"Ollaan ystäviä"..taas...

Turhautunut&petetty

Lyhennettynä juttu meni näin:

- Tapasin ihanan varatun miehen, jonka kanssa ystävystyimme. Asumme melko kaukana toisistamme, joten emme kuitenkaan nähneet ensitapaamisemme jälkeen.
- Muutamien kuukausien ystävyyden jälkeen mies kertoi olevansa ihastunut minuun, ja minä vastasin hänen tunteisiinsa. Mies oli kuitenkin yhä yhdessä naisensa kanssa, sillä kuulema "toinen osapuoli piti totutella eroon" eikä yhdessä asuessa ero ole niin helppoa.
- Tapasimme uudelleen, jolloin molemmat olivat jo hulluina toisiinsa ja siitä "suhde" oikeastaan alkoi.
- Mies sanoi että meidän pitäisi olla vain ystäviä, sillä hän haluaa saattaa asiat loppuun naisensa kanssa, eikä kestä välimatkaa.
- Pikkuhiljaa palasimme ystävyyteen ja jutustelumme lähes ennalleen.
- Parin kuukauden päästä hän kertoo minulle, kuinka ikävöi ja ajattelee minua, ja kuinka hän on nyt virallisesti eronnut. Kuulostelen hetken tilannetta, mutta antaudun siihen mukaan sillä tunteeni ovat yhä ennallaan.
-Tapaamme muutamia kertoja, kaikki on ihanaa ja olemme "avoimessa suhteessa", sillä molemmat ovat säätäneet muidenkin kanssa (kerroimme heti toisillemme mitä tapahtui) hellyyden puutteessa ja ikävissämme.
- Mies ilmoittaa minulle, ettei sittenkään pysty kanssani mihinkään vakavaan, sillä välimatka on hänelle liikaa. Meidän tulisi kuulema olla vain ystäviä. Tunnen itseni hyvin satutetuksi, sillä hän on onnistunut satuttamaan minua nyt jo useamman kerran.

Miten pystyn käyttäytymään miehen lähettyvillä normaalisti, sillä tulemme varmasti näkemään ja viettämään aikaa samassa seurassa, sillä meillä on yhteisiä kavereita? Enää en hänen pelinappulakseen (toivottavasti) ryhdy..

Mikä sai hänet muuttamaan mieltään kahdesti, vaikka aluksi väitti ettei välimatka haittaa? Jos jostakusta välittää oikeasti, niin ei sen pitäisi mielestäni olla esteenä, että toisen näkee vain noin kuukauden välein, pari päivää kerrallaan, tai jopa useammin?

8

539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhautunut&petetty

      Lisänä vielä viestiini:

      Mies oli hyvin innoissaan meidän jutustamme, puhuimme vakavistakin asioista ja jaoimme toisillemme henkilökohtaiset asiamme. Hän myös sanoi ettei päästä minua menemään, vaan taistelee puolestani. Puhuimme avoimesti siitä, kuinka paljon välitämme toisistamme ja kuinka ikävöimme toisiamme. Nyt hän kuitenkin sanoi, ettei meidän juttumme edes ollut vakava, vaikka olimme kuitenkin puhuneet useempaan otteeseen siitä, että molemmat ovat vakavissaan toistensa suhteen.

    • 15151515151515

      Olit hänelle vain apu erovaiheessa. Ei mies ollut tosissaan rakastunut. Hänen oloaan helpotti, kun oli ero menossa, vaikeaa, joten käytti törkeesti sua vain hyväkseen, tuskin oli missään vaiheessa mitään tarkoitustakaan aidosti ottaa susta uusi kumppani.
      Tyypillistä miehille. Helpotti vaan omaa oloaan ja valehteli sen mukaan.

      Onhan sulla oikeus olla turhautunut ja pettynyt, mutta säilyttääksesi mielenrauhasi, älä enää suostu hänen pompoteltavakseen, älä usko kaunopuheita, sillä ne ovat vain sitä varten että saa siinä hetkessä sen mitä haluaa, sitten voitkin jo taas mennä.

      Uskomaton äijä..

      • 23

        "Tyypillistä miehille".... Voi idiootti. Tuollainen käytös on aivan yhtä tyypillistä naisillekin. Onhan tuo nähty muutamaan kertaan.
        No nyt kun olen oppinut itserakkaaksi ja käytän tylysti heidän tarjoaman tilaisuuden hyväkseni ilman minkäänlaisia tunnontuskia. :)


    • Keskity olennaiseen

      No vitun idiootti. Tässä otettiin huomioon nyt vain ja ainoastaan miehet. Olisi kyllä kuulostanut aika typerältä kirjoittaa että tyypillistä miehille ja naisille. Ite oot vittu idiootti.

    • Turhautunut&petetty

      Hiukka myös syytän itseäni siitä, että uskoin hänen puheensa. Toisaalta häneen oli niin helppo uskoa, sillä kysyin mieheltä suoraan, että olenko hänelle vain laastarisuhde tai kakkosvaihtoehto. Hän kuitenkin vastasi, että ihastui minuun heti ensinäkemällä, tunteet ovat vahvat eikä hän koskaan voisi kuvitella pitävänsä minua kakkosvaihtoehtona.

      Mutta virheistä oppii, ehkä en tulevaisuudessa usko kaikkea tai ala säätää varattujen kanssa.

    • lähde meneen

      ei ole olennaista edes tietää, mikä sai hänet toimimaan noin. Olennaista on, että mikä saa sinut vielä miettimään sitä. Ja miksi et ole jo pakannut laukkuasi ja vaihtanut maisemaa, jotta ajatuksesikin vaihtuisivat. Ensin rämmit tuon kuilun pohjalla aikasi, kunnes päätät, että sieltä on suunta vain yksi ja ylöspäin. Miksi et tee sitä heti?

      Eihän sinun edes tarvitse käyttäytyä tuon jälkeen miehen seurassa normaalisti, miksi edes pitäisi. Voiko sellaista edes kuvitella tai odottaa? Ja vaikka voisikin, niin mikään pakko eikä tarve ei ole. Jos tulee vaikea tilanne, voit olla oma itsesi, jos tulee oikein vaikea, niin kai sä osaat kävellä ja suunta on poispäin, muistutan vain. Jos ystävät ihmettelevät, niin senkun sanot vaikka vaan, että tyyppi lupaili kaikenlaista, ja sitten käänsi kelkkansa, että on tässä vähän vaikee suhtautua. Mikäs tuossa, sitä sattuu elämässä. Ei sun tarvi hännystellä niitä yhteisiä tuttujakaan, vaikka toisaalta eipä se niillekään kuulu, jos et halua.

      Ei ystäville tehdä noin. Jos sä et sen vertaa halua olla olematta kynnysmattona, jota poljetaan, niin se on sun asiasi. Mut yleensä ihmiset kyllä haluaa ja tahtoo jotain aivan muuta elämältään.

      • Turhautunut&petetty

        Kiitos tästä, tuli helpottuneempi olo! Näen hänet luultavasti parin päivän päästä, mutta varmaankin vain ohimennen, enkä todellakaan aio edes yrittää muuttaa luontevalta tuntuvaa käyttäytymistäni kyseisessä tilanteessa. Luulisin että yhteiset ystävätkin arvaavat mitä on tapahtunut, elleivät he sitten kuule asiaa jommaltakummalta osapuolelta. Sitä paitsi, en jaksa ajatella taaskaan mitä muut ajattelevat tilanteesta, asiahan ei heille kuulu. Onneksi olen saanut nyt purkaa sydäntäni ystävilleni ja täälläkin jaettua oloani.

        Olen myös huomannut, että nyt minulle on tullut myös helpottunut olo. Helpottaa kun tietää missä menemme, ja että kaikki on ohi, vaikka se tuskaisaa onkin ja ikävöin häntä. Toivottavasti en enää heikossakaan mielentilassa palaa hänen kainaloonsa, sillä on-off -suhde on varmasti tuhoisin kaikista.


    • Anonyymi

      Toimittaja hänntstely puhelin kuoli ystäviensä saattelemana rilitoisto Pyhäjärvi Pesonen, näyttelijä Philip kaukosäädin.
      Huono hännistelijä on sijoitus tiliwn kayhupNkki rva poliisin haavi Saastamoinen varastiemin kautta itseään työllistää Pyhäjärvi Nivala

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe