AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Legginsit housuina

Legginsit housuina

50 Vastausta 988 Lukukertaa
In vai out? Käytätkö(tytöt) niitä/ja millä tavalla? Ovatko ne hyvännäköiset?
Hyi ***** en ikinä käyttäis. Korkeintaan jonkun pitkän neuleen kanssa, mutta täällä päin lissut pitävät ihan normaalin t-paidan tai pitkän topin kanssa, on aika karun näköistä :D Toivottavasti noita ei joudu enää pitkään katukuvassa ihastelemaan
Kalsarit eivät ole mistään kotoisin.
itsehän pidän niistä siis tytöillä koska siinä tulee muodot esiin :)
Olen tyttö & en pidä legginssejä housuina. Ei vain jotenkin nappaa.
Legginssit on perseenpeite ja lissujen muotihuipennus. Siis mikä muoti? Öööh. Ja mä en tyttönä tosiaankaan käytä niit housuina, ehkä joskus mutta nyt ei tulis mieleenkään peitellä persettä sellasil kankaankappaleill. Mut toisilla ne näyttää ihan hyviltä mut mun läski "Frendil" ne on aika purjot. Yyyyh!! Mähän delaan iha just ku silmis pyörii se persee kuva JA se hyllyyyy!! yyyh
Ne on kalsarit, ei housut. Ite en käyttäis housuina, mutta jos joku välttämättä haluaa ni muistais ees pistää tarpeeks pitkän paidan.. Mikää ei oo kamalampaa ku se et vahingos vilkkuu läpi jotkut sydänpikkarit... Monet tommoset traumat saanu eikä oo nätinnäköstä. Ja harvemmin suomalaisilla on nättiä pyöreetä pyllyä mitä heterotyttönä on kiva kattoo saamatta traumoja
En valita jos tytöt vapaaehtoisesti käyttää huorahtavia/seksikkäitä vaatteita että on enemmän silmänruokaa.
Kamelinvarvas ei ole seksikäs, imo.
Kamelinvarvas tulee vaa lihaville ja muutenkaan ei oo kaunista katottavaa. Kyllä reenatulla hyvä kroppasella tytöllä legginsit saa sen näyttämään iha jumalattarelta. Kyl iteki juoksisin pelkikkä alkkareilla jos olis 30 senttine mursu.
Mitä ihmettä :DD Kamelinvarvas riippuu ihan täysin housuista, tiesitkös? Siihen ei todellakaan vaikuta kropan kunto.
mä ite käytän vaan melkein legginsejä mut en mitenkää vilauttele persettä vaa pidän sellasta vähän pidempä paitaa. Ja noi on tosiaa sellasia farkku- ja kuvio legginsejä suurimmaks osaks. :)
Leggings are not pants, cover your ass. Koskee kaikkia leggareita, farkkuleggareista niihin kalsareiden näköisiin. Toivottavasti tää trendi ei jatku pitkään, hävettää nähdä persvakoon vedettyjä trikoita.
En todellakaan käyttäisi legginsejä pälkästään topin tai t-paidan kanssa. Se on kyllä koko suomen trendi mut ei vaan nappaa. Ite käytän legginsejä vain tunikojen ja pitkien neuleiden kanssa.
aika paha aika paha :DEI EI EIEIE EIIEE IHA KAUHEET :D
jos legginsit vetää jalkaan niin pitää olla joku pitkä paita siinä päällä kyllä kans.... Hyi helvetti ei niitä nyt minkää lyhyen topin kaa pidetä! :DDD
Hyi******* ei ikinä aivan älyrumat!!!!""
Jos on hyvä perse niin kannattaa käyttää, korostaa kivasti ;)
Käytän legginsejä aina välillä, mutta ne ei saa olla sellaset tylsät perusmustat.
Wetlook-legginsejä käytän, ja myös ''revittyjä'' ja pitsisiä. Mutta tietenkin vaan tunikojen tai pitkien paitojen kanssa. Ja pitkällä paidalla en tarkoita että paita menisi just ja just perseen päälle... Ällöttävää kun joku lissu_98 tulee vastaan kun on pukenut päälleen vain legginsit ja normaali pitusen paidan.

Mielestäni legginsit näyttää jollain ihmisillä oksettavilta, ja toiset saa ne näyttämään hyvältä. Riippuu siis mistä roikkuu.
käytän jos on lämmin. Näytän kamalan isolta jos on polvissa roikkuva kauluspaita ja lököpöksyt >: Mut talvella se on ihan ok, koska lämpö ennenkaikkea!
Käytän itse kunnollisia puuvilla legginssejä paljon.
Jotkut sanovat pissisten housuiksi, mutta se ei ole totta. Tukeville ihmisille eivät legginssit mene. Mutta minulla ei ole makkaran makkaraa missään :P
''Sukkahousu materiaalisia'' en suosittele ilman pitempää paitaa/mekkoa
LEGGINGS ARE PANTS !! <3 Mä en käytä mitää muuta ku legginsei, farkut on ahdistavat ja kiristää ja hyihyi :D ja kyl mä ainaki käytän sillee pitkän paidan kans tai sit jos on lyhyt paita ni laitan pitkän topin alle:)
Tosiaan joo, pitäskö itekki ruveta käyttään kalsareita. Varmaan yhtä hyvän näköistä
Legginsit sopii yhden illan panolle ja bileisiin jossa halutaan panoseuraa mutta ei muualle.
Peruisit sanasi jos olisit nähnyt mitä minä olen nähnyt :)
Tää on muuten täynnä lähes pelkästään tyttöjen mielipiteitä ja onko ihmekään , kuinka moni jätkä ees tietää mikä on legginsi? En mä ainakaan ennku äske syötin googlee.
Tiedän kyllä varsin hyvin, poika oon, ja en suoraan sanottuna pidä yhtään leggingseistä (no miten se nyt sit kirjotetaankaan) tytöillä. Kaikilla samanlaiset, niin tyhmän näköset muutenkin ku ei ne näytä housuilta ollenkaan mut silti käytetään housujen sijasta. Sukkahousut mä vielä ymmärrän, jos siis käyttää esim jonku hameen kanssa. Sukkahousut ei nimittäin näytä yhtä paljoa poikien pitkiltä kalsareilta ku lenggingsit :D Mut arvostan tyttöjä jotka käyttää edelleen ihan niitä vanhoja kunnon farkkuja tai vaikka hameita.
Edelliseen lisäystä... Että en oo muutenkaan kovin massa-ihminen mielestäni, joten äsken esitetty mielipide ei tosiaankaan edusta välttämättä kovin monen muun pojan mielipidettä. Yleensä, ei aina mut yleensä, noita "leggareita" käyttää just semmoset mahollisimman massateinitytöt, ei nyt millään pahalla kellekään, mut niin se taitaa vähän olla.
Yleensähän tytöillä on joko leggarit tai farkut. En kyl ajattele et"mitä massaa" mitä niil sit pitäs olla? Toppahousut?
Farkut? Pointti oli että ei legginsejä...
Ja sekö sit ei ole massaa jos kaikki kulkee pillfarkuissa.
Talssikoot jokainen tavallaan, erilaisuus on rikkautta.
Ei KAIKKI, vaan ne, jotka vielä uskaltaa kulkea ;)
Kiitos et farkkuja ja sukkahousuja ymmärretää mut sit nää hirveet legginsit torjutaa poikienkii pääkopassa. Kiitos.
hyi leggingsit on kamalat!!!
menkää muualle pätee. legginsit on iha ok. varsinki pitkän ja kivan paidan kanssa. (;
IN ! Yleensä yritän löytää jotkut järkevämmät housut jos paita ei persettä peitä ja ulkona on kylmä, mutta legginssejä on tunikoiden yms. kanssa tosi kiva pitää :) Mun mielestä legginssit on hyvännäköset, mut jos on joku pikkune toppi ja legginsit sellaset silkin ohuet, että kaikki paistaa läpi nii se menee yli ja lujaa..
Legginsit... pissisten vaatteet. Sisällä tajuan jotenkin, mutta itse suosin farkkuja. Tutut, turvalliset ja lyhytkin paita näyttää hyvältä! ;)

Kesällä capri-mallina ok, mutta pitkän paidan / topin kanssa. Jos minimini-toppi, niin ei ihme, että talvella palellaan...
Hyväperseisille ei parempia housuja olekaan.
no mul on ainAh ainaki :DDDD parhaimmat on semmosseet kireet ;)
Sama asia ku pitäis pitkiä kalsareita housuina. Kyllähän sitä hameen ja tunikan kanssa menee, mutta legginsit ja normaali t-paita ?! Hyi. Pyllykin näyttää sellaselta.. terävältä. Yäk ja hyi.
Legginssit...
Kaikilla omat mielipiteet, mutta itsea ainakin surettaa joskus, kun katson lukiolaisia tyttöjä jotka käyttävät edelleen legginssejä ja normaalipituista paitaa. Omasta mielestä legginssit on kivat tunikan kanssa, jonka kanssa en pitäisi farkkuja. Suosin kuitenkin tunikankin kanssa enemmän sukkahousuja kuin legginssejä.
Ps. Jos takapuoli on oikeasti hyvä, se näyttää kivalta myös farkuissa!
niin out. kuka tyttö laittaa pitkät kalsarit esimerkiks kouluun? herranjestas sitä näkee 14 vuotiaita tyttöjä kaupungissa kävelemässä !sukkahousuissa! ja alushousut vaa vilkkuu. se on kyl vielä pahempaa ku leggarit. eikö äitien pitäs sannoo et hei laita housut jalkaan koska legginsit eivät ole housut!:D muutenkii läskeillä tai pulleilla TODELLAKIN mauttomat, tytöillä joilla on paksut reidet, niilläkään ei näytä hyviltä. hyi.
Oma mielipide: Legginsit + t-paita ja toppi = mauttominta ikinä.
Itse henkilö kohtaisesti suosin sukkahousuja ja niiden päälle hame tai shortsit.
Ja sitäpaitsi jos on hieman..... Muodokkaampi ja käyttää kokoa pienempiä legginsejä, niin kyllä sieltä ne alushousut paistavat läpi. (juuri tänään eräällä tytöllä kävi näin)
Itse en edes omista tällä hetkellä yksiäkään kunnollisia legginsejä joita voisi housuina käyttää, enkä kyllä haluaisikaan omistaa^^ Ostan sitten kesäksi jotkut vähän samantyyliset ja pidän niitä vain pitkien tunikoiden kanssa. Ällöttävää on jos käyttää legginsejä niin, että paita ei tule perseen yli. Ihan sama kuin ois jossain kalsareissa liikkeellä ja niinhän ne onkin alunperin sellaisiksi tarkoitettu. En ymmärrä miksi kaikki haluavat pitää niitä housuina (myös talvipakkasella).
Mustat wetlook-leggarit kivat,kun niistä ei näy kun kastuu.....!
Pikkuhädässä ie aina tarvi veskii ja kukaan huomaa mitään.
Niin kumman ottaisitte :

http://aijaa.com/001839851635
Legginsit on housut. Itse pidän niiden pitämisestä, sillä ne työ muitoja esiin, mutta on silti rennommat. Niitä kuuluu käyttää pitkien toppien tai esim pitkän villapaidan kanssa. Ei minkään napapaidan paitsi jos legginsit on sellasen matalammat ja niistä ei näy mikään läpi ja stringit ei näy takaa.
joskus pidin leggareit mut en tod enää hyi pillarit mul o niiku aina nykyvää mut saaha niit leggareitki käyttää jos nii haluvaa C:
Eikö niitä muotoja voi muuten tuoda esiin, kuin legginseillä? Itse en pidä edes tunika & legginsit-yhdistelmästä, mutta tavallisen t-paidan kanssa vieläpä.... Ei hyvänen aika...-.- Mekon tai hameen kanssa ihan ok, mutta ei muuten.
Lisäksi meillä päin näkee pullukoillakin legginsejä, eikä todellakaan näytä hyvältä, kun niiden läpi paistaa alushousut.. Olen itsekin hieman pullukka, mutta ei tulisi mieleenikään laittaa legginsejä esim. kouluun...:D
Legginssit, pitkä toppi ja siinä päällä lepakkopaita.. (; leveät nilkkurit ja musta nahkatakki, muutama koru ja pöyheet hiukset... ai että. Tykkään ! (: Näin minä pukeudun.. eipä kukaan oo viel valittanu. Ja en sit todellakaan ole mikään pikkupissis :D
tosi hienon näköstä ku kalsarit ja toppi :) tai vielä pahempaa on ku näyttää et ois vaan sukkahousut jalas -.-
MÄ OON TYTTÖ JA MÄ KÄYTÄN LEGGINSEJÄ EI TULIS MIELEEN KÄYTTÄÄ TUNIKAA
ei niitä käytä kukaan enää. Tai jos käyttää niin todella harva. Se oli sitä 2010-2011 vuosien villitystä ku oli legginsit, pitkä toppi, (feikki)uggit ja joku makkaratoppatakki.
 /   /  / Legginsit housuina

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta