Jooga ja demoninen kundaliinivoima!

adelessa

Itämaisten uskontojen opetuksessa on seitsemän chakraa, joiden kautta kundaliinienergia vaikuttaa ihmisessä. Kundaliinienergiassa on feminiininen Ida-kanava ja maskuliinen pingala-kanava sekä sushumna-kanava. Kundaliinienergiassa herätetään kerällä oleva käärmevoima, joka nousee keskellä olevan sushumna kanavan kautta läpäisten kaikki seitsemän chakraa, jolloin se yhtyy unversaaliin ja jumalalliseen voimaan, eli henkeen. Kundaliini on käärme-energiaa sekä käärmevoimaa, jonka kautta ihmisessä herätetään henkisyyden kasvu.

Raamattu opettaa, että saatana eksytti paratiisissa Aatamin ja Eevan käärmeen hahmossa, jossa käärme valehteli että Aatamin ja Eevan silmät avautuvat ja he tulevat kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan. Paha saatana on kautta ihmiskunnan eksyttänyt ihmisiä käärmevoiman sekä käärmehahmon kautta. Kundaliini käärmevoima on saatanan eksyttävää valhevoimaa, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä pois pelastuksesta iankaikkiseen kadotukseen.

Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman kautta. Paratiisissa saatana eksytti käärmeen hahmossa Eevan (feminiinisyys) sekä Aatamin (maskuliinisuus), siksi kundaliinissa on feminiininen Ida-kanava sekä maskuliinen pingala-kanava.

Pahuutta täynnä olevan saatanan päämäärä on koittaa tehdä ihmisistä jumalia, siksi hän jo paratiisissa valehteli, että ihminen tulee kuin jumalaksi tietäen hyvän ja pahan, kun hän uskoo käärmettä, eli kundaliini- käärmevoimaa.

Kundaliinivoiman päämäärä on saada ihminen yhteyteen pahan saatanan kanssa, tämä tapahtuu valheen kautta, josta saatana käyttää nimitystä yhteys universaaliin henkeen. Todellisuudessa joogan, meditaation, seitsemän chakran ja kundaliinivoiman kautta ihmisellä on yhteys pahaan saatanaan.

tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html#2

25

1090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aivan kuin Rodney Howard Braunin hengen voima ,, noin nekin käytäytyvät...

    • Virsi440totuus

      kyllä se on niin ettei ihminen tarvitse kuntaliinivoimia, kyllä yhteys s...tanaan on lihan kautta ilman joogaamistakin..................
      vai oliko esm. Pietari käynyt joogaamassa itselleen kundaliinivoimia, jonka jälkeen Jeesus sanoi:"Mene pois minun edestäni s...tana"..........

    • poikela31

      Jooga on perkeleestä.

      • Harhaista touhua

        Aivan oikein.


      • Kristinusko.sairaus

        Jeesus on Saatanan lapsonen.


    • vanha vaari

      Jooga ei sovi uskoville koska siinä metitoidaan saatanan henkiä. Pysykää uskovat poissa joogasta sen henkisistä eksytys jutskuista.

    • Usk1s

      Mitä vikaa Saatanassa on? eikö se ole kiva olla Jumala Itsekin jos sellaiseksi kundaliini-energialla pääsee? Mistä sinä tiedät että Saatana on "pahuutta täynnä", kun ainoa lähde tietoihisi tulee hänen kilpailijaltaan.

      Kuka edes haluaisi kristittyjen jumalan paratiisiin, niiden tietojen valossa millaisena sadistisena narsistina jumala raamatussa esiintyy.

    • höpöhöpöä

      Sairaita kirjoituksia, joilla ei ole mitään tekemistä oikean uskon kanssa. Jooga ja meditaatio edistää tutkitusti terveyttä ja hyvää oloa. Ihmisten mieli, ego ja pelko toimii todella vahvasti kaikessa. Kundaliinilla ei ole mitään tekemistä Aatamin ja Eevan kertomuksella. Vanha palsta, mutta päätinpä kommentoida.

      • älkää.menkö.joogaamaan

        Been there. Done that. Lopputuloksena olin demonisten henkivaltojen riivaama. Olinhan kyllä ollut niiden vaikutuksen alla muutenkin, koska elin ilman Jeesusta maailmassa. Mutta siis, meditaatiot ym aiheuttivat sen, että olin riivattu. Nyt uskovana, en todellakaan aio palata niihin - ne ovat suoraa demonien kontaktoimista!


      • moiiiiii

        Meditaatio ja jooga ei tee kenellekkään tuollaista. Oletko harrastanut kenties jotain muunlaista toimintaa. En ole ikinä kuulluut mitään tuollaista. Meditaatiota harrastaa joka ihminen eri muodossa, rukous, musiikin kuuntelu, luonnossa liikkuminen on kaikki meditaatiota ja hiljentymistä. Hyvä, että olet löytänyt Jeesuksen elämääsi.


      • apua--

        Tuollainen ei ole mitään joogaa, eikä meditaatiota, sillä jooga on venyttelyä ja meditaatio on mielenrauhan tila. Riivatuksi tulemiseksi psyykkisen ja mielen puolella täytyy olla jotain muuta. Saatananpalvonta on paholaisen voimaa, ei mikään jooga tai meditaatio. Sinun kannattaa kuitenkin hakea apua. Meditaatio ja Jooga ei sovi, eikä auta sellaiseen. Jumalan siunausta sinulle.


    • Shiva.sutra

      Fundamentalistiset uskovaiset saavat kaikessa rauhassa pelätä joogaa. Puhujat ja tekijät ovat erikseen ja joogan harjoittajat varmasti tietävät, mitä se on ja varsinkin, mitä se ei ole.

    • sanonpa-nyt

      Jeesus on Jumalan Poika, maailman rakkaus ja valo, mutta PP:n ja näiden alkukirjoituksien kanssa Hänellä ei ole mitään tekemistä. Jeesuksen Nimeä käytetään väärin, jo tavallisten asioiden yhteydessä, jolla ei ole mitään tekemistä oikean uskon kanssa. Joogaa ja meditaatiota on harrastettu iänpäivää, jotka ovat
      hyviä apuvälineitä mielen ja
      kehon hyvinvointiin. Hyviä asioita yritetään käännellä pahoiksi. Meditoikaa, niin mieli rauhoittuu.

      • soijanakko

        saatana ei ole tullut muuta kuin tuhoamaan,tappamaan ja varastamaan,niin ja valehtelemaan,koska se on kaiken valheen isä.Jeesus on tullut vapauttamaan ihmiset synnin kahleista.Ylistys Jeesukselle.


      • Falafelpyörykkä

        Ylistetty olkoon Saatana!


    • TuomarRuuth

      Okey! Yhdyn em. kannanottoon. Mutta mihinkä ongelmaan tämä liittyy? Kelle tämä kundalinivaroitus on suunnattu?

    • Setä.neuvoo

      Höppölööröö. Aloitusviestissä eksytetään lain alle, luulemaan että pelastus on joku pilvenhattara, joka tulee ja menee miten sattuu. Jooga on mitä kellekin, eri asioita eri ihmisille. Joissain Raamatun käännöksissä kyllä puhutaan meditoinnista.
      Mutta on kukkahattutätejä, joille kaikki on saastaista.

    • moiiiiii

      Tärkeää on elää tätä elämää rakkaudessa. Pelastusta miettiessä koko tämä elämä hiipuu ohi. Elämästä pitää nauttia, tehdä hyviä asioita ja olla rakkauden tilassa. Sitä varten tänne on tultu. Ja mitä meditaatioon tulee, sitä joka ihmisen tekee eri muodossa. Meditaatio tarkoittaa rentoutunutta tilaa. Rukous, musiikin kuuntelu, luonnossa liikkuminen on kaikki meditaatiota, mistä tulee hyvä ja rauhallinen olo.

      • rauhantuoja

        Just näin.Mutta kun nämä epätasapainossa olevat ja ahdistuneet uskikset eivät kykene ajattelemaan terveesti.Minulla on vuosien kokemus hellareissa istumisesta,en koskaan halua palata niin epänormaaliin tilaan.Mistä tulee hyvä ja rauhallinen olo,siinä se.


      • tietAukiDemoneille

        rauhallinen olo ja tila tulee joillekin myös pilvestä tai lääkehuumeista. Se rauhallinen olo katkeaa viimeiseen sydämenlyöntiin, sitten ei enää Jeesuskaan auta!

        Kiitos sinulle, joka jaoit kokemuksesi riivaustilastasi!
        henki, jota noi eksyneet vastaanottaa, on vähintään noituudesta. Lukekaa kertomus noitaSimonista..siinä oltiin jo käyty upotuskasteellakin, mutta vain Simon ei ollut saanut vielä Pyhän Hengen täyteyttä!!!

        Hänhän oli kade, väärällä mielenlaadulla tarjosi RAHAA saadakseen, hänkin Pyhän Hengen Voiman!
        Mitä Todelliset apostolit tähän?

        "Menkööt RAHASI sinun kanssasi KADOTUKSEEN, sillä sinä ET ajattele sitä mikä on JUMALAN, vaan sitä mikä on IHMISEN!"
        Näin apostoli Pietari. noita Simonilla oli jotain yhteistä sen hengen kanssa, jonka esim RHB sai raivotessaan ja vaatiessaan sitä 'voimaa jumalaltaan Afrikassa'..(rahalla hänkin jakaa jumalaltaan saamaansa voimaa! paetkaa tätä,Henkenne edestä, Jeesuksen Armolliseen syliin!)


    • eiei

      Nämä demoni, kadotus, riivaus, noituus, eksytys höpötykset ovat menneet jo liian pitkälle. Se on ihmisen mieli joka luo pahaa, sairastuu ja näkee jo joka puolella demoneita ja hyvää ei enää eroteta pahasta. Ihmisen mielen ja psyykkeen hämärtyessä ja sairastuessa ihminen tarvitsee nopeasti psykiatrista hoitoa, sellaisten asioiden kanssa ei pelleillä.

    • moiiiiiii

      ja nyt ei puhuttu mistään päihteistä, vaan rukouksesta, musiikista, liikunnasta, luonnosta ja hyvistä asioista, mistä tulee hyvää.

    • Setä.neuvoo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      152
      10934
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3073
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2912
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1593
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    Aihe