AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ruotsin valtakunnallinen koe 2012

Ruotsin valtakunnallinen koe 2012

31 Vastausta 836 Lukukertaa
Oisko kellää tietoo mimmone oli tän vuoden ruotsin valtakunnallinen koe?:D
joo, ois kiva kuulla millainen oli?:)
helvetin vaikea aikapankki!!!
Kukaan ei saa syyllistää itseään jos pakkoruotsi ei maistu. Vika on pakkoruotsissa. Pakkoruotsia vaivaa sen tarpeettomuus ja pakollisuus.

Suomessa yritetään osoittaa että pakkoruotsin opiskelijaa vaivaisi motivaation puute tai motivaation puute olisi oma yksilön vika. Näin ei kuitenkaan ole. Vika on ruotsinkielessä ja sen haitallisuudessa, turhudessa ja pakollisuudessa.
totta, olis kiva kuulla
Joo, mitä kysymyksii siin oli? Tietääkö kukaan?
b ruottin kysymyksiä kiitoos :)
Siinä oli kysymyksiä jostain hemmetin aikapankista ja
aikapankista?? Mitä kysymyksiä?
ookei kiitoos =) oliko muita mitä pitäis osaa ? Ja millanen oli kulttuuritieto kyssät ?
Mitä siitä aikapankista piti tietää ??
varmasti joku on tehny ton ruotsin valtakunnalliseen kokeen 2012(siis ysi luokkien b-ruotsin) ja vois olla niin ystävällinen että kertoisi mitä kysymyksiä kokeessa oli ja mimmoinen oli se kielioppi tehtävä? Ja vois kertoo kans siit kuullunymmärtämisestä?
Voi olisi ihanaa jos joku viitsisi tulla kertomaan mitä siinä kysyttiin :-) meillä se nimittäin vaikuttaa aivan suunnattoman paljon todistuksen numeroon.
meilläkin vaikuttaa tosi paljon numeroon, joten olis kiva jos tietäis ees jotain mitä siinä kysytään... joku kiva vois kertoo et mitä kulttuurikysymyksii siinä oli ja mitä ne aiheet oli mistä piti kirjottaa vähän pidempiä tekstejä? :D
Eikö joku ihana ihminen vois vähän auttaa.
Aikapankista, 2kirjoitelmaa joku fbviesti ainaki
kiitos!:)millainen oli rakenne ja sanasto tehtävä?
Jotain perus perfekti ja pkp joku luetun ymmärtäminen jostain saaresta
Oli siinä varmaa jotain muutakin ku perfektistä? Kysyttiiks siinä numeroita, kuukausia, adjektiivien taivutusta, verbien taivutusta yms..??
Oli tehtävä, jossa oli aukkoja ja niihn piti täydentää oikeat sanat. Sanoja en sen tarkemmin muista, mutta yks oli ainakin kevät :D Kulttuuri osiossa piti tietää norjan ja islannin pääkaupungit muuta en siitäkään muista :D sitte oli kaks- kolme luetunymmärtämistä, yhen aiheena oli ainakin aikapankki. Kaks lyhyttä kirjotelmaa, maksimi sanamäärä 45 sanaa. Toinen kirjotelma oli siitä että oot luokkaretkellä ja teet siitä facebook päivityksen jossa kerrot kenen kanssa olet mitä ootte tehnyt ja mitä ikävöit kotoa ja miksi. Toisessa kirjotelmassa teit oman ilmotuksen aikapankkii ja kerroit mitä olisit valmis tekemään ja milloin sekä mitä haluat vastapalvelukseksi. Eiköhän siinä ainakin aluks oo tietoa :D
kiitos paljon, tästä oli apua!:)
Muuten vielä yks kysymys; pitikö ne molemmat kirjotelmat tehhä vai vaan toinen niistä?
Sydämmellisesti kiitos... oot ihana :D
Kiitos paljon tästä tiedosta meinaa meill on huomenna se koe:)
Ei kellään sydämmellisellä henkilöllä sattus olee tietoo mitä enkun valtakunnalisissa kysyttiin? mikä oli aineen aihe ja mitä kulttuuriosiossa oli ?
Kiitos kauheesti =)
ööö mikä on aikapankki? xd
tuleeks siihe kokeesee konditionaali lauseit :D
Hei tiiäks kukaan ett mitä siihen kuunteluun tulis? :D
Mitkä ovat tärkeimmät sanat jotka kannattaa muistaa?
Ja minkälainen aikapankki tehtävä oli?
yllöös päin
Meillä oli jo englannin valtakunnallinen. Se ei ollut niin vaikea. siinä kysyttiin jotain olympialaisiin liittyvää, missä ne alko mitä erilaisia lajeja jne. se oli siis se kuullunymmärtämis osio, sit reagoinnissa oli amerikkalainen vaihto-oppilas ja se kysy kysymyksiä ja piti vastaa niihin kohtealiaasti esim. What are finnish people like ja sitten oli myös 2 adjectives that can describe Finnish. Essee kohdassa piti kirjoittaa esim. millainen olet 10 vuoden päästä tai esim. tarvitaanko kieliä google-kääntäjä aikakaudella + MUISTAKAA KIELET KIRJOITETAAN ISOLLA :D. Kulttuuri tuntemus tehtävässä muistakaa että maple leaf kuuluu kanadaan
millanen tän vuoden valtakunnallinen oli?
 /   /  /  / Ruotsin valtakunnallinen koe 2012

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta