Austraalia antaa mallia

pääkallokalle

Taivalkoskellakin tuttu ja tunnettu ilmiö, vaijettu vaan aika tehokkaasti.
Nyt kissa pöydälle ja keskustelemaan :)





http://www.hs.fi/kotimaa/Australia tekee laajan selvityksen lasten hyväksikäytöstä/a1305614711275

Näin austraaliassa.
ja näin Suomessa.

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/kyyjarvella-viime-vuonna-yli-300-ilmoitusta-lapsen-seksuaalisesta-hyvaksikaytosta/1200720

Poliisille tehtiin viime vuonna noin 1 700 ilmoitusta lasten hyväksikäytöstä, kun määrä oli vuotta aiemmin noin tuhat. Asiasta kertoo Sunnuntaisuomalainen.
Hyväksikäyttörikosten määrä on 2000-luvulla kaksinkertaistunut. Vuosittain niistä annetaan noin 250 tuomiota.

1 500 asukkaan Kyyjärvi Keski-Suomen pohjoisosissa nostatti viime vuonna tilastopiikin, kun kunnasta kirjattiin noin 300 rikosilmoitusta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Komisario Reima Rossin mukaan huimia lukuja selittävät kahdenkymmenen vuoden takaiset tapahtumat, joissa yksi alaikäisenä uhriksi joutunut on tullut aikuisena tekemään rikosilmoitusta.

Kyyjärvellä lapsuutensa viettänyt Arja Lehto, 31, uskalsi puhua perheessä tapahtuneesta väkivallasta ja naapurinsedän hyväksikäytöstä poliisille vasta aikuisena. Samalla selvisi, että miehellä oli ollut ainakin kuusi uutta uhria. Lehdon osalta rikokset katsottiin vanhentuneiksi.

Tähän lisätään insesti tapaukset niin luku on 3500kpl

suurin osa uhreista on ollut lestadiolais viikkeen uhreja, tämä tilasto todistaa saumattomasti että kaikista rikollisjärjestöistä ehdottomasti vaarallisin on lestadiolainen herätysliike.

Järjestö on salannut tietoisesti pedofili sekä insesti rikoksia, tämä salailu on ihmisoikeus loukkaus ja tuomittava rikos.

http://www.ihmisoikeudet.net/index.php?page=lapsen-oikeuksien-sopimus

Insesti on sallittua lestadiolais opeissa mutta, Suomen laki kieltää sen, taas on lestadiolainen herätysliike lakia vastaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Insesti

Sitten viedeo jossa puhutaan lestadiolaisten pedofili sekä insesti rikoksista.

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/lestadiolainen_liike_salasi_lasten_hyvaksikayton_80321.html

Insesti on tukittu ja todettu lestadiolaisten yhteiseksi salaisuudeksi.

http://blogit.iltalehti.fi/teuvo-peltoniemi/2011/05/19/insesti-jo-vuosikymmenia-sitten-lestadiolaisten-yhteinen-salaisuus-2/

Sitten lopuksi artikkeli jossa myönnetään kaikki yllä olevat rikokset ja niiden laajuus.

http://weareallafricans.puheenvuoro.uusisuomi.fi/68514-lestadiolaiset-myontavat-laajan-pedofilian-ja-virheensa-tapausten-kasittelyssa

20

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vikapäitä kaikki

      Kaikissa yhteiskuntaluokissa sitä esiintyy, ei pelkästään lestadiolais liikkeessä

    • vahojamuistoja

      Muistaako joku tapauksen kun, Taivalkoskella maatilan tyttö joutui isänsä kanssa kaksin olemaan kotona ja navetoimassa, äiti oli ilmeisesti pakollisen syyn vuoksi poissa kotoa.

      Huomattiin heti muutos tytössä ja kohta hän jo tappoi itsensä, isä oli tunnettu lestadiolais puhuja.


      Onpa hyvä että voi johonkin purkaa näitä meidän kylän törkeimpiä asioita, aikaisemmin jos on puhunut jotain niin työpaikka on heti mennyt.

      Lapsien raiskaus on aina rikos! myös lestadiolaisille!!

      • liinu

        Se on aina rikos, kaikille. Uhrin takia ei oo hyvä, että asia leviää kovin laajalle, mutta uhrin on saatava heti apua. Ei ennen oo tajuttu, eikä etes uskottu, että semmosta vois tapahtua.


      • Hei, kiitos tiedosta

        Nimiä pöytään, ja alkaa tapahtua. Kiitos.


    • Saarnaajamies

      Eipä oo enää lauluseurojakaan...kyllä on mennyt mallilleen !

      • KYPY

        Elä muuta sano Minutki 16-vuotiaana lauluseuroissa lahkolaisemäntä manasi helevettiin, ihan tuosta vain, ohkulukiessaan. No onhan tätä helevettiä kyllä riittänykki!


      • käpy
        KYPY kirjoitti:

        Elä muuta sano Minutki 16-vuotiaana lauluseuroissa lahkolaisemäntä manasi helevettiin, ihan tuosta vain, ohkulukiessaan. No onhan tätä helevettiä kyllä riittänykki!

        Olisit potkaissut!


    • Kristusveressä

      Lapsien vika jos raiskatuksi joutuvat, saarnamiehet ovat joutuneet paholaislapsen seksuaaliseen houkutukseen.

      Kyllä saarnamiehet ovat henkisesti voimallisia kun paholaisen järjestämän raiskauksen jälkeenkin uskovat omaan puhtauteen.
      Hyi niitä lapsia ja ihmisiä jotka alkaa anteeksiannon jälkeen julkisesti puimaan näitä "pedofilia" tapauksia.

      Sen verran voin avata tietämystäni että, lähipiirissäni oli vastaava tapaus jossa saarnamies joutui perhetuttuni lapsen viekoittelemaksi.
      Hyvin hän siitä selvisi kun seurakunta antoi tukensa.
      Lapsi yritti kaikkensa jotta saarnaaja olisi menettänyt maineensa.

      Rankka ja henkisesti voimia vaativa tapaus kuulema kun joutuu jumalan ja pirun välikappaleeksi vastoin tahtoaan kertoi saarnamies.

      Jumala rankaisee niitä jotka saarnamiehiä pilkkaavat tai tuomitsevat, ei se näiden jumalallisten ihmisten vika ole, muistakaa lapsenne on joutunut riivatuksi ja syy pedofiliaan on heissä.

      • EI LAHKOLAINEN

        ETTÄ SAARNAMIES JOUTUI PAHOLAISLAPSEN VIRKOITTELEMAKSI ! OLETKO KARANNUT HOITIOLAITOKSESTA VAI OLETKO LAHKOLASIA YLIJÄÄMÄNAISIA, JOTKA EIVÄT MIESTÄ SAA MUUTEN KUIN JAKAMALLA TAVARAA LAHKOLAISILLE, NIIN SAARNAMIEHILLE KUIN MIEHILLE, JOITTEN VAIMOT OVAT JATKUVASTI JOKO RASKAANA TAI TAI JUURI SYNNYTTÄNEITÄ. ONKO TÄSSÄ SELITYS SILLE, MIKSI LAHKOLAISTEN SUVISEUROJEN JÄLKEEN EI KYSEISiLTÄ PAIKKAKUNNiLTA LÖYDY MISTÄÄN PUTIIKISTA KORTONKEJA? TÄYTYYHÄN NÄMÄ " EI AVIOVAIMOT" SUOJATA,ETTEI SYNNY AVIOTTOMIA LAPSIA...TAI SITTEN USKONVELJEN NÄKÖISIÄ !
        JA ETTÄ " RANKKA JA HENKISESTI VOIMIA VAATIVA TAPAUS, KUN JOUTUI JUMALAN JA PIRUN VÄLIKAPPALEEKSI VASTOIN TAHTOAAN!" RAISKATTUAANLAPSEN !!!
        OKEASTAAN AINAKIN NÄMÄ SAARNAMIEHET JA KIIHKOISIMMAT LAHKOLAISET PITÄISI KUOHITA.. MUTTA JOS ASIA ON NIIN, ETTÄ MYÖSKIN NÄMÄ LAHKOLAISNAISET OVAT KASVATETUT MAKAAMAAN KENEN TAHANSA USKONVELJEN" KANSSA,NIIN SEHÄN ON HEIDÄN ASIANSA.
        MUTTA SE LASTEN RAISKAAMINEN ! OLEN AINA OLLUT SITÄ MIELTÄ, ETTÄ JOKA AVUTTOMALLE, PUOLLUSTUSKYVYTTÖMÄLLE LAPSELLE TEKEE PAHAA, OLISI YKSINKERTAISESTI LIKVIDOITAVA !!! LASTENSUOJELUVIRANOMAISTEN PITÄISI ENNENKAIKKEA LAHKOLAISALUEELLA PITÄÄ KORVANSA JA SILMÄMSÄ AUKI.


    • näinonniolluaina

      On väärin syyttää herätysliikettä hyväksikäytöistä ja lapsien raiskauksista, Pappi on sen sanonut varsin suorasanaisesti, samoin kertoivat herätysliikkeen puhujat.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012122716494695_ul.shtml

      Alla juttu:

      Italiassa katolinen pappi on nostattanut hälyn perheväkivaltakommenteillaan. Hän sanoi, että naiset ovat itse syypäitä kotona kokemaansa väkivaltaan pukeutumalla provosoivasti ja laiminlyömällä kotityöt.

      - Miten usein näemme tyttöjä ja varttuneita naisia niukasti pukeutuneena provokatiivisiin vaatteisiin? kysyi Piero Corsi jouluviestissään, jonka hän oli kiinnittänyt kirkkonsa oveen San Terenziossa Pohjois-Italiassa.

      - He yllyttävät pahimpia viettejä, mikä johtaa väkivaltaan ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Heidän tulisi tutkia omaatuntoaan ja kysyä: aiheutinko tämän itse?

      Perheväkivalta on suuri ongelma Italiassa, ja nettiin laitettu papin viesti herätti vihaisia kommentteja. Kaupunginjohtaja ja alueen piispa tuomitsivat Corsin julistuksen.

      Corsi itse ei perääntynyt.

      - En tiedä, oletko homo vai et, mutta mitä sinä tunnet nähdessäsi alastoman naisen, hän tivasi kommenttia pyytäneeltä RAIn toimittajalta.
      STT-AFP-REUTERS

    • kaikenlaista sitä

      tässä keskustelussa vanhoillislestadiolaiset ovat puolustautuneet hyökkäävällä asenteella koska uskovat olevansa ainoa oikea uskonlahko ja aina oikeassa..totuus mitä eivät voi hyväksyä on....naiset ja lapset ovat ihmisiä eikä työkaluja joita voi kohdella mielensä ja halujensa mukaan..he eivät piittaa naisten ja lapsien tunteista yhtään mitään..saarnamiehet ja joomiehet jotka itse ovat tulleet hyväksikäytetyiksi pitävät samaa rinkiä yllä....maailma muuttuu ja vanhenee mutta heillä on ajankaskukin erillainen kuin muilla uskontokunnilla..itse uskon että ajanlasku alkoi 2013v sitten..

      • kaikkea kanssa sitä

        Kerrohan sitten millainen se ajanlasku on kun tunnut tietävän. Nyt on 2013 vuosi, ei siihen uskoa tarvi ees sinapinsiemenen vertaa.


    • "vl"sanassanne

      me ei mitään puolustella. kaikki pedofiilit uskontoon katsomatta ansaitsee rangaistuksen ja mielestäni sterilisaatio kuuluisi osana tuomioon. ja jos uskontoa on käytetty apuna ja pelokkeena teoissa niin se olkoon rangaistuksen koventamisperuste.ei kukaan uskoivainenkaan pidä pedoa uskovaisena; sellainen on murhamiestäkin pahempi.

      • EI LAHKOLAINAN

        STERILISAATIO EI OLE NÄILLE MIKÄÄN RANGAISTUS ! KUOHITA NE PITÄÄ, EIKÄ TEHDÄ AINASTAAN SIITOSKYVYTTÖMIKSI! KALUHAN SEISOO, VAIKKA STERILISAATIO OLISI TEHTY.


      • sakset1
        EI LAHKOLAINAN kirjoitti:

        STERILISAATIO EI OLE NÄILLE MIKÄÄN RANGAISTUS ! KUOHITA NE PITÄÄ, EIKÄ TEHDÄ AINASTAAN SIITOSKYVYTTÖMIKSI! KALUHAN SEISOO, VAIKKA STERILISAATIO OLISI TEHTY.

        Lestadiolaisten perheissä äidit ovat niitä pahimpia lapsilleen, sulkevat silmänsä pahuudelta, mitä lapset kokevat isiensä taholta. Kuohita pitää todellakin rankimman kautta.


    • Sensuurie

      Sensuuri on Taivalkoskella IN :)

      • Heksksjsnksjdbebdbsbs

        Saarnamiehiä helevetti halolla naamaan ja revitään pää vittu irti ja kustaan rinnuksille, raiskataan lapiolla saatana perseeseen ja paskannetaan haudalle. Siinä teille vittu jeesustelua. Näin paljo minä arvossan teitä saarnamiehet, ja niien puolustajat:) eikä minua kiinosta ihan vittu yhtää teiän jeesuksella tai jumalalla pelottelu.. Paska puhetta, onhan se tietenki hyvä keksintö viisaammilta pitää teidät idiootit rauhallisina. "Paholaisen riivaama" :D ei vittu jos joku täällä on paholainen ni te saatana :D


      • Jannen tytär
        Heksksjsnksjdbebdbsbs kirjoitti:

        Saarnamiehiä helevetti halolla naamaan ja revitään pää vittu irti ja kustaan rinnuksille, raiskataan lapiolla saatana perseeseen ja paskannetaan haudalle. Siinä teille vittu jeesustelua. Näin paljo minä arvossan teitä saarnamiehet, ja niien puolustajat:) eikä minua kiinosta ihan vittu yhtää teiän jeesuksella tai jumalalla pelottelu.. Paska puhetta, onhan se tietenki hyvä keksintö viisaammilta pitää teidät idiootit rauhallisina. "Paholaisen riivaama" :D ei vittu jos joku täällä on paholainen ni te saatana :D

        Mutta minä se kyllä kokeilin.Luonani isoveljeni kuoleman jälkeen kävi hänen kavereitaan puhumassa, lohuttamassa. Tulipa aikaa myöten myöskin tämä, jota Essa,Martit ja Pentti eivät koskaan olleet ottaneet matkaan.Teeskentelijä. No rupesi vihtoriksi lahkolais-opettajalle, joka kävi kosimassa kaikki kotikyläni vanhatpojat ,siitti 12 lasta.
        No minulla oli jo tietoa ja helevetn hyvä muisti. NIINPÄ muka suostuin sänkyyn menemään ja iliman rihmankiertämää. Arvatkaapa, tapahtuiko mitään? No , ei kai,kun minä rupein nauramaan, niin ja oisko muutekaan......


    • peolisdr

      Taivalkosken lastensuojelukin tietää pedofiliasta, naiset olleet mukana kun minua tultiin lapsena pelottelemaan tulimerellä ja muilla peloilla sen jälkeen kun Taivalkosken kunnioitetuin ja pyhin raiskasi minut. olin 7 vuotta silloin. samoin p.l...i tietää, ja muut lestadiolais viranomaiset.

      Taivalkoskella ei kunnioiteta vain SUOMEN valtion rikoslakia, siellä vallan on ottanut lestadiolaislahko, pitäisi erottaa SUOMESTA koko paikka.

    • minnao

      Taas uus pedofili tapaus uskonlahkon sävyttämänä :( voi lapsi raukat.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe