Virallisen 9/11-teorian epäily puhuu terveen järjen puolesta!

skeptikko1

http://truerealfacts.wordpress.com/2012/10/29/hello-world/

Vaikka moni sanoo olevansa jo perin kyllästynyt koko 9/11-aiheeseen, siitä ei minusta voi puhua liikaa, sillä se esittää keskeistä roolia nykyisen valheen, väkivallan ja psykopaattisten voimien ohjaaman, laeista piittaamattoman maailmanpolitiikan dynaamisena moottorina. Puhumisen lopettaminenhan olisi luovutusvoitto valheelle ja rikollisuudelle.

Oikeastaan asia on toisin päin: siitä pitäisi juuri sen keskeisen merkityksen takia puhua paljon enemmän, ainakin niin kauan kunnes suuren enemmistön tajunta kypsyy ja herää ymmärtämään ja vastaanottamaan totuudenmukaisemman näkemyksen ko. tapahtumasta.

Ellei tuo erilainen totuus valkene laajoille ihmisjoukoille, valheeseen perustuvaa, imperialistisen ja koko maailman hegemoniaa tavoittelevan Amerikan johtamaa sotaretkeä muuta maailmaa vastaan ei saada pysähtymään eikä suunnanmuutosta kohti rauhaa ja rakentavaa yhteistyötä tehtyä. Yleensä totuus vasta luo sen tajunnanmuutoksen, joka aikanaan johtaa muutoksiin itse teoissa.

Torjunta ja kieltäminen – kaksi tajuntamme keskeistä pelottavan ja ahdistavan totuuden edessä käynnistyvää psykologista puolustusmekanismia (defenssiä) – näyttelevät nyt keskeistä roolia tuon tajuntaamme järisyttäneen ahdistavan tapahtuman edessä ja samalla estävät syvemmän perehtymisen siihen. Juuri siksi niin monet ovat valmiita pettämään itseään, uskomaan illuusioihin, luopumaan totuudesta.

Yleensä ihmistajunta toimii näin: se suojautuu liian suurelta ahdistukselta. Ja valtamedia, jonka pieni eliitti omistaa ja jota se käyttää taitavasti omien etujensa ja hegemoniansa edistämiseen, ruokkii tehokkaasti näitä ihmisten alkukantaisia psyykkisiä mekanismeja, jotka estävät totuuden esiin pääsyä heissä. Juuri siksi terrorismin pelkoa lietsotaan tarkoituksellisesti: jotta pysyisimme unessa emmekä etsisi totuutta tässä murhenäytelmässä.

Vähän väliä saamme lukea juuri valtamediasta myös naiiveja tarinoita (Grimmin veljesten satuja), joissa yritetään muuttaa fiktiota faktaksi ja joissa tiedemiesten ankarat ja fysiikan lakien alaiset todisteet yritetään 9/11:n osalta sivuuttaa tai unohtaa. Ikään kuin fysiikka 9/11:sen suhteen ei olisikaan mitään tositiedettä ja lopulta se tärkein asia, jota ei voida sivuuttaa vaikka se (myös tämän median mielestä) kaikissa muissa tieteen tapahtumissa on kiistaton ja ohittamaton perusta, auktoriteetti, johon koko käsityksemme maailmasta rakentuu.

Viimeisin lukemani ’Grimmin veljesten satu’ oli kuinka lentokoneiden alumiini ja palomiesten ruiskutusvesi olisivat muodostaneet yhdisteen, jonka edessä paksut teräspalkkirakenteet olivat voimattomia. Valokuvissa kuitenkin olemme nähneet kuinka palkit olivat pilkkoontuneet kuin moottorisahalla tai hitsausliekillä katkotuiksi pätkiksi, jotka sitten valmiiksi pilkottuina kiireesti kuljetettiin pois jonnekin Aasian maahan, ettei vain kukaan ehtisi niitä tarkemmin tutkia. Miksi oli niin kova kiire, kysyy talonpoikaisjärki.

Sitä seuratessa joutui vain hämmästelemään mihin huippusuorituksiin nykyinen räjähde- ja purkuteknologia pystyykään.

53

973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skeptikko1

      Sulaneen teräsmassan ja nanotermiitin löytyminen rakennusten pohjakerrosten jätteistä (jopa vielä viikkoja jälkikäteen!) on tietysti ehdoton tieteellinen todiste kaikkea sellaista spekulaatiota vastaan etteikö räjähteitä olisi käytetty, mutta sekään ei näytä totuutta pelkäävien tai sitä röyhkeästi omien etujensa takia vastustavien kelkassa olevan asia, joka pitäisi ottaa vakavasti.

      Tuota torjuvaa ja faktoista piittaamatonta asennetta voisi verrata siihen, ettei ydinjätteen löytyminen Tsernobylin tai Fukushiman ympäristöstä suinkaan todistaisi, että siellä olisi ollut ydinvoimalaräjähdys.

      Kumma kyllä, sitä ei silti kai kukaan epäile. Eikö se ole epäloogista ja outoa?

      Ja jos tornit olisivat valuneet kasaan vain ylhäällä tapahtuneiden vaurioiden romahduttamina, niin alakerranhan olisi pitänyt ainakin pysyä viileämpänä, sanoo talonpojan järkikin. Mutta siellähän on täytynyt olla todellinen lämpöhelvetti.



      Pelko saa uskomaan valheita

      Luin juuri artikkelin, jossa amerikkalaiset psykologit ja psykiatrit toteavat, että 9/11:n epäily on terve psyykkinen ilmiö. Se kertoo, että oma tajunta toimii terveellä tavalla eikä ole totuutta (pelkoa) torjuvien mekanismien vallassa. Myöskään virallisen tutkintakomission monet jäsenet kuten eivät monet muutkaan viranomaiset usko hallituksen selityksiin. Sama pätee suureen osaan muuta maailmaa. Saksassa esim. valtaenemmistö kansasta ei usko enää tähän ’Grimmin veljesten satuun’.

      Ihmistajuntaan ja mielenterveyteen perehtyneet psykologit ja psykiatrit, joista alla olevassa linkissä on hyvä video, kertovat, kuinka virallinen teoria voidaan osoittaa monilta osin valheelliseksi jo ihan ns. talonpoikaisjärjellä ja että ne, jotka siihen uskovat, ovat tajuntansa puolustusmekanismien vankeja (pelkonsa sellissä) eivätkä siksi pysty näkemään asioita sellaisina kuin ne ovat. He antavat huijata itseään myös muissa asioissa.

      Myös sosiologit sanovat, että pelko saa ihmiset uskomaan valheita ja katteettomia uskomuksia 9/11:sta.

      http://www.washingtonsblog.com/2011/09/psychologists-mental-health-questioning-911-sane.html

    • meksikko1

      Adalmina oli prinsessa, joka oli vanhempiensa mielestä maailman täydellisin ja ihmeellisin olento. Vanhemmat usein ajattelevat niin omista tyttäristään, vaikka eivät olisi kuninkaallisiakaan. Koska Adalmina oli kaiken lisäksi satuprinsessa, oli hänen kastejuhlaansa kutsuttu myös haltiattaria kummeiksi.

      Adalminan haltiatarkummeista Punetar ymmärsi vanhempien näkökulman, ja antoi Adalminalle kummilahjaksi ihania aarteita: kauneutta, rikkautta ja viisautta. Lahjat sidottiin arvokkaseen helmeen, josta Adalminan piti pitää oikein hyvää huolta. Jos helmi katoaisi, katoaisivat myös lahjat.

      Sinetär taas ymmärsi vähän enemmän elämää, ja hän antoi Adalminalle kummilahjaksi nöyrän ja lempeän sydämen. Sinettären lahjan oli määrä astua voimaan vasta jos Adalminan helmi katoaisi.
      Adalmina

      Kuningas taotti kultaisen kruunun, johon helmi tiukasti istutettiin. Kruunu oli taikakruunu, joka sopi vain Adalminan päähän, ja muokkautui hänen kasvaessaan.

      Adalmina sai kaikkea, mitä Punetar oli luvannutkin. Kauneutta niin, että puutarhan kukkasetkin huokailivat Adalminan ohi kulkiessa hänen kauneutensa lumoamina. Rikkautta tuli niin paljon, että kultaa, hopeaa ja jalokiviä oli aivan kaikkialla, sängyistä vaatteisiin ja seinistä lattioihin. Topelius arveli, että Adalmina olisi varmaan kultaa syönytkin, jos olisi kyennyt sitä pureskelemaan.
      Onnellinen

      Nokkelakin tyttö oli, selvitti visaiset arvoituksetkin tuosta noin vain, niin ettei pohtimisesta oikein ollut enää iloakaan kun kaikki oli niin helppoa.

      Mutta mukavaa Adalminasta ei tullut. Hän oli omasta erinomaisuudestaan niin tarkka ja toisille kateellinen, että polki jalkoihinsa sellaiset kukkaset, jotka olivat liian kauniita. Hän sai raivokohtauksia, jos jollain toisella oli kauniit kultaiset vaunut, tai jos joku oli liian tietäväinen. Adalmina ihaili itseään, mutta lopulta kukaan muu ei enää ihaillut häntä. Paitsi tietenkin hänen vanhempansa.
      Adalmina

      No lopulta se kruunu sitten tipahti, metsälampeen. Adalmina kurottui liian kauas nähdäkseen lammen pinnasta paremmin oman ihanan kuvansa. Helmikruunun vajottua pinnan alle Adalmina menetti muistinsa – ja kauneutensa. Aarteet jäivät tietenkin kuninkaanlinnaan, josta hän ei mitään muistanut, ja yksinkertaiset asiat täyttivät Adalminan mielen. Hän samoili eksyneenä metsässä, mutta löysi turvapaikan vanhan mummon luota. Adalminasta tuli mummolle vuohipaimen, ja Sinettären lahjan mukaisesti hänestä tuli hyväsydäminen, avulias ja iloinen tyttö. Adalmina oli niin mukava, että hänen lähellään tuli kaikille muillekin hyvä mieli.

      Parasta oli tietenkin se, että Adalmina oli itse onnellinen ja tyytyväinen. Ei hän kadehtinut ketään eikä mitään, vaan nautti elämän pienistä hyvistä hetkistä.


    • Asiat selviksi

      Tässä videosarjassa on mediauskovaisia varten aika hyvin ja helppotajuisesti tiivistetty tunnin mittaiseen pähkinänkuoreen kiistattomat valheen paljastavat luonnonlait:
      http://www.youtube.com/watch?v=c3Ezgoyb1iU
      Virallinen valhe on todella kaukaa haettua woodoo-höpöhöpöä, ja siihen uskotaan sokeasti, koska toisaalta ei ymmärretä fysiikanlakeja, ja toisaalta ei ymmärretä sitä, että miksi media valehtelisi. Ihmiset uskovat arvokkaan näköisiä kokoomuksen osakesalkkuja, ja pieni insinöörien joukko ei kuulu massojen läpi, varsinkin kun omaa, massoista poikkeavaa ajattelua markkinoidaan typeräksi.

      Tämä videosarja Facebookiin. Tämä ihmisten omistajan rikollinen toiminta jatkuu niin kauan, kuin kansa antaa sen jatkua. Ja kansalla ei ole mitään sitä vastaan niin kauan, kuin eivät älyä, mitä selkien takana tapahtuu. Insinöörit uskaltavat aloittaa, koska osaavat perustella mahdollisille naureskelijoille asian todellisen irvokkuuden. Tulipalo, suurikaan(jollaista WTC7:ssä ei ollut), ei saa teräsrakenteista pilvenpiirtäjää luhistumaan tavalla, jolla WTC 7 humpsahti siististi nippuun omalle tontille. Teräsrakenteinen kerrostalo humpsahtaa tuolla tavalla ainoastaan, jos sen rakenteet rikkoutuvat joka kohdasta samaan aikaan, ja samanaikaisesti kaikkia teräsrakenteita rikkovaa selitystä ei löydy NIST:n virallisesta tutkimuksesta, joka valehtelee monista kohdista(mm sulaneesta teräksestä) ja on tuhonnut todistusaineistoa(mm. sulaneet teräsmöltit). Ja sitä ei löydy sen takia, että se selitys on räjähteet.

      Ja sitten annetaan johtajat Irakiin oikeuden eteen ja pahoitellaan sitä, että uskoimme oman hallituksemme propagandaan, ja lupaamme parantaa tapamme, ja toivomme, että voimme jatkossa aloittaa puhtaalta pöydältä yhteisen maailman rakentamisen ja käydä rehellistä kauppaa hyödykkeitä vaihtamalla. Se hyödykkeiden kusettaminen arvottomaan paperiin vaihtamalla loppuu psykopaattisen ahneiden johtajien myötä.

      Minä ainakin pyydän jo nyt anteeksi omaa johdateltavuuttani. Ja minä sentään olen insinööri, enkä nähnyt, vaikka omilla silmillä sen näin.

      • >>Tulipalo, suurikaan(jollaista WTC7:ssä ei ollut), ei saa teräsrakenteista pilvenpiirtäjää luhistumaan tavalla, jolla WTC 7 humpsahti siististi nippuun omalle tontille.


      • Mattianssi
        kekek-kekek kirjoitti:

        >>Tulipalo, suurikaan(jollaista WTC7:ssä ei ollut), ei saa teräsrakenteista pilvenpiirtäjää luhistumaan tavalla, jolla WTC 7 humpsahti siististi nippuun omalle tontille.

        Ei silloinkaan.


      • Nönsi-iiri
        kekek-kekek kirjoitti:

        >>Tulipalo, suurikaan(jollaista WTC7:ssä ei ollut), ei saa teräsrakenteista pilvenpiirtäjää luhistumaan tavalla, jolla WTC 7 humpsahti siististi nippuun omalle tontille.

        WTC 7:ään ei osunut lentokonetta. Se oli pystyyn jääneen, heikommin rakennetun hotellin takana turvassa.

        Se räjäytettiin. Se on hyvin yksinkertaista.

        Tuollainen luhistuminen onnistuu missä vain olosuhteissa ainoastaan, jos sen teräksiset tukirakenteet katkotaan samanaikaisesti, ja mitään sellaista ei NIST:n selvityksestä löydy, koska ainoastaan purkuräjäytys tuon selittää.



      • Nönsi-iiri kirjoitti:

        WTC 7:ään ei osunut lentokonetta. Se oli pystyyn jääneen, heikommin rakennetun hotellin takana turvassa.

        Se räjäytettiin. Se on hyvin yksinkertaista.

        Tuollainen luhistuminen onnistuu missä vain olosuhteissa ainoastaan, jos sen teräksiset tukirakenteet katkotaan samanaikaisesti, ja mitään sellaista ei NIST:n selvityksestä löydy, koska ainoastaan purkuräjäytys tuon selittää.

        Missäs ne räjähdysäänet sitten luuhaavat?


      • Siellä ne
        kekek-kekek kirjoitti:

        Missäs ne räjähdysäänet sitten luuhaavat?

        Mm. Palomihet kertoivat voimakkaista räjähdyksistä.


      • tai tässä ..

      • Siellä ne kirjoitti:

        Mm. Palomihet kertoivat voimakkaista räjähdyksistä.

        Missä kertovat?

        Olen nähnyt dokumentin jossa palomiehet käy jommassakummassa tornissa ennenkuin ne romahtaa eikä siinä paukkuja kuulu minkäänlaisia, eikä ne palomiehet edes sellaisia mainitse.


      • 'WTC explotions 911'
        kekek-kekek kirjoitti:

        Missä kertovat?

        Olen nähnyt dokumentin jossa palomiehet käy jommassakummassa tornissa ennenkuin ne romahtaa eikä siinä paukkuja kuulu minkäänlaisia, eikä ne palomiehet edes sellaisia mainitse.

        Jaaha. Vai niin. Aloitetaan näillä.
        http://www.youtube.com/watch?v=eAAveeeVVfM
        http://www.youtube.com/watch?v=0YvrKfWkxdw
        http://www.youtube.com/watch?v=_I6hLv0NfFk
        http://www.youtube.com/watch?v=JyDhArlfe4g
        http://www.youtube.com/watch?v=1IYlEVCpG_0
        http://www.youtube.com/watch?v=LAJa8eu-6_g
        http://www.youtube.com/watch?v=w7dlw53fOJs


      • Pienineonkonnajoukko
        kekek-kekek kirjoitti:

        >>Tulipalo, suurikaan(jollaista WTC7:ssä ei ollut), ei saa teräsrakenteista pilvenpiirtäjää luhistumaan tavalla, jolla WTC 7 humpsahti siististi nippuun omalle tontille.

        HIENOA "fiksu" kekekekekeke on keksinyt uuden, mullistavan ja erityisesti KUSTANNUSTEHOKKAAN keinon purkaa teräsbetonirakenteita........mäjäytetään vaan suurikokoinen esine rakennelman kylkeen ja muutama kymmenen litraa kerosiinia palamaan..........IHMETTELEN miksei tämä konsti ole tullut sadoille purkufirmoille mieleen, kun aikaansa tuhraten poraavat kuukausi tolkulla reikiä seiniin ja työntävät niihin tuhansia kiloja dynamiittia


    • nykänen
    • h-moilanen

      Mediassa, uutisissa on valehdeltu. En aiemmin tiennnyt näistä asioista mitään.

    • uutisia

      Poliisin mukaan torstain 31.1. ja lauantain 2.2. välisenä aikana lentokapteeni Philip Marshall murhasi 14-vuotiaan Macaila-tyttärensä ja 17-vuotiaan Alex-poikansa Forest Meadowsin pikkukaupungissa, minkä jälkeen hän ampui itsensä. Marshall oli ampunut omistamallaan pistoolilla myös perheen koiran toisessa huoneessa. Hän itse makasi verilammikossa kotinsa ovensuussa pistooli allaan.

      Molemmat lapset ja isä kuolivat kukin yhdestä päähän ammutusta luodista. Piirikunnan sheriffin mukaan lapset olivat kuollessaan nukkumassa samassa huoneessa ja kuolivat vuoteeseen.

      Marshallin entinen vaimo oli matkalla Turkissa verityön tapahtuessa.

      Tiiviisti rakennetun yhteisön asukkaat ja perheen ystävät ja naapurit ovat olleet ällikällä lyötyjä murhenäytelmästä, jota kukaan ei osannut odottaa.

      Marshall oli tullut tunnetuksi kirjastaan "The Big Bamboozle: 9/11 and the War on Terror" (Suuri huijaus: 9/11 ja terrorismin vastainen sota). Kirjassaan hän esitti todisteita sille, että George W. Bushin hallinto ja Saudi-Arabian tiedustelupalvelu olivat sekaantuneet syyskuun 11:nnen iskuihin. Kirjoittaessaan kirjaa Marshall sanoi pelänneensä olevansa vaarassa.

      Marshall kirjoitti viime vuonna:


      "Virallinen versio, jonka mukaan joku kummitus (Osama bin Laden) jostain toisella puolella maailmaa olevasta luolasta käsin päihitti koko sotilaallisen puolustusjärjestelmämme, on täysin järjetön."


      Marshall viittaa kirjassaan mm. FBI:n dokumentteihin, joiden mukaan väitetyt lentokonekaapparit olivat tiedustelupalvelun seurannassa tammikuusta 2000 lähtien, jolloin he saapuivat Yhdysvaltoihin. Hän katsoo, että maan ilmapuolustuksen tarkoituksellinen lamaannuttaminen oli välttämätöntä iskujen onnistumiselle.

      1980-luvulla Marshall suoritti CIA:lle lentoja myöhemmin paljastuneessa Iran-Contra-jupakassa, jossa Iranille myydyn asemateriaalin tuotoilla rahoitettiin lainvastaisesti Nicaraguan vasemmistohallitusta vastaan taistelevia Contra-sissejä.

      Marshall perustaa näkemyksensä sekä lentokapteenin työssä hankkimaansa asiantuntemukseen että kongressin vuonna 2002 julkaisemaan raporttiin, jossa käsiteltiin 80 sivun verran saudien yhteyksiä 9/11:een. Vuoden 2012 maaliskuussa kaksi entistä senaattoria, Bob Graham ja Bob Kerrey, totesivat valaehtoisissa lausunnoissa, että näkemänsä salaiseksi julistetun tiedon perusteella he katsovat Saudi-Arabian hallinnolla olleen suoran osuuden syyskuun 11:nnen iskuissa.

      Marshallin kustantajan tiedottaja on kommentoinut tapausta sosiaalisessa mediassa. Hän oli tavannut Marshallin tiistaina 29.1. - muutama päivä ennen murhenäytelmää. Hänen mukaansa mies oli hyvinvoivan oloinen ja innoissaan uusista, tekeillä olevista projekteista, kuten Iran-Contra-skandaalia koskevan kirjan julkaisemisesta. Tiedottaja toteaa mm. näin:
      "Hän oli vakuuttunut siitä, että oli saanut selville 9/11-iskujen TODELLISET tekijät. [...] Olimme äskettäin olleet yhteydessä 9/11-komission jäseniin sekä ulkomaiden kansalaisiin."
      Marshall oli viime vuonna useita kertoja haastateltavana 9/11:stä Coast to Coast -radiokanavalla.

      • uutisia

        Tällaisella teini-ikäisen tavanomaisella avautumisella Daily Mail pyrkii kenties tekemään väitetyn laajennetun itsemurhan uskottavammaksi. Marshallin ja tyttären suhdetta pidettiin läheisenä. Lisäksi hän oli mm. siirtänyt työtapaamisensa voidakseen seurata poikansa jalkapallo-ottelua. Joissain artikkeleissa on viitattu episodiin vuonna 2008, jossa Marshallin väitettiin läimäyttäneen vaimonsa sisarta poskelle, mutta syytteistä luovuttiin. Viime aikoina Marshallin ja entisen vaimon välejä pidettiin hyvinä, ja kuusi viikkoa aiemmin he olivat matkustaneet yhdessä Turkkiin liikematkalle. Naapureiden ja ystävien mukaan hän oli tasapainoinen ihminen ja huolehtiva isä.

        Itsemurhalle ja lasten murhalle ei ole toistaiseksi esitetty uskottavaa motiivia.

        Väitetyssä laajennetussa itsemurhassa on useita epäilyttäviä piirteitä, joista yksi on se, ettei yksikään naapuri kuullut laukauksia. Forest Meadows on golf-kentän ympärille rakennettu yhteisö, jossa vierekkäiset talot ovat 5-10 metrin etäisyydellä toisistaan kapean tien molemmilla puolilla, kuten Google Mapilla voi nähdä.

        Asukkaiden mukaan puttausten äänet saattoivat kantautua selkeästi golf-kentältä, joten on erikoista, ettei yksikään muutamien kymmenien metrien säteellä asunut naapuri kuullut laukauksia. Tämä viittaa vaimentimen käyttöön, mutta miksi laajennetun itsemurhan tekijä olisi tehnyt niin? Toisaalta jollei aseessa ollut vaimenninta, kuten poliisi kertoo, miten murhaaja olisi onnistunut tappamaan molemmat lapset tarkalla päälaukauksella herättämättä ensin toista? Tämä voisi selittyä lasten huumaamisella. Toksikologiaraportti on edelleen valmisteilla.

        Toinen epäilyttävä piirre on perheen koiran ampuminen. Uskottava selitys sille on, että taloon tunkeutuneet tappajat halusivat ensimmäiseksi hiljentää koiran, jottei haukunta olisi kiinnittänyt naapurien huomiota. Jos perheen isä olisi ensimmäiseksi ampunut koiran, viereisessä huoneessa normaalisti nukkuneet lapset olisivat varmaankin heränneet laukaukseen, ja jos hän ampui koiran vasta ammuttuaan lapset, koiran olisi kuvitellut alkaneen elämöidä laukausten äänistä.

        Viranomaiset käytännössä julistivat tapauksen jo tutkimusten alussa laajennetuksi itsemurhaksi (murder-suicide), vaikka Marshallin murhaamiselle on useitakin mahdollisia motiiveja. Lukemissani artikkeleissa ei myöskään ole ollut mainintaakaan murtautumisjälkien tutkimisesta, minkä luulisi olevan olennaista tämänkaltaisessa tapauksessa.

        Jos Philip Marshall murhattiin, teolle on löydettävissä motiiveja mm. tiedustelupalvelujen tahoilta. Mutta miksi myös teini-ikäiset lapset piti murhata? Jotkut kommentoijat ovat pitäneet tätävaroituksena toisille ilmiantajille.

        Tavoitteena saattaisi olla myös yhdistää "hullut, vaaralliset ihmiset" ja käsite "salaliittoteoria" ja siten saattaa salaliittoteoriat entistä arveluttavampaan valoon. Toisaalta on jopa spekuloitu, että perhesurmassa voisi olla kyse Yhdysvaltain tuoreehkon kansallisen puolustuslain (National Defense Authorization Act) mukaisesta toiminnasta, jossa Marhshall luokiteltiin "vihollistaistelijaksi" (enemy combatant) ja määrättiin eliminoitavaksi. Paikalla olleet perheenjäsenet olivat tässä näkökulmassa "oheisvahinkoja" (collateral damage), jotka täytyi vaientaa "kansallisen turvallisuuden" nimissä.
        Ehkäpä yksi todennäköisen murhan motiiveista oli tekeillä oleva kirja Iran-Contra-skandaalista ja huomio, jonka tämä olisi mahdollisesti herättänyt myös 9/11-iskujen osalta.


      • uutisia kirjoitti:

        Tällaisella teini-ikäisen tavanomaisella avautumisella Daily Mail pyrkii kenties tekemään väitetyn laajennetun itsemurhan uskottavammaksi. Marshallin ja tyttären suhdetta pidettiin läheisenä. Lisäksi hän oli mm. siirtänyt työtapaamisensa voidakseen seurata poikansa jalkapallo-ottelua. Joissain artikkeleissa on viitattu episodiin vuonna 2008, jossa Marshallin väitettiin läimäyttäneen vaimonsa sisarta poskelle, mutta syytteistä luovuttiin. Viime aikoina Marshallin ja entisen vaimon välejä pidettiin hyvinä, ja kuusi viikkoa aiemmin he olivat matkustaneet yhdessä Turkkiin liikematkalle. Naapureiden ja ystävien mukaan hän oli tasapainoinen ihminen ja huolehtiva isä.

        Itsemurhalle ja lasten murhalle ei ole toistaiseksi esitetty uskottavaa motiivia.

        Väitetyssä laajennetussa itsemurhassa on useita epäilyttäviä piirteitä, joista yksi on se, ettei yksikään naapuri kuullut laukauksia. Forest Meadows on golf-kentän ympärille rakennettu yhteisö, jossa vierekkäiset talot ovat 5-10 metrin etäisyydellä toisistaan kapean tien molemmilla puolilla, kuten Google Mapilla voi nähdä.

        Asukkaiden mukaan puttausten äänet saattoivat kantautua selkeästi golf-kentältä, joten on erikoista, ettei yksikään muutamien kymmenien metrien säteellä asunut naapuri kuullut laukauksia. Tämä viittaa vaimentimen käyttöön, mutta miksi laajennetun itsemurhan tekijä olisi tehnyt niin? Toisaalta jollei aseessa ollut vaimenninta, kuten poliisi kertoo, miten murhaaja olisi onnistunut tappamaan molemmat lapset tarkalla päälaukauksella herättämättä ensin toista? Tämä voisi selittyä lasten huumaamisella. Toksikologiaraportti on edelleen valmisteilla.

        Toinen epäilyttävä piirre on perheen koiran ampuminen. Uskottava selitys sille on, että taloon tunkeutuneet tappajat halusivat ensimmäiseksi hiljentää koiran, jottei haukunta olisi kiinnittänyt naapurien huomiota. Jos perheen isä olisi ensimmäiseksi ampunut koiran, viereisessä huoneessa normaalisti nukkuneet lapset olisivat varmaankin heränneet laukaukseen, ja jos hän ampui koiran vasta ammuttuaan lapset, koiran olisi kuvitellut alkaneen elämöidä laukausten äänistä.

        Viranomaiset käytännössä julistivat tapauksen jo tutkimusten alussa laajennetuksi itsemurhaksi (murder-suicide), vaikka Marshallin murhaamiselle on useitakin mahdollisia motiiveja. Lukemissani artikkeleissa ei myöskään ole ollut mainintaakaan murtautumisjälkien tutkimisesta, minkä luulisi olevan olennaista tämänkaltaisessa tapauksessa.

        Jos Philip Marshall murhattiin, teolle on löydettävissä motiiveja mm. tiedustelupalvelujen tahoilta. Mutta miksi myös teini-ikäiset lapset piti murhata? Jotkut kommentoijat ovat pitäneet tätävaroituksena toisille ilmiantajille.

        Tavoitteena saattaisi olla myös yhdistää "hullut, vaaralliset ihmiset" ja käsite "salaliittoteoria" ja siten saattaa salaliittoteoriat entistä arveluttavampaan valoon. Toisaalta on jopa spekuloitu, että perhesurmassa voisi olla kyse Yhdysvaltain tuoreehkon kansallisen puolustuslain (National Defense Authorization Act) mukaisesta toiminnasta, jossa Marhshall luokiteltiin "vihollistaistelijaksi" (enemy combatant) ja määrättiin eliminoitavaksi. Paikalla olleet perheenjäsenet olivat tässä näkökulmassa "oheisvahinkoja" (collateral damage), jotka täytyi vaientaa "kansallisen turvallisuuden" nimissä.
        Ehkäpä yksi todennäköisen murhan motiiveista oli tekeillä oleva kirja Iran-Contra-skandaalista ja huomio, jonka tämä olisi mahdollisesti herättänyt myös 9/11-iskujen osalta.

        Pöllitty, pöllitty, pöllitty
        http://www.google.fi/#hl=fi&tbo=d&sclient=psy-ab&q="Poliisin mukaan torstain 31.1. ja lauantain 2.2. välisenä aikana lentokapteeni Philip"&oq="Poliisin mukaan torstain 31.1. ja lauantain 2.2. välisenä aikana lentokapteeni Philip"&gs_l=hp.3...11957.13573.2.14548.2.2.0.0.0.0.692.895.2-1j5-1.2.0...0.0...1c.1.2.hp.Xv4RqoIgGRo&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42261806,d.bGE&fp=364fdd477dc7919a&biw=1115&bih=1025


      • uutisia kirjoitti:

        Tällaisella teini-ikäisen tavanomaisella avautumisella Daily Mail pyrkii kenties tekemään väitetyn laajennetun itsemurhan uskottavammaksi. Marshallin ja tyttären suhdetta pidettiin läheisenä. Lisäksi hän oli mm. siirtänyt työtapaamisensa voidakseen seurata poikansa jalkapallo-ottelua. Joissain artikkeleissa on viitattu episodiin vuonna 2008, jossa Marshallin väitettiin läimäyttäneen vaimonsa sisarta poskelle, mutta syytteistä luovuttiin. Viime aikoina Marshallin ja entisen vaimon välejä pidettiin hyvinä, ja kuusi viikkoa aiemmin he olivat matkustaneet yhdessä Turkkiin liikematkalle. Naapureiden ja ystävien mukaan hän oli tasapainoinen ihminen ja huolehtiva isä.

        Itsemurhalle ja lasten murhalle ei ole toistaiseksi esitetty uskottavaa motiivia.

        Väitetyssä laajennetussa itsemurhassa on useita epäilyttäviä piirteitä, joista yksi on se, ettei yksikään naapuri kuullut laukauksia. Forest Meadows on golf-kentän ympärille rakennettu yhteisö, jossa vierekkäiset talot ovat 5-10 metrin etäisyydellä toisistaan kapean tien molemmilla puolilla, kuten Google Mapilla voi nähdä.

        Asukkaiden mukaan puttausten äänet saattoivat kantautua selkeästi golf-kentältä, joten on erikoista, ettei yksikään muutamien kymmenien metrien säteellä asunut naapuri kuullut laukauksia. Tämä viittaa vaimentimen käyttöön, mutta miksi laajennetun itsemurhan tekijä olisi tehnyt niin? Toisaalta jollei aseessa ollut vaimenninta, kuten poliisi kertoo, miten murhaaja olisi onnistunut tappamaan molemmat lapset tarkalla päälaukauksella herättämättä ensin toista? Tämä voisi selittyä lasten huumaamisella. Toksikologiaraportti on edelleen valmisteilla.

        Toinen epäilyttävä piirre on perheen koiran ampuminen. Uskottava selitys sille on, että taloon tunkeutuneet tappajat halusivat ensimmäiseksi hiljentää koiran, jottei haukunta olisi kiinnittänyt naapurien huomiota. Jos perheen isä olisi ensimmäiseksi ampunut koiran, viereisessä huoneessa normaalisti nukkuneet lapset olisivat varmaankin heränneet laukaukseen, ja jos hän ampui koiran vasta ammuttuaan lapset, koiran olisi kuvitellut alkaneen elämöidä laukausten äänistä.

        Viranomaiset käytännössä julistivat tapauksen jo tutkimusten alussa laajennetuksi itsemurhaksi (murder-suicide), vaikka Marshallin murhaamiselle on useitakin mahdollisia motiiveja. Lukemissani artikkeleissa ei myöskään ole ollut mainintaakaan murtautumisjälkien tutkimisesta, minkä luulisi olevan olennaista tämänkaltaisessa tapauksessa.

        Jos Philip Marshall murhattiin, teolle on löydettävissä motiiveja mm. tiedustelupalvelujen tahoilta. Mutta miksi myös teini-ikäiset lapset piti murhata? Jotkut kommentoijat ovat pitäneet tätävaroituksena toisille ilmiantajille.

        Tavoitteena saattaisi olla myös yhdistää "hullut, vaaralliset ihmiset" ja käsite "salaliittoteoria" ja siten saattaa salaliittoteoriat entistä arveluttavampaan valoon. Toisaalta on jopa spekuloitu, että perhesurmassa voisi olla kyse Yhdysvaltain tuoreehkon kansallisen puolustuslain (National Defense Authorization Act) mukaisesta toiminnasta, jossa Marhshall luokiteltiin "vihollistaistelijaksi" (enemy combatant) ja määrättiin eliminoitavaksi. Paikalla olleet perheenjäsenet olivat tässä näkökulmassa "oheisvahinkoja" (collateral damage), jotka täytyi vaientaa "kansallisen turvallisuuden" nimissä.
        Ehkäpä yksi todennäköisen murhan motiiveista oli tekeillä oleva kirja Iran-Contra-skandaalista ja huomio, jonka tämä olisi mahdollisesti herättänyt myös 9/11-iskujen osalta.

        http://www.uniondemocrat.com/News/Local-News/More-murder-suicide-details

        Perheessä ollut meneillään avioerokriisi. Vaimo jättämässä ukkoa. Eipä ole laajennetut itsemurhat tavattomia tällaisissa tapauksissa.

        "Sean Marshall filed for a divorce from her estranged husband in October 2012 with no hearings set in the case until Feb. 25."


      • pipero

        Sanohan Sinä sinä suuri guru kekekekekekek mistä itse otat omat viitteesi suurien viisauksiesi tueksi? Eikö sekin ole varastamista aivan kuten arvoisaa aloittajaa syytit?


    • Teitä palstojen salaliittoteoreetikkoja ja kreationisteja yhdistää ainakin lukihäiriö; ilmeisesti siksi kai menetelmänne on leikkaa-liimaa ilman lähdeviittauksia.

    • Arrakis

      Tässä 9/11 salaliitossa minua ihmetyttää se, miten ihmeessä USA:n hallitus on muka kyennyt salaamaan moisen operaation. Operaatioon olisi pitänyt osallistua kymmeniä ellei satoja ihmisiä ja miten moinen muka pysyisi salassa?

      Muutenkin kummastuttaa se, että löytyy "insinöörejä" jotka ovat valmiit vannomaan, että tornien luhistumisessa oli jotain "luonnonlakien vastaista", taitaa olla vaan niin, että moni "insinööri" on valmis puolustamaan teräsrakenteisia pilvenpiirtäjiä, jotka kuulemma eivät voi sortua muutoin kuin räjäyttämällä. Pieni mieli kun ei voi käsittää, että kova teräs kuumetessaan pehmenee ja myös laajenee. Ja siksi menettää osan luujuudestaan. Jos törmäävä lentokone on ensin törmäysenergiallaan tuhonnut osan kantavista rakenteista ja sitten seuraavaksi valtava tulipalo vielä pehmentää teräsrakenteita, niin mikä siinä on niin ihmeellistä? Ei kait kukaan voi kiistää sitä, että luhistuminen nimenomaan alkoi törmäyskohdasta. Ensiksi romahti kaiken lisäksi se torni, johon törmäsi isompi kone ja vielä alemmaksi kuin ensimmäinen. Sekin on täysin odotettavissa, vai luuleeko jotkut tosiaan, että miljoonat tv-katsojat pantiin katselemaan hyvin ohjattua teatteriesitystä?

      Se, että Bush hyökkäsi Irakiin vieläpä täysin tekaistuin perustein oli tietenkin valitettavaa ja on mielestäni tyypillinen esimerkki tunteenpurkauksesta. Kun on ensin saanut itse turpiinsa, tulee pakonomainen tarve lyödä jotakuta, vaikka jotain täysin viatonta. Täytyy löytää syntipukki ja toisaalta miljoonat amerikkalaiset odottavat, että presidenttinä teet jotakin... Kansa janoaa kostoa, mutta kelle kostaa?

      Sitten tietenkin löytyy aina "salaliittoteoreetikkoja", jotka näkevät kaikessa pelkän politiikan. Selvä peli, he ajattelevat: Bush itse tuhosi WTC:n vain saadakseen oikeutuksen hyökätä Irakiin...

      • >>Se, että Bush hyökkäsi Irakiin vieläpä täysin tekaistuin perustein oli tietenkin valitettavaa ja on mielestäni tyypillinen esimerkki tunteenpurkauksesta.


      • EVP Upseeri

        Ihmeellistä - vaan mitä tiedätte esim. valmisteluista johtoportaassa kun YT't iskevät päälle kun niistäkin altavastaajat saavat lukea lehdestä?

        :)

        Organisaatio on monikerroksinen kuten tiedämme ja päätöksentekoon ja johtamiseen liittyy osana TIETÄMÄTTÖMYYS.


    • vänrikki
    • everstimiäs

      Ihmistajuntaan ja mielenterveyteen perehtyneet psykologit ja psykiatrit, joista alla olevassa linkissä on hyvä video, kertovat, kuinka virallinen teoria voidaan osoittaa monilta osin valheelliseksi jo ihan ns. talonpoikaisjärjellä ja että ne, jotka siihen uskovat, ovat tajuntansa puolustusmekanismien vankeja (pelkonsa sellissä) eivätkä siksi pysty näkemään asioita sellaisina kuin ne ovat. He antavat huijata itseään myös muissa asioissa.

      • Miksi sitten juuri salaliittoteoreetikot vaikuttavat olevan tämän(kin) näytelmän naiivin herkkäuskoisia johdateltavia?


      • miksikäs ei?


    • analyysia peliin
    • skeptinen tosikko

      Torjunta ja kieltäminen – kaksi tajuntamme keskeistä pelottavan ja ahdistavan totuuden edessä käynnistyvää psykologista puolustusmekanismia (defenssiä) – näyttelevät nyt keskeistä roolia tuon tajuntaamme järisyttäneen ahdistavan tapahtuman edessä ja samalla estävät syvemmän perehtymisen siihen. Juuri siksi niin monet ovat valmiita pettämään itseään, uskomaan illuusioihin, luopumaan totuudesta.

      • Ja silloin turvaudutaan salaliittoteorioihin.

        Salaliittoteoreetikot eivät muuten juuri koskaan ole "yhden salaliiton miehiä" vaan WTC-salaliittoteoreetikko on mitä suurimmalla todennäköisyydellä taipuvainen uskomaan myös esim. UFO--salaliittoon, kuusalaliittoon...

        Salaliitoteoreetikko luulee olevansa älykkö ja kulkevansa omia polkujaan kolutessaan amerikkalaisia hörhösivustoja.


    • harvoin täällä

      En ole ylipäätään kovin herkkä uskomaan mihinkään salaliittoihin, mutta juuri tässä WC torni jutussa on kyllä aika helevetisti outoja juttuja. Pitäisikö uskoa sitten kaikki ns viralliset selitykset mitä eri instanssit antavat. Tämä kekke kekke ilmeisesti nielee kaikki tarinat mitä viranomaiset sanoo, tämä palsta ei ole ainoa.

    • aivan1

      Joku vielä jaksaa uskoa näihin 9/11 salaliittoteorioihin? Hoh ja hoijaa.

    • Antiteesi-Nr1

      WTC 9/11 salaliittolaisille olen aina esittänyt seuraavan väitteen;

      Viimeksi saksassa tuhottiin räjäyttämällä korkein Euroopassa räjähteillä purettu talo. 32 kerrosta, 1500 kg räjähteitä ja 2 kk valmistelu, mm osa purkuja, hitsattuja ja polttoleikattuja tukipalkkeja ym. Sitä kaikkea, mitä WTC salaliittolaiset tässäkin kirjoituksessa väittävät.

      Vain yksi ero; WTC:n tornit olivat KÄYTÖSSÄ!!! 50'000 ihmistä oli töissä niissä!!

      Joten, nämä superagentit CIA:sta ja ties mistä lampsivat huippupankkien johtokunnan toimistotiloihin, repivät seiniä auki, polttoleikkaavat tukia ja asettelevat siinä 2 tonnia räjähteitä... ILMAN ETTÄ KUKAAN HUOMAA MITÄÄN!!!??!?

      Juu, ei.

      • Mjääh

        Itseäni ihmetytti miten suuri joukko ihmisiä oli poissa töistä juuri tuolloin. Ainakin muistelen näin lukeneeni. Tai ehkä se oli tavallista ettei kaikki mahdolliset työpisteet olleet miehitettyjä joka päivä. Joka tapauksessa on jo opittu yleisesti ettei kaikkea voi uskoa mitä uskotellaan. Ihmiset ovat tottuneet ja varuillaan enempi arkisesta pikkuvilpistä ja jättivalhe on uskottava. Pätee varmaankin myös salaliittoteorioihin.


    • skeptikoista suurin
      • Riemann

        Kyllähän sitä epäillä sopii ja hyvä että epäillään mutta voisivat lakata sen vapaapudotusnopeudesta höpötyksen.


    • pipero

      Olen aivan oikeasti ryhtynyt epäilemään että kekek-kekekin pääkopassa pn oikeasti jotain vikaa. Luulin ennen että älyttömät vastustuksensa selvistä asioista olivat huumoria mutta kyllä äijä on aivan tosissaan.
      Noh, ei se rikos ole mutta tietysti toivoisin että hieman aikaa harkitsisi ennenkuin tyhmiään möläyttelee.

    • apua, putoan!

      Minäpäs olen tullutkin vapaapudotusta aika lailla. 4 kilsasta saa melkein minuutin ennenkuin rätti taivaalle heitetään. Alas tullaan maha edellä kahtasataa ja syöksyssä n. 350 km/h. Yhteen kun lasketaan niin kertyy mulla pudotuksia aika monta tuntia. Oikein elämäntapahyppääjät ovat olleet vapaapudotuksissa monia päiviä.

    • rumsrums
    • ety ety qwerty qety

      Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut.

      Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illuminazionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

      Seuraavina päivinä juulatainen nazionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

      http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
      9/11: Car & Sewer Bombs?

      2001
      Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
      Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

      Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

      Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

      Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
      Ja vielä:
      Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista räjähdyksistä jotka kuulimme"
      Poliisi "En tiedä"
      Toimittaja "Olivatko ne autopommeja"
      Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
      Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
      Poliisi "Ei...."
      Toimittaja "Etsivätkö ne lisää pommeja"
      Poliisi ".........
      Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

      http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

      Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

      LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

      Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

      Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

      Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

      Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi is rae lilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää autopommilla George Wassingtonin sillan.

      Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen autopommin, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin. Myös yli 60 muuta juutalaista on pidätetty.

      Heidän pakettiautostaan löytyi rä jäh teitä, po rukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen

      http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

      http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
      The Mossad and 9 11

      • wery aetry erty ty

        PALOMIESTEN TODISTUKSET RÄJÄHTEISTÄ.

        http://www.youtube.com/watch?v=xx-k71UEBWE NYC Firefighters, 9/11

        -Me ehdimme ulos, ehkä korttelin päähän.
        -Me ehdimme ainakin kahden korttelin päähän.
        -Ja me näimme sen räjähtävän, kerros kerrokselta.
        -BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...
        -Se näytti ihan siltä, kuin he olisivat tarkoituksella räjäyttäneet rakennuksen.
        -BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...BOOM...
        -Kyllä...räjäyttäneet.
        -Räjäyttäneet koko matkan alas asti, minä katsoin ja juoksin....

        http://www.youtube.com/watch?v=_uc-MW0pQ58 911 fireman testimony either this guy

        Videon kohta 01:45-------->

        -Mitä tapahtui?
        -Se oli räjähdys
        -Aulassa räjähti...kolmannen räjähdyksen jälkeen koko aula romahti
        -Millaista se oli?
        -Kauheaa....kauheaa
        -Kuin helvettiä
        -Sinä et halua tietää
        -Koko rakennus vain romahti kasaan...aulassa
        -Oliko siellä muita räjähdyksiä
        -Oli...oli, todellakin muita räjähdyksiä, olimme matkalla portaita ylöspäin kun koko paikka räjähti ja aula romahti kasaan
        -En tiedä ensimmäisestä, mutta toinen räjähdys oli kauhea, ja sitten tuli kolmas räjähdys sen jälkeen
        -Kolmas räjähdys?
        -Kyllä
        -Kaikki olivat aulassa valmiina menemään ylös ja sitten se tapahtui, se oli kamalaa
        -Siellä oli ainakin kolme räjähdystä sen jälkeen kun koneet olivat iskeytyneet taloihin.
        -Me tulimme paikalle kun rakennukset jo paloivat, olimme valmiina menemään yläkertaan sammuttamaan kun koko aula räjähti kasaan.

        http://www.youtube.com/watch?v=GpqYftxb1oc 9/11 Key Witness Murdered?

        http://www.youtube.com/watch?v=PfxkcBmZfK0 9/11 - firemen , police saying there are bomb's in the buildings


        http://www.youtube.com/watch?v=jA-e6ttP1jo&feature=autofb World Trade Center 1: räjäyttäminen syyskuun 11:ntenä 2001

        http://video.google.com/videoplay?docid=9153709212181510877 Loose Change 2nd Edition - Suomi tekstit - Finnish subtitles

        http://www.youtube.com/watch?v=mv_Umewl7NA Japanese Parliament questions 9/11 Official Story - part 1


    • auki
      • realisti4

        Sääliksi käy näitä kaiken maailman salaliittoihin uskovia. Yleensä heillä on kyllä muutenkin ongelmia elämässään.
        Heitä täytyy siis yrittää ymmärtää ja antaa heidän keksiä näitä satuja.


    • Never ending story

      Sääli on sairautta...olet siis sairas...ota lääkkeesi säännöllisesti.

    • Anonyymi

      perustavat uudentyyppisen purkufirman.

      Roudataan purettavan rakennuksen yläkerroksiin 20 000 litraa kerosiinia, räjäytetään sen kerroksen kantavista rakenteista 1/3 osaa pois, odotetaan tunti, kuljetetaan romut pois ;)

      Tällä tyylillä säästyy viikkojen työt.

    • Anonyymi

      Analogia lobbaajan ja idiootin välillä?
      Samasta kynästä:

      "3A "Niinhän se on, että tuollainen onnettomasti suunniteltu teräsrunkoinen rakennus kun ottaa kunnolla tulipaloa jostain kohtaa, teräs väsyy heti, ja koko komeus tulee ryskyen alas, vastustamattomalla voimalla."

      3B "Älytön määrä räjähteitä tarvittaisiin tuollaisten valtavien talojen romahduttamiseen, koska rakenteet täytyy ampua katki joka paikasta, että homma onnistuisi. Eihän sellaisen pommimäärän asentaminen olisi mitenkään voinut keltään onnistua huomaamatta.""

      Tämä 'fysikaalisen reaktion kaavan' kuuluttaja toimii kuten yllä. Todettu on, että pari kerrosta vaurioituu lentokoneen toimesta ja rakennus sortuu kotvan kuluttua, mutta jos perustelet, että se ei ole mahdollista ja päädyt räjähdepurkuun, niin jo tarvitaankin helvetillinen määrä ja koko tornin kattava panostus räjähteillä?

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000580&posting=22000000038459074

      :D

      PS. Kerosiini jatkoi matkaansa "fysikaalisen kaavan" mukaisesti vastaisesta seinästä ulos ja kerosiini EI ole räjähdysaine, palonopeus optimiolosuhteissa 20m/s.

      Klassisessa propositiologiikassa pätevät seuraavat lait:

      Principium exclusi terti (lat. kielletyn kolmannen laki), jonka mukaan jokainen lause on aina tosi tai epätosi.

      Principium exclusi contradictionis (lat. kielletyn ristiriidan laki), jonka mukaan mikään lause ei voi olla sekä tosi että epätosi.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Propositiologiikka

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe