Miksi lääkäri taistelee foorumilaisia vastaan?

Huolestunut kollega

Kts. yst. ensin: Miksi narsistilääkäreitä ei saa kritisoida???:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11963023/#comment-65385707

ja

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11963023/#comment-65388650


Hyvät lukijat,

Aikaisemminkin tässä keskusteluketjussa esiintynyt lääkäri tai toinen yhtä hankala tapaus (lääkäri) trollaa nyt nimimerkillä "kansanparantaja", koska yrittää maskeerata narsistisen paatoksensa "kansantajuiseksi" eli helpommin hyväksyttäväksi maallikon näkövinkkelistä. Tuo on "kansanparantajaksi" tekeytyvältä lääkäriltä henkilökohtaiseksi menevä ja solvaava kirjoitus. Kyseessä on pelkkää propagandaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Propaganda

"Propaganda on tietoa, jota levitetään tarkoituksena muokata kohteen mielipidettä, niin kuin mainos. Propaganda saattaa olla valheellista tai tosipohjaista, mutta on usein yksipuolista ja saattaa valaista asiaa ainoastaan propagandan tuottajalle hyödyllisistä puolista."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Trolli_(internet)

"Trolli on internet-slangisana, jolla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, jonka ensisijainen tarkoitus on ärsyttää ihmisiä, aiheuttaa ristiriitoja, turhien viestien kirjoittamista ja saada vastaukseksi fleimejä tai ennalta-arvattavia viestejä taikka peittää kirjoittajan puutteet käsiteltävänä olevan asian tuntemuksessa."

Nyt harvinaisen hyvällä esimerkillä tulee todistettua, että kuinka kova pelko ja vastustus narsistilääkäreillä on aitoa ja suoraa kansanvaltaa vastaan. Nyt kun ihmiset ymmärtävät, että mistä narsistisessa lääkärivallassa on kysymys (mm. rahavalta sekä sadististen ja narsististen tarpeiden tyydyttäminen), niin kansalaiset voivat alkaa vastustaa keinotekoista alisteista asettelua ja vaatia tasa-arvoa sekä varsinkin asianmukaista hoitoa sairauksiinsa (ei-narsistisilta lääkäreiltä)!

Lääkärien pokkurointi on suuren luokan bisnes, joten jos joku uskaltaa vastustaa sitä aktivismillaan, niin heti lääkäritrollit ovat liikenteessä ja yrittävät tukahduttaa rakentavan kritiikin sekä vakavien epäkohtien esille tuomisen SOMEssa ja kansalaismediassa. Lisäksi aktivismi uhkaa psyykelääkkeiden myyntiä, joten ISO RAHA on heti vaatimassa kriitikkoja "hoitoon".

Vastineen kirjoittaja taitaa olla tyypillinen paha narsistilääkäri, jolla on oikeasti ollut vakavia ongelmia tuttavanaapurinsa kanssa? Uskalsiko naapuri vastustaa narsistivaltaa? Oliko naapuri aktivisti? Kirjoittaja taisi hommata naapurinsa perättömällä ilmiannollaan mainitsemaansa "hourulaan", koska on niin hyvin perillä tämän sairaalakokemuksista? Onkohan tässä nyt kyseessä vaikeasta narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivä psykiatri, joka keksii tosielämässä tapahtuneiden sadististen tekojensa pohjalta verrainnollisia höpötarinoita nettifoorumeihin? Samalla kaavalla syyllistyy ammattiaan "harjoittaessaan" rekisterimerkintärikoksiin ja tahallisiin hoitovirheisiin?

Tosiasiassa eräs lääkäri tässä vaikuttaa äärimmäisen vaaralliselta psykopaatilta, joka pitäisi pelkän nettikirjoituksensa takia vaatia pois viralta. Toivottavasti viisaat viranomaiset äkkäävät rajoittaa vaarallisen narsistisen lääkärin ammatinharjoittamisoikeutta, koska hän on hengenvaarallinen asiakkaitaan kohtaan. Tuollaiseen tapaukseen ei edes psyykelääkkeet tehoa, vaan tapaus vaatii intensiivistä kajoavaa medikaalista interventiota patologiseen tilaansa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Narsismi

"Toimittaja Mirja Pyykön mukaan narsisteja on ollut kaikkina aikoina ja kaikissa etnisissä ryhmissä, kulttuureissa, yhteiskuntaluokissa, ammateissa sekä molemmissa sukupuolissa, heitä kiehtoo erityisen paljon vallankäyttö.

Markku Salon mukaan narsistiselle häiriölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita. Hänellä on myös tyypillistä luoda itselleen hovi, jonka hän pitää tyytyväisenä muun muassa lahjonnalla. Hovista pois jäävä tai joutuva joutuu aina vainon kohteeksi. Salon mukaan narsistille tyypillinen temmellyskenttä on tuomioistuinlaitos ja muut siihen liittyvät viranomaiset kuten poliisi. Viranomaiset ovat narsismihäiriöisille väline oman tahdon läpi viemiseen, siksi he käyttävät viranomaiskanavia normaalia enemmän. Häiriöinen pystyy kehittämään riidan yksinkin kehittämällä näennäisiä ongelmia voidakseen kontrolloida toista. Hän kerää oikeudenkäynteihin valtavasti aineistoa, ja hän on hyvin taitava selittämään ja luomaan omia totuuksia ja hankkimaan näennäisnäyttöä. Hänen on saatava voittaa kulloinenkin peli ja säilytettävä näin ylivertaisuuskuvitelmansa keinoja kaihtamatta. Häiriöinen voi kohdistaa vastapuoleen aina uusia oikeudenkäyntejä entisten päätyttyä. Ensisijainen tavoite on vastapuolen nujertaminen.

Johtamisen ja organisaatioiden professori Pauli Juudin mukaan työpaikoilla on pahana ongelmana narsistinen johtaja, joka kokee olevansa itse koko organisaatio ja pyrkii nousemaan muiden yläpuolelle."

3

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe