!!! Uutinen: Lääkäreillä ITSEMURHA-ajattelua !!!

Evaluator

Stressaantuneilla lääkäreillä itsemurha-ajatuksia: http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-1288599297168.html

"Stressaava työ tuo myös mielenterveysongelmia. Oulun yliopiston Seppo Alahuhdan ja Pasi Ohtosen tutkimuksen mukaan itsemurha on kuolinsyynä lähes kymmenellä prosentilla menehtyneistä suomalaisista anestesialääkäreistä.

Itsemurha-ajattelu on kansainvälisesti yleinen lääkärien ongelma."

Kts. yst. myös: UUTISTOTUUKSIA valkotakkisista !!!: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11709146

Lääkäreillä on runsaasti mielenterveys-, päihde- ja persoonallisuushäiriöongelmia, mutta sekoilevista törttölääkäreistä uutisoidaan liian vähän, vaikka heillä on potilaidensa terveys, henki ja elämänlaatu käsissään.

Vielä vähemmän uutisoidaan mielisairaista ja persoonallisuushäiriöisistä psykiatreista (onko psykiatria edes lääketiedettä?), jotka tarvitsevat pakkohoitoa ja -lääkitystä. Mielen sairauksista psykiatrien henkilökohtaisena ongelmana useimmiten ovat vaikea-asteiset vainoharhat, joiden pohjalla on hankittu psykoosisairaus tai perinnöllinen skitsofreniasairaus. Psykiatrit voivat jotenkuten maskeerata persoonallisuushäiriönsä (mukaanluettuna sadisminsa) tai mielisairautensa koulutuksen ja ammatinharjoittamisen aikana opituilla kikoilla, joten siksi voivat tuhota asiakkaidensa / potilaidensa elämät kaikessa rauhassa lukuisten työvuosiensa aikana. Moraalisesti hulluilla psykiatreilla filosofiana on "hajoita ja hallitse" -periaate, jonka virallinen selitys on "huoli" tai "auttaminen". (Sama periaate on käytössä useilla sosiaalityöntekijöillä.)

Miksi mielisairaita / persoonallisuushäiriöisiä (narsistisia) epäpäteviä lääkäreitä ei pakkolääkitä ja -hoideta tai vasta-aiheisina vastaavasti em. sijasta oteta ammatinharjoittamisoikeutta pois? Kaikista ammattiryhmistä juuri lääkäreillä eli ns. valkotakkisilla on eniten ongelmia pääkoppiensa kanssa. Lääkärit tekevät runsain mitoin itsemurhia sekä korruptoituneen järjestelmän peittämiä murhia ja armomurhia (tai ovat syyllisiä murhaan verrannollisiin potilaskuolemiin). Yksi tyyppiesimerkki lääkärin (tai sairaanhoitajan) tekemästä armomurhasta on ikkunan jättäminen auki kylmällä säällä, kun potilas on ollut leikkauksessa tai kun kyseessä on vanhus. Saadaanko sillä sitten vuodepaikka vapaaksi?

Mikä mättää suomalaisessa yhteiskunnassa, kun häiriöiset lääkärit saavat mellastaa ja tuhota yhteiskuntaa kaikessa rauhassa?

9

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Evaluator
    • Evaluator
    • hoitokäytäntö

      Fasismin ahneus näkyy tässäkin.
      "Vauhti tappaa, ei laatu" pätee työelämäänkin. Kiire lisää ongelmia.

      Kerran oli Yleistä mielenterveydestä-palstalla kirjoitus, jonka mukaan psykiatrit ovat erittäin sairaita jäädessään eläkkeelle. Monia psykiatrisia sairauksia on samanaikaisesti. He eivät silti myönnä niin narsistista kuin sadististakaan persoonallisuuttaan, vaan toteavat aina asiakkailleen: "Emmää mittää oo tehny". Koulutuksessa tosiaan opetetaan selviämiskikkoja, ei asiakkaan hoidonsuunnittelua. Mainitsemasi "hajoita ja hallitse" pitää paikkansa.

      Pitäisi lääketieteellisen koulutusuudistuksessa tehdä persoonallisuustestit ennen kuin hyväksytään erikoistumisopintoihin. Testiaines ei saa olla hakijoiden tiedossa, joten se pitäisi tulostaa esim. Amerikan yliopistojen kotisivuilta tai sähköpostista.

      Sadismi näkyy mm. pakkolääkityskohteiden valikoinnissa. Terveet tai lähes terveet joutuvat pakkolääkitykseen, mutta sairaimmat (psykiatrit) jäävät vaille lääkitystä. Autonomisen hermoston toimintahäiriö ja oppimisvaikeudet ovat Harjavallan sairaalan ylilääkärin sairauksia.

      Eutanasiaa hän ei hyväksynyt hoitomuodoksi, kun ehdotin. Se olisi halvin keino saada hänen mielestään tarpeettomat ihmiset pois yhteiskunnasta. Ilmestyskirjassa mainittu ihmiskunnan vähentäminen kolmanneksella on juuri psykiatrien, Monsanton ja GSK:n yhteistavoite. Mainitsemasi esimerkki tahallisesta palelluttamisesta on varmasti totta.

      Valitukset Valviralle, potilasasiamiehelle ja aluehallintovirastolle eivät tuota tulosta. Ainoa toimiva elin on eduskunnan oikeusasiamies, mutta hänelle tulee varmasti massamaisesti samansisältöisiä kirjeitä. Valvira ei todellakaan valvo nimestään huolimatta. Kerran valitin Lääkäriliiton puheenjohtajalle Satakunnan erikoislääkärien huonosta ammattietiikasta, niin hänen mielestä vaitiolovelvollisuuden rikkomisessa ei ollut mitään epäeettistä. "Ei korppi korpin silmää noki!"

      • Evaluator

        Kiitos postauksestasi kanssa-ajattelija! Sinulla on viisaita sanoja ja olet kirjoituksissasi oikealla asialla.


      • (toim.huom!)
        Evaluator kirjoitti:

        Kiitos postauksestasi kanssa-ajattelija! Sinulla on viisaita sanoja ja olet kirjoituksissasi oikealla asialla.

        Psykiatria ei ole tieteellistä.
        Se kuuluu pseudotieteisiin.


    • Evaluator

      Useat lääkärit (useimmin psykiatrit) ovat äärinarsisteja, joista monilla on persoonallisuushäiriön lisäksi vaikea-asteinen jumaluuskompleksi, joka vaatisi asianmukaista pakkohoitoa ja pakkolääkitystä. Mielestäni on hyvin valitettavaa, että lääkärit eivät saa tarvitsemaansa lääkitystä, koska lääkehoidoista ei ole hyötyä itse narsismin hoitoon. Ainoa apu lääkärin narsismiin on pakkohoito, jossa lääkäri voi itse oppia tunnistamaan narsisminsa ja hoitaa sitä.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Jumaluuskompleksi

      "Jumaluuskompleksi on mielentila, jossa henkilö uskoo, että hänellä on yliluonnollisia voimia tai jumalallisia kykyjä. Tällainen henkilö usein uskoo olevansa yhteiskunnan sääntöjen yläpuolella ja ansaitsevansa erikoista huomiota. Leimallisia piirteitä ihmisissä, jotka potevat jumalakompleksia, ovat itsekeskeisyys, manipulatiivuus, välinpitämättömyys ja empatian puute."

      Valitettavan usein valkotakkisilta puuttuu empatia.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Empatia

      "Empatia-sanan perusmerkitys viittaa myötätuntoiseen eläytymiseen. Psykologit ovat sittemmin laajentaneet empatia-sanan merkitystä siten, että sillä voidaan tarkoittaa emotionaalisen reagoinnin lisäksi myös kognitiivista roolinottoprosessia eli tietoista rationaalista yritystä asettua toisen asemaan. Empaattinen ihminen samastuu siis herkästi toisen ihmisen tunnereaktioihin ja pyrkii ymmärtämään toisen ihmisen käytöstä, näkökulmaa ja tunnereaktioita."

      "Kovakorvaiset narsistit pitää sulkea pois - lääkärien pääsykokeet puhuttavat"

      http://www.terve.fi/potilas-ja-yhteiskunta/kovakorvaiset-narsistit-pitaa-sulkea-pois-laakarien-paasykokeet-puhuttavat

      "Pitäisikö lääkäriksi pyrkijät testata psykologisesti?"

      http://www.terve.fi/potilas-ja-yhteiskunta/pitaisiko-laakariksi-pyrkijat-testata-psykologisesti

    • luku

      Erinomaisia uutisia!

    • LUULOTERVE

      Ihan oikein KUOLEMANKAUPPIAILLE jos ei omatunto kestä tehdä niin kuin orjuuttajat KÄSKEE!

      Ensin tuli sairaalat sitten vasta sairaudet ja "sairaat" !

    • 9-up

      Kovat on totuudet narsistilääkäreistä! ;-D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1738
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1103
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      145
      1079
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      910
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      905
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      871
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      850
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      759
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      754
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      721
    Aihe