Touring Cars matkailuauto vuokraus VAROKAA

Bisnesonbisnes

Itselläni tuore kokemus kyseisestä firmasta. Yrittävät maksattaa asiakkailla joka ikisen asian. Silkkaa kusetusta.

Jos erehdytte vuokraamaan tältä firmalta, niin autoa vastaanottaessanne tutkikaa koko auto mikroskoopilla ja suurennuslasilla. Sekä sisältä että ulkoa, niin säiliöt, luukut, verhot, matot, kaapit, lukot, katto, lamput, tuulilasi, puskurit, helmat, renkaat, aivan kaikki ja vielä enemmän. Huomauttakaa autoa hakiessanne ihan kaikista pienintäkin pienemmistä vioista.

Nimittäin, kun palautatte auton niin se todellakin tutkitaan Touring Carsin puolesta mikroskoopilla ja suurennuslasilla ja jos mitä tahansa pölyhiukkasta suurempaa löytyy niin te maksatte!!! Selitykseksi ei käy että ette huomanneet hakiessanne tai että ei sitä merkitty dokumentteihin tai että ei se luovuttaja tutkinut tai että ette ole rikkoneet. Nimittäin, tämä firma ei maksa mitään vahinkoja eikä mitään kulumisia itse vaan on päättänyt maksattaa kaiken asiakkaillaan. Näin se vain on. Se lukee heidän liiketoimintasuunnitelmassaan, mutta sitä he eivät anna asiakkailleen luettavaksi...

Bisneksestä voi saada kannattavaa juuri tällä saksalaismallisella nipottamisella, mutta missään nimessä toiminta ei täytä reilun kaupan tai hyvän asiakaspalvelun tunnusmerkkejä.

Itse tein tälle firmalle ilmaisen palveluksen. Autoa luovutettaessa ei luovuttaja tarkistanut auton sisätiloja eikä pyytänyt minuakaan tekemään niin. Auto tarkistettiin ulkopuolelta luovuttajan toimesta, hän vetosi siihen, että kun sataa ja auto on märkä niin se näyttää erilaiselta ja voi vaikuttaa että olisi jotain vahinkoja vaikkei olekaan... Älkää menkö tähän lankaan. Sade tai kiire, kuumuus tai valon puute ei saa estää teitä tarkastamasta autoa SEKÄ SISÄLTÄ ETTÄ ULKOA, NIIN ALTA KUIN PÄÄLTÄ.

Itse ajattelin, että ompas tämä nyt tarkkaa kun en ole vuokraamassa mitään, ajan vain heidän pyynnöstään ilmaiseksi heidän auton heidän toimipisteestään toiseen.

Tajusin olleeni hyväuskoinen siinä vaiheessa kun luovutin auton määränpäässään. Siellä ensinnäkin oli virkailijoita pilvin pimein eli asiakkaat maksavat ja henkilökuntaa voidaan palkata yli tarpeen. Minua palveli palautuspäässä kolme eri ihmistä ja kolme muuta vielä jollain tavoin puuttuivat tapahtumien kulkuun. Rahaa siis käytetään todellakin tehottomasti.... kuka maksaa ja millä keinoin rahat kerätään...


Kun autoa luovutettaessa ei ollut ollut paljoakaan väliä missä on naarmuja, mikä on rikki, jne. Niin, palautettaessa ei ollutkaan muuta kuin väliä sillä miten mikin on. Asiaa tarkistamaan valjastettu työntekijä todellakin otti sen suurennuslasin sekä oikeaan että vasempaan käteen ja sitten tutkittiin..... Kun auton luovuttaja ei ollut käynyt autossa edes sisällä, niin tämä tarkastaja kyllä kävi ja joka ainoa luukku, nippeli ja nipukka kokeiltiin... Vikaa sitten alkoi löytymäänkin...

Ei auttanut että sanoin, että en ole kolhinut enkä kolaroinut yms. Sillä en todellakaan ollut rikkonut autoa millään muotoa. Hyvin olin pitänyt ja ajanut paikasta a paikkaan b ihan sovitusti.

Suurennuslasilla kun oli katsottu niin jokin pieni nippeli oli rikki auton kattoikkunasta. Hah, ne kattoikkunan verhot olivat aukeilleet ja roikkuneet miten sattuu heti ensimmäisen pienen tiessä olleen töyssyn jälkeen. En ollut koskenut niihin enkä todellakaan ollut syyllinen niiden rikkoutumiseen.

No, lopputulema oli se, että työntekijä ohikatsoi vakuuttelujeni jälkeen rikkinäiset kattoluukkujen verhot (jotka siis olivat rikki jo autoa hakiessani), mutta tämä tapahtui vakuuteltuani syvästi etten ollut niihin koskenut... Äkkinäisellä nämä olisi maksatettu!

Jos jaksoit lukea vuodatukseni tänne asti niin ehdottomasti usko seuraavaa: Tältä firmalta voi toki vuokrata, mutta ole ihan yhtä ovela kuin hekin ovat. Käytä auton vastaanottoon neljä tuntia satoi tai paistoi, oli lapset nälkäisiä tai oli itsellä kusihätä tai krapula... Viilaa pilkulla ja viilalla joka ainoa paikka, laitata siitä merkintä dokumentteihin.

Sitten kun palautat auton, niin katso että on järjetön helle, vesisade, pakkanen tai lumisade, työaika loppumaisillaan työntekijöillä, ja ehdottomasti olethan tyhjentänyt paskahuussin säiliön (niillä ei ole halua siihen, laskuttavat erikseen..). Sillä niillähän on aikaa tutkia joka loukko, pyytävät sinua menemään kahville sillä aikaa, pientä purtavaakin on tarjolla... ON KYLLÄ OVELA TAKTIIKKA. IHAN VAIKKA VOISI KUTSUA KUSETUKSEKSI. Tulee mieleen eräs vimpan päälle hiottu lomaosakebisnes ... joku holidayclub ... sijoitus lomaosake...aikataitavamarkkinointitaktiikkahyväuskoisille..

Eipä kummempaa, asuntoauto on kiva ja kätevä, mutta ei tältä mainitulta firmalta hankittuna.

:-)

19

7368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s-vidui-lija
    • Kotkan ruusu

      Osta oma auto, niin ei tarvii murehtia moisia juttuja!

      • Eräs_kirjoittaja

        Milloinkaan en ole vuokrannut keneltäkään m-autoa, vaan ostin omani. Sen jälkeen autoani "muut" kyselivät, kun "se tyhjän panttina" taloni pihalla seisoo. Antaa seisoa vaan -oli vastaukseni. Siitä suhteita katkeili, kun luulivat sen olevan "yhteistä kaikille" naapureille.

        En uutta ostanut, mutta toimivan eikä ollut väärä teko. Maksaa 3 euroa/pvä silloin kun on liikenteessä. (Vakuutukset, verot, jne) , mutta sen saa tarvittaessa pois liikenteestä. Naftaa menee kun ollaan tien päällä. 12 ltr / 100 km. Ei halpa pitää liikenteessä, mutta on oma eikä ole "vuokramurheita". Hiljaiseksi saa kyselijät, kun sanoo, että "tonni viikossa". Haukut tuli, vaan kun sanoo, että "on niitä firmoja, joista voit käydä ihan vapaasti hakemassa" niin loppuu tinkaaminen. Ei ole tarvinnut milloinkaan antaa autoa - ja hyvä niin.

        Luulisi asian olevan selvä; eihän kukaan anna edes henkilöautoansa - ihan kummallista edes ajatella että yksityisauto on "julkinen auto". Eipä tässä muuta.


    • tyytyväinen asiakas

      Mainitsit että oli pikku töyssy, ja ikkunaverhot roikkuivat. Epäilen kovasti.

      Olen itse vuokrannut kyseiseltä firmalta auton, ja se todellakin tarkastettiin hyvin myös oman etuni takia. Ehdoissa lukee että palautettava SAMAN kuntoisena. Lapsia autossa? miten voit joka käänteessä vahtia, ettei he roiku ikkunaverhoissa tms.

      Asenne kuvastaa kovasti tuosta kirjoituksesta läpi: kyllä ehdoissa tarkasti sanotaan sekin, että auto palautettava wc tyhjennettynä.

      Jos omaa autoani vuokraisin, kyllä todellakin vaatisin että se ON palautuessa juuri siinä kunnossa missä sen luovutin!

    • Juokse sinä humma...

      Hei te jotka puolustatte em. yritystä ja sen harjoittamaa toimintaa:

      Taidatte olla jollain tapaa ks. yrityksen omistajia (oletteko antaneet asuntoautonne vuokralle ks. yritykselle?) tms.; - vai puhuuko täällä nyt usealla eri nimimerkillä itse yrityksen täysin asiakkaistaan piittaamaton johto, puolustellen töppäilyjään? - Taitaa olla!?

      - VAROKAA TOSIAAN TÄTÄ YRITYSTÄ, JOS HALUATTE NAUTTIA LOMASTA MATKAILUAUTOLLA!!!

      Tämän yrityksen ajoneuvot ovat loppuunajettuja, moneenkertaan asiakkailla maksatettuja, sekä täysin ylihintaisia oli sitten kysymyksessä viikonvaihteen mittainen vuokra, tai mahd. useampi viikko.

      - Muistathan kertoa ainakin kahdella loppusumman, joka veloitetaan luottokortiltasi kun palautat ajoneuvon! - Tietenkin jos rahaa on..., mutta kyllä hevosella pääsee paremmin!

      • sillä vissiin

        Pärjäilee ihan mukavasti, ainakin kesällä?


    • se on bisnestä

      On selvää, että ko. firman vuokraus on tarkkaa. Autot kun eivät ole sen omia vaan myyty niiden omistajille todennäköisesti esim. Santander-rahoituksella ja niitä sitten vuokrataan eteen päin. Omistaja itse käyttää autoaan vain jonkin viikon vuodessa ja auton kulut yritetään saada kokoon vuokrauksen kautta ja siitä välistä pitäisi jäädä vielä vuokraajafirmallekin. Toisin sanoen ideana on, että auto maksaa itse itsensä vuokrauksen kautta ainakin suurelta osin. Siinä ei ole varaa pieniinkään ylimääräisiin kuluihin joille ei löydetä maksajaa tai vakuutusyhtiö ei maksa. Siksipä tuo syynäys aina vuokrauksen yhteydessä. Eikä esim. koiria sallita otettavaksi ajoneuvoihin mukaan. Jos sopimuksista poiketaan se maksaa paljon.

    • kokemusta on

      Loppuunahjettujako? Vuokrasin auton ko. firmalta, jota oli ajettu alle 6000 km. Ystävällistä väkeä oli autoa luovuttamassa, samoin vastaanotto positiivisen asiallista. Normaalilla ajolla ja käsittelyllä ei autoon ylimääräisiä kolhuja tule. Vuokraus on kyllä suht arvokasta. Mutta niin kai uuden matkailuauton omistaminenkin?

    • pettynyt11

      Kamala firma. Suosittelen pysymään erossa.

    • Upea loma takana

      Vuokrasimme viime kesänä ko. firmalta matkailuauton. Tarkastus oli tosiaan pikkutarkkaa niin aluksi kuin lopuksikin eli alussa kannattaa merkkauttaa kaikki pienetkin naarmut ja kulumat. Tuulilasissa oli pieniä kiveniskemiä ja pyysin merkitsemään ne paperiin. Vuokrauksen aikana pidin autoa todella huolella, mutta silti sain yhden uuden kiveniskemän lasiin. Mainitsin asiasta palautettaessa ja kirjoittivat noin 1200 EUR laskun. Olin ottanut lisävakuutuksen, joka kattoi yhden tuulilasin eli siihen vetoamalla lasku vedettiin takaisin ja selvisin ilman korvausvaatimuksia. Jäin mielessäni ihmettelemään, että onkohan aiemmilta asiakkailta jo veloitettu samainen 1200 EUR kiveniskemistä ja jos niitä tulee lisää, niin taas veloitetaan, vaikka lasi vaihdetaankin vasta sesongin jälkeen. Olisi reilua jakaa kulu kaikkien ko. vuokrauskaudella vahinkoa aiheuttaneiden kesken. Sama tilanne olisi vaikka puskuriin tulleiden naarmujen kanssa.
      Suosittelen siis ottamaan vakuutuksen, joka pienentää omavastuun 600 EUR/vahinkotapahtuma. Joka tapauksessa vuokraus on kallista, mutta niin on oman autonkin ostaminen, ylläpitäminen ja säilyttäminen (ainakin kaupungissa).

      Eli olkaa tarkkana autoa noutaessanne, ottakaa lisävakuutus ja varautukaa yhden omavastuun maksamiseen. Jos matkabudjetti kestää tämän, niin Touringcarsin käyttämiselle ei ole mitään esteitä.

      Ehdot ovat tiukat ja niihin on syytä perehtyä ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

      • mega.huijaus

        Mistä se 1200 €:n laskutus tulee, kun tavis lasinvaihto maksaa 5-600 € ja perheen kakkosautoon Stiloon 250 € !!!


      • Hintavertailu
        mega.huijaus kirjoitti:

        Mistä se 1200 €:n laskutus tulee, kun tavis lasinvaihto maksaa 5-600 € ja perheen kakkosautoon Stiloon 250 € !!!

        Ryöstöähän tuo tuollainen on, esimerkiksi meidän Tipparelluun tuli tuulilasi 45 vuotta sitten maksamaan 40 mk itse asennettuna.


    • EX-asiakas

      Miten tällainen toimija pysyy pystyssä, kun sen toiminnassa ei ole järkeä. Olen sitä mieltä, että tätä yritystä kannattaa välttää. Yllättävän moni on kanssani samaa mieltä:)

    • hyväuskoinen

      Edelleen on sama meininki firmalla, eivät myönnä omia virheitään, laskutus toimii kyllä tappiinsa...

    • Huhhuhhuh

      Ihme valitusta jos rikkoo vuokra-autosta niin aksamaan joutuu. Joku taas vetäny herneen nenään..

      • Anonyymi

        Älkää vuokratko mitään ko. Firmasta. Autot ovat täysin homeessa vaikka uuden karheita ovat. Veloittavat ylihintaa kaikesta!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää vuokratko mitään ko. Firmasta. Autot ovat täysin homeessa vaikka uuden karheita ovat. Veloittavat ylihintaa kaikesta!!!

        Joo vähän sama fiilis jäi. Ihme puuhastelua se tuntui olevan.


    • Anonyymi

      Katetta pitää loihtia lukuisin eri keinoin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe