Kommenttia mun karaoke-laulamisesta?

EmC

Olisiko kenelläkään teistä aikaa mennä youtube-kanavalleni:

http://www.youtube.com/user/EmmaCherina?feature=mhee

Otan vastaan kaikenlaiset kommentit, myös parannusehdotukset yms. Joskus toivoisin että voisin keikkailemalla saada elantoni. Jalat on mulla maassa, ja tiedän olla unelmoimatta mistään hullusta rahamäärästä ja supertähteydestä. B-suunnitelmat on myös, jos musabisnes ei nappaakkaan. :)

En haluaisi tulla julkisuuteen Idolsin ynnä muiden TV:n perjantaiviihteiden kautta.. Siinä vaan sitten on sellainen ongelma, että kun on ilman suhteita musiikkipiireihin on saatava huomiota tällälailla vanhanaikasesti.

Niin, kommenttia voi laittaa suoraan mun videoihin/kanavalle, tai sitten tännekkin tietty. Onko mielestänne mahiksia? KIITOS PALJON! ;)

11

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • g-molli

      Kyllä sulla mahiksia on, jatka samaan malliin ja tyrktä itseäs myös muuallakin kuin netissä.

      • EmC

        Jep, tähän pyrin! ;)


    • 8+2

      Linkitetyllä sivulla laulaa joku, jonka äidinkieli on amerikanenglanti, sinänsä ihan nuotilleen aika tyhjänpäiväistä melodiaa. Kuvassa esiintyvä tyttö saattaa olla laulaja, mutta tästä ei voi sanoa mitään varmaa, sillä hän ei puhu eikä laula livenä. Huulten liikeet ja sanat ovat täysin epäsynkassa.

      • EmC

      • 8+2
        EmC kirjoitti:

        http://www.youtube.com/user/EmmaCherina?feature=mhee#p/u/2/QLLI4-foiPI Tuossa puhun alussa hieman suomeakin. :) Ja livenä laulan.

        Se onko laulu tallennettu samanaikaisesti kuin kuva onkin tietysti täysin samantekevää arvioitaessa menestymismahdollisuuksia. Parin laulun perusteella on mahdotonta sanoa mitään varmaa musiikilla elämisen mahdollisuuksista. Koska pysyt nuotissa, ei menestystä tietenkään voi ainakaan täysin mahdottomana pitää.

        Karaokebaarissa vierailu tai jonkin Idolsin tapaisen ohjelman katseleminen saattaa antaa käsityksen, että ihmiset laulavat enimmäkseen nuotin vierestä. Tarkaan ottaen pieni epäpuhtaus onkin hyvin tavallista, mutta toisaalta maailmassa on miljoonittain ihmisiä, jotka laulavat erittäin puhtaasti. Silti heistä ei tule levytähtiä. Esimerkiksi pelkästään Suomessa on absoluuttisen sävelkorvan omaavia noin 500 ihmistä, sillä tuo ominaisuus on yhdellä kymmenestä tuhannesta. (Tosin absoluuttisella korvalla on aika vähän tekemistä musiikillisen lahjakkuuden kanssa. Se on vain kyky erottaa tarkasti sävelkorkeus ilman referenssiääntä. Laulaja ei moista ominaisuutta tarvitse, eikä siitä ole hänelle mitään hyötyä.)

        Eivät ihmiset ryntää levykauppaan heti, kun joku laulaa oikein. Laulajassa / laulussa pitää olla jotakin, joka erottaa sinut massasta ja saa ihmiset haluamaan musiikkiasi. Vielä vaikeampaa on saada heidät ostamaan musiikkiasi jatkuvasti, eikä vain yhden hitin verran.

        Näitä kun mietiskelet ja perehdyt kevyen musiikin historiaan ja siinä onnistuneisiin ja epäonnistuneisiin ja pohdit mahdollisia menestyksen ja/tai menestymättömyyden syitä, saatat löytää ideoita omaankin käyttöösi.


    • x-Judge

      meneppä kokkeileen vaikka idoli tai talentti kisaan, niin yritykseksi jää, samanlaisia keskitason laulajia suomessa varmaan miljoona.
      **** EI JATKOON !*****

    • jeba2345

      No joo onhan noita kuultu. Parempi kun et mene minnekään vaan jatkat himassa tota ns. läpilaulamista ilman tunnetta ja fiilistä.

    • heiikki i kahiiila

      ------ei jatkoon!
      Jotain omaperäisempää tuohon naamanvääntämiseen sekä ei kande tehdä noin dramaayyiseks tota laulamista.. Äänessä ei ole mitään omaa juttua...
      Näin on!

    • jkse

      Arvostan tuubin näytteiden perustella ääntäsi ja etenkin tulkinnan herkyyttä hyvinkin jonnekin Jenni Vartiaisen/Chisun tasolle. Tartet vaan tyyliisi sopivan biisintekijän ja taustaryhmän. Voisit mielestäni jo julkistaa CD:n, olisi kyllä melkein must saada mukaan joku omakin biisi suomeksi ja ehkä covereista käännöksiä. Niitä menisi riittävästi noin avaukseksi jos pääset vaan esille jossakin broadcast-kanavassa/mediassa. Tuollaiselle herkälle murkkutyyliille olisi mielestäni kysyntää. Siinä se tehdessä ääni sitten luontevasti kouliintuu aikuisemmaksi, ei kannata asiakseen 'yliopiskella' ääntä stardimuottiiin vaan kehittää omintakeista tyyliä ja sen vahvuuksia.

    • Uraaurtavaa..

      Hyvinhän sä laulelet. Mutta mikä on se juttu mikä saa ihmiset ryntäämään keikoillesi ja ostamaan levyjäsi. Mieti itse kuinka moni kehtaa kuunnella tasapaksua hyvää laulamista kolmea biisiä pitempään. Sori tätä on levykauppojen alennuskorit pullollaan 3€ / cd eikä sittenkään mene kaupaksi. Jos meinat eteenpäin täytyy sun saada hyvä stailaaja sekä joku ammattilainen joka kertoo ja auttaa miten susta tyttö tehdään tähti. Menestystä urallesi..

    • Karaokekonkari:)

      Kuuntelin nuo kaksi lauluasi:Jar of hearts ja You belong with me.
      Englantisi on moitteetonta.Olet ilmeisesti nauhoittanut tämän suoraan tietokoneen ruudulle,sehän selittäisi tuon huulisynkan "epätahtisuuden".Siihen minäkin nimittäin kiinnitin huomiota.Olen harrastanut karaokea melkein 20 vuotta ja mulla on jonkinlainen käsitys,kuulostaako laulu hyvältä vai ei...Mielestäni olet aika hyvä...:)
      Joku tuossa epäili,että joku muu siinä laulelee...mutta tuskinpa kyselisit mielipidettä omasta laulustasi,jos siinä joku muu laulaisi...:)
      Noista kahdesta laulusta mielestäni oli parempi tuo You belong to me,johon itsekin eläydyit paremmin...:),muita en ehtinyt kuuntelemaan...:)
      Siihen en osaa ottaa kantaa,että kantaisiko laulusi aivan ammatiksi asti,mutta kun uskaltaa yrittää niin eihän sitä tiedä,mihin asti sillä saralla pääsee...:)
      Jäin vielä miettimään,oliko äänitys tehty karaokestudiossa vai oletko itse hankkinut tuollaisen äänityslaitteen?
      ps Netissäkin on karaokekerhoja,esim.Karaokeparty,jossa voi äänittää omaa laulua ja siellä on mixausmahdollisuus (joka pitää tehdä itse) ja sitten antaa muiden kuunneltavaksi,jotka sitä voivat sitten kommentoida...:)
      No,tässä tuli tää mun mielipiteeni,jos tästä olisi sulle jotain hyötyä...:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27890
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      202
      17807
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      354
      9341
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6368
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4183
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3781
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      32
      1925
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1477
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1235
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1177
    Aihe