AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Kuinka jatkaa?

Kuinka jatkaa?

2 Vastausta 76 Lukukertaa
Kerroin yhelle jätkälle tykkääväni hänestä ja hän vastasi vain "ooooookeii" <-- huom olin nössö ja sanoin facessa..
Pari viikkoo sitten istuin hänen kainalossaan ja hän hipelöi rintojani ym...
En oo varma onko hän sinkku vai ei, ainakaan hän ei ole sanonut mitään että ois jonkun kaa tai fb'ssäkään ei lue, mutta mistäs sitä tietää..

Miten jatkan jutustelua? jos edes jatkan, kun hävettää vieläkin että kerroin.. onko se hyvä vai huono juttu kun kerroin?
On aina hyvä asia olla rehellinen näissä asioissa. Eihän sitä voi tietää vaikka hänkin tuntisi samalla tavalla? Mutta suosittelisin silti kysymään suoraan, facessa tai kasvotusten, mitä mieltä hän on sinusta. Se on ainoa tapa tietää. Jos sieltä ei suoraa vastausta tule, suosittelen jankkaamaan jotta saat mielenrauhan. Luultavasti jätkä on sinkku jos jotain tollast on dusaillu, tai sit se vaa haluu sulta niinku monil ton ikäsil pojil on tapan. Ole suora
Nimimerkki suorahko neuvoo osittain metsään. Meissä ihmisissä kun on se vika, että emme oikein aina osaa itsekkään kertoa mitä tunnemme. Jos olet liian hyökkäävä ja esim. jankkaat, niin tulee äkkiä sellainen "pakenemisvaisto", että haluaa vaan tilanteesta pois. Jos jankkaat tuota niin vaikutat epätoivoiselta ja todennäköisesti mies sanoo ei päästäkseen eroon.

Ajatteleppa jos minä tulisin jankkaamaan sinulle facebookissa: "Tykkäätkö musta? Sano nyt suoraan. Älä viittii hei sano nyt. Oikeesti. Voitko sanoo?" Miltä tuo sinusta kuulostaa?

Hän hipelöi rintoja= On ainakin jossain määrin kiinnostunut, eli et ole aivan hirvitys, tai voi sinuun ainakin kännissä koskea. Toisaalta kuulostaa juuri siltä, että mies on vähän kiinnostunut, mutta ei halua mitään vakavempaa ja jos takerrut ja roikut niin karisee se vähäkin nopeasti. Jos sen sijaan pelaat oikein ja saisit miehen näkemään vähän vaivaa, ja sitten vasta lämpenisit enemmän niin mies voisi innostuakkin. Mene ja tiedä.
 /   /  / Kuinka jatkaa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
36 v. Uusimaa
25 v. Kymenlaakso
32 v. Pirkanmaa
44 v. P-Savo
45 v. Pohjanmaa
48 v. V-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta