelleen paskaa muista.

        Ilmapiiri: Husössä ilmapiiri on vähän niin ja näin. Monet tulevat toimeen iästä riippumatta, mutta jotkut kököttää nurkassa puhumassa jatkuvasti muista paskaa. Itselle käynyt muutaman kerran niin että lähtenyt huhu kiertämään jostain tosi omituisesta asiasta. Husön ilmapiiri ei kuitenkaan ole niin huono kuin olen nyt maininnut, täältä tulee hyvääkin. Husössä kukaan ei silti hauku toisten ratsastusta. Husössä sääntö "ÄLÄ KOMMENTOI TOISTEN RATSASTUKSESTA MITÄÄN HUONOA" Mun mielestä tää sääntö on tosi hyvä, ja näin Husön ilmapiiri on parantunut huomattavasti jos verrataan vaikka kaksi vuotta sitten.

        Hevosista: Hevoset on kilttejä. Husössä on nuoria(nuorin ehkä 5v, käy vain kerran viikossa tunnilla ja liikutetaan tallin toimesta muuten) ja vanhoja(vanhin ehkä 27v), reippaita ja laiskoja, ja helppoja ja vaikeita. Hevoset jaetaan todella tarkasti sen mukaan miten ratsastaja osaa. Suurin osa hevosista on kilttejä hoitaa. Husössä on vähän alle 37 opetushevosta.

        Hevosten hyvinvoinnista: Omasta mielestäni Husössä hevoset voivat hyvin siihen varrattuna kuinka iso tämä ratsastuskoulu on. Hevoset tarhaavat päivittäin, ja laiduntavat koko kesän yhdessä suurilla laitumilla, joissa niillä on yllin kyllin tilaa juosta! Hevoset juotetaan ennen ja jälkeen tunnin. Talvella haalealla/lämpimällä vedellä, ja kesällä viileällä. Hevosia kunnioitetaan, ja jos joku hevonen ei vaikka tykkää että korviin kosketaan, se otetaan kaikkialla huomioon. Talli laittaa suitset ja käytetään riimua jonka saa niskasta auki. Husössä on tarhoja, pihattoja, laitumia, ja yllä mainitsemille vuohille oma iso karsina johon tehty ramppi että pääsee oman halun mukaan tarhaamaan. Kissoille Husön ratsiksessa on oma huone jossa on paljon kiipeily juttuja. Husössä on jokaiselle hevoselle tietysti omat suitset MUTTA satulahuoneen seinältä löytyy myös roikkumasta kuolaimettomia, joista voi kysyä tallihenkilökunnalta jos haluaa niitä kokeilla. Hevosia saa kesäisin hoitaa ulkona vain jos tietää pärjäävänsä sen kanssa. TÄSSÄ PALJON REHELLISTÄ TIETOA HUSÖSTÄ MUN MIELESTÄNI!
        Paras talli on Husö❤❤❤

        SUURIMMALLA OSALLA MYÖS SOPIVAT VARUSTEET!!!! KENELLÄKÄÄN EI HÄNTÄREMMIÄ ESIM, MUTTA MUUTAMALLA GEELI JNE


    • Anonyymi

      Hevosten terveydestä ei saisi kysyä jos ontuu tai jalat paksut tai jotain ja jos sanot siit työntekijöille tai opettajille niin ne ei tykkää eikä enää kaikki ees sit tervehdi. Ilmapiiri on aika outo siellä ja varmaan ollu tosi pitkään semmonen huono kun lukee tätä viestiketjuu niin näkee sen

    • Anonyymi

      Osaisko joku sanoo et mikä ratsastuskoulu ois pääkaupunkiseudul hyvä jos haluu kehittyy myös esteillä? Tuntuu et kaikki ridakoulut tääl jotenkin huonoja ainaki jos näist keskustelupalstoilt lukee

      • Anonyymi

        Husön Ratsastuskeskus on oiva paikka! Mahtavaa opetusta, MAHTAVAT ponit. Uittotunteja, maastotunteja, maastoestetunteja, koulutunteja, leikkitunteja, estetunteja! Ja mitä vielä!! ❤️ PARHAAT PONIT❤️🙏 Kesällä omaponileirejä yms.


      • Anonyymi

        Husö on hyvä, ja laadukas talli. Mahtavaa ja hyvää opetusta. Todella hienot hevoset ja ponit. Mukava tallihenkilökunta. Kiva ilmapiiri, kaikki auttaa kaikkia. Iso maneesi ja ratsastuskenttä. Husö on myös iso talli, jossa on paljon hevosia. Husöseen saa myös yksäri hepan/ ponin. Husössä järjestetään koulukisoja, estekisoja, rataharjoituksia, kisaharjoituksia, kouluratsastusta jne jne jne jne.. Husössä on mahdollisuus hoitohevoseen/ poniin. Hoitajilla on oma ”kämppä” ja kaapit kämpässä, tai lokerot. Husössä on ratsutupa johon voi jättää tunnin ajaksi huoletta vaikka ratsastuskassin jos on tarve eikä ole omaa kaappia tai lokeroa. Nykyään Husössä ei kyllä varastella mitään, eri asia on voinut olla tuolloin 13 vuotta sitten. Husössä pääsee myös kisaamaan mm ypäjälle, ja muutenkin ulkopuolisiin, niin esteillä kuin koulussakin. Opettajat on ihania ja mukavia. Tuntihinnat on sopivat eikä liian halvat, eikä liian kalliit. Husössä ei sallita kiusaamista, ja asiaan puututaan H E T I jos näin sattuISI käymään. Husössä on mm omaponi leirejä jotka ovat hauskoja, kestää viikon ja pääsee oman ponin omistamisen makuun. Husössä voi hoitaa ratsun (tai vaikka hoitoponin) ulkona puomilla, tai karsinassa. Kaikki ponit ovat ihania ja kilttejä. Husössä on todella täydelliset maastot! Ja Husössä on myös maastoesteitä. Husössä on hyvin hoidetut varusteet. Hevosista pidetään oikeasti hyvää huolta ja välitetään, tätä ei ole jokaisessa ratsastuskoulussa. Husössä on estetunteja, koulutunteja, puomitunteja, leikkitunteja, maastotunteja, uittotunteja yms. Husössä on ranta jossa pääsee uittamaan hevosia. Suurimmaksi osaksi kaikki hepat ja ponit menee uimaan asti, mutta kaikki eivät uskalla, sellaista hevosta silloin ei jaeta uittotunneille. Joten ei pelkoa.


    • Anonyymi

      Husö on hyvä, ja laadukas talli. Mahtavaa ja hyvää opetusta. Todella hienot hevoset ja ponit. Mukava tallihenkilökunta. Kiva ilmapiiri, kaikki auttaa kaikkia. Iso maneesi ja ratsastuskenttä. Husö on myös iso talli, jossa on paljon hevosia. Husöseen saa myös yksäri hepan/ ponin. Husössä järjestetään koulukisoja, estekisoja, rataharjoituksia, kisaharjoituksia, kouluratsastusta jne jne jne jne.. Husössä on mahdollisuus hoitohevoseen/ poniin. Hoitajilla on oma ”kämppä” ja kaapit kämpässä, tai lokerot. Husössä on ratsutupa johon voi jättää tunnin ajaksi huoletta vaikka ratsastuskassin jos on tarve eikä ole omaa kaappia tai lokeroa. Nykyään Husössä ei kyllä varastella mitään, eri asia on voinut olla tuolloin 13 vuotta sitten. Husössä pääsee myös kisaamaan mm ypäjälle, ja muutenkin ulkopuolisiin, niin esteillä kuin koulussakin. Opettajat on ihania ja mukavia. Tuntihinnat on sopivat eikä liian halvat, eikä liian kalliit. Husössä ei sallita kiusaamista, ja asiaan puututaan H E T I jos näin sattuISI käymään. Husössä on mm omaponi leirejä jotka ovat hauskoja, kestää viikon ja pääsee oman ponin omistamisen makuun. Husössä voi hoitaa ratsun (tai vaikka hoitoponin) ulkona puomilla, tai karsinassa. Kaikki ponit ovat ihania ja kilttejä. Husössä on todella täydelliset maastot! Ja Husössä on myös maastoesteitä. Husössä on hyvin hoidetut varusteet. Hevosista pidetään oikeasti hyvää huolta ja välitetään, tätä ei ole jokaisessa ratsastuskoulussa. Husössä on estetunteja, koulutunteja, puomitunteja, leikkitunteja, maastotunteja, uittotunteja yms. Husössä on ranta jossa pääsee uittamaan hevosia. Suurimmaksi osaksi kaikki hepat ja ponit menee uimaan asti, mutta kaikki eivät uskalla.

    • Anonyymi

      Tälleen 5 vuotta husössä harrastaneena ajattelin kertoa pikkasen omia mielipiteitä tallista. Hoitohevonen on vaikea saada, hoitajakokouksia jossa sen voi saada on erittäin harvoin + melkein kukaan hevosista ei ole vapaana. Jotkut opettajat selkeästi suosii osaa ratsastajista. Kisoja on liian harvoin. Maneesi on ihan ok kokoinen mutta ahdistaa se kun siellä on niin monta hevosta samaan aikaan, sehän siis jaetaan puoliksi kahta tuntia varten ja usein kummallakin tunnilla menee 8 hevosta, eli 16 hevosta maneesissa samaan aikaan. Ilmapiiri on aika toksinen, niinkuin varmasti monella tallilla. Varastelua on todella paljon. Itseltäkin on varastettu tavaraa ja kavereilta mm. 400€ kypärä ja selkäpanssari. Muutaman opettaja ihan hyviä ja osaa hommansa. Hoitajien kämppä on kans tosi sotkuinen, siellä ei ole edes valoja ja sohvakin on homeessa. Kenttä iso mutta selkeesti salaojitettu huonosti, kun se on kokoajan ihan märkä. Husön tie siitä hiekkatiestä lähtien on todella huonossa kunnossa. Mua itseä pelottaisi tulla traikun kanssa sitä tietä, kun siinä meinaa mennä jo henkilöautokin rikki. Monet hevosista agresiivisia ihmistä kohtaan. Jotkut tallihenkilökunta laittaa kuntoon koska ne käy ihmisen päälle. Niitä ei siis voi kuka vaan laittaa. Hevosten varusteet ei ole kauhean hyvässä kunnossa, eikä jokaisella ole sopivat varusteet. Esteillä ei pääse kehittymään 80cm korkeammalle tasolle, kun ei siellä ole enää hevosia jotka hyppäis niin ”korkeeta”. Kisoihin ei usein saa haluamaansa hevosta eikä heppajaot omasta kokemuksesta ole yhtään reiluja. Usein kisoissa moni jää ”ilman hevosta” ja saa jonkun jämähevosen. Lähiaikoina muutenkin ostettu paljon semmosia kokemattomia nuoria hevosia. Jos Husössä ratsastaa vaan 1krt/vko ei todennäköisesti tule kehittymään. Osa hevosista osaavia, mutta suurinosa just niitä heC/alle tasosia.

      • Anonyymi

        Hevosilla on suurimmalla osalla sopivat varusteet. Kenelläkään ei esim hänteremmiä mutta geeliä käytetään muutamalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hevosilla on suurimmalla osalla sopivat varusteet. Kenelläkään ei esim hänteremmiä mutta geeliä käytetään muutamalla.

        se että ei ole häntäremmiä ei tarkoita sitä että olisi sopivat varusteet.


    • Anonyymi

      Husö ei vanhemman näkökulmasta ole turvallinen paikka junioreille. Opettajat ’epäpäteviä’ eli ei ole ratsastuksenopettajan koulutusta. Vaaratilanteita näkee usein. Hevoset ja opettajat vaihtuneet paljon. Tallihenkilökunnasta myös parhaat lähteneet. Mene muualle jos haluat turvallisen ja kivan tallin.

      • Anonyymi

        yhdellä 7stä opettajasta on ratsastuksenopettajan koulutus, muilla ohjaajan


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe