AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Hollister

Hollister

17 Vastausta 2 841 Lukukertaa
Onko jollakulla kokemusta? Ensinnäkin että onko ne koot ihan normaalit, mulla on normaalisti koko s, joskus menee xs.
Mulla on tilauksessa lökärit ja kaks paitaa, eli mitä kokoa kannattais ottaa?
Ja sit toiseksi että kuinka kauan sillä paketilla kestää tulla? Ja tuleeko ihan normaalisti postiin niin että voin hakea sieltä? :) Kiitos jos joku osaa auttaa!
Ostin jenkeissä ollessani hollisterilta vaatteita ja mielestäni ehkä vähän pienempiä kuin normaalisti. Suurin ongelma tulis varmaan farkuissa joita ei kuitenkaan ilmeisesti ole ostamassa. Eli osta vaan S kokoa :) Ja kyllä ne vissiin tulee normaalisti postiin.
Mullakin on melkein samat vaatteet tilauksessa. Kauaks se toimitus kestää?
jos on 153 cm pitkä, mikä koko? onko kokoja?
Oon itse ostanut monta kertaa hollisterilta ja abercrombielta vaatteita, toimitus kestää noin viikon ja tulee suoraan kotiovelle:) oothan huomannut toimituskulut? eli 25 euroo
Itselläni koot ovat iha normaalit, en oo huomannu mitää et olis pienmpii
Selvästi ovat mitoitukseltaan pienempiä. Olen kokoa M ja Hollisterin vaatteet ovat kaikki kokoa L kun M ei mahdu. En tilaa vaatteita mistään vaan ostan suoraan liikkeestä kun piipahdan Tukholmassa.
Jep, hollisterin vaatteet ovat pienempiä. Olen kokoa xs, ja hollisterin hupparini on kokoa M. Housujeni koko on s, ja myös collarini on kokoa M.
Hupparit on hihoista ihan normaaleja, mutta tosi lyhyitä. T-paidat on myös pienempiä, mutta ei pituudessa baan yleisesti hieman pienempiä. Housuissa hieman pienempi ero, mutta yhtä kokoa isomman ottaisin kuin normaalisti jos tilaa.
onko kukaan tilannut hollister suomi nettikaupasta? Onko se luotettava,vai pitäisikö maksaa enemmän ja tilata sieltä a,erikasta?
korjaan,amerikasta :)
hollister suomea ei ole olemassakaan, täyttä huijausta sekin ! Oikea sivusto on http://eu.hollisterco.com/
onko jollain kokemusta saako suomi hollisterista rahat takaisin, jos palauttaa tuotteet?
älä missään tapauksessa tilaa suomi hollisterista, huijausta ja huonoa laatua!:(
Mä oon miettiny ihan samaa, oon lapsi oon n. 140cm nii menisiköhän mulle xs? Olen aika laiha, ja hollisteril on ihanii vaatteita <3. Tää ei liity mitenkään hollisteriin mutta kumpi on parempi puhelin iPhone 5 vaii iPhone 4 s? Mulla ittelläni on iPhone5.
Ite oon sen 160 cm pitkä. Lähes kaikki mun muut vaatteet on s tai m kokoa. Hollisterilla on todellakin normaalia pienemmät koot. Esim, lökärit ja normihuppari on kokoa L. Sitten taas t-paidat, ruutupaidat, neuleet ja pitkähihaset on normaalisti M kokoa. Tosin se koko tietysti riippuu siitä, miten löysää/kireää vaatetta haluaa.
Itse olen normaalisti xs, mutta hollisterin hupparit mulla s.
Jos tilaan hollisterilta vaatteita niin kaivan menee suurinpiirteiden että tilaus tulee? Tuleeko tilaukset myös normaalisti että ei mene tuleihin?:)
noin viikko, ei pitäisi mennä tulleihin
 /   /  / Hollister

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta