Voiko oikeuden tuomari valehdella?

M-L.Hie

Kyllä, ikävä kyllä..


Monilla kansalaisilla on edelleen se infantiili asenne, että oikeusviranomaiset ovat rehellistä ja moraalinsa pitävää porukkaa! Ei siis ole praktista kokemusta, miten villiä viidakkoa ja likaisia käänteitä kätkee Oikeuslaitoksen julkisivu...

Mutta kun joutuu vuosikausia taistelemaan ihan henkensä edestä, saadakseen laillista ja yhdenvertaista oikeutta, edes kohtuutta! - siinä tulee inhorealismin tasolla näkyviin se... että Oikeuden Tuomarit voivat valehdella! Kuin kirkkain silmin - esittää kirjoitettua valhetta, vastoin kirjoitettuja faktoja, dokumentteja! Ja kun näitä iljettäviä sotkuja katselee, esim. 18 vuotta, eri yhteyksissä, häviää naiivi hyväuskoisuus virkamiesten rehtiyteen! Poikkeuksia aina toki on!

Tuore esimerkki törkeän tason valehtelusta...

Turun Hovioikeus kumosi 31.12.2012 tekemillään päätöksillä ne kansliatuomiot, jotka käräjätuomari Minna Vuolinko teki 15.6.2012. Jutut määrättiin takaisin käräjäoikeuteen, käsittelyä varten.

Mikä oli se peruste, jolla Vuolinko teki kansliatuomiot? Surullista, ja häpeällistä hänen kannaltaan, että päätöksen 5788 peruste oli kirjoitettu valhelause! Se oli tämä ”Hiekkanen on laiminlyönyt ilmoittaa ketä jutussa L 09/4289 on pidettävä vastaajana.”
On edelleen käsittämätön ja uskomaton seikka, että Vuolinko tämän mustaa valkoisella kirjoitti! Eikä vain kerran? Vaan tätä samaa valhetta hän kroonisesti sepitti, yhä uudelleen, kun kantaja (Hiekkanen) teki kanteluita HO:lle.

No, hovioikeuden jäsenet (4) osasivat lukea selvän tekstin, jo 17.1.2012 kirjoitetun, kenet kantaja nimeää vastaajaksi. Ja myöhemmin tämä selvä seikka näkyy useissa oikeusasiakirjoissa. On mahdotonta kuvitella, ettei Vuolinko osannut lukea selvästi kirjoitettua tekstiä? Kyllä tuomarin virassa tulee olla normaali sisälukutaito?

Valheet ja vastustus!

Mitä sitten tehdä, kun oikeusistuimen tuomari antaa näyttöjä valheesta? Pitääkö ne vain hyväksyä, sulattaa? Ei missään tapauksessa. Tuomarinvala sanoo: ”tahdon toimia totisena ja rehellisenä tuomarina”. Ja niin alkoi kujanjuoksu tuomarin valheiden ja niiden vastatoimien kanssa! KUN Vuolinko kirjoitti valheita, kantaja (Hiekkanen) teki kantelun. Tuomarinvala. Ja taas ja taas.
Jokaista tuomarin kirjoittamaa valhetta vastaan tuli vastapaukku! Oikein koomisen traaginen näytös! Ja syystä...

Lopuksi Minna Vuolinko kirjoitti 11.10.2012 ( HO:lle kanteluvastineessa S 12/1401) näin:

” Kuuden kantelun tekeminen samoista asioista ei ole mitenkään perusteltua. Menettelyä on pidettävä shikaaniluontoisena.”

Entä sitten?

Kantaja (valehtelun kohde) jatkoi. Lähti 7. kantelu. Sähköpostissa, näin:
”Jos Vuolinko kokee Hiekkasen useat kantelut shikaaniluonteisena, hän on itse antanut aihetta, kroonisella valehtelulla. Shikaaniluonteisesti, vastoin oikeusasiakirjojen tekstejä, vahingoittamistarkoituksessa. Tuomarin harkintavaltaa käyttäen Vuolinko on tuhonnut Hiekkasen oikeussuojan. Laillisen oikeuden saada käsitellä juttua L 09/4289 lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Laki on sama kaikille, myös tuomarille. Lokakuun 25. päivänä 2012.”

Mutta koska nyt Vuolingon valheille on saatu piste, on kumottu ne kaksi päätöstä, jotka valheen perusteella tehtiin 15.6.2012, on aika kysyä … ei että saako tuomari valehdella... (he tekevät sitä!) - vaan MIKSI tuomari valitsee valheen seikan?

Herää myös kysymys, että ilmeisesti tarvitaan tällaisia ikäviä esimerkkejä? Näistä voi moni ottaa onkeensa? Voi harkita, pysyykö laillisella ja moraalisella tiellä? Ja jos lipsuu, niin pelissä voi olla koko loppuelämän haitta?

Kantaja (H.) on asiallisesti ja ajoissa (keväällä 2012) muistuttanut tuomaria, että hänen menettelyvalikoimansa voivat olla hänelle pahaksi? Tuomarin toimi on äärimmäisen vastuullinen. Siinä tehdyt (tahalliset) virheet ovat verrattavissa murhatekoon. Väärillä tuomioilla, valheilla, voidaan kansalaisen elämä tuhota! Nyt ei onneksi näin käynyt...

Kun juttujen käsittelyä käräjäoikeudessa tuonnempana jatketaan, on selvää, että on pysyttävä kaidalla Lain tiellä, nuhteettomassa moraalissa, eikä vippaskonstit tule menestymään.
Jo yli 3,5 vuotta (tahallisesti?) venytetty juttu ansaitsee kunniakkaan käsittelyn ja oikean ratkaisun. On kuitenkin (ihmistasolla) annettava anteeksi kt Vuolingolle, ja loppuseuraamuksia jokainen kantaa itse.

39

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • looginen linja
    • ttppii

      No tuosta vuodatuksesta ei saa kyllä mitään selvää.

      • Relaa!!

        No, parasta lukea vaikka Aku Ankkaa! Kaikilla ei sytytä


      • Valheeseen perust.
        Relaa!! kirjoitti:

        No, parasta lukea vaikka Aku Ankkaa! Kaikilla ei sytytä

        Se siinä onkin niin törkeää, että käräjätuomari teki päätökset 15.6.2012 VALHEESEENSA perustaen!

        Ja Turun HO totesi 31.12.2012 ----- "Käräjäoikeudella ei ollut aihetta jättää asian käsittelyä sillensä manitsemallaan perusteella." Päätös nro 2726.

        Tämän virheen nyt ymmärtää pässinpääkin!


      • valehtelu laillista
        Valheeseen perust. kirjoitti:

        Se siinä onkin niin törkeää, että käräjätuomari teki päätökset 15.6.2012 VALHEESEENSA perustaen!

        Ja Turun HO totesi 31.12.2012 ----- "Käräjäoikeudella ei ollut aihetta jättää asian käsittelyä sillensä manitsemallaan perusteella." Päätös nro 2726.

        Tämän virheen nyt ymmärtää pässinpääkin!

        Joo, kun Suomeen tehtiin lakiaa, niin ylempikasti ssai jättää pois itsensä lain ulkopuolelle. Näitä ovat tuomarit, lääkäri yms...Montako väärinlausuttua todistusta on mennyt läpi, kun lääkäri ja tuomari valehtelee paperit. Tää on tosi, niin "Tapio Rautavaaran korttipakka".


      • virkavirhe
        valehtelu laillista kirjoitti:

        Joo, kun Suomeen tehtiin lakiaa, niin ylempikasti ssai jättää pois itsensä lain ulkopuolelle. Näitä ovat tuomarit, lääkäri yms...Montako väärinlausuttua todistusta on mennyt läpi, kun lääkäri ja tuomari valehtelee paperit. Tää on tosi, niin "Tapio Rautavaaran korttipakka".

        Kelassa usein toimii lakinaiset, joiten toimialan tehtäviin ei kuulu Kelan asiakaspalvelu, kuten tässäkään tapauksessa, kuten myöhemmin on tullut ilmi nimi Holappa. Kelassa Holappa hoitaa Kelan sisäisiä asioita, kuten väärinkäytösasioita sekä alueittaisten ja valtakunnallisten tilastojen ja raporttien laadintaa.

        6 § Hallinnon oikeusperiaatteet
        Viranomaisen on kohdeltava hallinnossa asioivia tasapuolisesti sekä käytettävä toimivaltaansa yksinomaan lain mukaan hyväksyttäviin tarkoituksiin. Viranomaisen toimien on oltava puolueet-tomia ja oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden. Niiden on suojattava oikeus-järjestyksen perusteella oikeutettuja odotuksia.

        Holappa toimii toimialansa ulkopuolella, joka vakava rikos monella tasolla.


    • lex-fin-lex
    • Moraali hukassa

      Ei tässä kerrottu tapaus ole poikkeus! Oikeuden tuomarit ovat joskus niin röyhkeitä, että lain nimessä laskettelevat pelkkää soopaa. Ja kun juuri kukaan ei rohkene puuttua, niin läpi menee!

    • SISKO@

      kiitos, että jaksoit taistella, on varmasti raskasta.

      voimia.

      • Valheen jäljet

        Kiitos rohkaisusta! Ed.nimmari...

        Elämä on taistelua, kehdosta hautaan. Joskus vähemmän, joskus enemmän?
        Toisilla vähemmän, toisilla enemmän?

        Raskasta? Kyllä se silloin v. 2009 oli. Kela ei maksanut sv-päivärahaa, työnantaja ei amksanut loppupalkkaa, odotin päätöstä työkyvyttömysyeläkkeestä. Olin lähes 3 kk vailla mitään tuloa! Lainasin rahaa ystäviltä... olivat laupiaita...

        Ja sitten. Kun tuo Erityisasuntosäätiö pysyi laittomuudessaan, eli työsopimuslain vastaisesti jätti loppupalkan maksamatta, työsuojeluviranomainen näki ainoaksi tavaksi hakea palkkasaatavaa käräjillä.

        JOS olisin ollut paremmin toimeentuleva, en siis niin rutiköyhä --- niin olisin viis veisannut! Tehkööt väärin, pidättäkööt palkan! Mutta? Köyhällä ei ole varaa menettää vuokrarahaansa, välttämätöntä leipäänsä!

        Joo. Raskasta se oli syksyllä 2009. Ja oli siis viime vuonna 2012. KUn näki, kuinka oikeuden tuomari kallistui vastapuolen (työnantajan ja tämän juristin) toiveita noudattamaan! - Että siis jutut jätetään sillensä... ja tämä työntekijä-rääpäle jää nuolemaan haavojaan!

        Mutta kiitos Turun hovioikeuden jäsenten oikeusmoraalin, he eivät lakaisseet maton alle käräjätuomarin törkeänä pidettävää vääryyttä! Pahaksi paisunutta linjaa, jossa tuomarin harkintavalta on silkkaa mielivaltaa!

        Sanoohan perusoikeus 21 § mm. näin: "... jokaisella on oikeus saada asiansa KÄSITELLYKSI lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa." Siis, käsitellyksi. Se on ihan eri asia, kuin että käräjätuomari paukuttaa ratkaisun kansliassaan... jättää juttujen aineellisen sisällön sikseen ... mutta sälyttää vastapuolen vaatimat oikeudenkäymiskulut ( n.7000 e) maksettavaksi!

        Järkyttävää sokeutta, pahuutta, mielivaltaa!

        Ja, kun se näin pahaksi se paise kasvoi, niin olikin loogista, että sen aika on saada totuuden ja oikeuden puukkoa osakseen.

        Siis on niin, että pienellä asteella oleva vääryys --- siihen ei aina pääse käsiksi? Mutta usein kärsivällisesti odotettuaan -- se kasvaa, maksimoituu, ja silloin ns. "sokea reettakin" näkee, että huh,huh!

        Paradoksaalista on tämä: elokuussa 2008 erääntyneestä loppupalkasta on M-L Hiekkasella edelleen saamatta 1/3 ! Ja on vuosi 2013...

        Pitäisikö tällaiset työnantajan laittomuudet, työsopimuslakirikkomukset oikein tuomioistuimen siunauksella piilottaa? Niin yritti kt Vuolinko, valheella sitä vahvistaen. Mutta epäonnistui. Ja tilasi samalla itselleen -- ehkä lähes loppuikää ja työuraa koskevan tahran.

        Ehkä joku toinen tuomari oppii? Ettei ainakaan valheeseen ryhdy?


    • Seuraillut

      Muistuu mieleen esimerkkejä, mutta systeemi on se, että kaikin keinoin virkarikoksetkin pyritään saattamaan ns. maton alle. Ja uhrit hiljaisiksi!!

    • Oikeus&moraali

      Ei tosiaankaan tuo kt Minna Vuolinko ollut eikä ole ainoa perättömyyksiin ryhtynyt!
      Hyvä, et ees joku rohkenee nousta tuollaista sikamaisuutta vastaan... :)

    • Missä moraali?

      Muun muassa alla olevan tuomari tietää...


      1 luku

      12 §

      Jos tuomari ilmeisestä huolimattomuudesta tahi ymmärtämättömyydestä tekee väärän tuomion, menettäköön virkansa kokonaan tahi määräajaksi, tahi maksakoon rahasakon, kolmijakoon, aina asianhaarain mukaan, ja korvatkoon kaiken vahingon. Jos hän sen tahallansa tekee, vihasta ja ilkeydestä taikka ystävyyden, lahjain ja voiton tähden, menettäköön virkansa, saamatta sitä koskaan takaisin, korvatkoon myös vahingon, ja lahjat menkööt vaivaisille. Jos joku sellaisen väärän tuomion tähden menettää henkensä tahi kunniansa, menettäköön tuomarikin pahuutensa ja ilkeytensä takia henkensä tahi kunniansa.
      _______________

      Jos Minna Vuolinko surkuttelee kunniansa ja maineensa asiaa, lukekoon em:n tekstin uudelleen...

      • htgrsw

        Ja tämä oli lainaus mistä?

        Enpä tiennytkään, että Suomessa on edelleen kuolemantuomio voimassa...
        Oletko varma, että et ole siteerannut lakia, joka ei enää olisi voimassa?

        Sehän tietysti asettaisi kyseenalaiseksi kaiken muunkin kirjoittamasi...


    • Moraalitonta menoa

      Joo, kaikki ne valehtelevat, kun niin päättävät. Mutta poikkeuksiakin on, rehellisiä tuomareita, juristeja, jne.

    • Vastuuta!!

      Älä edes kysy, voiko tuomari valehdella? Tietenkin, kun ne laskee sen varaan, ettei kiinni jää. Mutta kansan käräjillä näkyy.

    • No huh huh

      Miten niin voiko? Jumakauta o tyhmä kysymys jos meinaat sitä mitä kuvittelen sun meinanneen! Katot vaan jos huulet liikkuu niin valehtelee se. Luuletko, että tuomari ei kisasen istunnon päälle käy paskalla? Kyllä se on ihminen rahan
      ahneuksineen kaikkineen aivan yhtä korruptoitunut kun kuka tahansa kokoomuslainen. Suosikkini onkin tää Koposen murha,
      missä tuomarin poika teloitti otsaan ampumalla ja hukutti/kadotti raadon järveen.
      Ja sitten kun piti etsiä tuomari niin jengi jääväs ittes ja lopuks
      tuomarin pojalle laitettiin murhasta joku hikinen 5 vuotta.

    • Laki ja oikeutta

      Aika raksuttaa.

      Kt M. Vuolinko on niiden joukossa, joita vaaditaan syytteeseen ja rangaistukseen virkarikoksesta.

      Kyllä sitä saa rötöstellä, mutta aina se ei menesty, eikä pääse tekojaan pakosalle!

    • seurailija+++

      saattoi arvatakin...

    • virkanilkit poseen

      HYVÄ HYVÄ!
      [taputtaa karvaisia käsiään ja nostaa naulakossa olevaa hattua kun seuraavan kerran kulkee naulakon ohi]

      Mitenhän tuollainen virkarikoskeissi saadaan alulle? Rikosilmoitus?

      Minullakin olisi nyt elämäni tilaisuus sellaiseen josta olen jo aikoja haaveillut eli saada joku virkanilkki käräjille virkarikoksesta. Helpoksi asian tekee se että kyseinen virkahenkilö on tunnustanut teon minulle kirjallisesti allekirjoittamassaan kirjeessä, kiistäminen olisikin ollut turhaa koska asiasta on myös kirjalliset todisteet viranomaisen asiakirjoissa. Kertoi sen olevan "yleinen käytäntö" ko. virastossa. Tuo "yleinen käytäntö" tarkoittanee sitä että en ole ainoa joka on joutunut laittoman toiminnan kohteeksi ja taitaa kyseinen virkahenkilö olla tapasarjavirkarikollinen ja vielä kehuskelee sillä. Kyseessä lienee ainakin virka-aseman väärinkäyttö.

      • sfsecshg

        Mahtaa olla käpyinen elämä, jos haaveet ovat tuota luokkaa. No, ei kun onnea matkaan, jos jutun voitat, niin ehkä pystyt katkeruudeltasi taas vähän elämäänkin.


      • IloaMatkaan!!
        sfsecshg kirjoitti:

        Mahtaa olla käpyinen elämä, jos haaveet ovat tuota luokkaa. No, ei kun onnea matkaan, jos jutun voitat, niin ehkä pystyt katkeruudeltasi taas vähän elämäänkin.

        Aloittaja ei ole tippaakaan katkera, vaan täysin realistinen! Ei elätä turhia toiveita Suomen hallinto-ja oikeusjärjestelmän mädännäisessä suossa, mutta ei ole myöskään pessimistinen... ja velttoilija!

        Ei pessimisti, ei yltiöopitimisti, vaan realisti. Se estää katkeruuden, kun katsoo asioita ilman kuvitteluja!

        Kun ei ole ns. mitään menetettävää, on vain saatavia! Haaveiden aika oli joskus hamassa nuoruudessa, kun ei elämä ollut vielä opettanut läksyjään...

        Elämä on TÄYTTÄ elämää silloin, kun ei pakene myöskään vaikeuksia ja koetuksia! Niin se on ollut TÄYTTÄ elämää -- pitkään, eikä tarvitse hävetä kun katsoo peiliin! Sieltä ei näy pelkurin, lusmuilijan ja luuserin pärstää... vaan totisen taistelijan, joka on sekä VOITTANUT että hävinnyt, ja näin siis oppinut

        REALISTISUUDEN!

        Sitä voi suositelle myös nimmarille: sfsecshg!

        Ala elämään täyttä elämää, joka ei ole vain retorisia ja tappionhajuisia kommentteja Suiomi24 sivulla!

        :) :-)

        Hymyä huuleen!


      • Mitä sitten????

        virkanilkit poseen
        9.11.2014 11:


        Siitä vain eteenpäin! Opiskele miten asioissa menetellään...
        Jos - kun näyttö on selkeä, niin asia lähtee etenemään.
        Ne viisi Kelan työntekijää tämä kt M. Vuolinko tuottivat ( kiitos siitä) niin selkeät ja vahvat virkarikosten tunnusmerkistöt, ettei asioiden käsittelyyn nähty estettä laillisuusvalvojankaan tiukassa sihdissä!!

        Virkamiesten ja hallintokoneistojen röyhkeys selittyy juuri sillä, etteivät kansalaiset viitsi ja jaksa vaatia rötöstelijöitä tilintekoon. Eikä sitä pidä ihan heppoisilla perusteilla vaatiakaan! Pitää olla tiivis ja TÄYSI näyttö!

        Mitään "tunnustamista" ei tarvita, harvoin rikolliset tunnustavat? Kiistävät vain loppuun saakka.

        Sitä varten juuri on olemassa rikousoikeusjäjestelmä. KUN tekijät eivät itse näe eivätkä kuule, eivätkä tajua omia tekosiaan, tarvitan objektiiviset tahot niitä tuomitsemaan jne. ( Ja silti nämä rikolliset kiistävät ja puolustelevat, yleensä, ja koettavat selittää kuinka putipuhtoisia he olivat - ovat!)

        Höpö. Ei tarvitse olla rikosoikeuden professori eikä järjen jättiläinen, nähdäkseen MISSÄ on mm. rikottu virkarikosepäilyn tasolla....

        Laki on sama kaikille. MYös käräjätuomaria se koskee, ja Kelan mielivaltaisia päätöstehtalijoita!

        Mitenkähän sitten naamat menevät, kun julkistuu KIRJA:
        - KELAKONEISTO & kansalaiset! Siinä nämä Kelatädit ja - sedät ja käräjäväki esiintyvät omilla nimillään, omilla sanoillaan, rötösroolinäytöksissä?

        Eikä sensuuri tepsi. Julkisin varoin rarjoitettu julkisen vallan käyttö on julkisen kritiikin alaista....


      • +++++++
        Mitä sitten???? kirjoitti:

        virkanilkit poseen
        9.11.2014 11:


        Siitä vain eteenpäin! Opiskele miten asioissa menetellään...
        Jos - kun näyttö on selkeä, niin asia lähtee etenemään.
        Ne viisi Kelan työntekijää tämä kt M. Vuolinko tuottivat ( kiitos siitä) niin selkeät ja vahvat virkarikosten tunnusmerkistöt, ettei asioiden käsittelyyn nähty estettä laillisuusvalvojankaan tiukassa sihdissä!!

        Virkamiesten ja hallintokoneistojen röyhkeys selittyy juuri sillä, etteivät kansalaiset viitsi ja jaksa vaatia rötöstelijöitä tilintekoon. Eikä sitä pidä ihan heppoisilla perusteilla vaatiakaan! Pitää olla tiivis ja TÄYSI näyttö!

        Mitään "tunnustamista" ei tarvita, harvoin rikolliset tunnustavat? Kiistävät vain loppuun saakka.

        Sitä varten juuri on olemassa rikousoikeusjäjestelmä. KUN tekijät eivät itse näe eivätkä kuule, eivätkä tajua omia tekosiaan, tarvitan objektiiviset tahot niitä tuomitsemaan jne. ( Ja silti nämä rikolliset kiistävät ja puolustelevat, yleensä, ja koettavat selittää kuinka putipuhtoisia he olivat - ovat!)

        Höpö. Ei tarvitse olla rikosoikeuden professori eikä järjen jättiläinen, nähdäkseen MISSÄ on mm. rikottu virkarikosepäilyn tasolla....

        Laki on sama kaikille. MYös käräjätuomaria se koskee, ja Kelan mielivaltaisia päätöstehtalijoita!

        Mitenkähän sitten naamat menevät, kun julkistuu KIRJA:
        - KELAKONEISTO & kansalaiset! Siinä nämä Kelatädit ja - sedät ja käräjäväki esiintyvät omilla nimillään, omilla sanoillaan, rötösroolinäytöksissä?

        Eikä sensuuri tepsi. Julkisin varoin rarjoitettu julkisen vallan käyttö on julkisen kritiikin alaista....

        sfsecshg
        9.11.2014 23:31
        0
        Sulje
        Mahtaa olla käpyinen elämä, jos haaveet ovat tuota luokkaa. No, ei kun onnea matkaan, jos jutun voitat, niin ehkä pystyt katkeruudeltasi taas vähän elämäänkin.
        ____________________________________
        Joo... näkee että itse nimmari (tyyppi) sfsecshg on katkera, kateellinen jne.
        Pimeä viesti!!!


      • virkanilkit poseen
        sfsecshg kirjoitti:

        Mahtaa olla käpyinen elämä, jos haaveet ovat tuota luokkaa. No, ei kun onnea matkaan, jos jutun voitat, niin ehkä pystyt katkeruudeltasi taas vähän elämäänkin.

        Mikähän persläpi sinä olet nimim. sfsecshg kun kuvittelet voivasi arvostella kenenkään elämänarvoja. Katkera en ole ja pidän kiinni omista laillisiata oikeuksistani viimeiseen pykälään ja momenttiin saakka. En ole sellainen velliperse ja luuseri kuten useimmat suomalaiset ovat jotka antavat noiden virkanilkkien kushettaa itseään.


      • virkanilkit poseen
        Mitä sitten???? kirjoitti:

        virkanilkit poseen
        9.11.2014 11:


        Siitä vain eteenpäin! Opiskele miten asioissa menetellään...
        Jos - kun näyttö on selkeä, niin asia lähtee etenemään.
        Ne viisi Kelan työntekijää tämä kt M. Vuolinko tuottivat ( kiitos siitä) niin selkeät ja vahvat virkarikosten tunnusmerkistöt, ettei asioiden käsittelyyn nähty estettä laillisuusvalvojankaan tiukassa sihdissä!!

        Virkamiesten ja hallintokoneistojen röyhkeys selittyy juuri sillä, etteivät kansalaiset viitsi ja jaksa vaatia rötöstelijöitä tilintekoon. Eikä sitä pidä ihan heppoisilla perusteilla vaatiakaan! Pitää olla tiivis ja TÄYSI näyttö!

        Mitään "tunnustamista" ei tarvita, harvoin rikolliset tunnustavat? Kiistävät vain loppuun saakka.

        Sitä varten juuri on olemassa rikousoikeusjäjestelmä. KUN tekijät eivät itse näe eivätkä kuule, eivätkä tajua omia tekosiaan, tarvitan objektiiviset tahot niitä tuomitsemaan jne. ( Ja silti nämä rikolliset kiistävät ja puolustelevat, yleensä, ja koettavat selittää kuinka putipuhtoisia he olivat - ovat!)

        Höpö. Ei tarvitse olla rikosoikeuden professori eikä järjen jättiläinen, nähdäkseen MISSÄ on mm. rikottu virkarikosepäilyn tasolla....

        Laki on sama kaikille. MYös käräjätuomaria se koskee, ja Kelan mielivaltaisia päätöstehtalijoita!

        Mitenkähän sitten naamat menevät, kun julkistuu KIRJA:
        - KELAKONEISTO & kansalaiset! Siinä nämä Kelatädit ja - sedät ja käräjäväki esiintyvät omilla nimillään, omilla sanoillaan, rötösroolinäytöksissä?

        Eikä sensuuri tepsi. Julkisin varoin rarjoitettu julkisen vallan käyttö on julkisen kritiikin alaista....

        Minulla on kirjalliset todisteet kaikista (tässä on useita kohtia) väärinkäytöksistä ja lisäksi yhdestä kirjallinen tunnustus oikein allekirjoitettuna. Olen ollut kirjeenvaihdossa noiden virkanilkkien kanssa ja siitä tuo tunnustus on, muuten ei maksa vaivaa inttää enää heidän kanssaan kun eivät pysy totuudessa ollenkaan, asiakirjat todistavat nuo valheet.

        Mitä tässä ihan ensimmäiseksi käytännössä pitäisi tehdä? Marssia poliisiasemalle noiden todisteiden kanssa ja tehdä rikosilmoitus? Vai pitäisikö ensin tehdä kantelu esim. oikeusasiamiehelle? Vai molemmat, tai jotain muuta, jos niin mitä?


      • eteenpäin+++
        virkanilkit poseen kirjoitti:

        Minulla on kirjalliset todisteet kaikista (tässä on useita kohtia) väärinkäytöksistä ja lisäksi yhdestä kirjallinen tunnustus oikein allekirjoitettuna. Olen ollut kirjeenvaihdossa noiden virkanilkkien kanssa ja siitä tuo tunnustus on, muuten ei maksa vaivaa inttää enää heidän kanssaan kun eivät pysy totuudessa ollenkaan, asiakirjat todistavat nuo valheet.

        Mitä tässä ihan ensimmäiseksi käytännössä pitäisi tehdä? Marssia poliisiasemalle noiden todisteiden kanssa ja tehdä rikosilmoitus? Vai pitäisikö ensin tehdä kantelu esim. oikeusasiamiehelle? Vai molemmat, tai jotain muuta, jos niin mitä?

        Voisi olla hyvä puhua asianajasi / lakimiehesi kanssa? Toisaalta hekään eivät aina edistä asiaa. Koko oikeusjärjestelmän taso kun pelaa yhtä peliä... Ja asianajajat myötäilevät oikeusviranomaisia, usein siksi, että heidän työpaikkansa on mm. tuomioistuimet, ja he tahtovat elää rauhassa "työpaikkojensa" kanssa...

        Jokainen tapaus on omansa. Mutta muista että virkarikosten syyteoikeuden aika alkaa viidestä vuodesta! Ja vahingonkorvauksia saa vaatia 10 vuoden aikana...


      • virkanilkit poseen
        eteenpäin+++ kirjoitti:

        Voisi olla hyvä puhua asianajasi / lakimiehesi kanssa? Toisaalta hekään eivät aina edistä asiaa. Koko oikeusjärjestelmän taso kun pelaa yhtä peliä... Ja asianajajat myötäilevät oikeusviranomaisia, usein siksi, että heidän työpaikkansa on mm. tuomioistuimet, ja he tahtovat elää rauhassa "työpaikkojensa" kanssa...

        Jokainen tapaus on omansa. Mutta muista että virkarikosten syyteoikeuden aika alkaa viidestä vuodesta! Ja vahingonkorvauksia saa vaatia 10 vuoden aikana...

        "Voisi olla hyvä puhua asianajasi / lakimiehesi kanssa? "
        Ei minulla ole asijanajajaa eikä lakimiestä ja nehän ne vasta nilkkejä taitavat olla ainakin kuuleman ja lukeman perusteella. Tosin minulla on niistä vain hyviä kokemuksia ja niitäkin vain muutama mutta ei tämänkaltaisissa jutuissa.

        Hallinto-oikeuteen olen kolme kertaa valittanut noiden virkanilkkien tekemisistä ja aina voittanut, itse olen asikairjat laatinut. On se ollut niille yllätys kun heidän valheensa ei siellä kelpaa ja naama on ollut nosrunvitulla ainakin vuoden häviön jälkeen, näkemisen arvoista tuokin on. Mutta ei se järki kauaa heidän päässä kestä ja sama touhu alkaa uudelleen noin vuoden kuluttua, kovapäistä porukkaa. Käräjille ne on saatava että oppivat ihmisten tavoille.


    • Kenen voitto!

      Lainaus:

      sfsecshg
      9.11.2014 23:31

      Mahtaa olla käpyinen elämä, jos haaveet ovat tuota luokkaa. No, ei kun onnea matkaan, jos jutun voitat...
      ___________________

      Kommenttia:

      Virallista syyteasiaa ajaa Suomen valtio - vastaan syytetyt, niin asetelma on, että joko
      - Suomen valtio voittaa nämä Kelan ym- rötöstelijät, taikka
      - Suomen valtio häviää em:lle rötöstelijöilleen...

      Näin se menee. Asiat eivät ole enää kenenkään mitättömän kansalaisen käsissä, paitsi toki välillisesti. Etkö ole koskaan ollut oikeusistunnossa?
      Siellä on termi: Suomen valtio vastaan se ja se epäilty, syytetty...

      Jos Suomen valtio voittaa, etu lankeaa myös (rikosasian) asianomistajalle, siis vahingonkorvausten muodossa. Se on melkoisen pitkä penni, mm. Kelan taholla. Ja korko kasvaa kaiken aikaa...

      Eli, kun Kela ei ole suostunut vapaaehtoisesti, eikä edes Vakuutusoikeuden lainvoiman saaneen päätöksen velvoitteella suorittamaan laiminlyötyä sv-päivärahaa v. 2009-2010, Suomen valtion on rikostasolla hoidettava asia kuntoon. Laki suojelee ja laki oikeuttaa edunsaajan asiassa.

      Sitä varten on olemassa laki virkarikoksista, Rl 40. luku.

      Voittaako Suomen valtion oikeuskoneisto Kelan rötöstasot? Sepä vasta kiintoisa juttu, ja tulee olemaan julkinen käsittely!! Hävetä saavat, joa häviävät ja antavat Kelan jatkaa samaan malliin...

    • asiaa++++
    • ++++++

      ???

    • totta kuin rotta

      Ovat nyt kt Vuolingon menettelyt syynissä!

    • Vali-tetta-vasti

      Aloittajan kysymykseen siis vastaus: Kyllä voi. Tuomari ei saisi lain mukaan valehdella, ei olla epärehellinen, mutta sitä lajia sikiää Suomessa enemmän kuin tarpeen!

    • rv 3030

      Ihminen se on tuomarikin. Vastaus on siis: Kyllä!

      • - - -

        Ikävä kyllä, se on niin.

        Mutta kun tuomarin valassa tuomari lupaa toimia "rehellisenä" tuomarina, se onkin eri juttu!

        Ja vielä pahempi juttu on ( oli) vuonna 2012, että tämä kt. Minna Vuolinko ryhtyi tahalliseen, tietoiseen valehteluun. Ja teki siis valheensa perusteella kaksi tuomiota 15.6.2012 - jotka siis Turun HO kumosi 31.12.2012, vailla laillisia perusteita.


    • :) :)

      Se on kuulkaa niin, että Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa nyt kitisee...

      Ei enempää, nyt.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe