Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Plutoniumi talous kokoistaa!!!

Tietäjä 552

Angélica Skywolf ... Suomella kuin muillakin mailla on kaksi erillistä kansallista bruttokansan tuloihin perustuvaa Budjettia!

Oikea Suomen vuosittainen budjetti joka on noin 50 miljardia euroa!

JA SITTEN....

Pimeä salainen MAFIAN, NWO. BILDERBERGI RYHMÄN, ILLUMINAATTIEN ja Venäjän mafian johtama, P I M E Ä ... S A L A I N E N ... Kansalata piilossa oleva eliitin budjetti.

Raha johon kuuluu ydinvoimaloiden 8,5 miljardin euron vuosittainen ydin raha ja Metsätalouden tuomat ohitus rahan pesurahat, samoin paperiteollisuuden pimeät 80% pimeät pesu rahat!

SAMOIN KAIVOS TOIMISTA TULEVAT PIMEÄT RAHAT kuten Talvivaaran!

NÄIDEN RAHA- SUMMAT ON SUOMESSA NOIN 38 MILJARDIA EUROA VUOSI!

Kokoomus ja muut hallituksessa ja eduskunnassa istuvat puolueet savat voitelujaan näistä pimeistä rahoista !

Myös Poliisit, Supo, Suomen armeijan Johto; presidenti ja hänen kulissinsa, tuomarit Kuntien johtajat, Pankkien johtajat Ja teollisuuden johto lukien erillaisten yristysten johtajat ja TULLI !!!

Mielenkiintoista on tässä kaikessa tämä Venäjän MAFIAN Rakentamat atomivoimalat Suomessa! Suomalaiset pyörittävät Venäjälle ATOMIPOMMEIHIN ase PLUTONIUMIA jo yli 30 vuoden ajan siten että kun vuoden uraanit reaktoreissa on poltettu PLUTONIUMIKSI se myydään Venäläisille 3,8 miljardin Euron hinnalla per tonni! Eli Ol1 Ol2 Lo1 Lo2 yhteensä noin 400 tonnia valmista poltettua paskaa sisältäen plutoniumia noin 4 tonnia on hinta 4 x 3,8 miljaardia euroa =15,2 miljaardia euroa pimeää rahaa suoraan Suomen salaiselle eliitille taskuihin !!!

Venäläiset laittavat loput u238 ja muut suoraan meriin !

Siksi Suomessa ei tarvita ollenkaan loppusijoitus paikkaa niin sanotulle ydinjätteelle kun se jäte on myyty jo aikoja sitten ympäri mailmaa ydinpommien valmistuksiin ja siitä jäävä loppu on dumpattu suoraan valtameriin kilometrien syvyyksiin myrkyttämään meret ja kalat!!!

Siksi Olkiluodossakaan ei ole kuin hieman jotain sauvan pätkiä KPA eli käytetyn polttoaine tankojen hallissa vain näön vuoksi kun kaikki menee myyntiin!

Jos käytetty polttoaine sauvat olisivat tuolla Olkiluodon alueella olisi heidän ajaat sitten pitänyt rakentaa ainakin toinen vastaavan lainen Olkiluodon alue ja vähintäänkin 12 hallia lisää!!! Eli alue pitäisi olla niin iso että sinne mahtuisi noin 300 kpl Puoliperävaunua rinnan! Ja lauhde vedelle pitäisi olla jo ainakin 8 kpl uutta EURA-JOEN kokoista jokea jäähdyttämässä näitä myrkky tankoja!!!

Tähän päivään mennessä on Suomen Venäjän Mafian KOKOOMUS ja muut Venäläisen ydinenergian puoltajat Ruotsalaispuolue Sociaalidemarit, Vasemmisto ja ehdottomasti Perus-Suomalaiset, Kristilliset, Keskustalaiset ja heidän kanttajansa ottaneet 32 vuoden ajan pimeää ydinvoima voitelu rahaa yhteensä noin 486,4 miljaardin euron verran omiin taskuihinsa ohi koko Suomen virallisen Budjetin!!!

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        83
        2172
      2. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        49
        1886
      3. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        23
        1828
      4. 50+ naiset kyl

        Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
        Ikävä
        10
        1558
      5. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        71
        1550
      6. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        77
        1462
      7. hieman diabetes...

        Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
        Pattaya
        22
        1379
      8. Välitän sinusta mies

        Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
        Työpaikkaromanssit
        6
        1342
      9. En voi sille mitään

        Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
        Ikävä
        12
        1294
      10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        72
        1291
      Aihe