AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Kaukosäädin toimii ajoittain huonosti, missä vika?

Kaukosäädin toimii ajoittain huonosti, missä vika?

12 Vastausta 1 380 Lukukertaa
Osaisiko kukaan vinkata missä syy, kun Mazda 6:n (2008) kaukosäädin ei välillä toimi normaalilla viiveellä, vaan avauspainiketta joutuu painamaan toistakymmentä kertaa, ennen kuin ovi aukeaa. Ärsyttävää odottelua. Vika ei ole patterissa, koska ohjaus onnistuu myös tosi kaukaa ja täysin oireettomasti. Yleensä ongelma ilmenee silloin, kun avainta ei ole käytetty vähään aikaan (=aamuisin). Aivan kuin singnaalin tunnistuksessa olisi toisinaan pidempi viive kuin normaalisti.
Pidä kännykkä kauempana avaimesta.Saattaa häiritä avaimen toimintaa :)
Itse vaihdatin kaukosäätimen, kun kävi ilmi kaukosäätimen toimimattomuus olevan jokin asteen tyyppivika. Vaihdon jälkeen on toiminut moitteetta.
Mulla oli edellisessä aika paljon paikasta kiinni, miten pelitti. Nakkilan kirkon vaiheilla signaali hukkui johonkin, piti olla auton vieressä, että ovet sai auki. Uudempi toimii myös Nakkilassa. Edellinen Mazda häiritsi myös kännykkää, Nokian loistava korvanappi ei löytänyt Nokian vielä parempaa puhelinta, jos auton käynnisti samaan aikaan. Facelift ja puhelinmerkin vaihto auttoi tässä asiassa.
Oliko siellä kirkonmenot just silloin ?
Mullakin Mazda 3 vm. 2008. Mittasin huivikseni pariston jännitteen, ja olihan se enää 2,91 volttia, mutta avaa oven vielä 30 metrin päästä
Pariston käyttöikä on tyypillisesti 3-5 vuotta.
vie autos ja molemmat kauko-ohjaimet merkkiliikkeeseen ja vaihdata mitsun kauko-ohj,sarja.yksikkö ja avaimen perät. lysti ei mee todennäk, takuuseen
Kiitos arvailuista ;-D
Jos pariston (4v) vaihdattaa, niin pitääkö avain koodata silloin uudestaan? Onko tietoa hinnoista, ei viitsisi maksaa mansikoita moisesta touhusta, jos se ei asiaa autakaan. Ihmetyttää siis vieläkin, että miksi "Kauko" välillä toimii moitteettomasti.
Mulla oli 2009 alkoi temppuilee meni takuuseen. Silloisissa oli kait tyyppivika, kun menin korjaamolle oli jo ilmoitus maahatuojalta että vialliset vaihdetaan.
Työnä n 15min juttu mötikänvaihto autossa ja uudet avaimet. (uusi korimalli siis)
2010 kävi samallailla toinen avaimista alkoi tökkii?
Mazda 6 vm. 2007 kauko-ohjaimet ei toimi. Toisessa ei ollut paristoa ollenkaan.
Laitoin uuden pariston mutta ei toimi. Pitääkö koodata uudelleen ja miten
näin joka miehen tapaan ?
Vika oli pattereissa.
Mikä vikana, kun mazda 3, 2.0 vm.07 avinkorttijärjestelmä ei toimi oven nappia painamalla ja mittaristossa palaa punainen key valo?
Patterit on siis vaihdettu!
 /   /  /  /  / Kaukosäädin toimii ajoittain huonosti, missä vika?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta