Pizzeria roma

Konkka?

Miks pizzeria Roma on kiinni.Ollu jo koko viikon.

29

4482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koviayrittäjiä

      Protestit yrityksestä Roma's Palace Avoin yhtiö viimeisen 3kk ajalta

      17.10.2011 711 € Velkojana: Intrum Justitia Finland Oy , Lahti

      6.10.201153 377 € Velkojana: Kemin Vpk-säätiö, Kemi

      3.10.2011 433 € Velkojana: Intrum Justitia Oy

      21.9.2011 203 € Velkojana: Intrum Justitia Finland, Hki

      14.9.2011 205 € Velkojana: Intrum Justitia Finland, Hki

      6.9.20117 861 € Velkojana: Verohallinto, Pohjois-Suomen perintäyksikkö

      6.9.2011 499 € Velkojana: Intrum Justitia Finland Oy , Lahti

      8.8.2011 472 € Velkojana: Svea Perintä Oy

      http://yritys.taloussanomat.fi/protestit/romas-palace-avoin-yhtio/kemi/2293704-8/

    • 4542468

      Aika pieniä summia... Jos tuosta konkkaa menee nii terve :D

      • Unnah Anunemah

        Onhan siinä jo 63 761€ ?
        Saa siinä pizzaa vääntää tuon summan edestä. On näköjään VPK-Säätiö ollu armelias vuokranantaja 53 377€ vuokra saatavia? Ja nehän tässä kasvaa koko ajan jos kukaan ei hoida.
        Tämäkin virma olis varmaan aika tuottoisa karvaranteiden hoitamana?
        Eiköhän anneta se heille, niin säilyy historia Kemin ensimmäisestä pizzeriasta?


      • yrittäjä itsekin..,
        Unnah Anunemah kirjoitti:

        Onhan siinä jo 63 761€ ?
        Saa siinä pizzaa vääntää tuon summan edestä. On näköjään VPK-Säätiö ollu armelias vuokranantaja 53 377€ vuokra saatavia? Ja nehän tässä kasvaa koko ajan jos kukaan ei hoida.
        Tämäkin virma olis varmaan aika tuottoisa karvaranteiden hoitamana?
        Eiköhän anneta se heille, niin säilyy historia Kemin ensimmäisestä pizzeriasta?

        edes karvaranne saa tätä tuottamaan ilman yhteiskunnna tukea.
        Starttirahat jokaiselle serkulle ja veljelle jos tarjoilijat on käyty jo läpi!
        Palkkaturva maksaa omistajavaihdoissa palkat ja niillä "uusi" yrittäjä aloittaa puhtaalta pöydältä.
        Verottaja nuolee näppejään kun omistajat vaihtuvat niin tiuhaan, että verot unohtuvat siinä kiireessä maksamatta, eikä siinä tohinassa ehdi edes ostoksia kassaan lyödä.

        Tornion karvaranne yrittäjästäkin oli ylistyskirjoitus paikallisessa lehdessä. Jo 7 yritys menossa ja HALLELUJAA mikä yrittäjä! 4 edellistä yritystä konkurssissa, jos lasketaan nekin yritykset jotka on "myyty" ennen kun verottaja pääsee tutkimaan tilejä. Vanha keino... firma pystyyn, maksetaan tavarantoimittajille ja vuokran antajalle mutta verot unohtuvat. vuosi kerätään pääomaa, sitten firma "myydään" tai poltetaan "mittavan remontin jälkeen" ja aloitetaan uudessa paikassa tai jatketaan uusilla nimillä omistajaluettelossa ilman että asiakkaat mitään huomaavat. Samat listat, samat mainokset ikkunoissa, sama henkilökunta.

        KANNATTAVAAKO? No on se joillekin mutta ei yhteiskunnalle joka tekee tämän mahdolliseksi


    • joojuujeejau

      Tuo kemin vpk on se vuokranantaja

    • .....kkkjjjhhhfff

      sääli kun kumminkin nuoret uudet yrittäjät kyseessä.

      • Unnah Anumemah

        Yritysmaailma ei sääliä tunne.


    • tietoa teille

      On suljettu 19.10 lähtien, osasyynä suuresti vähentynyt asiakasmäärä.

    • alpo koskiniva

      Tämäpä ikävä kuulla Kemissä on kyllä tosi kova kilpailu ruokapaikoissa ja katteet ovat tosi matalat. Lisäksi suurin osa ihmisistä on perseaukisia, joten Kemi olisi kyllä niitä viimeisiä paikkoja lähteä yrittämään.

      Nyt pitäisi miettiä vuokranantajan, että onko tilasta pyydettävä vuokra kohtuullinen vai tuottaisiko edullisempi vuokrataso paremmat vuokratuotot omistajille?

      Sääli tosiaan tuo Roman kohtalo. Niin monesti kuin on tullut käytyä siellä aikoinaan asuessani, tosi paljon hyviä muistoja paikkaan liittyy.

    • Konkka?

      No oi voiKyllä se yrittäjästäkin johtuu...Myydään ns``shittiä`´asiakkaalle ja kännätään takahuoneessa.Et semmosta meininkiä

    • Oppia ikä kaikki

      Suoraan sanottuna paskat yrittäjät ja kokemuksen puute!Kyllä Roma nousee uudestaan mut täysin eri yrittäjillä.Pojilla oli kokemuksen puute.

    • Konkka?

      No kyllähän sen näki jo alunperin .Kokki oli kun joku kiusattu varpunen ja tarjoilija mullisteli vaan ns:mykkä paska. Pyörittele siinä bisnestä.Pojilla jääny koulut kesken...

    • 987899

      Usko omiin kykyihin oli huippuluokkaa. Mutta, mutta se todellinen osaaminen puuttui tyystin. Sääli, että näin pääsi käymään, mutta yrittäjät voivat viimeistään nyt katsella peiliin.

    • alethaan rokkaahmaan

      Älkääpäs menkö henkilökohtaisuuksiin, ainakin pojat ovat rehellisesti yrittäneet työnsä tehdä ja veronsa maksaa, nyt taitaa ensimmäinen olla rästissä. Eivät ole mitään ählämisutkeja. Pahoillani olen tapahtumasta, tästä on vahingonilo kaukana.

      Ja VPK-säätiötä on turha syyttää, ovat antaneet pojille aikaa rauhassa aloittaa ja maksaa vuokrat ilman korkoja kunhan saavat toiminnan jaloilleen. Ilmeisesti on nyt tullut raja vastaan kun kokonaisen vuoden vuokrat ovat rästissä.

      Toivottavasti pojat saavat tavaroiden myynnillä vuokrarästit maksettua että olisi edes melko siisti pohja muuta aloitella eikä menisi velkavankeuteen koko homma.

    • gkgkgmvvnj

      pojat? eikös siellä ole nuorempi naishenkilökin yksi omistajista?

    • nahkis

      Mitä ne lapinjuntit täällä nälissään rääkyy ja ulisee. Tulkaa etelään kiillottamaan saappaita niin saisitte lihaa.

    • nami nami maiskis

      olin siellä kesätöissä sillon kun siellä pääkokkina oli mario niminen ulkomaalainen heppu. sekin osas lähtee paskasta aikoinaan ja perusti tervolaan oman pizzerian, en tiijä onko se vielä olemassa, taitaa olla jo eläkkeellä? En etes viitti kertoo mitä leipurit teki taikinamassan kanssa muka leikillään...mutta siinä ***** ja ***** kohtasivat.

    • Saarrettu asiakas

      Sijainti aivan sanonko mistä. enään ei pääse autolla oven eteen vaan pitää kävellä pizza laatikkojen kera jonnekkin täikönpuiston alueelle. Kaupunki esti liikkuvuuden maksavilta asiakkailta juuri tuohon kaupungin osaan, joten valitsin entisenä Roman kanta-asiakkaana uuden paikan meripuiston läheisyydestä jonne maksava asiakas vielä saa mennä asioimaan kaikkessa rauhassa omalla autollaan, Ei ollut yrittäjien vika jos asiakkaat karkkosivat parempien yhteyksien ruoka ravintoloihin, vaan siitä saa vastata Kemin kaupungin liikenne suunnittelu ryhmä. Sääliksi käy myös muita yrittäjiä jotka kaupunki saartoi ulkona liikkumis kiellollan.

      • Pitäskö sun

        miettiä ihan aikuisen oikeesti? Eiköhän se rasvainen pizza jo vaadi jonkin verran liikuntaa sen napaantunkemisen jälkeen, ja jos kotiin viemässä, niin liikunta kuitenkin tekee terää. Onko sun noin h e l v e t i n vaikeaa kävellä edes muutama metri päivässä?


      • PT

        Samaa mieltä. Kävelykatu ja rakennusaikainen pöly muutti minunkin työpaikkani vakituisen lounaspaikan toiseksi. Ruokatunti ei riitä kun pitää hakea autolle parkki niin kaukaa. Harmittelen! Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Tsemppiä yrittäjille . Hakekaa menetetyistä tuloista korvausta kaupungilta!!


      • TT
        Pitäskö sun kirjoitti:

        miettiä ihan aikuisen oikeesti? Eiköhän se rasvainen pizza jo vaadi jonkin verran liikuntaa sen napaantunkemisen jälkeen, ja jos kotiin viemässä, niin liikunta kuitenkin tekee terää. Onko sun noin h e l v e t i n vaikeaa kävellä edes muutama metri päivässä?

        Eipä ole aina noin yksinkertaista. TÖISSÄ olevilla aika on kortilla.


    • kyllä nuo pojat ei ole yrittäneet tiliä siellä tehä vaan tulevaisuutta. ****** ku spekuloitte koko asiasta ku ette edes speksejä tiä, en niit tiedä minäkään

    • sitä saa mitä tilaa

      Paskaa myytiin ja penikat piti paikkaa... tarjoilia oli kaikkea muuta ku asiakaspalvelu ihminen!!! eikä kannata jätää vuoden vuokria maksamatta =DD VAIKKA annettas aikaa maksaa kun jaksaa.... tarvis osata vähän laskee ku alkaa yritystä pitään eikä tunkee tuloja omaan taskuun... lopputuols ei voi olla hyvä!!! ja VARMASTI nää yrittäjät todetaan varattomix joten kaikilla velkojilla jää rahansa saamatta!!!

    • 18

      Muistan kun Roma oli vanhassa osoitteessaan valtakatu 1, kävin siellä 70 luvun lopulla syömässä elämäni ensimmäisen pitsan. Kokkina ja omistajana oli joku Italialainen kaveri, tekin mutten todella hyviä pitsoja alkuperäisellaä Italialaisella reseptillä.

      Silloin Kemissä ajeli 125 Jammulla sellainen valtavankokoinen kaveri Nikupatteri nimeltään, muuta pitsaa ei syönyt kuin Roman kinkkupitsoja.

      Kävin viimen kesänä Romassa syömssä, pitsa oli hyvää ja salaatti tehty samalll reseptillä kuin silloin alkuaikioinakin.

    • pettyny asiakas

      nykyään pitseria roma on taas auki en suosittele menemään pahat pitsat ja mahataudin saa kaupanpäälle sama omistaja ku hellunpitsassa karihaarassa

    • Late Lapista.

      Starttiraha hanat ovat sulkeutuneet!


      Late Lapista.

      • Tuure Karihaarasta

        "hanat ovat sulkeutuneet"
        Latelle taitaa olla hanat kiinni ja porttikielto. Vai mistä on kysymys? Pizzeria Romassa on erinomaiset tuotteet. Ei kannata puhua Karihaaran Pizzoista samalla viikolla.


    • Nälkähäntässätuli

      Höpö höpö! Miksi aina pitää keksiä juttuja! Toivottavasti kävit lääkärillä jotta voi oikeasti todistaa sinun puheesi. Suomessa ei ruokapaikat pysy auki jos myydään syömiskelvotonta ruokaa. Tunnen henkilökohtaisesti ainakin 30 henkilöä jotka käyvät Romassa syömässä eikä kukaan ole saanut mitään pöpöjä. Ja käyvät sielä edelleen. Pizzoissa ei mitään valitettavaa. Hinta kohdillaan. He käyttävät reilusti täytettä ja kunnon raaka-aineita. Kebab AIVAN LOISTAVAA!

    • pettyny2

      taitaa kehujat olla jotain tuttuja ..en suosittele pitseeria romaa pienet pitsat vähän täytteitä eikä maistu oikein millekkään hinta laatu suhde ei oo kohallaan..jos haluat hyvää pitsaa mene captainiin tai jos hyvät kepapit niin mene stadin chili ja keppiin et pety

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe