11-vuotias meikkaa. Oonko lissu?

Mietiskelle

Oonko teidän mielestä lissu, kun meikkaan? Meidän koulussa merkataan lissuks jos meikkaa. Oon 11-vuotias ja haluisin näyttää naiselliselle. Äitini sanoo, että meikki tekee minusta todella kauniin.

55

4053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meikki

      Mielestäni et ole lissu,vaikka meikkaat.Ne taitaa vaan olla kateellisia sulle kun meikkaat,eikä itse uskalla meikata.Meikkaa vaan,äläkä välitä mitä ne koulussa sanoo.

    • Sannipony

      Käytä meikkiä vaan :) Ei se ole noloa, kunhan vaan et ylireagoi meikeistä. Tai siis, käytät haaleasti ja vähän, ettet pilaa ihoasi (:

      Sannipony

      • onnellinen isä

        minun tytöt oli kauniita jo heti synnyttyään,eikä he meikkiä tarvitse koskaan.vanhempi on 10v.


      • Saara13v

        Hahaa, tuommoset 11vee pennut just pahimpia ku ne meikkaa ja mukamas "kännää" vanhemmilta salaa :D Jotku juottaa ne yhellä siiderillä ja sitte ne jo sammuu... Hah, pissis johon kukaan mies ei tuu ikinä koskeen!


    • dghzdtgt

      Pikkutytöt meikkiensä kanssa!


      Se ei ole pissismäistä, jos käytät sitä huomaamattomasti, niinkuin sannipony jo tokaisi. Sitten olet pissis jos et pysty menemään ilman meikkiä kouluun ja kuljet vapaapäivinäkin meikillä, vaikka olisit vain kotona yksin koko päivän. Niin, ja pidä ihosi babyfacena.

    • fossiili 40-v.

      Meikkaa vaan jos haluat :) Mutta toivottavasti käytät vain ripsaria, luomiväriä, huulikiiltoa yms.
      Nuori kaunis (lapsen) iho ei tarvitse meikkivoidetta ja puuteria!!

    • evunfuvoehvjie

      et ole, kunhan pidät meikin luonnollisena.Kunhan et käytä sinistä luomiväriä, hirveesti ripsäria(siis silleen et ne liimaantuu yhteen ja kohta huomaat et sulla on vaan 4 toooooooooossi paksua ripseä), räokeen pinkkiä huulipunaa, hirveen paljon aurinkopuuteria ja poskipunaa äläkä meikkaa huuliasi valkoisiksi, mutta vaaleat sallitaa ;)

    • Angel from heaven

      Jos nyt saan sanoa... :D Ei 11 v tyttösen kuulu vielä meikkailla :) mutta ei se nyt lissua oo aina, vähän vaa sellasta ehkä että yritetää näyttää vanhemmalle HUOH! :'D

      • Anonyymi

        11v voi meikata jos käyttää vaan ripsiväriä


    • NeverSeenPissisX)

      Se ei tee minusta lissua että meikkaan, tyylini sopii skeittaamiselle ja hiphop tanssiin. Pidän isoista vaatteista, ja tietääkseni lissut ovat niitä, jotka puhuvat meikeistä 24/7...
      Eli pelkkä meikkaaminen ei tee sinusta lissua, vaan se että käyttäydyt ja pukeudut kuin lissux)

      • LISSU<3<3

        pakko myöntää että ite olen lissu ja olen iloinen siitä....itse meikkaan aika paljo ja jne.enkä ees välitä vaikka mua sanotaa lissuks sanon takas"niiiih ooonki!!!SO". mut tässä sulle vinkki elä ikinä anna toisen haukkua suuua!!!!


    • ???????

      Ja kertokaa nyt joku, miten 11-vuotiaasta saa naisellisen ? Edes meikillä?

      • naisellisuus hittoon

        Ei tosiaan toivottaasti saa 11 vuotiasta naisellista...siinähän menään jo perverssiyden rajoille... ; )


      • Gfdfrfdgr
        naisellisuus hittoon kirjoitti:

        Ei tosiaan toivottaasti saa 11 vuotiasta naisellista...siinähän menään jo perverssiyden rajoille... ; )

        Niinpä kamalaa että meikkaa 11 v koska et osaa laitat liikaa ja yrität vain poikia perääsi että miettippä kuule sitä


      • Anonyymi

        Miks haluut naiselliseksi Mä vaan haluun meikata koska se on kivaa


    • äitivm65

      Minun tyttäreni tykkäsi meikata jo 6-7 vuotiaana välillä: äiti laita minullekin meikkiä ja äitihän laittoi.

      Lapsi on lapsi meikeillä tai ilman. Teini on teini meikeillä tai ilman!

      • homo sapiens

        Ihminen on ihminen ilman meikkiäkin:


    • 5+1

      Et oo lissu kunhan pidät meikin luonnollisena, etkä tee tummia silmiä ja käytä meikkivoidetta "nude" huuliin. :D

    • nainen35Pirkanmaa

      Minusta alle yläasteikäisten ei pitäisi meikata. Nuori tyttö on kaikkein kaunein täysin ilman meikkiä! Sinulla tyttöparka on vielä likimain 70 vuotta aikaa näyttää naiselliselle.. usko pois, siihen tilaan ei ole kiirettä, kun kerran naisistut, et koskaan enää voi olla lapsi ja tyttönen. Ota siis lapsuudesta se irti minkä saat.. toista tilaisuutta ei tule.

      Itse en antaisi alle 14 vuotiaan meikata lainkaan ja ala-asteella meikkaamisen pitäisi olla kiellettyä jo ihan koulunkin puolesta. Näin oli aikoinaan omassa koulussani, ei meikkiä, ei huulipunaa, ei kynsilakkaa.

    • Käytä vaan ihan rauhassa meikkiä! Mutta muista ettei sun tarvitse käyttää sitä paljon koska oot niin nuori ja ihosi on varmaankin tosi hyvä. Mutta ei nuorenakaan ole paha asia korostaa omia parhaita piirteitään. :)

    • Antinus

      Tytöille sopiva ikä aloittaa meikkaaminen on 45 vuotta ja pojille 14 vuotta.

    • Yksi mielipide

      Minun mielestä vasta yläasteella kannattaa kunnolla alkaa meikkaamaan, opetella toki voit laittamalla joskus vaikka ripsiväriä tai huulikiiltoa.

      Aika kauhean näköistä jos 11v kauheat pakkelit, 14-15 vuotiaalta sen jo "ymmärtää" mutta tuon ikäsestä (11v) tulee vahvasti meikattuna sellainen kuva että köhöh..

      Varsinkin kun varmaan vasta parin vuoden päästä alat edes kunnolla näyttää teinille. Nyt näyttäisit vaan isolle lapselle joka on pyntätty. Odota että täytät vaikka 13v, ennen kunnon kasvomeikkiä.

      • Yksi mielipide

        Niin ja usein jos tuon ikäinen yrittää jotain vahvempaa meikkiä laittaa, tulos on yleensä Tuksun pikkusisko.. Kun ei ole kokemusta.

        Että opetella kannattaa rauhassa, saat toki yksin vetää vaikka meikit överiksi kunhan et ihmisten ilmoille lähde sillä lailla. Jos ei ole ongelmallista ihoa niin ei kannata peittää paksuun pakkeliin. Jos on ongelmallisempi iho niin juttele vaikka kosmetologin kanssa mikä olisi hyvä peittävä meikkivoide ikäisellesi.


    • Makuasioita N-51

      Makuasioita nuo..itse en meikannu ja mulla iho paljon parempi kun vuotta nuoremmalla sisarella..hän käytti meikkiä ja puuteria..minä en mitään. IHO vieläkin nätti vaikka ikää jo on .Siskoni tytöt 12v jo meikkaa keveästi...ripsiin ja huulikiiltoo...isompi 15v ei meikkaa ollenkaan onkin luonnonkaunis..Kannaattaa harkita.Lapsi olet vielä kaipaatko meikkejä..kerkeet kyllä nainen olla ja naisellinen.

    • dimmu.....

      Mikäs kiire tuon ikäisellä on näyttää naiselliselta?
      Toisekseen, olet lapsi eikä sinusta saa naisellistä tekemälläkään.

      Meikkaa toki pois, jos tahdot mutta niinkuin moni on jo sanonut, älä laita liikaa sillä ihosi on taatusti hyvä kun olet vielä lapsi.

      Ei minulla tuon ikäisenä tullut mieleenkään meikata saatikka että olisin halunnut näyttää naiselliselta. Voi mihin maailma on menossa..

    • 1+3

      No jos se sinusta tuntuu, että haluat meikata (Ei, että äitisi tai ystävät haluaa sinun meikkaavan). "lissut" on asennevammasia variksenpelättimiä.

      http://www.crap.fi/show/5281/tag/2313

      Tossa varmaan täydellinen esimerkki, mihin ei kannata tähdätä.

    • Voi raukkoja

      mikä on lissu? ilmeisesti jotain ääliömäistä. meikata, siis maalata naamansa voi aikuisena, siis yli 20 vuotiaana. Jos silloin vielä on niin ääliö.

    • äippä 100 v

      Kai muistit "meikata" jo vauvana? Ettet vaan jäänyt vauvajengin ulkopuolelle.

      11-vuotias on selkeästi LAPSI ja pitää pysyäkin monta vuotta vielä.

    • minä

      meikkaa vaan,äläkä välitä muiden mielipiteistä!ite taisin laittaa jtn meikkiä jo joskus 6 vuotiaana,siis kynsilakkaa ja huulikiiltoa=)eikä meikkiä voi olla koskaan liikaa,jos vaan ite tykkää ja meikki ei tee kenestäkään lissua!

    • ui789op0

      oisko sopiva ikä lapselle aloittaa meikkaaminen 25v

      • Anonyymi

        Se on liian vanha :D


    • minimiiix

      Oma tyttäreni on 13-v ja siis kuudennella luokalla ja aloittaa syksyllä yläasteen. Tyttäreni luokkalaisista vain muutama meikkaa silloin tällöin, mutta säännöllisesti ei vielä kukaan. Lähinnä juhlatilanteissa tai silloin tällöin arkena heillä näkee ripsiväriä ja joskus aniharvoin huulikiiltoa. Luomiväriä, poskipunaa, kulmakynää tai värivoidetta ei käytä vielä kukaan.

      Jos meikkaa, pitää opetella myös ihonpuhdistus ja ihonhoito perusteellisesti, sillä pesemättömät meikit aiheuttaa kenelle tahansa ihohuokosten tukkeutumista. Meikkaaminen siis pahentaa teini-ikäisen rasvoittuvaa ihoa ja tekee entistä enemmän mustapäitä ja finnejä, jos ihoa ei puhdisteta meikin jäljiltä kunnolla.

      On ihan OK, että haluaa näyttää aikuisemmalta, sillä sitä se murrosikä on, mutta periaatteessa sitä ei tarvitse kiirehtiä ollenkaan. Naiselliselta ja siis ikäistään vanhemmalta näyttäminen voi tuoda mukanaan myös huonoja puolia esim. sen, että aikuiset vanhat miehet kiinnostuvat. Kukaan 13-v ikäinen ei halua, että oman isän ikäiset miehet tulevat ehdottelemaan tuhmia.

    • reino1v

      itsehän on reino 1v ja käytän meikkiä jo

    • lapset vs. aikuiset

      no..mikset ole alkanut meikkaamaan jo siinä vaiheessa kun vaipat oli vielä käytössä? lapsen ei tarvitse vieläolla naisellinen vaan laspi...voi hyvä lapsi, kasva rauhassa, ehdit vielä hyppiä ulkonäkövaatimusten paineissa aikuisenakin...jos halaut. Pakko ei nääs ole haluta. ; ) PS. Lue ikivanha hittikirja Desmond Morris: Hellyyden anatomia...sopii varmaan 11-vuotiaallekin. Erityisesti etsi se kohta jossa puhutaan huulipunan käytöstä..mielenkiintoinen näkökulma! Sen jälkeen koko meikkaushomam alkaa tuntua lähinnä huvittavalta, vaikka voihan sitä silti tehdä...; )

    • faw

      moi totä mä käytän ripsivärii sillon tällöin vaa ja sit vaaleet luomivärii koska en haluu kauheesti olla mikään lissu pissis ihguu

    • Jokaisen oma asia

      Kyllä meikata saa jo 11-vuotiaana jos haluaa, se ei sentään ole laitonta niinkuin alaikäisten juominen.... ja kun opettajat sun muut ei puutu siihen niin miksi meikkaamiseenkaan?

      Itse olen 17 ja ½, meikkiä käytän vain juhlissa.

    • minä 15v

      Toi on just toi sama.. siis muaki haukuttiin tuollon lissuks kun käytin vähän ripsaria! Älä välitä tollasista kommenteista, koska meikki ei tee susta lissua :---) Sitäpaitsi kevyesti meikkaaminen ja meikkaamisen alottaminen on ton ikäsenä täysin normaalia, mäki halusin ton ikäsenä (ja tietenkin edelleen :D) näyttää naiselliselta ja alkaa aikuistumaan :) tohon sun vikaan lauseeseen; meikki ei tee susta kauniinpaa, vaan sä teet siitä (;

    • eskarilissu

      moi, mun nimi on kaisa mäenpää ja oon 6- vuotias, mä laitan huulikiiltoa, ripsaria, meikkivoidetta, puuteria ja luomiväriä, kaikki sanoo muo aina nätiks ja jos en meikkais, jäisin eskarilissujen ulkopuolelle D;

      • huoh1

        Mitä v***** sä olet kyllä jo oikeesti sairas ihminen jos meikkaat ton ikäisenä noin paljon nii.......vaikka ei se mua kiinnosta jos haluut näyttää idiootilta koska et ees osaa joten.........lopeta tai tulet pilkattavaksi


      • Anonyymi
        huoh1 kirjoitti:

        Mitä v***** sä olet kyllä jo oikeesti sairas ihminen jos meikkaat ton ikäisenä noin paljon nii.......vaikka ei se mua kiinnosta jos haluut näyttää idiootilta koska et ees osaa joten.........lopeta tai tulet pilkattavaksi

        Ei sun silti tartte kiroilla


    • 14w You can do it

      Käytä vaan meikkiä!:)
      sitten kun menee yläasteellee voi hyvinkin olla että olet suosittu koska et aloittanut meikkaamista vain koska muut esim.8luokkalaiset käyttävät!

      Toki jos pidät ulkonäöstäsi ilman meikkiä niin hyvä mutta kokemuksesta meikkaamisen aloittaminen kanattaa jo aika aikaisin jos ulkonäkö ei miellytä kunhan pidät sen luonnollisena ei sellaista transu paskaa!

      Yritä päättää tyylisi nyt eikä sitten myöhemmin koska silloin ei suosiota heru:))

      Just do it!!!!!!!!
      Vois vaikka mitä neuvoi kertoo mut ei sit enää liity aiheeseen;)

    • 11 vuotias

      käytän itse koulussa ripsiväriä ja huulikiiltoa ja oon 5 luokalla...ok?

      • rakastanmeikkiä

        Mäkin käytän,mutta ainoastaan ripsiväriä ja huulirasvaa :) ja kyselyn aloittaneelle et ole lissu eikä se tee susta lissua !! Äitini aina kehuu minua,että näytän kauniilta meikin kanssa


      • Anonyymi

        Ihan ok


    • wtf? :DD

      Kasva ensin aikuseks, sitte voit miettiä meikkaamista ja naisellisuutta. Anteeks mut mua naurattaa :DDD

    • garzy

      Kyl mun mielestä vitosluokkalaisena voi alkaa jo meikata, siis suht. kevyesti, kuten jotain peitepuikkoo/meikkivoidetta, puuteria, ripsarii ja ehkä kevyt poskipuna voi huulii laittaa jotain suht. luonnollista huulikiiltoo/punaa :)

    • DuhDah

      OOT 11! hyvä jos murrosikä on alkanut, ja haluat näyttää naiselle??? facepalm maailman ympäri viisi miljoona kertaaa

      • Uzfernzjizri

        Hyvin sanottu duhdah oon ite 13 ja kaikki ketkä meikkaa ala asteella näyttää aika v**** tyhmiltä joten pliis kato peiliin enne ku lähet julkislle paikaall


    • blondi:);)

      Mooi:) aloin kutosen alussa laittamaan ripsaria ja nyt olen menossa seiskakle ja olen kesän aikana harjoitellut Eye linerin käyttöä ja meikki voiteen(koska mulla on pikkuisia arpia ja finnejä otsassa ja nenässä) kulmakynääkin yritän käyttää kun kaikki yllyttää mutta ei Se sovi mulle..:/ luonnon vaaleet, pitkät ja kiharat hiukset kaikki kysyy oonko värjänny ikinä hiuksia tai onks mul hiusten pidennykset ja tekee hyvää vastata että ihan aidot hiukset on:) ja kynnetkin ovat pitkät ja kaikki on kateellisia:)

    • Näinmeillä

      Riippuu moten meikkaat. Jos laitat vähän ripsiväriä ja huulikiiltoa kohtuudella ja nypit kulmat, niin ihan tavallista se on.

    • Anonyymi

      No ethän sinä ole lissu vaikka meikkaatkin. On luokkalaiset varmaan oikeasti kateellisia kun sinä meikkaat mutta heillä ei siihen pokkaa ole. Mutta kannattaa aina kuitenkin miettiä, että kuinka paljon sitä meikkiä nyt ollaan laittamassa ja varata kunnolla aikaa siihen. Älä laita liikaa meikkiä, ettei ihosi mene pilalle!

      Siiri 12v

    • Anonyymi

      Mä oon myös 11v(: ja meidän luokalla ja muillakin luokilla ne 6 luokkalaiset käyttää sellasia suht paksuja tekoripsiä ja meikkaa. Itellä on perinnöllisistä syistä finnejä niin käytän niihin sellasta peitepuikko vähän. Ne 5 luokkalaiset jotka on meidän koulussa niin käyttää ripsaria ja huulikiiltoa. Osa 4-3 lukkalaisetkin jostain ihmeen syystä käyttää ripsiväriä ja sitä huulikiiltoa. Yhdellä niistä 4 luonkalaisista käyttää sinusta luomiväriä välillä ja pinkkiä yms. Eli voit meikata kohtuuden rajoissa mun mielestä(:

      • Anonyymi

        Kun mä olin 4lk niin yks meidän luokal laitto ripsarii se oli ainoo joka laitto meikkiä meidän luokal oon siis nyt 5lk ja käytän joskus ripsiväriä oonks liian nuori?
        []_[]
        (__)


    • Anonyymi

      On , jos on poika ! Vai oliko se Jonne

    • Anonyymi

      Sana "lissu" ei ole edes sana. Ei ole olemassa "pissiksiä". Se on keksitty haukkumasana jolla ei ole edes oikeaa määritelmää samalla tavalla, kuin ei muissakaan nks halventavissa sanoissa, kuten esimerkiksi: "kus*pää" tai "pask*pää"

      Jokainen tekee mitä haluaa. Jos on alaikäinen niin silloin on kysyttävä vanhemmilta luonnollisesti lupa.

      Kun täällä sanotaan, että "liian räikeitä" meikkejä ei saisi käyttää niin sekään ei pidä paikkaansa. Jos olet alaikäinen ja sinulla on lupa niin tehdä niin silloin saat niin tehdä.

      Mitä tulee päihteidenkäyttöön ja ulkonäköasioihin niin ne ovat kaksi eri asiaa eikä se tarkoita sitä, että tekisi pahoja asioita ja käyttäisi päihteitä jos haluaa näyttää miltä haluaa.

      Kyllä huomaa, että kouluissa pahoinvointi senkun kasvaa. Ei ulkonäkö ketään määritä vaan se miten muita kohtaan käyttäydyt ja mitä olet ihmisenä.

      Vastaan tähän vanhaan ketjuun siksi, koska tästä voi olla apua muillekin tämän ikäisille jotka miettivät näitä asioita.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe