Keskusta

Santeri Alkio oli Suomessa 1919-1932 olleen kieltolain isä. Sosiaaliministerinä hän lain valmisteli ja presidentille esitteli. Suomalaisten raitistaminen oli lain tarkoituksena, mutta ei se vähentänyt juomista, vaan lisäsi rikollisuutta salakuljetuksen, salakapakkojen, pontikankeiton ja noihin liittyneiden lieveilmiöiden muodossa. Ihmisiä kuoli paljon korvikejuomiin.

Kepu haluaa nyt raitistaa suomalaisia laimentamalla kaupoista saatavan oluen ja siirtämällä nykyisen keskioluen vain Alkossa myytäväksi. Keskusta siis palailee lähemmäs alkiolaisia juuriaan.

Tuo on ainoa keskustapoliittinen asia, josta olen kuullut ja lukenut palattuani lomalta Malesiasta. Miedomman oluen nimeksi on kuulemma jo ehdotettu keskusta. Nimessä yhdistyisivät kivasti juoman esittäjä ja juoman ominaislaatu. Aineen nimen partitiivinen muoto, keskusta, olisi paikallaan, kun nimen nominatiivisen muodon loppuosa olisi hieman tuhma. Kun etiketissä lukisi Keskusta, kepu pysyisi ihmisten mielissä, ei ehkä kuitenkaan kepun toivomalla tavalla.

Ei kepun suunnittelemalla tavalla suomalaisia raitistettaisi. Paremman oluen hankintamatkat vain kasvaisivat maaseudulla, varsinkin pohjoisessa Suomessa suuresti, mutta sitten vain ajettaisiin pitempään. Ehkäpä pontikankeittokin siellä elpyisi. Ja kauempaakin kannattaisi lähteä viinarallille Viroon. Omalla autolla Helsingin satamaan ajaen, jolloin voisi tuoda entistä suurempia lasteja. Kaupunkilaisten osalta kepun tavoittelema uudistus ei muuttaisi juuri mitään; esim. itselläni on Alko kilometrin päässä kotikatuni varrella, ja muutama kilometri kauempana kaksi muuta.

Panimoteollisuus ymmärrettävästi vastustaa kepun ehdotusta ja sieltä kerrotaan mahdollisen muutoksen johtavan työllisyyden ja valtion verotulojen vähenemiseen. Iisalamen iso vaalee, Seppo Kiäriäinen kokenee ristiriitaisia tunteita: kepulaisena hänen pitäisi kepun suunnitelmaa kannattaa ja Olvin osakkaana ja sen hallituksen jäsenenä (ainakin entisenä) hän varmaan tuntee halua sen vastustamiseen.

Kepun suunnitelma kuvastaa puolueen monin muinkin tavoin osoittamaa halua viedä Suomea ja suomalaisia ajassa taaksepäin, sinne ”aitovierille”. Nykyaikaisessa sivistysmaassa suuntauksen pitäisi olla päinvastainen, eli myös vahvemmat oluet ja viinit pitäisi saada myyntiin elintarvikekauppoihin. Monikulttuurisessa Malesiassa kansalaisten enemmistö on islaminuskoisia malaijeja, mutta sielläkin, ainakin 7,5 miljoonan asukkaan ja upeiden pilvenpiirtäjien suurkaupungissa Kuala Lumpurissa ja Langkawin lomasaarella viinit ja väkevämmätkin olivat vapaasti kaupoissa.

Raittius on hieno asia, eikä siitä asianomaiselle ole muuta haittaa, kuin kenties sosiaalisten suhteiden kaventuminen. Jotkut ovat päätyneet täysraittiuteen ”viinapäänsä” heikoksi todettuaan tai nähtyään alkoholin tuottamia ongelmia lähipiirissään, mutta on myös niitä, jotka periaatteestaan johtuen eivät ole koskaan alkoholijuomia maistaneetkaan. Arvostan kyllä heidän ratkaisuaan, vaikka itse lähes päivittäin käytän viinejä ja usein vahvempiakin, mutta siitä on kauan, kun olen viimeksi juovuksissa ollut.

On kepun ehdotuksessa hyvääkin: jos se menisi läpi, pahimmin se koettelisi kepun kannatusalueita, joilla kepun kannatus sitten valuisi yhä enemmän persuille, jotka näkyvät kepun ehdotukselle irvailevankin.

No, kun kepu on nyt tuossa asiassa palaillut lähemmäs alkiolaisia juuriaan, niin koskahan saamme puolueelta ehdotuksen pyrkiä muodostamaan EU:sta Yhdysvaltojen kaltainen valtioliitto? Santeri Alkiohan 1920 kirjoitti Maan Ääni -lehdessä: ”Kansojen liiton heimolaisajatuksena tulisi Euroopan niin ikään kiireesti ottaa harkitakseen kysymystä Euroopan yhdysvalloista. On ilmeistä, että oman rauhansa vuoksi Euroopan täytyy ruveta johtamaan politiikkaansa siihen, että valtojen väliltä katoaa tarve pitää yllä sotajoukkoja, tullirajoja ja eriarvoista rahaa.”

127

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selventäjä

      Ehkä sen nimen pitäisi olla KesKusta. Se selventäisi sisältöä. Tulkitsisi sen Keskikuseksi tai keskustan kuseksi.
      Ei se kepun ehdotus kuitenkaan toteudu. Se on vain pienimmän oppositiopuolueen avuton yritys nostaa profiiliaan.

    • kepu rommaa

      Jotenkin tuntuu siltä, että Sipilän on pakko heitellä tuollaisia ehdotuksia lestakepulaisten rauhoittamiseksi. Keskusta on konkreettisesti kesKusessa, lehdissä päivittäin oikeudenkäyntejä keskustalaisten hölmöilystä, oppositioon jääminen ei ole tuonut kannatukselle kasvua, vaan päinvastoin. Keskustalla ei ole ratkaisua esitettävänä mihinkään, EU´ssa kepulaiset joutuvat roikkumaan maataloustukien takia. Keskustalla ei ole enää minkäänlaista linjaa, suuntaan tai toiseen, sedet taitaa enää olla kepulaisia yhdistävä tekijä.

      • Noinhan se kai menee. Arviosi kepun tilanteesta on varmaan oikea, kun olet kai seurannut viime aikoina politiikkaa, minulla se ei ole muutamiin viikkoihin käynyt mielessäkään, kun on ollut muuta ja mukavampaa.Toki kepun täydellisen linjattomuuden olen havainnut jo aikoja sitten, ja olen tainnut siitä joskus puhua täälläkin.


    • Tuo taitaa kuitenkin olla ainoa kepun ehdotus, jolla on hyvät mahdollisuudet mennä läpi nykyisessä hallituksessa. Onhan se nimittäin jo sosiaali- ja terveysministeri Maria Guzenina-Richardssonin ohjelmassa ja varmasti toteutuukin, mikäli ministeri saa pallinsa pitää. Sitä en osaa sanoa, miten lakiesityksen käy, jos ja kun MGR saa Jutta Urpilaiselta potkun takapuoleensa.

      • Ai, en tiennytkään, että tuollainen on myös demarien ohjelmassa. En ole paljonkaan seurannut politiikkaa viime aikoina, kun on ollut niin paljon muuta mukavampaa.

        Uskotaanko kepussa, että demarit saavat muodostaa seuraavan hallituksen, ja kepu peesaa tuossa demareita toiveenaan päästä siihen hallitukseen?


      • Kysymys...
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ai, en tiennytkään, että tuollainen on myös demarien ohjelmassa. En ole paljonkaan seurannut politiikkaa viime aikoina, kun on ollut niin paljon muuta mukavampaa.

        Uskotaanko kepussa, että demarit saavat muodostaa seuraavan hallituksen, ja kepu peesaa tuossa demareita toiveenaan päästä siihen hallitukseen?

        Guzenina ehdotti tuota ja pari vuotta sitten. Alkaako pääsi todella olla noin ginin pehmentämä ettet tuollaisia tiedä?


    • Tyhjää taas kerran

      Kapi palasi sitten pää entistä tyhjempänä. Pitkä lätinä taas ilman ajatuksen häivää. Ei siis mitään uutta...

      Oluen laimentamista ehdotti muuten tämä terhakka demariministeri Kuseniina jo 2011, joten mikään uusi ajatus tuo ei ole. Asiahan nousee esiin aina silloin tällöin kun jonkun sosiaalitantan on kauhisteltava alkoholihaittoja. Nyt siis asian otti esiin Kepu. Kuseniinan avaukselle kävi kuten hänen touhuilleen (ja demareiden touhuille yleensäkin) yleensä käy, siitä ei tullut mitään. Eikä tule tästä Keskustan esityksestäkään.

      Kieltolaistakaan et näköjään ymmärrä mitään, joka historian heikon osaamisesi valossa ei tietenkään ole mikään ihme. Suomen ensimmäinen yksikamarinen eduskunta hyväksyi kieltolain vuonna 1907, yksikään kansanedustaja ei äänestänyt sitä vastaan! Laki hyväksyttiin juhlallisesti seisaalleen nousten, ja kansanedustaja Juho Kusti Paasikivi jopa aloitti kiistan siitä, mikä puolue oli ajanut kieltolakia pisimpään. Senaatti ei kuitenkaan vahvistanut kieltolakia, vaan se tuli voimaan vasta Suomen itsenäistyttyä ja punakapinan kukistuttua.

      Niin, tyhjää taas saimme. Se myös jatkuu jos vanhat merkit paikkansa pitää

    • Näin oN

      Sinulla taitaa olla tuossa pikkuinen virhe:D Saattoi Alkio olla ministeri silloin kun kieltolaki tuli voimaan:D Mutta...

      Jo samaan aikaan kun Demartit valmisteli vellankaappausta, siis sisällisotaa siellä akitoitiin raittiuden puolesta. Huvittavinta oli että Demareiden akitaatiotilaisuuden jälkeen akitaattorit lähti omille jatkoille ottamaan "perskännit".Minun oma pappani oli tuossa akitaattorina ja ja jopa suunnittelemassa vallankaappauta josta kertoi että luottamus Demareihin meni noiden kaksinaamaisuuksien vuoksi.

      Pappa oli suunittelemassa vallankaappausta mutta sitten kun alettiin suunnittelemaan aseellista sisällissotaa, pappani erosi Demareista ja paikallisen ammattiosaston puheenjohtajuudesta.

      Laitetaan nuo historian tiedot oikeaan järjestykseen:D

      Minua ei sinänsä haittaisi vaikka se olisi ollutkin Maalaisliiton "ansio" mutta sittenkin tämä oikaisu:D

    • hihiihiiii hihhhiii

      Jaahas, Narsistinen paskaimuri on tullut jälleen päivystyspaikalleen juoruilemaan tekemisiään.
      Kumma kun ei jo oitis ladannut esille itsestään jotain munakarvakuvaansa.
      Kännisen touhuiluilta nämä palstasekonsa ainakin vaikuttavat, joten olisikohan parempi, jos olisi hänkin ollut ottamatta, niin ehkäpä huomaisi kuinka kaistapäinen demupelle loppujen lopuksi on ollut, ja on vieläkin.

      Onpa se hyvä että itsekkin tunnustaa, jotta kännisen kahelin tuotoksia seputuksensa ovat.

      Näyt jälleen olettavan, ettei kukaan muu olisi tuolla reissaillut.
      Oletahan vain, ethän sinä muuten olisikaan hupaisa narsisti kaponen.

      Se valtioliittoehdotus on muuten jo EU:ssa tullut, ja demarit ja kokoomus on äänestäneet sen puolesta ja Kepu tyhjää, ja persu vastaan.
      Seuraahan aikaasi, tuolla sinun viiteryhmäsi demareiden palstalta siihen löytyy oikein linkkikin.

    • Jaahas....

      No niin, totaalisen väärät olivat taas tietosi kuten moni tuossa edellä on jo sinulle kertonutkin. Niin kieltolaista kuin oluen laimentamisen "keksijöistä". Uuttahan se ei ole., että olet totaalisen väärässsä, paremminkin tavanomaista, heikkolahjainen kouluttautumaton ressukka kun olet

      Mitä ns. kakkosolueen tulee, niin sitähän on ollut markkinoilla jo vuoden verran. Mainitsemasi Olvi sekä Hartwall toivat viime kesäksi omat laimeammat merkkinsä kauppoihin. S-ryhmä sai yksinoikeuden Hartwallin Sininen olueen, joka onkin mennyt kaupaksi oikein mukavasti. Olvin tuote (Sven Tuuva) ei ole päässyt kauppoihin yhtä näkyvästi kuin Hartwallin Sininen, joten sen menekki on ollut heikompaa.

    • Tehän kummia kepulaisia olette, kun kiellätte profeettanne! Raittiusaate oli kyllä vanhempaa perua, ja sitä oli ollut kauan kristillisissä mutta myös työväestön piireissä, mutta kyllä Santeri Alkio vaikutti vahvimmin kieltolain toteutumiseen. Näin todetaan mm. Wikipediassa:

      ”Toimiessaan sosiaaliministerinä Vennolan hallituksessa (15. elokuuta 1919 – 15. maaliskuuta 1920) hän oli raittiusmiehenä säätämässä Suomeen kieltolakia ja myös esitteli sen vastaavana ministerinä presidentti Ståhlbergin vahvistettavaksi.”

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Santeri_Alkio

      Alla olevasta voitte lukea kieltolain seurauksista. Esim. vuonna 1930 viranomaiset takavarikoivat salakuljetettua alkoholia miljoona litraa, ja varmaan moninkertainen määrä tuli kulutukseen kolme miljoonaiselle kansalle.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kieltolaki_(Suomi)

      • Voi sinua tolloa

        Ymmärryksesi rajallisuus on hämmästyttävää...

        Ministerit eivät säädä lakeja, eduskunta on meillä lakeja säätävä valtioelin. Hallituksen ministeri vie eduskunnan hyväksymät lait presidentin esittelyyn ja vahvistettavaksi. Alkio ei siis ole 1919 ollut säätämässä kieltolakia.

        Osaamisesi ei tietenkään riitä ymmärtämään edes sitä, miten lait tässä maassa säädetään

        Ei kannata ihan kaikkea uskoa mitä wikipediassa kirjoitetaan. Sinne kun voi kuka tahansa kirjoittaa lähes mitä tahansa.


      • !!!!!!######!!!!!!!!

        Wikipediakin on Mielipide keskutelupalsta. Ei sen tietoihin kannata täysin luottaa.

        Sinne saa kuka hyvänsä kirjoittaa mitä hyvänsä.

        Alkio oli raittiusmies ääripäästä. Mutta tuo 1919 ei ole oikea vuosiluku lain laatimiseen eikä eduskunnan hyväksymiseen. Se lain laatiminen tapahtui paljon aikaisemmin.

        MInä hain myös tietoja ja ohitin Wikin täysin, koska harvoin sieltä sitä todellista FAKTAA löytää. Mielipiteitä sitäkin enemmän.

        Kiletolaki oli voimassa jo paljon ennen Suomen itsenäistymisen. Siihen liittyi myös Demareiden kaksinaaminen akitointi.


    • Ettei totuus

      unohtuisi

      " Kesällä 2010 synnyin- ja lapsuusseuduillani vieraillessani kyläilin myös Rautavaaran naapuripitäjässä Sonkajärvellä hirsirakennusyrittäjä-veljeni kesäpaikassa Luotonen-järven rannalla ja muun ohella saunoin hänen hienossa savusaunassaan. Veljeni nappasi pyynnöstäni minusta kuvan sen saunan lauteilla, ja kun kerroin reissustani ja veljeni hienosta kesäpaikasta ja tietysti itsensä rakentamista rakennuksista, joihin kuuluu tuo savusaunakin. Kun kuva otettiin tarkoituksella niin säädyllisenä, ettei sieltä jalkojeni välistä mitään näkynyt, alkoi palstalla kepulaisten kiihkeä pohdinta siitä, onko minulla munakarvoja vai ei. Kun sitä oli jatkunut monta päivää, saadakseni moisen loppumaan laskin hieman housunkaulustani ja nappasin sen yltä paljastuvasta kuvan, josta näkyi, että kyllä karvoitusta on, joskin se on jo varsin harmaa kuten ennen niin tummat hiuksenikin. Ilmoitin samalla, että painakaa nyt mieliinne, että yleensä on myös karvoitusta sillä, jolla on munaa, sillä poistan heti tämän kuvan, kuten teinkin. "

    • Mutta onhan kapi

      sentään suomen korkeimman upseerinarvon omaava
      sivistynyt herrasmies.

      Vai onko?

      • Vastaus kysymykseen

        "...suomen korkeimman upseerinarvon omaava sivistynyt herrasmies."

        Mielenkiintoinen lause. Siinä kun ei ole mikään oikein. Kapilla EI ole Suomen korkeinta upseerinarvoa, vaikka hän niin on itse väittänyt, hän EI ole sivistynyt, vaikka hän niin on itse väittänyt, EIKÄ hän ole harrasmies, vaikka hän niin on itse väittänyt.


    • Eiköhän taas riitä

      Lähes kuukauden olin käymättä palstalla, ja nyt tänne tultuani avaukseni sai taas tavanomaisen huomion niin, että hetkessä nuotio syttyi sen eteen. Ylläpito näkyy nyt rassanneen paljon asiattomia, ja asiattomaksi on nähty myös Malesian matkaltani esittämät muutamat valokuvat ja lyhyt matkakertomukseni kuviani kehuen kiitelleelle. Sorry, en muistanut, että tämä on kepupalsta, eihän täällä saa mitään kulttuuriin vivahtavaa olla. Ei varsinkaan kuvia ja kertomuksia matkalta, sillä sellaiset tekevät kipeää niille, jotka eivät pääse matkustelemaan, sillä vaikka varmaan heillä rahaa olisi, eivät malta palstaa jättää.

      Olen jo yli yhdeksän vuoden ajan täällä visitoinut, mutta niistä vuosista olen ollut yhden vuoden matkoilla, joita olen tuona aikana tehnyt yli 30. Yhdelläkään matkallani en tietenkään ole palstalla käynyt, en edes kahdeksan viikon Kanarian lomallani, kun aina niillä on muuta tekemistä kyllin. Luulenpa, että täällä on monia, jotka ovat viettäneet aikaansa palstalla enemmän kuin minä, ovat saattaneet olla avaustensa ja viestiensä määrässä tuotteliaampiakin kuin minä, mutta eivät he ole koskaan samanlaista huomiota saaneet. Mistä johtuneekaan?

      Minulle tämä taas riittää tällä erää, mutta käyn kyllä myöhemmin vilkaisemassa, ja jos on tullut asiallisia viestejä, jotka edellyttävät vastaustani, vastailen kyllä.

      Pistin toisella nikilläni pienen matkakertomuksen tuonne asianmukaiselle palstalle. Jos se jotakuta kiinnostaa, tästä pääsette sen katsomaan:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11296106

      • Hyvin menee Kapilla

        Hyvä suoritus taas tänään Kapilta.

        Nelisen tuntia päivystyspaikalle ilmoittautumisen jälkeen perinteinen lähtöilmoitus itkuripuleineen. Unohtamatta harhaluuloa siitä, että hän olisi ainut joka joskus matkustelee. Tietysti mukana on ilmoitus, että jatkossa vastaillaan vaan asiallisiin viesteihin (sehän tarkoittaa kapin perää nuolevia kirjoituksia). Siis täydellisesti Kapi-kaavan mukaan taas mennään.


      • Hyvin menee Kapilla kirjoitti:

        Hyvä suoritus taas tänään Kapilta.

        Nelisen tuntia päivystyspaikalle ilmoittautumisen jälkeen perinteinen lähtöilmoitus itkuripuleineen. Unohtamatta harhaluuloa siitä, että hän olisi ainut joka joskus matkustelee. Tietysti mukana on ilmoitus, että jatkossa vastaillaan vaan asiallisiin viesteihin (sehän tarkoittaa kapin perää nuolevia kirjoituksia). Siis täydellisesti Kapi-kaavan mukaan taas mennään.

        Kun ei ole tullut asiallisia viestejä, vastasin yhteen asiattomaan, tuohon Sisu-autosta taas höpöttäneelle. Vastaanpa sinullekin, kun sitä varmaan kiihkeästi odotat. Kysyn vain, että kumpihan meistä kaavan mukaan toimiikaan? Jokaiselle avaukselleni varmasti tuot tuon saman, joka todistaa, että päivystät täällä vain sitä varten. Mitään muuta sinulta ei kai koskaan tänne tulekaan. Kuinkahan kestit lähes kuukauden, kun minulta ei tullut täänne avausta, jolle olisit voinut kaavasi mukaisesti itsesi tyhjentää? Mahtoi olla sietämättömän vaikea olo.


      • se koira älähtää...
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Kun ei ole tullut asiallisia viestejä, vastasin yhteen asiattomaan, tuohon Sisu-autosta taas höpöttäneelle. Vastaanpa sinullekin, kun sitä varmaan kiihkeästi odotat. Kysyn vain, että kumpihan meistä kaavan mukaan toimiikaan? Jokaiselle avaukselleni varmasti tuot tuon saman, joka todistaa, että päivystät täällä vain sitä varten. Mitään muuta sinulta ei kai koskaan tänne tulekaan. Kuinkahan kestit lähes kuukauden, kun minulta ei tullut täänne avausta, jolle olisit voinut kaavasi mukaisesti itsesi tyhjentää? Mahtoi olla sietämättömän vaikea olo.

        "...käyn kyllä myöhemmin vilkaisemassa, ja jos on tullut asiallisia viestejä, jotka edellyttävät vastaustani, vastailen kyllä..."

        Niin, kaksi viestiä sitten osoittautui asiallisiksi, täytyyhän meidän sinun sanoihisi luottaa.

        Vai oliko vaan niin, että nuo kaksi olivat oikeassa ja kalikka kapiin kalahti.


      • Sapiens dux

        Ho hoo. virkaveli, umpityhmähän olet edelleenkin!


    • Kännäri-Aulis

      Sisu-auto lomauttaa ja on suurissa vaikeuksissa. Nyt, kun viimeinkin kilpailutetaan armeijan ajoneuvot, menevät tilaukset luultavasti Scanialle, joka on suomalaisempi kuin sisu. Eihän Sisu-autossa ole kuin vähän alustarautaa, mitä voi suomalaiseksi sanoa.
      Naurettavan pienet ovat Sisun rekisteröinnit. Scanialla 10-kertaiset. Onkohan johtomiehissä vikaa, vai mistä kiikastaa kaiken valtiolta saadun tuen jälkee, Valaisehan patu asiaa.

      • Ja taasko sinulla reppanalla on huoli Sisu-auton tilasta? Miten se kepupalstalle kuuluu? Sinä kai jo kerran siitä sössötit ja minä siihen vastasin, mutta kun sössötyksesi ja vastaukseni on poistettu, täytyy vielä kerran sanoa samaa:

        En kyllä ymmärrä, miksi sinulla on tuollainen huoli, pojallani, joka omistaa Sisusta puolet ja johtaa firmaa, ei tunnu olevan ollenkaan samanlaista huolta, vaikka tietysti tässä markkinatilanteessa siellä täytyy tehdä kovasti töitä menestyksen eteen. Alan lehtien vuoden autoksi nimeämää Sisu-Polaria on kuitenkin kuulemma myyty melko mukavasti, vaikkei se yksilöllisesti tarpeisiin ”räätälöitynä” hinnassa pysty kilpailemaan esim. Scanian kanssa. Raskaista kuorma-autoistamme on kuitenkin Sisuja eniten, käy vaikka katsomassa soramontuilla tai tukinajossa, niin näet; kyllä niiden huoltaminenkin melkoisesti töitä tarjoaa.

        Poikani on jo pitkällä työurallaan mm. Nesteessä, Värtsilässä, perustamassaan ja omistamassaan Diesel Engineerissä ja jo kauan, nyt toiseen kertaan Sisulla näyttänyt osaamisensa ja periksiantamattomuutensa työssään, kyllä hän varmasti tämänkin tilanteen klaaraa. Ja kun tunnen poikani, niin uskon, ettei hän tyhjän päälle putoaisi, vaikka Sisulla menisi huonomminkin, josta kuitenkaan tuskin on pelkoa. Ei Sisu yksin Suomen armeijan varassa ole, vaikka se tärkeä työnantaja sille on ollutkin, on se tehnyt erikoiskuorma-autoja - paljolti poikani suunnittelemia ja hänen vetämällään projektilla - mm. Liettuan armeijalle. Ja nyt sillä on parinkin muun maan kanssa yhteishankkeita, joista ei ole sopivaa puhua täällä.

        Joten huoli pois, sillä sinulla ei varmaan ole rahoja kiinni Sisussa, tuskin muuallakaan, sillä lienet yhtä tyhjätasku kuin olet tyhjäpääkin. Eikä sinulla taatusti ole samanlaista poikaa, tuskin minkäänlaista, sillä sellaisen tekemisessä tarvitaan naista, ja sinähän olet enemmän kiinnostunut niistä miesten karvoista.


      • Huonosti menee
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ja taasko sinulla reppanalla on huoli Sisu-auton tilasta? Miten se kepupalstalle kuuluu? Sinä kai jo kerran siitä sössötit ja minä siihen vastasin, mutta kun sössötyksesi ja vastaukseni on poistettu, täytyy vielä kerran sanoa samaa:

        En kyllä ymmärrä, miksi sinulla on tuollainen huoli, pojallani, joka omistaa Sisusta puolet ja johtaa firmaa, ei tunnu olevan ollenkaan samanlaista huolta, vaikka tietysti tässä markkinatilanteessa siellä täytyy tehdä kovasti töitä menestyksen eteen. Alan lehtien vuoden autoksi nimeämää Sisu-Polaria on kuitenkin kuulemma myyty melko mukavasti, vaikkei se yksilöllisesti tarpeisiin ”räätälöitynä” hinnassa pysty kilpailemaan esim. Scanian kanssa. Raskaista kuorma-autoistamme on kuitenkin Sisuja eniten, käy vaikka katsomassa soramontuilla tai tukinajossa, niin näet; kyllä niiden huoltaminenkin melkoisesti töitä tarjoaa.

        Poikani on jo pitkällä työurallaan mm. Nesteessä, Värtsilässä, perustamassaan ja omistamassaan Diesel Engineerissä ja jo kauan, nyt toiseen kertaan Sisulla näyttänyt osaamisensa ja periksiantamattomuutensa työssään, kyllä hän varmasti tämänkin tilanteen klaaraa. Ja kun tunnen poikani, niin uskon, ettei hän tyhjän päälle putoaisi, vaikka Sisulla menisi huonomminkin, josta kuitenkaan tuskin on pelkoa. Ei Sisu yksin Suomen armeijan varassa ole, vaikka se tärkeä työnantaja sille on ollutkin, on se tehnyt erikoiskuorma-autoja - paljolti poikani suunnittelemia ja hänen vetämällään projektilla - mm. Liettuan armeijalle. Ja nyt sillä on parinkin muun maan kanssa yhteishankkeita, joista ei ole sopivaa puhua täällä.

        Joten huoli pois, sillä sinulla ei varmaan ole rahoja kiinni Sisussa, tuskin muuallakaan, sillä lienet yhtä tyhjätasku kuin olet tyhjäpääkin. Eikä sinulla taatusti ole samanlaista poikaa, tuskin minkäänlaista, sillä sellaisen tekemisessä tarvitaan naista, ja sinähän olet enemmän kiinnostunut niistä miesten karvoista.

        Henkitoreissaan Sisu-Auto on. Ei siitä mihinkään pääse. Kun yhtiöllä menee huonosti, niin johto on tehnyt jossain vaiheessa virheitä. Siitäkään ei mihinkään pääse.

        Sisu on kuorma-autojen kasaaja, oma tekeminen rajoittuu runkoon ja joihinkin telin nippeleihin. Muutoin autot kasataan muiden valmistajien osista. Pienelle kärpässarjan autotehtaalle ei heru osia sellaisella hinnalla, että autoista saataisiin kilpailukykyisiä hinnaltaan. Silloin pitäisi löytää muita ylivertaisia ominaisuuksia, jotta hinnalle olisi katetta. Sisusta ei niitä löydy. Muutama nostalgiaan taipuvainen tukkirekkamies haluaa käyttää välikaasua ja ajaa Fuller vaihteistolla, niinpä muutama auto vuodessa saadaan Suomeen kaupattua. Armeijan ostot yhtiön on pitänyt hengissä. Nykyinen hallitus ei saa pidettyä edes valtion laitosten puhelinpalveluita Suomessa, joten turha tämän hallituksen aikana on odottaa kotimaiselle teollisuudelle tilauksia. Siinä menee Sisukin nurin samassa rytinässä. Sellaista se on kun päästetään demarit ja vasurit hallitukseen


      • hlipati hoi...
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ja taasko sinulla reppanalla on huoli Sisu-auton tilasta? Miten se kepupalstalle kuuluu? Sinä kai jo kerran siitä sössötit ja minä siihen vastasin, mutta kun sössötyksesi ja vastaukseni on poistettu, täytyy vielä kerran sanoa samaa:

        En kyllä ymmärrä, miksi sinulla on tuollainen huoli, pojallani, joka omistaa Sisusta puolet ja johtaa firmaa, ei tunnu olevan ollenkaan samanlaista huolta, vaikka tietysti tässä markkinatilanteessa siellä täytyy tehdä kovasti töitä menestyksen eteen. Alan lehtien vuoden autoksi nimeämää Sisu-Polaria on kuitenkin kuulemma myyty melko mukavasti, vaikkei se yksilöllisesti tarpeisiin ”räätälöitynä” hinnassa pysty kilpailemaan esim. Scanian kanssa. Raskaista kuorma-autoistamme on kuitenkin Sisuja eniten, käy vaikka katsomassa soramontuilla tai tukinajossa, niin näet; kyllä niiden huoltaminenkin melkoisesti töitä tarjoaa.

        Poikani on jo pitkällä työurallaan mm. Nesteessä, Värtsilässä, perustamassaan ja omistamassaan Diesel Engineerissä ja jo kauan, nyt toiseen kertaan Sisulla näyttänyt osaamisensa ja periksiantamattomuutensa työssään, kyllä hän varmasti tämänkin tilanteen klaaraa. Ja kun tunnen poikani, niin uskon, ettei hän tyhjän päälle putoaisi, vaikka Sisulla menisi huonomminkin, josta kuitenkaan tuskin on pelkoa. Ei Sisu yksin Suomen armeijan varassa ole, vaikka se tärkeä työnantaja sille on ollutkin, on se tehnyt erikoiskuorma-autoja - paljolti poikani suunnittelemia ja hänen vetämällään projektilla - mm. Liettuan armeijalle. Ja nyt sillä on parinkin muun maan kanssa yhteishankkeita, joista ei ole sopivaa puhua täällä.

        Joten huoli pois, sillä sinulla ei varmaan ole rahoja kiinni Sisussa, tuskin muuallakaan, sillä lienet yhtä tyhjätasku kuin olet tyhjäpääkin. Eikä sinulla taatusti ole samanlaista poikaa, tuskin minkäänlaista, sillä sellaisen tekemisessä tarvitaan naista, ja sinähän olet enemmän kiinnostunut niistä miesten karvoista.

        Ai että miten se kepupalstalle kuuluu tuon sisu-auton asiat?
        Kaipa sinä itse vastauksen tiedät, kun olet sen aikoinasi narsistuksissasi palstalle raahannut.
        Kehoitit vielä oikein telkusta ohjelmaa katsomaan.
        Joten kaipa sinä nyt olet onnesi kukkoloilla, kun olet tuollaiseenkin narsistelussasi sortunut.
        Hyvinpä juorusit tälläkin kertaa Sisun asioista, ja toivottavasti poikasikin on iloinen, kun on saanut sisun näin arvovaltaiseen porukkaan ruodittavaksi.:)))


      • Osmiun 76
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ja taasko sinulla reppanalla on huoli Sisu-auton tilasta? Miten se kepupalstalle kuuluu? Sinä kai jo kerran siitä sössötit ja minä siihen vastasin, mutta kun sössötyksesi ja vastaukseni on poistettu, täytyy vielä kerran sanoa samaa:

        En kyllä ymmärrä, miksi sinulla on tuollainen huoli, pojallani, joka omistaa Sisusta puolet ja johtaa firmaa, ei tunnu olevan ollenkaan samanlaista huolta, vaikka tietysti tässä markkinatilanteessa siellä täytyy tehdä kovasti töitä menestyksen eteen. Alan lehtien vuoden autoksi nimeämää Sisu-Polaria on kuitenkin kuulemma myyty melko mukavasti, vaikkei se yksilöllisesti tarpeisiin ”räätälöitynä” hinnassa pysty kilpailemaan esim. Scanian kanssa. Raskaista kuorma-autoistamme on kuitenkin Sisuja eniten, käy vaikka katsomassa soramontuilla tai tukinajossa, niin näet; kyllä niiden huoltaminenkin melkoisesti töitä tarjoaa.

        Poikani on jo pitkällä työurallaan mm. Nesteessä, Värtsilässä, perustamassaan ja omistamassaan Diesel Engineerissä ja jo kauan, nyt toiseen kertaan Sisulla näyttänyt osaamisensa ja periksiantamattomuutensa työssään, kyllä hän varmasti tämänkin tilanteen klaaraa. Ja kun tunnen poikani, niin uskon, ettei hän tyhjän päälle putoaisi, vaikka Sisulla menisi huonomminkin, josta kuitenkaan tuskin on pelkoa. Ei Sisu yksin Suomen armeijan varassa ole, vaikka se tärkeä työnantaja sille on ollutkin, on se tehnyt erikoiskuorma-autoja - paljolti poikani suunnittelemia ja hänen vetämällään projektilla - mm. Liettuan armeijalle. Ja nyt sillä on parinkin muun maan kanssa yhteishankkeita, joista ei ole sopivaa puhua täällä.

        Joten huoli pois, sillä sinulla ei varmaan ole rahoja kiinni Sisussa, tuskin muuallakaan, sillä lienet yhtä tyhjätasku kuin olet tyhjäpääkin. Eikä sinulla taatusti ole samanlaista poikaa, tuskin minkäänlaista, sillä sellaisen tekemisessä tarvitaan naista, ja sinähän olet enemmän kiinnostunut niistä miesten karvoista.

        Munakarva aliupseerin poika yrittää myydä puutavara-autoja armeijalle, mutta eihän armeija tarvitse halkojen ajoon sopivia romuja. Töpinä-ukkona varmaan, ehkä ymmärrät asian. Poikasi taitaa olla vain yhtä tyhmä kuin sinä heikkolahjainen evp aliupseeri.


      • Huonosti menee kirjoitti:

        Henkitoreissaan Sisu-Auto on. Ei siitä mihinkään pääse. Kun yhtiöllä menee huonosti, niin johto on tehnyt jossain vaiheessa virheitä. Siitäkään ei mihinkään pääse.

        Sisu on kuorma-autojen kasaaja, oma tekeminen rajoittuu runkoon ja joihinkin telin nippeleihin. Muutoin autot kasataan muiden valmistajien osista. Pienelle kärpässarjan autotehtaalle ei heru osia sellaisella hinnalla, että autoista saataisiin kilpailukykyisiä hinnaltaan. Silloin pitäisi löytää muita ylivertaisia ominaisuuksia, jotta hinnalle olisi katetta. Sisusta ei niitä löydy. Muutama nostalgiaan taipuvainen tukkirekkamies haluaa käyttää välikaasua ja ajaa Fuller vaihteistolla, niinpä muutama auto vuodessa saadaan Suomeen kaupattua. Armeijan ostot yhtiön on pitänyt hengissä. Nykyinen hallitus ei saa pidettyä edes valtion laitosten puhelinpalveluita Suomessa, joten turha tämän hallituksen aikana on odottaa kotimaiselle teollisuudelle tilauksia. Siinä menee Sisukin nurin samassa rytinässä. Sellaista se on kun päästetään demarit ja vasurit hallitukseen

        Täytyy vielä vastata tuohon, vaikka aihe ei mitenkään kepupalstalle kuulu.

        Huonosti tunnet talouselämän lainalaisuuksia, jos luulet yritysten vaikeuksien johtuvan vain niiden johdon virheistä. Kuorma-autojen kauppa käy tässä tilanteessa heikosti yleensäkin, niin myös Sisun, joka on niistä autoista kalleimpia. Sellaisen hinta lähennellee 200 000 euroa, ei sitä hanki sellainen, jolla ei ole varmuutta sen kanssa tehtävien töiden jatkumisesta. Eikä sitä summaa monikaan autoilija pysty lompakostaan ottamaan, eivätkä pankit epävarmassa tilanteessa oikein myönnä lainojakaan. Oikeastaan ihme, että Sisullakin niitä kalliita autoja rakennetaan ja myydään kuitenkin koko ajan jonkin verran.

        Palvelin Valiolla lähes 20 vuotta. Meillä oli pellervolaisten isännöitsijöiden kesken tiivis yhteys tapaamisineen ja vierailuineen toisissamme, kerran vuodessa aina isommat pippalot kunkin vuorollaan järjestämänä. Monta kertaa minäkin ehdin niitä isännöidä Valion edustustiloissa, joissa on mm. hyvät saunat uima-altaineen. Suurin pellervolainen yhtiö oli Hankkija, liikevaihdoltaan Valiotakin huomattavasti suurempi. Me isännöitsijät kuten varmaan kaikki muutkin olimme sitä mieltä, että Hankkijan kaltainen yritys ei voi kaatua, kun se seisoo niin monilla jaloilla. Sillähän oli maatalouskauppaa, konekauppaa, rakennustoimintaa ja paljon muuta. Aina sillä oli ollut myös johto, jota arvostettiin erittäin osaavana. Se kuitenkin kaatui pellervolaisista ensimmäisenä. Valio ei kaatunut, vaikka hyvin tiukoilla olimme 1990-luvun alussa Neuvostoliiton romahdettua ja Valion ulkomaankaupasta puolen pudotessa kerralla pois, ja Valion koko kaupan volyymista ulkomaankauppaa oli puolet.

        Eiköhän jo vihdoin riitä tästä aiheesta, kun sillä puolella tuossakin asiassa näkyy olevan ilkeämielisyyttä huomattavasti enemmän kuin asioiden tuntemusta, myös Sisu-auton rakennetta ja valmistusprosessia koskien..


      • Scaniamies..
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Täytyy vielä vastata tuohon, vaikka aihe ei mitenkään kepupalstalle kuulu.

        Huonosti tunnet talouselämän lainalaisuuksia, jos luulet yritysten vaikeuksien johtuvan vain niiden johdon virheistä. Kuorma-autojen kauppa käy tässä tilanteessa heikosti yleensäkin, niin myös Sisun, joka on niistä autoista kalleimpia. Sellaisen hinta lähennellee 200 000 euroa, ei sitä hanki sellainen, jolla ei ole varmuutta sen kanssa tehtävien töiden jatkumisesta. Eikä sitä summaa monikaan autoilija pysty lompakostaan ottamaan, eivätkä pankit epävarmassa tilanteessa oikein myönnä lainojakaan. Oikeastaan ihme, että Sisullakin niitä kalliita autoja rakennetaan ja myydään kuitenkin koko ajan jonkin verran.

        Palvelin Valiolla lähes 20 vuotta. Meillä oli pellervolaisten isännöitsijöiden kesken tiivis yhteys tapaamisineen ja vierailuineen toisissamme, kerran vuodessa aina isommat pippalot kunkin vuorollaan järjestämänä. Monta kertaa minäkin ehdin niitä isännöidä Valion edustustiloissa, joissa on mm. hyvät saunat uima-altaineen. Suurin pellervolainen yhtiö oli Hankkija, liikevaihdoltaan Valiotakin huomattavasti suurempi. Me isännöitsijät kuten varmaan kaikki muutkin olimme sitä mieltä, että Hankkijan kaltainen yritys ei voi kaatua, kun se seisoo niin monilla jaloilla. Sillähän oli maatalouskauppaa, konekauppaa, rakennustoimintaa ja paljon muuta. Aina sillä oli ollut myös johto, jota arvostettiin erittäin osaavana. Se kuitenkin kaatui pellervolaisista ensimmäisenä. Valio ei kaatunut, vaikka hyvin tiukoilla olimme 1990-luvun alussa Neuvostoliiton romahdettua ja Valion ulkomaankaupasta puolen pudotessa kerralla pois, ja Valion koko kaupan volyymista ulkomaankauppaa oli puolet.

        Eiköhän jo vihdoin riitä tästä aiheesta, kun sillä puolella tuossakin asiassa näkyy olevan ilkeämielisyyttä huomattavasti enemmän kuin asioiden tuntemusta, myös Sisu-auton rakennetta ja valmistusprosessia koskien..

        Niin ja jos geenit pojalla on munakarvojaan esittelevältä isältään, niin eipä kunnon tulosta kannata odottaa...


      • Hähähä
        Scaniamies.. kirjoitti:

        Niin ja jos geenit pojalla on munakarvojaan esittelevältä isältään, niin eipä kunnon tulosta kannata odottaa...

        ..ne haluaa elää Kekkosen aikaa ja hämmentää eaton fulleria :)))


      • Ecce homo
        Scaniamies.. kirjoitti:

        Niin ja jos geenit pojalla on munakarvojaan esittelevältä isältään, niin eipä kunnon tulosta kannata odottaa...

        Scaniamies.. no pitihän se arvata. Ruotsalaista automerkkiä tuo esiin ja munankarvoja vaan kyttäilee... ;=)

        Laulat tietty myös ruotsalaista karaÅkea?

        Sehän tarkoittaa kara "persiissäsi" ja Ååkke selässä...


      • Toljakekonsultti
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ja taasko sinulla reppanalla on huoli Sisu-auton tilasta? Miten se kepupalstalle kuuluu? Sinä kai jo kerran siitä sössötit ja minä siihen vastasin, mutta kun sössötyksesi ja vastaukseni on poistettu, täytyy vielä kerran sanoa samaa:

        En kyllä ymmärrä, miksi sinulla on tuollainen huoli, pojallani, joka omistaa Sisusta puolet ja johtaa firmaa, ei tunnu olevan ollenkaan samanlaista huolta, vaikka tietysti tässä markkinatilanteessa siellä täytyy tehdä kovasti töitä menestyksen eteen. Alan lehtien vuoden autoksi nimeämää Sisu-Polaria on kuitenkin kuulemma myyty melko mukavasti, vaikkei se yksilöllisesti tarpeisiin ”räätälöitynä” hinnassa pysty kilpailemaan esim. Scanian kanssa. Raskaista kuorma-autoistamme on kuitenkin Sisuja eniten, käy vaikka katsomassa soramontuilla tai tukinajossa, niin näet; kyllä niiden huoltaminenkin melkoisesti töitä tarjoaa.

        Poikani on jo pitkällä työurallaan mm. Nesteessä, Värtsilässä, perustamassaan ja omistamassaan Diesel Engineerissä ja jo kauan, nyt toiseen kertaan Sisulla näyttänyt osaamisensa ja periksiantamattomuutensa työssään, kyllä hän varmasti tämänkin tilanteen klaaraa. Ja kun tunnen poikani, niin uskon, ettei hän tyhjän päälle putoaisi, vaikka Sisulla menisi huonomminkin, josta kuitenkaan tuskin on pelkoa. Ei Sisu yksin Suomen armeijan varassa ole, vaikka se tärkeä työnantaja sille on ollutkin, on se tehnyt erikoiskuorma-autoja - paljolti poikani suunnittelemia ja hänen vetämällään projektilla - mm. Liettuan armeijalle. Ja nyt sillä on parinkin muun maan kanssa yhteishankkeita, joista ei ole sopivaa puhua täällä.

        Joten huoli pois, sillä sinulla ei varmaan ole rahoja kiinni Sisussa, tuskin muuallakaan, sillä lienet yhtä tyhjätasku kuin olet tyhjäpääkin. Eikä sinulla taatusti ole samanlaista poikaa, tuskin minkäänlaista, sillä sellaisen tekemisessä tarvitaan naista, ja sinähän olet enemmän kiinnostunut niistä miesten karvoista.

        Yksinkertainen, isänsä tuntuinen toljake tuo Timppa on. Vaihtoehtoja ei hänen päässään liiemmin kehity.


    • Täytyy vielä vain todeta, että kovin erilainen meininki on noilla matkailupalstoilla kuin täällä. Hiljaisempaa, mutta asiallista, toisin kuin täällä.Kun sinne laitoin avauksen (johon on linkki viestissäni "eiköhän taas riitä"), saamani vastineet ovat olleet asiallisia.

      Näköjään politiikka vie monia asiattomuuksiin, myös muilla poliittisilla palstoilla.Luulisi, että politiikka on enemmän aikuisten asiaa, mutta näyttää siltä, että tänne on pesiytynyt syrjäytyneitä kakaroita turhautuneisuuttaan purkamaan. Historian palsta, jolla joskus kirjoittelin enemmän, nykyisin harvemmin, on sekin näitä palstoja asaillisempi, joskin siellä koviakin väittelyitä käydään.

      Alan olla todella tympääntynyt täällä kirjoitteluun, kun tosiasiallisesti politiikka ei ole niitä tärkeimpiä asioita elämässäni, eikähän siitä täällä haluta edes puhua niinkään kuin kaikesta sellaisesta, jota taas jo tälläkin avauksella nähdään.

      • osmium 76

        Iltaruno kapille:
        Maistu ei ees gininlitku,
        tuli silmään iltaitku.

        Keput haukkuu luuseriksi,
        jopa munakarva-aliupseeriksi.

        Se jormaa ottaa tyhjään pataan,
        ei laskea osaa edes sataan.

        Nyt menenee peseen kultahampaat,
        munakatvat kampaa laskee lampaat...

        Hyvää yötä


      • Eikä siinä kaikki

        "...näyttää siltä, että tänne on pesiytynyt syrjäytyneitä kakaroita turhautuneisuuttaan purkamaan..."

        Sen lisäksi tänne on pesiytynyt muutama kaunainen vajaa-älyinen vanhus katkeruuttaan purkamaan.


      • Huomautus vain

        Hankkijahan kaatui juuri siksi, että se oli levinnyt niin monille aloille. Hankkijan teknillinen puoli oli kunnossa, ja se siitä erkaantui ja selvisi enskiksi Hantek-nimellä, nykyisin se kai on Tekmanni.

        Noliakin oli levinnyt liikaa ja olisi kaatunut, jos se ei olisi luopunut muusta ja keskittynyt matkapuhelimiin. Sisu-auto luultavasti selviää tässäkin tilanteessa, kun se on pitäytynyt vain siinä, jonka se tunnetusti osaa.


      • Syylliset esiin

        Mietippä taas kerran kuka on se suurin syyllinen tämän palstan asiattomuuten. Pienenä vinkkinä, kun katsot peiliin niin näet vastauksen.

        Jos nytkin olisit avannut asiallisesti vaikkapa juuri tuosta keskioluen, kepun, laimentamisesta, niin keskustelu olisi varmasti ollut ihan muuta. Kun avaus on tyhjäpäistä kepukaunan esittämistä ilman aikomustakaan pohtia itse asiaa, niin lopputulos on se minkä edessäsi näet.


      • Syylliset esiin kirjoitti:

        Mietippä taas kerran kuka on se suurin syyllinen tämän palstan asiattomuuten. Pienenä vinkkinä, kun katsot peiliin niin näet vastauksen.

        Jos nytkin olisit avannut asiallisesti vaikkapa juuri tuosta keskioluen, kepun, laimentamisesta, niin keskustelu olisi varmasti ollut ihan muuta. Kun avaus on tyhjäpäistä kepukaunan esittämistä ilman aikomustakaan pohtia itse asiaa, niin lopputulos on se minkä edessäsi näet.

        Niinkö suuri vaikutusvalta minulla on, että koko kepupalsta on vaikutukseni alainen ja vuokseni muuttunut sellaiseksi kuin se on? En ole niin omahyväinen, että tuon uskoisin. Ei tämä palsta ole minun kuvani, vaan kyllä se on enemmän noiden avauksillani ahkeroivien palstapäivystäjien kuva.

        Nimittelet minua kepukaunaajaksi. Sellainen en ole, joskin minusta on tällä palstalla tullut varsin kepukriittinen, olen jopa alkanut hieman inhota kepua, juuri noiden avauksillani ahkeroivien ”ansiosta”, vaikka hyvin tiedän, ettei heillä ole mitään tekemistä kepun kanssa, vaikka joku julistaakin olevansa sitä lähellä.

        Tosiasiallisesti olen aina ollut varsin epäpoliittinen, sotilastaustastanikin johtuen,. Pitkäaikaisena valiolaisena tunsin jopa sympatioita kepua kohtaan, kun puolue selvästi tuki hyvää työnantajaani, jonka hallituksessa ja hallintoneuvostossa ja myös palkatussa henkilöstössä oli julkikepulaisia, rehtejä ihmisiä, joiden kanssa tulin oikein mukavasti juttuun. Mutta pian tänne tultuani tulin tuntemaan kovin toisenlaisia kepun kannattajia, joiden määrä on vuosien myötä lisääntynyt samassa suhteessa kuin heidän laatunsa on huonontunut. Ei se ole voinut olla vaikuttamatta asenteeseeni kepuun nähden, ja olen jo kauan pohtinut, että tuottaako kepulaisuus sellaisia ihmisiä, vai kerääkö se vain heitä puoleensa, ja jos niin, miksi niin? Jos he kokevat olevansa oikeassa viitekehyksessä, ei se kehys voi olla kovin kaunis.

        Tämä on poliittinen palsta, jolla on lupa olla kriittinenkin palstan nimikkopuoluetta kohtaan sellaisella, joka ei ole puolueen kannattaja, mutta puolueen kannattajien pitäisi yrittää puolustaa puoluettaan asiallisin perustein, eikä vain törkyillen kritiikkiä esittävään henkilöön käyden. Vain muutama täällä enää on sellainen kepun kannattaja, Pystyyn_kuollut, Seppo Ilmarinen ja Keskustaporvari ja ehkä joku muu. Muiut kepun kannattajat ilmeisesti kokevat itsensä sellaiseen kyvyttömiksi tai heitä kiinnostavat enemmän muut asiat, kuten esim. munakarvani.

        Koetan jättää nuo tarkoittamani mahdollisimman vähälle huomiolle, mutta en siinä aina onnistu, sillä ihminenhän vain minäkin olen. Yritän olla vahvempi jatkossa, jos täällä vielä viitsin kirjoitella, sillä minua ihan oikeasti alkaa tympiä ja kun on niin paljon muuta ja mukavampaa, niin ehkäpä panostan enemmän niihin niinä varmaan minulle jo varsin rajallisina aikoina.


      • Huomautus vain kirjoitti:

        Hankkijahan kaatui juuri siksi, että se oli levinnyt niin monille aloille. Hankkijan teknillinen puoli oli kunnossa, ja se siitä erkaantui ja selvisi enskiksi Hantek-nimellä, nykyisin se kai on Tekmanni.

        Noliakin oli levinnyt liikaa ja olisi kaatunut, jos se ei olisi luopunut muusta ja keskittynyt matkapuhelimiin. Sisu-auto luultavasti selviää tässäkin tilanteessa, kun se on pitäytynyt vain siinä, jonka se tunnetusti osaa.

        Tarkoitat tuon varmaan vastaukseksi tällä nikilläni klo 20,35 jättämääni viestiin. Oikeassa olet niin Hankkijan kuin Nokiankin suhteen, olivat molemmat todella aivan liian laajalle levinneitä, mutta Nokia osasi luopua rönsyistään ja selvisi, Hankkija ei osannut niin tehdä, ja sille kävi huonosti.

        Sisu-auto on tosiaan muistanut, että ”suutari pysyköön lestissään”, ja se luultavasti koituu sen eduksi, sillä kyllä ne taas tulevat paremmatkin ajat, jolloin kuorma-autokauppakin vilkastuu niin, että valmistajille töitä riittää ihan tarpeeksi.


      • Huomautus vain kirjoitti:

        Hankkijahan kaatui juuri siksi, että se oli levinnyt niin monille aloille. Hankkijan teknillinen puoli oli kunnossa, ja se siitä erkaantui ja selvisi enskiksi Hantek-nimellä, nykyisin se kai on Tekmanni.

        Noliakin oli levinnyt liikaa ja olisi kaatunut, jos se ei olisi luopunut muusta ja keskittynyt matkapuhelimiin. Sisu-auto luultavasti selviää tässäkin tilanteessa, kun se on pitäytynyt vain siinä, jonka se tunnetusti osaa.

        Ellen aivan väärin muista, Hankkija kaatui rakennusalaan, joka joutui vaikeuksiin 1990-luvun alun laman aikana. Rakennusliike Puolimatkan hankinta 1980-luvun puolivälissä oli aluperinkin Hankkijalle aivan järjetön ostos, koska toimiala oli sille vieras. Yhtiön toimiva johtohan yhdessä pienen päättävän klikin kanssa tuon syrjähypyn teki. Jäsenistön mielipidettä tuskin kysyttiin.


      • Yksi asiakas
        Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Ellen aivan väärin muista, Hankkija kaatui rakennusalaan, joka joutui vaikeuksiin 1990-luvun alun laman aikana. Rakennusliike Puolimatkan hankinta 1980-luvun puolivälissä oli aluperinkin Hankkijalle aivan järjetön ostos, koska toimiala oli sille vieras. Yhtiön toimiva johtohan yhdessä pienen päättävän klikin kanssa tuon syrjähypyn teki. Jäsenistön mielipidettä tuskin kysyttiin.

        Noinhan se oli. Puolimatkan kauppahinta oli jotain 775 miljoonaa markkaa, siis aivan mieletön riski Hankkijan taloudellinen kantokyky huomioiden. Kun siihen sitten hankittiin vielä talotekniikan yrityksiä niin kassa kertakaikkiaan tyhjeni ja lama hoiti loput.

        Sisun ongelma on erilainen, siltä loppuu asiakkaat. Ainakin jos Suomen armeija päätyy muuhun automalliin näiden tukkirekkojen kaupassa. Sisu saa vain muutaman kymmenen autoa vuodessa kaupaksi yksityisille autoilijoille, joten armeijan hankinnat ovat elintärkeitä yhtiölle. Sisu on siis liikaa yhden kortin varassa.


      • Hohohooohooooooo
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Niinkö suuri vaikutusvalta minulla on, että koko kepupalsta on vaikutukseni alainen ja vuokseni muuttunut sellaiseksi kuin se on? En ole niin omahyväinen, että tuon uskoisin. Ei tämä palsta ole minun kuvani, vaan kyllä se on enemmän noiden avauksillani ahkeroivien palstapäivystäjien kuva.

        Nimittelet minua kepukaunaajaksi. Sellainen en ole, joskin minusta on tällä palstalla tullut varsin kepukriittinen, olen jopa alkanut hieman inhota kepua, juuri noiden avauksillani ahkeroivien ”ansiosta”, vaikka hyvin tiedän, ettei heillä ole mitään tekemistä kepun kanssa, vaikka joku julistaakin olevansa sitä lähellä.

        Tosiasiallisesti olen aina ollut varsin epäpoliittinen, sotilastaustastanikin johtuen,. Pitkäaikaisena valiolaisena tunsin jopa sympatioita kepua kohtaan, kun puolue selvästi tuki hyvää työnantajaani, jonka hallituksessa ja hallintoneuvostossa ja myös palkatussa henkilöstössä oli julkikepulaisia, rehtejä ihmisiä, joiden kanssa tulin oikein mukavasti juttuun. Mutta pian tänne tultuani tulin tuntemaan kovin toisenlaisia kepun kannattajia, joiden määrä on vuosien myötä lisääntynyt samassa suhteessa kuin heidän laatunsa on huonontunut. Ei se ole voinut olla vaikuttamatta asenteeseeni kepuun nähden, ja olen jo kauan pohtinut, että tuottaako kepulaisuus sellaisia ihmisiä, vai kerääkö se vain heitä puoleensa, ja jos niin, miksi niin? Jos he kokevat olevansa oikeassa viitekehyksessä, ei se kehys voi olla kovin kaunis.

        Tämä on poliittinen palsta, jolla on lupa olla kriittinenkin palstan nimikkopuoluetta kohtaan sellaisella, joka ei ole puolueen kannattaja, mutta puolueen kannattajien pitäisi yrittää puolustaa puoluettaan asiallisin perustein, eikä vain törkyillen kritiikkiä esittävään henkilöön käyden. Vain muutama täällä enää on sellainen kepun kannattaja, Pystyyn_kuollut, Seppo Ilmarinen ja Keskustaporvari ja ehkä joku muu. Muiut kepun kannattajat ilmeisesti kokevat itsensä sellaiseen kyvyttömiksi tai heitä kiinnostavat enemmän muut asiat, kuten esim. munakarvani.

        Koetan jättää nuo tarkoittamani mahdollisimman vähälle huomiolle, mutta en siinä aina onnistu, sillä ihminenhän vain minäkin olen. Yritän olla vahvempi jatkossa, jos täällä vielä viitsin kirjoitella, sillä minua ihan oikeasti alkaa tympiä ja kun on niin paljon muuta ja mukavampaa, niin ehkäpä panostan enemmän niihin niinä varmaan minulle jo varsin rajallisina aikoina.

        Hohhohooo, tähän asti tollikka on väittänyt, että täällä ahkeroi vain yksi tai kaksi kepulireppanaa. Nyt sitten näin: "tulin tuntemaan kovin toisenlaisia kepun kannattajia, joiden määrä on vuosien myötä lisääntynyt samassa suhteessa kuin heidän laatunsa on huonontunut". Koeta nyt edes päättää onko meitä sinua tollakkoa vedättäviä vain kourallinen vai isokin määrä. Kaikilla meillä on kyllä hauskaa näitä pöljäilyjäsi katsellessa.

        Hohohohooooooooo tuotakin >>>>tai heitä kiinnostavat enemmän muut asiat, kuten esim. munakarvani.>>>> vaan kukas se on esitellyt niitä munakarvojaan täällä? Sinä itse ! Herra paratkoon !!!! Eikait kukaan muu ole sellaisia kuvia täällä esitellyt.


      • Meriittisi
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Niinkö suuri vaikutusvalta minulla on, että koko kepupalsta on vaikutukseni alainen ja vuokseni muuttunut sellaiseksi kuin se on? En ole niin omahyväinen, että tuon uskoisin. Ei tämä palsta ole minun kuvani, vaan kyllä se on enemmän noiden avauksillani ahkeroivien palstapäivystäjien kuva.

        Nimittelet minua kepukaunaajaksi. Sellainen en ole, joskin minusta on tällä palstalla tullut varsin kepukriittinen, olen jopa alkanut hieman inhota kepua, juuri noiden avauksillani ahkeroivien ”ansiosta”, vaikka hyvin tiedän, ettei heillä ole mitään tekemistä kepun kanssa, vaikka joku julistaakin olevansa sitä lähellä.

        Tosiasiallisesti olen aina ollut varsin epäpoliittinen, sotilastaustastanikin johtuen,. Pitkäaikaisena valiolaisena tunsin jopa sympatioita kepua kohtaan, kun puolue selvästi tuki hyvää työnantajaani, jonka hallituksessa ja hallintoneuvostossa ja myös palkatussa henkilöstössä oli julkikepulaisia, rehtejä ihmisiä, joiden kanssa tulin oikein mukavasti juttuun. Mutta pian tänne tultuani tulin tuntemaan kovin toisenlaisia kepun kannattajia, joiden määrä on vuosien myötä lisääntynyt samassa suhteessa kuin heidän laatunsa on huonontunut. Ei se ole voinut olla vaikuttamatta asenteeseeni kepuun nähden, ja olen jo kauan pohtinut, että tuottaako kepulaisuus sellaisia ihmisiä, vai kerääkö se vain heitä puoleensa, ja jos niin, miksi niin? Jos he kokevat olevansa oikeassa viitekehyksessä, ei se kehys voi olla kovin kaunis.

        Tämä on poliittinen palsta, jolla on lupa olla kriittinenkin palstan nimikkopuoluetta kohtaan sellaisella, joka ei ole puolueen kannattaja, mutta puolueen kannattajien pitäisi yrittää puolustaa puoluettaan asiallisin perustein, eikä vain törkyillen kritiikkiä esittävään henkilöön käyden. Vain muutama täällä enää on sellainen kepun kannattaja, Pystyyn_kuollut, Seppo Ilmarinen ja Keskustaporvari ja ehkä joku muu. Muiut kepun kannattajat ilmeisesti kokevat itsensä sellaiseen kyvyttömiksi tai heitä kiinnostavat enemmän muut asiat, kuten esim. munakarvani.

        Koetan jättää nuo tarkoittamani mahdollisimman vähälle huomiolle, mutta en siinä aina onnistu, sillä ihminenhän vain minäkin olen. Yritän olla vahvempi jatkossa, jos täällä vielä viitsin kirjoitella, sillä minua ihan oikeasti alkaa tympiä ja kun on niin paljon muuta ja mukavampaa, niin ehkäpä panostan enemmän niihin niinä varmaan minulle jo varsin rajallisina aikoina.

        Palstalta ovat häipyneet lähes kaikki asialliseen keskusteluun kykenevät. Oiva Härkönen, Seppo Hietanen, Yksi Kylähullu, Timo Ristimäki jne.

        Kun ilmestyit tänne, keskustelu oli ihan asiallista ja asiassa pysyvää. Sinä toit tänne kaiken tuon sonnan, itsekehusi, vaatimattoman elämäsi esittelyn, heikolla suomenkielellä kirjoitetut tutkielmasi ja elämänkertasi, lomakertomuksesi jne jne. Asialliset keskustelijat ovat yksi toisensa jälkeen kyllästyneet mukanasi tuomaan ala-arvoiseen tyhjäpäisyyteen. Siinä se on palstan nykytilan selitys. Sinä tänen toit sen loan joka on häivyttänyt kaikki asialliset palstalta


      • Autois.
        Yksi asiakas kirjoitti:

        Noinhan se oli. Puolimatkan kauppahinta oli jotain 775 miljoonaa markkaa, siis aivan mieletön riski Hankkijan taloudellinen kantokyky huomioiden. Kun siihen sitten hankittiin vielä talotekniikan yrityksiä niin kassa kertakaikkiaan tyhjeni ja lama hoiti loput.

        Sisun ongelma on erilainen, siltä loppuu asiakkaat. Ainakin jos Suomen armeija päätyy muuhun automalliin näiden tukkirekkojen kaupassa. Sisu saa vain muutaman kymmenen autoa vuodessa kaupaksi yksityisille autoilijoille, joten armeijan hankinnat ovat elintärkeitä yhtiölle. Sisu on siis liikaa yhden kortin varassa.

        Timo Törppö on jättänyt tuotekehittelyn paitsioon, tyhmyyttään.


      • Sapiens dux
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Niinkö suuri vaikutusvalta minulla on, että koko kepupalsta on vaikutukseni alainen ja vuokseni muuttunut sellaiseksi kuin se on? En ole niin omahyväinen, että tuon uskoisin. Ei tämä palsta ole minun kuvani, vaan kyllä se on enemmän noiden avauksillani ahkeroivien palstapäivystäjien kuva.

        Nimittelet minua kepukaunaajaksi. Sellainen en ole, joskin minusta on tällä palstalla tullut varsin kepukriittinen, olen jopa alkanut hieman inhota kepua, juuri noiden avauksillani ahkeroivien ”ansiosta”, vaikka hyvin tiedän, ettei heillä ole mitään tekemistä kepun kanssa, vaikka joku julistaakin olevansa sitä lähellä.

        Tosiasiallisesti olen aina ollut varsin epäpoliittinen, sotilastaustastanikin johtuen,. Pitkäaikaisena valiolaisena tunsin jopa sympatioita kepua kohtaan, kun puolue selvästi tuki hyvää työnantajaani, jonka hallituksessa ja hallintoneuvostossa ja myös palkatussa henkilöstössä oli julkikepulaisia, rehtejä ihmisiä, joiden kanssa tulin oikein mukavasti juttuun. Mutta pian tänne tultuani tulin tuntemaan kovin toisenlaisia kepun kannattajia, joiden määrä on vuosien myötä lisääntynyt samassa suhteessa kuin heidän laatunsa on huonontunut. Ei se ole voinut olla vaikuttamatta asenteeseeni kepuun nähden, ja olen jo kauan pohtinut, että tuottaako kepulaisuus sellaisia ihmisiä, vai kerääkö se vain heitä puoleensa, ja jos niin, miksi niin? Jos he kokevat olevansa oikeassa viitekehyksessä, ei se kehys voi olla kovin kaunis.

        Tämä on poliittinen palsta, jolla on lupa olla kriittinenkin palstan nimikkopuoluetta kohtaan sellaisella, joka ei ole puolueen kannattaja, mutta puolueen kannattajien pitäisi yrittää puolustaa puoluettaan asiallisin perustein, eikä vain törkyillen kritiikkiä esittävään henkilöön käyden. Vain muutama täällä enää on sellainen kepun kannattaja, Pystyyn_kuollut, Seppo Ilmarinen ja Keskustaporvari ja ehkä joku muu. Muiut kepun kannattajat ilmeisesti kokevat itsensä sellaiseen kyvyttömiksi tai heitä kiinnostavat enemmän muut asiat, kuten esim. munakarvani.

        Koetan jättää nuo tarkoittamani mahdollisimman vähälle huomiolle, mutta en siinä aina onnistu, sillä ihminenhän vain minäkin olen. Yritän olla vahvempi jatkossa, jos täällä vielä viitsin kirjoitella, sillä minua ihan oikeasti alkaa tympiä ja kun on niin paljon muuta ja mukavampaa, niin ehkäpä panostan enemmän niihin niinä varmaan minulle jo varsin rajallisina aikoina.

        Esikuntamies ei missään tapauksessa ansaitse sotilaan kunniallista titteliä.


    • Kana-Aulis
      • Geenivirhe

        Ei ole ihme, jos Sisulla menee huonosti. Taitaa johtaja olla kuin isänsä toivoton tohelo.


    • Runo resupekalle..

      Ei saa evp reppana murjussaan unta,
      nauraa seinähullulle seurakunta.

      Yksin kirskuttaa punkassa kultahampaita,
      juo giniä tuskaansa, laskee lampaita.

      Miettii tuskissaan miksi myös äitinsä hylkäs,
      pisti mierontielle ja peräänsä sylkäs...

    • demu

      Kapin avaukset ovat ainoita joissa on järkeä tällä kepupalstalla. Politiikasta keskusteluun palsta lienee tarkoitettu. Valitettavasi joidenkin ymmärrys ei siihen keskusteluun riitä.

    • Hei, haloooo!

      Miksi tällä avauksella on keskusteltu paljon Sisuautosta? Ei kai se ole kepun omistama yritys? Ei kai sen johdossakaan ole kepulaisia?
      Nyt mää sen hokasin! Sillä taitaa olla jokin liittymä kapi-korhoseen, vaikka ei hänkään sen omistajiin kuulu. Mutta onhan kapi kepulaisten mielestä merkittävämpi kuin kepu, jotta siitähän se kiinnostus Sisuautoonkin johtuu.

    • Kylläpä upea rusketukseni ottaa tyhjään koteloon palstan päivä- ja yöpäivystäjä sonnimies-sapiens duxia, kun on täytynyt tällekin palstalle eri nikeillään useaan kertaan tuoda tuo eräs valokuvani, jonka hän on poiminut kirjoituksestani matkailupalstalta, sinne perässäni mennen. Se on valvottanut häntä koko yönkin, kun on täytynyt yöllä kolmen jälkeen ja jälleen jo aamukuudelta katkeruuttaan viestittää. Ja on täytynyt käydä vielä siellä matkailupalstallakin tuomassa esiin ”viisauttaan”, kun joku ilmeisesti tältäkin palstalta minut tunteva on siellä matkakertomustani kehaissut. Siihen kehaisuun vastasin tällä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11296106#comment-60218512-view

      Niin, hyvää huomenta vain, yönsä nukkuneille! Tuolle yönsä taas näillä palstoilla valvoneelle tämäkään huomen ei varmaan ole yhtään parempi kuin aikaisemmatkaan.

      • Aamuitku

        No, matkasi ei tainnut olla kovinkaan onnistunut kun itku tuli heti aamutuimaan. Vai vaivaako aikaero vielä? Iltapäivisinhän nuo itkuripulit tähän menessä on palstalle ilmestyneet.

        "Matkakertomuksesi" kuvineeen ei kaipaa muuta kommenttia, kuin että juttu oli huonosti kirjoitettu ja kuvat juuri niitä joita sinulta saataa odottaa. Ja tee nyt ihmeessä jotain tuolle loma pukeutumisellesi, sehän on ihan hirveää niissä kuvissa. Myötähäpeää suomalaisten puolesta tuntee kun katsoo tyyliäsi


      • Kapipässi

        on ikuisesti siinä luulossa, ettei kukaan muu matkusta kuin hän "ylempänä" henkilönä.

        Voin vakuuttaa, että useimmat meistä matkustavat mutta kapipässi on ainoa, joka pitää siitä meteliä politiikkasaitilla ;))


      • kapi_ korhonen
        Aamuitku kirjoitti:

        No, matkasi ei tainnut olla kovinkaan onnistunut kun itku tuli heti aamutuimaan. Vai vaivaako aikaero vielä? Iltapäivisinhän nuo itkuripulit tähän menessä on palstalle ilmestyneet.

        "Matkakertomuksesi" kuvineeen ei kaipaa muuta kommenttia, kuin että juttu oli huonosti kirjoitettu ja kuvat juuri niitä joita sinulta saataa odottaa. Ja tee nyt ihmeessä jotain tuolle loma pukeutumisellesi, sehän on ihan hirveää niissä kuvissa. Myötähäpeää suomalaisten puolesta tuntee kun katsoo tyyliäsi

        Olet oikeassa. Rispaantunut safariliivini, joka minulla aina ennen on ollut yllä unohtui Paloheinään.


      • kepulaiset tuksit

        Dux sonnimies elää sinun kautta, tosin hyvin säälittävästi, mutta elää kuitenkin.
        Ilman sinua dux sontiaisella ei olisi ketään tai mitään mitä kommentoida. Faktahan on se, että ainoastaan sinun avaukset saa täällä tälläisiä kommentointi määriä ja elämää palstalle, moni kepulainen luuseri saa elämään virtaa viikoiksi sinun hulppeista avauksista. Pidä vaan lämpiminä kepulaiset, ei siellä maalla ole mitään tekemistä tähän aikaan vuodesta!


      • Aamuitku kirjoitti:

        No, matkasi ei tainnut olla kovinkaan onnistunut kun itku tuli heti aamutuimaan. Vai vaivaako aikaero vielä? Iltapäivisinhän nuo itkuripulit tähän menessä on palstalle ilmestyneet.

        "Matkakertomuksesi" kuvineeen ei kaipaa muuta kommenttia, kuin että juttu oli huonosti kirjoitettu ja kuvat juuri niitä joita sinulta saataa odottaa. Ja tee nyt ihmeessä jotain tuolle loma pukeutumisellesi, sehän on ihan hirveää niissä kuvissa. Myötähäpeää suomalaisten puolesta tuntee kun katsoo tyyliäsi

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.


      • kepulaiset tuksit kirjoitti:

        Dux sonnimies elää sinun kautta, tosin hyvin säälittävästi, mutta elää kuitenkin.
        Ilman sinua dux sontiaisella ei olisi ketään tai mitään mitä kommentoida. Faktahan on se, että ainoastaan sinun avaukset saa täällä tälläisiä kommentointi määriä ja elämää palstalle, moni kepulainen luuseri saa elämään virtaa viikoiksi sinun hulppeista avauksista. Pidä vaan lämpiminä kepulaiset, ei siellä maalla ole mitään tekemistä tähän aikaan vuodesta!

        Kiitos! Eipä kepulaisten lämpimänä pitäminen vaadi minulta muuta, kuin käydä silloin tällöin palstalla. Se ei kuitenkaan ole elämäntehtäväni. Noiden kepulien ainoa elämäntehtävä on palstan päivystäminen, eikä suinkaan kepun vaan minun vuokseni.


      • kepulaisia iloja..?
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Kiitos! Eipä kepulaisten lämpimänä pitäminen vaadi minulta muuta, kuin käydä silloin tällöin palstalla. Se ei kuitenkaan ole elämäntehtäväni. Noiden kepulien ainoa elämäntehtävä on palstan päivystäminen, eikä suinkaan kepun vaan minun vuokseni.

        Tässä muuten todella surullinen tarina keskustalaisuudesta ja maaseudun lohduttomasta ilmapiiristä. Ei ihme, että kepulaisten kirjoitukset tällä palstalla on mitä on, vainioharhaisia ja kieltämättä mielenterveydellisiin ongelmiin viittaavia....

        http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/katkera-kapina-pohjalaisten-susijahti-johti-kohuun-ja-kuolemaan


      • Nainen Paloheinästä
        kapi_korhonen kirjoitti:

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.

        Hirvittävä läskimooses typerä ilme isossa päässään. Ranteessa metallirannekkeinen ranta rolexi. Kerrassaan vastenmielinen kuvatus.


      • Kapin velipuoli
        kapi_korhonen kirjoitti:

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.

        Tuli evp aliupseerille aamusta itku,
        ei maistu vanikka ei ginin litku.

        Yksin murjussaan munakarvojaan nysvää,
        ei huvita mikään on läski tyskää.

        Vielä kerran jos pillua saisi koettaa,
        se ehkä kapi luuserin innostas soettaa.

        Vaan kelleppäs soettas kun kukaan ei vastaa.
        Ukin kanssa tietty ois homoilu nastaa...


      • Toups/PohPr/evp
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Kiitos! Eipä kepulaisten lämpimänä pitäminen vaadi minulta muuta, kuin käydä silloin tällöin palstalla. Se ei kuitenkaan ole elämäntehtäväni. Noiden kepulien ainoa elämäntehtävä on palstan päivystäminen, eikä suinkaan kepun vaan minun vuokseni.

        Arvon Virkaveli!

        Ihmettelen miksi kannatat kutosen polititiikkaa. Parempaankin olisi mahdollisuus.


      • Stailisti Tre
        kapi_korhonen kirjoitti:

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.

        Erittäin kehno pukeutumismaku näkyy vaatteiden sopimattomuutena toisiinsa nähden.
        Kravatti kuuluu asuun, joten sen jättäminen pois on moukkamaista.


      • Tyyli puuttuu
        kapi_korhonen kirjoitti:

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.

        Melkoinen iljetys tuossa kuvassa, eipä voi muuta sania. Kehtaatko todella esiintyä lomallasi julkisesti tuollaisena? Ei sinulla ainakaan itsekriittisyyttä ole.

        Pukeutumisestasi sen verran, että ainakin noissa esittämissäsi kuvissa se on todella tyylitöntä. Huonosti istuvat vaatteet jo yksin antaa vaikutelman, että päälle on laitettu mitä saattuu, ja kun kuosit ja värit ovat suoraan kirpparilta niin yleiskuva on ...hmmm sanoisinko mielenkiintoinen... jos ymmärrät


      • 9mnn
        kapi_korhonen kirjoitti:

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.

        Vitttun tyränapa olet hullu


      • Toups/PohPr/evp
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Kiitos! Eipä kepulaisten lämpimänä pitäminen vaadi minulta muuta, kuin käydä silloin tällöin palstalla. Se ei kuitenkaan ole elämäntehtäväni. Noiden kepulien ainoa elämäntehtävä on palstan päivystäminen, eikä suinkaan kepun vaan minun vuokseni.

        Voi Sinua Reppanaa!


      • Toups/PohPr/evp
        kapi_korhonen kirjoitti:

        No, olisiko stylistin mielestä minulla sopivampi lomapukeutuminen tässä:

        http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574441_10151463063224182_1605214686_n.jpg

        Tuollaisessa asussa enimmäkseen olin Langkawin rannoilla, hoitellimme altailla ja merellä, mutta Kuala Lumpurissa asuni oli tietysti toinen, illallisella KL-Towerin pyörivässä ravintolassa 280 metrin korkeudessa vaaleanruskea pellavapuku ja sininen kauluspaita, mutta solmiota ei tarvittu sielläkään.

        Ymmärränhän minä, että katkera kateushan saa sinut puhumaan tuollaisia typeryyksiä. Sinulla ei liene pukeutumisongelmia, kun ainoa tehtäväsi on palstan päivystäminen. Nyt sinulta tulee jo näin aamusta tuollainen, jonka yleensä olet vasta illasta esittänyt. Ovatko hermot menneet lopullisesti?

        Niin, tuollaisissa maisemissa ja tuollaisessa asussa olin vielä hiljattain, mutta nyt täytyy pukeutua toisin, kun lähden hiihtämään, jotta ehdin tulla katsomaan tv:sta naisten hiihtoa Val di Fiemmestä. Mutta sinä jäät tietsti palstaa päivystämään.

        Kyllä sinä aika paljon pultsaria tuosa kuvassa muistutat. Viina oli halpaa.


    • Huomaan, että ylläpito on joutunut taas melkoisesti rassaamaan avaukseni kirvoittamia viestejä. Eipä niissä varmaankaan ole hyvä hävinnyt, mutta nyppiihän se tietysti niitä, jotka ovat antaneet parastaan - samalla ainoataan - ja se on nähty julkisuuskelvottomaksi. Kun en huomaa tulleen viestejä, jotka vaatisivat vastinettani, puhun hieman kaikille yhteisesti:

      Ei tullut naisillemme suurta menestystä tuolla Val di Fiemmen kympillä, jonka hiihtolenkiltä palattuani ehdin katsoa alusta asti. Norjalaisten käsittämätön ylivoima vaan jatkui. Onneksi voittaja ei kuitenkaan ollut Björgen, vaan nuorempi ja nätimpikin Johaug. Pirtsakka tyttö osasi ottaa ilon irti voitostaan.

      Hyvä oli hiihdellä täälläkin. En mennyt vaativammille metsälenkeille, vaan perinteistä nytkytellen hiihtelin peltolatuja, joita suurimmalla osalla matkaa oli neljää rinnan, joten ei tullut ruuhkaa, vaikka paljon oli hiihtäjiä. Keli oli erinomainen, ja aurinkokin alkoi paistaa mukavasti. Lämpötila oli tosin kai nelisenkymmentä astetta alempi kuin siellä, missä vielä vajaa viikko sitten olin.

      Vaikka paljon on siis poistettukin törkyä avaukseltani, on sitä vielä malliksi asti jäänyt. Huvittaa tuo stylistiksi heittäytynyt, joka arvostelee lomapukeutumistani. Hän toteaa, että kyllä solmion pitää kuulua asuun. Kaukana takanapäin ovat jo ajat, joista Junnu Vainio lauleli, että ”Härmän jätkät ovat lomaristeilyllä, joka miehellä on tumma puku yllä”. Ei siellä 35 asteen lämmössä ollut solmioita muilla kuin ilmastoidun hotellin aulassa patsastelevilla vahtimestareilla ja respan tiskin miespuolisilla virkailijoilla. Kuala Lumpurin kaduilla taisin nähdä jonkun puvussaan ja solmioissaan salkku kädessä kiirehtivän liikemiehen, mutta kyllä me kaikki turistit, muutkin kuin suomalaiset, olimme yhtä rennoissa asuissa.

      Minulla oli sentään kevyt lomapuku KL_Towerin illallispöydässä, mutta ei monellakaan muulla, ei esim. pöytäseurueessamme olleella eversti evp:llä, jota en ennestään tuntenut, mutta kun kävi ilmi, että meillä molemmilla oli sotilastaustaa ja kun samassa hotellissa asuimme, kaverustuin mukavasti everstin ja hänen viehättävän sairaanhoitaja-vaimonsa kanssa..

      Ei minua ole koskaan mistään paremmastakaan seurasta katsottu ulos ulkoisen olemuksenikaan vuoksi-. Ei luulisi toisen ulkonäköä arvostelevan sellaisen, jolla ei ole kanttia omaa kuvaansa näyttää. Siitä voidaan varmaksi päätellä, että kyllä hänen olemuksensa on sopusoinnussa esitystensä kanssa, yhtä törkyinen sekin varmaan on. Senhän asianomainen hyvin ymmärtänee, ja se on yksi syy siihen, että häneltä tulee sellaista kuin tulee.

      • Onhan sieltä

        näköjään lähtenyt joukko sinunkin typerimpiä mölinöitä ;)

        Muutenkin sinun eväilläsi ei kannattaisi niin kamalasti muita soimata. Ei täällä muut ole munakarvojaan, todistuksiaan ja typeriä lomakuviaan esitelleet. Jos kuvittelet että se tekee sinut jotenkin paremmaksi olet vielä typerämpi pässi kuin päällepäin näytät.

        Jos minä olisin sinä, en kyllä pitäisi kovin paljon meteliä "kauneudestani" ja pukeutumisestani :))


      • :)))))))))))))))))))

        Ai, että aliupseeri evp on tavannut oikean everstin...;)Jota et tuntenut, mutta vastavuoroisesti ei hänkään tuntenut sinua, jos nyt ei ollut sattunut munakarvakuviasi palstalta katsomaan....:)))))))))))


      • pari kommenttia

        Jos tuolla naamalla ja olemuksella väittää itseään komeaksi niin eipä muuhunkaan sanomiseen voi luottaa. Itseironiastakaan tuskin on kyse.

        Pukeutumisestasi tulee mieleen oma visiittini Langkawille. Siellä samannäköiset möhömahaiset miehet saattoivat jopa ravintolaan sisälle lompsia ilman paitaa. Ruokahalut tuppasi menemään kun niitä iljetyksiä katsoi. No, he olivat venäläisiä, joita muut sitten paheksuen katsoivat, Rannalla OK, siellä voidaan olla paidatta, mutta kyllä suomalaiselta vanhalta mieheltä sen verran pitää ymmärrystä löytyä, ettei esim noilla island hopping ressuilla paidatta siinä veneessä palloille. Tai hullukuosisissa paidoissa ihmisten ilmoilla tölväile muutoinkaan.


      • Sivullinen.
        :))))))))))))))))))) kirjoitti:

        Ai, että aliupseeri evp on tavannut oikean everstin...;)Jota et tuntenut, mutta vastavuoroisesti ei hänkään tuntenut sinua, jos nyt ei ollut sattunut munakarvakuviasi palstalta katsomaan....:)))))))))))

        Ihmeellinen, kovin ihmeellinen on tuon Korhosen vetovoima tällä Kepupalstalla. On myönnettävä, että jotkut kirjoittajat ovat jopa tosissaan kaivanneet tuon Korhosen avauksia. Sitä minä vaan ihmettelen, miksi jopa viisaammatkin(heitä on tosin hyvin vähän, tällä kepupalstaala) kirjoittajat alentuvat haukkumaan kuin Rakkikoirat, tuota Korhosta.

        Kuten me kaikki tiedämme, korhonen on palstan parhaita kynämiehiä, joka tekee aina asiallisia avauksia palstalle. Kuitenkin moni kirjoittaja alkaa suoltaa, tuota iänikuista paskaansa, nuo paskanheittäjät luulevat olevansa jopa Korhosta viisaampia kirjoittajia. Jokainen rehellinen palstalainen, tietää kuitenkin, että Korhonen hallitsee muita paremmin tämän Kepupalstan säännöt ja sakramentit.


      • Ookko nää Oulusta
        Sivullinen. kirjoitti:

        Ihmeellinen, kovin ihmeellinen on tuon Korhosen vetovoima tällä Kepupalstalla. On myönnettävä, että jotkut kirjoittajat ovat jopa tosissaan kaivanneet tuon Korhosen avauksia. Sitä minä vaan ihmettelen, miksi jopa viisaammatkin(heitä on tosin hyvin vähän, tällä kepupalstaala) kirjoittajat alentuvat haukkumaan kuin Rakkikoirat, tuota Korhosta.

        Kuten me kaikki tiedämme, korhonen on palstan parhaita kynämiehiä, joka tekee aina asiallisia avauksia palstalle. Kuitenkin moni kirjoittaja alkaa suoltaa, tuota iänikuista paskaansa, nuo paskanheittäjät luulevat olevansa jopa Korhosta viisaampia kirjoittajia. Jokainen rehellinen palstalainen, tietää kuitenkin, että Korhonen hallitsee muita paremmin tämän Kepupalstan säännöt ja sakramentit.

        Ukki, siis sivullinen. Ihan kaikesta

        Näin on näreet


      • taustalta nähtyä
        Sivullinen. kirjoitti:

        Ihmeellinen, kovin ihmeellinen on tuon Korhosen vetovoima tällä Kepupalstalla. On myönnettävä, että jotkut kirjoittajat ovat jopa tosissaan kaivanneet tuon Korhosen avauksia. Sitä minä vaan ihmettelen, miksi jopa viisaammatkin(heitä on tosin hyvin vähän, tällä kepupalstaala) kirjoittajat alentuvat haukkumaan kuin Rakkikoirat, tuota Korhosta.

        Kuten me kaikki tiedämme, korhonen on palstan parhaita kynämiehiä, joka tekee aina asiallisia avauksia palstalle. Kuitenkin moni kirjoittaja alkaa suoltaa, tuota iänikuista paskaansa, nuo paskanheittäjät luulevat olevansa jopa Korhosta viisaampia kirjoittajia. Jokainen rehellinen palstalainen, tietää kuitenkin, että Korhonen hallitsee muita paremmin tämän Kepupalstan säännöt ja sakramentit.

        Kaposemme on vuositolkulla kerjännyt saamiensa vastauksien kaltaista palautetta omalla palstakäyttäytymiselään, joten niin metsä on vastannut, kuin sinne on huudettu.

        Korhosta viiisaampia ovat kaikki kirjoitajat, kun vertaa mitä paskaa kaponen on palstalle suoltanut vuosikymmenen ajan.
        Kaposestamme voidaan sanoa, että on palstan heikoin lenkki.
        Jos "sivullinen" näkee kaposen sellaisena kuin kirjoittaa, ei voi muuta todeta kuin, että kuulunet hänen viiteryhmäänsä, hänen itsensä lisäksi.


      • Uudistunut-Ukki.
        pari kommenttia kirjoitti:

        Jos tuolla naamalla ja olemuksella väittää itseään komeaksi niin eipä muuhunkaan sanomiseen voi luottaa. Itseironiastakaan tuskin on kyse.

        Pukeutumisestasi tulee mieleen oma visiittini Langkawille. Siellä samannäköiset möhömahaiset miehet saattoivat jopa ravintolaan sisälle lompsia ilman paitaa. Ruokahalut tuppasi menemään kun niitä iljetyksiä katsoi. No, he olivat venäläisiä, joita muut sitten paheksuen katsoivat, Rannalla OK, siellä voidaan olla paidatta, mutta kyllä suomalaiselta vanhalta mieheltä sen verran pitää ymmärrystä löytyä, ettei esim noilla island hopping ressuilla paidatta siinä veneessä palloille. Tai hullukuosisissa paidoissa ihmisten ilmoilla tölväile muutoinkaan.

        Huomenta vaan Suomalaiset, minunkin on ihan pakko tulla heti näin aamutuimaan tänne Kepupalstalle , vaikka varsinaisesti olen jo tämän palstan lopettanutkin. Nythän on niin, että joku on jo nähnyt minunkin tekstiäni täällä Korhosen Jompen avauksella. Näkyy olevan niin, että jotkut kirjoittajat näkevät jopa harhoja, kun on Jompesta kysymys?

        En lakkaa ihmettelemästä tuota Jomppe vihaa, siksihän sitä on jo kutsuttava, kun Jomppe tekee Kepusta ja Kepulaisista ihan asiallisen avauksen niin siitäkös riemu repeää, Kepukansan keskuudessa. Aletaan heittää herjaa Jompen ulkonäöstä, aletaan heittää herjaa Jompen jälkikasvusta, josta Jälkikasvusta voisi olla jokainen Isä tosi ylpeä.

        Ovat elämässään nämä Jompen pojat menestyneet maailmalla niinnkin hyvin. On jopa "Trakikoomista", että nämäkin Jompen källääjät, luulevat olevansa muka viisaitakin kirjoittajia, kun he jatkuvasti tuovat esille jopa noita jompen "Munakarvojakin". Voin teille tekin "Maisterintaimet" kertoa, että kun tämä kirjoituspalsta väittää jotakin täysin ääliömäistä kieltä, ahdistaakseen Jompen nurkkaan, niin Jomppe "Upseerina ja Herramiehrenä" lyö sellaiset faktat pöytään, että pitäisi siinä jo tyhmänkin tajuta, mitä paskaa on Jompesta kirjoittanut.

        Jompen vika on siinä, että hän on liian rehelliseti kertonut kaikista elämänsä vasiheista. Nämä palstan "Ääliöt", ovat siitä saaneet lyömäaseen, jolla hyökkäävät kuin "Hyeenat", Jompen kimppuun.

        Yksi syy, miksi Jomppea noinkin paljon "Vihataan ja källätään", on tietenkin se, että Jomppe ei kuulu "Maalaisliittoon", jonka asian hän on aina rehelliseti tuonut esille. Tämä asia on tietenkin perussyy, jotta voidaan hyökätä surutta henkilökohtaisten asiain myötä Jompen kimppuun.

        Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Jomppekin on saanut tarpeekseen näitten Kepulireppanoiden "Veetuiluista". eihän kukaan ihminen ihan mitä tahansa kestä. Tuo on minusta halpamaisinta kirjoittelua, mitä nuo jotkut "Älykääpiöt", kirjoittelevat Jompen pojista. Pojista joista kuka tahansa isä olisi ylpeä, juuri kuten Jomppe onkin. Kyllä pitäisi jättää Jompen perhe tämän palstan ulkopuolelle.

        Ettäkö Jomppe on itse tuonut perheensä esille, eihän se niin ole, kun Jopelta on jotakin kysytty Pojistaan niin Jomppe on rehellisenä miehenä vastannut kysyjälle, ja niin tuo "Parjauskampanja" Jompen pojista on saanut alkunsa. Kaikki vähänkään asiaa ajattelevat, tietävät miksi Jompen poikiakin on palstalla alettu "Parjaamaan".

        No niin Jomppe, toivottavasti et pahastu, ottaessani kantaa sinuun ja perheeseesi, mutta en malttanut olla tulematta palstalle, josta olin päättänyt jo lähteä. Luulempa totisesti, että sinullakin, tämä vierailusi "Kepupalstalla alkaa olla lopuillaan.

        Toisaalta, onhan netissä muitakin palstoja joihin voi kirjoitella, niin minä ainakin olen tehnyt, ja olenkin saanut myönteitä palautetta asioihin mitä olen esittänyt.

        Niin, jos ensi kesään eletään, tulen käymään siellä Hesassa ainakin silloin Uusitaan se Zeppeliinin tapaaminen, joka viime kesänä meni mynkään. Terveisin Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta.


      • Mitä sinä
        Uudistunut-Ukki. kirjoitti:

        Huomenta vaan Suomalaiset, minunkin on ihan pakko tulla heti näin aamutuimaan tänne Kepupalstalle , vaikka varsinaisesti olen jo tämän palstan lopettanutkin. Nythän on niin, että joku on jo nähnyt minunkin tekstiäni täällä Korhosen Jompen avauksella. Näkyy olevan niin, että jotkut kirjoittajat näkevät jopa harhoja, kun on Jompesta kysymys?

        En lakkaa ihmettelemästä tuota Jomppe vihaa, siksihän sitä on jo kutsuttava, kun Jomppe tekee Kepusta ja Kepulaisista ihan asiallisen avauksen niin siitäkös riemu repeää, Kepukansan keskuudessa. Aletaan heittää herjaa Jompen ulkonäöstä, aletaan heittää herjaa Jompen jälkikasvusta, josta Jälkikasvusta voisi olla jokainen Isä tosi ylpeä.

        Ovat elämässään nämä Jompen pojat menestyneet maailmalla niinnkin hyvin. On jopa "Trakikoomista", että nämäkin Jompen källääjät, luulevat olevansa muka viisaitakin kirjoittajia, kun he jatkuvasti tuovat esille jopa noita jompen "Munakarvojakin". Voin teille tekin "Maisterintaimet" kertoa, että kun tämä kirjoituspalsta väittää jotakin täysin ääliömäistä kieltä, ahdistaakseen Jompen nurkkaan, niin Jomppe "Upseerina ja Herramiehrenä" lyö sellaiset faktat pöytään, että pitäisi siinä jo tyhmänkin tajuta, mitä paskaa on Jompesta kirjoittanut.

        Jompen vika on siinä, että hän on liian rehelliseti kertonut kaikista elämänsä vasiheista. Nämä palstan "Ääliöt", ovat siitä saaneet lyömäaseen, jolla hyökkäävät kuin "Hyeenat", Jompen kimppuun.

        Yksi syy, miksi Jomppea noinkin paljon "Vihataan ja källätään", on tietenkin se, että Jomppe ei kuulu "Maalaisliittoon", jonka asian hän on aina rehelliseti tuonut esille. Tämä asia on tietenkin perussyy, jotta voidaan hyökätä surutta henkilökohtaisten asiain myötä Jompen kimppuun.

        Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Jomppekin on saanut tarpeekseen näitten Kepulireppanoiden "Veetuiluista". eihän kukaan ihminen ihan mitä tahansa kestä. Tuo on minusta halpamaisinta kirjoittelua, mitä nuo jotkut "Älykääpiöt", kirjoittelevat Jompen pojista. Pojista joista kuka tahansa isä olisi ylpeä, juuri kuten Jomppe onkin. Kyllä pitäisi jättää Jompen perhe tämän palstan ulkopuolelle.

        Ettäkö Jomppe on itse tuonut perheensä esille, eihän se niin ole, kun Jopelta on jotakin kysytty Pojistaan niin Jomppe on rehellisenä miehenä vastannut kysyjälle, ja niin tuo "Parjauskampanja" Jompen pojista on saanut alkunsa. Kaikki vähänkään asiaa ajattelevat, tietävät miksi Jompen poikiakin on palstalla alettu "Parjaamaan".

        No niin Jomppe, toivottavasti et pahastu, ottaessani kantaa sinuun ja perheeseesi, mutta en malttanut olla tulematta palstalle, josta olin päättänyt jo lähteä. Luulempa totisesti, että sinullakin, tämä vierailusi "Kepupalstalla alkaa olla lopuillaan.

        Toisaalta, onhan netissä muitakin palstoja joihin voi kirjoitella, niin minä ainakin olen tehnyt, ja olenkin saanut myönteitä palautetta asioihin mitä olen esittänyt.

        Niin, jos ensi kesään eletään, tulen käymään siellä Hesassa ainakin silloin Uusitaan se Zeppeliinin tapaaminen, joka viime kesänä meni mynkään. Terveisin Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta.

        vitunnilkki oikein hingut siinä????

        Kusipäitä kohdellaan kuten kusipäitä kuuluukin. Et ole ite sattunut huomaamaan?

        Se mikä on varmaa, niin korhosen pässi alkoi itse elvistelemään tällä Sisussa loisivalla pököpojallaan. Konkurssihan siitäkin näkyy tulevan.

        Näytäppä sinäkin nilkki munakarvasi niin pääset Jompen kanssa tasoihin?


      • Juha Perämetsä
        Uudistunut-Ukki. kirjoitti:

        Huomenta vaan Suomalaiset, minunkin on ihan pakko tulla heti näin aamutuimaan tänne Kepupalstalle , vaikka varsinaisesti olen jo tämän palstan lopettanutkin. Nythän on niin, että joku on jo nähnyt minunkin tekstiäni täällä Korhosen Jompen avauksella. Näkyy olevan niin, että jotkut kirjoittajat näkevät jopa harhoja, kun on Jompesta kysymys?

        En lakkaa ihmettelemästä tuota Jomppe vihaa, siksihän sitä on jo kutsuttava, kun Jomppe tekee Kepusta ja Kepulaisista ihan asiallisen avauksen niin siitäkös riemu repeää, Kepukansan keskuudessa. Aletaan heittää herjaa Jompen ulkonäöstä, aletaan heittää herjaa Jompen jälkikasvusta, josta Jälkikasvusta voisi olla jokainen Isä tosi ylpeä.

        Ovat elämässään nämä Jompen pojat menestyneet maailmalla niinnkin hyvin. On jopa "Trakikoomista", että nämäkin Jompen källääjät, luulevat olevansa muka viisaitakin kirjoittajia, kun he jatkuvasti tuovat esille jopa noita jompen "Munakarvojakin". Voin teille tekin "Maisterintaimet" kertoa, että kun tämä kirjoituspalsta väittää jotakin täysin ääliömäistä kieltä, ahdistaakseen Jompen nurkkaan, niin Jomppe "Upseerina ja Herramiehrenä" lyö sellaiset faktat pöytään, että pitäisi siinä jo tyhmänkin tajuta, mitä paskaa on Jompesta kirjoittanut.

        Jompen vika on siinä, että hän on liian rehelliseti kertonut kaikista elämänsä vasiheista. Nämä palstan "Ääliöt", ovat siitä saaneet lyömäaseen, jolla hyökkäävät kuin "Hyeenat", Jompen kimppuun.

        Yksi syy, miksi Jomppea noinkin paljon "Vihataan ja källätään", on tietenkin se, että Jomppe ei kuulu "Maalaisliittoon", jonka asian hän on aina rehelliseti tuonut esille. Tämä asia on tietenkin perussyy, jotta voidaan hyökätä surutta henkilökohtaisten asiain myötä Jompen kimppuun.

        Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Jomppekin on saanut tarpeekseen näitten Kepulireppanoiden "Veetuiluista". eihän kukaan ihminen ihan mitä tahansa kestä. Tuo on minusta halpamaisinta kirjoittelua, mitä nuo jotkut "Älykääpiöt", kirjoittelevat Jompen pojista. Pojista joista kuka tahansa isä olisi ylpeä, juuri kuten Jomppe onkin. Kyllä pitäisi jättää Jompen perhe tämän palstan ulkopuolelle.

        Ettäkö Jomppe on itse tuonut perheensä esille, eihän se niin ole, kun Jopelta on jotakin kysytty Pojistaan niin Jomppe on rehellisenä miehenä vastannut kysyjälle, ja niin tuo "Parjauskampanja" Jompen pojista on saanut alkunsa. Kaikki vähänkään asiaa ajattelevat, tietävät miksi Jompen poikiakin on palstalla alettu "Parjaamaan".

        No niin Jomppe, toivottavasti et pahastu, ottaessani kantaa sinuun ja perheeseesi, mutta en malttanut olla tulematta palstalle, josta olin päättänyt jo lähteä. Luulempa totisesti, että sinullakin, tämä vierailusi "Kepupalstalla alkaa olla lopuillaan.

        Toisaalta, onhan netissä muitakin palstoja joihin voi kirjoitella, niin minä ainakin olen tehnyt, ja olenkin saanut myönteitä palautetta asioihin mitä olen esittänyt.

        Niin, jos ensi kesään eletään, tulen käymään siellä Hesassa ainakin silloin Uusitaan se Zeppeliinin tapaaminen, joka viime kesänä meni mynkään. Terveisin Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta.

        No olipa taas kempeleen hampaattomalta mahtava rakkauden tunnustus idolilleen ja heikkolahjaiselle evp aliupseerille.
        Kyllä sinä isoisä olet mennyt sekaisin lopullisesti, kun näin homokaveriasi julkisesti ylistät. Täytynee sinut taas toimittaa piirille!


      • kapi_ korhonen
        Uudistunut-Ukki. kirjoitti:

        Huomenta vaan Suomalaiset, minunkin on ihan pakko tulla heti näin aamutuimaan tänne Kepupalstalle , vaikka varsinaisesti olen jo tämän palstan lopettanutkin. Nythän on niin, että joku on jo nähnyt minunkin tekstiäni täällä Korhosen Jompen avauksella. Näkyy olevan niin, että jotkut kirjoittajat näkevät jopa harhoja, kun on Jompesta kysymys?

        En lakkaa ihmettelemästä tuota Jomppe vihaa, siksihän sitä on jo kutsuttava, kun Jomppe tekee Kepusta ja Kepulaisista ihan asiallisen avauksen niin siitäkös riemu repeää, Kepukansan keskuudessa. Aletaan heittää herjaa Jompen ulkonäöstä, aletaan heittää herjaa Jompen jälkikasvusta, josta Jälkikasvusta voisi olla jokainen Isä tosi ylpeä.

        Ovat elämässään nämä Jompen pojat menestyneet maailmalla niinnkin hyvin. On jopa "Trakikoomista", että nämäkin Jompen källääjät, luulevat olevansa muka viisaitakin kirjoittajia, kun he jatkuvasti tuovat esille jopa noita jompen "Munakarvojakin". Voin teille tekin "Maisterintaimet" kertoa, että kun tämä kirjoituspalsta väittää jotakin täysin ääliömäistä kieltä, ahdistaakseen Jompen nurkkaan, niin Jomppe "Upseerina ja Herramiehrenä" lyö sellaiset faktat pöytään, että pitäisi siinä jo tyhmänkin tajuta, mitä paskaa on Jompesta kirjoittanut.

        Jompen vika on siinä, että hän on liian rehelliseti kertonut kaikista elämänsä vasiheista. Nämä palstan "Ääliöt", ovat siitä saaneet lyömäaseen, jolla hyökkäävät kuin "Hyeenat", Jompen kimppuun.

        Yksi syy, miksi Jomppea noinkin paljon "Vihataan ja källätään", on tietenkin se, että Jomppe ei kuulu "Maalaisliittoon", jonka asian hän on aina rehelliseti tuonut esille. Tämä asia on tietenkin perussyy, jotta voidaan hyökätä surutta henkilökohtaisten asiain myötä Jompen kimppuun.

        Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Jomppekin on saanut tarpeekseen näitten Kepulireppanoiden "Veetuiluista". eihän kukaan ihminen ihan mitä tahansa kestä. Tuo on minusta halpamaisinta kirjoittelua, mitä nuo jotkut "Älykääpiöt", kirjoittelevat Jompen pojista. Pojista joista kuka tahansa isä olisi ylpeä, juuri kuten Jomppe onkin. Kyllä pitäisi jättää Jompen perhe tämän palstan ulkopuolelle.

        Ettäkö Jomppe on itse tuonut perheensä esille, eihän se niin ole, kun Jopelta on jotakin kysytty Pojistaan niin Jomppe on rehellisenä miehenä vastannut kysyjälle, ja niin tuo "Parjauskampanja" Jompen pojista on saanut alkunsa. Kaikki vähänkään asiaa ajattelevat, tietävät miksi Jompen poikiakin on palstalla alettu "Parjaamaan".

        No niin Jomppe, toivottavasti et pahastu, ottaessani kantaa sinuun ja perheeseesi, mutta en malttanut olla tulematta palstalle, josta olin päättänyt jo lähteä. Luulempa totisesti, että sinullakin, tämä vierailusi "Kepupalstalla alkaa olla lopuillaan.

        Toisaalta, onhan netissä muitakin palstoja joihin voi kirjoitella, niin minä ainakin olen tehnyt, ja olenkin saanut myönteitä palautetta asioihin mitä olen esittänyt.

        Niin, jos ensi kesään eletään, tulen käymään siellä Hesassa ainakin silloin Uusitaan se Zeppeliinin tapaaminen, joka viime kesänä meni mynkään. Terveisin Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta.

        Kiitos, kiitos ukki-kulta. Noista nuolaisuista saat kaksi ilmaista panoa. Kana-auls voi hoitaa puolestasi esileikit.
        Ikuisesti sinun jomppesi!!!


      • Uudistunut-Ukki. kirjoitti:

        Huomenta vaan Suomalaiset, minunkin on ihan pakko tulla heti näin aamutuimaan tänne Kepupalstalle , vaikka varsinaisesti olen jo tämän palstan lopettanutkin. Nythän on niin, että joku on jo nähnyt minunkin tekstiäni täällä Korhosen Jompen avauksella. Näkyy olevan niin, että jotkut kirjoittajat näkevät jopa harhoja, kun on Jompesta kysymys?

        En lakkaa ihmettelemästä tuota Jomppe vihaa, siksihän sitä on jo kutsuttava, kun Jomppe tekee Kepusta ja Kepulaisista ihan asiallisen avauksen niin siitäkös riemu repeää, Kepukansan keskuudessa. Aletaan heittää herjaa Jompen ulkonäöstä, aletaan heittää herjaa Jompen jälkikasvusta, josta Jälkikasvusta voisi olla jokainen Isä tosi ylpeä.

        Ovat elämässään nämä Jompen pojat menestyneet maailmalla niinnkin hyvin. On jopa "Trakikoomista", että nämäkin Jompen källääjät, luulevat olevansa muka viisaitakin kirjoittajia, kun he jatkuvasti tuovat esille jopa noita jompen "Munakarvojakin". Voin teille tekin "Maisterintaimet" kertoa, että kun tämä kirjoituspalsta väittää jotakin täysin ääliömäistä kieltä, ahdistaakseen Jompen nurkkaan, niin Jomppe "Upseerina ja Herramiehrenä" lyö sellaiset faktat pöytään, että pitäisi siinä jo tyhmänkin tajuta, mitä paskaa on Jompesta kirjoittanut.

        Jompen vika on siinä, että hän on liian rehelliseti kertonut kaikista elämänsä vasiheista. Nämä palstan "Ääliöt", ovat siitä saaneet lyömäaseen, jolla hyökkäävät kuin "Hyeenat", Jompen kimppuun.

        Yksi syy, miksi Jomppea noinkin paljon "Vihataan ja källätään", on tietenkin se, että Jomppe ei kuulu "Maalaisliittoon", jonka asian hän on aina rehelliseti tuonut esille. Tämä asia on tietenkin perussyy, jotta voidaan hyökätä surutta henkilökohtaisten asiain myötä Jompen kimppuun.

        Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Jomppekin on saanut tarpeekseen näitten Kepulireppanoiden "Veetuiluista". eihän kukaan ihminen ihan mitä tahansa kestä. Tuo on minusta halpamaisinta kirjoittelua, mitä nuo jotkut "Älykääpiöt", kirjoittelevat Jompen pojista. Pojista joista kuka tahansa isä olisi ylpeä, juuri kuten Jomppe onkin. Kyllä pitäisi jättää Jompen perhe tämän palstan ulkopuolelle.

        Ettäkö Jomppe on itse tuonut perheensä esille, eihän se niin ole, kun Jopelta on jotakin kysytty Pojistaan niin Jomppe on rehellisenä miehenä vastannut kysyjälle, ja niin tuo "Parjauskampanja" Jompen pojista on saanut alkunsa. Kaikki vähänkään asiaa ajattelevat, tietävät miksi Jompen poikiakin on palstalla alettu "Parjaamaan".

        No niin Jomppe, toivottavasti et pahastu, ottaessani kantaa sinuun ja perheeseesi, mutta en malttanut olla tulematta palstalle, josta olin päättänyt jo lähteä. Luulempa totisesti, että sinullakin, tämä vierailusi "Kepupalstalla alkaa olla lopuillaan.

        Toisaalta, onhan netissä muitakin palstoja joihin voi kirjoitella, niin minä ainakin olen tehnyt, ja olenkin saanut myönteitä palautetta asioihin mitä olen esittänyt.

        Niin, jos ensi kesään eletään, tulen käymään siellä Hesassa ainakin silloin Uusitaan se Zeppeliinin tapaaminen, joka viime kesänä meni mynkään. Terveisin Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta.

        Huomenta vaan, rehti ystäväni uusi-ukki! Viisaita puhut noista palstarakeista, kuten aina. Tuo sanomasi ”koirat haukkuvat, karavaani kulkee”, on vanha arabialainen viisaus ajalta, jolloin karavaani oli ainoa menetelmä kuljettaa tärkeitä tavaroita ihmisille pitkien matkojen päästä autiomaidenkin läpi, ja vaikka koirat niitä kyläpaikoissa räksyttivät, se ei saanut pysäyttää karavaanin välttämättömän matkan jatkumista.

        Tämä palsta on sellainen autiomaa, jossa minun, Sinun ja jonkun muunkin muodostaman karavaanin on jatkettava kulkuaan rakkikoirien räksytyksestä piittaamatta, sillä tärkeä sanoma on saatava perille.

        Arabeilla oli paljon muitakin hyviä viisauksia, kuten tämäkin:

        “- Joka ei mitään tiedä,
        eikä tiedä, ettei mitään tiedä,
        Hän on Narri. Vältä häntä.

        - Joka ei tiedä,
        mutta tietää, ettei tiedä.
        Hän on etsijä. Auta häntä!

        - Joka tietää ja
        tietää, että tietää,
        Hän on mestari.
        Seuraa Häntä!”

        Siinäpä on ensimmäisessä ”säkeistössä” kuvattu hyvin palstan kepulaiset ja annettu myös ohje heihin suhtautumiseen. Siksipä ei kannata välittää mitään heidän törkyilyistään.

        Viimeisessä säkeistössä on kuvattu myös minut ja Sinut. Valitettavan vähän on täällä noita keskimmäisessä säkeistössä kuvattuja.


      • Suurta viisautta
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Huomenta vaan, rehti ystäväni uusi-ukki! Viisaita puhut noista palstarakeista, kuten aina. Tuo sanomasi ”koirat haukkuvat, karavaani kulkee”, on vanha arabialainen viisaus ajalta, jolloin karavaani oli ainoa menetelmä kuljettaa tärkeitä tavaroita ihmisille pitkien matkojen päästä autiomaidenkin läpi, ja vaikka koirat niitä kyläpaikoissa räksyttivät, se ei saanut pysäyttää karavaanin välttämättömän matkan jatkumista.

        Tämä palsta on sellainen autiomaa, jossa minun, Sinun ja jonkun muunkin muodostaman karavaanin on jatkettava kulkuaan rakkikoirien räksytyksestä piittaamatta, sillä tärkeä sanoma on saatava perille.

        Arabeilla oli paljon muitakin hyviä viisauksia, kuten tämäkin:

        “- Joka ei mitään tiedä,
        eikä tiedä, ettei mitään tiedä,
        Hän on Narri. Vältä häntä.

        - Joka ei tiedä,
        mutta tietää, ettei tiedä.
        Hän on etsijä. Auta häntä!

        - Joka tietää ja
        tietää, että tietää,
        Hän on mestari.
        Seuraa Häntä!”

        Siinäpä on ensimmäisessä ”säkeistössä” kuvattu hyvin palstan kepulaiset ja annettu myös ohje heihin suhtautumiseen. Siksipä ei kannata välittää mitään heidän törkyilyistään.

        Viimeisessä säkeistössä on kuvattu myös minut ja Sinut. Valitettavan vähän on täällä noita keskimmäisessä säkeistössä kuvattuja.

        on paljon arabeilla, joita monet halveksivasti ählämeiksi nimittelevät.

        Kapi on viisas mies, mutta turhaa on työnsä täällä, sillä suomalainen sananlasku sanoo, että tyhmyyttä ei viisaudella voiteta.

        Kapin kannattaisi muistaa Raamatun sananlaskujen kirjassa sanottu: Vaella viisasten kanssa, niin viisastut;
        tyhmäin seuratoverin käy pahoin. (Sananlaskut 13:20)


      • Kapin velipuoli
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Huomenta vaan, rehti ystäväni uusi-ukki! Viisaita puhut noista palstarakeista, kuten aina. Tuo sanomasi ”koirat haukkuvat, karavaani kulkee”, on vanha arabialainen viisaus ajalta, jolloin karavaani oli ainoa menetelmä kuljettaa tärkeitä tavaroita ihmisille pitkien matkojen päästä autiomaidenkin läpi, ja vaikka koirat niitä kyläpaikoissa räksyttivät, se ei saanut pysäyttää karavaanin välttämättömän matkan jatkumista.

        Tämä palsta on sellainen autiomaa, jossa minun, Sinun ja jonkun muunkin muodostaman karavaanin on jatkettava kulkuaan rakkikoirien räksytyksestä piittaamatta, sillä tärkeä sanoma on saatava perille.

        Arabeilla oli paljon muitakin hyviä viisauksia, kuten tämäkin:

        “- Joka ei mitään tiedä,
        eikä tiedä, ettei mitään tiedä,
        Hän on Narri. Vältä häntä.

        - Joka ei tiedä,
        mutta tietää, ettei tiedä.
        Hän on etsijä. Auta häntä!

        - Joka tietää ja
        tietää, että tietää,
        Hän on mestari.
        Seuraa Häntä!”

        Siinäpä on ensimmäisessä ”säkeistössä” kuvattu hyvin palstan kepulaiset ja annettu myös ohje heihin suhtautumiseen. Siksipä ei kannata välittää mitään heidän törkyilyistään.

        Viimeisessä säkeistössä on kuvattu myös minut ja Sinut. Valitettavan vähän on täällä noita keskimmäisessä säkeistössä kuvattuja.

        Kapin karavaani on juna, jossa punikkiruunat marssivat tappituntumalla, kohti ryssän helvettiä.
        Ei edes koirat vaivaudu noita reppanoita haukkumaan, omoja kun ovat kaikki tyyni.


      • Suurta viisautta kirjoitti:

        on paljon arabeilla, joita monet halveksivasti ählämeiksi nimittelevät.

        Kapi on viisas mies, mutta turhaa on työnsä täällä, sillä suomalainen sananlasku sanoo, että tyhmyyttä ei viisaudella voiteta.

        Kapin kannattaisi muistaa Raamatun sananlaskujen kirjassa sanottu: Vaella viisasten kanssa, niin viisastut;
        tyhmäin seuratoverin käy pahoin. (Sananlaskut 13:20)

        Arabeilla on todella paljon viisautta. On sellainenkin viisaus, että ”hyvä valhe ehtii Bagdadista Konstantinopoliin, kun totuus vielä etsii sandaalejaan”. Mutta nuo palstakepulien valheet minusta ja muusta eivät ole sellaisia hyviä valheita, vaan niitä paremmin suomalainen kansanviisaus ”vastatuuleen kun kusee, niin päälle roiskuu”.

        Joo, turhaa kai valistajan työni täällä voi olla heitä ajatellen, mutta ”minne koira karvoistaan pääsee”, eli kun olen entinen opettaja(kin), en lannistu, vaan koetan muistaa, että ”ei ole olemassa huonoja oppilaita, on vain liian vähän opetettuja”.

        Olen jo niin monissa liemissä keitetty, että minuun on syntynyt sellainen teflon-pinta, että en usko siihen väittämään, että ”seura tekee kaltaisekseen. Heiltä minusta sanomaansa kuullessani ajattelen kuin se eräs muinainen arabialainen: »Jos on totta, mitä olet puhunut, suokoon Jumala minulle anteeksi; ja jos se on valetta, suokoon Hän anteeksi sinulle.»

        Olen tuossa, kuten usein aikaisemminkin tukeutunut muihin viisaisiin, enkä vain oman pääni tuottamaan, vaikka se noiden kepuleiden mielestä ainoa arvostettava metodi onkin. Mutta mieluummin uskon Raamatun sananlaskujen kirjan viisauksiin, joissa on mm. tällainen: ”Ymmärtäväinen tavoittelee tietoa, viisaan korva on aina sille avoin”


      • Kapin velipuoli
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Arabeilla on todella paljon viisautta. On sellainenkin viisaus, että ”hyvä valhe ehtii Bagdadista Konstantinopoliin, kun totuus vielä etsii sandaalejaan”. Mutta nuo palstakepulien valheet minusta ja muusta eivät ole sellaisia hyviä valheita, vaan niitä paremmin suomalainen kansanviisaus ”vastatuuleen kun kusee, niin päälle roiskuu”.

        Joo, turhaa kai valistajan työni täällä voi olla heitä ajatellen, mutta ”minne koira karvoistaan pääsee”, eli kun olen entinen opettaja(kin), en lannistu, vaan koetan muistaa, että ”ei ole olemassa huonoja oppilaita, on vain liian vähän opetettuja”.

        Olen jo niin monissa liemissä keitetty, että minuun on syntynyt sellainen teflon-pinta, että en usko siihen väittämään, että ”seura tekee kaltaisekseen. Heiltä minusta sanomaansa kuullessani ajattelen kuin se eräs muinainen arabialainen: »Jos on totta, mitä olet puhunut, suokoon Jumala minulle anteeksi; ja jos se on valetta, suokoon Hän anteeksi sinulle.»

        Olen tuossa, kuten usein aikaisemminkin tukeutunut muihin viisaisiin, enkä vain oman pääni tuottamaan, vaikka se noiden kepuleiden mielestä ainoa arvostettava metodi onkin. Mutta mieluummin uskon Raamatun sananlaskujen kirjan viisauksiin, joissa on mm. tällainen: ”Ymmärtäväinen tavoittelee tietoa, viisaan korva on aina sille avoin”

        Kansa- ja rottakoulu todistavat ettei viisaus sinuun äitisi hylkäämään äpärään tartu.
        Rautavaarainen sanonta kuuluu: "Ruma poioka kellariin vieraita tulee..." Sitä äitisi toteutti kun potkaisi sinut heikkolahjaisen äpärän maailmalle.


      • Aulis Känä
        Uudistunut-Ukki. kirjoitti:

        Huomenta vaan Suomalaiset, minunkin on ihan pakko tulla heti näin aamutuimaan tänne Kepupalstalle , vaikka varsinaisesti olen jo tämän palstan lopettanutkin. Nythän on niin, että joku on jo nähnyt minunkin tekstiäni täällä Korhosen Jompen avauksella. Näkyy olevan niin, että jotkut kirjoittajat näkevät jopa harhoja, kun on Jompesta kysymys?

        En lakkaa ihmettelemästä tuota Jomppe vihaa, siksihän sitä on jo kutsuttava, kun Jomppe tekee Kepusta ja Kepulaisista ihan asiallisen avauksen niin siitäkös riemu repeää, Kepukansan keskuudessa. Aletaan heittää herjaa Jompen ulkonäöstä, aletaan heittää herjaa Jompen jälkikasvusta, josta Jälkikasvusta voisi olla jokainen Isä tosi ylpeä.

        Ovat elämässään nämä Jompen pojat menestyneet maailmalla niinnkin hyvin. On jopa "Trakikoomista", että nämäkin Jompen källääjät, luulevat olevansa muka viisaitakin kirjoittajia, kun he jatkuvasti tuovat esille jopa noita jompen "Munakarvojakin". Voin teille tekin "Maisterintaimet" kertoa, että kun tämä kirjoituspalsta väittää jotakin täysin ääliömäistä kieltä, ahdistaakseen Jompen nurkkaan, niin Jomppe "Upseerina ja Herramiehrenä" lyö sellaiset faktat pöytään, että pitäisi siinä jo tyhmänkin tajuta, mitä paskaa on Jompesta kirjoittanut.

        Jompen vika on siinä, että hän on liian rehelliseti kertonut kaikista elämänsä vasiheista. Nämä palstan "Ääliöt", ovat siitä saaneet lyömäaseen, jolla hyökkäävät kuin "Hyeenat", Jompen kimppuun.

        Yksi syy, miksi Jomppea noinkin paljon "Vihataan ja källätään", on tietenkin se, että Jomppe ei kuulu "Maalaisliittoon", jonka asian hän on aina rehelliseti tuonut esille. Tämä asia on tietenkin perussyy, jotta voidaan hyökätä surutta henkilökohtaisten asiain myötä Jompen kimppuun.

        Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Jomppekin on saanut tarpeekseen näitten Kepulireppanoiden "Veetuiluista". eihän kukaan ihminen ihan mitä tahansa kestä. Tuo on minusta halpamaisinta kirjoittelua, mitä nuo jotkut "Älykääpiöt", kirjoittelevat Jompen pojista. Pojista joista kuka tahansa isä olisi ylpeä, juuri kuten Jomppe onkin. Kyllä pitäisi jättää Jompen perhe tämän palstan ulkopuolelle.

        Ettäkö Jomppe on itse tuonut perheensä esille, eihän se niin ole, kun Jopelta on jotakin kysytty Pojistaan niin Jomppe on rehellisenä miehenä vastannut kysyjälle, ja niin tuo "Parjauskampanja" Jompen pojista on saanut alkunsa. Kaikki vähänkään asiaa ajattelevat, tietävät miksi Jompen poikiakin on palstalla alettu "Parjaamaan".

        No niin Jomppe, toivottavasti et pahastu, ottaessani kantaa sinuun ja perheeseesi, mutta en malttanut olla tulematta palstalle, josta olin päättänyt jo lähteä. Luulempa totisesti, että sinullakin, tämä vierailusi "Kepupalstalla alkaa olla lopuillaan.

        Toisaalta, onhan netissä muitakin palstoja joihin voi kirjoitella, niin minä ainakin olen tehnyt, ja olenkin saanut myönteitä palautetta asioihin mitä olen esittänyt.

        Niin, jos ensi kesään eletään, tulen käymään siellä Hesassa ainakin silloin Uusitaan se Zeppeliinin tapaaminen, joka viime kesänä meni mynkään. Terveisin Uusi-Ukki, täältä Pohjanmaalta.

        Ei tule teidän homostelusta mitään, sen verran tuo narsisti-punikki osaa hävetä, että ei ota sinua vastaan.


    • palstan seuraaja

      Suosittelen ylläpidolle, että avaavat oman palstan kapille. Mieshän on yksi palstan suosituimpia kirjoittajia ja hänen avauksiaan lukevat sadat ja kommentoivat kymmenet.

      Ihmetyttää tosin nämä kapinräkyttäjät jotka räkyttävät kapin avauksissa saaden kerran toisensa jälkeen päihinsä koska ei heillä ole mitään todellista sanottavaa.

      Karavaani (Kapi) kulkee ja koirat räkyttävät :)

      • maaseudun tavat...?

        Samaa ihmetteli jopa keskustalainen sanomalehti Savon Sanomat, häpesivät keskustalaisten kommentteja täällä ja kehuivat Kapin avausta älykkääksi ja hyväksi kysymykseksi.


    • Uudistunut-Ukki.

      Joo, näin on kuten sanoit, nämä Kapin kadehtijat ovat juuri niitä Kepulaisia jotka pelkäävät Kepun alamäkeä Suomen politiikassa. Ja eivät syyttä pelkääkkään, onhan jo nyt selvennyt ihmisille, mikä Johtotroikka, Kepua johtaa. Tuo Kempeleen Sipilä valittiin vähän liian myöhään Puheenjohtajaksi, nyt hänellä ei ole mitään mahdollisuutta nostaa hukkuvaa Kepua veneeseen. Kyllä Kepu auttamattomasti vajoaa syvyyksiin. Eikä ole ihmekään, kuten olemme tällä palstalla todenneet, eihän tuota typeryyttä, mitä nämäkin tällä palstalla harrastavat, käsitä itse "Erkkikään, kyllä näin on näreet.

      • Näin on näreet???

        Vielä vähemmän käsitetään sitä , että kempeleen kääkkä 82-v on rakastunut homokaveriinsa ja tämän rupiseen anukseen???Herra paratkoon???


      • Juha Perämetsä

        Tietovisa: Mikä näistä kolmesta kuvaa ukkia eniten?
        1.Sitruuna
        2.Patruuna
        3.Punikki-ruuna


      • Juha Mietonen
        Juha Perämetsä kirjoitti:

        Tietovisa: Mikä näistä kolmesta kuvaa ukkia eniten?
        1.Sitruuna
        2.Patruuna
        3.Punikki-ruuna

        Viimeinen patruuna kuvaa kepulaista susijahtipäällikköä, kantoi vastuun kuin mies.


    • Pettikö luonto?

      Vai valehtelitko muuten?

      " Tämän jälkeen en enää ole heidän ”vedätettävissään”, eli en osallistu millään tavalla mihinkään muuhun kuin asialliseen keskusteluun. En kerro itsestänikään henkilökohtaisuuksia, matkoistani ja joistakin muista tekemisistäni voin jotain kertoakin, mutta varsinkaan heistä en mainitse mitään sanallakaan, vaikka he kuinka yrittäisivät huomiotani saada – ja varmasti tulevat yrittämään. Enhän tähänkään mennessä ole reagoinut mitenkään heidän joka kymmenenteenkään törkyynsä, mutta liikaa ja aivan turhaa on ollut sekin, mitä olen reagoinut."

      Ja tämän sinä vannoit jo 15.8.2012
      Taitaa vanhemmiten muistikin pettää.

    • Eipä näy enää tulleen sellaista, joka vaatisi kommentointiani. Joten voinen puoleltani jo lopetella tässä kovin pitkäksi taas venyneessä ketjussa. Mutta laitan kyllä taas uutta, jos kepupolitiikka siihen aihetta antaa. Nyt näkyy olevan sillä alueella kovin hiljaista.

      Eipä tullut suomalaishiihtäjille menestystä tänäänkään tuolla Val di Fiemmessä. Taitavat mitalimahdollisuudet olla siellä vähissä jatkossakin. Mutta urheiluahan se vain on, ei kovin paljon kepupolitiikkaa tärkeämpää.

      Tuossa ylempänä Uudistut-Ukki puhuu varhain aamulla viisaita, ja niinpä hänen puheensa on kirvoittanut jatkokseen muutekin viisautta. Lukaiskaapa vielä sieltä, ja viisastutte tekin, kun ette anna häiritä sen, että sinnekin on erään täytynyt tulla esittämään sitä ainoataan!

      Selamat tinggal (se on malaijia, googlettamalla ehkä teille selviää sen merkitys)

      • Penistä vaan

        sullekkin peräaukkoon ;))

        Alahan tosiaan puuhata omaa saittia, onhan sulla täällä noita ruskokieliä apureiksi vai itekkö pusasit nuo vastineet?


      • Näin on näreet??

        Googleta anustappi holeesi ja ole hiljaa heikkolahjainen punikki-runkku.
        Kuvaa, vaikka munakarvojasi välillä, että saat aikasi kulumaan ilman palstapäivystä...:)))))))


      • Iso, komea hetero

        Niin tämä houraava tollohan on nuolukoirasi ja itkenyt lähtöitkut yhtä monta kertaa kuin sinäkin surkimuspunikki.


    • Uusi-Kikkeli
    • kapi _korhonen

      Tulin vielä pistelehtimään, kun jäi ukille sanomatta, että saa olla seuraavalla kerralla päällimäiseä kun nuoleskeli minua niin ihanasti tämä rehti nuolukoira.

    • girl-james

      Kuka, kuka on tämä MONSTER?

    • Keskustaporvari

      "mutta siitä on kauan, kun olen viimeksi juovuksissa ollut."

      Tuota nyt ei usko kukaan :)

      "No, kun kepu on nyt tuossa asiassa palaillut lähemmäs alkiolaisia juuriaan, niin koskahan saamme puolueelta ehdotuksen pyrkiä muodostamaan EU:sta Yhdysvaltojen kaltainen valtioliitto?"

      Ei keskustan tarvitse sellaista ehdotusta tehdä. Yhteisvelkaunionia rakennetaan sellaisella vauhdilla, että heikkopäisimpiä federalistejakin hirvittää. Ja sitä rakennetaan aivan siitä riippumatta, millaisia ehdotuksia suomalaiset puolueet tekevät. Meillä on tässä kehityksessä vain ajopuun ja sopeutujan rooli

    • :))))))))))))))))))

      Jorma on yhtä paksu kuin pitkäkin ja Jorman posket näkyy myös takaa päin katsoen.
      Kts.läskipään prifiilikuvaa..:)))))))))

      • On se kaunis

        poika :)

        Kuin pystyyn hilattu sika.


    • kapi_korhonen

      Kyllä minun täytyy olla merkittävä mies. Kovasti on jo kaivattu, kun en heti aamusta tullut palstalle. Useita avauksiakin minusta on tehty.

      Miksi noille eräille olen niin merkittävä? Jos olen vihattu ja inhottu, kokevatko he minut uhkaksi kepulle vai vihaavatko ja inhoavatko he minua siksi, että kokevat itsensä niin pieneksi rinnallani? Heidän palava kiinnostuksensa munakarvoihin kertoisi heidän seksuaalisesta poikkeavuudestaan, mutta miksi he ovat niin kiinnostuneita minusta, kun hyvin tietävät minut ikiheteroksi?

      He sanovat vedättävänsä minua. Miksi he niin tekevät, kun aina jäävät alakynteen asiakeskustelussa? Huvikseen ja ilokseenko? Jos, niin kovin vähäisiä ovat heidän huvinsa ja tyhjää ja ilotonta elämänsä. Minä en pyri vedättämään heitä, sillä minun maailmani on toienlainen, ja siinä on iloja ja huveja kylliksi, mutta kai vedätän heitä tahtomattani, kun he tuolla tavalla aina avauksilleni tulvivat ja jopa avauksia minusta tekevät.

      Joku reppana sanoo äitini heittäneen minut maailmalle jo nuorukaisena. Ei heittänyt, eivätkä heittäneen minut kasvattaneet isovanhempanikaan, vaan maailma kutsui minua ja halusin lähteä omille taipaleilleni heti, kun kynnelle kykenin. Se oli hyvä ratkaisu, paljon olen maailmaa nähnyt ja monenlaista mielenkiintoista kokenut.

      Olen saanut monipuolisen ja menestyksekkään työuran, hyvät, kauniit, sivistyneet vaimot ja fiksut jälkeläiset, laajan ja monipuolisen ystäväpiirin ja kaikkea muutakin hyvää, taloudellisista hyvistä alkaen. Kaikkea tuota ilman olisin jäänyt synnyinseudullani. Tuskin enää eläisinkään, kun rankoissa ruumiillisissa töissä ja köyhyydessä olisin menettänyt terveyteni. Jos vielä eläisin, kerran vuodessa siellä pitäjäpäivillä pällistelisin kateellisina siellä kävijöitä, jotka aikoinaan sieltä pois lähtivät. Pahimmassa tapauksessa minusta olisi tullut palstan kepulien kaltainen, ainoana ilonani tämä palsta ja täälläkin kokisin vain katkeraa kateutta parempiosaisia kohtaan ja suoltaisin samanlaista kuin hekin. Se olisi karmea kohtalo!

      Tuollaisia ajatuksia luonnollisesti tuli mieleeni nyt avaukseni tuottamaa ja palstaa laajemminkin katseltuani. Mutta en jää niitä tätä enempää miettimään, kun kohta alan seurata tv:n urheilutarjontaa ja iltapäivällä on vielä oma viikkojumppanikin, jossa seura on kovin toisenlaista kuin täällä, jonne varmasti jäävät nuo palstapäivystäjät vain minä mielessään.

      Varmasti saan nyt kuulla teiltä reppanoilta selityksiä, älyttömiä mielipiteitä minusta ja perässäni roikkumisen perusteista, mutta uskotteko niihin itsekään? Ette tietenkään, vaan niillä todistatte oikeaksi kaiken edellä sanomani.

      • Auta kepulaista

        Ilman sinun hienoja kirjoituksia kepusta, näillä peräkammarin kepuluusereilla ei välttämättä olisi syytä elää, nyt katkeruus sinun menestystä ja upeita reissuja kohtaan antaa pontta maaseudun synkkyyteen ja tyhjyyteen. Käytännössä pidät nämä kepulaiset luuserit poissa kuluttamasta yleisiä terveydenhuolto palveluja!


      • Hyviä vitsejä

        Kapilla on hyvä aamu kun monenmoisia hauskuuksia ja suoranaisia vitsejä suoltaa palstalle.

        " aina jäävät alakynteen asiakeskustelussa" hohhohhohohooooooo, hehehhheeeee, tuo oli oikein hyvä vitsi tollolta joka on moneen monituiseen kertaan todistanut täydellisen osaamattomuutensa asiakysymyksissä.

        "...Olen saanut monipuolisen ja menestyksekkään työuran" hahahhahhhaaaa, melkein parempi kuin tuo edellinen, vähäpätöisessä aliupseerin tehtävässä vuosikausia lusinut, sittemmin jonkun meijerifirman talonmiehenä. Menestyksekäs... hehhehheehheheheheheeeee

        Tuollainen hauskan, täysin totuudenvastaisen, kuvan antaminen itsestäsi on se joka täällä saa porukan tölvimään sinulle. Kannattaisi kertoa totiidenmukaisesti nuokin asiat, vitseinähän ne tietysti täytyy ottaa


      • Hyviä vitsejä kirjoitti:

        Kapilla on hyvä aamu kun monenmoisia hauskuuksia ja suoranaisia vitsejä suoltaa palstalle.

        " aina jäävät alakynteen asiakeskustelussa" hohhohhohohooooooo, hehehhheeeee, tuo oli oikein hyvä vitsi tollolta joka on moneen monituiseen kertaan todistanut täydellisen osaamattomuutensa asiakysymyksissä.

        "...Olen saanut monipuolisen ja menestyksekkään työuran" hahahhahhhaaaa, melkein parempi kuin tuo edellinen, vähäpätöisessä aliupseerin tehtävässä vuosikausia lusinut, sittemmin jonkun meijerifirman talonmiehenä. Menestyksekäs... hehhehheehheheheheheeeee

        Tuollainen hauskan, täysin totuudenvastaisen, kuvan antaminen itsestäsi on se joka täällä saa porukan tölvimään sinulle. Kannattaisi kertoa totiidenmukaisesti nuokin asiat, vitseinähän ne tietysti täytyy ottaa

        Ihan oikein näit ylivoimaiseksi tehtäväksi yrittää kumota muun tuossa edellä sanomani, kun tartut vain noihin. Siinäkin sanomasi kaikki täällä tietävät totuuden vastaiseksi, joten yrität väistää ne vitsailemalla, mutta avuton olet siinäkin. Vaikka totuus noistakin asioista täällä tunnetaan, kerrataan se vielä lyhyesti:

        Sotilasurallani sain palvella monissa joukko-osastoissa,mielenkiintoisissa ja tavoitelluissa tehtävissä, joihin aina pääsin erinomaisen opintomenestykseni sekä aikaisemmissa tehtävissäni näyttämieni kykyjeni perusteella. Kun olen ollut aina kiinnostunut maailmasta ja valmis uusiin haasteisiin, sain palvella 3,5 vuotta myös kansainvälisissä rauhanturvatehtävissä, joissa myös menestyin erinomaisesti; muuten ei olisi ollut mahdollista päästä niihin kolmeen kertaan. Niinpä minut ylennettiin vajaan 23 palvelusvuoden jälkeen neljän ensimmäisen joukossa kapteeniksi yli 5000 miehen ammattikunnan saadessa tuon arvon ylimmäksi sotilasarvokseen.

        Täyteen sotilaseläkkeeseen oikeuttavien palvelusvuosien täytyttyä lähdin välittömästi siviilityöelämään, ja 18 vuotta palvelin suuryrityksen keskushallinnon isännöitsijänä erittäin mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa tulin tuntemaan suuren joukon eri alojen mielenkiintoisia ihmisiä ja opin paljon uusia asioita. Tehtäväni oli vaativa ja vastuut suuret, mutta niiden mukainen oli myös palkka, josta myös jo kohta 14 vuotta olen nauttinut varsin mukavaa eläkettä.

        Kerropa jotain omasta ”urastasi” ja menestyksestäsi sillä! No, ei tarvitse niin tehdä, minä kerron:

        Synnyit maalla kepulaisessa kodissa ja jo syntymässäsi sait kepulaisuuden. Siitä et ole luopunut, etkä sieltä maailmalle ole uskaltanut lähteä, ja kun lahjasi eivät riittäneet koulunkäyntiinkään, talon vaatimattomissa töissä autellen olet viettänyt elämääsi, joka oli hyvin tyhjä ja iloton, kunnes löysit tämän kepupalstan. Valitettavasti vain täälläkin tuli vastaan eräs kapi, ja luettuasi hänen taidokkaita ja todenmukaisia kirjoituksiaan kepusta ja kepulaisuudesta ja tultuasi tietämään hänen kokemusrikkaasta ja mielenkiintoisesta elämästään aloit kokea itsesi entistäkin mitättömämmäksi, ja siitä alkaen olet turhaan yrittänyt purkaa kateuttasi ja katkeruuttasi tuollaisella.

        Tuo sinusta sanomani ei ole vitsi, vaan se on ilmeinen totuus.


      • Sapiens dux
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ihan oikein näit ylivoimaiseksi tehtäväksi yrittää kumota muun tuossa edellä sanomani, kun tartut vain noihin. Siinäkin sanomasi kaikki täällä tietävät totuuden vastaiseksi, joten yrität väistää ne vitsailemalla, mutta avuton olet siinäkin. Vaikka totuus noistakin asioista täällä tunnetaan, kerrataan se vielä lyhyesti:

        Sotilasurallani sain palvella monissa joukko-osastoissa,mielenkiintoisissa ja tavoitelluissa tehtävissä, joihin aina pääsin erinomaisen opintomenestykseni sekä aikaisemmissa tehtävissäni näyttämieni kykyjeni perusteella. Kun olen ollut aina kiinnostunut maailmasta ja valmis uusiin haasteisiin, sain palvella 3,5 vuotta myös kansainvälisissä rauhanturvatehtävissä, joissa myös menestyin erinomaisesti; muuten ei olisi ollut mahdollista päästä niihin kolmeen kertaan. Niinpä minut ylennettiin vajaan 23 palvelusvuoden jälkeen neljän ensimmäisen joukossa kapteeniksi yli 5000 miehen ammattikunnan saadessa tuon arvon ylimmäksi sotilasarvokseen.

        Täyteen sotilaseläkkeeseen oikeuttavien palvelusvuosien täytyttyä lähdin välittömästi siviilityöelämään, ja 18 vuotta palvelin suuryrityksen keskushallinnon isännöitsijänä erittäin mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa tulin tuntemaan suuren joukon eri alojen mielenkiintoisia ihmisiä ja opin paljon uusia asioita. Tehtäväni oli vaativa ja vastuut suuret, mutta niiden mukainen oli myös palkka, josta myös jo kohta 14 vuotta olen nauttinut varsin mukavaa eläkettä.

        Kerropa jotain omasta ”urastasi” ja menestyksestäsi sillä! No, ei tarvitse niin tehdä, minä kerron:

        Synnyit maalla kepulaisessa kodissa ja jo syntymässäsi sait kepulaisuuden. Siitä et ole luopunut, etkä sieltä maailmalle ole uskaltanut lähteä, ja kun lahjasi eivät riittäneet koulunkäyntiinkään, talon vaatimattomissa töissä autellen olet viettänyt elämääsi, joka oli hyvin tyhjä ja iloton, kunnes löysit tämän kepupalstan. Valitettavasti vain täälläkin tuli vastaan eräs kapi, ja luettuasi hänen taidokkaita ja todenmukaisia kirjoituksiaan kepusta ja kepulaisuudesta ja tultuasi tietämään hänen kokemusrikkaasta ja mielenkiintoisesta elämästään aloit kokea itsesi entistäkin mitättömämmäksi, ja siitä alkaen olet turhaan yrittänyt purkaa kateuttasi ja katkeruuttasi tuollaisella.

        Tuo sinusta sanomani ei ole vitsi, vaan se on ilmeinen totuus.

        Oletkos siellä esikunnissa tyhjäaikaisia pepereita arkistoimalla oppinut noin hyväksi ihmistuntijaksi?


      • Juuri noin
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ihan oikein näit ylivoimaiseksi tehtäväksi yrittää kumota muun tuossa edellä sanomani, kun tartut vain noihin. Siinäkin sanomasi kaikki täällä tietävät totuuden vastaiseksi, joten yrität väistää ne vitsailemalla, mutta avuton olet siinäkin. Vaikka totuus noistakin asioista täällä tunnetaan, kerrataan se vielä lyhyesti:

        Sotilasurallani sain palvella monissa joukko-osastoissa,mielenkiintoisissa ja tavoitelluissa tehtävissä, joihin aina pääsin erinomaisen opintomenestykseni sekä aikaisemmissa tehtävissäni näyttämieni kykyjeni perusteella. Kun olen ollut aina kiinnostunut maailmasta ja valmis uusiin haasteisiin, sain palvella 3,5 vuotta myös kansainvälisissä rauhanturvatehtävissä, joissa myös menestyin erinomaisesti; muuten ei olisi ollut mahdollista päästä niihin kolmeen kertaan. Niinpä minut ylennettiin vajaan 23 palvelusvuoden jälkeen neljän ensimmäisen joukossa kapteeniksi yli 5000 miehen ammattikunnan saadessa tuon arvon ylimmäksi sotilasarvokseen.

        Täyteen sotilaseläkkeeseen oikeuttavien palvelusvuosien täytyttyä lähdin välittömästi siviilityöelämään, ja 18 vuotta palvelin suuryrityksen keskushallinnon isännöitsijänä erittäin mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa tulin tuntemaan suuren joukon eri alojen mielenkiintoisia ihmisiä ja opin paljon uusia asioita. Tehtäväni oli vaativa ja vastuut suuret, mutta niiden mukainen oli myös palkka, josta myös jo kohta 14 vuotta olen nauttinut varsin mukavaa eläkettä.

        Kerropa jotain omasta ”urastasi” ja menestyksestäsi sillä! No, ei tarvitse niin tehdä, minä kerron:

        Synnyit maalla kepulaisessa kodissa ja jo syntymässäsi sait kepulaisuuden. Siitä et ole luopunut, etkä sieltä maailmalle ole uskaltanut lähteä, ja kun lahjasi eivät riittäneet koulunkäyntiinkään, talon vaatimattomissa töissä autellen olet viettänyt elämääsi, joka oli hyvin tyhjä ja iloton, kunnes löysit tämän kepupalstan. Valitettavasti vain täälläkin tuli vastaan eräs kapi, ja luettuasi hänen taidokkaita ja todenmukaisia kirjoituksiaan kepusta ja kepulaisuudesta ja tultuasi tietämään hänen kokemusrikkaasta ja mielenkiintoisesta elämästään aloit kokea itsesi entistäkin mitättömämmäksi, ja siitä alkaen olet turhaan yrittänyt purkaa kateuttasi ja katkeruuttasi tuollaisella.

        Tuo sinusta sanomani ei ole vitsi, vaan se on ilmeinen totuus.

        Olet saanut elää mielenkiintoisen elämän ja kun nautit ansaittuja hyviä eläkkeitä ja viipotat edelleen maailmalla, niin nyppiihän se kotinurkissaan koko turhan elämänsä kyhjöttänyttä kepuliparkaa. Kun tyhmä on, ei ymmärrä pitää suutaan kiini, vaan täytyy julistaa kateuttaan saittikansalle.


      • OK kerrotaan
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ihan oikein näit ylivoimaiseksi tehtäväksi yrittää kumota muun tuossa edellä sanomani, kun tartut vain noihin. Siinäkin sanomasi kaikki täällä tietävät totuuden vastaiseksi, joten yrität väistää ne vitsailemalla, mutta avuton olet siinäkin. Vaikka totuus noistakin asioista täällä tunnetaan, kerrataan se vielä lyhyesti:

        Sotilasurallani sain palvella monissa joukko-osastoissa,mielenkiintoisissa ja tavoitelluissa tehtävissä, joihin aina pääsin erinomaisen opintomenestykseni sekä aikaisemmissa tehtävissäni näyttämieni kykyjeni perusteella. Kun olen ollut aina kiinnostunut maailmasta ja valmis uusiin haasteisiin, sain palvella 3,5 vuotta myös kansainvälisissä rauhanturvatehtävissä, joissa myös menestyin erinomaisesti; muuten ei olisi ollut mahdollista päästä niihin kolmeen kertaan. Niinpä minut ylennettiin vajaan 23 palvelusvuoden jälkeen neljän ensimmäisen joukossa kapteeniksi yli 5000 miehen ammattikunnan saadessa tuon arvon ylimmäksi sotilasarvokseen.

        Täyteen sotilaseläkkeeseen oikeuttavien palvelusvuosien täytyttyä lähdin välittömästi siviilityöelämään, ja 18 vuotta palvelin suuryrityksen keskushallinnon isännöitsijänä erittäin mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa tulin tuntemaan suuren joukon eri alojen mielenkiintoisia ihmisiä ja opin paljon uusia asioita. Tehtäväni oli vaativa ja vastuut suuret, mutta niiden mukainen oli myös palkka, josta myös jo kohta 14 vuotta olen nauttinut varsin mukavaa eläkettä.

        Kerropa jotain omasta ”urastasi” ja menestyksestäsi sillä! No, ei tarvitse niin tehdä, minä kerron:

        Synnyit maalla kepulaisessa kodissa ja jo syntymässäsi sait kepulaisuuden. Siitä et ole luopunut, etkä sieltä maailmalle ole uskaltanut lähteä, ja kun lahjasi eivät riittäneet koulunkäyntiinkään, talon vaatimattomissa töissä autellen olet viettänyt elämääsi, joka oli hyvin tyhjä ja iloton, kunnes löysit tämän kepupalstan. Valitettavasti vain täälläkin tuli vastaan eräs kapi, ja luettuasi hänen taidokkaita ja todenmukaisia kirjoituksiaan kepusta ja kepulaisuudesta ja tultuasi tietämään hänen kokemusrikkaasta ja mielenkiintoisesta elämästään aloit kokea itsesi entistäkin mitättömämmäksi, ja siitä alkaen olet turhaan yrittänyt purkaa kateuttasi ja katkeruuttasi tuollaisella.

        Tuo sinusta sanomani ei ole vitsi, vaan se on ilmeinen totuus.

        Vastoin tapojani kerrotaanpa sitten hieman omasta elämästäni. Vaikka tuletkin huutamaan "todisteita".

        Maalla tosiaankin synnyin. Töihinhän siellä opittiin jo nuorena. Ensimmäinen varsinainen palkka on työeläkeotteen mukaan tullut 14 vuotiaana.

        Opintoja suoritin sen verran, että ylioppilaaksi kirjoitin magnan yleisarvosanalla lukion päästötodistuksen ka:n oltua 8,7. Opintoja jatkoin sitten 4 vuotta. Välissä tuli hoidettua varusmiespalvelus, josta kotiuduin vänrikkinä, sittemmin useampien kertausharjoitusten ja mm. maanpuolustuskurssin suoritettuani sotilasarvoni on kapteeni.

        Olen minäkin hetken ollut isännöitsijän tittelillä kutakuinkin samanlaisessa tehtävässä jota kuvaat. Se oli kohta valmistumiseni jälkeen ja yritys oli kansainvälinen, vastuullani ei ollut yksin Suomen kiinteistöhallinto vaan mukana oli myös Baltian maat. Homma oli kuitenkin vain alusta vaativampiin kiinteistö- ja rakennsualan tehtäviin. Myöhemmällä urallani olen mm. ollut rakennuttajapäällikkönä suurissa (n. 400 miljoonaa euroa) teollisuusrakennushankkeissa, vastannut ison suomalaisen yhtiön tehdasinvestoinneista kolmessa eri maassa (Kiina, Malesia ja Uruguay). Sittemmin olen ollut maailman suurimman IT talon palveluksessa (400 000 työntekijää maailmanlaajuisesti). Kielitaitoa on noilla reissuilla ja kansainvälisissä yhtiöissä työskennelessä tullut aikalailla, etenkin englanninkieli on hyvin hallussa.

        Kepulainen en ole koskaan ollut, mutta sinullehan kepulaisia ovat kaikki jotka vähänkin ovat eri mieltä kanssasi.

        Palstalla haluan paljastaa falskiuden, ja siinä kohdallasi olen onnistunut hyvin. Muutkin ovat sen huomanneet. Muutoinkin hauskanpitoa ja tyhmyyden (sinä, MPP jne) kustannuksella ilakointia tämä täällä kirjoittelu on

        Todisteita on turha huutaa, sillä kukaan muu ei ole yhtä hullu kuin sinä ja levittele tietojaan avoimella netti palstalla. Ja senhän tiedämme ettet usko kirjoittamaani, mutta se on vaan oma häpeäsi.


      • (:)
        OK kerrotaan kirjoitti:

        Vastoin tapojani kerrotaanpa sitten hieman omasta elämästäni. Vaikka tuletkin huutamaan "todisteita".

        Maalla tosiaankin synnyin. Töihinhän siellä opittiin jo nuorena. Ensimmäinen varsinainen palkka on työeläkeotteen mukaan tullut 14 vuotiaana.

        Opintoja suoritin sen verran, että ylioppilaaksi kirjoitin magnan yleisarvosanalla lukion päästötodistuksen ka:n oltua 8,7. Opintoja jatkoin sitten 4 vuotta. Välissä tuli hoidettua varusmiespalvelus, josta kotiuduin vänrikkinä, sittemmin useampien kertausharjoitusten ja mm. maanpuolustuskurssin suoritettuani sotilasarvoni on kapteeni.

        Olen minäkin hetken ollut isännöitsijän tittelillä kutakuinkin samanlaisessa tehtävässä jota kuvaat. Se oli kohta valmistumiseni jälkeen ja yritys oli kansainvälinen, vastuullani ei ollut yksin Suomen kiinteistöhallinto vaan mukana oli myös Baltian maat. Homma oli kuitenkin vain alusta vaativampiin kiinteistö- ja rakennsualan tehtäviin. Myöhemmällä urallani olen mm. ollut rakennuttajapäällikkönä suurissa (n. 400 miljoonaa euroa) teollisuusrakennushankkeissa, vastannut ison suomalaisen yhtiön tehdasinvestoinneista kolmessa eri maassa (Kiina, Malesia ja Uruguay). Sittemmin olen ollut maailman suurimman IT talon palveluksessa (400 000 työntekijää maailmanlaajuisesti). Kielitaitoa on noilla reissuilla ja kansainvälisissä yhtiöissä työskennelessä tullut aikalailla, etenkin englanninkieli on hyvin hallussa.

        Kepulainen en ole koskaan ollut, mutta sinullehan kepulaisia ovat kaikki jotka vähänkin ovat eri mieltä kanssasi.

        Palstalla haluan paljastaa falskiuden, ja siinä kohdallasi olen onnistunut hyvin. Muutkin ovat sen huomanneet. Muutoinkin hauskanpitoa ja tyhmyyden (sinä, MPP jne) kustannuksella ilakointia tämä täällä kirjoittelu on

        Todisteita on turha huutaa, sillä kukaan muu ei ole yhtä hullu kuin sinä ja levittele tietojaan avoimella netti palstalla. Ja senhän tiedämme ettet usko kirjoittamaani, mutta se on vaan oma häpeäsi.

        http://www.youtube.com/watch?v=KQRDiFeTjKo


      • Niinpä niin

      • Yeups
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Ihan oikein näit ylivoimaiseksi tehtäväksi yrittää kumota muun tuossa edellä sanomani, kun tartut vain noihin. Siinäkin sanomasi kaikki täällä tietävät totuuden vastaiseksi, joten yrität väistää ne vitsailemalla, mutta avuton olet siinäkin. Vaikka totuus noistakin asioista täällä tunnetaan, kerrataan se vielä lyhyesti:

        Sotilasurallani sain palvella monissa joukko-osastoissa,mielenkiintoisissa ja tavoitelluissa tehtävissä, joihin aina pääsin erinomaisen opintomenestykseni sekä aikaisemmissa tehtävissäni näyttämieni kykyjeni perusteella. Kun olen ollut aina kiinnostunut maailmasta ja valmis uusiin haasteisiin, sain palvella 3,5 vuotta myös kansainvälisissä rauhanturvatehtävissä, joissa myös menestyin erinomaisesti; muuten ei olisi ollut mahdollista päästä niihin kolmeen kertaan. Niinpä minut ylennettiin vajaan 23 palvelusvuoden jälkeen neljän ensimmäisen joukossa kapteeniksi yli 5000 miehen ammattikunnan saadessa tuon arvon ylimmäksi sotilasarvokseen.

        Täyteen sotilaseläkkeeseen oikeuttavien palvelusvuosien täytyttyä lähdin välittömästi siviilityöelämään, ja 18 vuotta palvelin suuryrityksen keskushallinnon isännöitsijänä erittäin mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa tulin tuntemaan suuren joukon eri alojen mielenkiintoisia ihmisiä ja opin paljon uusia asioita. Tehtäväni oli vaativa ja vastuut suuret, mutta niiden mukainen oli myös palkka, josta myös jo kohta 14 vuotta olen nauttinut varsin mukavaa eläkettä.

        Kerropa jotain omasta ”urastasi” ja menestyksestäsi sillä! No, ei tarvitse niin tehdä, minä kerron:

        Synnyit maalla kepulaisessa kodissa ja jo syntymässäsi sait kepulaisuuden. Siitä et ole luopunut, etkä sieltä maailmalle ole uskaltanut lähteä, ja kun lahjasi eivät riittäneet koulunkäyntiinkään, talon vaatimattomissa töissä autellen olet viettänyt elämääsi, joka oli hyvin tyhjä ja iloton, kunnes löysit tämän kepupalstan. Valitettavasti vain täälläkin tuli vastaan eräs kapi, ja luettuasi hänen taidokkaita ja todenmukaisia kirjoituksiaan kepusta ja kepulaisuudesta ja tultuasi tietämään hänen kokemusrikkaasta ja mielenkiintoisesta elämästään aloit kokea itsesi entistäkin mitättömämmäksi, ja siitä alkaen olet turhaan yrittänyt purkaa kateuttasi ja katkeruuttasi tuollaisella.

        Tuo sinusta sanomani ei ole vitsi, vaan se on ilmeinen totuus.

        Todella tärkeitä papereita ei käsiisi ole uskottu.


      • OK kerrotaan kirjoitti:

        Vastoin tapojani kerrotaanpa sitten hieman omasta elämästäni. Vaikka tuletkin huutamaan "todisteita".

        Maalla tosiaankin synnyin. Töihinhän siellä opittiin jo nuorena. Ensimmäinen varsinainen palkka on työeläkeotteen mukaan tullut 14 vuotiaana.

        Opintoja suoritin sen verran, että ylioppilaaksi kirjoitin magnan yleisarvosanalla lukion päästötodistuksen ka:n oltua 8,7. Opintoja jatkoin sitten 4 vuotta. Välissä tuli hoidettua varusmiespalvelus, josta kotiuduin vänrikkinä, sittemmin useampien kertausharjoitusten ja mm. maanpuolustuskurssin suoritettuani sotilasarvoni on kapteeni.

        Olen minäkin hetken ollut isännöitsijän tittelillä kutakuinkin samanlaisessa tehtävässä jota kuvaat. Se oli kohta valmistumiseni jälkeen ja yritys oli kansainvälinen, vastuullani ei ollut yksin Suomen kiinteistöhallinto vaan mukana oli myös Baltian maat. Homma oli kuitenkin vain alusta vaativampiin kiinteistö- ja rakennsualan tehtäviin. Myöhemmällä urallani olen mm. ollut rakennuttajapäällikkönä suurissa (n. 400 miljoonaa euroa) teollisuusrakennushankkeissa, vastannut ison suomalaisen yhtiön tehdasinvestoinneista kolmessa eri maassa (Kiina, Malesia ja Uruguay). Sittemmin olen ollut maailman suurimman IT talon palveluksessa (400 000 työntekijää maailmanlaajuisesti). Kielitaitoa on noilla reissuilla ja kansainvälisissä yhtiöissä työskennelessä tullut aikalailla, etenkin englanninkieli on hyvin hallussa.

        Kepulainen en ole koskaan ollut, mutta sinullehan kepulaisia ovat kaikki jotka vähänkin ovat eri mieltä kanssasi.

        Palstalla haluan paljastaa falskiuden, ja siinä kohdallasi olen onnistunut hyvin. Muutkin ovat sen huomanneet. Muutoinkin hauskanpitoa ja tyhmyyden (sinä, MPP jne) kustannuksella ilakointia tämä täällä kirjoittelu on

        Todisteita on turha huutaa, sillä kukaan muu ei ole yhtä hullu kuin sinä ja levittele tietojaan avoimella netti palstalla. Ja senhän tiedämme ettet usko kirjoittamaani, mutta se on vaan oma häpeäsi.

        Oikein arvasit. En usko tuota sepustustasi itsestäsi, eikä sitä usko kukaan muukaan. Jos itse siihen uskot, olet hoidon tarpeessa. Tuollainen koulutus menisi hukkaan ainoassa tehtävässäsi, joka on vain palstapäivystys. Tuollaisen kokemuksen omaava ja kuvauksesi mukaan vielä ilmeisesti työikäinen mies ei todellakaan tällaisella palstalla viitsisi lorvia, en täällä lorvinut minäkään ennen kuin eläkevaarina.

        Sinua hyvin kuvaavan linkin on joku jo heittänyt, eli tuon Juha Vainion Panaman konsulin.

        Paljastat todellisen olemuksesi kertomalla pitäväsi hauskaa minun ja Mielipidepankin kustannuksella, meidät tyhmiksi nimeten. Sellaista hauskanpitoa ei harrasta mies, jolla olisi sellainen tausta kuin lapsellisesti yrität uskotella.

        Minulla on ollut sellainen elämä kuin olen kertonut ja kertomani todeksi todistanut, eikä sitä ole syytä hävetä, vaan on aihetta pieneen ylpeyteenkin. Mielipidepankki on arvokkaan elämäntyön tehnyt lainoppinut, sen satun varmaksi tietämään, vaikkei hän itse ole tarkemmin itsestään kertonut. Sinusta ei todellakaan olisi ollut niihin hommiin, eikä minunkaan tekemiini hommiin, kuten sinusta ei ole hänen tai minunkaan veroisekseen kirjoittajaksi täälläkään. Rajoittuneisuutesi tuntien et edes yritä kirjoittaa asioista, vain ala-arvoisia törkyilyjä muista ja nyt tuollaisen mielikuvituksellisen, helposti fuulaksi nähtävän sepustuksen itsestäsi.

        Jos kertoo jotakin itsestään, pitää sille esittää myös todisteet. Ellei niin tee, ei ainakaan ole oikeutta pyrkiä mitätöimään toisen todisteellisesti itsestään esittämää. Se on yhtä halpamaista kuin toisen ulkonäönkin arvosteleminen oman naamansa piilottaen.


      • :)))))))))))))
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Oikein arvasit. En usko tuota sepustustasi itsestäsi, eikä sitä usko kukaan muukaan. Jos itse siihen uskot, olet hoidon tarpeessa. Tuollainen koulutus menisi hukkaan ainoassa tehtävässäsi, joka on vain palstapäivystys. Tuollaisen kokemuksen omaava ja kuvauksesi mukaan vielä ilmeisesti työikäinen mies ei todellakaan tällaisella palstalla viitsisi lorvia, en täällä lorvinut minäkään ennen kuin eläkevaarina.

        Sinua hyvin kuvaavan linkin on joku jo heittänyt, eli tuon Juha Vainion Panaman konsulin.

        Paljastat todellisen olemuksesi kertomalla pitäväsi hauskaa minun ja Mielipidepankin kustannuksella, meidät tyhmiksi nimeten. Sellaista hauskanpitoa ei harrasta mies, jolla olisi sellainen tausta kuin lapsellisesti yrität uskotella.

        Minulla on ollut sellainen elämä kuin olen kertonut ja kertomani todeksi todistanut, eikä sitä ole syytä hävetä, vaan on aihetta pieneen ylpeyteenkin. Mielipidepankki on arvokkaan elämäntyön tehnyt lainoppinut, sen satun varmaksi tietämään, vaikkei hän itse ole tarkemmin itsestään kertonut. Sinusta ei todellakaan olisi ollut niihin hommiin, eikä minunkaan tekemiini hommiin, kuten sinusta ei ole hänen tai minunkaan veroisekseen kirjoittajaksi täälläkään. Rajoittuneisuutesi tuntien et edes yritä kirjoittaa asioista, vain ala-arvoisia törkyilyjä muista ja nyt tuollaisen mielikuvituksellisen, helposti fuulaksi nähtävän sepustuksen itsestäsi.

        Jos kertoo jotakin itsestään, pitää sille esittää myös todisteet. Ellei niin tee, ei ainakaan ole oikeutta pyrkiä mitätöimään toisen todisteellisesti itsestään esittämää. Se on yhtä halpamaista kuin toisen ulkonäönkin arvosteleminen oman naamansa piilottaen.

        Itke Paloheinän paksu poika itke.Rottakoulu ei ole mitään, se pätevöittää vain vaatimattomaan aliupseerin toimeen. Etkö todella tajua kuinka tyhmä olet, kun täällä mesoat takki auki noilla meriiteillä.....;)


      • :)))))))))))))))))
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Oikein arvasit. En usko tuota sepustustasi itsestäsi, eikä sitä usko kukaan muukaan. Jos itse siihen uskot, olet hoidon tarpeessa. Tuollainen koulutus menisi hukkaan ainoassa tehtävässäsi, joka on vain palstapäivystys. Tuollaisen kokemuksen omaava ja kuvauksesi mukaan vielä ilmeisesti työikäinen mies ei todellakaan tällaisella palstalla viitsisi lorvia, en täällä lorvinut minäkään ennen kuin eläkevaarina.

        Sinua hyvin kuvaavan linkin on joku jo heittänyt, eli tuon Juha Vainion Panaman konsulin.

        Paljastat todellisen olemuksesi kertomalla pitäväsi hauskaa minun ja Mielipidepankin kustannuksella, meidät tyhmiksi nimeten. Sellaista hauskanpitoa ei harrasta mies, jolla olisi sellainen tausta kuin lapsellisesti yrität uskotella.

        Minulla on ollut sellainen elämä kuin olen kertonut ja kertomani todeksi todistanut, eikä sitä ole syytä hävetä, vaan on aihetta pieneen ylpeyteenkin. Mielipidepankki on arvokkaan elämäntyön tehnyt lainoppinut, sen satun varmaksi tietämään, vaikkei hän itse ole tarkemmin itsestään kertonut. Sinusta ei todellakaan olisi ollut niihin hommiin, eikä minunkaan tekemiini hommiin, kuten sinusta ei ole hänen tai minunkaan veroisekseen kirjoittajaksi täälläkään. Rajoittuneisuutesi tuntien et edes yritä kirjoittaa asioista, vain ala-arvoisia törkyilyjä muista ja nyt tuollaisen mielikuvituksellisen, helposti fuulaksi nähtävän sepustuksen itsestäsi.

        Jos kertoo jotakin itsestään, pitää sille esittää myös todisteet. Ellei niin tee, ei ainakaan ole oikeutta pyrkiä mitätöimään toisen todisteellisesti itsestään esittämää. Se on yhtä halpamaista kuin toisen ulkonäönkin arvosteleminen oman naamansa piilottaen.

        Ethän sinäkään ole todistanut muuta kuin ottamallasi valokuvalla munakarvojesi harvuuden ja harmauden...:))))))))


      • Kysäisen vain, että
        OK kerrotaan kirjoitti:

        Vastoin tapojani kerrotaanpa sitten hieman omasta elämästäni. Vaikka tuletkin huutamaan "todisteita".

        Maalla tosiaankin synnyin. Töihinhän siellä opittiin jo nuorena. Ensimmäinen varsinainen palkka on työeläkeotteen mukaan tullut 14 vuotiaana.

        Opintoja suoritin sen verran, että ylioppilaaksi kirjoitin magnan yleisarvosanalla lukion päästötodistuksen ka:n oltua 8,7. Opintoja jatkoin sitten 4 vuotta. Välissä tuli hoidettua varusmiespalvelus, josta kotiuduin vänrikkinä, sittemmin useampien kertausharjoitusten ja mm. maanpuolustuskurssin suoritettuani sotilasarvoni on kapteeni.

        Olen minäkin hetken ollut isännöitsijän tittelillä kutakuinkin samanlaisessa tehtävässä jota kuvaat. Se oli kohta valmistumiseni jälkeen ja yritys oli kansainvälinen, vastuullani ei ollut yksin Suomen kiinteistöhallinto vaan mukana oli myös Baltian maat. Homma oli kuitenkin vain alusta vaativampiin kiinteistö- ja rakennsualan tehtäviin. Myöhemmällä urallani olen mm. ollut rakennuttajapäällikkönä suurissa (n. 400 miljoonaa euroa) teollisuusrakennushankkeissa, vastannut ison suomalaisen yhtiön tehdasinvestoinneista kolmessa eri maassa (Kiina, Malesia ja Uruguay). Sittemmin olen ollut maailman suurimman IT talon palveluksessa (400 000 työntekijää maailmanlaajuisesti). Kielitaitoa on noilla reissuilla ja kansainvälisissä yhtiöissä työskennelessä tullut aikalailla, etenkin englanninkieli on hyvin hallussa.

        Kepulainen en ole koskaan ollut, mutta sinullehan kepulaisia ovat kaikki jotka vähänkin ovat eri mieltä kanssasi.

        Palstalla haluan paljastaa falskiuden, ja siinä kohdallasi olen onnistunut hyvin. Muutkin ovat sen huomanneet. Muutoinkin hauskanpitoa ja tyhmyyden (sinä, MPP jne) kustannuksella ilakointia tämä täällä kirjoittelu on

        Todisteita on turha huutaa, sillä kukaan muu ei ole yhtä hullu kuin sinä ja levittele tietojaan avoimella netti palstalla. Ja senhän tiedämme ettet usko kirjoittamaani, mutta se on vaan oma häpeäsi.

        jos et ole kepulainen, miksi kapi ja mpp on aina hampaissasi? Heidänkö takiaan täällä roikut? Kepulainen peräkammarin poika jostain kepulandian perukoilta olet. Siinä sinun oppineisuutesi ja kokemuksesi.


      • Ymmärrätkö edes
        Kysäisen vain, että kirjoitti:

        jos et ole kepulainen, miksi kapi ja mpp on aina hampaissasi? Heidänkö takiaan täällä roikut? Kepulainen peräkammarin poika jostain kepulandian perukoilta olet. Siinä sinun oppineisuutesi ja kokemuksesi.

        Hohoohhoooooo, ymmärrätkö oman juttusi todellisuuden????


      • Voit testata
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Oikein arvasit. En usko tuota sepustustasi itsestäsi, eikä sitä usko kukaan muukaan. Jos itse siihen uskot, olet hoidon tarpeessa. Tuollainen koulutus menisi hukkaan ainoassa tehtävässäsi, joka on vain palstapäivystys. Tuollaisen kokemuksen omaava ja kuvauksesi mukaan vielä ilmeisesti työikäinen mies ei todellakaan tällaisella palstalla viitsisi lorvia, en täällä lorvinut minäkään ennen kuin eläkevaarina.

        Sinua hyvin kuvaavan linkin on joku jo heittänyt, eli tuon Juha Vainion Panaman konsulin.

        Paljastat todellisen olemuksesi kertomalla pitäväsi hauskaa minun ja Mielipidepankin kustannuksella, meidät tyhmiksi nimeten. Sellaista hauskanpitoa ei harrasta mies, jolla olisi sellainen tausta kuin lapsellisesti yrität uskotella.

        Minulla on ollut sellainen elämä kuin olen kertonut ja kertomani todeksi todistanut, eikä sitä ole syytä hävetä, vaan on aihetta pieneen ylpeyteenkin. Mielipidepankki on arvokkaan elämäntyön tehnyt lainoppinut, sen satun varmaksi tietämään, vaikkei hän itse ole tarkemmin itsestään kertonut. Sinusta ei todellakaan olisi ollut niihin hommiin, eikä minunkaan tekemiini hommiin, kuten sinusta ei ole hänen tai minunkaan veroisekseen kirjoittajaksi täälläkään. Rajoittuneisuutesi tuntien et edes yritä kirjoittaa asioista, vain ala-arvoisia törkyilyjä muista ja nyt tuollaisen mielikuvituksellisen, helposti fuulaksi nähtävän sepustuksen itsestäsi.

        Jos kertoo jotakin itsestään, pitää sille esittää myös todisteet. Ellei niin tee, ei ainakaan ole oikeutta pyrkiä mitätöimään toisen todisteellisesti itsestään esittämää. Se on yhtä halpamaista kuin toisen ulkonäönkin arvosteleminen oman naamansa piilottaen.

        Pistäppä mitä tahansa isännöitsijän tehtäviin kuuluvaa kysymystä palstalle niin saat vastauksen. Sillä voin todistaa osaamiseni.

        Voit aloittaa vaikka tuollaisella joka ex-isännöitsijälle on todella helppoa: " miten taloteknisten järjestelmien reduntattisuus yleensä varmistetaan Valion kaltaisen oganisaation ATK konesalissa."

        Voit siis testata asiaa jos haluat ja epäilet osaamistani


      • hihihhiiiiii
        kapi_korhonen kirjoitti:

        Oikein arvasit. En usko tuota sepustustasi itsestäsi, eikä sitä usko kukaan muukaan. Jos itse siihen uskot, olet hoidon tarpeessa. Tuollainen koulutus menisi hukkaan ainoassa tehtävässäsi, joka on vain palstapäivystys. Tuollaisen kokemuksen omaava ja kuvauksesi mukaan vielä ilmeisesti työikäinen mies ei todellakaan tällaisella palstalla viitsisi lorvia, en täällä lorvinut minäkään ennen kuin eläkevaarina.

        Sinua hyvin kuvaavan linkin on joku jo heittänyt, eli tuon Juha Vainion Panaman konsulin.

        Paljastat todellisen olemuksesi kertomalla pitäväsi hauskaa minun ja Mielipidepankin kustannuksella, meidät tyhmiksi nimeten. Sellaista hauskanpitoa ei harrasta mies, jolla olisi sellainen tausta kuin lapsellisesti yrität uskotella.

        Minulla on ollut sellainen elämä kuin olen kertonut ja kertomani todeksi todistanut, eikä sitä ole syytä hävetä, vaan on aihetta pieneen ylpeyteenkin. Mielipidepankki on arvokkaan elämäntyön tehnyt lainoppinut, sen satun varmaksi tietämään, vaikkei hän itse ole tarkemmin itsestään kertonut. Sinusta ei todellakaan olisi ollut niihin hommiin, eikä minunkaan tekemiini hommiin, kuten sinusta ei ole hänen tai minunkaan veroisekseen kirjoittajaksi täälläkään. Rajoittuneisuutesi tuntien et edes yritä kirjoittaa asioista, vain ala-arvoisia törkyilyjä muista ja nyt tuollaisen mielikuvituksellisen, helposti fuulaksi nähtävän sepustuksen itsestäsi.

        Jos kertoo jotakin itsestään, pitää sille esittää myös todisteet. Ellei niin tee, ei ainakaan ole oikeutta pyrkiä mitätöimään toisen todisteellisesti itsestään esittämää. Se on yhtä halpamaista kuin toisen ulkonäönkin arvosteleminen oman naamansa piilottaen.

        Mitä pirua varten sinä sitten täällä palstalla asut, jos muka olet sivistynyt, ja sanot etteivät sivistyneet täällä lorvi.
        Sinäkö olet se todistus, joka pätee esim. Mpp asian todelisuutta todistamaan?

        Kuulehan nyt kaponen!!!
        Josko nyt ottaisit itseäsi oikein niskasta kiinni, ja ohjaisit itsesi jiohonkin hoitoon.
        Katsotko sinä sinulla olevan yksinoikeiden nimitelä muita, ja anta heistä jopa mielenterveydellisä lausuntoja, muista sairaan päöäsi sinulle lupaamista erikoisoikeuksista puhumattakaan.

        Sinä et näy ymmärtävän omaa tilaasi, joten luehan narsismista, ja sen teettämistä asioista, niin ehkäpä alat tuntea itseäsi paremmin.
        Tai mitäpä tuo hyödytää, kun et kuitenkaan tunnusta, ja tunne omaa tilaasi.


      • beakyq
        OK kerrotaan kirjoitti:

        Vastoin tapojani kerrotaanpa sitten hieman omasta elämästäni. Vaikka tuletkin huutamaan "todisteita".

        Maalla tosiaankin synnyin. Töihinhän siellä opittiin jo nuorena. Ensimmäinen varsinainen palkka on työeläkeotteen mukaan tullut 14 vuotiaana.

        Opintoja suoritin sen verran, että ylioppilaaksi kirjoitin magnan yleisarvosanalla lukion päästötodistuksen ka:n oltua 8,7. Opintoja jatkoin sitten 4 vuotta. Välissä tuli hoidettua varusmiespalvelus, josta kotiuduin vänrikkinä, sittemmin useampien kertausharjoitusten ja mm. maanpuolustuskurssin suoritettuani sotilasarvoni on kapteeni.

        Olen minäkin hetken ollut isännöitsijän tittelillä kutakuinkin samanlaisessa tehtävässä jota kuvaat. Se oli kohta valmistumiseni jälkeen ja yritys oli kansainvälinen, vastuullani ei ollut yksin Suomen kiinteistöhallinto vaan mukana oli myös Baltian maat. Homma oli kuitenkin vain alusta vaativampiin kiinteistö- ja rakennsualan tehtäviin. Myöhemmällä urallani olen mm. ollut rakennuttajapäällikkönä suurissa (n. 400 miljoonaa euroa) teollisuusrakennushankkeissa, vastannut ison suomalaisen yhtiön tehdasinvestoinneista kolmessa eri maassa (Kiina, Malesia ja Uruguay). Sittemmin olen ollut maailman suurimman IT talon palveluksessa (400 000 työntekijää maailmanlaajuisesti). Kielitaitoa on noilla reissuilla ja kansainvälisissä yhtiöissä työskennelessä tullut aikalailla, etenkin englanninkieli on hyvin hallussa.

        Kepulainen en ole koskaan ollut, mutta sinullehan kepulaisia ovat kaikki jotka vähänkin ovat eri mieltä kanssasi.

        Palstalla haluan paljastaa falskiuden, ja siinä kohdallasi olen onnistunut hyvin. Muutkin ovat sen huomanneet. Muutoinkin hauskanpitoa ja tyhmyyden (sinä, MPP jne) kustannuksella ilakointia tämä täällä kirjoittelu on

        Todisteita on turha huutaa, sillä kukaan muu ei ole yhtä hullu kuin sinä ja levittele tietojaan avoimella netti palstalla. Ja senhän tiedämme ettet usko kirjoittamaani, mutta se on vaan oma häpeäsi.

        Nimeni on siunaus

        Nautin elämästäni, mutta elämä ei voi olla täydellinen, jos sinulla ei ole ihminen jakaa sitä
        with.so jos olet kiinnostunut, minä haluan teitä vastaamaan minulle takaisin kautta minun sähköpostiosoite [email protected].

        Haluavat kuulla You
        Yours Blessing
        .....................................
        My name is blessing

        I enjoy my life, but life can not be complete if you do not have a man to share it
        with.so if you are interested, I want you to answer me back through my email address [email protected].

        You want to hear
        Yours Blessing


      • kapi_ korhonen
        beakyq kirjoitti:

        Nimeni on siunaus

        Nautin elämästäni, mutta elämä ei voi olla täydellinen, jos sinulla ei ole ihminen jakaa sitä
        with.so jos olet kiinnostunut, minä haluan teitä vastaamaan minulle takaisin kautta minun sähköpostiosoite [email protected].

        Haluavat kuulla You
        Yours Blessing
        .....................................
        My name is blessing

        I enjoy my life, but life can not be complete if you do not have a man to share it
        with.so if you are interested, I want you to answer me back through my email address [email protected].

        You want to hear
        Yours Blessing

        Jos olet mies tule jakamaan se kanssani. Asun Paloheinässä.


    • Outsider...

      Täällähän on vedetty Palohweinän paksua poikaa kölin alta oikein kunnolla...;)

    • Outsider--

      Tulehan Jomppe poriseman. On toisaalta mukava kuulla mitä mieltä koulujakäymätön evp aliupseeri on keskustan asioista.
      Joskus laitapuolenkulkjoillakin on ihan oikeaakin sanottavaa.

    • Tramtralallaa

      Olen koko pienen ikäni ihmetellyt, etteivät poliitikot ymmärrä mitään alkoholista. Tai jos ymmärtävät, niin silloin tietoisesti hämäävät kannattajiaan.

      Alkoholihaitat johtuvat alkoholismista. Alkoholismia on tutkittu todella paljon. Poliitikot tietävät, ainakin heidän pitäisi tietää, että alkoholihaittoja voi ehkäistä vain ehkäisemällä ennalta alkoholisoitumista. Ja sehän ei tapahdu koskaan kielloilla, laimennuksilla, myynnin rajoituksilla, hinnan korotuksilla eikä muillakaan yleisöön vetoavilla tempuilla.

      Juoppo hankkii juomansa aina. Se opetti kieltolaki. Miksi keskusta ei opi Alkion erehdyksistäkään yhtään mitään?

      • siege

        Varmaan samasta syystä kun muutkin puolueet, politikot elävät omaa elämäänsä ka´nsalaisista erillään


      • Juopon elkeet

        Ei se alkoholi kaikkia alkoholistiksi tee. Kyllä täytyy myös muuta olla mukana. Esimerkiksi elämän kolhut, pienemmät tai suuremmat. Niissä meillä on varsin erilainen kestokyky.


    • Jormapa käyttää

      alkoholia päivittäin ja runsaasti!

    • Uudistunut-ukki.

      Konjakki on niin kallista, että sitä meidän punikkien kannattaa juoda vain edustajiemme välityksellä. Näin on näreett???

    • Hyvä kirjoitus

      " Kirjoittaja on poistanut tämän viestin, "

      Paras Kapin kirjoitus pitkään aikaan

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      247
      2429
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      180
      1557
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1113
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1109
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      977
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      875
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe